Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XII - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-17, 22:50   #1021
dynia18
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XII

Guarko dziekuje za pocieszenie że ta urojona ciąża hormonalna przejdzie z czasem.
Esztonku dojedziemy nawet do Krakowa.
Asik kochana :cmok: Guarka świetę słowa Ci prawi. Nie wiem co więcej powiedzieć. Świat się nie zawalił. Trochę podniósł ciśnienie mi, więc i tobie.....no ale postaw się w jego sytuacji. Kobieto zaprosił cie na suuper randkę, nie oświadczał sie, To się liczy....że własnie ciebie kochana tak wyjątkowo zaprosił . Przeciez ta randka to nie jakas tam rozrywka chwilowa była. Nie wierze w to. Przecież jakby miął cię gdzieś to czy by ci się tłumaczył, przyezdzal mówił że będzie w kartoflandii pracował. no kochana olał by i tyle. Asik szwaby są wcale nie tak daleko.
Aśka z jednym się nie zgadzam. Ciacho to on może jest, ale.......nawet takie ciacho musi się starać o kogoś takiego jak ty. Bo ja uważam że ty przy nim jesteś bardziej wyjątkowa , niesamowita, i wogóle. Ty jesteś wyjątkowa. i on to babo dostrzega I kurna jak sobie odpuści to ...frajer.A do kartoflandii musi jechać. Nie mozę rezygnować z czegoś na co tak cięzko pracował. jak by tu został wypominalby ci to do konca życia. Mówie ci.
EE wkurzyłam się no co zrobić , życie plata figla, za robotą na koniec świata trzeba jechać. Kochan atrzymaj się i wg mnie nie wszystko stracone. A jak nie on to będzie następny. Jesteś młoda i fajna więc.....:cmok:
Idę spać. Mialam coś jeszcze napisać.
Clarins jest super świetny ten niebieski. Mogę obdarzyć próbaskiem. Słać Syrena Adres i czekać na listonosza.
A ja idę śnić i marzyć o moim nowym platonicznym kochanku Tomaszu Karolaku...ale z niego ciacho, tłuste co prawda ale jakże słodko wyszczekane.
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 22:50   #1022
Serenite_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Ej, nie gadaj głupot. Nic się nie skończyło, nawet się dobrze nie zaczęło. Nie możesz mieć pretensji do Niego, on Cię nie zna, trudno żeby po jednym spotkaniu rezygnował z czegoś na co tak długo pracował. Ja uważam, że to bardzo pozytywna cecha charakteru.
Jeszcze parę dni temu podobało Ci się w Nim to, że jest taki poukładany...
Nie można pod wpływem chwili (nawet bardzo miłej) zmieniać ważnych dezyzji.
Wszystko przed Wami, nie takie odległości dzielą ludzi.
Jeśli tylko będziecie chcieć być razem - to w czym problem????
I nie on myśli egoistycznie, raczej Ty...przepraszam, ale tak to odbieram.
Może Jego zachowanie, takie milczące, sztywne wynikało właśnie z tego, że wiedział po co jedzie i co może z tego być. Nie chciał Cię krzywdzić, nie deklarował się.... wszystko po to byś nie mogła powiedzieć, że namieszał Ci w głowie.

Nie mów tak, nie jest głupi Głupi by był gdyby rzucił wszystko dla kobiety po jednym spotkaniu. On nie wie przecież, że Asia jest tego warta.

Właśnie.
Guari, dobrze gadasz, jak zwykle... Nie wiem, czy ktokolwiek w takiej sytuacji nie przyjąłby takiej propozycji. Inna sprawa w związku, który trwa już jakiś czas. Ale jeśli właściwie związku jeszcze nie ma, tylko jedno spotkanie się odbyło? To a propos nazywania go egoistą, bo co do dalszego ciągu, upieram się, żeby nic jeszcze nie przesądzać.

Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość
active C jest do skóry suchej i miesznej, miałam oba i mimo że mam skórę mieszaną to wolę ten do suchej nie zapycha

serum bym kupiła ale przeraża mnie wizja trzymania go w lodówce

Ryśku co to za program mam ściągnąć żeby mi napisy do filmów odtwarzał

Oj, a ja nie wiem czy nie jestem uczulona na vit C...

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
ja nie moge tego serum - jestem chyba uczulona na wit C - robi mi sie wysypka
No właśnie...

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
dla mnie pod makijaż idealny, nie zamieniłabym go na żaden inny Leciutki, dobrze nawilża i nie zapycha

możemy ponegocjować

Głupi w sensie że umawiał się na kolację skoro wyjeżdżał i wiedział ze pewnie już nie wróci
Co do reszty, masz rację jak zwykle
A Sis po prostu napisała to na gorąco pod wpływem emocji, tez bym się tak czuła po czymś takim
To pewnie się skuszę na DDMG

Cytat:
Ale ja nie jestem już z Krakowa Miszkałam tam dawno temu, tego nie możesz pamiętać

No to ni wiem. A tak z czystej sympatii się nie da

Martaboy mnie ostrzegała a nie chciałam wierzyć
Z czystej sympatii to już dawno mnie uwiodłaś, ale wiesz, żeby utrzymać temperaturę....

"Cierpliwość - spokój, że przecież się stanie..."

/J. Twardowski/
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 22:52   #1023
smyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Nie głupi
Dlaczego miał rezygnować? Nie był pewien, że wyjedzie. A że liczył na wyjazd, to już inna sprawa - nie odmówił sobie spotkania, bo gdyby Asia okazała się nie Tą, to problem rozwiązuje się sam i nie ma czego żałować. A jeśli, przeciwnie, Asia okazałaby się interesującą kobietą to warto było się spotkać, potem kontynuowac znajomość jeśli z pracy nic nie wyjdzie. A jeśli praca zagraniczna wypali to jest o kim myślec do kogo wracac.
Każdy człowiek chyba tak myśli.... nie linczujmy Go za to.
O matko, jaka Ty jesteś mądra
smyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 22:54   #1024
Guarana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość
Z czystej sympatii to już dawno mnie uwiodłaś, ale wiesz, żeby utrzymać temperaturę....
Mogę Ci umyć plecki
Guarana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 22:54   #1025
*nulka*
Zakorzenienie

helol

alez dzisiaj pakudny dzien byl, lalo jak nie wiem! i wialo i zimno brrrr

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
ale co to za życie
wczoraj Gook powiedział że każda szanująca kobieta powinna mieć różową sukienusie w szafie podaj tego linka popodziwiam ją jeszcze raz
ja tez pragne takiej sukienusi

Cytat:

Mój wczorajszy zakup
swietny plaszczyk Guarko

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
No ale pewnie imię będziecie wybierać komisyjnie - rodzinnie, co?
niby rodzinnie, ale wiadomo ze to JA mam najwazniejszy glos

Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość
Ale nie zauwazylam tez poprawy Moj jedyny problem to naczynka, krosciaki raz na rok i pojedynczo
czyli ze nie szkodzi

Cytat:
Nulko, ja nie mam wątpliwości, że Twoje problemy z cerą to sprawka Harmonetu. Pisałam już, jak mnie zmasakrował. Ja też polecam Ci Yasmine, już pisałam. Miałam buzię bez skazy
dziekuje Serenitko, Twoje zdanie mnie bardzo przekonuje (i daje mi nadzieje ) w czwartek jade do gin

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;11484740]
ja biore Regulon i żadnych problemasów z cera nie mam

ja kiedys upatrzyłam sobie bluzie jak byłam z TŻ w sklepie i macała ja własnie jakas wywłoka...juz zaczełam obgryzac paznokcie i przeganiac ja w myślach, a wtedy TŻ wziął mnie za rękę przyciągnął do wieszaka i mówi: " ta Ci sie podoba??? według mnie ma taki dziwny krój ze na nikim nie bedzie fajnie wyglądać, poza tym materiał jakis do kitu...rozciągnie sie po pierwszym praniu..." i babsko poszlo...bez bluzki
[/quote]

bralam Regulon, ale nie sluzyl mi jakos

pozycz TŻa na zakupy juz mi nikt nic wiecej nie wykupi

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Witajcie
Ale mi przykro, gdy czytam ze taka kiepska pogoda jest w Polsce! Specjalnie wynioslam termometr na dwór , aby Wam podać jaka jest dokładnie temperatura u mnie. Tak wiec godzina 11.00, poludnie Anglii, 19 stopni na sloncu....Zaraz idę na spacer nad morze, bo szkoda siedzieć w domu.
Za tydzien lecę do Polski, wiec pewnie przezyje szok pogodowy.
tez kcem wiosneee!!!

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość

niestety nie jestem w stanie wszystkiego czytać....
tata jest słaby, wyraźnie mu sie pogorszyło niestety nie bede sledzić was tak systematycznie jak bym chciała...
jaz, duzo sily dla Tatki!!!

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
elo jestem spowrotem ale szykuje sie bo jade za godzine do teściowej opijać Jej emeryturę
bedzie party

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 22:56   #1026
smyk03
Zakorzenienie

Cytat:
uff ...jaki cięzki dzien, był doktor u taty ( bosh jaki przystojniak - moja siostra od razu zaczęła wywalac gałami ) okazało się , że te krwawe wybroczyny na nogach to rozstepy tak spuchły mu nogi ze popękala mu skóra
stałe kciuki za Tatę
Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Guarko dziekuje za pocieszenie że ta urojona ciąża hormonalna przejdzie z czasem.
Esztonku dojedziemy nawet do Krakowa.
Asik kochana Guarka świetę słowa Ci prawi. Nie wiem co więcej powiedzieć. Świat się nie zawalił. Trochę podniósł ciśnienie mi, więc i tobie.....no ale postaw się w jego sytuacji. Kobieto zaprosił cie na suuper randkę, nie oświadczał sie, To się liczy....że własnie ciebie kochana tak wyjątkowo zaprosił . Przeciez ta randka to nie jakas tam rozrywka chwilowa była. Nie wierze w to. Przecież jakby miął cię gdzieś to czy by ci się tłumaczył, przyezdzal mówił że będzie w kartoflandii pracował. no kochana olał by i tyle. Asik szwaby są wcale nie tak daleko.
Aśka z jednym się nie zgadzam. Ciacho to on może jest, ale.......nawet takie ciacho musi się starać o kogoś takiego jak ty. Bo ja uważam że ty przy nim jesteś bardziej wyjątkowa , niesamowita, i wogóle. Ty jesteś wyjątkowa. i on to babo dostrzega I kurna jak sobie odpuści to ...frajer.A do kartoflandii musi jechać. Nie mozę rezygnować z czegoś na co tak cięzko pracował. jak by tu został wypominalby ci to do konca życia. Mówie ci.
EE wkurzyłam się no co zrobić , życie plata figla, za robotą na koniec świata trzeba jechać. Kochan atrzymaj się i wg mnie nie wszystko stracone. A jak nie on to będzie następny. Jesteś młoda i fajna więc.....
Idę spać. Mialam coś jeszcze napisać.
Clarins jest super świetny ten niebieski. Mogę obdarzyć próbaskiem. Słać Syrena Adres i czekać na listonosza.
A ja idę śnić i marzyć o moim nowym platonicznym kochanku Tomaszu Karolaku...ale z niego ciacho, tłuste co prawda ale jakże słodko wyszczekane.
też go lubię
Stary 2009-03-17, 22:56   #1027
Guarana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
Edytuj to tłustym drukiem i wielgachną czcionką
Stary 2009-03-17, 22:58   #1028
smyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Edytuj to tłustym drukiem i wielgachną czcionką
O matko, jaka Ty jesteś mądra Guaranko
Stary 2009-03-17, 22:59   #1029
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Nie głupi
Dlaczego miał rezygnować? Nie był pewien, że wyjedzie. A że liczył na wyjazd, to już inna sprawa - nie odmówił sobie spotkania, bo gdyby Asia okazała się nie Tą, to problem rozwiązuje się sam i nie ma czego żałować. A jeśli, przeciwnie, Asia okazałaby się interesującą kobietą to warto było się spotkać, potem kontynuowac znajomość jeśli z pracy nic nie wyjdzie. A jeśli praca zagraniczna wypali to jest o kim myślec do kogo wracac.
Każdy człowiek chyba tak myśli.... nie linczujmy Go za to.
dobrze że cię mamy

Cytat:
uff ...jaki cięzki dzien, był doktor u taty ( bosh jaki przystojniak - moja siostra od razu zaczęła wywalac gałami ) okazało się , że te krwawe wybroczyny na nogach to rozstepy tak spuchły mu nogi ze popękala mu skóra
o rany

Cytat:
też go kocham za to

Cytat:
popieram
Reese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 23:04   #1030
Serenite_
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę Ci umyć plecki

dobra, chodź!

