Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-18, 07:42   #3691
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
kochana jesteś
już dobrze wszystko, to chwilowe nerwobóle chyba były plus sprawy babskie, które dodatkowo zwiększają poziom irytacji
no ba!my _ Agolki z natury kochane jestesmy a tak na serio to mam nadzieje,ze juz ci lepiej...ja tez przed okresem, czlowiek - balon

jak to mówi mój lektor angielskiego "wednesday it's almost over"

ciezko sie nie zgodzic
kolorowych snów
no i ciesze sie ,ze wena wrocila

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Agolku- a o czym ten program?
!
w tym programie biora otyla i za chuda osobe i maja sie one zaienic dietami zeby uswiadomic sobie jakie bledy zywieniowe popelniaja. Wszystko pod kontrola lekarza, zeby uswiadomic otylym jak strasznie duzo i zle jedza a za chudym ze maja zaburzenia odzywienia..
Ogolnie fajny,napewno bedzie w polsce niedlugo.

ja juz uciekam, u mnie dzis przymrozeka wczoraj 15C bylo! co sie z ta pogoda dzieje..ale slonko jest

milego dnia laleczki
Stary 2009-03-18, 08:56   #3692
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
a tak na serio to mam nadzieje,ze juz ci lepiej...ja tez przed okresem, czlowiek - balon

hehe, ja też jestem napuchnięta i jak na wagę stanęła to się lekko zdziwiłam dopiero po chwili sobie przypomniałam ze to przez okres

Cytat:
ja juz uciekam, u mnie dzis przymrozeka wczoraj 15C bylo! co sie z ta pogoda dzieje..ale slonko jest
czyli pogodę masz jak i my u mnie też słońce i wygląda jakby było ciepło, ale oglądam DDTVN i ostrzeali ze ziiiimno jest no i wieje tak ze mi okna chce wyrwać od wczoraj wieczora
Udało mi się wstać wcześniej więc idę tworzyć po południu angielski, a wieczorem jadę do TŻa bo w najbliższym czasie jesteśmy w rozjazdach (on wyjeżdża w piatek na weekend, ja w podziedziałek) więc to ostatnia okazja żeby się przed tym zobaczyć

Miłego dnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 09:01   #3693
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
spoko, moja najlepsza kumpela też tak ma więc jestem przyzywczajona do
hihi pewnie wszystkie co tak mają są fajnymi dziewczynami
Cytat:
chyba tak nazwiemy ten dzień właśnie chociaż im bardziej zbliżała się północ tym bardziej jednak coś mi przychodziło do głowy, więc ostatecznie kolejna marna strona doszła
aaaaaaa gratulacje kochana
Cytat:
Moja histeria związana z brakiem weny ustąpiła i racjonalnie postanowiłam napisać cokolwiek następnie zaś dostałam maila zwrotnego od promotora, z uwagami oraz rzeczami do poprawki (nawet przecinki i literówki mi pozaznaczał ) i na tym spędziłam resztę wieczoru Oprócz tego napisał mi co powinnam jeszcze uwzględnić w tym rozdziale wiec ogólnie lux, aż nabrałam sił do pracy, jak już wiem na czym stoję
Zwracam honor, fajnego mam jednak promotora
uuuuu laaaa, rzeczywiście nie jest zły ten Twój promotor Dobrze, że masz zapał do pracy
Ja też na chwilę obecną w miarę mam więc może coś dziś stworzę
Cytat:
Jabłuszko- za swoje rolki dałam 79,90zł i są naprawdę super Jak na początkującego rolkarza (jeździłam tylko w dzieciństwie,a wiadomo... trochę ,minęło) taka cena jest w sam raz, bo nie opłaca się moim zdaniem kupować od razu rolek za 400 zł skoro taka zabawa może się znudzić czy coś
oooo jak fajnie Jak już pojdziecie rolkować to daj znać jak się sprzęt sprawuje Właśnie też uważam, że na początek nie ma żadnego sensu wydawać nie wiadomo ile kasy
Cytat:
w tym programie biora otyla i za chuda osobe i maja sie one zaienic dietami zeby uswiadomic sobie jakie bledy zywieniowe popelniaja. Wszystko pod kontrola lekarza, zeby uswiadomic otylym jak strasznie duzo i zle jedza a za chudym ze maja zaburzenia odzywienia..
Ogolnie fajny,napewno bedzie w polsce niedlugo.
uuuuu może być ciekawe
A na jakim to kanale? Może mam i obejrzałabym sobie w wersji angielskojęzycznej
Cytat:
klimat wariuje

U mnie szaro buro brzydko No nic trzeba mieć nadzieję, że wiosna niebawem nadejdzie choć z każdym dniem mniej w to wierzę :P

Lecę się ogarniać, późno już! Odezwę się po południu zapewne
Miłego dnia!

