|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
czy może być gorzej?
tonę, odpadam, uciekam i zdycham * * beznadziejny nastrój, facet zawiódł, wszystko się posypało, jak macie coś takiego to będę wdzięczna * * |
|
|
|
#1322 |
|
BAN stały
|
podaj mi dłoń i pozwól uwierzyć w miłość . żyjemy tymi samymi marzeniami . przez wielu jest kochana to przez życie idzie sama. gardzą mną wiesz ? You're my protection / jesteś moją ochroną . Ranie siebie płacząc . Zamin wkradłeś się do mojego serca mogłeś mnie uprzedzić . Mogłeś uprzedzić mnie że ranisz. że będę cierpieć . Byłoby całkiem inaczej . Nie byłabym Ci dłużna a tak ? Kocham Cię mimo to że taki właśnie jesteś . |
|
|
|
#1323 |
|
Raczkowanie
|
no dalej, weź moją rekę słodki pocałunek zniknie miłość jest niebezpieczna mój dom to nie hotel i nie podaję śniadań
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#1324 |
|
Raczkowanie
|
Możecie dać opisy o zaufaniu?
![]() ale np. tak że.. 'nie wiem czy mogę Ci zaufać'.. Proszę .
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
1.Podobno jeżdżę wielkim Mercedesem, a wyroki śmierci wydaję sms-em
2.każdy ma chwile, że w duszy deszcz pada, jedyne co, chciałoby się teraz płakać 3.Widać tO wyraźnie, życie depcze wyobraźnie.. 4.Chciałabym naciskać play i stop jak w boom-boxach 5.Moje ciało murem podzielone 6.Rzeczywistość tu jak nieczynne neony . 7.Chciałbym wejść do twoich myśli,potem wyjść i spytać co naprawdę myślisz . 8.I tylko Twój uśmiech pcha mnie do przodu 9. .gdy wiatr upada dusza umiera a serce pompuje tylko krew wtedy przytul mnie nie mów nic tylko... bądź. 10. chcę zaprowadzić cię gdzieś gdzie nigdy nie byłeś i chcę cię całować bez dźwięku. 11. pocałunkiem uregulował swoją nieobecność. 12. niedbałe spojrzenie rzuciła mu, nie pamiętając ich wspólnych chwil . 13. W ręku telefon, znasz go, może tej nocy,też nie mogłeś zasnąć 14. Nie wiedziedziała, że towarzyszące jej uczucia zrobią tyle złego. 15. Nie, ale pozwól, ze usiądę blisko ciebie. Może chłód to tylko wymówka. Lubię siedzieć blisko ciebie, czuć ciepło twojego ciała, twoje ruchy. To sprawia, że nic czuje się tak bardzo samotna, jestem szczęśliwa.
|
#1326 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() coś z 'Pamiętnika narkomanki' : Nie ma ludzi niebezpiecznych dla otoczenia. To otoczenie jest dla nich niebezpieczne. Oni tylko się bronią. Boję się mówić. Zapomniałam, jak się mówi. Nie wiem, kim jestem, ale nie wiem też, kim oni są. Jestem dzieckiem lęku. Jestem dzieckiem śmierci, którą noszę w sobie. Jestem swoją własną samozagładą. Ale jeszcze jestem. i inne : Dziś już wiesz, że ta gra zawsze kończy się tak. W każdym z nas rosła agresja, że nie jesteśmy dla siebie najważniejsi. Nie stój do mnie tyłem nie odtrącaj mnie.. W życiu mogą wydarzyć się tylko dwie tragedie: Jedna z nich to utrata pragnień serca. Druga to ich przyrost. ____________________ do jutra jeśli pozwolisz. |
|
|
|
|
#1327 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny
dziękuję za pomoc, zmieniałam opis co jakiś czas i od każdej, która mi pomogła zabrałam jakiś. I muszę powiedzieć, że pomogło. ![]() Cytat:
Halo? Widzisz mnie?Wybacz, tylko tyle. Widziałam tą twarz we śnie tyle razy... |
|
|
|
|
#1328 | |
|
Rozeznanie
|
Little Ballerina - a podpierdzielaj ile wlezie ;D <3
nydee - a proszę bardzo i na zdrowie ;D Przynajmniej nie czuję się winna, gdy i ja Cię okradam z tych cudowności ;* agattee - potraktuję to jako komplement ;> A komplement od takiej osoby strasznie mnie zawstydza ;* a ten 'totalny tomiwisizm.' no... jak to powiedzieć... nie mogłam się oprzeć i skopiowałam od razu na opis ^^'' Cytat:
Już wiem co to znaczy być samotną wśród tłumu... Grubą szybą odcięta od świata. Samotna do granic możliwości. Nawet już babcie w tramwaju się ode mnie odsuwają, choć zwykle zawzięcie walczyły o miejsce siedzące... Zagubił mi się element układanki. I choć niby wszystko ok, to ten brak tak strasznie rzuca się w oczy... Przepraszam, jakoś tak... Po szkole prosto jestem i mózg mi się wyłącza. Wybacz ;* __________ Jak tancerka w pozytywce. Budzę zachwyt, a jednak tańczę sama... -Możemy zjeść z jednego talerza? -Ale dlaczego.? -Bo pary jedzą z jednego talerza. A ta dziewczyna przy stoliku obok, spogląda co chwilę na Ciebie i chyba nie wie, że ja jestem częścią Twojej pary. Nawet nie wiesz jaki mam ubaw widząc jak tłumaczysz się dlaczego Twoja ręka wylądowała na jej tyłku. Zadziwia mnie wybujała fantazja facetów. -Dla Ciebie zrobię wszystko, gdybyś poprosiła... -A gdybym poprosiła żebyś mnie zabił. Zrobiłbyś to.? -Tak. Ale chwile później zabiłbym siebie... Jest wiele rzeczy, o których chciałabym Ci powiedzieć. Kocham Cię.? Nie, to takie banalne. Może, że jesteś dla mnie niczym bóstwo.? Ale przecież Ty wiesz, że ja nie wierzę w Boga... Mogę Ci jedynie powiedzieć, że... cieszę się, że znów mogę na Ciebie patrzeć, nawet jeśli Ty nie lubisz gdy na Ciebie patrzę... Pamiętasz kiedy otarłeś mi łzę, dwa lata temu, gdy zobaczyłeś jak płaczę na szkolnym boisku.? Wiesz... ja wciaż mam tą chusteczkę... Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-03-23 o 15:18 |
|
|
|
|
#1329 |
|
Raczkowanie
|
A wolno mi jeszcze czasem potęsknić? Tak troszeczkę?
bo stać mnie na własny pałac i własne marzenia... dziś głównie ja. ja i moja kochana niezależność. )bo nie potrzebuję fałszywego 'kocham Cię' aby się uśmiechnąć. jest mi z sobą na tyle dobrze, że możesz się trzymać z daleka ![]() Proszę Pana, ja obiecuję, że ja Pana ze swojej głowy wyrzucę. Czasem trzeba liznąć obcego języka (; Nieważne jak to nazwiesz, ważne, że to masz. a mi się tam już nie chce. bardziej mi szaro niż różowo
|
#1330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc przepraszam, że nie umiem tak do końca Ci zaufać. Słowa "ufam" nie używam od razu, na to potrzebuję trochę więcej czasu. Przeniosłam kolejną cegłę na rękach nieufności, nie spuszczając z Ciebie wzroku. Uderzyłeś z wielką siłą przebijając się oknem zaufania. Cierpię na chroniczny brak zaufania. Gra w zaufanie. Ufam Ci tylko teoretycznie. Szukam kogoś godnego mojej ufności. Łączę wyrazy w b r a k z a u f a n i a. Koniec z dziecięcą ufnością. Może coś wybierzesz
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-03-23 o 15:29 |
|
|
|
|
#1331 |
|
Raczkowanie
|
' jeśli kochasz, jeśli czujesz to wszystko czego potrzebuje ' chcę uciec stąd .. jak najdalej od miasta ^^ .gdzieś po za przestrzenią ' Ty mi dajesz siłę ! <33 ' wolny wieczór, dwie osoby razem i tak co wieczór coraz bliżej marzeń na to się czeka i to jest piękne ' .. nie jest trudno gdzieś zagubić jutro ^ ' Główną zasadą przestała być niezależność... ' odbiegasz od wytycznej ^^ Wyzwania - ryzykowne akcje na to kładę akcent ! he ! teraz Ty jesteś pragnieniee ! ![]() ' wez swój los w swoje ręce - złota rybka poszła na emeryturę ' ![]() zasadniczo nie najlepiej mi sie wiedzie ... życie narzuca tępo ^ ____________________ ... i tęsknić wiedząc, że i Ty tęsknisz ... Michał <3 |
|
|
|
#1332 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki!
Jutro mija rok bycia z moim chłopcem Z tej okazji chciałabym Was bardzo prosić o opisy właśnie z tym związane ALE! -nie chcę by były one wyznaniami do potęgi entej tylko delikatne, trochę tajemnicze ![]() Byłabym bardzo wdzięczna ![]()
|
#1333 |
|
Wtajemniczenie
|
Niezwyczajnie smutno.
Była? Owszem. Odstrzeliła. W naszych życiorysach sytuacja zmienia się z minuty na minutę, bo wtedy naprawdę wiele się dzieje chociaż niewiele robimy. Jakiś tort, świeczki... prawie jak pogrzeb. Jesteście tylko tym, czym jesteście. A ja jetem ponad to wszystko. Ludzie- nadzieja, smutek- śmierć. Niby bezpiecznie, ale wcale nie jest dobrze. Jedno pragnienie... Czuję się księżniczką... zabierz mnie na bal : > Dziś spełnią się wszystkie moje sny! Serce z kamienia? Staliśmy wtedy w deszczu.. Hej dziewczyno... masz hajs? Jestem na sprzedaż, mówisz?-masz! ____________ no, to chyba na tyle ;D |
|
|
|
#1334 |
|
Zadomowienie
|
zakichanakrolewna- niezmiernie mi miło^
`jakby znikąd pojawiają się słowa. Najpierw kalekie, stłumione, urwane. Potem pełne skupienia, dokładne, precyzyjnie skrywające uczucia. Wreszcie lekkie, otwarte, proste i pełne energii. Wyznajemy sobie siebie bez obaw `poczułam zapach daktylowej czekolady i przypomniały mi się Twoje słodkie oczy świetne! <3 nydee, chocapic, Miluuu, Marzeniatko, Kochanaa, Paajkaa – to Wy ostatnio padłyście ofiarą kradzieży ![]() lovers2friends- rany, ale piękne te Twoje myśli :O ------------ jestem rozdarta na małe kuleczki, które nigdy nie połączą się w całość. są obok siebie, pozornie zgodne i bliskie, ale każda z nich ma inny odcień życia życie stroi sobie ze mnie żarty.. Krępuje mnie nić fascynacji, jaką zdołał mnie opleść Przez tych paręnaście zwyczajnych dni. obdarz mnie spokojem śni mi się życie przekroczyłam jakąś dziwną barierę znów połykamy tęczę (:
|
#1335 |
|
Realistka
|
czesc dziewczyny
dorzuce cos od siebei moze komus sie przyda ![]() a Twoje oczy sa moją wyobraznia ... bo gdy zamykam oczy nastaje dzien, znow cala noc myslalam tylko o tobie . czy mozna powiedziec cos czego nie potrafi opisac nawet serce. czas plynie za szybko, znow minelismy sie w mgle. niech znikna twarze, na ktorych maluje sie zazdrosc. ukryj łzy, przeciez nie chcesz by widzial ze placzesz... razem zasmakujmy marzen, w toku mysli, w natłoku zdarzen. bo bez Ciebie to tak jakby zniknelo slonce. prosto z serca kochales, prosto z serca zadales bol! zatopiona w myslach utonie... -ksiaze spotkal krolewne.-zyli dlugo i szczesliwie? -nie, to nie Twoja bajka. slucham serca, lecz ona nie potrafi juz bic. a w pamieci wciaz mam twoj zapach, ten sam... widzialam Cie z nia, staliscie szczesliwi, usmiechnieci, zakochani. jak kiedys ze mna... z oczu kapały brylantowe łzy, popatrzyl w jej oczy i wiedzial juz co stracil. pociagiem marzen na sam szczyt...
|
#1336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lubię być okradana, także się nie krępuj![]() Zabrałam te powyższe <3________ Moje wnętrze parzy mnie.
Mów do mnie czule, mów do mnie szeptem. <3 Jeszcze w głowie mam twoje imię. Jeszcze mam smak krwi na ustach. Poszarpane dłonie.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-03-23 o 16:06 |
|
|
|
|
#1337 |
|
Raczkowanie
|
Mogłabym prosić o opisy urodzinowe...? 28.03 - już niedługo ;]
_________________ Bez off... Tak, Tak, Tak...! Już mam! Tak mam całkiem zaj***sty plan...! ![]() Jeden mały oddech... Poczuj przestrzeń... Zamknij oczy swe... ; P Twoje oczy już nigdy się nie przyśnią... Cienka linia między miłością i nienawiścią... Pakiet z podwójnym orgazmem... ![]() Dzisiaj dzień mi się uda, choć 'Life is brutal' ... Jeszcze kiedyś będziemy jak ona i on...
|
#1338 |
|
Raczkowanie
|
Z czasem samotność stanie się jego wrogiem.
Chciałabym Ci podziękować: -za Twój pusty śmiech -za złośliwą ironię Sumienie miała czyste. Nieużywane. Wiele razy w życiu myślałam, że nie dam już rady. Jednak nadal z nadzieją czekam na kogoś kto poda mi rękę i powie: "Wstań od teraz będziemy iść razem" Myśli nieułożone. Bałagan w torebce. Mówił Ci ktoś kiedyś, że jesteś sensem jego życia? Mówiłeś najcudowniejsza, idealna. "Pamiętasz ten dzień, kiedy pożyczyłam od ciebie Twój nowy samochód i rozbiłam go? Myślałam, że mnie zabijesz, ale nie zrobiłeś tego. Czy pamiętasz, jak kiedyś wyciągnęłam cię na plaże, chociaż twierdziłeś, że będzie padać, i rzeczywiście padało? Myślałam że zawołasz: "A nie mówiłem?". Ale nie zrobiłeś tego. A pamiętasz, jak kokietowałam wszystkich, żeby wzbudzić twoją zazdrość, i ty byłeś zazdrosny? Myślałam, że odejdziesz ode mnie, ale tego przecież nie zrobiłeś. Czy pamiętasz jak zrzuciłam tort truskawkowy na dywanik twojego samochodu? Myślałam że mnie uderzysz, ale nie uczyniłeś tego. Czy pamiętasz, jak zapomniałam ci powiedzieć, że na pewnym przyjęciu obowiązują stroje wieczorowe i ty przyszedłeś w dżinsach? Myślałam wtedy że mnie spoliczkujesz, ale nie zrobiłeś tego. Zawsze miałeś dla mnie cierpliwość, kochałeś mnie i broniłeś... Mam na sumieniu tyle win wobec Ciebie. Tak bardzo chciałam Cię prosić o przebaczenie kiedy wrócisz z Wietnamu. Lecz ty nie wróciłeś..."
|
|
#1339 |
|
Przyczajenie
|
^^ a ja Cię wsadzę w klatkę
byś nie odleciał przypadkiem ^^ Błądziły nocą 3 życzenia.. Nikt ich nie chciał, bo nie miały imienia.. Znowu Noc, Sen, Potem Dzień.. i Nie Wiem Gdzie, Kiedy Był.. Zaraz Noc, Zaraz Dzień.. i znów zobaczymy się, pierwszy raz.. Spełnie się gdy zapragniesz mnie ![]() Sentymentem wzruszona, wzięła go w ramiona.. Ty jesteś rodem z piekła, a ja jestem rodem z nieba.. nic więcej nam nie potrzeba ![]() Będziemy piękni jak dawniej, będziemy działać sprawniej ;D
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiesz co, jestem w szoku, ale miło mi niezmiernie (;okradaj, pozwalam ![]() zawstydzasz kochana ![]() coś ode mnie: jesteś z kości Adama skonstruowana. kobieca kobieta pełna kobiecości. cztery ściany. pusty pokój. wewnątrz serca samotność. idąc drogą pełną epizodów. w głowie wciąż słyszę jednorazowe kocham. cały mój świat w Twojej osobie się streszczał. nie rozumiem czemu mogę mieć tylko nadzieję.
|
|
#1341 |
|
Wtajemniczenie
|
''Jeśli kiedykolwiek ktoś Cię znienawidził,
to tylko dlatego, że chciałby być taki jak Ty Rozstanie, złe słowo. Teraz można zacząć na nowo. Budować, ocalić, to co jeszcze mamy...*** Bylismy w tym Zanurzeni Jesteśmy sumą doświadczeń Faceci są niezbędni. Tak mówię to ja, całkiem świadoma i trzeźwa=)) Quidquid latine dictum sit, altum videtur. (Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.) Każdy z nas może stać się ofiarą... Sztuka cenniejsza niz zloto ! Legalni przestępcy, urzędowe sępy Hieny w mundurach, szczury w garniturach..." A my zostańmy obok, a my zostańmy tu Piękny zachód Słońca, kilka tajemnic, nutka adrenaliny i mamy sposób na życie Gdy tyranem jest anonimowa ustawa, człowiek nowoczesny czuje się wolny. Norma - funkcja częstości. Tylko o jedno prosze Cie, przed samotnością obroń mnie Mimo, że nie jest twoją rodziną, wyjawiasz mu prawdziwe sekrety. Mimo, że zawsze może odejść, opowiadasz mu o swoich marzeniach. Mimo, że nie jest z tej samej krwi, nie traktujesz go jak obcego przybysza. Czujecie do siebie coś więcej, niż zwykłą znajomość, Ufacie sobie, jesteście szczerzy Mimo, że każdy pójdzie kiedyś w swoja stronę, ale po latach się znowu spotykacie I już wiecie jak na siebie mówić Przyjaciel... On zaczepia się o kant miednicy jej... *~Nauczyłam się kochać tajemniczość. Ona jedyna chyba może życie uczynić niezwykłym i cudownym. Najpowszedniejsza rzecz zyskuje urok, gdy się ją zachowa w tajemnicy. 'Zatańcz ze mną jeszcze raz. Otul twarzą moją twarz Jestem wiatrem, śpiewam wiatr. Jestem łąką, trawy źdźbłem. Jak biały jacht w nieznany płynę dzień. Mówić, nie myśląc- to strzelać, nie celując. Chce i robię cała reszta mnie nie obchodzi [...] ale prawdziwa miłość przetrwa każdą rozłąkę. Bo to czego brak nam ... to świat w którym nie ważne są słowa Bo to czego brak nam obojgu to czas który biegnie od nowa W twarzach ludzi obłuda, rezygnacja i nuda . Śmiech podszyty zwątpieniem, nierealnym pragnieniem, że tym razem musi się udać ." 'Nie mam takiego talentu, by portretować życie innych ludzi. Portretuję swoje własne. A co do reszty, trzeba być kretynem, trzeba być poetą, trzeba nie mieć paru klepek, ażeby tracić choćby pięć minut na nostalgię, z którymi można poradzić sobie w sekundę. W bezsensie sens jest jedynym awansem. Zrobi tak jak ja. Pójdzie własną drogą. Prócz cienia nie ma ze mną nikogo. Uśmiech bywa aktem męstwa, smutek to słabość i postawa zbyt wygodna. Być radosnym i dobrym, kiedy świat jest smutny i zły, to dopiero odwaga Obok nonsensu grzechu istnieje jeszcze paradoks łask
|
|
#1342 |
|
Raczkowanie
|
lekko przeistoczony. tak zeby pasowal dla dziewczyny. :)
'...Obudziłam się w jednorazowym domu
z jednorazowym Tobą u swego boku i nie wiem po hu.j Ci dałam ten jednorazowy numer telefonu miałam nie dawać go nikomu! jednorazowa myśl uderzyła mi do głowy...'
|
|
#1343 |
|
Zadomowienie
|
To prawdziwe życie, nie koncert życzeń z Polsatu.
Nikt nie może stracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że cały świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, by się nie poddać.
|
#1344 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
2.Kocham cię, czy tego chcesz, czy nie. Czy ja tego chcę, czy nie. To jest jak choroba. Jak niemoc, która odbiera mi możność wolnego wyboru, która topi mnie w otchłani. Zabłądziłam w tobie, nigdy już się nie odnajdę, nie odnajdę siebie takiej, jaką byłam.. 3.z dnia na dzień coraz gorzej. coraz bardziej. przecież wiesz.. 4.Ciągle Samotne godziny, tony dziwacznych myśli .. 5.spyta sennie 'Co Ci jest?' po ciszy przydługiej odpowiesz nic.. 6.Mówili 'obojetna' .. 7.Wszystko mi szarzeje .. tylko tyle kotek. .. ;* Cytat:
--------------------------------- 1.A on... Widzisz, on okazał się tylko idiotą. 2.I tylko strach, żeby przypadkiem nie nazwać uczuć. 3.w jego oczach migotały pożądliwe błyski. Niesamowity facet. 4.jeżeli istniała możliwość, że w krótkim czasie bez słów, dwoje ludzi umie powiedzieć sobie wszystko, co konieczne, to owego dnia tak właśnie się stało... 5.myślisz, że ponieważ moje życie stało się piekłem, to straciłam poczucie humoru.? 6.- Kocha – rzekł, pewny siebie. - Skąd to wiesz? – zapytałam, dodając do mojego głosu trochę kpiny. - Umiem czytać z ruchu serca. 7.Patrz jak odchodze, patrz i bądź świadomy,że przez Ciebie.. 8. ''obiecałem Ci, że wrócę.'' .. 9.Niebieskim długopisem maluję różowe serce. Niemożliwe? Powiedziałabym nierealne... jak my.. |
|||
|
|
|
#1345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- samotna pośród ludzi którzy myślą : "ona nigdy nie jest sama." - i nagle tu i teraz ktoś zostaje sam. - zamknięta w szklanej kuli. - smutek wypływa uszami. - kiedy nawet najsłodsza czekolada nie pomaga. - gdy wszystko jest albo bezbarwne, albo szare. - w parze z samotnością. - tryskam optymizmem ? nie tym razem... przepraszam, że tylko takie coś, ale moja wena nie jest jeszcze na swoim miejscu ;* agattee- komplement od Ciebie to zaszczyt ^^ dziękuję i okradam ;*Primadonna - i Ty też Skarbek cały czas padasz ofiarą kradzieży z mojej strony ;*papergirl - nie wiem skąd Ty czerpiesz te pomysły, nie wiem ^^ ;* ____________________ składam ten świat po kawałku, ponieważ lustro, w którym się kiedyś odbijał, rozsypało się na drobny mak. a ona wyobrażała sobie, co kryje się za tymi twarzami, które opowiadały te niestworzone historie. zarzucić plecak i ruszyć przed siebie. nie rozumiem Cię. i szczerze nawet nie zamierzam.
|
|
#1346 |
|
Raczkowanie
|
`Naiwna, ale najlepiej doradzi.
Słaba, ale udźwignie. Dokąd tak biegnie, czy nie jest zmęczona. Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi. Albo go kocha albo się uparła. Na dobre, na niedobre i na litość boską. ` Godzina pusta. Głucha, czcza. Dno wszystkich innych godzin. Nikomu nie jest dobrze o czwartej nad ranem. Jeśli mrówkom jest dobrze o czwartej nad ranem - pogratulujmy mrówkom. I niech przyjdzie piąta, o ile mamy dalej żyć. Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-03-23 o 17:21 |
|
|
|
#1347 |
|
Raczkowanie
|
___jednorazowy kubek kawy i idę na zawnątrz,
jednorazowy moment który idzie w przeszłość, jednorazowa Ty, jednorazowo ja, jednorazowy świat jednorazowa gra, jednorazowo budzę się przy Tobie i zasypiam, to element jednorazowego życia. ___A może spotkasz mnie, co jednorazowe jest, przeznaczeniem naszym stanie się.
|
|
#1348 |
|
Raczkowanie
|
Przegrajmy wszystko i przestańmy istnieć.
Gdy się śmiejesz, świat się śmieje razem z Tobą, gdy płaczesz, zostajesz sam. Codziennie spełnionym być wiedząc że nie potrzebuje już nic ;-) |
|
|
|
#1349 |
|
Realistka
|
mowili:uwazj na niego, mowili: zostaw, a ona? jak zwykle na przekór
![]() ![]() miałam byc na chwile, a skradne Ci wiecznośc... w bezkresie namietnosci, w miejscu gdzie nie ma samotności na krótka chwile, na jeden raz, na jeden moment, niebezpiecznie tak. zamknij oczy, nie boj sie, obronie Cie nie jestem idealna, ale idealnie sobie z tym radze.! wole byc nieidealna wersja samej siebie, niz perfekcyjna kopia kogos innego ![]() kosmiczna energia, a może sen? gdy minie sen obiecaj ze slowa nie zgasna ![]() dopoki swiat, dopoki trwa, dopoki razem serca dwa... perfekcyjny makijaz, modne ciuchy. wszystko d siebie pasuje. Nawet ten smutek w oczach (-odejdz! -naprawde tego chcesz? -tak odejdz. -w porzadku, odchodze. nie boj sie, juz nie bede niszczyl twojego zycia. -o czym Ty mowisz? jakiego zycia? mojego? przeciez jego juz nie ma...
|
#1350 |
|
Raczkowanie
|
co złego to... JA ! :'(
głowa pęka na pół ^ gdyby tak cofnąć czas... ' może widzę Ciebie już ostatni raz ' " póki jeszcze Twoje serce nie przestało dla mnie bić " ... nawet jeżeli wszystko kłamstwem jest proszę Cię okłamuj mnie ! ...bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności ! mam sentyment do tego miejsca ^ ' dobre serce, równa się kiepska przyszłość. daj mi przeżyć tu gdzie różnie rozumiane dobro, daj nam wszystkim miłość, szczęście, wolność.. ta, aha, miłość, szczęście, wolność, ej ! _____________________ ... i tęsknić wiedząc, że i Ty tęsknisz ... MichaŚ <3 Edytowane przez nethaa Czas edycji: 2009-03-23 o 17:29 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

wystarczy Marzena 

dodatkowo potęguje to fakt, że jestem w kimś zakochana, a on o tym nie wie, ale i tak z nim nie będę
:rolle yes: ale i inne, bo wszystkie macie cudne opisy
dziękuję za pomoc, zmieniałam opis co jakiś czas i od każdej, która mi pomogła zabrałam jakiś. I muszę powiedzieć, że pomogło. 

Lubię być okradana, także się nie krępuj
dziękuję!