Basieńko, dzięki za dobre chęci, ale i tak nie kupię tego Clarinsa, więc próbas nie jest mi potrzebny

Dziewczyny, nie wiem, co ja zrobiłam, musiała wcisnąć przycisk "bloguj" ale napisałam odpowiedź zamiast u nas na wątku- w swoim blogu! I teraz mam tam taki idiotyczny wpis ni z gruszki ni z pietruszki- czy ktoś wie, jak to usunąć?? help!

/J. Twardowski/
Stary 2009-03-17, 23:07   #1031
Guarana
Zakorzenienie

Cytat:
Kurka, ale fajnie mam Mogę iść spokojnie spać. Smyczek mnie dopieścił

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Dziewczyny, nie wiem, co ja zrobiłam, musiała wcisnąć przycisk "bloguj" ale napisałam odpowiedź zamiast u nas na wątku- w swoim blogu! I teraz mam tam taki idiotyczny wpis ni z gruszki ni z pietruszki- czy ktoś wie, jak to usunąć?? help!
Pierdoła
Stary 2009-03-17, 23:10   #1032
Serenite_
Zakorzenienie

Cytat:
Kurka, ale fajnie mam Mogę iść spokojnie spać. Smyczek mnie dopieścił

Pierdoła

Już nie ma

Ale mnie boli żołądek Idę do wanienki, Guari już czeka

/J. Twardowski/
Stary 2009-03-17, 23:11   #1033
dynia18
Zakorzenienie

Dobra słonka znikam......
a jutro ode mnie proszę asience pupe przetrzepać, za te slowa....co mnie jeszcze po uszach dydają....że on ciacho ...fiziu miziu.....eklerka może, ptyś przeterminowany, .....i niby znajdzie inne. Aśka możę i znajdzie inne, ale takiej jak ty napewno nie. Kobieto to ty jesteś ciacho , takich dziewczyn jak ty to kochana z czosnkiem i moze z krzyżem szukać po cmentarzach , może jeszcze gdzies jakieś szczatki się turlają. Ale w życiu .....prawie takich nie ma. No sama zobacz talent na talencie, i jeszcze kobieto w tym wszystkim serce wielkie posiadasz, i zdolności kulinarne i jeszcze kochana masz czas na te twoje foliowe nalesniki z siebie robić. Normarnie ty istny skarb jesteś, a nie jakięs tam ciacho co prędzej czy póxniej się przeterminuje,.
Sis błagam przemów ty tej swojej siostruni że to skarbek na skarbami i normalnie niech nie szuka winy w sobie. To kurna życie płata figle.
Ot się wygadałam....mhhhhhhhhhhh
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 23:12   #1034
ranka
Kici kici miau miau

ja tez mam - nie moge usunac

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

oo juz nie ma

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 23:14   #1035
Serenite_
Zakorzenienie

Cytat:
szukać po cmentarzach , może jeszcze gdzies jakieś szczatki się turlają.

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
ja tez mam - nie moge usunac

oo juz nie ma

nie ma

/J. Twardowski/
Stary 2009-03-17, 23:20   #1036
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
a jutro ode mnie proszę asience pupe przetrzepać, za te slowa....co mnie jeszcze po uszach dydają....że on ciacho ...fiziu miziu.....eklerka może, ptyś przeterminowany, .....i niby znajdzie inne. Aśka możę i znajdzie inne, ale takiej jak ty napewno nie. Kobieto to ty jesteś ciacho , takich dziewczyn jak ty to kochana z czosnkiem i moze z krzyżem szukać po cmentarzach , może jeszcze gdzies jakieś szczatki się turlają. Ale w życiu .....prawie takich nie ma. No sama zobacz talent na talencie, i jeszcze kobieto w tym wszystkim serce wielkie posiadasz, i zdolności kulinarne i jeszcze kochana masz czas na te twoje foliowe nalesniki z siebie robić. Normarnie ty istny skarb jesteś, a nie jakięs tam ciacho co prędzej czy póxniej się przeterminuje,.
Sis błagam przemów ty tej swojej siostruni że to skarbek na skarbami i normalnie niech nie szuka winy w sobie. To kurna życie płata figle.
racja Basiu racja Asia to skarb Jutro przemówie jej do rozsądku
Stary 2009-03-17, 23:35   #1037
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chise Pokaż wiadomość
Moje zakupy:
Koszula jest trochę jaśniejsza niż w na fotce, ale teraz tylko fotę z lampą mogę zrobić
swietne korale!!

Cytat:
Napisane przez Calishanna Pokaż wiadomość

Ze mną pracuje taka dziewczyna, że gdy pierwszy raz ją zobaczyłam to zastanawiałam się dlaczego ten chłopak jest w sukience - owłosione nogi i ręce. A w sklepie widziałam ekspedientkę z czarnymi wąsami, gęste, że szok. Chyba jakieś zaburzenia hormonalne?
ja tez mam owlosione rece i nic z nimi nie robie wystarczy ze depiluje nozki i wasik czy owlosione lapki sa obrzydliwe??

Cytat:
Nauczycielka to ponoc nie zawód tylko choroba.
aaaaa!

Cytat:
Ech, mam doła na maksa.

Dobrze, opowiem już dzisiaj.

Właśnie kończyłam suszyć włosy, kiedy zadzwonił mój telefon. Patrzę - Paweł. Poprosił o spotkanie, przyjechał niespodziewanie do Polski. Już na samą wiadomość, wiedziałam że coś się święci złego... Byłam zła, że tak nalega na to spotkanie jeszcze dziś - byłam głodna, po prysznicu, z rozwichrzonymi włosami itd... Nie chciało mi się ponownie robić makijażu, ani rozmyślać co mam na siebie włożyć. No ale tak nalegał, że się zgodziłam bo głos miał jakiś dziwny. Wystraszyłam się, że coś się stało, a nie chciał mi zdradzić szczegółów przez telefon.
Związałam włosy, nawet makijażu nie zrobiłam, a On już stał pod moim domem.
Wyobraźcie sobie, że przyjechał tylko na dwa dni do domu, bo podpisał jakiś ważny kontrakt z przedstawicielstwem firmy w której pracuje i pojutrze jedzie do Niemiec. Będzie tam rok! Jak mi to powiedział, to łzy napłynęły mi do oczu. Nie przeszło mi nawet przez gardło że się cieszę. Bo nie cieszę się wcale. Zdołałam tylko z siebie wykrztusić: "dopiero co się poznaliśmy, a już mnie zostawiasz?" Było w moim głosie trochę pretensji... Może i nie powinnam, bo nie mam do niego żadnych praw, to jego życie itd... no ale normalnie mnie trafiło. Wiem że to nie jest tak daleko, że są telefony, meile, skype... ale to nie to samo...
Nie umiem znaleźć pozytywnej strony tego wszystkiego. Chyba muszę się z tym przespać, oswoić... A on tylko stale powtarzał, że mu przykro. Miałam ochotę wykrzyczeć: "to po jakiego czorta mi głowę sobą zawracałeś, skoro wiedziałeś, po co jedziesz do tych Niemiec???" Podobno już od jakiegoś czasu kroiło się to, że to właśnie jego wytypują, tym bardziej że jest szefem działu...

Brak mi słów. Chce mi się wyć i tyle.
A jak mówił o tej cholernej pracy, to był tak uradowany, że myślałam że wybuchnę. Tylko z przekąsem zapytałam: "czy tylko praca się dla Ciebie liczy?" A on na to: "harowałem na to całymi latami"...

Idę spać, tylko to mi pozostało na dziś...

Papatki Truskaweczki...

Ufff... może mi trochę lepiej będzie jak Wam się wyżalę.

Czy to zawsze mnie się musi przytrafiać? Czy ta bajka nie mogła trwać dłużej? Jeszcze ciut, ciut dłużej...

Zawsze mi się egoista trafia... Wrrr...
Asiaku bardzo mi przykro ze tak sie ulozylo ale zgadzam sie z Dziewczynami, nie mozna go winic za taka decyzje... nie jestescie jeszcze para, to dopiero jedna randka... a dla niego moze ta praca to bardzo duza szansa. Ale nie wszystko skonczone!! Ja widze ze mu jednak zalezy - zobacz, przyjechal osobiscie powiedziec Ci o wszystkim!:cm ok:

Cytat:
tez go uwielbiam zwlaszcza w "39 i pol", jest swietny!!!

aa co do spotkanka to ja w weekend Bozocialowy odpadam raczej, juz mam plany -Mazury moze jakis inny termin jednak? bo baaardzo chcialabym Was spotkac Truskaweczki!!!

achh jeszcze pytanko: ktora z Was uzywa perfum Shiseido Zen? gdzie je mozna znalezc bo szukam i szukam?

Stary 2009-03-17, 23:38   #1038
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

To pewnie się skuszę na DDMG
moim skromnym zdaniem DDMG jest praktycznie taki sam jak humektan do kupienia w aptece za jakieś śmieszne pieniądze...tylko trochę nie teges pachnie ale idzie się przyzwyczaić
Stary 2009-03-17, 23:51   #1039
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
moim skromnym zdaniem DDMG jest praktycznie taki sam jak humektan do kupienia w aptece za jakieś śmieszne pieniądze...tylko trochę nie teges pachnie ale idzie się przyzwyczaić
a mnie Humektan zapychal/uczulal, bardzo mi nie sluzyl

Stary 2009-03-17, 23:56   #1040
Reese
Zakorzenienie

Cytat:

a moim zdaniem to zupełnie co innego, zresztą składowo bardzo się różnią.
Humektan ma jakiś olejek co mnie by bankowo zapchało

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...izing-gel.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-humektan.html

DDMG ma dużo wyciągów roślinnych, mnie nigdy nie zrobił kuku
Stary 2009-03-17, 23:57   #1041
sanna11
Raczkowanie

Cytat:
To ja pozwolę sobie jeszcze raz zacytować, bo jestem tego samego zdania Masz Guaranko niesamowitą mądrość życiową i widać, że lubisz ludzi, nie skreślasz ich tak po prostu i za to
Ale ja chciałam do Asi...
Musiałam się odezwać, bo myślę podobnie jak Guaranka. Podpisując się pod wszystkim dodam, że gdybyś mu Asiu była całkiem obojętna to nie fatygował by się do Ciebie osobiście i nie nalegał tak na to spotkanie. Mógł Ci to przecież powiedzieć przez telefon lub nawet wcale się nie tłumaczyć. Myślę, że to się liczy dla niego na plus, i to duży.
I też uważam, że jeszcze nic nie jest przesądzone. Przecież nie pożegnał się raz na zawsze, definitywnie, i mimo, że ja go akurat nie widziałam też mam przeczucie (czy jakkolwiek by tego nie nazwać), że będzie ciąg dalszy tej historii.
Życie faktycznie lubi płatać figle...
A jeszcze parę dni temu Asia pisała, że podchodzi do tego wszystkiego bez emocji
Jednak rozumiem, że to może być trudne, szczególnie jak facet jest wart bliższego poznania (inteligentny, poukładany, przystojny, itd.), a najfajniejsze są przecież początki
sanna11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 00:13   #1042
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
a mnie Humektan zapychal/uczulal, bardzo mi nie sluzyl
Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
a moim zdaniem to zupełnie co innego, zresztą składowo bardzo się różnią.
Humektan ma jakiś olejek co mnie by bankowo zapchało

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...izing-gel.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-humektan.html

DDMG ma dużo wyciągów roślinnych, mnie nigdy nie zrobił kuku
zawsze wiedziałam że jestem inna

Może dlatego że ani ddmg ani humektan mnie nie zachwyciły
moim zdaniem po ddmg makijaż trzyma się krócej

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

sama jestem

idę w takim razie spać, jutro trzeba rano wstać
Stary 2009-03-18, 00:25   #1043
*nulka*
Zakorzenienie

ja jeszcze jestem

Stary 2009-03-18, 01:00   #1044
magixxx
Zadomowienie

Nie było mnie kilka dni, a Wy już w nowym domku

Ale z Was gaduły, kiedy ja to wszystko nadrobię
magixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 01:12   #1045
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Asiu Niemcy nie są tak daleko.... Ja bylam z moim chlopakiem niecaly rok, gdy on wyjechal do Anglii na 4 miesiace. Bylo ciezko, musialy mi wystarczyc telefony, smsy i maile. Teraz znowu jestem sama od 2 miesiecy, ale to on jest w Polsce (pojechal na leczenie kanalowe dwoch zebow) a ja tutaj samiusienka w Anglii. Ale da sie wytrzymac, byle miec kontakt ze sobą. Byle pisać, telefonowac, gadać na GG czy Skype.
Rok to niewiele, Niemcy są o rzut kamieniem a telefon/internet ma kazdy. Poza tym przeciez on na pewno bedzie przyjezdzal do Polski, chocby na urlop czy aby odwiedzic bliskich.
Poza tym takie oddalenie pozwala spojrzec na pewne sprawy z dystansu, na chlodno...I jest to takze pewien test znajomosci/zwiazku.
Poza tym podpisuje sie pod tym co napisala Guaranka;-)
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 07:34   #1046
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Konto usunięte

złoto
doberek dziołchy
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 07:40   #1047
AsikS
Zakorzenienie

Dzień dobry
U mnie śnieg... ale za to piękne słonko.

Idę po kawę.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 07:54   #1048
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Konto usunięte

Cytat:
active C jest do skóry suchej i miesznej, miałam oba i mimo że mam skórę mieszaną to wolę ten do suchej nie zapycha
ja tez mam activ c do suchej i jest fajny wielbie go, koncze własnie 1sze opakowanie ale za cholere nie współgra mi z podkładem i stosuje go tylko na noc

Cytat:
ale miałam dzisiaj pecha, poparzyłam sobie ręke

Robiłam herbate, trzymałam kubek w ręku i nalewałam wodę. Dzwoniła komórka i chciałam zobaczyć kto to, odchyliłam głowę i polałam sobie wrzątkim po dłoni piecze okrutnie
A co najlepsze dzwonił mój TZ...oczywiście oberwał
oj wiem jak to piecze, ja niedawno oblałam łapke rozgrzana oliwą jak robiłam obiadek i tak mi sparzyło skóre ze wogóle ta plama nie chce zejsc zreszta Rysio i Martula widziały co mam na ręce

Cytat:
Asiku,
po pierwsze popieram Guarankę.
Zalezy mu na pracy, co w dzisiejszych czasach jest normą.
Poinformował Cię, dał do zrozumienia, że chce, żebyś wiedziała (gdybyś była mu obojetna w nosie miałby wyjasnienia i informacje ), rok to nie wieczność, Niemcy nie Tokyo jak mawiał mój wspaniały Dziadziuś.
Wszystko się ułoży.

Dobrze mu z oczu patrzy

Asiaku, chyba nikt nie zrezygnowałby z super pracy dla kogoś, kogo poznał kilka dni wczesniej i raz zjadł z nim kolację. To scenariusz z Harlequina, a nie z życia

Ten dystans pomoże Wam rozwinąc to, co zaczęło dojrzewać.
Trzymam kciukasy
ja tez jak sie przespałam z problemem popieram to co mówią dziewczyny, bo w sumie nie wiadomo co to bedzie może sie ułożyc a może sie wszystko rozpaść przez ten czas. ja nadal trzymam kciuki

Cytat:
ja sie tez z tym zgadzam!!!!!!!!!!!!!!!!!: ehem: ok, napisałam, możesz przelać kase na konto

Cytat:
Basia na prezydenta!!!!!!!

Cytat:
Dzień dobry
U mnie śnieg... ale za to piękne słonko.

Idę po kawę.
czesc Asia
u mnie tiko 2 stopnie- zimno jak chorera
jak humorek dzisiaj???
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 08:01   #1049
mmagdaa_p
Zakorzenienie

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;11500436]ja tez mam activ c do suchej i jest fajny wielbie go, koncze własnie 1sze opakowanie ale za cholere nie współgra mi z podkładem i stosuje go tylko na noc

oj wiem jak to piecze, ja niedawno oblałam łapke rozgrzana oliwą jak robiłam obiadek i tak mi sparzyło skóre ze wogóle ta plama nie chce zejsc zreszta Rysio i Martula widziały co mam na ręce

u mnie tiko 2 stopnie- zimno jak chorera
jak humorek dzisiaj???[/quote]

dużo zależy też od podkładu

mówisz że CI nie zeszło dzisiaj mam okropną planę całą czerwona i piecze i jakieś bąble się robią

u mnie też pada chyba jednak nie wyjdę w wiosennym płaszczy
Stary 2009-03-18, 08:02   #1050
phdwao
Zakorzenienie

Cześć Kobietki
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości