|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Przyśnij mi się dziś, proszę.
Pokaż mi ten Twój lepszy świat, i szepnij, że wyleczysz mnie z moich wszystkich śmiesznych wad. Pokaż mi, że potrafię się cieszyć odrobiną Twojej niebieskości. i zaśmiej się, pokazując zalety tej cholernej niesprawiedliwości. Pokaż mi wszystko miękkim snem i ukołysz Twoim śmiechem, mów do mnie o wszystkim co chcesz, bądź w mej głowie słodkim echem... |
|
|
|
#1352 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój Skarbek kochany =* a te powyżej : ! bosko!Cytat:
Cytat:
Moja wariatka ! kocham cudna... cudne opisy ! * Moje guru i natchnienie ![]() Cytat:
sama prawda faceci są upośledzeni i to dlatego myślą tylko swoim narzędziem pracy i rozkoszy cudna ty ;**** Cytat:
![]() cudne.!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() babo.... ! brak mi słów jak wielka jesteś ! ![]() _________________________ _____ Niewiele więcej ponad to, co już wiesz .
Przestań się śmiać, mogę Cię schować w sercu . Niewiele jest tych rzeczy, których nie zmienia czas . Inna droga do umierania . Nasz płomień już dawno zgasł . A zimne dialogi już, nie umilają nam dni . Przez okno patrzę w gwiazdy, nad miastem wisi wszechświat . Twarze z przeszłości spacerują po mej głowie . Ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta świata .
|
|
#1353 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czasami jest w człowieku ból niewiadomy. porojony labirynt. zmęczona życiem. jestem w błędzie. jej wzrok na niego padł. nie fajnie jej z tym. nie pytaj czy jej fajnie. moralne salto. i bez wątpienia w za murów cieniu szydzisz sobie z mej miłości. nikt mi Ciebie nie podaruje. słuchanie dźwięku spadających łez. / listening to the sound of my tears. rozpadam się. / I fall apart. I nie wiem co robię bo wokół ciemność. / I don't know what to do and I'm always in the dark. Całkowite zaćmienie serca. / A total eclipse of the heart. teraz tylko miłości mrok. / Now there's only love in the dark. Nie chcę zrozumienia, pocieszenia Iluzji istnienia, pustego uwielbienia. Spadam w dół bez zabezpieczenia Tu nikt nie czeka, nie widzę swego cienia. Przepraszam, że nie pomogłam wcześniej. Mam nadzieje że chociaż teraz. Trzymaaj się. _________________________ Te pięć słów w mojej głowie Krzyczy "Czy my bawimy się jeszcze?" Nawet wspomnieniem warto jest żyć. Edytowane przez gialla Czas edycji: 2009-03-23 o 18:05 |
|
|
|
|
#1354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo!
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Raczkowanie
|
* dopóki jest szarlotka, jest po co żyć. bo potem już nie.
* ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie.? [; * nie lubię czekać, tęsknić też. to z miłości.. przecież wiesz. * chodźmy stąd i weźmy wino.. [; * czasami po prostu żyje.. zdaża mi się nawet oddychać.! * jak on się ładnie uśmiecha: prosto w moje serce. (; * ryzykowne gry, oszałamiające stany nieważkości. [; * będzie umiał czytać z moich oczu.. i powie, że lubi mój zapach. (; * proszę pana.! taka jestem w panu zakochana.. * tyle pięknych słów.. czekolada. i miód. i rodzynki. [;
|
|
#1356 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Mam dość nietypową prośbę, chyba ... Mój kolega(Sebastian) zaczął kręcić z jedną dziewczyną. Było między nimi naprawdę coraz lepiej, aż kolega Sebastiana wtrącił się do tego, też zaczął flirtować z tą samą dziewczyną i teraz ta nie wie do kogo co czuje... Chodzi mi o opisy w stylu "Wierzyłem, że z tego może coś być..." "Cały wysiłek na nic..." Pilneee !! Dziękuję z góry ;*
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
ajj, tam
;*idzie wiosna i pachnie słodyczą Twoich pragnień. przygarnij mnie. pozwól bym całowała Twoje szepty. Twoje ciało, którego wspomnienie pulsuje pod palcami żywą tęsknotą. skazana na samotność. szaleńczo, prześcigam się w pocałunkach z wiatrem, byś nie czuł już nikogo poza mną... wygiętym grzbietem kotki, przeciągam się w Twoich ramionach. głaskać Twe włosy jak dawniej palcami przez marzenia... ranisz głębiej, niż umiem znieść. i tak będziesz mnie kochać. duszą. i po francusku
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-03-23 o 18:09 |
|
|
|
#1358 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
papergirl "Zagubił mi się element układanki. I choć niby wszystko ok, to ten brak tak strasznie rzuca się w oczy..." trafiłaś idealnie <3 ![]() agattee ten jest idealny: wyjść, pobiec przed siebie. * dziękuję za wszystkie ![]() chocapic dziękuję "Tracę zmysły, powoli znikam - niepotrzebna nikomu." i "Wciąż szukam wyjścia z tego stanu, próbuję smutki w radość zmienić." cudo, co tu więcej mówić <3Kochanaa tak przydały się, jesteś wielka *Cytat:
![]() ![]() Cytat:
cudowneCytat:
![]() to samo mówi za siebie, dziękuję kochanamam nadzieję, że nikogo nie pominęłam bardzo wszystkim dziękuję i postaram się odwdzięczyć ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------- Istnieją dwa powody, które nie pozwalają ludziom spełnić swoich marzeń. Najczęściej po prostu uważają je za nierealne. A czasem na skutek nagłej zmiany losu pojmują, że spełnienie marzeń staje się możliwe w chwili, gdy się tego najmniej spodziewają. mój marzeń świat ma słodki cukierkowy smak. żyjemy wśród ludzi dla ludzi z powodu ludzi z daleka od ludzi a jednak zawsze i wszędzie dla kogoś! Nikt nie może stracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że cały świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, żeby się nie poddać. Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... Nie wiem czym bez Ciebie byłby mój świat, żadne wiersze nie mówią o tym, co dzięki Tobie mam. Bez względu na to, jak bardzo rozgrzany jest niedopałek, wyjęty z ognia, szybko gaśnie. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. dobra wola jest czymś najbardziej wartościowym w człowieku; ona przydaje wszystkiemu pozostałemu szlachetność i wartość, i w tym tkwi istota całego człowieka. I choć przyjdzie nam cierpieć, choć pojawią się trudności, to wszystko jest jednak ulotne i nie pozostawi po sobie ani śladu, a z czasem będziemy mogli spojrzeć wstecz z sumą i wiarą w nas samych. A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (...) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (...) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Pamięć serca unicestwia złe wspomnienia, wyolbrzymiając dobre, (...) dzięki temu mechanizmowi udaje nam się znosić ciężar przeszłości. Mamy młode serce, tak długo jak długo umiemy kochać życie, takim jakie ono jest. Życie ze swoimi dobrymi ale także złymi stronami. Mamy młode serce, tak długo jak długo potrafimy kochać ludzi i życzyć im szczerze tego wszystkiego czego im brakuje. To w teraźniejszości drzemie cała tajemnica. Jeśli szanujesz dzień dzisiejszy, możesz go uczynić lepszym. A kiedy ulepszysz teraźniejszość, wszystko to, co nastąpi po niej, również stanie się lepsze. [...] Każdy bowiem dzień nosi w sobie wieczność. nie umiesz walczyć, to po, co walczysz. niebo na ziemii. skrycie chowam w sobie tajemnice. wiosenny podmuch wiatru podwiewał dziś moje skrzydła.. jakoś zrobiło mi się raźniej, cieplej... nieprzeciętny zapach powietrza.. coś co bardzo kocham. ale ja chyba kocham wszystko co nieprzeciętne, ludzi, zjawiska, muzykę.. kocham tę stronę świata, która nie mieści się w żadnych normach, dla której nie ma prostych i logicznych wytłumaczeń. Mijają dni, w naszym życiu dzieje się coraz więcej. Każdy dzień niesie ze sobą nieodkrytą tajemnice, nie wiemy co nas czeka. Zapisujemy kolejne doświadczenia, są to czasem ukryte przeżycia, innym razem głośne emocje, aby później wrócić do nich w naszych wspomnieniach. Ja staram się każdy dzień wykorzystać maksymalnie,bo nie wiem co będzie dalej. W tym prostym życiu jest za dużo zakrętów, mimo tego idę w ciemno z uśmiechem na twarzy i optymizmem w sercu. Nie wybiegam marzeniami zbyt daleko, często wracam do tego, co było. To przecież naturalne, że lubimy wrócić do kolorowych chwil. Wielokrotnie kochamy to co minęło a boimy się tego co przyjdzie. Wspomnienia to jedna z najpiękniejszych rzeczy, które nam się przytrafiły. Wolę coś abstrakcyjnego.. na wyczucie czy intuicję, a nie coś co da się przewidzieć, wyliczyć.. w pewien sposób obstawić.. tajemnica zawarta w ludzkich słowach. Bo we wszystkim chodzi o to, aby żyć, oddychać.. dla kogoś. A dopiero później dla siebie.. wzruszasz żal powstrzymując gniew. Stań się lepszym człowiekiem. I zanim poznasz kogoś upewnij się, że znasz siebie i że nie będziesz chciał być taki jak on chce ale będziesz sobą. maska na twarz i w bój. Szukać prawdy, kochać piękno, chcieć dobra, czynić najlepsze - to zadanie i cel człowieka.. Czy to nie jest wielka rzecz - znaczyć dla kogoś wszystko...?
|
|
#1359 |
|
Zadomowienie
|
Jejj.... nie ma mnie trzy dni i ledwo za Wami nadążam
![]() Moje Rodzynki PS: Dziękuje za miłe słowa ![]() A teraz mała prośba ![]() Coś o przyjaźni? O przyjaciółkach? Że je kocham, ciesze się, że są... itp. pierdoły Opisy abstrakcyjne mile widziane ![]() ____ Bez off'a: Serce chodź pęknięte chce bić. Jestem szczęśliwa! ... albo po prostu głupia. Oczywiście, że nie ma miłości. Nie ma i nigdy nie było.
|
#1360 |
|
Rozeznanie
|
Rozpadła się ta brama z napisem "to mogło być coś"
Próbuję się wyleczyć z tej miłości, jakby była tylko głupim kaszlem. Nie wiem, czy moje serce pomieści tyle bandaży, by opatrzyć wszystkie rany. nie wiem jak Ty ale ja tu gram o wszystko – Który dzień w naszym życiu nigdy nie nadchodzi? – Jutro. weź mój zapach do rąk. schowaj gdzieś, daleko stąd. a raniąc ciebie, skrzywdziłam samą siebie. wkładam słuchawki i biegnę.. Proszę zrozum chociaż raz. .świat zapomniany. rok temu . ja byłam ważna . ty nie . dziś jest na odwrót. pewnego dnia . wszystko się rozstrzygnie.
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny moge prosic o opis , dotyczacy tego ze strasznie za nim tesknie , ze chce zebysmy sprobowali jeszcze raz ze sie zmienilam ... ze chce zeby to przemyslal mimo ze napisal ze ` juz mu nie zalezy`
takie dysktretne ale zeby daly mu do zrozumienia ile dla mnie znaczy i ze nie wszystko stracone . cos w tym stylu moze byc i podobne ` A Ona nie miała odwagi powiedzieć, że to On jest jej życiem .. ` bez off`a. Jedni mają platfusa, inni łupież, a ja tą pieprzoną wyobraźnię... mam psychiczn¹ grypê na tle sercowym. i choæbym bra³a gripex tonami, pi³a ferwex i teraflu...to i tak ¿aden inny rutinoskorbin mi w mi³oœci nie pomo¿e...
|
#1362 | |
|
Zadomowienie
|
1. Jeśli chciałeś to osiągnąć, to gratulacje
2. Jestem do bólu prawdziwa. 3. U facetów kręci mnie ich mózg. To taka forma zboczenia. Oni tak nie mają. 4. O jedno Cie proszę-nie znikaj. 5. Dzień dobry, proszę pana nauczy mnie pan żyć ? 6. Prowokator,czy idiota? 7. To było to co lubiłam. Czyste szaleństwo. 8. Lubie...Czerń nocy. Proszę tego nie mylić z pustką zaokienną. 9. Czułam się jakbym wypiła kieliszek szampana. Albo nawet butelkę! 10. Ja się z reguły nie opieram pokusom. ______________ Cytat:
![]()
|
|
|
#1363 |
|
Raczkowanie
|
Ajajaj
moz ena poczatek wypisze te moje NAJLEPSZE:papergirl styrana Little Ballerina TiS bananowalaska nydee agattee Miluuu chocapic 3martyna3 <333 ____ A ja dodam fragment z mojego opowiadani: Dziewczyna stanęła nad przepaścią i ostatni raz spojrzała w dół. "Dość wysoko.." - przeszło jej przez myśl. Kiedy odetchnęła nieco, wycofała się o kilka metrów, po czym ruszyła. Na pełnym rozpędzie wykonała ostatnie trzy kroki i skoczyła. W tym właśnie momencie poczuła na swej dłoni uścisk, który nie pozwolił jej lecieć. Wisząc na czyjejś ręce szybko otrząsnęła się i spojrzała w górę. -Dlaczego mnie złapałeś?! Puść mnie! Chciałam lecieć! Chłopak nie odezwał się. Nadal trzymał blondynkę mocno. Ta zaś spojrzała w dół. Szybko pozbierała myśli i otrząsnęła się. Wpadła w panikę. -Nie! Nie puszczaj mnie! Nie daj mi tu zginąć, błagam.. Nogi chłopaka nieco ujechały na błocie. Sam osunął się w stronę przepaści. W jej oczach pojawiły się łzy. Spojrzała na niego błagalnie ostatni raz. -Chcę, żebyś wiedziała, że nigdy nie pozwolę Ci spaść!- krzyknął. Zaparł się nogami o wystający korzeń i wciągnął ją do siebie. Kiedy już była bezpieczna wepchnął ją na skałę i sam próbując do niej dołączyć ujechał na błocie. Maź zaczęła się rozpływać po kamieniach. Osunął się na niebezpieczną odległość. Teraz sam zawisł nad przepaścią. Dziewczyna widząc to rzuciła mu się na ratunek. -To moja wina!- krzyczała -Nie możesz teraz zginąć! Złapała go za rękę, ale on odepchnął ją od siebie po czym spadł. Nagle usłyszała dziwny szum. Wiatr ucichł, deszcz przestał padać, a sztorm ustał. -Chcę, żebyś wiedziała, że nigdy nie pozwolę Ci spaść!- usłyszała znów. Tak jakby wiatr przemówił do niej. Nie miała pewności. Wiedziała jedno... On tam jest, już zawsze... I nigdy nie pozwoli jej spaść.. Sprzedawcy marzeń Każdy dzień jest taki sam... Pełna życia i pełna marzeń.. taka właśnie pragnę być. Napisze nowy rozdział w mojej książce, napiszę swoją włąsną historię.. A kilka dni potem ukaże się w sklepach, a Ty obojętnie przejdziesz obok niej, jakby nic dla Ciebie nie znaczyła.. zgubiłam sie w czasie.
|
#1364 |
|
Raczkowanie
|
jesteś lekiem który utrzymuje mnie przy życiu.
popełniłam miliony błędów . nie boję się śmierci, ale boję się że Ciebie stracę. to ty jesteś jedynym powodem dla którego próbuję .. wybacz mi jeżeli Cię skrzywdzę.. cieszmy się równomiernym biciem naszych serc one biją niekoniecznie w rytm wskazówki zegara . - hej. - co ? - daj spokój. przecież coś jest między nami . - taak, stanowczo za mała odległość. my love is on the line .. / moja miłość jest na krawędzi. zapisałam Cię na twardym dysku. nie usunę. - odchodzisz ? - nieee .. - więc co robisz ? ;> - czekam aż pójdziesz ze mną. napełniam powietrze eliksirem szczęścia. - rozumiesz mnie ? - nie .. - tym lepiej. najgorzej jest rozumieć .. kocham Cię. to brzmi tak słoooodko. jak wedel. ;D
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
Nie było mnie pewien czas,przepraszam za nie odpowiedzenie na prośby. Troche mi się zycie pokomplikowało,i przyznam szczerze że w całym tym zgiełku,nie miałam nawet czasu żeby do was zajżeć. Ale już się trochę poukładałam i nadrabiam. Wszystkie jestescie cudowne
KaMa2702 - Kochana ;* _ ___ __ ___ Dostajesz od życia tyle czasu, ile trzeba. dlatego idź, nie wymagając od siebie rzeczy niemożliwych. Nieszczęśliwa miłość jest jak lustro weneckie- Ty patrzysz i widzisz każde najmniejsze posunięcie, lecz Ciebie się nie dostrzega. Pół na pół zagubiona w krainie fantazji. Płakała z powodu wszystkiego czego nie umiala nazwac i nawet nie wiedziala,ze to czuje... Śmiać się z czegoś żałosnego to głupota. Głupota to właściwość człowieka. Więc nie wahaj się śmiać. Czasem siadam na kanapie i patrzę w sufit, tak jakby odpowiedzią na moją niepewność i strach były głupie kasetony Jak puste pudełko na oślep w tym zgiełku. |
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() * * * uciekamy, choć nie wiemy gdzie chcemy biec odejdź, nie mogę dzisiaj na Ciebie patrzeć kocham, ale nie mam siły, zrozum... |
|
|
|
|
#1367 |
|
Rozeznanie
|
Bo w podręczniku od polskiego nie było napisane, że mnie trzeba kochać..
Przy kawie i przy drinku myslimy o rozstaniu.. Czy warto było.. Chciałabym wykrzyczeć światu moje myśli.. Ale kto w XXI wieku słucha jednego marnego człowieka..? I tęsknię, bo czuję że kogoś mi brak.. A przecież ciebie już nie ma.. Więc wynocha z moich snów..! |
|
|
|
#1368 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
<33ZakichanaKrolewna - dziękuję bardzo za wyróżnienie. Jesteś genialna <3 ! nydee - chyba jednak się da Cukierkuuu <333 ![]() Marzeniątko Klerii - łaaaaaaał ! <3Nocnym pociągiem aż do końca świata – poproszę Ja też mam uczucia, wiesz? To jest prawdziwe uczucie czy tylko Pier.dolony obowiązek? Wewnętrznie czuję jakby coś mnie rozsadzało Patrzysz i mówisz.. ch.uj mam już tego dosyć Po 2 dniach moje serce zaczynasz się łamać, wybaczam Ci Potrzebuję 5 minut za rozpracowanie Cię Mam tylko 2 sekundy żeby z Tobą raz na zawsze skończyć, ale czy zdążę? Tamtego wieczoru zadzwonił telefon. Byłam pewna, że to Ty. Lecz kolejny raz zrobiłam z siebie idiotkę Nie wmówisz mi, że tak Ci przykro z tego powodu Nie chcę Cię zmarnować __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-03-23 o 19:53 |
|||
|
|
|
#1369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wierzyłam, że pokochasz mnie, lecz odszedłeś sama nie wiem gdzie
ja Ci wierzyłam. Wtedy naprawdę głupia byłam Wierzyłam w tę miłość tak i nagle rozpadł się świat Byles serca biciem,Gargamelu byles moja jedyna najprawdziwsza miloscia "...a ze słów pustych mur pomiędzy nami..." oczy patrza na to czego nie chce widziec dusza Kochałam, wierzyłam, myślałam, zawiodłam To było jak krótki sen kochałam tak tylko raz wierzylam wTę milosc tak Czekałam, wierzyłam, lecz jak zwykle się myliłam Kiedyś śniłam, wierzyłam... Kochałam... Teraz po prostu jestem. Wierzyłam w nas tak i nagle rozpadł się świat wierzyłam będzie jeszcze piękniej...., bez Ciebie czuje brak mnie A ja czekam wciąż na cud Nie wiem, czy pomogłam, ale się starałam Trzymaj się ![]()
|
|
|
#1370 | ||
|
Rozeznanie
|
musica cieszę się, że się spodobały
Cytat:
Kocham was, bo nigdy nie pozwalacie mi robić głupot... samej ![]() Bo przy was zawsze mogę być sobą <3 Wiem o was wszystko, a i tak was kocham. Bez przyjaciół nie jesteśmy w pełni ludźmi. Dziękuję, że jesteście częścią mojego życia. Przyjaciel to taki dziwny człowiek. Wszystko o Tobie wie, w szczegółach, a mimo to bardzo Cię lubi. Bo ja zawsze mogę do was zadzwonić, nawet o 3 nad ranem. Przyjaźń to coś boskiego i nieśmiertelnego. Bez słów, bez zdań, porozumienie dusz. Cytat:
a ten fragment jest naprawdę świetny, masz talent kochana!
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-03-23 o 20:05 |
||
|
|
|
#1371 |
|
Przyczajenie
|
proszę o natychmiastową pomoc.
mogą być teksty, mogą opisy. tylko takie nie wprost. moja babcia leży w szpitalu.ma 82 lata. nie chcę żeby umierała , chcę żeby dalej cieszyła się życiem . lekarze jednak mówią że mamy spodziewać się najgorszego, bo bardzo źle jest. ciągle płaczę, i jestem zdołowana. w dodatku nie mogę się z nią zobaczyć bo mieszka razem z wujkami na drugim końcu polski.. ![]() pomóżcie..
|
#1372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jedna, jedyna sprawa godna wytrwałości ;* Minął... pierwszy, wyjątkowy, niezapomniany, burzliwy, uroczy... proszę, skromnie, ale zawsze coś ![]()
My dr House Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
'z autobusu spłakanego deszczem,liczę gwiazdy na mokrym asfalcie.'.
)Bo trzeba sie smiac,wariatke grac,szczesliwym byc i z zycia drwic..;D Pieprz się! I tak będę kłamać, że wcale Cię nie kocham... ..biegnąć na oślep jak opętani ! I nie przepraszaj, że mnie uwiodłeś. To jakbyś przepraszał że żyjesz. zrobię coś z gruntu złego, amoralnego i straszliwego. bo mam taki kaprys. Sezon na sprawdziany. I żywi pozazdrościli umarłym...
|
|
#1374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaj, jedyne co mi przyszło do głowy to Edytowane przez Enji Czas edycji: 2009-03-23 o 21:20 |
|
|
|
|
#1375 |
|
Raczkowanie
|
Wybaczcie ;* dobrze nadrabiam zaległości i będę częściej.
I kocham ;* * Wiesz, że oddycham Tobą zamiast powietrzem. * Życie wcale nie jest fair. Nikt Cię nie jeszcze nie uświadomił? * Mówimy o pogodzie, żeby nie mówić o smutku. * Ktoś głupi wmówił mi kiedyś, że mnie kochasz. * Wiesz, że kicham gdy patrzę w słońce. * Gdy do mnie mówisz, patrz mi w oczy. * Razem z Tobą, w deszczu, stresującym trzeszczeniu bitego szkła ze szczyptą trzaskających drzwi i huku niesionego przez wiatr. Take your gloves, and get out of my head. * Dwukropek i gwiazdka. * Idę do Ciebie, mijam się z czasem. * A z Tobą nawet dwie godziny spędzone w poczekalni były przyjemne. * Jesteś mój polarny miś. * Podaję Ci rękę. * Jest mi tak, jakby na wszystko było już za późno. * Pod rzęsami nic się nie zmienia, znowu spotykam Cię tam, nie tu. * I'm magic, You know. * Jesteś pierdo.lonym debilem, bo doprowadziłeś mnie do tego stanu, że nie zasnę bez Twojego zdjęcia. Myślę o Tobie ok. 50 minut na godzinę, a pozostały czas staram się o Tobie nie myśleć. Albo o Tobie mówię, a gdy przestaję modlę się w duchu, aby ktoś zaczął o Tobie mówić z wlasnej woli. Nie wiesz, że bije mi szybciej serce gdy idziesz korytarzem. Nie wiesz, że mam dobry dzień gdy powiesz mi cześć częściej niż raz i uśmiechniesz się szerzej niż do przeciętnej szkolnej koleżanki. To cholernie ciężkie, że mimo wszystkich Twoich wad, dalej wieczorem chcę abyś mi się śnił, zasypiam myśląc, którymi wejść schodami, żeby na Ciebie wpaść, a gdy o Tobie nie myślę pomarańcze smakują zupełnie inaczej. Uwielbiam drogi, którymi chodziliśmy razem - a nie było ich dużo, bo przecież to były przypadki i nienawidzę czasem i siebie i Ciebie, za to, że jestem w pieprzo.nym martwym punkcie i żadno z nas nic z tym nie zrobi. Będziemy tak tkwić, ja będę dla Ciebie koleżanką ze szkoły, a Ty będziesz sprawiał, że szybciej oddycham gdy mówisz mi 'cześć', ale mimo wszystko warto mieć nadzieję, nie? Nadzieja, zawsze ta kur.wa w zielonej sukience.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#1376 |
|
Raczkowanie
|
hej mężczyzno po co ten płacz ?
bez łez i złudzeń i bez prawa veta między językiem a śliną
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-03-23 o 21:58 |
|
|
|
#1377 |
|
Raczkowanie
|
Kary służą do odstraszania tych, którzy nie chcą grzeszyć Piełko na ziemi. Prywatna muzyka - brzmienie myśli i głos serca Nie śmierć rozdziela ludzi, lecz brak miłości Rzeczywistość potrafi być okrutna... Nie umiem rozszyfrować moich uczuć. Celuj w księżyc, nawet jeśli nie trafisz, będziesz między gwiazdami Ludzie to anioły z jednym skrzydłem, dlatego aby się wznieść, musimy trzymać się razem.
|
#1378 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest trochę inaczej, chociaż podobnie. Nie potrafię określić tej różnicy. |
|
|
|
|
#1379 |
|
xoxo
|
Kee jak zwykle powrót w wielkim stylu
![]() te zabieram Życie wcale nie jest fair. Nikt Cię nie jeszcze nie uświadomił? Mówimy o pogodzie, żeby nie mówić o smutku. i ten długi ![]() `Chcę mieć tylko problemy typu różowa szminka czy bardziej różowa `skończył się ten czas kiedy wszystko było łatwiejsze... `Radość ma posmak gorzkawy dziekuję za wszystkie pochwały i przepraszam,że nie odpowiedziałam na prośby ale ostatnio nie mam do tego głowy. wybaczcie
|
#1380 |
|
Rozeznanie
|
*Czuła go tam, gdzie już go nie było.
*Nie dzieliły ich kroki, dzieliły ich dni. *I pewnego dnia pusty pokój zapełnił się, myśli zaprzątnęła codzienność, a na duchu było lekko jak nigdy. Doczekała się cudu niepamięci. *Zbyt wiele między nami nie było. *Ja-postać nielogiczna. *Mogłabym zbudować przyszłość. Nie naszą. *Moje chciejstwa stają się realne. *Jest tak jakby nigdy nic nie było. *Zachowałam uśmiech, choć Twoje słowa jak pług orały duszę. *Zbieram Ciebie po kawałku, ale wiem, nie wymyślę ciała dla twej duszy. *Codzienność, która cieszy zwyczajnie.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.

aa i zabrałam chyba wszystko.
Mój Skarbek kochany =* a te powyżej :
! bosko!

dziękuję