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 09:17   #3694
yerba
Raczkowanie

Hej Dziewuszki
U mnie dziś śliczna pogoda, a ja będę cały dzień leniuchować.... No prawie cały dzień

Ściskam Was wszystkie
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 14:18   #3695
kika171
Zadomowienie

GG do kika171

Witam Dziewczyneczki

Na wstępie pragnę się poskarżyc, że odpisałam na kilka postów wcześniej, teraz wchodzę na plotkowy, patrzę... i co widzę? NIE MA mojego postu...nie ma, nie ma, nie ma noooooooo dlaczego go nie wysłało?wredny świat techniki...

u mnie dziś brzydko, szaro, zimno, smutno, deszczowo, poza tym wczoraj bardzo inteligentnie wyszłam na zakupy w wiosennej kurtce i rybaczkach po czym pogoda mnie zaskoczyła, zaczęło silnie wiac, padac, przemokłam, zmarzłam czego efektem jest dzisiejszy ból gardła, kaszel, chrypka, katar...jednym słowem wszytko dziś do banina dodatek Babcia pojechała do cioci z samego rana i siedzę sama w domku znowu, choc koło południa miałam gościa(muszę się przynajmniej tym pochwalic). To chyba dzisiaj jedyna pozytywna rzecz, która mi się przytrafiła no i zaczynam marudzic chyba(?) co w moim przypadku oznacza tyle, że będę chorajeeeepo prostu super

Yerba daj troszkę ciepełka
Nefre ja również doradzam prokuraturęwydaje się byc ciekawsza
Agolek ja też chcę wedzie co to za program, ja też, ja też
Ewusia miłego "Tż-towania"---nie zamęcz biedaka tylko

pozostałe Kwiatuszki mocno ściskam i życzę miłego dnia

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 14:25   #3696
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Tamuś.. czasem takie przerwy są dobre Szczerze to czasem cieszę się, że mogę spędzić dzień sama, bez TŻ-a (bo np. jest w pracy), bo wtedy mogę porobić coś dla siebie Pozałatwiać różne sprawy, itp
I ucz się do matury, bo my tutaj chcemy Tamusię co ma powyżej 90% ze wszystkiego
Cytat:
i bardzo dobrze, od 3mcy codziennie sie widziecieto ja nawet z mezem mam takie dni ze sie nie widzimy takie dni osobno sa potrzebne, zeby zatesknic ale zeby tez pobyc z samym soba..Jestescie para ale kazdy z was jest osobna jednostka i taki chwile osobno tez sa bardzo potrzebne i wzmacniaja zwiazek
Cytat:
jeszcze nie się a moim już całkiem długim życiu coś takiego nie zdarzyło żeby się z kimś widywać codziennie przez tyle czasu, więc nie umiem sobie tego wyobrazić

iiitam będziesz sie uczyć
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Tamonita-dzień 'bez' spotkania to przecież nic strasznego,
od czasu do czasu wręcz wskazanego

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
dopiero pierwszy wolny dzień? Kochaaaana, wiem, że jesteś zakochana i te spawy, ale czerp z niego pełnymi garściami, takie przerwy dobrze robią

A co do studiów, jakie masz plany?

Dziewczynki Kochane, odnośnie tych codziennych spotkan z Tżetem to nie jest tak jak myslicie.. w sumie to ja sama doszłam dolpiero do tego, że widywaliśmy się codziennie wczoraj gdy tak głębiej nad tym rozmyslałam. Dla mnie te spotkania, krótsze, dłuższe, chwilowe, ale codzienne nie są uciążliwe czy coś w tym stylu, w sumie to wcale przez związek nie brakuje mi oddechu, a wprost przeciwnie llubie je, choć macie racje, czasem chwila wolna jest wskazana.. ale z drugiej strony to nie jest tak, ze ja nie mam wlnego czasu przez chlopaka, lub coś dla niego poświęcam, lub on dla mnie, nie. Umiemy to jakoś zgrabnie połącyć i wszystko wychodzi tak, że w niczym nam spotkania nie wadzą. Nie wiem czy mnie zrozumiałyscie dokładnie..
A co do wczorajszego dnia, to przyznaje, że jakoś wcale szczególnie mi się nie nudziło, nie bylam smutna / zła itp. miałam czas dla siebie, wzięłam długa kąpiel, pouczyłam się, posłuchałam muzyki i poszłam spać..

Jabłuszko - co do studiów to zawsze marzyłam o psychologii, ale jak wiadomo, jest to kierunek oblegany więc, musiałabym mieć super wyniki z matury.. a jakoś mam wrażenie, że z moim ostatnim lenistwem to będą one conajmniej przeciętne.. Ale wiadomo - czas pokaże. Jeśli nie uda mi się zrealizować marzenia (choć będe starała się za wszelką cenę.) to pójdę na socjologie lub resocjalizacje. Bardzo pociąga mnie praca z ludźmi, a moim marzeniem jest pomoc trudnej młodziezy: narkomanom, osobom mającym problemy w domu, szkole, a także bulimiczkom, anorektyczkom i innym osobom z ed, ogólnie młodziez z wszelakimi problemami.. marzenia..

Cytat:
A u mnie.
Poniekąd lepiej.
Przemyślałam sobie na spokojnie tę sprawę..
Po głębszej analizie,retrospekcji podobnych sytuacji
wysnułam wniosek,że za bardzo się wszystkim przejmuję,
byle drobnostka,coś nie teges (w tym przypadku kilka odgórnych uwag ,nakazów epowszechnie nielubianych wykładowców..) i już się zniechęcam.
Kierunek owszem przypadł mi całkiem do gustu (3 przedmioty , tylko i aż ;P), ściślej jego domniemana postepowość na nadchodzących semestrach +brak innej ciekawej alternatywy w uczelnianej puli ,
ale czasem górę daje me ambiwalentne i czarnowidzące nastawienie stąd tego typu sensacje.
Grunt by się wyciszyć,zrelaksować,
po czym zacisnąć zęby i do roboty.
Odbębnie te pisemnych prac do 18 maja,
w czerwcu 3 examy (w tym jeden ze znajomości 60 [ ] nieznanych mi lektur.. )
i a nuż się uda
zdać
Potem zobaczę
smiem twierdzić,że czymś innym tyż się efektywnie zajmę

Napewno dasz sobie rade Kochana. Chociaż 60 lektur, to lekkie przegięcie..
A co do tego przesilenia, to niestety mam to samo.. Nie wiem co mi jest, ale spałabym i spała.. ciągle chodze nie wyspana i zieeewam.. ehhh

Poćwiczyłam, a teraz zmykam za jakiś czas zasiąść nad WOSem..
Miłego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 15:58   #3697
anniaa

Dzisiaj jakis pechowy mam dzien.
Wyniki dzisiaj odebrałam bo musiałam osobicie - sa kiepskie = tak wynika z analizy która odebrałam. jutro po lekcjach ide do lekarza zobaczymy co powie.
Na siłowni przebierajac sie zostawiłam telefon w szatni na ławeczce i poszłam. jak wróciłam szukam telefonu a tu nie ma lece szybko do recepcji a ona ze jakas uczciwa klientka przyniosła telefon znaleziony w szatni

Ja sie dołanczam do osób które mogły by spac i spac
Tamonita - w marzenia trzeba wierzyc , ja równiez marze o kierunku który wydaje mi sie bardzo odległy.
nefre ja kupiłam sobie rolki w tamtym roku byłam az 2 razy . wybrałam sie na rolki z stopkach chyba nie musze mówic jaki tego był efekt
Ewus ty sie ciesz ze tylko dzisiaj nie masz wany ja nie mam weny do pisania całe zycie
Agolek. po twoim opisie program wydaje sie bardzo interesujacy

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 16:42   #3698
schism_
Zadomowienie

Tamo-
Nie wiem gdzie zamierzasz składać papiery,ale w trójmieście czy na UG czy na Akademii Marynarki Wojennej na pedagogikę jest się dostać stosunkowo łatwo, psychologię mają dobrą (ale płatną niestety)w Sopocie w SWPS
tak więc wybór jest.
Niemniej trzymam kciuki ^^
Co do TŻ'ta dobrze,że tak się dogadujecie

Ewusia-Miłej randki życzę ;D

Środa mija mi całkiem spoko.
Znowuż zaspałam na informatykę
(dziś tylko 9 godzin snu, normalnie sukces xD)
jako,że za oknem słońce i niebo błękitne postanowilam zaszaleć z imidżem.
ot do coraz ciasniejszych (:mur : ) rurek dobrałam t-shirt z nadrukowanym motylem,kwiatami w stylu retro, zielone trampki z różowe kwiaty,cardigan w panterkę z różowym wykończeniem przy rękawach/guzikach + paznokcie machnięte barbiowo rósHofFym lakierem

I tak,z włosem rozwianym dotarłam na wykład.
Facet od historii literatury ,tym razem nie sprawdzał obecności,więc mogłam se darować ale ;P
90 min wałkował o polskim romantyzmie,Słowackim,Nor widzie czy Mickiewiczu.
Zapamiętałam pojedyńcze 'smaczki'w stylu,że Adaś M. był jurnym byczkiem zaiste, kbity mdlały na jego wykładach,taki miał samczy magnetyzm
Resztę czasu spędziłam na gryzmoleniu w zeszycie,
jakieś esy-floresy,postacie i trupie czaszki z anatomiczną dokładnością wyryte.
Aż siedząca obok dzioucha,
również coś bazgroląca,
'posłała' kartkę z zapytaniem 'rysujesz hobbystycznie czy okazjonalnie.Dlaczego czaszki?'
To ja zbita z pantałyku,
nie przekonana do tego typu wypo/odpowiedzi
palnęłam lotnie ,że to i to,teraz w ramach zabicia czasu.A czaszki to z racji mej fascynacji turpizmem'

o_O
To ta,dlaczego turpizm
Jam,że w umiarkowanej ilości nie jest zły I zapewne to naleciałości mych niespełnionych mrzonek o medycynie.

Dziewczyna,czemu niespełnionych

odrzekłam,że słomiany zapał,awersja do nauk ścisłych

To sobie 'popisałyśmy'
Na serio wyszłam na jakiegoś yyy
zresztą nieważne
po prostu nienawidzę uzasadniać swych działań w pracy twórczej,a
już na pewno nie w kilku zdaniach

Po zakonczeniu monologu prof. w tempie rakiety,jako pierwsza pognałam w stronę wyjścia.
wiadomo _^_
W szatni , po raz wtóry kątem oka dostrzegłam,że pewny pan z roku,
diabelnie inteligentny ,wszechstronnie uzdolniony,artysta-gitarzysta z szyderczym poczuciem humoru czyli coś co lubię w sumie
łypie w mą stronę,
lezie i znów się odwraca.
Niby nic,
zapewne znalazł se kolejny 'różowiutki' obiekt dywagacji,żarcików
no ale ciut mnie to zastanawia.
Zwłaszcza,że to nie pierwszy raz.
;>
Niemniej,
wsio by było jak trza,
nawet fryzura (długawe,zadziornie upięte ciemne włosy B) )
gdyby nie jeden ,istony, 'mały' szczegół
nos
Wielki i garbaty
wielce garbaty o_______________O
Fakt,faktem ma te judejskie pochodzenie,co nawet nie jest wielką tajemnicą,ale
żeby aż tak
yyy
fajny chłopczak,ale ten jeden szczegół zaburza całą konstrukcję
;P
No,ale zdarza się zdarza i tak.
od czego jest przecież postep w chirurgii plastycznej..
Sama żem nie lepsza w pewnych względach

Teraz siedzę w domu,
szykując się na słodkie-co nieco,
po !dniu odstawienia tyroksynki coś kiepsko z apetytem,a i kutwa go mać puchnę
Matka już zdążyła dac mi przytyczka,że mam policzki jak chomik

A jeszcze wczoraj wszystko było ok
Zapewne całkowicie odstawię ww i będzie git
Zaiste.
Oj nikt mnie w AM nie zobaczy, oj nie.
Czli trza szukać endo poza trójmiastem...
chyba,że tak mi zależy aby obrosnąć w tłuszcz i wodę niczym foka bałtycka...

Pomijając ten drażliwy temat,
jutro o tej porze,
nie co innego jak
W-w-a
*__________________*
Co jak co,ale stęskniłam się strasznie
za tym miastem
gwarem,hałasem,knajpami,l anserskimi indi' chłopaczkami i pociesznymi uwagami doktora psuja.

^^

;D

I tą,jakże naszpikowanym emocjami ,
powyższym dwuznakiem zakończe swój wywód

Miłego
i do zobaczenia
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 18:19   #3699
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
A na jakim to kanale? Może mam i obejrzałabym sobie w wersji angielskojęzycznej
ITV1, fajny program, naprawde polecam

hej laleczki,

ja juz po pracy i obiedze, czekamy teraz na agenta od nieruchomosci z TZte, i cos sie koles juz spoznia 20 min... Pogoda piekna sie zrobila, zapachnialo wiosna.. slonko i 14C

ide na film,milego wieczorka
Stary 2009-03-18, 23:04   #3700
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Hej Dziewuszki
U mnie dziś śliczna pogoda, a ja będę cały dzień leniuchować.... No prawie cały dzień

Ściskam Was wszystkie
Tyyyy złotko leniuchowanie leniuchowanie, ale trochę energii na napisanie co u Ciebie to mogłabyś poświęcić :P
Mam nadzieje, ze dzien byl miły
Cytat:
Napisane przez kika171 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyneczki

Na wstępie pragnę się poskarżyc, że odpisałam na kilka postów wcześniej, teraz wchodzę na plotkowy, patrzę... i co widzę? NIE MA mojego postu...nie ma, nie ma, nie ma noooooooo dlaczego go nie wysłało?wredny świat techniki...

Cytat:
u mnie dziś brzydko, szaro, zimno, smutno, deszczowo, poza tym wczoraj bardzo inteligentnie wyszłam na zakupy w wiosennej kurtce i rybaczkach po czym pogoda mnie zaskoczyła, zaczęło silnie wiac, padac, przemokłam, zmarzłam czego efektem jest dzisiejszy ból gardła, kaszel, chrypka, katar...jednym słowem wszytko dziś do banina dodatek Babcia pojechała do cioci z samego rana i siedzę sama w domku znowu, choc koło południa miałam gościa(muszę się przynajmniej tym pochwalic). To chyba dzisiaj jedyna pozytywna rzecz, która mi się przytrafiła no i zaczynam marudzic chyba(?) co w moim przypadku oznacza tyle, że będę chora jeeeepo prostu super
ojejjjj biedakuuuu, zapodaj sobie herby z miodem i cytrynką czy cuś w ten desen mo i wygrzej się porządnie bo ani chorowanie ani, co za tym idzie, narzekanie nie jest najlepszym sposobem na witanie wiosny
Kuruj się
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Dziewczynki Kochane, odnośnie tych codziennych spotkan z Tżetem to nie jest tak jak myslicie.. w sumie to ja sama doszłam dolpiero do tego, że widywaliśmy się codziennie wczoraj gdy tak głębiej nad tym rozmyslałam. Dla mnie te spotkania, krótsze, dłuższe, chwilowe, ale codzienne nie są uciążliwe czy coś w tym stylu, w sumie to wcale przez związek nie brakuje mi oddechu, a wprost przeciwnie llubie je, choć macie racje, czasem chwila wolna jest wskazana.. ale z drugiej strony to nie jest tak, ze ja nie mam wlnego czasu przez chlopaka, lub coś dla niego poświęcam, lub on dla mnie, nie. Umiemy to jakoś zgrabnie połącyć i wszystko wychodzi tak, że w niczym nam spotkania nie wadzą. Nie wiem czy mnie zrozumiałyscie dokładnie..
A co do wczorajszego dnia, to przyznaje, że jakoś wcale szczególnie mi się nie nudziło, nie bylam smutna / zła itp. miałam czas dla siebie, wzięłam długa kąpiel, pouczyłam się, posłuchałam muzyki i poszłam spać..
Zrozumiałam
Każdy związek jest inny i to, co jednemu może się wydawać dziwne i "obciążające", dla drugiego będzie przyjemnością w najczystszej postaci
Cieszę się, że tak Wam dobrze razem
Cytat:
Jabłuszko - co do studiów to zawsze marzyłam o psychologii, ale jak wiadomo, jest to kierunek oblegany więc, musiałabym mieć super wyniki z matury.. a jakoś mam wrażenie, że z moim ostatnim lenistwem to będą one conajmniej przeciętne.. Ale wiadomo - czas pokaże. Jeśli nie uda mi się zrealizować marzenia (choć będe starała się za wszelką cenę.) to pójdę na socjologie lub resocjalizacje. Bardzo pociąga mnie praca z ludźmi, a moim marzeniem jest pomoc trudnej młodziezy: narkomanom, osobom mającym problemy w domu, szkole, a także bulimiczkom, anorektyczkom i innym osobom z ed, ogólnie młodziez z wszelakimi problemami.. marzenia..
Ooooo siostro^^ Nic co ludzkie nie jest mi obce;P Ja również przepadam za wszystkim co wiąze się ze społeczeństem
Polecam w takim razie starać się z całych sił realizować marzenia o psychologii, wszak zdolne dziewczę z Ciebie, a lepiej teraz bardziej przysiąść żeby później moc cieszyc się wymarzonym kierunkiem niż dać se luz, a potem narzekać
W grę wchodzi też pedagogika (później możesz robić specjalizację z resocjalizacji;P ) no i praca socjalna (ktorą po 3latach kontynuujesz jako pedagogikę społeczną). Tyle jeśli chodzi o Gdańsk, nie wiem jak na innych Uniwerkach.
A gdzie w ogóle chciałabyś wyjechać na studia?
btw. zazdroszczę Ci, że w Twoim mieście nie ma uniwerku i naturalną koleją rzeczy studia łączą się z wyprowadzką...
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Wyniki dzisiaj odebrałam bo musiałam osobicie - sa kiepskie = tak wynika z analizy która odebrałam. jutro po lekcjach ide do lekarza zobaczymy co powie.
Kurcze Aniu, przepraszam, ale chyba coś przegapiłam
Jakie wyniki?
Cytat:
Na siłowni przebierajac sie zostawiłam telefon w szatni na ławeczce i poszłam. jak wróciłam szukam telefonu a tu nie ma lece szybko do recepcji a ona ze jakas uczciwa klientka przyniosła telefon znaleziony w szatni
ufffff całe szczęście, że telefon dostał się w ręce uczciwej klientki
Cytat:
Tamonita - w marzenia trzeba wierzyc , ja równiez marze o kierunku który wydaje mi sie bardzo odległy.
medycyna?
Cytat:

Po zakonczeniu monologu prof. w tempie rakiety,jako pierwsza pognałam w stronę wyjścia.
wiadomo _^_
W szatni , po raz wtóry kątem oka dostrzegłam,że pewny pan z roku,
diabelnie inteligentny ,wszechstronnie uzdolniony,artysta-gitarzysta z szyderczym poczuciem humoru czyli coś co lubię w sumie
łypie w mą stronę,
lezie i znów się odwraca.
Niby nic,
zapewne znalazł se kolejny 'różowiutki' obiekt dywagacji,żarcików
no ale ciut mnie to zastanawia.
;>
Niemniej,
wsio by było jak trza,
nos
Wielki i garbaty
żeby aż tak
yyy
;P
Sama żem nie lepsza w pewnych względach
okrutnaś
Cytat:

Teraz siedzę w domu,
szykując się na słodkie-co nieco,
po !dniu odstawienia tyroksynki coś kiepsko z apetytem,a i kutwa go mać puchnę
Matka już zdążyła dac mi przytyczka,że mam policzki jak chomik
A jeszcze wczoraj wszystko było ok
Zapewne całkowicie odstawię ww i będzie git
Zaiste.
Oj nikt mnie w AM nie zobaczy, oj nie.
Czli trza szukać endo poza trójmiastem...
chyba,że tak mi zależy aby obrosnąć w tłuszcz i wodę niczym foka bałtycka...

Pomijając ten drażliwy temat,
jutro o tej porze,
nie co innego jak
W-w-a
*__________________*
Co jak co,ale stęskniłam się strasznie
za tym miastem
gwarem,hałasem,knajpami,l anserskimi indi' chłopaczkami i pociesznymi uwagami doktora psuja.

^^

;D

I tą,jakże naszpikowanym emocjami ,
powyższym dwuznakiem zakończe swój wywód

Miłego
i do zobaczenia
Korzystak ile wlezie z jutrzejszego wyjazdu

Cytat:
ITV1, fajny program, naprawde polecam
kurcze, chyba nie mam tego kanału...ale poszukam
Cytat:
ja juz po pracy i obiedze, czekamy teraz na agenta od nieruchomosci z TZte, i cos sie koles juz spoznia 20 min... Pogoda piekna sie zrobila, zapachnialo wiosna.. slonko i 14C

ide na film,milego wieczorka
Zazdroszczę pogody
A jaki film oglądałaś?

Dobry wieczorek
Dzień zleciał jak z bicza strzelił Najpierw zajęcia, później wizyta w Bałtyckiej gdzie przysiadłam nad kubłem cynamonowej latte i książką W Empiku dorwałam "stulecie detektywów" czyli krótką (700s.) historię kryminalistyki Cuuuuudoooownie, coś w sam raz dla mnie
Wracając spotkałam się jeszcze z dawno (4dni:P) nie widzianą kumpelą i tak czas z zleciał, że do domu zawitałam po 18 :P Padnięta, że hej ho ;P
Ale to był całkiem przyjemny dzionek

Jutro pobudka już o 7, odwykłam. Wprawdzie zajęć brak, bo na UG Targi Akademia, ale nasz trza poreprezentować kierunek na tychże targach Na szczęście to tylko 1,5h

Z promotorem widzę się dopiero jakoś w kwietniu i do tego czasu planuję napisać 2 rozdziały.Jutro nie pracuję więc po powrocie się zabiorę do czynności naukowych pewnie

Ewcia, mam nadzieję, że rendez-vous udane i powtórzę po raz kolejny i nie ostatni, że dziko zazdroszczę Mediolanu za każdym razem, kiedy o nim wspominasz

Mknę do łóżeczka, poczytam jeszcze trochę pewnie

Miłych kolorowych snów

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 07:41   #3701
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry laleczki,

ja juz uciekam do pracy, znowu mgla z rana i chlodno ale potem ma wiosennie byc i 13 C

no i prawie weekend!

Jabluszko zazdroscze wczorajszego dnia,az wypoczelam jak czytalam twoj opisno i tej latte z cynamonem....mmmmm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-19, 13:48   #3702
Spaza
Zakorzenienie

bry
ale tu dziś pustki...
ja od wczorajszego popołudnia mam już weekend może się wreszcie wykuruję... i nauczę na to co muszę zaliczyć w przyszłym tygodniu
narazie słabo mi idzie tzn. nawet nie zaczęłam heh

miłego...
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 15:17   #3703
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
pisałabyś coś więcej Leniuszku no chyba ze nie samotnie leniuchujesz

Cytat:

u mnie dziś brzydko, szaro, zimno, smutno, deszczowo, poza tym wczoraj bardzo inteligentnie wyszłam na zakupy w wiosennej kurtce i rybaczkach po czym pogoda mnie zaskoczyła, zaczęło silnie wiac, padac, przemokłam, zmarzłam czego efektem jest dzisiejszy ból gardła, kaszel, chrypka, katar...jednym słowem wszytko dziś do bani
tak to jest jak się w zimie myśli ze wiosna zdrowiej

Cytat:
Ewusia miłego "Tż-towania"---nie zamęcz biedaka tylko
udało mi się nie zamęczyć, chociaż byłam blisko ^^
Cytat:

no ja rozumiem ale i tak sobie nie umiem wyobrazić żeby każdego dnia wygospodarować czas żeby się zobaczyć no chyba ze bardzo blisko siebie mieszkacie
w każdym razie cieszę się strasznie ze tak się Wam układa
Cytat:
jeszcze masz dużo czasu do nauki, jak 2 tygodnie przed porządnie przysiądziesz to się spokojnie przygotujesz dobrze i poszukaj od razu gdzie i jaki kierunek Cię interesuje żeby wiedzieć na jakich przedmiotach się najbardziej skupić

Cytat:
Dzisiaj jakis pechowy mam dzien.
i co lekarz powiedział?

Cytat:
jak to dobrze że się jeszcze uczciwi ludzie zdarzają

Cytat:
Ewus ty sie ciesz ze tylko dzisiaj nie masz wany ja nie mam weny do pisania całe zycie
za to masz wenę do innych rzeczy

Cytat:

Środa mija mi całkiem spoko.
Znowuż zaspałam na informatykę
(dziś tylko 9 godzin snu, normalnie sukces xD)
jako,że za oknem słońce i niebo błękitne postanowilam zaszaleć z imidżem.
ot do coraz ciasniejszych (:mur : ) rurek dobrałam t-shirt z nadrukowanym motylem,kwiatami w stylu retro, zielone trampki z różowe kwiaty,cardigan w panterkę z różowym wykończeniem przy rękawach/guzikach + paznokcie machnięte barbiowo rósHofFym lakierem

miejski lansik

Cytat:

;>
Niemniej,
wsio by było jak trza,
nos
Wielki i garbaty
żeby aż tak
yyy
;P

Cytat:

Dzień zleciał jak z bicza strzelił Najpierw zajęcia, później wizyta w Bałtyckiej gdzie przysiadłam nad kubłem cynamonowej latte i książką W Empiku dorwałam "stulecie detektywów" czyli krótką (700s.) historię kryminalistyki Cuuuuudoooownie, coś w sam raz dla mnie
fanatyczka normalnie

Cytat:
Z promotorem widzę się dopiero jakoś w kwietniu i do tego czasu planuję napisać 2 rozdziały.Jutro nie pracuję więc po powrocie się zabiorę do czynności naukowych pewnie
trzymam kciuki za dużą ilość weny
a ile w sumie rozdziałów planujesz?

Cytat:
Ewcia, mam nadzieję, że rendez-vous udane i powtórzę po raz kolejny i nie ostatni, że dziko zazdroszczę Mediolanu za każdym razem, kiedy o nim wspominasz
ja już nie mogę uwierzyć ze tylko 3 dni do poniedziałku

Cytat:
ja juz uciekam do pracy, znowu mgla z rana i chlodno ale potem ma wiosennie byc i 13 C
ja chce 13 stopni... albo chociaż 10 a nie 3 i co chwila śnieżyce

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
ja od wczorajszego popołudnia mam już weekend może się wreszcie wykuruję... i nauczę na to co muszę zaliczyć w przyszłym tygodniu
narazie słabo mi idzie tzn. nawet nie zaczęłam heh

nauka nie zając

Dzień dobry
Wróciłam wczorajszy wieczór jak zwykle milutki dziś rano poleniuchowaliśmy trochę, a wczesnym popołudniem TŻ poszedł na zajęcia a ja na dworzec i wzium do Katowic. Umówiłam się z Siss w centrum, kupiłyśmy ostatnią porcję Euro i powrót. Pod drodze musiałam jeszcze wstąpić na pocztę (bo listonosz mi nadal nie dostarcza listów tylko zostawia awizo ) i w drodze powrotnej mnie złapała mega śnieżyca
Zaraz zjem obiadek, a później do pisania

miłego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-03-19, 17:44   #3704
AnetkaWr
Zadomowienie

Taaaa,dzisiaj
Słońce, śnieg,słońce,śnieg,słońce ,śnieg ;P

160 cm
78 77
76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65

AnetkaWr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 18:03   #3705
anniaa

miałam robione prześwietlenie zatok - bo czesto mnie bola , moja dawna lekarka przepisywała mi tylko apap , teraz ze wzgledu na wiek mam nowego lekarza wysłał mnie na prześwietlenie zatok , dzisiaj byłam u niego , jak zobaczył opis powiedział ze nie jest za dobrze , a jak zobaczył zdjecie powiedział katastrofa
przepisał mi jakies tam leki oraz skierowanie do laryngologa , w srode mam juz wizyte. hm. jestem ciekawa co z tego wszystkiego wyniknie.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2009-03-19, 19:59   #3706
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

jasna dupa! wysmarowalam takiego posta ze ho ho i go wcielo!!

w takim razie krotko napisze,ze bylam po pracy na basenie(tylko 25min ze wzgledu na 1000 cholernych gowniarzy skaczych na bombe,wydurniajacych sie zajmujacych 99% basenu i bylam bliska popelnienia morderstwa) a teraz jem obiad z TZ(watrobka i warzywka) i zaraz bede film ogladac.

Ewcia kiedy ten Mediolan?zaraz jakos nie?

a wogole jutro piatek

a u mnei dzis 17 C bylo
Stary 2009-03-19, 22:50   #3707
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
miałam robione prześwietlenie zatok - bo czesto mnie bola , moja dawna lekarka przepisywała mi tylko apap , teraz ze wzgledu na wiek mam nowego lekarza wysłał mnie na prześwietlenie zatok , dzisiaj byłam u niego , jak zobaczył opis powiedział ze nie jest za dobrze , a jak zobaczył zdjecie powiedział katastrofa
przepisał mi jakies tam leki oraz skierowanie do laryngologa , w srode mam juz wizyte. hm. jestem ciekawa co z tego wszystkiego wyniknie.
zatoki to w ogóle jest kiepski wynalazek nic dziwnego w takim razie że ciągle chorujesz
mam nadzieję ze lekarz wymyśli jakiś sposób
słyszałam że chodzi się na takie specjalne naświetlania przy chorych zatokach
Cytat:
w takim razie krotko napisze,ze bylam po pracy na basenie(tylko 25min ze wzgledu na 1000 cholernych gowniarzy skaczych na bombe,wydurniajacych sie zajmujacych 99% basenu i bylam bliska popelnienia morderstwa)
nienawidzę takich sytuacji zupełnie Cię rozumiem, też bym się wkurzyła
Cytat:
Ewcia kiedy ten Mediolan?zaraz jakos nie?
w poniedziałek już lecimy
Cytat:

a u mnei dzis 17 C bylo
lepiej się nie przyznawaj bo mieszkanki zimnej Polski Cię zjedzą
(podobno w Mediolanie też jest tyle, tym się pocieszam )

Poczytałam trochę lektur, popisałam, musiałam w międzyczasie kawę wypić bo już zasypiałam nad książkami aleee teraz za to jestem pełna energii i zastanawiam się jak zasnę skoro jutro na 8 mam

tymczasem się idę myć

i spać dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-03-20 o 00:28
Stary 2009-03-20, 06:20   #3708
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień dobry

udało mi się wstać bezboleśnie
za oknem białawo trochę napadało śniegu i sobie leży, ciekawe kto mu pozwolił

śmigam na uczelnię

miłego dnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-03-20, 06:23   #3709
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja już na nogach, właśnie wcinam chleb chrupki z dżemem i popijam zieloną herbatą.. Zaraz szkoła i co za tym idzie uciekam do niej, więc w związku z tym zyczę udanego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2009-03-20, 07:41   #3710
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Dzień dobry

udało mi się wstać bezboleśnie
za oknem białawo trochę napadało śniegu i sobie leży, ciekawe kto mu pozwolił

śmigam na uczelnię

miłego dnia Kochane
sniegu? uuuu u mnie mgla straszna i chlodno ale codziennie rano tak jest a potem wychodzi piekne sloneczko i cieplutko jest

juz zaraz lecisz no!ale czas zlecial. dopiero bilety kupowalasnapewno super bedzie.

Cytat:
Dzień dobry
Ja już na nogach, właśnie wcinam chleb chrupki z dżemem i popijam zieloną herbatą.. Zaraz szkoła i co za tym idzie uciekam do niej, więc w związku z tym zyczę udanego dnia
a bialeczko do sniadanka? udanego dnia

dzien dobry laleczki,

u mnie jak pisalam wyzej mgla straszna, ale potem sie robi wiosennie i cieplo po pracy zostalismy do sasiadow zaproszeni na pare drinkow a sasiad bedzie gotowal paelle hiszpanska z owocami morza uwielbiam... mam nadzieje,ze mu dobra wyjdzie bo nie planuje obiadu dzis

takze milego dnia dla was weeeknd
Stary 2009-03-20, 08:46   #3711
Spaza
Zakorzenienie

dzień dobry
Stary 2009-03-20, 10:19   #3712
Tarantulek
Rozeznanie

heja banana żabcie

U Was też tyle śniegu?
Podobno jeszcze dwa tygodnie tak ma być a potem lieto i lieto

miłego dnia!!! i weekendu jak bym się tu czasem nie pojawiła juz dziś

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 10:24   #3713
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość

U Was też tyle śniegu?
Podobno jeszcze dwa tygodnie tak ma być a potem lieto i lieto

u mnie nie ma żadnego śniegu
Stary 2009-03-20, 11:30   #3714
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

WEEKEND!!!!

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 12:51   #3715
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
WEEKEND!!!!

DOKŁADNIE

Agolku ja nie jadam jak kiedyś - super ekstra zbilansowane posiłki.. jem to na co mam ochote i co akurat mam w lodówce Ale w sumie zjadłam ze 2 czy 3 łyżeczki homo naturalnego na tym chlebku, więc conieco było

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2009-03-20, 13:08   #3716
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
sniegu? uuuu u mnie mgla straszna i chlodno ale codziennie rano tak jest a potem wychodzi piekne sloneczko i cieplutko jest
u nas podobno dopiero od kwietna będzie cieplej
Cytat:
juz zaraz lecisz no!ale czas zlecial. dopiero bilety kupowalasnapewno super bedzie.
strasznie szybko to zleciało aż nie mogę uwierzyć

Cytat:

u mnie jak pisalam wyzej mgla straszna, ale potem sie robi wiosennie i cieplo po pracy zostalismy do sasiadow zaproszeni na pare drinkow a sasiad bedzie gotowal paelle hiszpanska z owocami morza uwielbiam... mam nadzieje,ze mu dobra wyjdzie bo nie planuje obiadu dzis

t
udanego imprezowania z sąsiadami
Cytat:
U Was też tyle śniegu?
u mnie się już roztopił na szczęście

Wróciłam do domu padnięta jak rzadko chyba przez ta pogodę jestem taka osłabiona byłam na uczelni i z kumpelami na zakupach ostatnie rzeczy zakupić przed wyjazdem, upewnić się czy autobus na lotnisko jedzie o tej godzinie o której sądzimy itp tyle szykowania na marne 4 dni mam nadzieję ze będzie to warte chociaż

zaraz się zbieram się i jadę do rodzinki nie chce mi się wbytnio, ale nie ma rady, przed wyjazdem jezcze sie z rodzinką trza spotkać (choćbym na rok na biegun jechała )

miłego piątkowania

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-03-20, 13:36   #3717
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

U Was też tyle śniegu?
sloneczko u mnie i ciepelko wiosenne ale tylko w sloncu

Cytat:
WEEKEND!!!!
dolaczam sie do akcji RADOSC

Cytat:
DOKŁADNIE taaa kolejna usmiechniata

Agolku ja nie jadam jak kiedyś - super ekstra zbilansowane posiłki.. jem to na co mam ochote i co akurat mam w lodówce Ale w sumie zjadłam ze 2 czy 3 łyżeczki homo naturalnego na tym chlebku, więc conieco było
ja zartowalam z tym bialkiem! smieje sie bo jak wejdziesz na jadlospisy to tam co drugie pytanie brzmi :''gdzie bialko? ''

Cytat:
zaraz się zbieram się i jadę do rodzinki nie chce mi się wbytnio, ale nie ma rady, przed wyjazdem jezcze sie z rodzinką trza spotkać (choćbym na rok na biegun jechała )
miłego piątkowania
biegun nie biegun pozegnac sie trzeba

hello

niesamowite jak piatek dziala na ludzi w pracy wszycy usmiechnieci, na wizazu wszystkie usmiechniete pieeeeknie

ja wlansie bylam na spacerku z kolezanka z pracy i czuje sie dotleniona fajnie no i czekam juz na te paelle wieczorkiem po jakis alko skocze po pracy zeby z pustymi rekami nie isc

nie moge sie juz doczekac az wyjde z pracy...

milego weekendy laleczki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 14:07   #3718
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

cześć i czołem

jako szpieg ujawnię się na chwilę, żeby pobacikować Agolka

Cytat:

ja zartowalam z tym bialkiem! smieje sie bo jak wejdziesz na jadlospisy to tam co drugie pytanie brzmi :''gdzie bialko? ''
czyżby to była aluzja do mojej skromnej osoby i moich pytań ;] ?

pozdrawiam i całuję !

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 15:22   #3719
anniaa

Witam.
Ewus m.in mam skrzywiona lewa przegrode- kilka razy na zawodach dostawałam w nos wiec moze od tego . mocno pogrubiona błone czołową , szczękową i jakies cechy choroby cos po łacinie było i nie zapamietałam
btw. wyśle do Ciebie wieczorem pw.

Iza ja Cię podziwiam , za komentowanie tych wszystkich jadłopisów itd
Agolku zapomniałas jeszcze o NNKT

Edytowane przez anniaa
Czas edycji: 2009-03-20 o 15:25
Stary 2009-03-20, 16:48   #3720
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Racja :p

Cytat:
Agolku zapomniałas jeszcze o NNKT
dokładnie

drażni mnie ta praca mojego TŻeta...
Grrrr.. jakaś jest dziwnie nadczasowa

Niech się stanie... !
KCP

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości