|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
a jeszcze nie wiemy jakie bo dostanie przed maratonem w sumie porzadne skarpetki wazna sprawa- szczegolnie jak sie biegnie 42 km. mam nadzieje, ze koszulke i spodenki tez jakies fajne dostanie - mialby ubranko do biegania za free (juz ma ubranko na maratony rowerowe z poprzedniego banku - bardzo fajne )Cytat:
![]() Cytat:
gdzies nawet o tym czytalam na stronach TPNu![]() wypeelingowalam sie, wyszorowala gabka na cellulit, nalozylam chlodzacy balsam antycellulitowy... i teraz zamarzam chyba udam sie po herbatke
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-20 o 14:06 |
||
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
|
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
i ja już w domku
dzisiaj zrobiłam sobie ponad godzinke nadprogramową ale za to zrobilam 400 starterow play ![]() A tak w ogole to od godziny 14.14 ani jedngo posta ![]() ![]() ![]() co tu się dzieje
|
|
|
|
#3484 |
|
Rozeznanie
|
no faktycznie dziś jakoś puściutko tutaj ;P
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie, co tu sie dzieje?
![]() ja bylam zawiesc kota na kroplowke... nie chce jesc normalnego jedzenia to bedzie jadl z kroplowki. teraz przez 2-3 dni musimy go tam wozic (bo jednak wole go wozic niz tam zostawic - to by moglo byc dla niego zbyt stresujace, lepiej zeby sobie z nami w domu siedzial) |
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
może dziewczyny mają zjazdy dziś
![]() Tż dziś znów idzie do kolegów, jakbym wiedziała to też bym się umówiła a tak to mi powyjeżdżały koleżanki
|
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro znwou na rano do pracy
![]() i zastanawiam się czy i w Niedziele nie pójść
|
|
|
|
#3488 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja zaraz na randkę idę...pile będziemy oglądali z TZcikiem
postanowiliśmy jeszcze raz obejrzeć wszystkie części ![]() ale jutro do szkoły i w niedziele też znowu na 18.30 do 21.00 i juz mi się nie chce, ale nie mam wyjscia bardzo ![]() onaella, ale się wkręciłaś w pracę, fajnie ![]() miłego wieczorku
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od kiedy
|
|
#3490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj pisałam gdzie
to jest ogolnie drukarnia, a my tam robimy różne zlecenia, wczoraj obramowliśmy plakaty algidy, a dzis je dokończaliśmy a potem zaczeliśmy kompletowac startery play i je bedziemy robic gdzies przez najblizszy tydzien |
|
|
|
#3492 |
|
Rozeznanie
|
Podczytuje was po cichu.
Jakoś w tematy nie mogę się wbić - salę "dopiero" tydzień temu zarezerwowaliśmy, foto, dj itp to nawet jeszcze nie myślimy. Tzn. foto wybrane ale pan nie przyjmuje jeszcze wpisów. Rozważania nt mieszkania z TŻ też się nie wbijam bo już z nim mieszkam, odnośnie własnego M beznadziejnie ;-) Ni ma o czym pisać z mojej strony .Podczytuję wasze zmagania z dj'ami, salami itp. Aaa, jedno się zmieniło - data. Miał być kwiecień; jest październik. Niestety |
|
|
|
#3493 |
|
Adwokat diabła
|
cisza.. dziewczyny!hello?
ja tam ciasto piekłam, czytałam "przed świtem.." itp itd.. żeby nie było )
|
|
#3494 |
|
Rozeznanie
|
Przeszłam dziś całe miasto w poszukiwaniu butów na wesele koleżanki, które ma w Wielkanoc i normalnie nic nie kupiłam. Tylko zmęczyło mnie chodzenie po tych sklepach.
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
onaella tak ci sie chce pracowac jeden dzien odpoczynku to chyba sie nalezy ![]() natj to troche jest roznica ale wazne zeby wam sie wszystko zgrało |
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej nie musisz dojeżdżać![]() Poza tym zawsze jest o czym pisać ![]() A gdzie zarezerwowaliście salę? A w ogóle wiecie dziewczyny, ze w niektórych miejscach "poza sezonem" ślubnym jest taniej? Jak byliśmy na targach to coś mnie na jakiejś walnęło po oczach, że od października albo listopada do marca jest ileś tam taniej. |
|
|
|
|
#3497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie ta różnica że poza sezonem nie ma limitu gości - bo tak było min 75. Ogólnie to załamać się idzie - przy (tylko!) 75 osobach koszt samego menu to 12 tyś. (160 od osoby) Myślę nad rozeznaniem kiedy są przeceny w jakich salonach, coby tanio sukienke wyhaczyć. |
|
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
my własnie dlatego ze sa takie koszty jak sie organizuje wesele w sali gdzie juz wszystko jest zdecydowalismy sie na sale + kucharke wychodzi wtedy duzo taniej
|
|
|
|
#3499 |
|
Zadomowienie
|
Ja byłąm w szkole pilnie sie uczyłam o rozrachunkach i magazynach
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Metka dokladnie ja tez mam kucharke osobno razem z pomocami i jedzeniem wyniesie mnie 8.000 |
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Natj a dlaczego nie ślubujecie w kwietniu?
|
#3501 |
|
Rozeznanie
|
"delikatne" sugestie rodziców
![]() Mama chce kupić sobie mieszkanie przed, tato chce spłacić mamę. Kwestie finansowo-prezentowe z ich strony :P Jozia, na ile osób? Ostatnio podoba mi się idea szybkiego ślubu, bez wesela, bez pomby. Bardzo intymnie. A najlepiej to przeżyć dwa takie wydarzenia - impreza (wesele) też jest kuszące
|
|
|
|
#3502 |
|
Zadomowienie
|
na 120 w tym jeszcze 4 grajkow +kamerzysta+fotograg to juz 126 osob:P No 130 razem z Nami.
Ide spać bo brzuch mnie boli i głowa na jutrzejszy @... Buu |
|
|
|
#3503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do Twojej daty, to kiedy dokładnie? Bo jak na początku października, to może jeszcze Wam się trafić babie lato, bo teraz pogoda tak się zmienia. |
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz juz ustalone menu i znasz ceny jakie beda w 2010? ![]() TZ dzis ma meski wieczorek, wiec zabieram sie do czytania ksiazki po angielsku z takim slownictwem ktoego nie znam jeczcze nawet po polsku ![]() i w dodatku mam z 50 stron zrobic konspekt (po polsku, a jakze do niedzieli wieczor... a ja caly weekend na uczelni siedze )eh nie lubie takiej babraniny, bo trzeba sie nagimnastykowac zeby zdanie po polsku brzmialo tak samo dorzecznie i zrozumiale jak to po angielsku... a czasem ciezko o to
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-20 o 21:22 |
|
|
|
|
#3506 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesienią są wyprzedaże. A myślałaś o używanej? Czytałam książkę, ale jakoś mi się znudziło to sobie pooglądam suknie na żywych babkach na allegro ![]() Wiecie co - PM 2009 robią te wątki o obrączkach i innych pierdach a mogłyby założyć o tym jakie mają suknie i wklejac tam zdjęcia nie katalogowe tylko swoje w tych sukniach. Zdaje się, ze był wątek o sukniach, ale jak każdy z tej serii nie wytrzymał ![]() Pamiętam tylko, że widziałam suknie jednej pm 2009 i strasznie mi się nie podobała. ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
My mielismy takie wątpliwości, ale dalismy się skusić idei imprezy i pamiątki na całe życie![]() ja już się przyzwyczaiłam, że u Jozi dzieją się różne cuda ![]() Jak to prawda to przy Twoim weselu możesz sobie sprowadzić jej kucharkę, zakwaterować w 5* hotelu i jeszcze zaoszczędzisz ![]() Cytat:
![]() Mój tez ma męski wieczorek i czytam po polsku ![]() A co za książka? Naukowa czy dla przyjemności? Ja mam po angielsku kilka dla przyjemności a naukowa tylko jedną ![]() Konspekt na 50 stron??????Chyba masz na myśli dwa rozdziały
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-03-20 o 21:28 |
|||
|
|
|
#3507 |
|
Rozeznanie
|
Elitka7,
![]() Samoa, sami. Rodziców tż'a nie za bardzo stać na takie fanaberie moi mają swoje wydatki. Zresztą krzywo żeby 32 letni chłop brał pieniądze od mamy ![]() Ratują nas oszczędności z pobytu za granicą.. Problem jest z mieszkaniem. Mimo kryzysu ceny mieszkań w Krakowie jakoś spaść nie chcą (centusie jedne |
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo kurde nikt mnie nie przekona, ze za 62 zl na osobę będzie dużo jedzenia, tym bardziej ze w tej moze być wliczona kuchraka i kelnerki ![]() a i dziwne ze Jozia liczy 126 gości plus oni to daje 130 - czyli, że jak ?? Ja rozumiem, ze po pracy troche zmoęczona jestem no ale niech mi to ktos wytlumaczy tak na "chłopski rozum" Edytowane przez onaella Czas edycji: 2009-03-20 o 21:34 |
|
|
|
|
#3509 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na podróże jeszcze będzie czas. Pieniądze są po to żeby je wydawać, nie? ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie zauważyłam spadki cen i mam ogromna nadzieję, ze za rok będą jeszcze bardziej znaczne A jeśli patrzycie na rynek pierwotny to radzę iśc do dewelopera i ponegocjować, bo te oficjalne ceny są dla picu![]() Lain pokazałaś mi ta stronę Logostour i od tej chwili to będzie moja ulubiona stronka do marzeń
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.

Łaaał - bakowe z logotypem?
(juz ma ubranko na maratony rowerowe z poprzedniego banku - bardzo fajne 

Chyba zaraz powysyłam im linki

)