Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-20, 21:40   #3511
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
A co za książka? Naukowa czy dla przyjemności?
Ja mam po angielsku kilka dla przyjemności a naukowa tylko jedną

naukowa dlatego mam deadline z konspektem do polnocy w niedziele
w tym semestrze z reszta wiekszosc ksiazek mam po angielsku, bo oni tam sa wszyscy zdania, ze do analizy jakosciowej i wielowymiarowki nie ma dobrych ksiazek po polsku
teraz czytam niejakiego Corbina i Straussa - analiza jakosciowa, teoria ugruntowana i te sprawy

Cytat:
Konspekt na 50 stron??????Chyba masz na myśli dwa rozdziały
mam zrobic konspekt z 50 stron ksiazki (tak nam ja podzielili - kazy ma przeslac wypociny ze swojej czesci, oni je zbiora w calosc i na przesla zeby kazdy mial potem gotowe notatki do egzaminu) a konspekt ma byc jak najbardziej zwiezly i zrozumialy dla szerszej publicznosci
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 21:40   #3512
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a i dziwne ze Jozia liczy 126 gości plus oni to daje 130 - czyli, że jak ?? Ja rozumiem, ze po pracy troche zmoęczona jestem no ale niech mi to ktos wytlumaczy tak na "chłopski rozum"
może tu też wliczona jest inflacja

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
To jest to. Gdzie ja kiedy indziej ubiorę białą kiece i będę ganiać ludzi z bukietem, czy podbite oko od groszówki niecelnie rzuconej??
Na podróże jeszcze będzie czas. Pieniądze są po to żeby je wydawać, nie?
oj tak, bardzo mocno wierzę, że po to sąI praktykuję tą wiarę
Gdybyśmy nie robili wesela to byłby obiad dla najbliższej rodziny, sukienka by była, ale jednak cały urok w imprezieA kasę to zawsze się zarobi prędzej czy później
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 21:42   #3513
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain pokazałaś mi ta stronę Logostour i od tej chwili to będzie moja ulubiona stronka do marzeń

super maja te wycieczki
Stary 2009-03-20, 21:47   #3514
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
naukowa dlatego mam deadline z konspektem do polnocy w niedziele
w tym semestrze z reszta wiekszosc ksiazek mam po angielsku, bo oni tam sa wszyscy zdania, ze do analizy jakosciowej i wielowymiarowki nie ma dobrych ksiazek po polsku
teraz czytam niejakiego Corbina i Straussa - analiza jakosciowa, teoria ugruntowana i te sprawy

mam zrobic konspekt z 50 stron ksiazki (tak nam ja podzielili - kazy ma przeslac wypociny ze swojej czesci, oni je zbiora w calosc i na przesla zeby kazdy mial potem gotowe notatki do egzaminu) a konspekt ma byc jak najbardziej zwiezly i zrozumialy dla szerszej publicznosci
ja znam Clauda Levi-Straussa, ale antropologa. A teorię ugruntowaną miałam w zeszłym roku na analizie danych jakościowychNie podobało mi się

Myślałam, że to konspekt do magisterki i się przeraziłam

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:

super maja te wycieczki
nooooooo Chyba przestanę jeść i zacznę odkładać kasę
Stary 2009-03-20, 21:53   #3515
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A teorię ugruntowaną miałam w zeszłym roku na analizie danych jakościowychNie podobało mi się

Myślałam, że to konspekt do magisterki i się przeraziłam

nooooooo Chyba przestanę jeść i zacznę odkładać kasę
tez mialam teorie ugruntowana (jak dla mnie calkiem logiczna i przyjemna sprawa), ale teraz ze tak powiem bedziemy ja drazyc i analizowac dane w oparciu o nia (teoria ugruntowana ma nawet swoj specjalny program do analizy)

a konspekt magisterki to mam napisac na razie na strone, a na zaliczenie proseminarium ma miec jakies 10 stron... no chyba, ze zechce zaliczyc oddajac pierwszy rozdzial w sumie fajnie by bylo, ale czy ja sie zmoblizuje to juz nie wiem

najlepiej by bylo wygrac pare milionow
Stary 2009-03-20, 21:54   #3516
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja już się przyzwyczaiłam, że u Jozi dzieją się różne cuda
Jak to prawda to przy Twoim weselu możesz sobie sprowadzić jej kucharkę, zakwaterować w 5* hotelu i jeszcze zaoszczędzisz
Jozia juz pewnie policzyła z inflacją, mam rację?
oj tam czepiasz sie nie no a tak powaznie to ze swoja kucharka wychodzi naprawde duzo taniej mi ok 80 -90 zł za os nie wiem jak jozia ale ja dostałam rozpiske co bedzie przyrzadzone i jedzenia wcale nie jest mało byłam taz na weselu gdzie gotowała ta pani i jest ok
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 21:57   #3517
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Elitka7,
Elitka jestem, ale ten nick był już zajęty, więc jest Elitka4.

A co do kosztów moich, no to cóż, taką mam rodzinę i co zrobić? Oszczędzać! Akurat nie mam tak jak niektórzy, że połowa rodziny mieszka gdzieś daleko, tylko u mnie właśnie parę osób jest daleko (i tych nie zapraszamy), a reszta mieszka bardzo blisko mnie, często się widzimy i jak tu ich nie zaprosić, tym bardziej, że w naszej rodzinie to w zasadzie norma takie weselicha na tyle osób
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 22:00   #3518
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
oj tam czepiasz sie nie no a tak powaznie to ze swoja kucharka wychodzi naprawde duzo taniej mi ok 80 -90 zł za os nie wiem jak jozia ale ja dostałam rozpiske co bedzie przyrzadzone i jedzenia wcale nie jest mało byłam taz na weselu gdzie gotowała ta pani i jest ok
z tego co pamietam jozia dopiero cos wspominala o wybieraniu sie do kucharki w celu ustalenia menu, dlatego dziwi mnie, ze jeszcze nie znajac menu ani skladnikow jakie beda potrzebne (i ich cen) wie juz ile ja to bedzie razem kosztowalo

ja mam praktycznie cala rodzine w Krk (oprocz 3-osobowej czesci swietokrzyskiej), tylko,ze moja rodzina jest dosc niewielkich rozmiarow (zawsze jakos tak kazdy mial 2 gora 3 dzieci), dlatego gosci ze strony mojej rodziny bedzie tylko 30 osob

eh przyjemniej siedziec tu niz czytac

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-20 o 22:01
Stary 2009-03-20, 22:05   #3519
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co pamietam jozia dopiero cos wspominala o wybieraniu sie do kucharki w celu ustalenia menu, dlatego dziwi mnie, ze jeszcze nie znajac menu ani skladnikow jakie beda potrzebne (i ich cen) wie juz ile ja to bedzie razem kosztowalo

ja mam praktycznie cala rodzine w Krk (oprocz 3-osobowej czesci swietokrzyskiej), tylko,ze moja rodzina jest dosc niewielkich rozmiarow (zawsze jakos tak kazdy mial 2 gora 3 dzieci), dlatego gosci ze strony mojej rodziny bedzie tylko 30 osob

eh przyjemniej siedziec tu niz czytac
no w sumie tak ale tak sobie mysle ze jak u nich ziemia np taka tania ( co jest teraz bardzo rzadko spotykane) to taka kucharka moze tez duzo nie wezmie i poprostu jozia to przewidziała

