Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-25, 21:08   #4891
LOLA7
Rozeznanie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Basia jest fajna

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

a ten stary od choreografi to ten co w poprzedniej edycji kazał facetom w szpilkach tańczyc pamiętacie??
Dziwny facet
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 21:15   #4892
paulinaizabela
Zakorzenienie

no Basia fajna i ta Eliza też
te hip hopowe w wielkich koszulkach też dobre

faktycznie co do chłopaków to żaden mi się nie widzi
Stary 2009-03-25, 21:24   #4893
dzasta110
Wtajemniczenie

cześć z wieczora

dudziakowa ale miałaś dzień

Anusia_piekniusia życie Cię nieźle doświadcza pełen podziw kobieto

czekoladka21 ale wypłatka superaśnie fajną fuche ma ten Twój mężuś

Kasienko ale poleciały dziewuchy po Twojej kiecce mi tam się podoba mi pasują proste, trapezowate i delikatne ołówki, długość do kolana(przynajmniej tak mi się wydaje)
co do spódnic to kupiłam sobie dziś dzinsowego-ołówka jutro zrobię zdjęcie

zaraz się wścieknę piszę posta po raz enty już mam dość
idę spać, coś humor nie teges
do jutra

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 21:39   #4894
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dudziakowa Pokaż wiadomość
WItajcie ja sie tylko przyszlam zameldowac i lece do lozeczka...bo musze odpoczywac Mialam dzis dzien wrazen....plamilam z rana troszke krwi i sluz zolty byl...no i zdecydowalm ze jade do gina naszczescie z Fasolina: wszytko dobrze...:jup i: wiec jestem szczesliwa a ile sie strachu najadlam....ze szok...
Dobrze że z dzieciątkiem ok
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Anusia_piekniusia życie Cię nieźle doświadcza pełen podziw kobieto
dzięki Dzasta za miłe słowa

Nawet nie miałam jak w trakcie YCD komentować bo małżon kompa okupywał a my ciągle jakieś zgrzyty mamy Mi się Elizka podobała i ta od samby - nie pamiętam jak się nazywała Ale ogólnie sympatyczne mordki są i bardziej wygadane niż ostatnio.

Lola masz jeszcze ten soczek i wódeczkę ? Jakiegos małego przed snem może bym się napiła
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 22:06   #4895
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dobrej nocy i miłych snów
do jutra
Stary 2009-03-26, 06:49   #4896
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej Widzę, że wczoraj wszystkie YCD oglądały to i pisania za dużo nie było. A ja już po kawce i sucharkach z dzemenem dzisiaj mam dobry humor bo jutro mam wolne i w poniedziałek też, więc mam nadzieję troszkę sobie odpocząć.
Cytat:
WItajcie ja sie tylko przyszlam zameldowac i lece do lozeczka...bo musze odpoczywac Mialam dzis dzien wrazen....plamilam z rana troszke krwi i sluz zolty byl...no i zdecydowalm ze jade do gina naszczescie z Fasolina: wszytko dobrze...
Ojej...to dobrze, że wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
synek jest silnym chłopcem tylko ciut malusio waży, bo tylko 1313 g, a na tym etapie powinien ważyć min. 1500 g
malutka nie martw się on tak mało waży bo dba o mamusie i nie chce, żeby sie za mocno męczyła nosząc go

Dageciku fajny ten wisiorek.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 08:00   #4897
kina2807
Zakorzenienie

Anusiu mega silna kobietka z Ciebie, życzę Ci, aby Twoje życie było już teraz pasmem samych sukcesów i szczęśliwych chwil

miłego dnia Kobietki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-26, 08:15   #4898
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
WItajcie ja sie tylko przyszlam zameldowac i lece do lozeczka...bo musze odpoczywac Mialam dzis dzien wrazen....plamilam z rana troszke krwi i sluz zolty byl...no i zdecydowalm ze jade do gina naszczescie z Fasolina: wszytko dobrze...:jup i: wiec jestem szczesliwa a ile sie strachu najadlam....ze szok...

DOBRANOC
kochana to teraz odpoczywaj i juz nie smutaj sie!!! z dzidziolkiem wszystko dobrze to i mama musi byc happy!!

Witam w ponury dzien!!!
ja wczoraj zalapalam jakiegos dola i chodzilam naburmuszona na wszystkich......mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej......a jak pomysle ze jutro bede podgladac moje malenstwo w brzuszku to az mi sie mordka cieszy moze sie dowiem co za lokatora mam??

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 08:27   #4899
kasienka1985
Zakorzenienie

hej myszki
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuje Wam za te wszystkie ciepłe słowa jesteście niesamowite... I wszystkim nowym pm-kom dziękuje.. wcale się nie znamy a jednak czuje od Was pozytywną energię. Ten wątek naprawde przyciaga super kobiety eh... prawie się poryczałam jak czytałam te wszystkie miłe slowa - pewnie przez hormony

Kasienko jak sie czuje? Bez zmian... na dobre obudziłam się dopiero przed 13 tzn obudziłam sie rano ale tylko po to by lekarstwa wziasc i potem dalej spac bo inaczej to bym te lekarstwa tez do chin posłała Najchetniej przespałabym ten okres...
Szalejesz kochana z tymi pazurkami ale powiem ci ze te pazurki na skos nie sa zle nawet całkiem całkiem bo ja kiedys widziałam fotki takich na skos ale były paskudne. Jednak skos skosowi nierówny
Myszko cieszę sie, że jesteś już z nami z powrotem o tak właśnie się cieszę!!!
I masz rację... skos skosowi nierówny
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
popatrzyłam na Twoje zdjątko i wakacji mi się zachciało
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
I wogóle Kasieńka - jaki wakacyjny avek aż się cieplej robi
Myszeczki właśnie o to mi chodziło
Moim avkiem przywołuję juz nie tyle wiosnę co lato
Cytat:
Dziękuję
Moim bagażem jest moja siostra, małolata jeszcze, którą wychowuję po śmierci rodziców, a której staram się zastąpić matkę tylko coś ostatnio mi to nie wychodzi to jeszcze problemy spadkowe które ciągną się od ponad 3 lat i nie można ich zakończyć... My z mężem też jesteśmy szczęśliwi bo mamy siebie i to jest najwspanialsze co mnie spotkało w życiu Tylko czasami pozostaje gdzieś tak w głębi duszy żal że nie będziemy mieć takiego stanu, że będziemy mieć tylko siebie ... że nie było nam dane cieszyć się sobą po ślubie tylko praktycznie od razu "dziecko" W życiu nie przypuszczałam że tak szybko zostanę matką i to od razu nastolatki, że tak szybko stracę rodziców i to oboje ... to jest cholernie najbardziej niesprawiedliwe

Chyba poczułam ulgę że to napisałam. Bardzo się cieszę że was mam tutaj na wizażu
Wielki <młodziezowy> respect dla Ciebie moja droga!
Jesteś świetną babką i dasz sobie ze wzystkim radę!
Mówię Ci to ja- Jarząbek Katarzyna
Główka do góry! Najważniejsze, że nie jesteś sama!
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
a ile wysłałaś?? bo coś mi tu nie pasuje chyba skubany zjadł po drodze kilka

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
czesc i czolem
zaszalałaś kocico... nie ma co
Cytat:
WItajcie ja sie tylko przyszlam zameldowac i lece do lozeczka...bo musze odpoczywac Mialam dzis dzien wrazen....plamilam z rana troszke krwi i sluz zolty byl...no i zdecydowalm ze jade do gina naszczescie z Fasolina: wszytko dobrze... wiec jestem szczesliwa a ile sie strachu najadlam....ze szok...
Uff... to dobrze że wszystko w porządku
Buziak
Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
Basia jest fajna
a ten stary od choreografi to ten co w poprzedniej edycji kazał facetom w szpilkach tańczyc pamiętacie??
Dziwny facet
Też oglądałam
A w tamtej edycji ten występ w obcasach był wg mnie najlepszy ze wszystkich
Cytat:
Kasienko ale poleciały dziewuchy po Twojej kiecce mi tam się podoba mi pasują proste, trapezowate i delikatne ołówki, długość do kolana(przynajmniej tak mi się wydaje)
co do spódnic to kupiłam sobie dziś dzinsowego-ołówka jutro zrobię zdjęcie
eeee tam... wcale im się podobać nie musi
Ważne że mnie się podoba i wyglądam w niej bardzo ładnie <wrodzona skromność>
I dzięki Ci bratnia duszo, że chociaż Tobie się podoba
Pokazuj ołówa!

Lecę siku

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 08:35   #4900
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
kochana to teraz odpoczywaj i juz nie smutaj sie!!! z dzidziolkiem wszystko dobrze to i mama musi byc happy!!

Witam w ponury dzien!!!
ja wczoraj zalapalam jakiegos dola i chodzilam naburmuszona na wszystkich......mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej......a jak pomysle ze jutro bede podgladac moje malenstwo w brzuszku to az mi sie mordka cieszy moze sie dowiem co za lokatora mam??
Ja stawiam na chłopaka

A Ja idę dzisiaj do kina jak juz pisałam i się doczekać nie mogę
ja też właśnie piję sobie kawkę i sie rozbudzam trochę.
A i właśnie mnie mąz powiadomił że w sobotę chłopaki przychodzą na meczyk do nas do domu. Kurcze odkąd mieszkamy sami to non stop ktoś się u nas gości:P
Ale nawet się cieszę będa też 2 dziewczyny więc popijemy w męskim gronie
Stary 2009-03-26, 09:04   #4901
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Ja stawiam na chłopaka

A i właśnie mnie mąz powiadomił że w sobotę chłopaki przychodzą na meczyk do nas do domu. Kurcze odkąd mieszkamy sami to non stop ktoś się u nas gości:P
a na co idziesz????
warto miec znajomych i gosci.....nawet jak czasem denerwuja...

Dominika 04.11.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-26, 09:20   #4902
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

hej Kochane
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Anusiu mega silna kobietka z Ciebie, życzę Ci, aby Twoje życie było już teraz pasmem samych sukcesów i szczęśliwych chwil
Dzięki Kiniu
Cytat:
Na pewno nie dzikiego Ale stawiam na dziewczynkę bo podobno jak się ma powera do sprzątania w ciąży to będzie dziewczynka a ty coś ostatnio non stop na szmacie
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Myszeczki właśnie o to mi chodziło
Moim avkiem przywołuję juz nie tyle wiosnę co lato

Wielki <młodziezowy> respect dla Ciebie moja droga!
Jesteś świetną babką i dasz sobie ze wzystkim radę!
Mówię Ci to ja- Jarząbek Katarzyna
Główka do góry! Najważniejsze, że nie jesteś sama!

Lecę siku
Ad 1 No i cos ci się nie udało z tym przywoływaniem - u mnie spadł dziś śnieg

Ad 2 Ty to wiesz jak podnieść na duchu dzięki Kochana za te słowa Jarząbku

Ad 3 Ale tak dokładnie to nie musisz nam się spowiadać

Ja dziś rano znów się zdrażniłam bardzo Ta klientka co mojemu małżonowi od ponad 3 tyg nie chce zapłacić, dziś się rano z nim widziała i juz zarzuca mu wogóle kłamstwo, że oszukiwała na materiałach, że niby kradł i takie tam inne I że ona nie da z siebie robić idiotki i nie będzie nic płacić. Juz nie wiemy co robić
Stary 2009-03-26, 09:23   #4903
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
a na co idziesz????
warto miec znajomych i gosci.....nawet jak czasem denerwuja...
Ja idę na lektora

I wiem że warto mieć znajomych i gości ale Ci co do nas przychodzą to są bardziej Tż kumple u nas do tej pory jakoś się to nie wyrównało za bardzo.
Tż koledzy Lubią trochę inne klimaty niż my oni wola wiecie takie typowe dyskoteki za którymi ja nie przepadam. A znowu moi lubią to co my więc zazwyczaj to jednak z moimi spędzamy więcej czasu. A jak robimy imprezkę w domu to niestety też musimy rozdzielać bo wszyscy na raz się nie mieszczą

Kurcze Aniusiu co za baba bezczelna!!!!!! kurcze ale najgorsze że z tej sytuacji nie ma prostego wyjścia współczuje wam bardzo ale mam nadzieję że jakoś się to wyjaśni i wreszcie głupie babsko zapłaci

Edytowane przez LOLA7
Czas edycji: 2009-03-26 o 09:26
Stary 2009-03-26, 09:57   #4904
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam
Chciałam wczoraj zajrzeć jeszcze raz do Was, ale mi wizaż się nie chciał otworzyć poza tym jakoś dzisiaj nie mam w ogóle nastroju idę dzisiaj na 16 do swojego gina na wizytę i mam stracha

Cytat:
ale miałaś przeżycia najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło

Cytat:
malutka nie martw się on tak mało waży bo dba o mamusie i nie chce, żeby sie za mocno męczyła nosząc go
zobaczymy co powie mój gin

Cytat:
to trzymam za wizytę. Obstawiam chłopaka

Cytat:
to udanego wypadu do kina

Cytat:
Ja dziś rano znów się zdrażniłam bardzo Ta klientka co mojemu małżonowi od ponad 3 tyg nie chce zapłacić, dziś się rano z nim widziała i juz zarzuca mu wogóle kłamstwo, że oszukiwała na materiałach, że niby kradł i takie tam inne I że ona nie da z siebie robić idiotki i nie będzie nic płacić. Juz nie wiemy co robić
co za wredny babsztyl ciężko coś doradzić
a macie spisaną umowę z tą babką
Stary 2009-03-26, 10:03   #4905
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję Wam
synek jest silnym chłopcem tylko ciut malusio waży, bo tylko 1313 g, a na tym etapie powinien ważyć min. 1500 g jutro idę na wizytę do swojego gina, niech mnie pocieszy i uspokoi, bo jak tak dalej pójdzie to ja do porodu osiwieję
kochana, nie martw się, jesteś malusia to i synek malusi, no jakby tak mógł męczyć taką drobniutką mamusię jakby był wielkoludem! Moja koleżanka, strasznie wysoka, jak miała dzieciaka w brzuszku, to jej gin mówił, że jest za duży i że ona to własnymi siłami tego dziecka nie urodzi. I co? I urodziła! Nie przejmuj się, na pewno będzie dobrze!

Cytat:

DOBRANOC
no ale na szczęście wszystko ok

Cytat:

no co za baba Kurde, czemu ludzie uwielbiają tak kombinować. Jak nie miała kasy to mogła nie dawać zlecenia a nie tak oszukiwać.

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 10:14   #4906
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Chciałam wczoraj zajrzeć jeszcze raz do Was, ale mi wizaż się nie chciał otworzyć poza tym jakoś dzisiaj nie mam w ogóle nastroju idę dzisiaj na 16 do swojego gina na wizytę i mam stracha
wszystko będzie dobrze , trzymam kciuki

Mąż i żona...
Stary 2009-03-26, 10:15   #4907
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
hej Kochane

Dzięki Kiniu

Na pewno nie dzikiego Ale stawiam na dziewczynkę bo podobno jak się ma powera do sprzątania w ciąży to będzie dziewczynka a ty coś ostatnio non stop na szmacie

Ad 1 No i cos ci się nie udało z tym przywoływaniem - u mnie spadł dziś śnieg

Ad 2 Ty to wiesz jak podnieść na duchu dzięki Kochana za te słowa Jarząbku

Ad 3 Ale tak dokładnie to nie musisz nam się spowiadać

1- no co ja poradzę na tę pogodę bleeee
2- Jarząbek do usług
3- ech... tak mnie naszło

4- co za cipsko z tego babsztyla!!!!!!!!!!!!!!!! ! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. .
już ja jej bym dała popalić!
Macie umowę z nią??
Cytat:
Witam
nie stresuj sie kochanie

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-03-26, 10:30   #4908
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cieplutko witam...
Cytat:
HejWidzę, że wczoraj wszystkie YCD oglądały to i pisania za dużo nie było. A ja już po kawce i sucharkach z dzemenem dzisiaj mam dobry humor bo jutro mam wolne i w poniedziałek też, więc mam nadzieję troszkę sobie odpocząć.
gosiu o o o ...nie wszystkie!
Ja sem była na Śląsku...ot!

..tak Mężowemu marudziłam, że w końcu mnie zabrał...
uwielbiam to...
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
A to nasz zimowy wystroj za oknem
daget puść na email fociaki Twojej psinki...normalnie sobie bym ustawiła na pulpicie tapeciora...
Cytat:
Moim bagażem jest moja siostra, małolata jeszcze, którą wychowuję po śmierci rodziców, a której staram się zastąpić matkę tylko coś ostatnio mi to nie wychodzi to jeszcze problemy spadkowe które ciągną się od ponad 3 lat i nie można ich zakończyć... My z mężem też jesteśmy szczęśliwi bo mamy siebie i to jest najwspanialsze co mnie spotkało w życiu Tylko czasami pozostaje gdzieś tak w głębi duszy żal że nie będziemy mieć takiego stanu, że będziemy mieć tylko siebie ... że nie było nam dane cieszyć się sobą po ślubie tylko praktycznie od razu "dziecko" W życiu nie przypuszczałam że tak szybko zostanę matką i to od razu nastolatki, że tak szybko stracę rodziców i to oboje ... to jest cholernie najbardziej niesprawiedliwe

Chyba poczułam ulgę że to napisałam. Bardzo się cieszę że was mam tutaj na wizażu
Anusia przez chwilę to mnie zamurowało...bo nie zdaje sobie człowiek sprawy, jakie wokół nas są przeżycia bolesne... nie powinnam w sumie sie wypowiadac, bo to nie mnie spotkało....bardzo Cię podziwiam i jedyne co chce napisać, to to, że jestes twarda kobietą i dasz sobie z tym rade..a dlaczego tak myślę, bo skoro człowiek potrafi po takim czymś cieszyć sie z życia(a to od Ciebie aż promieniuje) to naprawdę jest silny.... cieplutko ściskam

Cytat:
Hejka
dziękować i odwzajemniać
Odwzajemniacz odwzajemniacza...
Cytat:
Dzien dobry!!!
ja po wczorajszej wyprawie padłam jak mucha!! wrocilismy do domu dopiero o 19.00!! ale sie ucieszylismy bo tż dostal niezła kase- wiecie on oprocz tego ze jest szefem kuchni to zajmuje sie wyposazaniem lokali i wlasnie takiej jednej babce robil caly projekt kuchni i wyposazyl ja.....nie dosc ze u niej zarobil 4,5tys to ta firma ktora wyposaza dala mu niezly procent za to ze im klienta przyprowadzil i niezly interes z ta babka zrobili i dostal od tej firmy 6,5tys z czego za 500zł nakupil znowu jakis pater bo zajmuje sie rowniez cateringiem.....ale do rzeczy pojechalismy do tej Silesi i tż kupil mi buciki z Pumy!! a potem poszlam tylko do jednego sklepu Camaieu gdzie znowu nakupilam sobie ciuchow za prawie 400zł!! troszke zalowalam bo ja raczej oszczedna jestem , ale tż caly czas sie pytal czy sie ciesze ze sobie to kupilam i ze on chcial zebym sobie cos kupila-to juz nie mialam wyjscia i musialam mu podziekowac ale sie nachodzilam po tym centrum- az mnie buty otarły.......
potem wieczorem ogladalismy film i 1 raz widzialam jak mi brzuszek podskakuje !!!
dzieki za recenzjenapewno obejrze!!!
Ulala...niezła babeczka...
a brzusiu chopsa chopsa...
Cytat:
wiem co to znaczy wysłać męża w trasę u nas już niedługo znów się zaczną tygodniowe wyjazdy Sz.
Moj jest w domu codziennie tylko czasem wraca późno...

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
odwzajemniam
ładny avek
Cytat:
Witam w ponury dzien!!!
ja wczoraj zalapalam jakiegos dola i chodzilam naburmuszona na wszystkich......mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej......a jak pomysle ze jutro bede podgladac moje malenstwo w brzuszku to az mi sie mordka cieszymoze sie dowiem co za lokatora mam??
Podglądaczu Ty... a lokatorzy ponoć bywaja tajemniczy...

Cytat:
WItajcie ja sie tylko przyszlam zameldowac i lece do lozeczka...bo musze odpoczywac Mialam dzis dzien wrazen....plamilam z rana troszke krwi i sluz zolty byl...no i zdecydowalm ze jade do gina naszczescie z Fasolina: wszytko dobrze...wiec jestem szczesliwa a ile sie strachu najadlam....ze szok...
To odpoczywać grzecznie, bo bedzie lańsko...

Cytat:
Witam wieczorkiem
My już po wizycie, wygląda na to, że z maluszkiem wszystko oki. Lekarz stwierdził, że jest silny, bo jak go pukał to go to nie wzruszało synek ma swoje zdanie
to sobie popodskakiwałam troszku...

No to uciekam na zakupy....

kasienka jaki sexi aveczek...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-03-26 o 10:32 Powód: bo kasienka ma nowy aavek
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-26, 10:36   #4909
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
kochana, nie martw się, jesteś malusia to i synek malusi, no jakby tak mógł męczyć taką drobniutką mamusię jakby był wielkoludem! Moja koleżanka, strasznie wysoka, jak miała dzieciaka w brzuszku, to jej gin mówił, że jest za duży i że ona to własnymi siłami tego dziecka nie urodzi. I co? I urodziła! Nie przejmuj się, na pewno będzie dobrze!
Cytat:
wszystko będzie dobrze , trzymam kciuki
Cytat:
nie stresuj sie kochanie
dla każdej po buziaczku

Stary 2009-03-26, 10:41   #4910
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No dzień dobry
Własnie pozrywalam tynk i zagruntowalam sciany, a teraz jade do wrocławia po takie duperelki. Jednym słowem czeka mnie podróż stulecia. A potem z mężem zabieramy się dalej do pracy.
czy ja mówiłam że nienawidzę remontu???
Zazdroszczę że wy wszystkie mieszkacie w ciepłych czystych mieszkankach a u mnie-syf nad syfy

Anusia wielki szacunek dla Ciebie! Trzymam kciuki by sprawa spadkowa dobiegła do szczęśliwego końca a siostra-córa uspokoiła się nieco!
Poradzisz sobie a my będziemy Cię wspierać.
Dziewuszki-ciążówki co to się dzieje-skąd te plamienia? Czy nasze organizmy są słabsze od organizmów naszych mam i babć?
Szczecinianki nasze spotkanko staje się coraz bardziej realne- z tym ze musialybysmy sie spotkac gdzies w okolicach dworca Szczecin główny w jakiejs kawiarence...4 kwietnia
Stary 2009-03-26, 10:51   #4911
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Szczecinianki nasze spotkanko staje się coraz bardziej realne- z tym ze musialybysmy sie spotkac gdzies w okolicach dworca Szczecin główny w jakiejs kawiarence...4 kwietnia

kurcze właśnie się zastanawiam gdzie?
a o której godzinie Izuś?

Mąż i żona...
Stary 2009-03-26, 11:37   #4912
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
kasienka jaki sexi aveczek...
dzięki żabuś
Cytat:
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuu
ja też kcem!

To hotelik w którym byłam w Egipcie :
http://www.eximtours.pl/index.php?pi...peofboard%5D=1
Kurczaku my za 7 dni zapłaciliśmy 1750zł od osoby, popatrzcie jak się zmieniło
makabrito!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-03-26, 11:54   #4913
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:

kurcze właśnie się zastanawiam gdzie?
a o której godzinie Izuś?
no właśnie gdzie, bo tam koło dworca to nie ma za bardzo gdzie, ewentualnie na bramie portowej, to nie daleko
Stary 2009-03-26, 11:55   #4914
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze Aniusiu co za baba bezczelna!!!!!! kurcze ale najgorsze że z tej sytuacji nie ma prostego wyjścia współczuje wam bardzo ale mam nadzieję że jakoś się to wyjaśni i wreszcie głupie babsko zapłaci
Cytat:
co za wredny babsztyl ciężko coś doradzić
a macie spisaną umowę z tą babką
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
no co za baba Kurde, czemu ludzie uwielbiają tak kombinować. Jak nie miała kasy to mogła nie dawać zlecenia a nie tak oszukiwać.
Cytat:
4- co za cipsko z tego babsztyla!!!!!!!!!!!!!!!! ! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. .
już ja jej bym dała popalić!
Macie umowę z nią??
Odpisuje hurtem - no własnie najgorsze jest to że nie mamy umowy Bo małżon robił jej wcześniej kilka innych rzeczy, w sumie już od ponad roku robi jej zlecenia z małymi przerwami gdzie szedł na jakies inne małe fuchy i w sumie to była jego najbardziej wiarygodna klientka. Później na kolejne jej zlecenia już nie spisywaliśmy umowy bo mieliśmy do siebie zaufanie no i dzięki temu moglismy z mężem zaoszczędzić ( nie płaciliśmy podatku bo nie było przychodów teoretycznie ) I ona zawsze płaciła bez zająknięcia. No a ta ostatnia robota - kobiecie się cos odwidziało TŻ siedział tam dwa tyg. ale po 14 godz!! bo chciała mieć to ekspresowo zrobione (cały gabinet dentystyczny), stawał na głowie by się wyrobić. No i teraz ona siedzi w gabinecie i zarabia pieniążki a my wielkie g.... No i za bardzo nie mamy jak do niej dogryźć się bo nie ma umowy Tak to się wychodzi z pseudo znajomymi
Cytat:
Anusia przez chwilę to mnie zamurowało...bo nie zdaje sobie człowiek sprawy, jakie wokół nas są przeżycia bolesne... nie powinnam w sumie sie wypowiadac, bo to nie mnie spotkało....bardzo Cię podziwiam i jedyne co chce napisać, to to, że jestes twarda kobietą i dasz sobie z tym rade..a dlaczego tak myślę, bo skoro człowiek potrafi po takim czymś cieszyć sie z życia(a to od Ciebie aż promieniuje) to naprawdę jest silny.... cieplutko ściskam
Dzięki izuś tyle co napisałas wystarczy
Cytat:
Anusia wielki szacunek dla Ciebie! Trzymam kciuki by sprawa spadkowa dobiegła do szczęśliwego końca a siostra-córa uspokoiła się nieco!
Poradzisz sobie a my będziemy Cię wspierać.
Dzięki kochana I już czuję że mnie wspieracie A to sprawia że uzależniam się od was coraz bardziej
Cytat:
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuu
ja też kcem!
No ja tez bym z chęcią do szczecina pojechała Ale zawsze możemy skołować spotkanie w okolicach wrocka - ja mam blisko
Stary 2009-03-26, 12:02   #4915
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
No ja tez bym z chęcią do szczecina pojechała Ale zawsze możemy skołować spotkanie w okolicach wrocka - ja mam blisko
1- no to troche z tą babą
2- noooooooooo to ma się rozumieć
Wrocław- jestem zaaaaaa zawsze i wszędzie

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-03-26, 12:35   #4916
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
2- noooooooooo to ma się rozumieć
Wrocław- jestem zaaaaaa zawsze i wszędzie
To musimy zbierać ekipę A ktoś jeszcze jest z tamtych stron ? A ty jesteś skąd dokładnie ?
Stary 2009-03-26, 12:35   #4917
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie gdzie, bo tam koło dworca to nie ma za bardzo gdzie, ewentualnie na bramie portowej, to nie daleko
, Malutka Ty pewnie bardziej się orientujesz niż ja

Mąż i żona...
Stary 2009-03-26, 13:18   #4918
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
hej Kochane

Dzięki Kiniu

oo pierwsze slysze.....

Cytat:
Ja idę na lektora

I wiem że warto mieć znajomych i gości ale Ci co do nas przychodzą to są bardziej Tż kumple u nas do tej pory jakoś się to nie wyrównało za bardzo.
Tż koledzy Lubią trochę inne klimaty niż my oni wola wiecie takie typowe dyskoteki za którymi ja nie przepadam. A znowu moi lubią to co my więc zazwyczaj to jednak z moimi spędzamy więcej czasu. A jak robimy imprezkę w domu to niestety też musimy rozdzielać bo wszyscy na raz się nie mieszczą
he ja poczytalam za 1 razem lokatora zamiast lektora
oczywiscie czekam na recenzje
wiem jak to jest miec roznych znajomych......w kazdym towarzystwie czlowiek inaczej sie bawi.....ale jednak.....

Cytat:

to trzymam za wizytę. Obstawiam chłopaka

o to Lola tez postawila na chlopa!!!
no dziewczynki obstawiajcie .........do wygrania cenne nagroda !!!!a mianowicie ta ktora wygra.....a bedzie was wiecej zyska miano Najlepszej Wizażowej Cioci

Cytat:

Podglądaczu Ty... a lokatorzy ponoć bywaja tajemniczy...
oj bywaja......moj jest bardzo tajemniczy.....dlatego mam nadzieje ze jutro poznam plec!!!

weszlam tylko na moment bo sprzatam kuchnie......jeszcze troszke mi zostalo......

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-26, 13:31   #4919
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
oo pierwsze slysze.....

no dziewczynki obstawiajcie .........do wygrania cenne nagroda !!!!a mianowicie ta ktora wygra.....a bedzie was wiecej zyska miano Najlepszej Wizażowej Cioci

weszlam tylko na moment bo sprzatam kuchnie......jeszcze troszke mi zostalo......
No widzisz - znowu sprzątasz Będzie dziewczynka jak nic a ja będę najlepszą ciocią wizażową
Stary 2009-03-26, 14:13   #4920
dudziakowa
BAN stały

GG do dudziakowa

WItacjie dziekuje za pocieszenie....

Tak tak dzis odpoczywam.....a mojz TZ tez dzis ranos twierdzil ze mi sie brzuszek powiekszy... ja tam nic nie widze.... ale moze moj TZ juz sobie wyobraza jak rosnie.. ON topiero bedzie super tata...

buziaczki ide do lozeczka spac....
dudziakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości