|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
![]() dziewczyny szalone jesteście!!! w sumie to jestem pełna podziwu dżungla, wioski indiańskie na drugim końcu świata no no no... chyba nie jestem aż tak żądna przygód i podróży starczy mi ciepła plaża gdzieś w Europie
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
jak dopisalam w poprzednim poscie - Ekwador i Wenezuela to glownie wyprawy przez dzungle, wioski indianskie, splywy canoe, nurkowanie, a do tego pare dni wypoczynku taki folklor, fajny klimacik - a nie tylko zwiedzanie zabytkow![]() z reszta ta wycieczke znalezlismy szukajac czegos wlasnie w Wenezueli, wiec nie chcialabym jej odpuszczac ![]() kazdy lubi co innego mi takie 29 dni sprawiloby sama przyjemnosc, bo ja lubie bardzo aktywny wypoczynek a to byloby na prawde czyms niezapomnianym
|
|
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi by wystarczyło 17 max 23 dni ![]() Znalazłam na Logosie takie fajne coś http://www.logostour.pl/index.php/Wy...ng_na_Borneo)/ Tancerka widziałaś to bolerko co wkleiłam fotki? W ogóle myślałyście o tym co będzie z naszymi trenami gdyby padał deszcz? Przeciez ludzie wejdą do kościoła mokrymi butami a my sie później dostojnie przejdziemy myjąc podłogę trenem ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- My na podróż poślubna jesteśmy napaleni na Karaiby, zwłaszcza, że teraz kolega pojechał i wróci chyba w poniedziałek. I wcale nie chodzi mi leżenie tam tylko o zwiedzanie, oni zwiedzają kilka wysp, zobaczymy jak im wyszło i może ich śladami pójdziemy. Ale na własną rękę, bo wycieczki zorganizowane to nie dla mnie. Oczywiście Ameryka Pd. to inna bajka
|
|
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedyś myślałam nad tym wlasnie rozmyślając o ślubie szwagierki w styczniu- ludzie wejdą zaciapią całe wejście błotem pośniegowym a ty potem suń po tym swoim trenem.... i dlatego nie chcę trenu
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ludzie pomyślą o nie będa wtedy iśc środkiem tylko sie przemkną bokiem, żeby nie ubrudzić wejścia...
|
|
|
|
|
#3456 | ||
|
Zakorzenienie
|
a bylas?
![]() wg mnie jest piekna (http://www.travellerspoint.com/photo...ies/Venezuela/ ) z reszta jest nad morzem Karaibskim, wiec podobne klimaty jak na Karaibach, na ktore chcecie jechac moze nie ma w niej tylu zabytkow, ale ja prawde mowiac wole przyrode i rozne splywy/nurkowania/wyprawy przez dzungle niz zabytki Cytat:
ja bym mogla na wszystkie te wycieczki pojechac TZ jednak jest zdecydowany na Ameryke Poludniowa ![]() Cytat:
![]() oby jednak deszcz nie padal
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-20 o 11:59 |
||
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj ciekawa jestem Twojej sukni Samoa a co to tego długiego welonu to mi pasujesz do niego- w ogóle idę o zakład że twoja suknia będzie z madonny- takie wlasnie kiecki mi się na tobie widzą
|
|
#3458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie podoba mi sie dodanie Wenezueli do tej wyprawy wg mnie jest zbędna Tez wole przyrodę niż zabytki i na wyspach na Karaibach wcale nie spodziewam się ogladać zamków.Mój chętniej własnie by się chyba wybral do Azji, więc mu pokażę Ta Twoją Ameryka Pd. też mu pokażę (ale bez Wenezueli - zwłaszcz, że nikt nie dam na tyle urlopu, nawet bezpłatnego).jeszcze to mi się podoba ![]() http://www.logostour.pl/index.php/Wy...awesi_-_Bali)/ W ogóle wszystko mi się podoba Zobaczymy co Ci znajomi przywioza z Karaibów, bo może faktycznie pojedziemy na taka wyprawę a nie tam![]() Cytat:
Boje się tylko, ze ja się sobie nie będę podobać i że te suknie wcale tak ładnie nażywo nie wyglądają. A najbardziej się boję tego, że mi się spodoba jakaś potwornie droga. Tez póki co widzi mi sie Madonna najbardziej, tylko obawiam się, ze po prostu mają dobrego fotografa i dobrego grafika stąd te suknie tak super wygladają Do tego maja modelki a mi do takiej modelki brakuje, jak nie będe wygladała w sukni jak taka modelka ze zdjęcia to pewnie mi się nie spodoba Ale w sumie chyba cos w tym jest, że są drogie i ta cena idzie jednak w parze z jakością.W ogóle to chyba jednak sprzedam suknię - jak będę miała ładne zdjęcia i film to chyba w szafi ejuz jej nie będę potrzebować. A jeszcze Wam cos powiem - moja koleżanka ma ślub we wakacje, miała wypożyczyć suknie, bo nie chciała wydawac kasy na jeden raz - i co? Kupiła za ponad 3 tys, bo w wypozyczalni brudne i bałaby sie ruszyć w niej, żeby nie zniszczyć. |
||
|
|
|
#3459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla nas chyba jednak na Karabiach byloby troche za nudno ![]() Cytat:
ja czasem przechodze obok salonu Madonny (mam niedaleko instytutu) i bardzo podobaja mi sie te suknie na wystawie ![]() gorzej z kwestia jak MY bedziemy w tym wygladac, bo wiadomo, ze manekin ma figure doskonala ![]() ja bym sie nawet nie zastanawiala. dla mnie trzymanie w szafie sukni nie ma najmniejszego sensu. |
||
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale my tu piękne jesteśmy i w ogóle więc na pewno coś wybierzemy dla siebie.a co do przymierzalni to wlasnie gadałam sobie z przyszłą żoną mojego brata ciotecznego i ona ma takie same odczucia co do sukni z wypożyczalni- zakurzone, czasem aż szare no i bój się człowieku całe wesele o swoją suknię bo jeszcze ci przyjdzie zapłacić za nią jak za nową jak zniszczysz.... dlatego ja albo kupię jakąś nową a niedrogą albo będę szyła u siebie w mieście w salonie specjalizującym się w szyciu tylko i wyłącznie sukien slubnych... na wszelki wypadek zacznę szycie wcześniej zeby ostateczny efekt nie był dopiero tydzien przed weselem kurczę ja bym chętnie zapłaciła za suknię te 4 tysiaki nawet jakby mi sie spodobała bo mam na to kasę ale po prostu nie chcę bo wiem że dzień po ślubie będę potrzebować też innych rzeczy takich jak łóżko czy kuchenka gazowa w kuchni i lipa by była jakbym wydała na suknię majątek a potem nie miała na czym sobie obiadu ugotować hehehe dlatego mam nadzieję ze rozsądek weźmie górę w wyborze sukni
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na serio to jakbym miala wybor - urzadzeni domu albo super droga suknia slubna to zdecydowanie wybralabym to pierwsze. z reszta ja nawet bez takiego dylematu nie mam zamiaru wydawac na suknie majatku. to tylko ciuch na jeden raz. |
|
|
|
|
#3462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślałam o Karaibach w ten sposób, ze byśmy sie cały czas przemieszczali z jednej wyspy na drugą Ale nie chce tam na długo jechać, bo faktycznie ileż można Na razie rzuciliśmy hasło, że Karaiby, ale jesienią siądziemy i postaramy sie zaplanowac oc byśmy chcieli tam ozbaczyć, bo tez nie chce wydać 20 tys i zobaczyc plaże, bo to sie mija z celem, tak jak pisałaś, plaże sa nad morzem Śródziemnym. Taka kase trzeba wydac rozsądnie, żeby cos oprócz błekintej wody i palm zobaczyć. Poza tym nie chce leżec ciągle na plaży, bo mnie moze kokos zabić A jak mamy jechac na własna ręke to trzeba bilety kupic juz na jesień.O, to mi się podoba na podróż poślubną i cos wtym stylu chcieliśmy sami na Karaibach: http://www.logostour.pl/index.php/Wyprawy_na_7_kontynentow/Ameryka_Pld._i_Sr./Jamajka_(+_wypoczynek)/ to którędy przechodzisz? MAdonna jest na Floriańskiej i chyba w Pasażu Bielaka? O juz wiem któredy na Grodzkiej też jest...zawsze była na Grodzkiej?dziwne, że mi umknął ten salon..NIe pójde do Madonny dopóki nie schudnę, bo nie chce sobie zbrzydzić jakiejś ładnej sukni jak ja założe na moje obecnie grube dupsko ![]() Cytat:
Wiecie co, mi nie chodzi nawet o suknię w Madonnie, bo ceny samej sukni sa nawet do zaakceptowania - ja się boję, że dodatki typu bolerko i welon kosztują po tysiaku Bo o ile na suknie mogę wydac duzo to na dodatki, które będe miała na sobie pół godziny nie mam najmniejszego zamiaru a gdzieś mi się obiło o uszy, że welon z Madonny kosztuje tysiaka, to juz by była paranoja.Mnie koleżanka namawia na szycie, ale ja wolę znać efekt końcowy
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-03-20 o 12:31 |
||
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
ok to ja uciekam bo rodzice przyjechali będę w niedziele
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
paaa
![]() To jest super, własciwie podoba mi sie jeden punkt - wjazd na krawędź krateru czynnego wulkanu ![]() http://www.logostour.pl/index.php/Wy...a_-_Kostaryka/ |
|
|
|
#3465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak to chodze wszystkimi drogami tylko nie Grodzką, tzn. Grodzką idę od rynku do Placu Wszystkich Świętych a dalej nie mam potrzeby się zapuszczać Jak się zrobi cieplej to pójdziemy z tz na spacerek na Wawel to przejdę tamtędy, żeby zobaczyć manekina![]() Strasznie mnie kusi, żeby iśc do Madonny, ale ten mój tyłek Gdyby nie on juz dawno wiedziałabym na czym stoję![]() Jak patrzyłam na te wycieczki na Logosie i na tą Peru itd. to zdecydowanie najfajniejsza jest ta Twoja Peru itd Taka faktycznie przygoda, pokaże tż, może się napali W ogóle to chyba wróci do takiej bankowości jak Twój tz pracuje, więc tez jakas premia by wpadła na sfinansowanie podróży poślubnej Własnie do pon musimy podjąc decyzje a on sie dobrze czuł w pracy z klientem, więc może...![]() Ale na podróż poślubną najbardziej widzi się ta Jamajka co wkleiłam, tylko odrzuca mnie to, ze trzeba się wozić autokarem jak dziecko
|
|
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa pięknata wklejona suknia, ale trzeba mieć do niej naprawdę perfekcyjną figurę
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-03-20 o 12:56 |
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
mówisz o tej sukni co wkleiłam?
Nie sądzę, żeby było mi dobrze w takim fasonie nawet po schudnięciu, bo jak byłam chuda za czasów kupowania sukienki na studniówke to przymierzyłam jedna opiętą i wyglądałam jak słoń. Co ciekawe - w długich opiętych wyglądam grubo a jak są do kolan do wygladam super. Ale to chyba przez to, że długie bardziej zwracaja uwagę na uda a ja mam grube uda. Do takiej sukni trzeba byc na prawdę chyba na granicy anoreksji(ja za czasów moje największej chudości prawie cycków nie miałam a jak miałabym byc chudsza to juz wo góle wygladałabym potowrnie)...trzeba byc bardzo wysokim a ja mam 163 cm I mam chyba zbyt kobiecą figurę - w sensie posiadam biodra A taki fason by mi sie marzył, ale niestety musiałabym chyba ociosac kości
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-03-20 o 13:00 |
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj TZ sie wlasnie swietnie czuje w bankowosci (choc po poprzednim banku przyszedl do tego zeby sie upewnic, ze bankowosc nie jest dla niego... a jednak wyszlo, ze jest ), choc najbardziej marzy mu sie zarzadzanie tym wszystkim obecnie jest na etapie udzielania sie teraz organizuje w swoim banku akcje Cracovia Maraton, ale pewno tylko on pobiegnie a bank ma mu zasponsorwac ubranko i... skarpetki do biegania no ja juz posprzatalam, zrobilam pranie, pocwiczylam z oldschoolowym panem, a teraz ide sobie polezec w wannie w olejkach nie ma to jak dzien wolny
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-20 o 13:01 |
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
cześć zaraz zabieram się za nadrbianie, ale chiałam cos napisać, Tancerka pewnie Ci się okres spóźnia bo luty miał 28 dni
|
#3471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tez miał różne dylematy zawodowe, cały czas ma właściwie ![]() Ale że TWojemu zasponsorowali skarpetki Łaaał - bakowe z logotypem?![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3472 | ||
|
Zakorzenienie
|
no to pisze cos o nas Inez 20 lat i Tomek 25lat.Razem 3 lata ,w lipcu (19) minie rok od zaręczyn.Slub mial byc w tym rou jednak z powodu smierci bardzo bliskiej nam, osoby zostal przeniesiony na rok przyszly.Witam wszystkie przyszle mezatki a szczegolnie te slubujace w tym samym dniu co ja
![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
ja dopiero 1 rok studiów teraz drugi semestr![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrzcie, jak szliśmy do Morskiego Oka to mi nikt nie wierzył, że może zejść lawina a tu proszę http://wiadomosci.onet.pl/2681,19378...e_lokalne.html |
|
|
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3475 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3478 |
|
Zadomowienie
|
O to nasz a Paulinka
http://youcandance.plejada.pl/46,700...y,1,wideo.html
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie to tak jak by mnie tam puścili
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-20 o 13:51 |
|
|
|
|
#3480 |
|
Zadomowienie
|
Ciesze sie z niej marzyła o wielkiej scenie. Poszła na dobra droge tańczyć ma swoje marzenia. Ahh ale to musiała być stres dla niej
Najlepszy to Pirug był co za facet
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

poprostu krotsza - bo bez Ekwadoru i Wenezueli, ktore moim zdaniem jak najbardziej sa warte zobaczenia
szczegolnie, ze ta czesc wyprawy to glownie dzungla, splywanie canoe po rzekach, wizyty w wioskach indianskich, nurkowanie i wypoczynek
dżungla, wioski indiańskie na drugim końcu świata no no no... chyba nie jestem aż tak żądna przygód i podróży
starczy mi ciepła plaża gdzieś w Europie

ale my tu piękne jesteśmy i w ogóle więc na pewno coś wybierzemy dla siebie.

I mam chyba zbyt kobiecą figurę - w sensie posiadam biodra
Łaaał - bakowe z logotypem?