no przyjemnie przyjemnie juz od poł godz probuje odejsc od komputera
Stary 2009-03-20, 22:07   #3520
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no w sumie tak ale tak sobie mysle ze jak u nich ziemia np taka tania ( co jest teraz bardzo rzadko spotykane) to taka kucharka moze tez duzo nie wezmie i poprostu jozia to przewidziała
tylko, ze to ile wezmie kucharka to jozia juz pewno wie. ja sie zastanawiam tylko jakim cudem skalkulowala juz ile ja wyniesie kupienie poduktow nie znajac nawet menu
Stary 2009-03-20, 22:10   #3521
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
tylko, ze to ile wezmie kucharka to jozia juz pewno wie. ja sie zastanawiam tylko jakim cudem skalkulowala juz ile ja wyniesie kupienie poduktow nie znajac nawet menu
Ja bym obstawiała, że to była wycena taka na podstawie tego ile kosztowały inne wesela tej kucharki na podobną ilość osób i menu.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 22:10   #3522
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
tez mialam teorie ugruntowana (jak dla mnie calkiem logiczna i przyjemna sprawa), ale teraz ze tak powiem bedziemy ja drazyc i analizowac dane w oparciu o nia (teoria ugruntowana ma nawet swoj specjalny program do analizy)

a konspekt magisterki to mam napisac na razie na strone, a na zaliczenie proseminarium ma miec jakies 10 stron... no chyba, ze zechce zaliczyc oddajac pierwszy rozdzial w sumie fajnie by bylo, ale czy ja sie zmoblizuje to juz nie wiem

najlepiej by bylo wygrac pare milionow
Mam na zal seminarium też tylko konspekt na stronę, ale mam zamiar się zmobilizować i pisać coś w wakacje
W ogóle nie lubię teorii socjologicznych, fakt, ze jak któraś jest logiczna to miło a niby wszystkie raczej są, ale jakoś mam do nich wstręt z zasady - może dlatego, że tak pieprzą Ci twórcy byleby się odróżnić od poprzednikówA najbardziej nienawidzę tych gdzie pojawią słowo system - zamiast pisać po ludzku to się rozwodza nad systemami, podsystemami, jak jedno wpływa na drugie, rzygać się chce
MIałam wts z taka niefajną babka i jak słyszę nazwisko Bourdieu to niewazne co on tam uważał - w uszach słysze jej głos wymiawiający jego nazwisko i mi się słabo robi
Od razu słysze tez tekst:prosze państwa brrrrrrrrrr

a co do milionów - o tak Jejciu jak bym tak miała kasiorę to bym miała takie owocne życieI na Samoa bym pojechała, a tak to nikłe szanse, chociaż kto wie

Cytat:
oj no żartuję głupio jak zwykle no
Mi by się nie chciało pieprzyć z kucharką.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-20 o 22:12
Stary 2009-03-20, 22:15   #3523
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A najbardziej nienawidzę tych gdzie pojawią słowo system - zamiast pisać po ludzku to się rozwodza nad systemami, podsystemami, jak jedno wpływa na drugie, rzygać się chce

tak w nawiazaniu do tych systemow... zgadnij w oparciu o czyja teorie pisalam mojego licencjata?

odp. uwielbianego przez wszystkich studentow socjologii Luhmanna (ble nie da sie zrobic niewidocznego )

Cytat:
MIałam wts z taka niefajną babka i jak słyszę nazwisko Bourdieu to niewazne co on tam uważał - w uszach słysze jej głos wymiawiający jego nazwisko i mi się słabo robi
Od razu słysze tez tekst:prosze państwa brrrrrrrrrr
a to ja mialam fajny WTS. bardzo mily pan wykladowca, a pan cwiczeniowiec rowniez przesympatyczny. nawet dostalam 5 z egzaminu (choc na poczatku nas straszyli, ze WTS to krew, pot i lzy a moim zdaniem wcale nie bylo tak zle)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-20 o 22:16
Stary 2009-03-20, 22:24   #3524
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
tak w nawiazaniu do tych systemow... zgadnij w oparciu o czyja teorie pisalam mojego licencjata?

odp. uwielbianego przez wszystkich studentow socjologii Luhmanna (ble nie da sie zrobic niewidocznego )

a to ja mialam fajny WTS. bardzo mily pan wykladowca, a pan cwiczeniowiec rowniez przesympatyczny. nawet dostalam 5 z egzaminu (choc na poczatku nas straszyli, ze WTS to krew, pot i lzy a moim zdaniem wcale nie bylo tak zle)
a Luhmana akurat lubię I ta jedyna książka naukowa po angielsku to właśnie Luhman The Reality of the Mass Media
Jak masz jakies fajne notatki z WTS na kompie to byłabym wdzięczna jakbyś mi przesłała, bo mam beznadziejne i tak naprawdę zdałam egzamin nie wiem jak a WTS-u tak naprawdę uczyłam sie dopiero na rozmowe kwalifikacyjną na SUM i miałam nawet pytania z tego
Ale miło byłoby mi poczytac cos sensownego i skondensowanego o tych durnych teoriach
Tylko mi nie mów, ze najlepiej poczytać Turnera - stoi na półce i go nie lubię
Stary 2009-03-20, 22:30   #3525
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
oj no żartuję głupio jak zwykle no
Mi by się nie chciało pieprzyć z kucharką.
mi moze tez niekoniecznie ale jak wydam połowe tego co bym wydała jesli bym miała w gotowej sali to sie poswiece tym bardziej ze za wesele płacimy sami

dobra dziewczynki ja spadam bo jutro rano do pracy dobranoc
Stary 2009-03-20, 22:32   #3526
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mi moze tez niekoniecznie ale jak wydam połowe tego co bym wydała jesli bym miała w gotowej sali to sie poswiece tym bardziej ze za wesele płacimy sami

dobra dziewczynki ja spadam bo jutro rano do pracy dobranoc
rozumiemDobranoc
Stary 2009-03-20, 22:32   #3527
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a Luhmana akurat lubię I ta jedyna książka naukowa po angielsku to właśnie Luhman The Reality of the Mass Media
Jak masz jakies fajne notatki z WTS na kompie to byłabym wdzięczna jakbyś mi przesłała, bo mam beznadziejne i tak naprawdę zdałam egzamin nie wiem jak a WTS-u tak naprawdę uczyłam sie dopiero na rozmowe kwalifikacyjną na SUM i miałam nawet pytania z tego
Ale miło byłoby mi poczytac cos sensownego i skondensowanego o tych durnych teoriach
Tylko mi nie mów, ze najlepiej poczytać Turnera - stoi na półce i go nie lubię
nio to jak lubisz systemy autopoietyczne to jednak wcale nie jestes wrogiem systemow
niestety wszelkie moje zasoby dydaktyczne przepadly wraz z chwila kiedy panowie w serwisie reanimowali mojego lapka z uzyciem formatowanie dysku teraz kolekcjonuje nowe zasoby, ale niestety z WTSu juz chyba zostana mi tylko notatki w formie papierowej.

powiem ci, ze ja nie czytalam w ogole Turnera wy go czytaliscie na WTSie?
Stary 2009-03-20, 22:40   #3528
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nio to jak lubisz systemy autopoietyczne to jednak wcale nie jestes wrogiem systemow
niestety wszelkie moje zasoby dydaktyczne przepadly wraz z chwila kiedy panowie w serwisie reanimowali mojego lapka z uzyciem formatowanie dysku teraz kolekcjonuje nowe zasoby, ale niestety z WTSu juz chyba zostana mi tylko notatki w formie papierowej.

powiem ci, ze ja nie czytalam w ogole Turnera wy go czytaliscie na WTSie?
jestem wrogiem samego słowa systemDla mnie takie abstrakcyjne pisanie o systemach jest ciężkie do przetrawienia, wole na przykładach, dlatego jak czytam coś o systemach to wymyślam sobie przykład i go odnoszę do tego co ten genialny ktoś pisał. I wkurza mnie, że on nie może pisac na konkretnym przykładzie tylko pierdzieli o systemie, ze system to system tamto bleeee, głupi systemMa za to dupę
Na WTSie czytaliśmy teksty źródłowe głównie z tych grubaśnych dwóch tomów WTS.
Turner niby jako podręcznik, ale jakoś mnie on nie bardzo wspomógł jak jakiś fragment przeczytałam, więc więcej do niego nie sięgałam
Stary 2009-03-20, 22:47   #3529
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Na WTSie czytaliśmy teksty źródłowe głównie z tych grubaśnych dwóch tomów WTS.
Turner niby jako podręcznik, ale jakoś mnie on nie bardzo wspomógł jak jakiś fragment przeczytałam, więc więcej do niego nie sięgałam
to czytalysmy to samo
ja w sumie juz zadnych podrecznikow nie czytalam dodatkowo - wystarczyl mi wyklad i zameczanie pytaniami obu panow z ktorymi mielismy przyjemnosc na tym kursie alez sie napocili zeby to wszystko jakos jasno wytlumaczyc do prowadzenia tego typu zajec to jednak trzeba miec duza cierpliwosc

dobra, nie ma to tamto... wylaczam sie i ide czytac

dobranoc
Stary 2009-03-20, 22:51   #3530
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
to czytalysmy to samo
ja w sumie juz zadnych podrecznikow nie czytalam dodatkowo - wystarczyl mi wyklad i zameczanie pytaniami obu panow z ktorymi mielismy przyjemnosc na tym kursie alez sie napocili zeby to wszystko jakos jasno wytlumaczyc do prowadzenia tego typu zajec to jednak trzeba miec duza cierpliwosc

dobra, nie ma to tamto... wylaczam sie i ide czytac

dobranoc
nasza pani niestety nie odpowiadała na pytania tylko nam je zadawała a my gadalismy głupoty, żeby zabić czas

Patrzcie, ciekawe
http://www.tvn24.pl/-1,1591709,0,1,n...wiadomosc.html
Stary 2009-03-20, 23:08   #3531
Karlain
Rozeznanie

hej dziewczynki

tancerko buziole....na dzidziusia przyjdzie czas pamiętaj RED ALERT hihihih

hmmm.........to załatwianie rejestracji bardzo proste było a i kolejek nie ma, a ofert pracy ...hahaha mogłam iść na budowlańca to bym tynkowała dzisiaj ściany a tak to narazie więcej nie wiem hihihihi

ehhh dzisiaj się opiekowałam troszeńkę swoją chrzestnicą no i muszę się do niej wybrać bo kupiłam jej duuużą zabawkę ale niestety została u TZ ...no nic musi poczekać.....obiecała mi że będzie grzeczna, bo ponoć w przedszkolu się rozszalała i ciągle coś psoci hahaha normalnie spryciara mała
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 08:06   #3532
lain
Zakorzenienie

dzien dobry

moja mama gdzies dzis slyszala, ze wiosna bedzie dopiero w drugiej polowie kwietnia
mam nadzieje, ze sie nie sprawdzi, bo byloby niefajnie

a w ogole to wcinam sniadanie i zaraz sie zmywam na dwa wykladziki... niby tylko dwa, a 6 godzin z glowy
Stary 2009-03-21, 08:06   #3533
kaska87
Zakorzenienie

cześć i czołem

ja też mam salę z żarciem bo nie chciałoby mi się z tym bawić

a gdzie ta wiosna?!
a my na naszą rocznicę-ostatnią stanu wolnego chyba wybierzemy się na kolację do hotelu gdzie mamy wesele

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-21 o 08:15
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 08:19   #3534
mysiulek
Raczkowanie

Cytat:
Jakoś w tematy nie mogę się wbić - salę "dopiero" tydzień temu zarezerwowaliśmy, foto, dj itp to nawet jeszcze nie myślimy.
Tzn. foto wybrane ale pan nie przyjmuje jeszcze wpisów.

Rozważania nt mieszkania z TŻ też się nie wbijam bo już z nim mieszkam, odnośnie własnego M beznadziejnie ;-) Ni ma o czym pisać z mojej strony .
Podczytuję wasze zmagania z dj'ami, salami itp.
natj nie przejmuj sie przygotowaniami do wesela...my poki co mamy sale i orkiestre...reszta stoi w miejscu ...czasu nam wiecznie brakuje zeby zalatwic pozostale kwestie...jedyne co to odnosnie wlasnego M mam lepsza sytuacje bo....wlasnie kupilimsy mieszkanko wszystko juz mamy zalatwione i tylko czekamy az pieniazki pojda i pani da nam klucze a to bedzie najpozniej w srode wiec...bardzo sie ciesze biorac pod uwage ile czasu zajelo nam szukanie mieszkanka a potem formalnosci...dobrze ze to juz za nami...mamy nadzieje ze do swiat wielkanocnych bedziemy juz mieszkac na swoim i zajmiemy sie przygotowaniami do wesela, bo czas leci...

mysiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 08:23   #3535
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysiulek Pokaż wiadomość
natj nie przejmuj sie przygotowaniami do wesela...my poki co mamy sale i orkiestre...reszta stoi w miejscu ...czasu nam wiecznie brakuje zeby zalatwic pozostale kwestie...jedyne co to odnosnie wlasnego M mam lepsza sytuacje bo....wlasnie kupilimsy mieszkanko wszystko juz mamy zalatwione i tylko czekamy az pieniazki pojda i pani da nam klucze a to bedzie najpozniej w srode wiec...bardzo sie ciesze biorac pod uwage ile czasu zajelo nam szukanie mieszkanka a potem formalnosci...dobrze ze to juz za nami...mamy nadzieje ze do swiat wielkanocnych bedziemy juz mieszkac na swoim i zajmiemy sie przygotowaniami do wesela, bo czas leci...
super wiadomość a wprowadzacie się tam przed ślubem czy czekacie? Bo my też mamy domek, ale czekamy do ślubu

Stary 2009-03-21, 08:45   #3536
madziulka_
Zakorzenienie

Wiosno wiosno ach to TY
W Holandii jest wiosna, 11 stopni, słoneczko

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 08:49   #3537
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Wiosno wiosno ach to TY
phi a u mnie słonko się próbuje przebić przez chmurki

Stary 2009-03-21, 09:38   #3538
lusmarija
Wtajemniczenie

czesć
a u mnie piękne słoneczko świeci i dowiedziałam się właśnie, że mi jeden wykład odwołali także tylko na 16 muszę na seminarium pojechać, fajnie

Mysiulek super!!!!!

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 10:11   #3539
Maxima86
Rozeznanie

GG do Maxima86

Cześć Dziewczynki
Pogoda może nie najlepsza u mnie ale najważniejsze jest to, że od dziś zostało mi równo 1,5 roku do ślubu

Maxima86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 10:46   #3540
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć i czołem

ja też mam salę z żarciem bo nie chciałoby mi się z tym bawić

a gdzie ta wiosna?!
a my na naszą rocznicę-ostatnią stanu wolnego chyba wybierzemy się na kolację do hotelu gdzie mamy wesele
My też mamy zamiar zjeść coś w naszym hotelu, ale bliżej ślubu, bo zamówimy potrawy, które będziemy chcieli do menu

Cytat:
Napisane przez mysiulek Pokaż wiadomość
superGratuluję mieszkanka

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Wiosno wiosno ach to TY
dobijaj nas tą temperaturą Jak masz zamier powiedzieć, że chodzisz w wiosennej kurteczce to ja chyba zacznę walic głową w ścianę U mnie słoneczko, ale pewnie zimno jak zwykle...Jeszcze Lain takie wieści pogodowe przynosiA ja chcę juz chodzić w moim kurteczko-płaszczyku wiosennym I kupić sobie dizajnerskie okulary przeciwsłoneczne a po co mi jak nie ma wiosny

Chciałam sobie zamówić prenumeratę magazynu Voyage za punkty z Plusa, ale mam ich za mało jeszczeOstatnio wymieniłam na Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami i nawet mi przysłali kartke na święta z podziękowaniami A teraz chciałam na to i myśłałam, że jeszcze mi wystarczy, żeby dac na zwierzątka a okazało się, że podnieśli cenę prenumeraty
Za misesiąc pewnie juz będę miała wystarczającą ilość punktów.

W ogóle wymyśliłam nowy kierunek na wakacje - MarokoŻebym ja tak kiedyś realizowała te moje plany
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości