![]() |
#4891 |
Rozeznanie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Basia jest fajna
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- a ten stary od choreografi to ten co w poprzedniej edycji kazał facetom w szpilkach tańczyc pamiętacie?? Dziwny facet |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
no Basia fajna i ta Eliza też
![]() te hip hopowe w wielkich koszulkach też dobre ![]() faktycznie co do chłopaków to żaden mi się nie widzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Wtajemniczenie
|
cześć z wieczora
![]() dudziakowa ale miałaś dzień ![]() ![]() Anusia_piekniusia życie Cię nieźle doświadcza ![]() ![]() czekoladka21 ale wypłatka ![]() ![]() ![]() Kasienko ale poleciały dziewuchy po Twojej kiecce ![]() ![]() ![]() co do spódnic to kupiłam sobie dziś dzinsowego-ołówka ![]() ![]() zaraz się wścieknę ![]() ![]() ![]() idę spać, coś humor nie teges ![]() do jutra ![]()
![]() |
#4894 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzięki Dzasta za miłe słowa ![]() Nawet nie miałam jak w trakcie YCD komentować bo małżon kompa okupywał a my ciągle jakieś zgrzyty mamy ![]() ![]() Lola masz jeszcze ten soczek i wódeczkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy i miłych snów
![]() do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dageciku fajny ten wisiorek. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zakorzenienie
|
Anusiu
![]() ![]() ![]() miłego dnia Kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam w ponury dzien!!! ja wczoraj zalapalam jakiegos dola i chodzilam naburmuszona na wszystkich......mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej......a jak pomysle ze jutro bede podgladac moje malenstwo w brzuszku to az mi sie mordka cieszy ![]() ![]()
![]() |
#4899 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej myszki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I masz rację... skos skosowi nierówny ![]() Myszeczki właśnie o to mi chodziło ![]() Moim avkiem przywołuję juz nie tyle wiosnę co lato ![]() Cytat:
![]() Jesteś świetną babką i dasz sobie ze wzystkim radę! Mówię Ci to ja- Jarząbek Katarzyna ![]() Główka do góry! Najważniejsze, że nie jesteś sama! ![]() Cytat:
![]() zaszalałaś kocico... nie ma co ![]() Cytat:
![]() Buziak ![]() Cytat:
![]() A w tamtej edycji ten występ w obcasach był wg mnie najlepszy ze wszystkich ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ważne że mnie się podoba i wyglądam w niej bardzo ładnie ![]() I dzięki Ci bratnia duszo, że chociaż Tobie się podoba ![]() Pokazuj ołówa! ![]() Lecę siku ![]()
![]() |
#4900 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Ja idę dzisiaj do kina jak juz pisałam i się doczekać nie mogę ![]() ja też właśnie piję sobie kawkę i sie rozbudzam trochę. A i właśnie mnie mąz powiadomił że w sobotę chłopaki przychodzą na meczyk do nas do domu. Kurcze odkąd mieszkamy sami to non stop ktoś się u nas gości:P Ale nawet się cieszę będa też 2 dziewczyny więc popijemy w męskim gronie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
warto miec znajomych i gosci.....nawet jak czasem denerwuja...
![]() |
#4902 | |||
Wtajemniczenie
|
hej Kochane
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ad 2 Ty to wiesz jak podnieść na duchu dzięki Kochana za te słowa ![]() ![]() Ad 3 Ale tak dokładnie to nie musisz nam się spowiadać ![]() Ja dziś rano znów się zdrażniłam bardzo ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I wiem że warto mieć znajomych i gości ale Ci co do nas przychodzą to są bardziej Tż kumple u nas do tej pory jakoś się to nie wyrównało za bardzo. Tż koledzy Lubią trochę inne klimaty niż my oni wola wiecie takie typowe dyskoteki za którymi ja nie przepadam. A znowu moi lubią to co my więc zazwyczaj to jednak z moimi spędzamy więcej czasu. A jak robimy imprezkę w domu to niestety też musimy rozdzielać bo wszyscy na raz się nie mieszczą Kurcze Aniusiu co za baba bezczelna!!!!!! kurcze ale najgorsze że z tej sytuacji nie ma prostego wyjścia współczuje wam bardzo ale mam nadzieję że jakoś się to wyjaśni i wreszcie głupie babsko zapłaci Edytowane przez LOLA7 Czas edycji: 2009-03-26 o 09:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Chciałam wczoraj zajrzeć jeszcze raz do Was, ale mi wizaż się nie chciał otworzyć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a macie spisaną umowę z tą babką ![]()
![]() |
#4905 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2- Jarząbek do usług ![]() 3- ech... tak mnie naszło ![]() 4- ![]() ![]() ![]() ![]() już ja jej bym dała popalić! Macie umowę z nią?? Cytat:
![]()
![]() |
#4908 | |||||||
Zadomowienie
|
![]()
Cieplutko witam...
![]() Cytat:
![]() Ja sem była na Śląsku...ot! ![]() ..tak Mężowemu marudziłam, że w końcu mnie zabrał... uwielbiam to... daget puść na email fociaki Twojej psinki...normalnie sobie bym ustawiła na pulpicie tapeciora... ![]() Cytat:
![]() Odwzajemniacz odwzajemniacza... ![]() Cytat:
a brzusiu chopsa chopsa... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No to uciekam na zakupy.... ![]() kasienka jaki sexi aveczek... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-26 o 10:32 Powód: bo kasienka ma nowy aavek |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4910 |
Wtajemniczenie
|
No dzień dobry
![]() Własnie pozrywalam tynk i zagruntowalam sciany, a teraz jade do wrocławia po takie duperelki. Jednym słowem czeka mnie podróż stulecia. A potem z mężem zabieramy się dalej do pracy. czy ja mówiłam że nienawidzę remontu??? Zazdroszczę że wy wszystkie mieszkacie w ciepłych czystych mieszkankach a u mnie-syf nad syfy ![]() Anusia wielki szacunek dla Ciebie! Trzymam kciuki by sprawa spadkowa dobiegła do szczęśliwego końca a siostra-córa uspokoiła się nieco! Poradzisz sobie a my będziemy Cię wspierać. Dziewuszki-ciążówki co to się dzieje-skąd te plamienia? Czy nasze organizmy są słabsze od organizmów naszych mam i babć? Szczecinianki nasze spotkanko staje się coraz bardziej realne- z tym ze musialybysmy sie spotkac gdzies w okolicach dworca Szczecin główny w jakiejs kawiarence...4 kwietnia
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze właśnie się zastanawiam gdzie? a o której godzinie Izuś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Zakorzenienie
|
dzięki żabuś
![]() Cytat:
ja też kcem! ![]() To hotelik w którym byłam w Egipcie ![]() http://www.eximtours.pl/index.php?pi...peofboard%5D=1 Kurczaku my za 7 dni zapłaciliśmy 1750zł od osoby, popatrzcie jak się zmieniło ![]() makabrito! ![]()
![]() |
#4913 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no właśnie gdzie, bo tam koło dworca to nie ma za bardzo gdzie, ewentualnie na bramie portowej, to nie daleko ![]()
![]() |
#4914 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No ja tez bym z chęcią do szczecina pojechała ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2- noooooooooo to ma się rozumieć ![]() Wrocław- jestem zaaaaaa zawsze i wszędzie ![]()
![]() |
#4916 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oczywiscie czekam na recenzje ![]() wiem jak to jest miec roznych znajomych......w kazdym towarzystwie czlowiek inaczej sie bawi.....ale jednak..... o to Lola tez postawila na chlopa!!! no dziewczynki obstawiajcie .........do wygrania cenne nagroda !!!!a mianowicie ta ktora wygra.....a bedzie was wiecej zyska miano Najlepszej Wizażowej Cioci ![]() oj bywaja......moj jest bardzo tajemniczy.....dlatego mam nadzieje ze jutro poznam plec!!! weszlam tylko na moment bo sprzatam kuchnie......jeszcze troszke mi zostalo......
![]() |
#4919 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
BAN stały
|
WItacjie dziekuje
![]() ![]() Tak tak dzis odpoczywam.....a mojz TZ tez dzis ranos twierdzil ze mi sie brzuszek powiekszy... ![]() ![]() ![]() ![]() buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.