|
|
#901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Lubię zapach Twoich kłamstw. Moja miłość zawsze umiera zanim się zacznie. Trzy zdjęcia, dwie sukienki. Tyle mi zostało z Twojej miłości. Jedno mi dobrze wychodzi - kłamstwo, że jest dobrze. - Nie ma gwiazd. - Są. - Ja ich nie widzę. Na cud nie czekam... on już był. Zapomnieć...przy kimś. Lepszym od Ciebie. On jest taki aksamitny, że... że to chyba materiał! Poproszę lekarstwo na złamane serce. Jego usta smakują dokładnie tak jak myślałam. Niesamowicie. - Ładnie wyglądasz. Kim dzisiaj jesteś? - Sobą. - Tak Ci najlepiej.
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Icamna jesteś Genialna kobieto!
pokradłam :Pmam prośbę:Własnie uświadomiła mnie przyjaciółka ,że w tym roku zaczął się mój 4 rok miłości do niego. Kocham o od 4 lat a on nigdy w sumie mnie nie pokocha. Może jakieś opisy ale takie hm.. tajemnicze bym wolała. Niechcę żeby brał to wszyskto do siebie, wiem że to nie jego wina ze tak go kocham. pewnie troche to chaotyczne. '...ale najgorsza z nich to taka, co nie wie czego chce' "ale ja wierzę że nam się uda,i powiem 'no widzisz' gdy będziemy starzy.." |
|
|
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
a coś o tym, że mam jutro bierzmowanie, i że biorę imię Michalina [po moim zmarłym tacie Michale] i że jest to dla mnie bardzo ważne wydarzenia ze względy na to imię. bardzo proszę. <3
|
#904 |
|
Raczkowanie
|
Lubiła na niego patrzeć. Jej stęskniony wzrok sprawiał, że czuł się zagubiony. A Teraz… Teraz to on się nie gubi, ona nie tęskni. -… przecież Cię znam. - mylisz się. Znałeś mnie rok temu. Od tego czasu bardzo się zmieniłam... po czymś takim każdy by się zmienił. -widziałam wczoraj Twojego brata.. -i..? -rzuciłam mu się na szyję, przecież wygląda jak ty.. i think i hate you, yes i hate you. Wait! I love you, I love you! I’m really so confused, I love you, yes I do. Oto mam moje małe niebo. oto mam moje małe piekło. nic & nikt pamiętasz mój wystraszony wzrok kiedy pierwszy raz się żegnaliśmy? Zawsze bałam się, że już nie wrócisz… nienawidzę tego dnia, w którym to się stało!. Pachniesz migdałami.
Kocham migdały ![]()
|
|
#905 |
|
Zadomowienie
|
Nie Wiem Ile Jest Gwiazd.. Ale Wiem Ze Jedna Jest Moja!
i mimo, ze czas płynął, nie chciałam innych imion... Ciało raz puszczone, puszcza się stale Masz naście lat i na puderniczce kończy sie Twój świat <hahaha> `Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połowę? dobre gwiazdy zapakuję do słoika . pokażę Ci .jak cudownie można znikać . I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadaniatak. o Tobie mówie. Dziewczyny Kocham Was <3 ;* jutro was powymieniam bo dziś mam lenia ; o! ![]()
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-03-18 o 19:28 |
|
|
|
#906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________ Tomorrow I will change....
|
|
|
|
|
#907 |
|
Przyczajenie
|
Miluuu - dzięki ;*
Kurcze, tu jest tyle boskich opisów że nie wiadomo który ustawiać ;DD - noszę w sobie Twoje gesty. - musiałeś o niej słyszeć. Kochała jak nikt. - Ej nie przesadzasz ? Ja nie kradnę Twoich marzeń. - Ej Skarbie, nie patrz tak zmutno. - Masz problemy z sercem. Za dużo dziewczyn znajduje sobie w nim miejsce. - Bawimy się w bycie razem ? )- Nie musisz być idealny, wystraczy mi że jesteś wyjątkowy. I mój ;* - Chcę ustami omamiać Cię bez litości. - Zniewoliłam ich wszystkich czarem. Nie tylko facet może mieć harem ;D - Tem Pan nadał memu życiu smak ![]() - I żyli długo i ... ciii .... Ty nie jesteś z tej bajki Księżniczko.. ;* |
|
|
|
#908 |
|
Zadomowienie
|
Bez przesady
Kradnij. Kradnij ;*Ciesze się, że się podobają (; Niestety co do prośby, to nie jestem na razie w stanie pomóc. Chociaż może za chwilę mnie oświeci ^^ _____ I nawet gwiazdy wydają się inne... Banalny wschód słońca, przewidywalny zachód. We śnie także boli dusza. Dobre to życie. Pokroisz mi? - Dlaczego Twoje problemy zawsze są najważniejsze? - Bo są moje.
"Nie wiem... Czy każdy z nas ma swoje przeznaczenie, czy też życie nas unosi jak liście na wietrze. Być może jedno i drugie... Może obie te rzeczy dzieją się równocześnie..." Edytowane przez Icamna Czas edycji: 2009-03-18 o 19:49 |
|
|
|
#909 |
|
Raczkowanie
|
albo mnie kochasz, albo mnie nie znasz.
|
#910 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wybaczcie off'a!
Jetsem w rozsypece.. Zakochałam się... gadałam z nim.. on też się zakochał.. ale nie we mnie... Poratujcie opisem proszę! Ja go na prawde kochałam....Wybaczcie off'a.... nie mogę nic wymyśleć.... Liczę na WAS! JakJaCieLubie, nydee, Icamna, paperlove, Vivi12399
|
|
#911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te zabieram ![]() a znalazłoby się coś jeszcze? ![]() bardzo ładne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() powinnam _ zieleń na nowo staje się zielona a kolory odzyskują ostrość nauczę cię jak się spada z dachu. śmierć nosi czarny stanik, wiesz? kochasz, gdzy nie wiesz dlaczego. w harmonii minionej chwili. czuję że twoje oczy nie mówią prawdy. powiedz jakie chcesz słyszeć słowa z moich ust.
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2009-03-18 o 20:05 |
||
|
|
|
#912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może wybierzesz coś z tej piosenki: To jest dla mnie cud że patrzę jak uśpiona ponad słowa które podałeś mi jak lód I tyle z tego wiem co trwać ma jest na chwile Gdy zabrakło Twoich rąk moje stały się niczyje Nie wierzyłam w to że żyję 4 lata zapomnieć chcę Nie da się przyjaciółką nazwać mnie 4 lata kochałam Cię tak jakby świat przetrwać miał tylko dzięki nam niezachwianie To jest jak cud że mimo wszystko mogłam w sobie sens odnaleźć Co dla mnie skarbem dla Ciebie było piaskiem na plaży rozsypanym 4 lata zapomnieć chcę Nie da się przyjaciółką nazwać mnie 4 lata kochałam Cię tak jakby świat przetrwać miał tylko dzięki nam 4 lata budowałam dla nas dom w nim mieliśmy żyć To był tylko zamek z piasku nie zostało z niego nic To jest jak cud że mogę wszystko przetrwać i stać się przez to lepsza chyba nie pomogłam
|
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj codziennie uczę się, że nie ma uczuć..
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
takie tam:
życie ze mną to przejażdżka do piekła. zbyt mało wiesz by mnie rozgrzeszać. najgorsze są te szare ulice bez jego śladów. wiem, że tej nocy będziesz czekał w łóżku i mnie przytulisz jak wczoraj. odnajdę drogę do pieszczot, które zmienia miłość w doskonałość. to co po nas zostanie, będzie jak płacz kochanków w małym brudnym hotelu, kiedy świtają tapety. bezwstyd namiętności ukrywasz w nieśmiałość. obudziłam się. popatrzyłam... znów Cię nie było... oddam zapach za Twój szept. mów do mnie jeszcze, za taką rozmową tęskniłam lata, każde Twoje słowo w mym sercu obok innych słów umieszczę, mów do mnie jeszcze i jeszcze i jeszcze… pragnę w bezmiarze zmysłów świadomość utopić, stać się zapamiętaniem, stać się zapatrzeniem. słowa ranią wciąż przedziwnie, budzą lęk. tuż obok Twoich drzwi osuwam się po ścianie. przeżywasz to rozstanie jak marny film. co miało trwać, straciło sens - dziś koniec przyszedł do nas. dziś na Twój widok mówię same och i ach, by potajemnie wbić Ci nóż ze swoich słów.
|
|
#915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czy pomogę , ale coś spróbuję ... ( niektóre z wizażu )Bo choć zapomniał o nas świat
miłość zapisana w smsach . mgnienie rozkoszy ślad pokuszenia dotyk czułości wstrząs odtrącenia Są tysiące powodów Dla których nie powinnam spędzać z Tobą czasu , ale jeden, który przeważa te tysiące... Pieprz się. I tak dalej będę kłamać, że wcale Cię nie kocham... pozwól , że chociaż raz będę miała ostatnie zdanie . i tak czuję się przegrana zastanawiam się jakby to było gdybyś znał prawdę . Nieznając prawdy całkiem inaczej patrzysz na rzeczywistość . ile-ż to razy milczenie zabiło echem? Ja zauważałam nanosekundy bez niego. Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie... niech wszystko spłonie. niech będzie koniec. na szpilkach codzienności maluję rzęsy twoim zapachem skóry. |
|
|
|
|
#916 |
|
Rozeznanie
|
Słyszysz mój niecierpliwy śmiech, kiedy szukam poduszki pod Twoją głowę.
Obracam się w żart. I kocham Cię bardziej. Ty pewnie jesteś bezgłowym dostarczycielem pizzy rodem z Apokalipsy? Krążysz po mojej orbicie nieustannie, nieustannie. My Own Boy, dziś jestem twoją królową ubraną w puder i przynoszę ci miód. Koszule pozamykane w idealne kwadraty - jedyny chyba wyraz miłości. Z przyjemnością p r z e g r y z a m szklankę wódki o barwie twoich warg.
|
#917 |
|
Rozeznanie
|
zostań... choćby z litości.
Niech sobie pędzi wielki świat, a Ty spokojnie bądź koło mnie. bo wiesz, wystarczy być. w niewinnych oczach przerażająca pustka. nie mogąc przebaczyć, przeklinam świat. miłość upokarza. uczysz się rozumieć ją. krajobraz jak po burzy. serce spustoszył grad,nie warto dłużej liczyć ran, pamiętać. podła chwila. gaśnie niebo. bez Ciebie nie jestem już uniesieniem. nawet papierosy nie smakują. Ty wiesz co to oznacza. błyszczy blaskiem bezradności. więc chodź, popatrzmy sobie w oczy. w dziecinnej głowie zaczaił się gniew. ...i gubię się ciągle
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-03-18 o 20:32 |
|
|
|
#918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
_ inni ludzie. zupełnie inny świat. i proszę Cię. nie przepraszaj za uczucia. dzień jak co dzień. poranek jak każdy inny. nie lubię, gdy się nie odzywasz, bo nie wiem co tak naprawdę myślisz... a ja... ja chyba tęsknię. jak ja nie znoszę ludzi, którzy nic nie wiedzą, ale muszą dodać swoje szanowne, nieproszone 5 groszy. świat rozkłada nogi przed kolejną gwiazdą. świat nadstawia twarz, na kolejną bliznę. papieros jest doskonałym przykładem doskonałej rozkoszy. sprawia przyjemność, a nie zaspokaja.
|
|
#919 |
|
Wtajemniczenie
|
She will be loved
I could have been a dreamer... Cause dreamers never die, no! Nowy Dzień Szanse Na Wygraną Wciąż Powiększa... wyobraźnia życie nam rozjaśnia, orientuj się człowiek obyś tu nie zasłabł krok w tył i dwa w przód teraz ja będę ranić.. Macie coś o księżniczce?
Edytowane przez Enji Czas edycji: 2009-03-18 o 20:45 |
|
|
|
#920 |
|
BAN stały
|
świat pełen plastikowych ludzi. i chyba nie wiesz, że telewizja kłamie - nie wszystko możesz mieć. kolejny hit z telenoweli w stylu 'ona i on'. mam serce, ale chowam je na lepszą okazje. wiesz... bardzo mi przypominasz mojego przyszłego chłopaka. nie ogarniam świata. i od dziś wynajęty morderca będzie pilnował drogi do mojego serca. if you don't jump you'll never see if you can fly. jeśli nie podskoczysz nigdy nie zobaczysz, czy potrafisz latać. jakbym mogła ci narysować sny.. dni co tak intensywnie pachną uśmiechem. ____ i tekst mojego kolegi , z dzisiejszej godziny wychowawczej, rozmawialiśmy o narkotykach.. xD po co chodzić jak można odlecieć.. ? ^^. |
|
|
|
#921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Głupie serce! Znowu wybrało źle.
Tylko w snach jesteś mój. A jeśli bym Cie pocałowała... ile by się zmieniło? Jestem tą, która zostanie, gdy ona odejdzie. Moja papierowa miłość na kartkach pamiętnika. A w sercu głupi żal. A na Twym sercu wywieszka "zajęte". Oddałabym dusze diabłu bylebyś mnie pokochał. Myślałam, że miłość boli mniej. Przeklinam los, za to, że dał Ci spotkać ją. Nawet nie posmakowałam Twoich ust. (Niestety brak chwilowy brak weny.)
"Nie wiem... Czy każdy z nas ma swoje przeznaczenie, czy też życie nas unosi jak liście na wietrze. Być może jedno i drugie... Może obie te rzeczy dzieją się równocześnie..." Edytowane przez Icamna Czas edycji: 2009-03-18 o 21:10 |
|
|
|
|
#922 |
|
Wtajemniczenie
|
ehe
;** ciesze się, że sie podoba ;* a Ty tutaj częsciej bywaj ;*------------------------- 1.Nie mów nic. Czas na miłość. 2.Chemiczny świat, pachnący szarością, z papieru miłością.. 3.Od Ciebie zaczął mi się świat i czas który liczę do dziś. 4.Czasami nie ma się ochoty nawet na ulobioną czekoladę.. 5.Miętowy cukierek wystarczył,żeby stopić górę lodową pomiędzy nami. |
|
|
|
#923 |
|
Rozeznanie
|
Z oczu łza - to kaskada niespełnienia.
Sarkastyczne docinki księżyca. - Prawdziwy smak leży w mężczyźnie. - słodki czy gorzki? - pytam, na płytkim oddechu. Zamykam oczy i znikam. Pachniesz słodko do bólu. A wiosną znów zakocham się w niewłaściwym mężczyźnie.
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki
Szlag trafił święty spokój, roztrzaskał liczniki Cała jestem bałaganem i Twoim wojennym stanem Nie jestem spokojna w mojej głowie wojna Ja ocean niespokojny w mojej głowie gwiezdne wojny Marznę bez Ciebie zamarzam powoli się kulę ... nad ranem tulę Twoją koszulę czule zawijam się w dywan Twym zapachem się przykrywam Ja tam, ty tu co noc bez snu docierasz do mnie przez tysiąc kilometrów, a ja się waham na brzegu centymetrów
|
#925 |
|
Raczkowanie
|
heY Hi hello !
" nagle los mi dał, to co zawsze chciałam mieć - CIEBIE " " czekam prawdy nie chcąc znać ... " ... tak mało o życiu wciąż wiem. " jeśli możesz mi pomóc nie odmawiaj, nie mów nie ... " " uparcie do celu tylko iść ... " " tylko jak ... nie zmieniać siebie w głaz " __________________ ... to co ma sens, nie to co piękniejsze ... <3 |
|
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
Jak się kończy jakiś etap,
zawsze ogarniają człowieka wątpliwości czy dał z siebie wszystko. Spytałam go czy to był dobry dzień. Popatrzył na mnie zaskoczony mą bezpośredniością. Przeniósł po chwili wzrok na zachodzące słońce. Zamyślił się.. tak mi się wydawało. Bił się z myślami - chciał wyrzucić to z siebie . Miałam wrażenie, że jego oczy były tak nieludzko smutne. Poczułam się niezręcznie. Czasem jest pełno ludzi, po to aby większa była samotność. Tak bardzo jestem sama, że nawet mnie ze mną nie ma . Niektórzy ludzie pojawiają się w naszym życiu i odchodzą. Niektórzy zostają przez chwile i zostawiają ślady w Naszych sercach. A my już nigdy, przenigdy nie jesteśmy tacy sami.
|
|
#927 |
|
Raczkowanie
|
Dzię.ku.ję
![]() * Przez chwilę krótszą niż oddech pragnę spojrzeć ci w oczy, ale coś mnie powstrzymuje. * Śniło mi się, że nie żyjesz, a ja płakałam bo nie zdążyłam nic zrobić. Następnego dnia odetchnęłam z ulgą widząc Cię i nawet nie spojrzałam Ci w oczy ze strachu, że nie daj Boże zobaczyłbyś jak bardzo Cię kocham. * Razem z Tobą, w deszczu, stresującym trzeszczeniu bitego szkła ze szczyptą trzaskających drzwi i huku niesionego przez wiatr. * Smutek mam we krwi. * Chcę nauczyć Cię grzeszyć. * Pisze dziś z Tobą po pięciolinii, choć wiem, że może to zmienić się w pauzę. * On ją nieraz zabierał na łódki, a ona nieraz leczyła smutki. Tak mało i krótko, ale ledwo wyrabiam.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
niewielki mix ode mnie ^^
Nie było łatwo obudzić się ze snu. Szczęśliwe dni są zapisane w pamiętniku mym, leżą gdzieś w kącie na strychu, przykryte nie wiadomo czym. Codziennie pytam czy kiedyś to się skończy, nienawidzę słów: nic nas nie rozłączy. I'm just a little bit caught in the middle. /Jestem po prostu nieco zamknięta w sobie. Just enjoy the show./Po prostu ciesz się przedstawieniem. I'm just a little girl lost in the moment./Jestem tylko małą dziewczynką zagubioną chwilowo. Siedziała ściśnięta pomiędzy przeszłością i utraconą przyszłością, i czuła, że się dusi... czy masz zamiar czekać, aż zacznę opisywać śmierć? |
|
|
|
#929 | ||
|
Zadomowienie
|
dziś skromnie.. ![]() ____ Cytat:
Ty jesteś najlepszaa! ![]() Cytat:
![]() a te wyżej bioręę, a nie kradnę, no, bo skoro co moje to Twoje to i co Twoje to moja, haa ![]() littleballerina - dziękuję! ![]() papergirl kradnij kochana, kradnij, bo ja od Ciebie to już tak..nałogowo ;*
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Początek miłości to czas udawania, że wszystko, co ludzkie, jest nam obce.
Nikt nie chce kochać, wszyscy kochać boją się, a każdy chce być kochany. Niepewność rodzi gniew, niepewność rodzi ból. W życiu piękne są tylko chwile. Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli... Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil. Lubię się sparzyć i spokojne koić ból, a potem mówić, że tak chcę. Dziwny jest ten świat, gdzie jeszcze wciąż mieści się wiele zła. Życie nasze składa się z krótkich momentów, cudownych chwil czy przykrych incydentów. Są wspomnienia - na marzeniach kurz... Płomienie w pył, kochankowie w przyjaciół, Dlaczego wszystkie dobre rzeczy zmierzają do końca. Flames to dust, lovers to friends, why do all good things come to an end. (ang.) Nie ważne są żadne słowa, nasza miłość jest piękna. Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna. Kiedy patrze na to jak jest, już nie przechodzą mnie dreszcze, już nie brakuje mi powietrza, już nie wołam jeszcze, jeszcze, jeszcze... Najchętniej zamknąłbym cię w klatce, Bo kocham na Ciebie patrzeć. Razem ciężko żyć - osobno źle. Nic naprawdę nic nie pomoże, jeśli ty nie pomożesz dziś miłości. Bo choć zapomniał o nas świat, mokrzy od stóp do głów nie tracimy nadziei. Istnieje niebo dla gangsterów. Dlaczego tak jest, że najpiękniejsze chwile życie psuje na siłę? Najtrudniej jest ukryć ból. Człowiek musi zażegnać upadek, by sprostać kolejnemu... Jesteś tak daleko ode mnie, czasami jednak blisko tak. Mogę porozmawiać z Tobą czasem - czasem znajdujesz dla mnie czas. Kiedyś było inaczej, zapamiętaj dobre chwile, porażkami się nie przejmuj chociaż było ich tyle. Woda Życia nie istnieje, ale zawsze warto po nią iść. Piosenka jest dobra na wszystko.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

pokradłam :P
Kocham migdały