|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XII
Guarko dziekuje za pocieszenie że ta urojona ciąża hormonalna przejdzie z czasem.
Esztonku dojedziemy nawet do Krakowa. Asik kochana :cmok: Guarka świetę słowa Ci prawi. Nie wiem co więcej powiedzieć. Świat się nie zawalił. Trochę podniósł ciśnienie mi, więc i tobie.....no ale postaw się w jego sytuacji. Kobieto zaprosił cie na suuper randkę, nie oświadczał sie, To się liczy....że własnie ciebie kochana tak wyjątkowo zaprosił . Przeciez ta randka to nie jakas tam rozrywka chwilowa była. Nie wierze w to. Przecież jakby miął cię gdzieś to czy by ci się tłumaczył, przyezdzal mówił że będzie w kartoflandii pracował. no kochana olał by i tyle. Asik szwaby są wcale nie tak daleko. Aśka z jednym się nie zgadzam. Ciacho to on może jest, ale.......nawet takie ciacho musi się starać o kogoś takiego jak ty. Bo ja uważam że ty przy nim jesteś bardziej wyjątkowa , niesamowita, i wogóle. Ty jesteś wyjątkowa. i on to babo dostrzega I kurna jak sobie odpuści to ...frajer.A do kartoflandii musi jechać. Nie mozę rezygnować z czegoś na co tak cięzko pracował. jak by tu został wypominalby ci to do konca życia. Mówie ci. EE wkurzyłam się no co zrobić , życie plata figla, za robotą na koniec świata trzeba jechać. Kochan atrzymaj się i wg mnie nie wszystko stracone. A jak nie on to będzie następny. Jesteś młoda i fajna więc.....:cmok: Idę spać. Mialam coś jeszcze napisać. Clarins jest super świetny ten niebieski. Mogę obdarzyć próbaskiem. Słać Syrena Adres i czekać na listonosza. A ja idę śnić i marzyć o moim nowym platonicznym kochanku Tomaszu Karolaku...ale z niego ciacho, tłuste co prawda ale jakże słodko wyszczekane. |
|
|
|
#1022 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oj, a ja nie wiem czy nie jestem uczulona na vit C... Cytat:
Cytat:
Z czystej sympatii to już dawno mnie uwiodłaś, ale wiesz, żeby utrzymać temperaturę....
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1025 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
helol
![]() alez dzisiaj pakudny dzien byl, lalo jak nie wiem! i wialo i zimno brrrr ![]() Cytat:
![]() swietny plaszczyk Guarko niby rodzinnie, ale wiadomo ze to JA mam najwazniejszy glos ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
) w czwartek jade do gin[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;11484740] ja biore Regulon i żadnych problemasów z cera nie mam ja kiedys upatrzyłam sobie bluzie jak byłam z TŻ w sklepie i macała ja własnie jakas wywłoka...juz zaczełam obgryzac paznokcie i przeganiac ja w myślach, a wtedy TŻ wziął mnie za rękę przyciągnął do wieszaka i mówi: " ta Ci sie podoba??? według mnie ma taki dziwny krój ze na nikim nie bedzie fajnie wyglądać, poza tym materiał jakis do kitu...rozciągnie sie po pierwszym praniu..." i babsko poszlo...bez bluzki ![]() [/quote] bralam Regulon, ale nie sluzyl mi jakos pozycz TŻa na zakupy juz mi nikt nic wiecej nie wykupi Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() o ranyCytat:
popieram |
|||
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Basieńko, dzięki za dobre chęci, ale i tak nie kupię tego Clarinsa, więc próbas nie jest mi potrzebny Dziewczyny, nie wiem, co ja zrobiłam, musiała wcisnąć przycisk "bloguj" ale napisałam odpowiedź zamiast u nas na wątku- w swoim blogu! I teraz mam tam taki idiotyczny wpis ni z gruszki ni z pietruszki- czy ktoś wie, jak to usunąć?? help!
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurka, ale fajnie mam
Mogę iść spokojnie spać. Smyczek mnie dopieścił ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nie ma Ale mnie boli żołądek Idę do wanienki, Guari już czeka
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra słonka znikam......
a jutro ode mnie proszę asience pupe przetrzepać, za te slowa....co mnie jeszcze po uszach dydają....że on ciacho ...fiziu miziu.....eklerka może, ptyś przeterminowany, .....i niby znajdzie inne. Aśka możę i znajdzie inne, ale takiej jak ty napewno nie. Kobieto to ty jesteś ciacho , takich dziewczyn jak ty to kochana z czosnkiem i moze z krzyżem szukać po cmentarzach , może jeszcze gdzies jakieś szczatki się turlają. Ale w życiu .....prawie takich nie ma. No sama zobacz talent na talencie, i jeszcze kobieto w tym wszystkim serce wielkie posiadasz, i zdolności kulinarne i jeszcze kochana masz czas na te twoje foliowe nalesniki z siebie robić. Normarnie ty istny skarb jesteś, a nie jakięs tam ciacho co prędzej czy póxniej się przeterminuje,. Sis błagam przemów ty tej swojej siostruni że to skarbek na skarbami i normalnie niech nie szuka winy w sobie. To kurna życie płata figle. Ot się wygadałam....mhhhhhhhhhhh |
|
|
|
#1034 |
|
Kici kici miau miau
|
ja tez mam - nie moge usunac
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- oo juz nie ma |
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1037 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i nic z nimi nie robie wystarczy ze depiluje nozki i wasik czy owlosione lapki sa obrzydliwe??aaaaa! ![]() Cytat:
ale zgadzam sie z Dziewczynami, nie mozna go winic za taka decyzje... nie jestescie jeszcze para, to dopiero jedna randka... a dla niego moze ta praca to bardzo duza szansa. Ale nie wszystko skonczone!! Ja widze ze mu jednak zalezy - zobacz, przyjechal osobiscie powiedziec Ci o wszystkim!Cytat:
zwlaszcza w "39 i pol", jest swietny!!!![]() aa co do spotkanka to ja w weekend Bozocialowy odpadam raczej, juz mam plany -Mazury moze jakis inny termin jednak? bo baaardzo chcialabym Was spotkac Truskaweczki!!!achh jeszcze pytanko: ktora z Was uzywa perfum Shiseido Zen? gdzie je mozna znalezc bo szukam i szukam?
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
moim skromnym zdaniem DDMG jest praktycznie taki sam jak humektan
do kupienia w aptece za jakieś śmieszne pieniądze...tylko trochę nie teges pachnie ale idzie się przyzwyczaić
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moim zdaniem to zupełnie co innego, zresztą składowo bardzo się różnią. Humektan ma jakiś olejek co mnie by bankowo zapchało https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...izing-gel.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-humektan.html DDMG ma dużo wyciągów roślinnych, mnie nigdy nie zrobił kuku |
|
|
|
|
#1041 |
|
Raczkowanie
|
To ja pozwolę sobie jeszcze raz zacytować, bo jestem tego samego zdania
![]() Ale ja chciałam do Asi... Musiałam się odezwać, bo myślę podobnie jak Guaranka. Podpisując się pod wszystkim dodam, że gdybyś mu Asiu była całkiem obojętna to nie fatygował by się do Ciebie osobiście i nie nalegał tak na to spotkanie. Mógł Ci to przecież powiedzieć przez telefon lub nawet wcale się nie tłumaczyć. Myślę, że to się liczy dla niego na plus, i to duży. I też uważam, że jeszcze nic nie jest przesądzone. Przecież nie pożegnał się raz na zawsze, definitywnie, i mimo, że ja go akurat nie widziałam też mam przeczucie (czy jakkolwiek by tego nie nazwać), że będzie ciąg dalszy tej historii. Życie faktycznie lubi płatać figle... A jeszcze parę dni temu Asia pisała, że podchodzi do tego wszystkiego bez emocji ![]() Jednak rozumiem, że to może być trudne, szczególnie jak facet jest wart bliższego poznania (inteligentny, poukładany, przystojny, itd.), a najfajniejsze są przecież początki |
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może dlatego że ani ddmg ani humektan mnie nie zachwyciły ![]() moim zdaniem po ddmg makijaż trzyma się krócej ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- sama jestem ![]() idę w takim razie spać, jutro trzeba rano wstać
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze jestem
|
#1044 |
|
Zadomowienie
|
Nie było mnie kilka dni, a Wy już w nowym domku ![]() Ale z Was gaduły, kiedy ja to wszystko nadrobię
|
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu Niemcy nie są tak daleko.... Ja bylam z moim chlopakiem niecaly rok, gdy on wyjechal do Anglii na 4 miesiace. Bylo ciezko, musialy mi wystarczyc telefony, smsy i maile. Teraz znowu jestem sama od 2 miesiecy, ale to on jest w Polsce (pojechal na leczenie kanalowe dwoch zebow) a ja tutaj samiusienka w Anglii. Ale da sie wytrzymac, byle miec kontakt ze sobą. Byle pisać, telefonowac, gadać na GG czy Skype.
Rok to niewiele, Niemcy są o rzut kamieniem a telefon/internet ma kazdy. Poza tym przeciez on na pewno bedzie przyjezdzal do Polski, chocby na urlop czy aby odwiedzic bliskich. Poza tym takie oddalenie pozwala spojrzec na pewne sprawy z dystansu, na chlodno...I jest to takze pewien test znajomosci/zwiazku. Poza tym podpisuje sie pod tym co napisala Guaranka;-) |
|
|
|
#1046 |
|
Konto usunięte
|
złoto
doberek dziołchy
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie śnieg... ale za to piękne słonko. Idę po kawę. |
|
|
|
#1048 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i stosuje go tylko na nocCytat:
zreszta Rysio i Martula widziały co mam na ręce![]() Cytat:
może sie ułożyc a może sie wszystko rozpaść przez ten czas. ja nadal trzymam kciuki ![]() ja sie tez z tym zgadzam!!!!!!!!!!!!!!!!!: ehem: ok, napisałam, możesz przelać kase na konto Cytat:
Basia na prezydenta!!!!!!!czesc Asia u mnie tiko 2 stopnie- zimno jak chorera ![]() jak humorek dzisiaj??? |
||||
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;11500436]ja tez mam activ c do suchej i jest fajny
i stosuje go tylko na nocoj wiem jak to piecze, ja niedawno oblałam łapke rozgrzana oliwą jak robiłam obiadek i tak mi sparzyło skóre ze wogóle ta plama nie chce zejsc zreszta Rysio i Martula widziały co mam na ręce![]() u mnie tiko 2 stopnie- zimno jak chorera ![]() jak humorek dzisiaj???[/quote] dużo zależy też od podkładu mówisz że CI nie zeszło dzisiaj mam okropną planę całą czerwona i piecze u mnie też pada
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kobietki
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

nie zapycha 

Miałam ochotę wykrzyczeć: "to po jakiego czorta mi głowę sobą zawracałeś, skoro wiedziałeś, po co jedziesz do tych Niemiec???" Podobno już od jakiegoś czasu kroiło się to, że to właśnie jego wytypują, tym bardziej że jest szefem działu...

Basia na prezydenta!!!!!!!