|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
nic nie robiłam w tym miesiącu- grzeczna byłam jak anioł a tu taki zonk piszą że test należy wykonać 14 dni po stosunku... a jak się nie miało stosunku??? jak jutro rano zrobie test to wyjdzie z niego cokolwiek wiarygodnego???jak przeczytałam to co napisałam to aż się sama zaczęłam śmiać hahaha ale ja młotek jestem..
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-03-19 o 14:03 |
|
|
|
|
#3272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
Wiatropylna nie jesteś A jak jesteś to bedziesz sławna
|
|
#3273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
od mojego TŻ siostra miała wesele pół roku temu zaraz jej maila napisze i zapytam o wszystko wiem,wiem panikuje-nie powinnam,wybaczcie!Tancerko dziękuję na Was zawsze można liczyć gdy się zacznie panikować
|
|
|
|
|
#3274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak coś będziemy wiedziały to doradzimy Od tego jest forum, zeby wzajemnie sobie pomagać, wyrażać opinie, doradzać
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no wiem że mi odbija... bo to wszystko przez to że kiedyś Kaśka napisała że ktoś tam miał okresy normalnie a się okazało że jest w 3 miesiącu i przez nią to wszystko!!! to może kupię sobie jeden tak dla zasady. bo jak pojadę do domu na weekend a @ nie przyjdzie to będę się martwić a w domu raczej ciężko będzie to ukryć no i test ciążowy tez a tu w lublinie póki sama siedzę to mogę się pobawić a jak wyjdzie pozytywny
|
|
#3276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jakbyś była w 3 to byś miała objawy jakieś
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
trafne spostrzeżenie!!! jakieś mdłości itp co nie?? albo bolące piersi?? a u mnie apetyt normalnie a piersi mi zwiędły jak zwykle przed @.... ehhh odbija mi i tyle
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- no ale test może sobie kupię chociażby dla zabawy- Samoa zaraz mnie ochrzani że kasę przetracam na głupoty zamiast do skarbonki wrzucać a muszę go rano robić czy mogę jeszcze dzisiaj??? nie znam się na takich wynalazkach
|
#3278 |
|
Zadomowienie
|
JUż mam te sukienki najbardziej mi ta czerwona przypadla tylko zeby inny kolor...
Tancerka nie panikuj Pamietasz mi ostatnio 2.5 dnia sie spóźniał... |
|
|
|
#3279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma co się przejmować Ehh ja biorę tabletki i mam nieregularnie tzn. raz w niedzielę mi się zaczyna raz w poniedziałek Niby tylko dzień różnicy ale zawsze Teraz mam przerwę i tez czekam do poniedziałku:P Józia czerwony kolor jest ładny, taki sexowny Ja chcę sobie uszyć czerwoną sukienkę na wesele do Tżta kuzyna Bardzo mi się podobają czerwone
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-03-19 o 14:23 |
|
|
|
|
#3280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Jestem już po pracy Cytat:
![]() Cytat:
U mnie tym razem przyszła dzień wcześniej i muszę się z nią męczyć ![]() Co do owoców, to nie mam pojęcia jak to się liczy na głowę. Jeśli chodzi o kuch (kuch to ciasto po kaszubsku dla niewtajemniczonych ), to słyszałam, że się liczy blachę na 10 osób, ale lepiej wziąć kilka więcej bo i tak się nie zmarnuje U mojej siorki było 10 blach na ok. 80 osób (wesele z poprawinami).Dziewczyny, wiecie może co jest dobre jak nerw pod okiem skacze? (jak to się u nas mówi: oko skacze) Męczę się już z tym od miesiąca i już mnie to wkurza
|
||
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
idę robić obiadek z TZ-em
|
#3282 |
|
Wtajemniczenie
|
Może za mało magnezu? Mi czasami powieka drga i pod okiem też i mi powiedział lekarz, ze za mało magnezu i to dlatego.
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
No i więc przyszedł listonosz i mam puncherki
![]() no i kocik mój od razu się zainteresował
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-03-19 o 14:34 |
|
|
|
#3284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jakbyś potrzebowała jakiś wycinanek to pisz śmiało![]() Zazdroszczę Ja czekam na moje zakupy od poniedziałku i mam nadzieję, że dzisiaj listonosz przyniesie
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam magne b6 w ilosci.. no powiedzmy po 2 rano i wieczorem
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
chcialam zauwazyc, ze widze Kasie083 na innych watkach, a tu juz nie zaglada. obrazila sie na nas czy cus
|
|
|
|
#3287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale śliczne masz te dziurkacze Mam chyba 3 z tych ale w innych rozmiarach chyba Na tego pierwszego tez zawsze mam chęć, ale kasy mi szkoda
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
to juz wiem co z Kasia
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=296szkoda tylko, ze tak poprostu od nas odeszla bez slowa... |
|
|
|
#3289 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Przykro mi. A że się nie odezwała to nawet się nie dziwię. Pewnei jeszcze bardziej by Jej przykro było, gdyby tutaj zaglądała.
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz ja nie twierdze, ze pomimo wszystkiego powinna tu zagladac, bo rozumiem, ze w tym momencie nie mialoby to sensu i byloby dolujace... chodzi mi tylko o to, ze zniknela z naszego watku bez zadnego slowa... zastanawiam sie dlaczego...
|
|
|
|
#3291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dziwne że się u nas nie wyżaliła, ale faktyznie sytuację mają nie za fajną
|
|
|
|
|
#3292 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to trzeba to szybko nadrobić ![]() Cytat:
Najlepiej robic rano.Tam jest wszystko napisane. Cytat:
Brązowej nie skomentuję![]() Cytat:
Cytat:
Ale faktycznie, że tak bez słowa...poza tym w grupie na gmailu dalej jest, więc dostaje tą naszą twórczość cały czas. Właśnie ostatnio o niej pomyślałam.Przypuszczam, że dlatego się nie odezwała, bo od razu wskoczyłyby na nią dziewczyny "wieczne optymistki", które zaczęły pocieszać, że dadzą radę, znajdą pracę i będę mieli takie wesele że hoho i może byłoby jej przykro tego słuchać. Lain piszę Ci pw, bo mam pytanie bankowe
|
||||||
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
No nieźle ja tu o puncherkach a tu takie wiadomości
Biedna Kasia ja pewnie tak samo bym zareagowała... |
|
|
|
#3294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo już kiedyś miałam wątpilowści jak kasia pisała że jeszcze praktycznie nic nie mieli na wesele odłożone..pewnie z TŻtem też byśmy przełożyli ślub, bo jezeli nie mielibyśmy perspektywy nawet gdzie zamieszkać razem, nie mielibyśmy kasy i pracy to to przeciez bez sensu by było.. współczuję kasi bo domyslam się ajk może się czuć.. my tutaj takie rozpromienione gadamy o slubie i jej na pewno by było przykro gdyby to dodatkowo czytała.. ja zastanawiam się co się dzieje goss88 która założyła ten wątek... Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-03-19 o 15:19 |
|
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś przebolałam to, że tak bardzo ostentacyjnie pokazałaś jak bardzo nie wierzysz mi w to, ze lekarz mi zbadał cytologię na miejscu, no cóż moze jesteś przyzwyczajona do innych standardów, a mozę lekarz po prostu miał jakiś uproszczony sposób na sprawdzeni w szybki sposób cytologii nawet jeśli miał tylko jeden zakichany mikroskop - nie jestem jakoś specjalnie po uszy zakochana w moim ginie ani nie uważam go za jakiegoś boga ginowego, ale wydaje mi sięże skoro ktospowiedział tak a nie inaczej to jednak wypada przyjąć jego słowa za dobrą monetę a nie tak wrednie je negować.. poczułąm sięjakbyś powiedziała mi co najmniej, że sięnie znam i mam sięw związku z tym zamknąć.. lekkawo przykre to było ok ale przeszło co do tego co cytowane na dole Moze i wieczne optymistki ale uważam, że jeśli ktosjest w takiej sytuacji to należy mu mówić że będzie dobrze, chocby z teog wzgledu, że podnosi to na duchu - takei jest moje zdanie Jeżeli Ty uważasz, ze w sytuacji w jakiej Kasia083 znalazła należy ja dołować i wmawiać jej ze podjęła jedynie słuszną decyzję.. no to wybacz tym razem ja uważam, że to przegięcie Wg mnie ona nie chciała nic mówićbo tak na prawdę nie ma sieczym chwalić, a może zdarzy sietak, że jednak dostanąpracę oboje i jednak będize ich stać na wesele... I co wtedy by przyszła no i powiedziała wiecie co alarm odwołany.. mamy ślub cieszcie sie Myślę, że nie chciała siać podniety na wątku, Trzeba jej teraz otuchy, bo odwoływanie takiego wspaniałego dnia (pewnie i wymarzonego) musiało ją bardzo kosztowaćpsychicznie. WIęc dajmy sobie spokój.. Nie chce z nami rozmawiać uszanujmy to Jak chcecie mozemy jej wysłać buziaka np za pośrednictwem lain (która to odkryła ) Jeśli lain nie chce to ja mogę nadziobac parę słów Wieczne optymistki.. no wiesz co.. poczułam się zmierzona pogardliwym spojrzeniem
|
|
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Tak sobie myślałam, że to może być przez brak magnezu. Ostatnio nawet się w niego zaopatrzyłam, ale chyba za mało jego brałam. Od tej pory podwójna porcja mg B6 forte
Może pomoże ![]() Cytat:
Przykro takie coś się czyta Miejmy nadzieję i 3majmy kciuki, żeby im się polepszyło. Może jeszcze do nas wróci z innym terminem.
|
|
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ciekawe co z matką założycielką z resztą ona chyba w ogóle mało sie udzielała?Lain jednak już nic
|
|
|
|
|
#3298 |
|
Wtajemniczenie
|
Kubusewa.. mnie takie pocieszanie by jeszcze bardziej zdołowało..
|
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą jaki popierdzielony ten nasz kraj.. młodzi zamiast z werwą wchodzić w nowe życie z nadzieja patrzeć w przyszłość muszą kurna śluby odwoływać bo kurna nie ma kasy Co za dupa Dziekuję Bogu, że ja mogę sobie wyprawić takie wesele jakie sobie wymarzyłam Ja wiem, ze gdyby mnie takei cossie stalo tez bym wolala, zeby nikt mi nie stękal że no wex nie becz będzie dobrze.. Wiadomo, kiedys bedzie ale to mial byc ten dzień wlaśnie ten.. i go nie bedzie ... to szlag trafia
|
|
|
|
|
#3300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

Chociaż jak zrobisz test to pewnie zaraz @ się pojawi, bo nie będziesz się denerwować
nic nie robiłam w tym miesiącu- grzeczna byłam jak anioł a tu taki zonk
ale ja młotek jestem..

zaraz jej maila napisze i zapytam o wszystko
a muszę go rano robić czy mogę jeszcze dzisiaj??? nie znam się na takich wynalazkach