|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy V
No widzicie jednak można zasnąć na sankach - moje dziecko jest tego żywym przykładem
![]() Normalnie zjeżdżaliśmy z górki, latała po śniegu, potem siadła na sankach i ruszyliśmy do domu, a za chwilę się odwracamy, a Hania śpi Właśnie w takiej pozycji jak na zdjęciu ![]() Dzięki za komplemenciory pod adresem Hanki-Kokosanki ![]() Laurusia no wiem, gdzie ten ogródek - znajomi tez tam mają, a moja mama ma na Niedźwiedzińcu
|
#3632 |
|
Konto usunięte
|
dziękuje za kolejną porcje życzeń.
minisiu, cieszę się, że nasze umówione spotkanie aktualne. szkoda tylko, że wciąż dupiatą pogodę zapowiadają. ![]() zmykam już do wyrka. pa. |
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez się zwijam spać
![]() Dobranoc i do jutra
|
#3634 |
|
Raczkowanie
|
Ja też idę spać. Dobranoc
|
|
|
|
#3635 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znac co i jak ok??![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;11488745] Po zamknięciu marketu szef wzywa nowego sprzedawcę do biura: - No to ile dziś zrobił pan transakcji? - pyta sprzedawcę. - Jedną, szefie. - Co? Jedną?! Nasi sprzedawcy mają średnio od sześćdziesięciu do siedemdziesięciu transakcji w ciągu dnia! Co pan robił przez cały dzień? A właściwie to ile pan utargował? - Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów. Szefa zatkało. - Trzy... sta osiem... dziesiąt tysięcy? Na Boga, co pan sprzedał?! - No, na początku sprzedałem mały haczyk na ryby... - Haczyk na ryby? Za trzysta osiemdziesiąt tysięcy? - Potem przekonałem klienta żeby wziął jeszcze średni i duży haczyk. Następnie przekonałem go, że powinien wziąć jeszcze żyłkę. Sprzedałem mu trzy rodzaje: cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowę. Spytałem gdzie będzie łowić. Powiedział, że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym sprzedałem mu jeszcze porządną wiatrówkę, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce, ponieważ tam mocno wieje. Przekonałem go, że na brzegu ryby nie biorą, no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem go jakie ma auto i wydusiłem z niego, że dość małe aby odwieźć łódź, w związku z czym sprzedałem mu przyczepę. - I wszystko to sprzedał pan człowiekowi, który przyszedł sobie kupić jeden, jedyny haczyk na ryby?! - Nie. On przyszedł z zamiarem kupienia podpasek dla swojej żony. Zaproponowałem mu, że skoro w weekend nici z seksu, to może pojechałby przynajmniej na ryby...[/quote] mojemu tztowi sie bardzo spodobal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
moglas od razu chlopcow spytac co na obiad a nie szukac![]() to drugie bardzo mi sie podoba. oddaje caly twoj charakterek ps. wlosy tez pikneCytat:
|
|
#3636 |
|
Wtajemniczenie
|
oczy mnie pieką, wklepałam 20 000znaków.Ufff.Mam milion literówek, ale wezmę się za nie jutro. Jutro tez jest dzień
.Ale ruszyła produkcja, idziemy na rekord czy co??? Spadam i Ty kropka tez juz wyłączaj .
|
#3637 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z wietrznej krainy
U nas dzis witr hulla że ho ho ale przynajmniej na razie słonko świeci![]() A Nikoli zrobił się katarek ciężka nocka ![]() dolidoli witaj xantia fryzurka śliczna fajne kolorki i buźka taka fajna uśmiechnięta !! Lecę na kawkę |
|
|
|
#3638 | |||||
|
Zadomowienie
|
PAPLE
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
czyżby kryzys zmusił do oszczędzania na jedzeniu .A fryz rewelacja, masz takie zdrowe i błszczące włosy czy flesz "podrasował" kolorek. Moje sa koloru: MAT ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj byliśmy u Oli i szwagier juz marzy o 3 dziecku Ola powiedziała, że leci po spiralę bo jeszcze gdzieś ja przydyba . A poza tym szwagier juz pakuje zabawki na wyjazd i jest cały happy, że będzie cały tydzień sam z dziećmi (w czasie gdy my będziemy na nartach).No i dziękuję za kciuki, ufff juz po i ok. Tylko naszą barmankę należy rozstrzelać ". Gdy Darek przyjechał do pubu, kobieta z sanepidu jeszcze była w szoku, mówiła, że różne rzeczy słyszała ale Żaneta ja rozbroiła. No ale Darek jej wszystko pokazał i nie zapisała tego do protokołu, a gdyby nas tam nie było ... strach się bać ....
|
|
#3639 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli ma Ci pomóc to zanieś mnie do fryzjera Cytat:
Anula - ja też bym nie wytrzymała ![]() Czyli życzenia działają, oby tak dalej ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym u nas ok, Elis od rana je
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
kropka sto lat dla Ciebie z okazji urodzin Poczekam jeszcze z tym testem do końca tyg. Może jeszcze dostanę @ miniu dobrze, że kontrola tak spokojnie przeszła Xantia tą maskę to w jakimś fryzjerskim kupujesz? Fajna? Muszę gdzieś jej skład dorwać Kanciu a co to za wątek? Ten o duchach? Ja to też strachliwa jestem, szczególnie jak zostaje sama w domu na noc Wiatr u nas straszny, chyba się dzis nigdzie nie wybiorę
|
|
#3641 | ||
|
Zakorzenienie
|
I od nas też!! Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#3642 |
|
Zadomowienie
|
O ja gapa, wiedziałam, że o czymś zapomniałam
![]() Kropeczko spełnienia wszystkich marzeń A to od Olivci dla teściowej ![]()
|
#3643 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello!
Tylko sie cieszyć od rana bazgrzecie i bazgrzecie ![]() minia- to jakiś czas macie spokój z sanepidem. no chyba że rewizyta pokontrolna...Żanetka rozgarnięta nie ma co, ale pewnie świetne drinie robi anula- leć testa kup, może będzie nas więcej ![]() Kropka sto lat!!!!!!!!!!!
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka najleposzości i sto lat z okazji urodzinek
![]() ![]()
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
CZEŚC WSZYSTKIM
minisia to o co prosiłaś : moja córcia ![]() ważyła 3250g i 54 cm długaZOSIA DIANA takie ma nadane imiona POZDRAWIAM ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- KROPKA DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ STO LAT Edytowane przez dolidoli Czas edycji: 2009-03-18 o 09:53 |
|
|
|
#3646 |
|
Zadomowienie
|
Kropka najlepszości
![]() xantia też mi się ten dowcip przypomniał, ale nie chciałam spalić, jednak co prawda to prawda-panika anula ja jak się starałam o Krzysia i nam nie szło to się umówiłam na wizytę (bo pomyślałam, że badania by się może przydały, a przynajmniej jakaś fachowa rada), a gdy przyszedł termin to już poszłam na sprawdzenie (to było tyg. po @). Jednak powiedziała, że na badanie za wcześnie i dała tylko skierowanie na morfologię. Ale może u ciebie tak nie będzie, wchodzi też w grę wyjazd do Warszawy, zmiana klimatu czy co? Mi po Bieszczadach też się przesunęła @ o tydz. Jeśli by nie przyszła to bylibyśmy małżeństwem 9 lat, a nie 4 . Wtedy robiłam pierwszy test w życiu, kolejne dwa to już w tej ciąży. Mam regularne miesiączki.
|
#3647 |
|
Rozeznanie
|
cześć wam
Kropka- wszystkiego najlepszego, sto lat !!!!!!!! ![]() Izuniak- dzieki za odp Xantia- fajna fryzurka i kolorek Anula- trzymam kciuki za @, żeby sie pojawiła
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
dolidoli dodałam cię do naszej listy
![]() Dziewczyny okroiłam listę o mamy, któe się nie odzywają, bo już nikogo nie szło dopisać, bo wiadomość była przeładowana grafiką ![]() Jadę na zakupy zaraz po składniki na obiad, któy będę robić pierwszy raz
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
ps. Livi i tak ma maximum punktow u mnie ![]() ![]() Minisiu dobrze ze okroilas liste chlopcy obudzili mnie rano bukietem moich ulubionych frezjii. na nich byl zawieszony lancuszek z zawieszka (to od Adrianka) tz standardowo flakonik moich poeme
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2009-03-18 o 12:21 |
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam frezje!!
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Xantia bede pamietac
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Kropko, wszystkiego naaaajlepszego!!!
|
|
#3653 |
|
Zadomowienie
|
kropka a dlaczego mnie nie zacytowałaś?
|
#3654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj mocno ![]() Cytat:
![]() Ja dziś ugotowałam ogórkową, bo na nic nie miałam pomysłu. Cały czas wieje strasznie Trudno dziś siedzimy w domu
|
|
|
#3655 | |
|
Konto usunięte
|
kropeczko kochana, wszystkiego najlepszego!!! szcześcia, zdrowia i słodyczy, zawsze uśmiechniętej buźki i spełnienia wszystkich marzeń. Cytat:
czyli u was też tak wieje, że łeb ma urwać?? masakra, ta zima robi się już upierdliwa. ![]() U nas do południa była Kamila z dziewczynkami, ale dzieciaczki się fajnie bawiły. jak Maksiu usiadł przy książeczkach i zaczął je oglądać, to zaraz dziewczynki sie przysiadły.
Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2009-03-18 o 13:57 |
|
|
|
|
#3656 |
|
Rozeznanie
|
Kropeczko - sto latek, dużo zdrowia, uśmiechu na codzień i kolejnych tak szybkich awansów ![]() Ps. Ta pogoda mnie dobija, właśnie leci z nieba grad
![]()
|
#3657 |
|
Raczkowanie
|
KROPKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
![]() W Chorzowie straszny wiatr. Byłam z Laurą u moich rodziców i po drodze mało mi głowy nie urwało I raz świeci słońce a raz sypie śnieg takie duże kulki.Kupiłam Lauruni w tesco taczki (różowe ) z akcesoriami do piasku. I nawet nie drogie 25zł. Będą do piaskownicy na ogródku ![]() Moja córunia dała dzisiaj popis u dziadków. Ja już nie mam do niej siły. Jest niegrzeczna, pokazuje złość jak tylko coś nie idzie po jej myśli - tak ma od dawna. Kopie i bije szkoda słów. Od kilku dni już wyjątkowo rozrabia. Nie wiem może jej piątki idą i dlatego taka marudna. Cały czas grzebie paluszkami w buzi. Nie wiem chyba będę ignorować te złości. Tak ogólnie to Laura jest bardzo żywa i kochana, ale ostatnio szału można dostać |
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() dlatego ze na zielono oczywiscie przeczytlam i sie ucieszylam ale przy cytowaniu mi umklo![]() teraz dziekuje zwlaszcza za te rzesowe zyczenia![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;11505035] kropeczko kochana, wszystkiego najlepszego!!! [/quote]szcześcia, zdrowia i słodyczy, zawsze uśmiechniętej buźki i spełnienia wszystkich marzeń. ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak w ogole to co tak o suchym pysku bedziemy siedziec?? stawiam: szampan.jpg
|
|
#3659 | |||
|
Zakorzenienie
|
ThxMy też tak myślimy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to na zdrowie
Szefowa wydziału ds. niemożliwych Edytowane przez Xantia Czas edycji: 2009-03-18 o 14:13 |
|||
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
wow jak tu gwarno od rana
![]() PANI KROPKO WIĘCEJ AWANSÓW, DUZO MIŁOSCI, NATALKI, RZĘS W ROZMIARZE XXL ![]() Wróciłam własnie z lumpka kupiłam co nie co ale bez rewelacji. Byłam tez u endokrynologa, leczenie przynosi efekty ale niestety pomimo mojego wysiłku i dobrych chęci waga ani drgnie dostałam kolejne leki tym razem już psychotropowe minia dobrze, ze luz w knajpie ![]() u nas pizgawica, ze łeb wyrywa nawet moje 100 kg ledwo dało radę iśc |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

Właśnie w takiej pozycji jak na zdjęciu 

daj znac co i jak ok??

, jak dla mnie to wolę już wypasiony tusz.

chyba na spacer dziś nie pójdziemy
swoje parówki, chrupki, sztucznego pomidora, kaskadera z motoru zabawki no i swoje "jaja"