Wymarzony pierścionek część XIV :) - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-23, 12:45   #1141
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)

Cześć Dziewczyny, fajnie, że spotkanie się udało...
Mam nadzieję, że to krakowskie będzie równie fajne

Ja mam dziś urlop, więc nie będę się udzielać. Miałam trochę rzeczy do pozałatwiania 'na mieście' - jestem w szoku, bo z wszystkim się wyrobiłam. Teraz TŻ wziął się za wylewanie podłogi w pralni a ja idę prasować i opróżniać starą pralnię... żeby było już w niej mało rzeczy, jak będziemy przenosić. Marzy mi się, żeby się z tym wyrobić do końca tygodnia, ale pogoda jest tak doopiata, że nic nie chce schąć - gips, tynk, podłoga

W kinie nie byliśmy - wygrało spotkanie ze znajomymi na browarka (niejednego )

Haniu, zdecydowanie uważam tak samo, jak Ty, że poniedziałki powinny być wolne od pracy
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 13:00   #1142
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
cześć

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
ja te już bym chciała gdzieś sobie pojechać, chociaż na weekend, żeby po prostu sobie odpocząć i oddalić się od codzienności i żeby było chociaż wiosennie, nie mówiąc już o cieple.
Ja też.Marzę o wyjeździe, ale niestety nie zapowiada się w najbliższym czasie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
No dokładnie, później jak się na mnie wypnie to pozostanie tylko urlop z mężem i coś czuję, że wówczas to nigdzie nie będziemy jeździć....zawsze tak jest z naszymi urlopami, brak kasy, czasu itp, a z dzieckiem jest inaczej .....Zaplanujesz, bo, wiem że mały ma wakacje 2 miesięczne i jakoś mu trzeba miło zorganizowac ten czas

Wiesz we dwoje zawsze się coś znajdzie na kwaterach, ja jestem straszna maruda, no chcę mieć ładny pokój, z balkonem, w centrum, blisko centrum gastronomicznego jednocześnie niedaleko morza , i jeszcze w sensownych pieniądzach, więc to nie jest łatwe
My staramy się co rok gdzieś jechać, chociaż nad nasze morze.
W tamtym roku strasznie się napaliłam na wyjazd za granicę (wyszedł Egipt, ale na początku mieliśmy parę opcji), jak w pewnym momencie wyjazd stanął pod znakiem zapytania (i to nie z powodu funduszy, ale zgrania urlopów), to żyć Tżtowi nie dawałam
Byłam ściekła na cały świat łaziłam i jęczałam W końcu wyszło
Ale jak wcześniej uzgodnimy, że nas nie stać na wczasy, albo nie ma możliwości, to jakoś, to przełknę i nie będę jęczeć

Cześć Butter

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2009-03-23 o 13:02 Powód: dopisek
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 13:41   #1143
DianaM
Zadomowienie

Cześć wszystkim

Zazdroszczę Wam oczywiście spotkania i czekam na zdjęcia, nie ma że boli. Nie wykręcać się tylko przesyłać

Poemi, przykro mi. Współczuję

Ale pogoda do kitu Z samego rana na Mazurach padał taki straszny deszcz ze śniegiem, było do tego okropnie ślisko, że już bałam się, że nie dojadę.
Poza tym fajnie ułożyłam sobie grafik do 15.04 w pracy, więc sobie odpocznę (pracuję 2 dni - 4 wolne ).

I w ogóle to coś Wam opowiem. Ostatnio Tż dostał od lekarza skierowanie na rehabilitację tej stopy. Jedziemy do ośrodka rehabilitacyjnego, a tam, że najwcześniej... na 17 lipca Oczywiście zdania nie zakończyła kropką tylko stwierdzeniem, że jeśli prywatnie to od poniedziałku. Więc mówimy, że niech będzie prywatnie (zdrowie najważniejsze), a pinda już wyrywa nam karteczkę z książeczki zdrowia z tym skierowaniem i sobie zabiera. Ja pytam czemu to robi, a ona, że aaa...eee... żeby wiedziała jakie zabiegi mają być. Więc ja wkurzona mówię, żeby sobie przepisała, a ona ze zgrzytem w zębach, że woli tą karteczkę, a ja że ma sobie przepisać!!! A wiecie o co chodziło? Że my im zapłacimy prywatnie, a ona sobie i tak te skierowanie z kasy NFZ ściągnie.
Stary 2009-03-23, 13:57   #1144
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
cześć
Ja też.Marzę o wyjeździe, ale niestety nie zapowiada się w najbliższym czasie

My staramy się co rok gdzieś jechać, chociaż nad nasze morze.
W tamtym roku strasznie się napaliłam na wyjazd za granicę (wyszedł Egipt, ale na początku mieliśmy parę opcji), jak w pewnym momencie wyjazd stanął pod znakiem zapytania (i to nie z powodu funduszy, ale zgrania urlopów), to żyć Tżtowi nie dawałam
Byłam ściekła na cały świat łaziłam i jęczałam W końcu wyszło
Ale jak wcześniej uzgodnimy, że nas nie stać na wczasy, albo nie ma możliwości, to jakoś, to przełknę i nie będę jęczeć

Cześć Butter
U nas od 4 lat nie wyszedł żadnej wyjazd zagraniczny, a Egipt jest planowany syetematycznie co roku dlatego wolę pewne wczasy nad Bałtykiem niż palcem po mapie w Egipcie , a ja kocham nasze morze i na wyjazd z dzieckiem w pełni mi taki wyjazd odpowiada Ja muszę naładować akumulatory choć raz w roku

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim

Ale pogoda do kitu Z samego rana na Mazurach padał taki straszny deszcz ze śniegiem, było do tego okropnie ślisko, że już bałam się, że nie dojadę.
Poza tym fajnie ułożyłam sobie grafik do 15.04 w pracy, więc sobie odpocznę (pracuję 2 dni - 4 wolne ).

I w ogóle to coś Wam opowiem. Ostatnio Tż dostał od lekarza skierowanie na rehabilitację tej stopy. Jedziemy do ośrodka rehabilitacyjnego, a tam, że najwcześniej... na 17 lipca Oczywiście zdania nie zakończyła kropką tylko stwierdzeniem, że jeśli prywatnie to od poniedziałku. Więc mówimy, że niech będzie prywatnie (zdrowie najważniejsze), a pinda już wyrywa nam karteczkę z książeczki zdrowia z tym skierowaniem i sobie zabiera. Ja pytam czemu to robi, a ona, że aaa...eee... żeby wiedziała jakie zabiegi mają być. Więc ja wkurzona mówię, żeby sobie przepisała, a ona ze zgrzytem w zębach, że woli tą karteczkę, a ja że ma sobie przepisać!!! A wiecie o co chodziło? Że my im zapłacimy prywatnie, a ona sobie i tak te skierowanie z kasy NFZ ściągnie.
No to nieźle, wszędzie przekręty same , fajnie że mogłaś tak sobie ułożyć korzystnie grafik, duuuży plus
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 14:11   #1145
biia
Wtajemniczenie

Dori z dzieckiem to nawet lepiej nad Bałtyk. zauważyłam niedawno, że za granica nikt nie bawi się w piasku, po prostu jest on za gorący! (a rzadko na plażach jest sam piasek, zwykle to żwirek...)
zwróćcie też uwagę, że za granicą przy plaży są hotele itp, a u nas kulturalnie lasek. on też dobrze wpływa na wypoczynek.
inna prawda, że u nas z pogodą średnio ;/ zwykle tak pół na pół (1 dzień słońce, drugi pada), a za granicą mam tego pecha, że od 3 lat, też mam kijową pogodę, tylko w drugą stronę, ok 40st. a lubię tak 32-5 z delikatnym wiaterkiem :P

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 14:13   #1146
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć wszystkim

Zazdroszczę Wam oczywiście spotkania i czekam na zdjęcia, nie ma że boli. Nie wykręcać się tylko przesyłać

No wiesz co?? Ale oszuści
W szoku jestem.

Cytat:
U nas od 4 lat nie wyszedł żadnej wyjazd zagraniczny, a Egipt jest planowany syetematycznie co roku dlatego wolę pewne wczasy nad Bałtykiem niż palcem po mapie w Egipcie , a ja kocham nasze morze i na wyjazd z dzieckiem w pełni mi taki wyjazd odpowiada Ja muszę naładować akumulatory choć raz w roku
Ja też lubię nasze morze Przed Egiptem byliśmy dwa lata z rzędu.W jednym roku w Ustce, a w następnym w Kołobrzegu.
Ale się rozmarzyłam wakacjami już chcę gdzieś jechać

Póki co wieczorem na ćwiczenia

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2009-03-23 o 14:14
Stary 2009-03-23, 14:18   #1147
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
Dori z dzieckiem to nawet lepiej nad Bałtyk. zauważyłam niedawno, że za granica nikt nie bawi się w piasku, po prostu jest on za gorący! (a rzadko na plażach jest sam piasek, zwykle to żwirek...)
zwróćcie też uwagę, że za granicą przy plaży są hotele itp, a u nas kulturalnie lasek. on też dobrze wpływa na wypoczynek.
inna prawda, że u nas z pogodą średnio ;/ zwykle tak pół na pół (1 dzień słońce, drugi pada), a za granicą mam tego pecha, że od 3 lat, też mam kijową pogodę, tylko w drugą stronę, ok 40st. a lubię tak 32-5 z delikatnym wiaterkiem :P
Masz rację, poza tym jeszcze kwestia że zawsze na plaży czy w pensjonacie mój synek znajdzie jakiegoś kolegę - szybko zawiera znajomości i wtedy ma towarzysza zabawy a ja mam z tzw, bańki Inna kwestia, że ja jestem nadgorliwa i zawsze z nim wymyślam zabawy na plaży gdy inne matki wylegują się na słońcu ale i tak jest fajnie ----już chcę lata

Cytat:
No wiesz co?? Ale oszuści
W szoku jestem.

Ja też lubię nasze morze Przed Egiptem byliśmy dwa lata z rzędu.W jednym roku w Ustce, a w następnym w Kołobrzegu.
Ale się rozmarzyłam wakacjami już chcę gdzieś jechać

Póki co wieczorem na ćwiczenia
A ja wybór glazury i terakoty dzisiaj, na razie wstępne rozeznanie, wybrałam sobie mozaikę z kamieni jako motyw ale nie wiem ile to będzie kosztowało
Stary 2009-03-23, 14:26   #1148
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Poemi, strasznie mi przykro Wiem jak ciężko się przeżywa stratę tak bliskiej osoby, dwa lata temu umarł mój kochany dziadek który zawsze był dla wszystkich oparciem.. Mam nadzieję że to głupio nie zabrzmi: wierze że ciocia będzie nadal nad Tobą czuwać. Trzymaj się
Dzięki. My sobie nie poradzimy bez cioci.

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Poemi, bardzo współczuję
Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Poemi, współczuje, tylko czas może pomóc
Cytat:
Poemi
Cytat:
Dzięki dziewczyny.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 15:03   #1149
DianaM
Zadomowienie

Powiem Wam, że jestem oburzona naszym systemem zdrowotnym. I tak ciągle leczymy się ze wszystkim prywatnie, i myślałam, że chociaż ta rehabilitacja nam nie wyciągnie kasy z kieszeni, a tu . Aż mam ochotę napisać do jakiejś Uwagi!, bo na upartego (chociaż płacę ten cholerny ZUS ) stać leczyć się prywatnie, ale Ci, którzy nie mają z czego cierpią i czekaja miesiącami i latami na coś...., a inni korzystają podwójnie

A wiesz co Dori? W Polsce to chyba nawet bezpieczniej z dzieckiem. Np. w jakimś pensjonacie piszesz pozna kolegę i idzie się z nim bawić. Gdzieś w Turcji, Egipcie czy innej Tunezji puściłabyś dziecko samopas? Tam jest zwyczajnie niebezpiecznie. Że już nie wspomnę, jakby załapało jakieś chorubsko
Stary 2009-03-23, 15:19   #1150
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Wam, że jestem oburzona naszym systemem zdrowotnym. I tak ciągle leczymy się ze wszystkim prywatnie, i myślałam, że chociaż ta rehabilitacja nam nie wyciągnie kasy z kieszeni, a tu . Aż mam ochotę napisać do jakiejś Uwagi!, bo na upartego (chociaż płacę ten cholerny ZUS ) stać leczyć się prywatnie, ale Ci, którzy nie mają z czego cierpią i czekaja miesiącami i latami na coś...., a inni korzystają podwójnie

A wiesz co Dori? W Polsce to chyba nawet bezpieczniej z dzieckiem. Np. w jakimś pensjonacie piszesz pozna kolegę i idzie się z nim bawić. Gdzieś w Turcji, Egipcie czy innej Tunezji puściłabyś dziecko samopas? Tam jest zwyczajnie niebezpiecznie. Że już nie wspomnę, jakby załapało jakieś chorubsko
Diano ja przezywam to samo, mały ma skierowanie do laryngologa i dzwonię wszędzie, najbliższy termin połowa maja !!!! A wiadomo to jest dziecko nie będę ryzykować, a jak chcę prywatnie- to następnego dnia, z tym, że mi z portfela wyfrunie 100 zł. Także nasza polska rzeczywistość, gdyby można było się wypisać z tych cholernych Zus-ów, NFZ i innych a w zamian opłacić opiekę zdrowotną prytwatną to mielibyśmy za te podatki luksus
Stary 2009-03-23, 15:36   #1151
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Diano ja przezywam to samo, mały ma skierowanie do laryngologa i dzwonię wszędzie, najbliższy termin połowa maja !!!! A wiadomo to jest dziecko nie będę ryzykować, a jak chcę prywatnie- to następnego dnia, z tym, że mi z portfela wyfrunie 100 zł. Także nasza polska rzeczywistość, gdyby można było się wypisać z tych cholernych Zus-ów, NFZ i innych a w zamian opłacić opiekę zdrowotną prytwatną to mielibyśmy za te podatki luksus
Amen

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-23, 18:53   #1152
kotekk81
Zakorzenienie

czesc

nadrobilam coscie naskrobaly i uciekam pod kocyk bo @ przybyla i czuje sie nieteges i na dodatek boli mnie glowa i kolano...ojj sypie sie chyba...starosc nie radosc

milego wieczorku zycze

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 21:48   #1153
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Byłam jednak w Ikei.....o dziwo nie bylo kolejek do kas.
Kupiłam kilka pierdółek i jestem zadowolona.

A najważniejsze...TAKI DUŻE kieliszki do wina.
Super zakup Lubię te kieliszki, na dwa da się rozlać całą butelkę

Cytat:
Zara dasz radę. Zobaczysz TZ w tym czasie- przecież Kochany do Ciebie przyleci
Internet będziesz miała...jakoś przetrwasz
A po powrocie nas poznasz- w nagrodę
Całe szczęście że przyleci Niecały miesiąc trzeba będzie wytrzymac, jakoś dam radę.

Chwała Bogu że jest net... bez niego to trzeba by się codziennie "restartować" i do spania

Nie mogę się doczekać A Tobie wiszę przecież lakier

Cytat:
Edit. Gosia moje weekendy zawsze tak wyglądają. Ledwo się zaczną już się konczą.
Powinnam miec ustawowo wolny poniedziałek
O taaak, ja też

Cytat:
Szok Co ona sobie wyobrażała?

Cytat:
Ja tak samo W ubiegłym roku naładowaliśmy je jedynie na nartach, ale w tym koniecznie potrzebuję wygrzania się w jakimś cieplutkim miejscu i naładowania baterii słonecznych

Cytat:
Także nasza polska rzeczywistość, gdyby można było się wypisać z tych cholernych Zus-ów, NFZ i innych a w zamian opłacić opiekę zdrowotną prytwatną to mielibyśmy za te podatki luksus
Jestem jak najbardziej za.

Kotku, zdrówka Ci życzę i odpoczywaj.

Poemi, dlaczego...?
Stary 2009-03-24, 07:24   #1154
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 07:35   #1155
L_V
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Boże, co za pogoda!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 08:06   #1156
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Ale mam podniesione ciśnienie od rana
Zapłaciłam facetowi za towar na allegro 8 marca i do dziś nie wysłał przesyłki.
W niedzielę minęły 2 tygodnie i napisałam, że mam mi zwrócić pieniądze.Dzisiaj odpisał, że pieniędzy nie odda, a wkrótce wyśle przesyłkę Szlag mnie trafia.
Oczywiście poinformowałam go, że w mam jego przesyłkę
Stary 2009-03-24, 08:19   #1157
zuzaneczka
Zakorzenienie

cześć

coś wizaż miał chyba wczoraj osłabienie

fajnie, że wam się udało spotkanko, nie miałyście problemu z rozpoznaniem się?

Dorinko czekamy na zdjęcia

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 08:19   #1158
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!

Boże, co za pogoda!

Dzień dobry zimowa pogoda

Od razu mówię, że nie wkleiłam zdjęć i nie wiem kiedy wkleję żebyście nie marudziły, bo nie mam kiedy....Wczoraj byłam w domu o 22 - wybieraliśmy terakotę, glazurę, ceramikę itp Mam dosyć, ceny kosmos
Stary 2009-03-24, 08:21   #1159
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry zimowa pogoda

Od razu mówię, że nie wkleiłam zdjęć i nie wiem kiedy wkleję żebyście nie marudziły, bo nie mam kiedy....Wczoraj byłam w domu o 22 - wybieraliśmy terakotę, glazurę, ceramikę itp Mam dosyć, ceny kosmos
Domyślam się

My wczoraj wybieralismy obrączki. Ceny poszły w góre o mniej więcej 500-600zł na parze. Ale i tak udało nam się znaleźć niezłą ofertę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 08:25   #1160
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Domyślam się

My wczoraj wybieralismy obrączki. Ceny poszły w góre o mniej więcej 500-600zł na parze. Ale i tak udało nam się znaleźć niezłą ofertę.
Słyszałam o tym, że złoto poszło bardzo w górę , jaką ofertę znaleźliście pochwal się
Stary 2009-03-24, 08:39   #1161
novocaine870
Rozeznanie

dzień dobry

L_V pokaż, pokaż

nie mogę doczekać się zdjęć z Waszego spotkania
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 08:40   #1162
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Słyszałam o tym, że złoto poszło bardzo w górę , jaką ofertę znaleźliście pochwal się
Dorinko, najlepiej wypada Arena Art. Wybraliśmy klasyszne, szerokie 6milimetrowe obrączki. Moja z 3 kamieniami, TZta gładka. Myslimy czy robic jakiś grawer czy nie. Cenę mamy dosyć niską z uwagi na małe rozmiary.
Stary 2009-03-24, 08:40   #1163
pollynema
Zadomowienie

Dzień dobry

Poemi, przykro mi z powodu cioci
Dorinko, jak zawsze dobrze prawisz, w sumie szkoda, ze u nas nie ma wyboru apropo tego, gdzie chce się człowiek i jak leczyć.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 08:41   #1164
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
dzień dobry

L_V pokaż, pokaż
Dopiero zamówiliśmy, jeszcze nie mam co pokazywac Ale sa bardzo klasyczne.
Stary 2009-03-24, 08:45   #1165
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko, najlepiej wypada Arena Art. Wybraliśmy klasyszne, szerokie 6milimetrowe obrączki. Moja z 3 kamieniami, TZta gładka. Myslimy czy robic jakiś grawer czy nie. Cenę mamy dosyć niską z uwagi na małe rozmiary.
Czyli podobne do moich, nie zwróciłaś uwagi pewnie.... nasze są 7 mm, ale dwukolorowe złoto i mam 3kamyki a mąż bez

A jaki rozmiar ma Twój Tżet, że taki mały ????
Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Poemi, przykro mi z powodu cioci
Dorinko, jak zawsze dobrze prawisz, w sumie szkoda, ze u nas nie ma wyboru apropo tego, gdzie chce się człowiek i jak leczyć.
Hej co u Ciebie ?
Stary 2009-03-24, 08:47   #1166
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Hej co u Ciebie ?
A dziękuję, u mnie bardzo dobrze, czuję wiosnę w kościach Brak pracy biurowej nie oznacza lenistwa, tzn trochę tak, ale i pracy jest trochę, w każdym razie taka praca to marzenie, wszystko idzie w dobrym kierunku.

W sobotę byłam z przyjaciólką w zaprzyjaznionej fundacji pomocy zwierzakom i robilysmy zdjecia koniom do kalendarza, te zwierzeta naprawde maja moc wyciagania zla z czlowieka.
Stary 2009-03-24, 08:49   #1167
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli podobne do moich, nie zwróciłaś uwagi pewnie.... nasze są 7 mm, ale dwukolorowe złoto i mam 3kamyki a mąż bez

A jaki rozmiar ma Twój Tżet, że taki mały ????
Zwróciłam, ale Ty masz prostą, a ja będę miała półogrągłą, z jednokolorowego zółtego złota. Klasyki.

Tzt ma 18-tkę.
Stary 2009-03-24, 08:59   #1168
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny..ja już po urlopie...i wcale mi się to nie podoba

Z samego rana się musiałam zdenerwować i nakrzyczeć na śmieciarza. Wyobraźcie sobie takie chamstwo, że jeden worek na śmieci wystawał z kubła...więc śmieciarz podszedł, wywalił go nam na podjazd, a kubeł zabrał. Otwarłam okno, wydarłam się na niego... poględził coś...zadzwonił do kogoś...i zabrał worek w łapska i wywalił do śmieciary - no chamstwo niemożliwe...zdenerwowała m się
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 09:01   #1169
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Zwróciłam, ale Ty masz prostą, a ja będę miała półogrągłą, z jednokolorowego zółtego złota. Klasyki.

Tzt ma 18-tkę.
Aha mój ma 19-tkę
A ja aż 15-tkę , ze względu na kostki .
Stary 2009-03-24, 09:03   #1170
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny..ja już po urlopie...i wcale mi się to nie podoba

Z samego rana się musiałam zdenerwować i nakrzyczeć na śmieciarza. Wyobraźcie sobie takie chamstwo, że jeden worek na śmieci wystawał z kubła...więc śmieciarz podszedł, wywalił go nam na podjazd, a kubeł zabrał. Otwarłam okno, wydarłam się na niego... poględził coś...zadzwonił do kogoś...i zabrał worek w łapska i wywalił do śmieciary - no chamstwo niemożliwe...zdenerwowała m się
Czyli też ci się paskudnie zaczął dzień
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości