|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
jeżeli zależy Ci na wyniku to zrób rano, ale przecież nie ma opcji, żebyś była w ciąży - przynajmniej nie słyszałam, żeby jakaś religia zapowiadała kolejne niepokalane poczęcie więc wg mnie możesz zrobić kiedy chcesz.A ja nie mam nic do nazwy test ciążowy, jest neutralna i powinna taka być. Chyba, że wolisz nazwę test na upragnionego dzidziusia albo test na niechcianego bachora
|
|
|
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
ok więc zrobię teścik jutro hehehe jak radzi mądra Samoa!!! jak się obudzę ok godz10 to zapraszam na wizaż będzie pierwszy wspólnie robiony test na wiatropylnośc tancerki
|
|
#3333 |
|
Rozeznanie
|
oooo tancerko, to bedzie zabawnie z rana
![]() ale dopiero sprawdze po południu jak ci się zabawa podobała
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Raz nie poszłam i się zacznie teraz niechodzenie na wykłady ![]() W ogóle tż dostał ofertę pracy, w poniedziałek ma dać im odpowiedź...nie wiemy co robić to swoją drogą, że będziemy mieli weekend na myślenie, ale jak on zmieni pracę to na 100% nie pojedziemy na wakacje w wakacje... Do tego będzie siedział w Warszawie przez miesiąc albo dwa na szkoleniu. Właściwie już się chyba pogodziłam z tym, że raczej nici z wakacji w wakacje, bo znów sie telefony rozdzwoniły, więc chyba jednak lepiej z tym kryzysem, jak nie przyjmie tej oferty to i tak do wakacji cos znajdzie, chyba, że znajdzie tak, że zacznie od września to wtedy luzik.
|
|
|
|
#3335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie chcę leżeć do góry brzuchem. Wprawdzie nic nie jest przesądzone, ale mi smutno, bo mieliśmy takie fajne plany.Najwyżej pojedziemy gdzieś na dłużej jesienią albo w ferie zimowe...Ale chociaż na parę dni bym chciała. Znaleźliśmy ostatnio tanie bilety do Mediolanu, najwyżej jak się okaże, że zmienia pracę to weźmie urlop na telefon i polecimy na kilka dni. Albo do Rzymu, bo on woli do Rzymu. Ale ja juz planowalam grzanie dupki i zwiedzanie Chorwacji i jak bylismy w empiku to chciałam kupic przewodnik nawet...w sumie głupia jestem, ze już się martwię, może to z głodu. Idę jeść. Tylko, że nie ma nic fajnego do jedzenia
|
|
|
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziś już miałam kupić chipsy ale jakaś siła boska mnie powstrzymała. ja to idę siupnę do wanienki i za pół godziny jak już się najesz to będę![]() a co do wakacji to ja tez nie wiem czy w koncu damy radę bo i te praktyki bym chciała i pracę za granicą i jeszcze kurs będę miała już we wrześniu a na wakacje jeździliśmy we wrzesniu kurczę wlasnie jak wracaliśmy z pracy a teraz nie mam planu zajęć i jak go dostanę dopiero w czerwcu to lipa bo nic nie zarezerwujemy.. ale wiesz co nie zależy mi bardzo na jeżdżeniu na koniec świata bo do samej norwegii pojechac i wrócic to już 3 tys kilometrów więc po pracy chcę pojechać gdziekolwiek - nawet gdzies w polsce żeby tylko powakacjować z tżtem. jak się uda pogodzić wszystko ty gdzieś ruszymy nad ciepłe morze a jak nie to trudno odbijemy to sobie w podróży poślubnej
|
|
#3338 |
|
Zadomowienie
|
A ja moge sobie tylko pomarzyć o wakacjach
Staż a po za tym Tz w Anglii chyba ze dostane tydziń wolnego do pojade do Tz na weekend chociaz jeśli odwarze się wejść do "puszki". A teraz rozmawiłąm z mama i powiedziałam jej zeby mnie zapisała na dochodzącą do kwietnia do niej do pracy lepiej sie na tyrać a mieć kase niż leżeć do góry brzuchem i sie opierdzielac i być leniem. Wiec troche kasiorki bedzie i skarbonka ślubna bedzie się powoli zapełniać Ahh jestem szczęśliwa ze chociaz tyle. Ze mam szanse dorobić. A później jak zaczne staż to na weekendy jeśli beda robocze to też bede chodzić bo 200zł nie chodzi drogą, a skarbonka bedzie coraz to bogadsza![]() Biedny ten kotek Lain ale teraz musisz mu oklazywać jak najwięcej miłości chociaż odejdzie z myśla że był kochany... Tancerka ja napewno od rana bede już Ciebie wyczekiwać z niecierpliwością )
|
|
|
|
#3339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak przeczytam to nawrócona pójdę na dół, bo bez takiej edukacji jeszcze zjem batonika, który od kilku dni leży w kuchni![]() Ja bym chciała jechać gdzies gdzie jest ciepło, gdzie mozna cos zwiedzić, wiadomo nie ma tego złego - jak nie wydamy całej kasy przeznaczonej na wakacje to będziemy miec juz podstawe do pódróży poślubnej i obrączki będzie za co kupić bez specjalnego oszczedzania na nie, ale ciężko mi będzie tak nie jechać, chodzi mi zwłaszcza o tż, on cały rok pracuje siedzi w tym biurze często z nadgodzinami i przyda mu sie odpoczynek.Poza tym już obliczyłam ile kasy będzimy miec i ją uznałam za wydaną już - jak wakacyjna to wakacyjna, myślałam tylko, ze ewentualnie jak cos nam zostanie to na obrączki. Albo na jedną ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
A jak będziesz miała tżta w Anglii to się nie zastanawiaj i leć do niego, na pewno sie ucieszy, ze przyjechałaś i pozwiedzacie sobie razem, przecież to mogą być Wasze wakacje Jak ma się gdzie spać to trzeba korzystać z okazji![]() Możesz np. z tej weekendowej kasiorki odkładac na bilety do Anglii powolutku
|
||
|
|
|
#3340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z amstafami, rottweilerami i innymi tego typu psami jest tyle negatywnych historii, ze w zyciu nie pozwolilabym na to zeby taki pies mieszkal pod jenym dachem z moim dzieckiem Cytat:
specjalista od kocich masazy ![]() ale mnie glowa boli. ide do TZa pod koc. Frantic leci... ktorys raz z kolei
|
||
|
|
|
#3341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będę sie starać polecieć a bilet ma mi chrezstny M. kupić bo powiedziął ze mi kupi jak tylko sie zdecyduje bo musze zobaczyć jak jest w Anglii ta rodzina mnie wykończy. Sama nie mogę sobie kupić. Oni wychodza z założenia oni zapraszają to kupują nawet bilety a jak sie kupuje tak 3 miesiace wcześniej to tam za grosze sie kupi w tę i spowrotem.... |
|
|
|
|
#3342 |
|
Wtajemniczenie
|
Jozia o ile dobrze pamiętam i się nic nie zmieniło to za każdy miesiac stażu przysługują Ci dwa dni wolnego, no to trzy miesiące nie bedziesz brała wolnego i już masz całe 6 dni
i myślę, że nie powinni Ci robić problemów, ja pamiętam byłam cały rok na stażu w PUP i na dwu tygodniowym urlopie byłam w wakacje i nikt nie miał nic przeciwko
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nawet Jego mama mowi, ze do dziecka z takim psem to strach, ale jakoś mój Tż uparty pod tym względem, ale wiem, że nie odpuszcze, tym bardziej, ze ja sie boje tych jego psiaków i zapewne naszego też bym się bała a pies doskonale to wyczuje i co wtedy...do dziecka mi nie da podjeść oj na takie ryzyko nie pójdę |
|
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, ja też żadnego amstaffa bym nie chciała, a jak juz w grę wchodzi dziecko to juz w ogóle never. Te psy są bardzo agresywne i trzeba poświęcić duzo czasu na tresurę, sam własciciel musi miec silny charakter, bo takie agresywne psy lubia dominować, co więcej mogą słuchac np. tylko faceta a do babki fikać. Gdybym miała kupic psa mając dzieci to tylko labradora - bo sa łągodne i wiem, ze byśmy sobie poradzili z tż z ułożeniem takiego pieska. Mam teraz owczarka niemieckiego, przekochany piesek, ale dla obcych jest bardzo agresywna,tak powinno być ale psa trzeba przygotowac na przyjście dziecka, nie może czuć sie odrzucony, z resztą kotki słyszałam też potrafią być zazdrosne.Pies to nie jest hop siup, a juz zwłaszcza te agresywne rasy. |
|
|
|
|
#3345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie są agresywne jak większość uważaCytat:
Cytat:
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-19 o 20:52 |
|||
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak by nie patrzeć są to psy agresywne i niebezpieczne i tak naprawdę nigdy nie wiadomo co im strzeli do łebka
|
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) do Katowic i z Katowic do...
|
|
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
no co Ty Kasia, 6 zł to już z 2 lata temu był
![]() teraz znwou spadł i poniżej 5 zł ![]() A co do ceny to zalezy czy kupowane z wylotem z Pl czy z Uk, bo wtedy ceny też się różnią |
|
|
|
#3351 |
|
Wtajemniczenie
|
ja do tych psów też nie jestem przekonana, mój TZ chciałby mieć huskiego, ale to raczej po 50 jak będziemy może mieć warunki, żeby mieć pieska
a wtedy zapewne TZ się juz może odmienić
|
#3352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle to amstaffy są strasznie nieładne i tak pokracznie chodzą. Kiedyś widziałam na balkonie owczarka niemieckiego i takiego maluszka, moze z roczek to dziecko miało, piesek siedział a ten maluch cos go tam zaczepiał a piesek pilnował Ale to musi być bardzo dobrze ułożóny pies, musi zaakceptowac dziecko i wszystkich domowników.Ja sie cieszę, ze moja sunia lubi tż - ale jak wyciągnie ręke do taty, żeby sie pożegnać i zrobi to szybko podchodząc to ona juz jest obok i broni taty - trąca tylko tz nosem, bawi sie z nim, akceptuje go, może sobie robic co chce z domu, ale i tak jest czujna. A na sekretarke mojego taty warczy jak przynosi kawe albo jakies papiery
|
||
|
|
|
#3353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() A co do wyglądu to mi się podobają własnie jak chodzą
|
||
|
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wizzair i easyjet sa tanie jak tak patrzyłam ostatnio, ryanair potrafi miec niezłe promocje. I norwegian ostatnio szaleje z cenami
|
|
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
bo cena biletu często gęsto nie zawiera ubezpieczenie, opłat lotniskowych itd a to jest najdroższe
![]() oglądamy "moment prawdy"-głupie to, ale śmieszy mnie to jak ludzie za kasę potrafią wszystko zrobić
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
też oglądam
|
|
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się strasznie nie podoba, takie mają tyłki wystawione jak do kopa Ale jak przychodzi co do czego to ja kazdego pieska kocham![]() A co do biletów - niekoniecznie trzeba wcześniej kupić, trzeba kombinować z dniami wylotu, bo wtedy potrafi być nawet bilet poniezj stówy z wszystkimi opłatami Najdroższe sa weekendy a najtańsze wylot w środku tygodnia a powrót po weekendzie.
|
|
|
|
|
#3358 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tu radość, że tanio polecę, a po podliczeniu wszystkiego to ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
ja już chyba ze dwa razy wracalam własnie na weekendzie bo bylo tańsze niż na tygodniu ![]() weszystko zależy od okresu kiedy lecisz i w sumie od godziny wylotu też |
|||
|
|
|
#3359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym przypadku starosc oznaczala dla mnie ok 50 lat (jakos pewno w tym wieku bysmy byli gotowi na zamieszkanie za miastem ) mysle, ze TZ bedzie jeszcze dawal rade biegac choc jak pisalam, watpie w jego zapal do wstawania rano na spacerki ![]() Cytat:
w tych wszystkich historiach gdzie pies zagryzl niemowle, piesek byl oceniany jao zawsze kochany, grzeczny i lagodny... i nagle nie wiadomo czemu mu odbilo... to ja dziekuje za tego typu wybryki... trzymanie takiego psa z dzieckiem pod jednym dachem to prowokowanie losu. Cytat:
moi kuzyni wychowywali sie od urdzoenia z owaczarkiem niemieckim dziadka. moga z tym psem wszystko. lezeli na nim, ciagneli za ogon, a piesek nic. a na spacerach ich pilnuje ![]() ale to roznie z psami bywa, bo to czasem nie tylko kwestia wychowania, a poprostu charakteru psa... i tego co sie z tym charakterem moze nagle stac. (juz kiedys pisalam o piesku, ktoremu bardzo ufalam, a ten mnie pogryzl, bo mu nagle odbilo chyba ze starosci) Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-19 o 21:18 |
|||
|
|
|
#3360 |
|
Zadomowienie
|
U nas to pies bedzie podstawą domku
Pudelek biały bądź morelowy Ja sie wychowałam z psem i nie wyobrażam sobie życia bez piesków ale ja nie mówie tu o dużych tylko o malutkich pudelkach. Całe życie mialam psa a teraz już od ponad roku mojego Finusia nie ma A taka byłam do niego przywiązana 12 lat był ze mna. A zdjęcie na telefonie na pulpicie mam do tej pory....Przekonałyscie mnie to teraz bedzie wielkie oszczędzanie na bilety do Anglii jako prezent dla Tz ![]() A teraz to ja ściągam "tylko taniec" i "step up 2" musze ozbaczyc co to za filmy. Nic nie poradzę ze mam manie na temat filmów tanecznych....
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-03-19 o 21:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

ojojoj nie jest dobrze... odwołanie ślubu to byłby dla mnie dramat
więc wg mnie możesz zrobić kiedy chcesz.

) a za kociakami to już nie koniecznie