|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
Cytat:
Nie przesadzaj. Ale skoro poczułaś się tym tak bardzo urażona to bardzo Cię przepraszam. Cytat:
nie lubię rozmawiać o nieobecnych, ale powiem Ci tyle - podjęła jedyną słuszną decyzję i tak bym jej powiedziała. A podnieść na duchu mogą słowa, które maja coś w związku z rzeczywistością. Skoro podjęła taka a nie inna decyzje to znaczy, ze jak najbardziej odniosła ją do rzeczywistości. Mnie by wcale nie pocieszało to, że ktoś by mi wmawiał, że stać mnie na czerwone Ferrari skoro mnie nie stać. Za to bardzo by mnie pocieszyło to, że ktos mnie wspiera w tym, że kupiłam Fiata. Może dla Ciebie życie jest takie proste - mówisz i masz, ale tak nie jest i ten temat juz wiele razy był poruszany na wątku, więc nie będe się powtarzać. |
|||
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
Dlaczego uważasz, że zaraz byśmy jej tu wmawiały to Twoje przykładowe ferrari Jesli nie stać Cie na ferrari to kup sobie co Ci sie tylko podoba Wiczeny optymizm wcale nie polega na tym, ze wmawia sie czlowiekowi nieprawdę tylko na tym, ze w sytuacji w jakiej człowiek sieznajduje nawet najgorszej nalezy odnależc cos pozytywnego najmiejsyz promyczek i sprawiczeby ten cholerny maly promyczek zaswiecil nad Twoim życiem jak najwieksze słońce Wiadomo, ze z reguly ludzie mowia ee bedzie dobrze nie martw się nie ma co sie zalamywac Życie jest do doopy i każdy o tym wie, że nie ma w zyciu nic za darmo.. canajwyzej w pyszczek mozna dostać za darmo Ale trzeba w zyciu szukac pozytywnych sytuacji Bo przeciez po co w innym wypadku zyc od razu z macicy mozna sie zsunac do trumny bo i po co sie zamarwiac Są w zyciu trudne momenty moze to bedzie dla nich czas, w ktorym ich milosc sie jeszcze umocni Decyzja o slubie sie jeszcze beardziej wyklaruje A patrzac na moja koleżankę slub mozna zorganizować nawet w 5 miesiecy ( w lipcu miala) wiec zamknijmy temat moze bo to bez sensu I nawet nei chodzi o to, że nie rozmawia sieo nieobecnych bo w sumie na forum to ciężko by bylo gadac tylko o obecnych.. ale o sam fakt, żanda z nas nie byla w takeij sytuacji i nie moze tak na prawdę sensownie się wypowiedzieć a Kasia Kasiu jeśli czasem nas podczytujesz: bądź silna.. Musicie dać sobie radę przeciez |
|
|
|
|
#3303 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się zmywam, zamykam wizaż i biorę się do nauki bo ponad pół dnia już minęlo a ja jeszcze nic się nie nauczyłam, a jutro będzie sajgon..
pewnie zajrzę do was w niedzielę
|
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam na myśli nieobecnych=niebiorących udziału w dyskusji podczas gdy dyskusja ich dotyczy. |
|
|
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() Cytat:
![]() praca fajna, siedzi się i się robi zlecenia a i kasa dziś byla niezla bo w sumie wyszlo mi jakoś 10 zl na godzinę więc nie jest źle.Jutro też idę i zobaczymy czy też mi się tak będzie chciało ![]() a teraz ide poleżec
|
|
|
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to za praca? Bo mi chyba coś umknęło
|
|
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
nie umknęłe, bo nie pisalam
![]() A to jest firma, która dostaje zlecenia a my je musimy zrobić |
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakaś Ty tajemnicza...![]() Nic nie rozumiem co to za firma, ale nie muszę, ważne, że jesteś zadowolona i będziesz mogła za wypłatę nakupować górę dziurkaczy z wzorkami i hektolitry kleju do karteczek A kto wie, może i na drzwi wystarczy?
|
|
|
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodziło mi o to, ze tam są zlecenia ktore my robimy na zadadzie np takiej: od soboty ma być 100 000 staretrow play no play zlecił tej firmie aby porozdzielała je i popakowała czy tam coś jeszcze innego z nimi robiła, no i my będziemy to robić ![]() dzis mieliśmy plakaty algidy do obramowania o takie zlecenia mi chodzilo no
|
|
|
|
|
#3310 |
|
Zadomowienie
|
Kasia odwołała ślub o ludzie ja nawet nic nie wiedziałam
Ale mi przykro
|
|
|
|
#3311 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
Kasia083 - wiadomo, że szkoda że się dzieje tak a nie inaczej, widocznie nie miała takiej potrzeby żeby nam mówić (ma do tego prawo i wcale się nie dziwie) i trzeba to po prostu uszanować. PS. TRZYMAJ SIE CIEPLUTKO a w ogóle to wpadłam w mega doła, ja to jakaś głupia jestem, byłam dziś w czytelni, potem w bibloitece i od rana miałam taki zapał do pisania swojej pracy mgr, już w myślach ją nawet widziałam i siedze sobie w bibliotece takiej małej w moim miasteczku i nagle wpada jakaś dziewczyna i było chyba z 5 osób tam a ona od razu do mnie i pyta się czy ten i ten samochód to mój, ja zdziwiona mówie tak (myśle od razu kurcze przecież dobrze zaparkowałam co jest??) i ona tak to radzę Ci wyjść... no to ja spanikowana wychodze i coooooo drzwi całe wgięte porysowane ahhh w ogóle dziewczyna tyłowała i buuuuum!!!!na parkingu!!! teoretycznie to nie wiem czemu jestem zdołowana bo to nie ja to zrobiłam, i nikomu nic się nie stało, ale chyba dlatego że zdałam sobie sprawę że ja nie wiedziałam jak ja mam się zachowac, no taką tępą być i chyba o to głownie mam do siebie pretensje... no poradziłyśmy sobie bo ja od razy telkefon do TZ , wydrukowałysmy SOBIE z internetu oswiadczenie spisałysmy i w ogóle, ale w domu az się popłakałam, bo to zawsze mi się musi coś stać brrrrrrrrrr
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
biedna Kasia
a mnie ciekawi co z: Nati02 i gos88
|
#3313 |
|
Zadomowienie
|
Oj b iedna Lusmarija ale bedzie dobrze. najwarzniejsze ze jest protokuł zrobiony chociaz pieniadze za naprawde dostaniesz...
|
|
|
|
#3314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba Cie to nie znudzi, bo jak lubisz robić karteczki to to chyba tez Ci podejdzie Moja kolezanka kiedyś pracowała w drukarni i wkładali ulotki do gazet.Cytat:
Na przyszłość - zawsze dzwoń po policję, bo teraz laska może się wyprzeć(nie mówię, ze to zrobi, ale ma taką możliwość). A policja zrobi fotki, ustali sprawcę i niczym się nie martwisz. Mielismy taka sytuacje z bratem - jechał przez parking i baba w niego wycofała i też całe drzwi...no to zadzwoniliśmy po policję - ona siedziała w samochodzie, jak policja przyjechała to zaczęła zmyślać, że mój brat rozmawiał przez komórkę, żałosna baba, zwłaszcza, że to była jej wina, on nie rozmawiał przez kom a nawet jakby rozmawiał to nie zmienia to faktu, że ona w niego wjechała. Na początku myslelismy, że babka spoko, wjechała, przyjęła do wiadomości a ona takie bzdety zaczęła do policji![]() Myślała, że zabczyła dwoje gówniarzy to może pofikać. I w ogóle dziewczyny jak będziecie miały taka sytuację, ze ktos Was lekko puknie - nawet jak zostanie tylko lekka ryska to powiedzcie, że dzwonicie na policję - ta osoba wtedy dostanie mandat, ale zeby go uniknąć i całej zabawy z ubezpieczalnią powinna zaproponować Wam 300 zł - tyle kosztuje lakierowanie jednej części - jak to jest lkka rysa to zwykle da sie to wypolerowac i takim sposobem zarabiacie 300 zł na czysto A jak jest poważna szkoda to wtedy dzwonić na policję i nie bawić się w polubowne załatwienie.Taka rada wypróbowana z dwóch stron - raz z bratem koleś nas lekko puknął, ze sa ryski na zderzaku i zarobilismy kasiorę a rysy brat wypolerował a innym razem tż lekko puknął faceta na światłach, nawet nie puknął tylko sie oparł zderzakiem o niego i dał mu 300 zł Facet akurat jechał z żoną na zakupy, więc miała farta![]() I jeszcze jedno - jak Wy komuś wjedziecie i zgodzi się na to, żebyście dały mu te 300 zł to zawsze spiszcie oświadczenie, ze pan x, nr dowodu otrzymał xxx zł i nie rości sobie nic Najlepiej mieć też świadków, żeby się podpisali.Zawsze bardziej się opłaca dac te 300 zł jak jest taka mozliwość, bo nie traci sie zniżek i nie dostaje sie mandatu (200 albo 300 zł, nie pamiętam dokładnie). a mnie jeszcze ciekawi co z natj Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-03-19 o 17:19 |
||
|
|
|
#3315 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny coś nas opuszczaja. Taka samo misiak87
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-03-19 o 17:21 |
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plakac to bys mogla jakbys ty cos takiego komus zrobila (choc i tak jak sie to mowi: nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem ). dobrze, ze dziewczyna byla uczciwa i nie zwiala. troche zachodu bedziesz miala, ale ubezpieczalnia ma ci obowiazek przywrocic auto do stanu pierwotnego (albo jesli wolisz - dac ci na to pieniadze).nic sie nie stalo ![]() ja mam za to dola, bo moja mama stwierdzila, ze z kitka to juz nic nie bedzie... mowi, ze teraz poprostu musimy z nim byc do konca zeby umarl sobie spokojnie w domu ja o tym wiedzialam, bo on juz praktycznie nic nie je, te odzywcze tabletki na watrobe regularnie wymiotuje nadtrawione (sam prowokuje wymioty), juz sobie tylko spi, czasem wskoczy na kolana zeby sie od nas zagrzac, nie mruczy, sluzowki sa przerazliwie zolte... tylko, ze ja nie chcialam takiej mysli do siebie dopuszczac... jak juz mama to powiedziala na glos to sie poryczalam ![]() ![]()
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-19 o 17:24 |
|
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, że podczytuje bo widziałam
![]() Lain nasz piesek też miał takie objawy też płakałam
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda kotka Ale on nie cierpi? Nic go nie boli?Mam nadzieję, ze chociaż tyle.Strasznie mi przykro Też bym płakała. Ale może jednak mu się poprawi.
|
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lezy mi wlasnie na kolanach i sobie spi wtulony w polar
|
|
|
|
|
#3320 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się Skarbie i pomyśl, że po porstu nie bedzie juz cierpial Ja po swoim kroliniu plakalam chyba z tydzień ((strasznie przejscia POjechalam w niedziele do TZ na caly dzień a do mamy pisalam co godzine smsy czy z nim wszystko ok mialam pretensje do siebie, ze zostawiam biedaka w cierpieniu ((a we wtorek juz umieral mi na rękach...biedny lain trzymaj się ciepło |
|
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, że zawsze byłaś dla niego dobra i był u Ciebie szczęśliwy, miał jedzonko, miał się z kim pobawić, było mu cieplutko a jak był chory to zabierałaś go do weterynarza. I może sobie teraz u Ciebie na kolanach spać
|
|
|
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys mialam chomiki, ale one zyja tylko 3 lata, wiec stwierdzilam, ze musze miec dluzej zyjace zwierzatka, bo fatalnie znosze smierc moich futrzaczkow... po kazdym chomiku ryczalam przez tydzien ![]() mama mowi, ze mu jutro przyniesie ze szpitala glukoze w plynie to moze chociaz to wypije, bo najgorsze jest to, ze on nic nie chce jesc i jest z dnia na dzien coraz chudszy...
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-19 o 17:49 |
|
|
|
|
#3324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
ufff kitek zjadl jajecznice (a wlasciwie plywajace jajko, bo tylko w takiej formie moze jesc jajka)... juz kombinujemy jak mozemy zeby cos jadl, bo tych gotowych karm za cholere nie chce wziac do pyszczka... szukalam w necie przepisow dla kotow i nic nie znalazlam, wiec mamy z mama ciezki orzech do zgryzienia - ugotowac mu cos co bedzie chcial zjesc zachowujac diete watrobowa. nielada wyczyn
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-19 o 18:45 |
|
|
|
#3326 |
|
Rozeznanie
|
lain
współczuję biedny kituś ...zagłodzi się...dbaj o niego... dużo ciepełka mu dawaj, mów do niego i przytulaj go jesli tego potrzebuje, lepszy nastrój kitka to więcej siły i może coś zje co go odżyywi troszkętrzymajcie się dzielnie
|
|
|
|
#3327 |
|
Raczkowanie
|
hej, ja też was tylko podczytuje... jakoś nie mam weny pisać... za dużo czasu wolnego mam, nie moge znaleźć pracy , nie mogę zdecydować się o czym chcę pisać pracę magisterską.. pozatym mój TŻ krzywo na mnie patrzy gdy wchodze na wizaz..
i glupio komentuje...ja też półtora roku temu straciłam króliczka, został zagryziony przez psa sąsiada byłam do niego bardzo przywiązana, w życiu nie spodziewałabym się że tak się porycze i załamię ( nawet ojciec który zawsze dawał do zrozumienia że go nie chce w domu, całą noc nie spał)...no ale teraz mam w domu kochanego kota
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
i ja miałam króliczka - Leonka
![]() a zawsze chciałam mieć kotka w domu ) a za kociakami to już nie koniecznie ![]() Ale ja nie chcę miec pieska w domu, a już szczegolnie jak będzie dziecko - i niech się nie posypią mi tu teksty, że pieski i dzieciaczki to samo dobro bo ja po prostu nie chcę miec pieska ![]() a mój Tż nie może tego zrozumieć
|
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do kotów.. Tż niby nie chce, ale już ja znajdę sposób ![]() on mi się nie oprze
|
|
|
|
|
#3330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojojoj nie jest dobrze... odwołanie ślubu to byłby dla mnie dramat![]() ale widzę że na wątku ogólnie dzis dramat! Lain uściskaj kocurka od nas wszystkich ![]() Lusmarija do tego z tym autem ![]() Cytat:
![]() ale jak napisalam tżtowi że kupiłam to stwierdzilismy że to powinno sie inaczej jakoś nazywać bo test ciążowy nie brzmi pozytywnie.... w ulotce jest napisane że w dniu spodziewanej miesiączki zrobić go z moczu porannego a w każdym kolejnym dniu już obojętnie o jakiej porze... ale to przy regularnych miesiączkach... a jak ja mam nieregularne co do dnia to nie wiem czy mogę go zrobić już dziś??? no i w ogóle to jest napisane że jak za bardzo rozwodniony mocz to moze nie wyjść- w sumie dużo dziś piłam ale czy za dużo żeby robić test??? niby taki banalny sprzęt a nie wiem jak go obsłużyc najchętniej to bym już dziś zrobiła ale może lepiej jutro rano???narazie ide jeść i się wykąpać
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

i glupio komentuje...