|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
a na resztę najwyżej się kredyt weźmie a nie że zaczynamy od zera złotych. Kasa z wesela, nasze oszczędności pracy na wakacjach, jakaś pomoc rodziców to już będzie ponad połowa jak tak teraz "głośno myślę" to może ten dom to już bardziej bliżej niż dalej tż jest optymistą no i jest baaardzo zdeterminowany zeby sie wyprowadzić od brata
|
|
#2642 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
ZCeść dziewczynki juz Was w ekspresowym tempie nadrobiła
Dzis z Tz i moimi rodzicami patrzylismy na działki i potem tylko z Tz wybraliśmy projekt i patrzyliśmy w gazecie i wcale tak drogo nie jest Moj kochany Tz...Ale za to wczoraj sie wkurzyłam. Nic ze poszłam do szkoły to jeszcze ja juz po maturach bede 7 maja:/ to wszytsko dzien po dniu!! Ustny niemiecki 5 maja z wice dyrektorka która mnie nie nawidzi to juz widze jak ładnie u niej zdaje, 6 maja mam WOS, 7 maj niemiecki pisemny!! Załame sie!! Moje plany coraz szybciej ida do przoda Tz sie angażuje w dom ![]() I craz bliżej do ślubu już dziś 1 rok 5 miesiecy i 20 dni
|
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tymi maturami to się nie przejmuj- szybko załatwisz wszystko i będziesz miała z głowy! wolałabyś się męczyć ze 2 tygodnie i mieć tak rozwalone?? to o wiele więcej stresu a dzień przed maturą to i tak już niewiele się nauczyć można więc lepiej wcześniej się pouczyć i raz dwa pozaliczać i mieć wsio z głowy a co do domeczku to i ja mam dzisiaj taki domkowy nastrój więc możemy wspólnie sobie pomarzyć chciałabym po 3 latach po ślubie zacząć budowę domku to moje marzenie- na ile realne jeszcze nie wiadomo ale pomarzyć dobra rzecz ssssstrasznie chciałabym iść już do pracy i odkładać sobie na kupeczkę choć troszkę pieniąków.a druga sprawa dziewczyny powiedzcie mi- czy jak byśmy z tżtem chcieli przetopić nasze złoto i zrobić z niego obrączki to się idzie do złotnika?? bo tż myslał że do normalnego jubilera się idzie i też tam robią obrączki z własnego złota... hmmm.. w sumie zielonego pojęcia nie mam jak to wygląda bo nigdy nie miałam takiej sprawy ale zastanaialiśmy się że w sumie mamy troszkę złota nikomu niepotrzebnego w domu i chcemyklasyczne obrączki więc może by pokombinować coś?? tylko na ile to wyjdzie ladnie?????? żebym nie miała potem czegoś co przypomina bazarową tandetę na ręce...
|
|
#2644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No niech beda i dzien po dniu ale ja sie boje tego ustnego to tragedia, niech dyrektorki nie będzie I ten WOS ehh:/Oj pomarzyłam dziś sobie z Tz o domku jak nigdy przed tem wybralismy jednak troszke inny projekt ale taz sliczny. Z cenami posesji tez jesteśmy na bierząco A z tym jubilerem. To normalne morzesz sobie zanieść. Tylko wiesz co moja kolerzanka zrobiła tak z pierścionkiem zareczynowym i wcale efektywnie to nie wyglądało. Złoto brudne wyszło. Straszny tez pierścionek wyszedł:/A dawali specjalnie do salonu zeby wyczyścili. Ale efekt był naprawde nie bardzo
|
|
|
|
|
#2645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam rozmiar 48, to dopiero "maciorka" wg Was nie? Wogóle pewnie przerazajace, jak może panna w takim rozmiarzes ię do ślubu szykować i taką suknię zakładać! Yhhh wkur**łam się![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-03-15 o 19:58 |
||
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bajer!!! kolejne doświadczenie życiowe- w końcu nigdy nie mierzyłam slubnych obrączek w sklepie
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-03-15 o 19:51 |
|
|
|
|
#2648 |
|
Zadomowienie
|
Ela jakoś musisz wytrzymać
już nie długo i wszystko obgadacie i podejmiecie jakąś decyzję ale fajnie, że TŻ chce po prostu odłożyć tą rozmowę do przyjazdu a nie że jej unika.Jozia a masz gdzieś linka do tego domu co wybraliście? 25 tys za działkę z mediami to chyba niedużo prawda? Pamiętam jak pisałaś, że w Twojej okolicy drożyzna straszna, a tu proszę, trafiliście i na normalną cenę a tyle trąbią o obniżkach cen, to kto wie, może coś jeszcze spadnie![]() Tancerko mnie też przerażają kredyty i wiem, że będziemy się starali o jak najmniejszy. Ale niestety nie mamy możliwości całkiem bez kredytu zadbać o swoje gniazdko no cóż, tak już jestCo do przetapiania złota, to gdzieś był tutaj wątek o tym. Z tego co pamiętam to dziewczyny były zadowolone, może trzeba po prostu się wybrać do sprawdzonego złotnika, a Jozi koleżanka źle trafiła?!
|
#2649 | |||
|
Rozeznanie
|
Nie no z netu to możesz ściągnąć, bo jak za free to można obejrzeć
tylko w domowym zaciszu może nie być tak śmiesznie, bo jednak jak na sali się ludzie śmieją, to jakoś tak buzia się sama uśmiecha, a w domu to Ja bym pewnie po kilku scenach przewróciła oczami i zajęła się czymś innym i tylko jednym okiem od czasu do czasu zerkała czekając na jakąś scenę tańca. Ja nie żałuję że na to poszłam, tak samo jak nie żałuję że byłam na step up'ach, ale drugi raz to już mi się nie chce żadnego z tych filmów oglądać.Cytat:
gdyby mnie tu nie było przez jakieś dwa tygodnie, to znaczy że wzięłam się w garść i piszę dzisiaj coś tam naskrobałam jak TŻ poszedł na komputer. Może jakoś to napiszę.Czyli suknia rozmiarowo w sam raz dla Ciebie (38/40), tylko trochę przykrótka by była A o co chodzi z tą miną ? przecież rozmiar kamizelki 46, to jak na faceta wcale nie jest dużo. Pewnie jakiś chudziutki ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2651 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiadomo im bliżej miasta tym drożej Jak przeglądam ogłoszenia to takie ceny właśnie są. Ale za 20 zł też już się znajdą
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-03-15 o 20:09 |
|
|
|
|
#2652 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No a obrączki to myśle zeby kupić... A nie ze złota robic innego. Bo jest ryzyko... ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
Natomiast w Sieradzu to za m^ od 100 zł wzwyż Jak to zobaczyłam to sie przestraszyłam....a to ten domek http://www.extradom.pl/projekt-domu-...araz=&strona=4
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-03-15 o 20:02 |
||
|
|
|
#2653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi sie marzą takie http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,143 o ile ten pasek w środku to złoto błyszczące... proste klasycne płaskie obrączki z żółtego złota. te 700zł już prawie mam więc je zamarynuję żeby się nie rozeszły i będę trzymać na obrączki ![]() Cytat:
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-03-15 o 20:24 |
||
|
|
|
#2654 |
|
Zadomowienie
|
Grałam właśnie z Tz w bilarda przez neta i było 2-0 dla mnie
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Joziu nie chce Cie martwić ale czym dłużej jest się za granicą tym mniej się odkłada
i nie mówię, tego tylko po sobie i Tż ale po dość sporej ilości osób Co innego wyjchać np na 4 miesiące z myślą o maksymalnym odkładaniu a co innego mieszkać tam i prowadzić normalnie życie
|
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem to po sobie i TŻ... A widzę że dziewczynki o oszczędzaniu piszą cosik, a Ja właśnie dwie torebki zamówiłam za 200zł
Edytowane przez madziulka_ Czas edycji: 2009-03-15 o 20:48 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2657 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To chcecie tylko na tydzień jechać? Cytat:
![]() Cytat:
mnie odrzuca od książek, które mają okładki jak plakaty z filmu dlatego nie bardzo mam ochote to czytać Zwłaszcza, ze sam film tez nie bardzo w moim guście... Zwykle ksiązki sa lepsze od filmów, na szczęście Poza tym nie znoszę czytac z kompa a juz zwłaszcza książek, ksiązka ma byc książką![]() O czym to własciwie jest?Że on jest wampirem a ona normalna dziewczyna i skaczą po drzewach a reszta jest zła a on jest dobry i się zakochują? u nas wygrałyby racjonalne argumenty - która działka ma lepsza lokalizację. W sumie głupio sprzedac niewiadomo komu działke obok domu rodziców, dlatego ja bym zakombinowała tak - że dam bratu a brat mnie spalci i luzik. O ile będzie chciał. Też mam działkę po dziadku , ale nie chcemy jej sprzedawać, bo może kiedys postawimy tam domek jak będziemy duzi ![]() Cytat:
A co do matury, pociesz się, że każdy jest w takiej sytuacji jak Ty ![]() I nie wierz w dyrektorki, które nienawidzą - im to zwisa. Cytat:
O to mi chodzi z tą samokrytyką, że panna ma udziska wielkie i biodra przypakowane, więc chyba lustra nie ma skoro sie ładuje w wąskę suknię. Specjalnie sprawdzałam na tej stronce suknie w dużych romiarach i inne dziewczyny w dużych rozmiarach wyglądały bardzo ładnie, bo miały dobrze dobraną sukienkę.Tancerka mi sie nie zacytowała... nie sprzedawaj tej działki w Kazimierzu!!!Tam jest przeciez pięknie, może kiedyś postawiecie dam domek letniskowy? A jak nie to pewnie tamte tereny będą zyskiwały wartość
|
||||||
|
|
|
#2658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- No właśnie patzylismy a my wiekrzej działeczki nawet nie chcieliśmy. Taka nam starczy i wiemy nawet która tam jest osiedle samych domków jednorodzinnych i tam bylismy z Tz piekna działeczka
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-03-15 o 20:58 |
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
ehh zmęczyłam się projektem
|
#2660 |
|
Zadomowienie
|
Kaska tylko nam sie nie zmaęcz
![]() Ja ide ogladać filmik bo wczoraj siły ogladac go nie mialam wiec z neta sobie ściągłam "Wytańczyć marzenia" uwielbiam tej tematyki filmy
|
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz to nic trudnego, ale klikać sobie w excelu kilka godzin to już nuda
ale wiesz co? lubię to
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-15 o 21:04 |
|
|
|
#2662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i mikser sobie upatrzyłam już więc w przyszłym miesiącu pewnie go akupię z myślą o swojej przyszłości kulinarnej Cytat:
Spokojnie Samoa nie będę sprzedawać tamtej działki w Kazimierzu- wiem jaki popyt już teraz tam jest na działki itp a co będzie kiedyś hehe może jakiś dom wczasowy siostra otworzy- nie wiadomo- póki co zostaje z nami i mamy na niej pyszne malinki, jabłuszka i gruszki i śliwki i porzeczki i truskawki i agrest i co tylko sobie kto zamarzy
|
|
#2663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam się podobaja podobne, ale jakoś przegapiliśmy I tanie, podobne w Kruku sa za 1109 (jeden z naszych typów), tylko sa bardzo masywne. Ale powiem Ci, ze nie ma się co napalac na konkretny model, bo mierzenie zweryfikuje czy one pasują. My kiedys mierzyliśmy w Aparcie chyba dwie pary i mimo, że mi się podobały to reka tz wygladała gejowo i odpadły z konkurencji![]() Cytat:
![]() Ja w ogóle jestem wrogo nastawiona do takich wyjazdów typu zaharować się na śmierć byle przywieźć kasiorę. Jak już to ja bym tżta samego nie puściła, bo nie dość, że chłopak będzie na jakiejś budownie zapieprzał to jeszcze wróci do domu i co zastanie? Nic. A tak to chociaż Ty byś była. Tez bys popracowała i na pewno by się korzystaniej odbiło na Wszym związku a nie tak wysłac chłopaka na harówkę i niech przywiezie jak najwięcej kosztem zdrowia psychicznego. Mój tz był na szkoleniu za granicą siedział w biurze normalnie 8 godzin, później przychodził do hotelu, dzwonił do mnie(ile kasiory poszło to szkoda gadać ), ale strasznie go męczyła ta rozłąka, ten kraj, ochydne jedzenie, ciągle padało, juz miał dośc tego hotelu, nawet jak go basen i siłka na poczatku cieszyły to później już miał dość niby tak super miał mogłoby sie wydawać i teraz mówi, że nie wyobraza sobie takiej rozłąki znowu i jakby gdzies jechał na nastęne skzolenie takie długie to znów bym go odwiedziła, fajnie sobie pojechac, ale max na miesiąc, bo to zawsze jakaś nowość a później daje to w dupę.Mi sie pdodoba tak jak Madziulka robi, że jest z tż i jak Tancerka pojechała z tż na te malinki. I Onaelcia tez pojedzie do swojego zagramanicznego mena ![]() Cytat:
Pokaż, może odgapię, chociaz nie mam kasy Szukam wiosenno-letniej torebki
|
|||
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to nic sobie nie będzie kupywał?? no nie wiem ale dziwne to dla mnie, mieszakć rok u kogoś za granicą i nie robić zakupów czy nie dolożyc się do rachunków, które są tam dosyć spore no ale nie moja sprawa tak tylko głośno sobie myśle w każdym bądz razie Anglia to nie Bóg wie co i tak naprawdę trzeba zarabiać baaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo aby odłożyc na budowe domu ![]() ja wiem, ze miszkając razem z Tż i zyjąc z 2 wyplat nie będzie nas stać na postawienie domu przykre ale takie są realia, a czasy dorabiania się w Anglii w krótkim czasie bezpowrotnie minęły, niestety...
|
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłabym pizzę ze szpiankiem
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa czy Ty wiesz, że znwou się z Tobą zgadzam
tak odnosnie tego harowania zagramanicą ![]() Jak by mój Tż miał tyrac nabudowie aby tylko mieć kasę to bym go za ucho do Pl sprowadzila ale, że ma super posadkę to póki co niech tam siedzi i sie spełnia |
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też z myślą o letnich miesiącach kupiłam.. A odgapiaj kupiłam:http://etorebka.pl/s03.php?f=0014 http://etorebka.pl/s03.php?f=0101 Zobaczymy jaki efekt będzie na żywo ![]() Tymczasem, znikam na jakiś film
Edytowane przez madziulka_ Czas edycji: 2009-03-15 o 21:18 |
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
ja też spadam dobranoc
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z reszta wiesz co mówisz, bo masz tam zagramanicznego narzeczonego ![]() to sobie zamów Proponuje specjalnośc regionu - pizza z jemiołą pomalowaną na złoto
|
|
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a prosiłam TZ o 20:00 niech się wypcha!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

a na resztę najwyżej się kredyt weźmie a nie że zaczynamy od zera złotych. Kasa z wesela, nasze oszczędności pracy na wakacjach, jakaś pomoc rodziców to już będzie ponad połowa
jak tak teraz "głośno myślę" to może ten dom to już bardziej bliżej niż dalej

Moj kochany Tz...
żebym nie miała potem czegoś co przypomina bazarową tandetę na ręce...
ja mam 38
byłam nastawiona na 170
chcemy jeszcze pieczonego świniaka z ziemniakami w mundurkach
Wogóle pewnie przerazajace, jak może panna w takim rozmiarzes ię do ślubu szykować i taką suknię zakładać! Yhhh wkur**łam się

dzisiaj coś tam naskrobałam jak TŻ poszedł na komputer. Może jakoś to napiszę.