|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() w tym programie biora otyla i za chuda osobe i maja sie one zaienic dietami zeby uswiadomic sobie jakie bledy zywieniowe popelniaja. Wszystko pod kontrola lekarza, zeby uswiadomic otylym jak strasznie duzo i zle jedza a za chudym ze maja zaburzenia odzywienia.. Ogolnie fajny,napewno bedzie w polsce niedlugo. ja juz uciekam, u mnie dzis przymrozek ![]() ![]() milego dnia laleczki ![]()
![]() |
#3692 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, ja też jestem napuchnięta i jak na wagę stanęła to się lekko zdziwiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Udało mi się wstać wcześniej więc idę tworzyć ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3693 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też na chwilę obecną w miarę mam więc może coś dziś stworzę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A na jakim to kanale? Może mam i obejrzałabym sobie w wersji angielskojęzycznej ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie szaro buro brzydko ![]() Lecę się ogarniać, późno już! Odezwę się po południu zapewne ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
#3694 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewuszki
![]() U mnie dziś śliczna pogoda, a ja będę cały dzień leniuchować.... ![]() ![]() ![]() ![]() Ściskam Was wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3695 |
Zadomowienie
|
Witam Dziewczyneczki
![]() Na wstępie pragnę się poskarżyc, że odpisałam na kilka postów wcześniej, teraz wchodzę na plotkowy, patrzę... i co widzę? NIE MA mojego postu...nie ma, nie ma, nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie dziś brzydko, szaro, zimno, smutno, deszczowo, poza tym wczoraj bardzo inteligentnie wyszłam na zakupy w wiosennej kurtce i rybaczkach po czym pogoda mnie zaskoczyła, zaczęło silnie wiac, padac, przemokłam, zmarzłam czego efektem jest dzisiejszy ból gardła, kaszel, chrypka, katar...jednym słowem wszytko dziś do bani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yerba daj troszkę ciepełka ![]() Nefre ja również doradzam prokuraturę ![]() ![]() Agolek ja też chcę wedzie co to za program, ja też, ja też ![]() Ewusia miłego "Tż-towania"---nie zamęcz biedaka tylko ![]() pozostałe Kwiatuszki mocno ściskam i życzę miłego dnia ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
![]() ![]() |
![]() |
#3696 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczynki Kochane, odnośnie tych codziennych spotkan z Tżetem to nie jest tak jak myslicie.. w sumie to ja sama doszłam dolpiero do tego, że widywaliśmy się codziennie wczoraj gdy tak głębiej nad tym rozmyslałam. Dla mnie te spotkania, krótsze, dłuższe, chwilowe, ale codzienne nie są uciążliwe czy coś w tym stylu, w sumie to wcale przez związek nie brakuje mi oddechu, a wprost przeciwnie llubie je, choć macie racje, czasem chwila wolna jest wskazana.. ale z drugiej strony to nie jest tak, ze ja nie mam wlnego czasu przez chlopaka, lub coś dla niego poświęcam, lub on dla mnie, nie. Umiemy to jakoś zgrabnie połącyć i wszystko wychodzi tak, że w niczym nam spotkania nie wadzą. Nie wiem czy mnie zrozumiałyscie dokładnie.. ![]() A co do wczorajszego dnia, to przyznaje, że jakoś wcale szczególnie mi się nie nudziło, nie bylam smutna / zła itp. miałam czas dla siebie, wzięłam długa kąpiel, pouczyłam się, posłuchałam muzyki i poszłam spać.. ![]() Jabłuszko - co do studiów to zawsze marzyłam o psychologii, ale jak wiadomo, jest to kierunek oblegany więc, musiałabym mieć super wyniki z matury.. a jakoś mam wrażenie, że z moim ostatnim lenistwem to będą one conajmniej przeciętne.. ![]() ![]() Cytat:
Napewno dasz sobie rade Kochana. Chociaż 60 lektur, to lekkie przegięcie.. ![]() ![]() A co do tego przesilenia, to niestety mam to samo.. Nie wiem co mi jest, ale spałabym i spała.. ciągle chodze nie wyspana i zieeewam.. ehhh ![]() Poćwiczyłam, a teraz zmykam za jakiś czas zasiąść nad WOSem.. ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3697 |
♥
|
Dzisiaj jakis pechowy mam dzien.
Wyniki dzisiaj odebrałam bo musiałam osobicie - sa kiepskie = tak wynika z analizy która odebrałam. jutro po lekcjach ide do lekarza zobaczymy co powie. Na siłowni przebierajac sie zostawiłam telefon w szatni na ławeczce i poszłam. jak wróciłam szukam telefonu a tu nie ma ![]() ![]() Ja sie dołanczam do osób które mogły by spac i spac ![]() Tamonita - w marzenia trzeba wierzyc ![]() nefre ja kupiłam sobie rolki w tamtym roku byłam az 2 razy . wybrałam sie na rolki z stopkach chyba nie musze mówic jaki tego był efekt ![]() Ewus ty sie ciesz ze tylko dzisiaj nie masz wany ja nie mam weny do pisania całe zycie ![]() Agolek. po twoim opisie program wydaje sie bardzo interesujacy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3698 |
Zadomowienie
|
Tamo-
![]() Nie wiem gdzie zamierzasz składać papiery,ale w trójmieście czy na UG czy na Akademii Marynarki Wojennej na pedagogikę jest się dostać stosunkowo łatwo, psychologię mają dobrą (ale płatną niestety)w Sopocie w SWPS tak więc wybór jest. Niemniej trzymam kciuki ^^ Co do TŻ'ta dobrze,że tak się dogadujecie ![]() Ewusia-Miłej randki życzę ;D Środa mija mi całkiem spoko. Znowuż zaspałam na informatykę (dziś tylko 9 godzin snu, normalnie sukces xD) jako,że za oknem słońce i niebo błękitne postanowilam zaszaleć z imidżem. ot do coraz ciasniejszych (:mur : ) rurek dobrałam t-shirt z nadrukowanym motylem,kwiatami w stylu retro, zielone trampki z różowe kwiaty,cardigan w panterkę z różowym wykończeniem przy rękawach/guzikach + paznokcie machnięte barbiowo rósHofFym lakierem ![]() I tak,z włosem rozwianym dotarłam na wykład. Facet od historii literatury ,tym razem nie sprawdzał obecności,więc mogłam se darować ale ;P 90 min wałkował o polskim romantyzmie,Słowackim,Nor widzie czy Mickiewiczu. Zapamiętałam pojedyńcze 'smaczki'w stylu,że Adaś M. był jurnym byczkiem zaiste, kbity mdlały na jego wykładach,taki miał samczy magnetyzm ![]() Resztę czasu spędziłam na gryzmoleniu w zeszycie, jakieś esy-floresy,postacie i trupie czaszki z anatomiczną dokładnością wyryte. Aż siedząca obok dzioucha, również coś bazgroląca, 'posłała' kartkę z zapytaniem 'rysujesz hobbystycznie czy okazjonalnie.Dlaczego czaszki?' To ja zbita z pantałyku, nie przekonana do tego typu wypo/odpowiedzi palnęłam lotnie ,że to i to,teraz w ramach zabicia czasu.A czaszki to z racji mej fascynacji turpizmem' o_O To ta,dlaczego turpizm Jam,że w umiarkowanej ilości nie jest zły ![]() Dziewczyna,czemu niespełnionych odrzekłam,że słomiany zapał,awersja do nauk ścisłych ![]() To sobie 'popisałyśmy' Na serio wyszłam na jakiegoś yyy zresztą nieważne po prostu nienawidzę uzasadniać swych działań w pracy twórczej,a już na pewno nie w kilku zdaniach ![]() Po zakonczeniu monologu prof. w tempie rakiety,jako pierwsza pognałam w stronę wyjścia. wiadomo _^_ W szatni , po raz wtóry kątem oka dostrzegłam,że pewny pan z roku, diabelnie inteligentny ,wszechstronnie uzdolniony,artysta-gitarzysta z szyderczym poczuciem humoru czyli coś co lubię w sumie łypie w mą stronę, lezie i znów się odwraca. Niby nic, zapewne znalazł se kolejny 'różowiutki' obiekt dywagacji,żarcików no ale ciut mnie to zastanawia. Zwłaszcza,że to nie pierwszy raz. ;> Niemniej, wsio by było jak trza, nawet fryzura (długawe,zadziornie upięte ciemne włosy B) ) gdyby nie jeden ,istony, 'mały' szczegół nos ![]() Wielki i garbaty wielce garbaty o_______________O Fakt,faktem ma te judejskie pochodzenie,co nawet nie jest wielką tajemnicą,ale żeby aż tak yyy fajny chłopczak,ale ten jeden szczegół zaburza całą konstrukcję ;P No,ale zdarza się zdarza i tak. od czego jest przecież postep w chirurgii plastycznej.. ![]() Sama żem nie lepsza w pewnych względach ![]() Teraz siedzę w domu, szykując się na słodkie-co nieco, po !dniu odstawienia tyroksynki coś kiepsko z apetytem,a i kutwa go mać puchnę ![]() Matka już zdążyła dac mi przytyczka,że mam policzki jak chomik ![]() A jeszcze wczoraj wszystko było ok Zapewne całkowicie odstawię ww i będzie git ![]() Zaiste. Oj nikt mnie w AM nie zobaczy, oj nie. Czli trza szukać endo poza trójmiastem... chyba,że tak mi zależy aby obrosnąć w tłuszcz i wodę niczym foka bałtycka... ![]() Pomijając ten drażliwy temat, jutro o tej porze, nie co innego jak W-w-a *__________________* Co jak co,ale stęskniłam się strasznie za tym miastem gwarem,hałasem,knajpami,l anserskimi indi' chłopaczkami i pociesznymi uwagami doktora psuja. ^^ ;D I tą,jakże naszpikowanym emocjami , powyższym dwuznakiem zakończe swój wywód Miłego i do zobaczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3699 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laleczki, ja juz po pracy i obiedze, czekamy teraz na agenta od nieruchomosci z TZte, i cos sie koles juz spoznia 20 min... Pogoda piekna sie zrobila, zapachnialo wiosna.. slonko i 14C ![]() ide na film,milego wieczorka ![]()
![]() |
#3700 | |||||||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze dzien byl miły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kuruj się ![]() Cytat:
![]() Każdy związek jest inny i to, co jednemu może się wydawać dziwne i "obciążające", dla drugiego będzie przyjemnością w najczystszej postaci ![]() Cieszę się, że tak Wam dobrze razem ![]() Cytat:
![]() Polecam w takim razie starać się z całych sił realizować marzenia o psychologii, wszak zdolne dziewczę z Ciebie, a lepiej teraz bardziej przysiąść żeby później moc cieszyc się wymarzonym kierunkiem niż dać se luz, a potem narzekać ![]() W grę wchodzi też pedagogika (później możesz robić specjalizację z resocjalizacji;P ) no i praca socjalna (ktorą po 3latach kontynuujesz jako pedagogikę społeczną). Tyle jeśli chodzi o Gdańsk, nie wiem jak na innych Uniwerkach. A gdzie w ogóle chciałabyś wyjechać na studia? ![]() btw. zazdroszczę Ci, że w Twoim mieście nie ma uniwerku i naturalną koleją rzeczy studia łączą się z wyprowadzką... ![]() Cytat:
![]() Jakie wyniki? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kurcze, chyba nie mam tego kanału...ale poszukam ![]() Cytat:
![]() A jaki film oglądałaś? ![]() Dobry wieczorek ![]() Dzień zleciał jak z bicza strzelił ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wracając spotkałam się jeszcze z dawno (4dni:P) nie widzianą kumpelą i tak czas z zleciał, że do domu zawitałam po 18 :P Padnięta, że hej ho ;P Ale to był całkiem przyjemny dzionek ![]() Jutro pobudka już o 7, odwykłam. Wprawdzie zajęć brak, bo na UG Targi Akademia, ale nasz trza poreprezentować kierunek na tychże targach ![]() ![]() Z promotorem widzę się dopiero jakoś w kwietniu i do tego czasu planuję napisać 2 rozdziały.Jutro nie pracuję więc po powrocie się zabiorę do czynności naukowych pewnie ![]() Ewcia, mam nadzieję, że rendez-vous udane i powtórzę po raz kolejny i nie ostatni, że dziko zazdroszczę Mediolanu za każdym razem, kiedy o nim wspominasz ![]() Mknę do łóżeczka, poczytam jeszcze trochę pewnie ![]() Miłych kolorowych snów ![]()
![]() |
#3701 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry laleczki,
ja juz uciekam do pracy, znowu mgla z rana i chlodno ale potem ma wiosennie byc i 13 C ![]() no i prawie weekend! ![]() Jabluszko zazdroscze wczorajszego dnia,az wypoczelam jak czytalam twoj opis ![]()
#3702 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() ale tu dziś pustki... ja od wczorajszego popołudnia mam już weekend ![]() ![]() narazie słabo mi idzie tzn. nawet nie zaczęłam ![]() miłego... |
![]() ![]() |
![]() |
#3703 | ||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() udało mi się nie zamęczyć, chociaż byłam blisko ^^ Cytat:
no ja rozumiem ![]() ![]() ![]() w każdym razie cieszę się strasznie ze tak się Wam układa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
miejski lansik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ile w sumie rozdziałów planujesz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Wróciłam ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz zjem obiadek, a później do pisania ![]() miłego popołudnia ![]() |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3704 |
Zadomowienie
|
Taaaa,dzisiaj
Słońce, śnieg,słońce,śnieg,słońce ,śnieg ;P
#3705 |
♥
|
miałam robione prześwietlenie zatok - bo czesto mnie bola , moja dawna lekarka przepisywała mi tylko apap , teraz ze wzgledu na wiek mam nowego lekarza wysłał mnie na prześwietlenie zatok , dzisiaj byłam u niego , jak zobaczył opis powiedział ze nie jest za dobrze , a jak zobaczył zdjecie powiedział katastrofa
![]() przepisał mi jakies tam leki oraz skierowanie do laryngologa , w srode mam juz wizyte. hm. jestem ciekawa co z tego wszystkiego wyniknie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3706 |
Wtajemniczenie
|
jasna dupa!
![]() ![]() w takim razie krotko napisze,ze bylam po pracy na basenie(tylko 25min ze wzgledu na 1000 cholernych gowniarzy skaczych na bombe,wydurniajacych sie zajmujacych 99% basenu i bylam bliska popelnienia morderstwa ![]() Ewcia kiedy ten Mediolan?zaraz jakos nie? ![]() a wogole jutro piatek ![]() a u mnei dzis 17 C bylo ![]() ![]()
#3707 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję ze lekarz wymyśli jakiś sposób ![]() słyszałam że chodzi się na takie specjalne naświetlania przy chorych zatokach ![]() Cytat:
![]() ![]() w poniedziałek już lecimy ![]() ![]() lepiej się nie przyznawaj bo mieszkanki zimnej Polski Cię zjedzą ![]() (podobno w Mediolanie też jest tyle, tym się pocieszam ![]() Poczytałam trochę lektur, popisałam, musiałam w międzyczasie kawę wypić bo już zasypiałam nad książkami ![]() ![]() tymczasem się idę myć ![]() i spać ![]() ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-20 o 00:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3708 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() udało mi się wstać bezboleśnie ![]() za oknem białawo ![]() ![]() śmigam na uczelnię ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3709 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już na nogach, właśnie wcinam chleb chrupki z dżemem i popijam zieloną herbatą.. Zaraz szkoła i co za tym idzie uciekam do niej, więc w związku z tym zyczę udanego dnia ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3710 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() juz zaraz lecisz no!ale czas zlecial. dopiero bilety kupowalas ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzien dobry laleczki, u mnie jak pisalam wyzej mgla straszna, ale potem sie robi wiosennie i cieplo ![]() ![]() ![]() takze milego dnia dla was ![]() ![]()
![]() |
#3711 |
Zakorzenienie
|
![]() dzień dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3712 |
Rozeznanie
|
heja banana żabcie
![]() ![]() U Was też tyle śniegu? ![]() Podobno jeszcze dwa tygodnie tak ma być a potem lieto i lieto ![]() miłego dnia!!! i weekendu jak bym się tu czasem nie pojawiła juz dziś ![]()
#3713 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3714 |
Zakorzenienie
|
WEEKEND!!!!
![]()
#3715 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADNIE ![]() ![]() Agolku ja nie jadam jak kiedyś - super ekstra zbilansowane posiłki.. jem to na co mam ochote i co akurat mam w lodówce ![]() ![]()
![]() |
#3716 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie się już roztopił na szczęście ![]() Wróciłam do domu padnięta jak rzadko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaraz się zbieram się i jadę do rodzinki ![]() ![]() ![]() miłego piątkowania ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3717 | ||
Wtajemniczenie
|
sloneczko u mnie i ciepelko wiosenne ale tylko w sloncu
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hello ![]() niesamowite jak piatek dziala na ludzi ![]() ![]() ![]() ja wlansie bylam na spacerku z kolezanka z pracy i czuje sie dotleniona fajnie ![]() ![]() ![]() nie moge sie juz doczekac az wyjde z pracy... ![]() milego weekendy laleczki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3718 | |
Zakorzenienie
|
cześć i czołem
![]() jako szpieg ujawnię się na chwilę, żeby pobacikować Agolka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam i całuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3719 |
♥
|
Witam.
Ewus m.in mam skrzywiona lewa przegrode- kilka razy na zawodach dostawałam w nos wiec moze od tego . mocno pogrubiona błone czołową , szczękową i jakies cechy choroby cos po łacinie było i nie zapamietałam ![]() btw. wyśle do Ciebie wieczorem pw. Iza ja Cię podziwiam , za komentowanie tych wszystkich jadłopisów itd ![]() Agolku zapomniałas jeszcze o NNKT ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-03-20 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie ![]() drażni mnie ta praca mojego TŻeta... ![]() Grrrr.. jakaś jest dziwnie nadczasowa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.