Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-19, 14:01   #3271
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ja myślę, że jeszcze poczekaj Chociaż jak zrobisz test to pewnie zaraz @ się pojawi, bo nie będziesz się denerwować
w sumie to ja się nawet nie denerwuję tylko irytuję nic nie robiłam w tym miesiącu- grzeczna byłam jak anioł a tu taki zonk piszą że test należy wykonać 14 dni po stosunku... a jak się nie miało stosunku??? jak jutro rano zrobie test to wyjdzie z niego cokolwiek wiarygodnego???

jak przeczytałam to co napisałam to aż się sama zaczęłam śmiać hahaha ale ja młotek jestem..

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-03-19 o 14:03
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:04   #3272
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
w sumie to ja się nawet nie denerwuję tylko irytuję nic nie robiłam w tym miesiącu- grzeczna byłam jak anioł a tu taki zonk piszą że test należy wykonać 14 dni po stosunku... a jak się nie miało stosunku??? jak jutro rano zrobie test to wyjdzie z niego cokolwiek wiarygodnego???

jak przeczytałam to co napisałam to aż się sama zaczęłam śmiać hahaha ale ja młotek jestem..
Ja robiłam 2 i wyszło, że nie ejstem, w ciązy i nie byłam hihihi. Ale jak nic nie było to bez paniki Wiatropylna nie jesteś A jak jesteś to bedziesz sławna
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:04   #3273
szana
Zadomowienie

Cytat:
Szana na pewno w twojej rodzinie ktoś kiedys miał w ostatnich czasach wesele to zadzwon i zapytaj z ciekawości ile tego się liczy na osobę. ja mam wesele brata cioteznego za miesiąc to na pewno zadzwonię potem i zapytam jak mu to wyszło ilościowo zanim zapomni zanotuję to a potem zobaczę jak u szwagra wyjdzie i jakąś średnią z tego wyciągnę- w ogóle sie tym nie przejmuję jakoś
a no masz rację od mojego TŻ siostra miała wesele pół roku temu zaraz jej maila napisze i zapytam o wszystko wiem,wiem panikuje-nie powinnam,wybaczcie!
Tancerko dziękuję ale ja głupia,zamiast się dowiedzieć właśnie od kogoś kto miał wesele niedawno to znowu Was męczę...
na Was zawsze można liczyć gdy się zacznie panikować
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:07   #3274
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
a no masz rację od mojego TŻ siostra miała wesele pół roku temu zaraz jej maila napisze i zapytam o wszystko wiem,wiem panikuje-nie powinnam,wybaczcie!
Tancerko dziękuję ale ja głupia,zamiast się dowiedzieć właśnie od kogoś kto miał wesele niedawno to znowu Was męczę...
na Was zawsze można liczyć gdy się zacznie panikować
Nie ma co wybaczać Jak coś będziemy wiedziały to doradzimy Od tego jest forum, zeby wzajemnie sobie pomagać, wyrażać opinie, doradzać
Stary 2009-03-19, 14:09   #3275
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robiłam 2 i wyszło, że nie ejstem, w ciązy i nie byłam hihihi. Ale jak nic nie było to bez paniki Wiatropylna nie jesteś A jak jesteś to bedziesz sławna
hahahaha ja dziękuję za taką sławę nie no wiem że mi odbija... bo to wszystko przez to że kiedyś Kaśka napisała że ktoś tam miał okresy normalnie a się okazało że jest w 3 miesiącu i przez nią to wszystko!!! to może kupię sobie jeden tak dla zasady. bo jak pojadę do domu na weekend a @ nie przyjdzie to będę się martwić a w domu raczej ciężko będzie to ukryć no i test ciążowy tez a tu w lublinie póki sama siedzę to mogę się pobawić a jak wyjdzie pozytywny
Stary 2009-03-19, 14:12   #3276
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
hahahaha ja dziękuję za taką sławę nie no wiem że mi odbija... bo to wszystko przez to że kiedyś Kaśka napisała że ktoś tam miał okresy normalnie a się okazało że jest w 3 miesiącu i przez nią to wszystko!!! to może kupię sobie jeden tak dla zasady. bo jak pojadę do domu na weekend a @ nie przyjdzie to będę się martwić a w domu raczej ciężko będzie to ukryć no i test ciążowy tez a tu w lublinie póki sama siedzę to mogę się pobawić a jak wyjdzie pozytywny
To będę forumową ciocią

A jakbyś była w 3 to byś miała objawy jakieś
Stary 2009-03-19, 14:15   #3277
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
To będę forumową ciocią

A jakbyś była w 3 to byś miała objawy jakieś
trafne spostrzeżenie!!! jakieś mdłości itp co nie?? albo bolące piersi?? a u mnie apetyt normalnie a piersi mi zwiędły jak zwykle przed @.... ehhh odbija mi i tyle

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

no ale test może sobie kupię chociażby dla zabawy- Samoa zaraz mnie ochrzani że kasę przetracam na głupoty zamiast do skarbonki wrzucać a muszę go rano robić czy mogę jeszcze dzisiaj??? nie znam się na takich wynalazkach
Stary 2009-03-19, 14:17   #3278
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

JUż mam te sukienki najbardziej mi ta czerwona przypadla tylko zeby inny kolor...

Tancerka nie panikuj Pamietasz mi ostatnio 2.5 dnia sie spóźniał...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tasma.jpg (46,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tlo.jpg (43,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7a.jpg (34,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg niebieskobrzowatd1er1.jpg (21,3 KB, 7 załadowań)
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:18   #3279
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
trafne spostrzeżenie!!! jakieś mdłości itp co nie?? albo bolące piersi?? a u mnie apetyt normalnie a piersi mi zwiędły jak zwykle przed @.... ehhh odbija mi i tyle
Dokładnie Nie ma co się przejmować Ehh ja biorę tabletki i mam nieregularnie tzn. raz w niedzielę mi się zaczyna raz w poniedziałek Niby tylko dzień różnicy ale zawsze Teraz mam przerwę i tez czekam do poniedziałku:P

Józia czerwony kolor jest ładny, taki sexowny Ja chcę sobie uszyć czerwoną sukienkę na wesele do Tżta kuzyna Bardzo mi się podobają czerwone

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-03-19 o 14:23
Stary 2009-03-19, 14:20   #3280
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam Jestem już po pracy
Cytat:
a ja też za rok mam obronę wiec nie będziemy same- we dwie raźniej no i jeszcze Lain za rok się broni i nie wiek która jeszcze?? Samoa też za rok???
Dopisuję się do listy. Też mam obronę w przyszłym roku. Będziemy się wspierać i wszystko pójdzie git
Cytat:
@ brak- jestem chyba wiatropylna nie wiem czy kupować test czy nie robić z siebie debila??
Nie przejmuj się, @ na pewno przyjdzie.
U mnie tym razem przyszła dzień wcześniej i muszę się z nią męczyć

Co do owoców, to nie mam pojęcia jak to się liczy na głowę. Jeśli chodzi o kuch (kuch to ciasto po kaszubsku dla niewtajemniczonych ), to słyszałam, że się liczy blachę na 10 osób, ale lepiej wziąć kilka więcej bo i tak się nie zmarnuje U mojej siorki było 10 blach na ok. 80 osób (wesele z poprawinami).

Dziewczyny, wiecie może co jest dobre jak nerw pod okiem skacze? (jak to się u nas mówi: oko skacze) Męczę się już z tym od miesiąca i już mnie to wkurza
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:23   #3281
kaska87
Zakorzenienie

idę robić obiadek z TZ-em

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:26   #3282
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wiecie może co jest dobre jak nerw pod okiem skacze? (jak to się u nas mówi: oko skacze) Męczę się już z tym od miesiąca i już mnie to wkurza
Może za mało magnezu? Mi czasami powieka drga i pod okiem też i mi powiedział lekarz, ze za mało magnezu i to dlatego.
Stary 2009-03-19, 14:29   #3283
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

No i więc przyszedł listonosz i mam puncherki

no i kocik mój od razu się zainteresował
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie020.jpg (129,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie021.jpg (88,1 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-03-19 o 14:34
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:32   #3284
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
No i więc przyszedł listonosz i mam puncherki

no i kocik mój od razu się zainteresował
Pochwal się A jakbyś potrzebowała jakiś wycinanek to pisz śmiało
Zazdroszczę Ja czekam na moje zakupy od poniedziałku i mam nadzieję, że dzisiaj listonosz przyniesie
Stary 2009-03-19, 14:41   #3285
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Może za mało magnezu? Mi czasami powieka drga i pod okiem też i mi powiedział lekarz, ze za mało magnezu i to dlatego.
Za malo magnezu
polecam magne b6 w ilosci.. no powiedzmy po 2 rano i wieczorem
Stary 2009-03-19, 14:43   #3286
lain
Zakorzenienie

chcialam zauwazyc, ze widze Kasie083 na innych watkach, a tu juz nie zaglada. obrazila sie na nas czy cus
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 14:44   #3287
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Za malo magnezu
polecam magne b6 w ilosci.. no powiedzmy po 2 rano i wieczorem
Albo zielone warzywka wcinać
Ale śliczne masz te dziurkacze Mam chyba 3 z tych ale w innych rozmiarach chyba Na tego pierwszego tez zawsze mam chęć, ale kasy mi szkoda
Stary 2009-03-19, 14:46   #3288
lain
Zakorzenienie

to juz wiem co z Kasia http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=296
szkoda tylko, ze tak poprostu od nas odeszla bez slowa...
Stary 2009-03-19, 14:57   #3289
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
chcialam zauwazyc, ze widze Kasie083 na innych watkach, a tu juz nie zaglada. obrazila sie na nas czy cus
Cytat:
Przykro mi. A że się nie odezwała to nawet się nie dziwię. Pewnei jeszcze bardziej by Jej przykro było, gdyby tutaj zaglądała.
Stary 2009-03-19, 15:00   #3290
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Przykro mi. A że się nie odezwała to nawet się nie dziwię. Pewnei jeszcze bardziej by Jej przykro było, gdyby tutaj zaglądała.
wiesz ja nie twierdze, ze pomimo wszystkiego powinna tu zagladac, bo rozumiem, ze w tym momencie nie mialoby to sensu i byloby dolujace... chodzi mi tylko o to, ze zniknela z naszego watku bez zadnego slowa... zastanawiam sie dlaczego...
Stary 2009-03-19, 15:00   #3291
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
kurcze bardzo szkoda i dziwne że się u nas nie wyżaliła, ale faktyznie sytuację mają nie za fajną
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 15:09   #3292
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja też za rok mam obronę wiec nie będziemy same- we dwie raźniej no i jeszcze Lain za rok się broni i nie wiek która jeszcze?? Samoa też za rok???
ja też za rok

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Tancerka mówiłaś ze musisz sobie kupić jakis seksowny dresik jak zajrzałam na all to od razu pomyślałam o Tobie
http://www.allegro.pl/item577927920_...k_rozm_xs.html
normalnie Tancerka nie tyle, że przed tż by paradowała to jeszcze mogłaby iść w nim na dyskotekę

Cytat:
a jak się nie miało stosunku???
to trzeba to szybko nadrobić

Cytat:

no ale test może sobie kupię chociażby dla zabawy- Samoa zaraz mnie ochrzani że kasę przetracam na głupoty zamiast do skarbonki wrzucać a muszę go rano robić czy mogę jeszcze dzisiaj??? nie znam się na takich wynalazkach
kup, kup, wiadomo, że nie jesteś w ciąży, ale dla zabawyNajlepiej robic rano.
Tam jest wszystko napisane.

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
JUż mam te sukienki najbardziej mi ta czerwona przypadla tylko zeby inny kolor...
czerwona ładnaBrązowej nie skomentuję

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
.
tak jak pisały dziewczyny - brakuje Ci magnezu.

Cytat:
oj szkodaAle faktycznie, że tak bez słowa...poza tym w grupie na gmailu dalej jest, więc dostaje tą naszą twórczość cały czas. Właśnie ostatnio o niej pomyślałam.
Przypuszczam, że dlatego się nie odezwała, bo od razu wskoczyłyby na nią dziewczyny "wieczne optymistki", które zaczęły pocieszać, że dadzą radę, znajdą pracę i będę mieli takie wesele że hoho i może byłoby jej przykro tego słuchać.

Lain piszę Ci pw, bo mam pytanie bankowe
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 15:17   #3293
kubusewa
Zakorzenienie

No nieźle ja tu o puncherkach a tu takie wiadomości
Biedna Kasia ja pewnie tak samo bym zareagowała...
Stary 2009-03-19, 15:17   #3294
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
oj szkodaAle faktycznie, że tak bez słowa...poza tym w grupie na gmailu dalej jest, więc dostaje tą naszą twórczość cały czas. Właśnie ostatnio o niej pomyślałam.
Przypuszczam, że dlatego się nie odezwała, bo od razu wskoczyłyby na nią dziewczyny "wieczne optymistki", które zaczęły pocieszać, że dadzą radę, znajdą pracę i będę mieli takie wesele że hoho i może byłoby jej przykro tego słuchać.
mnie też takie gadanie denerwuje bo już kiedyś miałam wątpilowści jak kasia pisała że jeszcze praktycznie nic nie mieli na wesele odłożone..
pewnie z TŻtem też byśmy przełożyli ślub, bo jezeli nie mielibyśmy perspektywy nawet gdzie zamieszkać razem, nie mielibyśmy kasy i pracy to to przeciez bez sensu by było..
współczuję kasi bo domyslam się ajk może się czuć.. my tutaj takie rozpromienione gadamy o slubie i jej na pewno by było przykro gdyby to dodatkowo czytała..

ja zastanawiam się co się dzieje goss88 która założyła ten wątek...

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-03-19 o 15:19
Stary 2009-03-19, 15:27   #3295
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja też za rok

normalnie Tancerka nie tyle, że przed tż by paradowała to jeszcze mogłaby iść w nim na dyskotekę

to trzeba to szybko nadrobić

kup, kup, wiadomo, że nie jesteś w ciąży, ale dla zabawyNajlepiej robic rano.
Tam jest wszystko napisane.

czerwona ładnaBrązowej nie skomentuję

tak jak pisały dziewczyny - brakuje Ci magnezu.

Lain piszę Ci pw, bo mam pytanie bankowe
Samoa czuję ze pijesz min do mnie wiec czuję się uprawniona do ochrzanu.
Jakoś przebolałam to, że tak bardzo ostentacyjnie pokazałaś jak bardzo nie wierzysz mi w to, ze lekarz mi zbadał cytologię na miejscu, no cóż moze jesteś przyzwyczajona do innych standardów, a mozę lekarz po prostu miał jakiś uproszczony sposób na sprawdzeni w szybki sposób cytologii nawet jeśli miał tylko jeden zakichany mikroskop - nie jestem jakoś specjalnie po uszy zakochana w moim ginie ani nie uważam go za jakiegoś boga ginowego, ale wydaje mi sięże skoro ktospowiedział tak a nie inaczej to jednak wypada przyjąć jego słowa za dobrą monetę a nie tak wrednie je negować.. poczułąm sięjakbyś powiedziała mi co najmniej, że sięnie znam i mam sięw związku z tym zamknąć.. lekkawo przykre to było
ok ale przeszło
co do tego co cytowane na dole
Moze i wieczne optymistki
ale uważam, że jeśli ktosjest w takiej sytuacji to należy mu mówić że będzie dobrze, chocby z teog wzgledu, że podnosi to na duchu - takei jest moje zdanie
Jeżeli Ty uważasz, ze w sytuacji w jakiej Kasia083 znalazła należy ja dołować i wmawiać jej ze podjęła jedynie słuszną decyzję.. no to wybacz tym razem ja uważam, że to przegięcie
Wg mnie ona nie chciała nic mówićbo tak na prawdę nie ma sieczym chwalić, a może zdarzy sietak, że jednak dostanąpracę oboje i jednak będize ich stać na wesele... I co wtedy by przyszła no i powiedziała wiecie co alarm odwołany.. mamy ślub cieszcie sie
Myślę, że nie chciała siać podniety na wątku,
Trzeba jej teraz otuchy, bo odwoływanie takiego wspaniałego dnia (pewnie i wymarzonego) musiało ją bardzo kosztowaćpsychicznie. WIęc dajmy sobie spokój.. Nie chce z nami rozmawiać uszanujmy to
Jak chcecie mozemy jej wysłać buziaka np za pośrednictwem lain
(która to odkryła )
Jeśli lain nie chce to ja mogę nadziobac parę słów
Wieczne optymistki.. no wiesz co.. poczułam się zmierzona pogardliwym spojrzeniem
Stary 2009-03-19, 15:30   #3296
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Tak sobie myślałam, że to może być przez brak magnezu. Ostatnio nawet się w niego zaopatrzyłam, ale chyba za mało jego brałam. Od tej pory podwójna porcja mg B6 forte Może pomoże
Cytat:
Przykro takie coś się czyta Miejmy nadzieję i 3majmy kciuki, żeby im się polepszyło. Może jeszcze do nas wróci z innym terminem.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 15:31   #3297
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
mnie też takie gadanie denerwuje bo już kiedyś miałam wątpilowści jak kasia pisała że jeszcze praktycznie nic nie mieli na wesele odłożone..
pewnie z TŻtem też byśmy przełożyli ślub, bo jezeli nie mielibyśmy perspektywy nawet gdzie zamieszkać razem, nie mielibyśmy kasy i pracy to to przeciez bez sensu by było..
współczuję kasi bo domyslam się ajk może się czuć.. my tutaj takie rozpromienione gadamy o slubie i jej na pewno by było przykro gdyby to dodatkowo czytała..

ja zastanawiam się co się dzieje goss88 która założyła ten wątek...
Ja myślę, ze gadanie o ślubie niekoniecznie by ja dobijało - raczej ma ważniejsze problemy na głowie, po prostu nie chciała sie tłumaczyć i być zasypana żalami i tym co pisałam wyżej.

no ciekawe co z matką założycielką z resztą ona chyba w ogóle mało sie udzielała?

Lain jednak już nic
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 15:32   #3298
can't be perfect
Wtajemniczenie

Kubusewa.. mnie takie pocieszanie by jeszcze bardziej zdołowało..
Stary 2009-03-19, 15:36   #3299
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
Kubusewa.. mnie takie pocieszanie by jeszcze bardziej zdołowało..
Mnie pewnie też ... dlatego pisze ze pewnie sama zachowała bym się podobnie i dlatego rozumiem w pełni Kasi decyzję
Swoją drogą jaki popierdzielony ten nasz kraj.. młodzi zamiast z werwą wchodzić w nowe życie z nadzieja patrzeć w przyszłość muszą kurna śluby odwoływać bo kurna nie ma kasy
Co za dupa
Dziekuję Bogu, że ja mogę sobie wyprawić takie wesele jakie sobie wymarzyłam
Ja wiem, ze gdyby mnie takei cossie stalo tez bym wolala, zeby nikt mi nie stękal że no wex nie becz będzie dobrze.. Wiadomo, kiedys bedzie ale to mial byc ten dzień wlaśnie ten.. i go nie bedzie ... to szlag trafia
Stary 2009-03-19, 15:41   #3300
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie pewnie też ... dlatego pisze ze pewnie sama zachowała bym się podobnie i dlatego rozumiem w pełni Kasi decyzję
Swoją drogą jaki popierdzielony ten nasz kraj.. młodzi zamiast z werwą wchodzić w nowe życie z nadzieja patrzeć w przyszłość muszą kurna śluby odwoływać bo kurna nie ma kasy
Co za dupa
Dziekuję Bogu, że ja mogę sobie wyprawić takie wesele jakie sobie wymarzyłam
Ja wiem, ze gdyby mnie takei cossie stalo tez bym wolala, zeby nikt mi nie stękal że no wex nie becz będzie dobrze.. Wiadomo, kiedys bedzie ale to mial byc ten dzień wlaśnie ten.. i go nie bedzie ... to szlag trafia
ja po krótkim zastananowieniu też bym postąpiła podobnie.. faktycznie młodzi maja teraz cięzko, więc ciesze się że TŻ dostanie pracę, może nie za jakieś wilekie pieniądze ale na poczatke starczy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości