|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
![]() Narazie musisz cierpliwie czekac i nie rozmyslac za duzo nad objawami bo najgorsze sa wtedy rozczarowania. Takie objawy na dwoje wróżą. Trzymam kciuki żeby u Ciebie wróżyły na fasolke ![]() i przesyłam
|
|
#1382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
a ja leże cały czas i się kuruje już mi troszkę lepiej,ale słabo mi jeszcze,niech to przeziebienie w koncu minie,nie lubie byc chora Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co mi pozostaje tylko nadzieja nie smutaj sie kochana
|
|
#1383 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przytulam bardzo mocno Cytat:
od razu się lepiej robi człowiekowi dziewczyny trzymam wielkie kciuki za testujące w przyszłych dniach, napewno się uda ![]() :kciuk i:![]() ......................... . jakoś mi dziś zle, od mojej koleżanki doszywany teść umarł ,a to był taki pogodny facet . we wrześniu tamtego roku dowiedział się ze ma zaawansowanego raka a wszystko zaczęło się od bólu barku. niestety szybko stracił nadzieję i wystarczyło pół roku... ![]() bardzo dużo daje wiara i my też musimy jej dużo mieć, bez wiary i nadzieji ani rusz... |
||
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze pol godzinki i spadam do domku.
a wiecie co - wydaje mi sie ze u mnie jest jakas blokada psychiczna / wewnetrzna presja / ktora mi nie pozwala zajsc w ciaze. Caly czas sie stresuje tym, ze nie ma kto sie zajmowac moim dzieckiem jak ja chodze do pracy. Tzn - ma kto - babcie sie nim zajmuja- ale ja wiem i czuje to, ze maja juz serdecznie dosyc. I tak od 5 meisiecy probuje zajsc, zeby jak najszybciej pojsc na wolne i zajac sie moim synkiem, a pozniej dwojka. Ze przynajmniej jeden juz bedzie odchowany i posle go do przedszkola. I tak z miesiaca na miesiac coraz wieksza presja. Generalnie babcie sie mialy zajac mlodym przez jakis czas (z zalozenia pewnie z pol roku max) a tu mija juz prawie rok. Nie podejmujemy z nimi tematu - jakos z tygodnia na tydzien prosimy czy moga przyjechac, przyjezdzaja i tak sie to kreci.... Pewnie gdybym czula to, ze robia to chetnie i w ogole to mialabym spokoj wewnetrzny. A tak to ciagle kombinowanie, itd... ach. |
|
|
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie dziewczyny jest mi tak źle bo wiem że to przeze mnie... ostatnie kilka miesięcy bardzo duzo pracowałam nieraz po 12 godzin dziennie i w dni wolne też do tego dochodziły jeszcze zajęcia i egzaminy... Ciągle zmęczona
![]() ![]() Dopiero teraz kiedy tak się wszystko zaczęło układać zrozumiałam ze to błąd... że jak chce mieć dzidziusia to musze wiecej odpoczywac a mniej czasu poświęcac na nadgodziny... Teraz to wiem i już powiedziałam szefowi ze kończe z nadgodzinami... Może kiedy bede wypoczeta i nie bede tyle sie stresowac to się uda.... Dzieki, że jesteście....
|
|
|
|
#1386 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
ja dzisiaj nie najlepszy nastrój mam myślałam,że nie wstanę z wyra tak mnie głowa nawalałą i brzuch- niedobrze mi było i myślałam że się pohawtuję nie wiem czemu nic takiego nie zjadłam a często takie objawy miałam po jakichś sałatkach i winie![]() Cytat:
dla mężusia, dobrze mówi polać mu grunt to nie nastawiać się zabardzo bo się potem rozczarować można a jak samo przyjdzie to wielka radocha będzie![]() Cytat:
![]() za następny cyklCytat:
Cytat:
Cytat:
trochę więcej luzu i na pewno się uda ![]() dla staraczek i testujących
|
|||||
|
|
|
#1387 |
|
Wtajemniczenie
|
oszalały te Nasze dziewczyny!
zamartwianiem się nic nie zdziałacie Bąbelki! trochę pogody ducha wnieście w końcu w związek..przecież Nasi Mężczyźni też są ważni! nie chcecie chyba żeby poczuli się mniej ważni niż te całe starania.. Wasz nastrój może się źle odbić na nich, a przecież Oni też uczestniczą w tym całym wielkim staraniu.. nie pozwólcie by poczuli się źle, a już na pewno by nie odczuli że są winni tej całej sytuacji, a przecież może do tego dojść, jeśli nie zmienicie nastawienia Kochane! tak więc uśmiech na buźce, i pamiętajcie że Nasi Mężczyźni póki co są najważniejsi! nie pozwólcie by seks, stał się tylko powodem do robienia dzidziusia, seks ma sprawiać Wam przyjemność! wtedy na pewno wszystko pójdzie lepiej... :przy tul:
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze powiedziane, jestem tego samego zdania ![]() dzidzia będzie owocem naszej miłości |
|
|
|
|
#1389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chciałabym rzeczywiście szybko zajść w ciąże bo i tak już mój małż i mama się dziwią że 4 miesiące i nic i mnie też dziwne myśli chwilami dopadają Cytat:
To teraz o siebie dbaj!!! ................. A ja jak nie zajdę w ciążę to na bank przez te moją pracę!! Te baby obrzydliwe wiecznie na mnie wjeżdżają ..Wczoraj , dziś...codziennie. A dziś to już tak zrobiły że ledwo co dociągnęłam się do domu a wpadłam w ryk Już w drodze do domu łzy spływały mi po policzkach a w domu to już nie miałam sił dalej się wstrzymywać. Jak można kogoś tak dręczyć...Cokolwiek się nie stanie wszystko na mnie, coś jest źle położone, coś jest przestawione w ustawieniach etc. To wszystko na pewno ja! Zepsuła się dyskietka przez co nie mogłam pewnej rzeczy wykonać dziś w godzinach pracy (zdarzyło się to jakoś zaraz przez 15) oczywiście moja wina!!!! A ja się wszystkim cholernie przejmuje.. serce mi wali, płakać mi się chce codziennie...Przez nie czuje się jak jakiś przygłup który nic nie umie..Który nie umie się pewnych rzeczy nauczyć..jak śmieć, jak takie JEDNO WIELKIE NIC Już nie mam na to ciły..nie wiadomo jak bardzo bym sie starała i tak się dopieprzają...Insynują ostatnio jakięś takie bzdury że "może biore jakieś tabletki że jestem tak roztrzepana" (ich zdaniem roztrzepana) i inne tego typu bzdury... A teksty "pytanie jak dziecka z podstawówki" , "co ty tutaj tylko sprzątasz czy wyczekujesz do 15" , "nikt nie chce z tobą współpracować, i nikt nie będzie Ci pomagał , ie widzisz tego" To mój chleb powszedni! I co ja mam zrobić? Rozmowy nie pomagają, moje zachowanie szacunku i kultury wzg. ich też nie, nawet rozmowy z kierownikiem nic nie dały.... A ja nie umiem być taka jakaś "chamska" i tak mówić jak one..Jestem typem delikatnym..Nigdy w zyciu bym do nikogo sie tak nie zwróciła jak one do mnie
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2009-03-27 o 19:24 |
||
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za upragnioną fasoleczkę, żeby pojawiła się jak najszybciej OMG co za wredne babsztyle Trzymaj się cieplutko |
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj wiem, że czasami ciężko w pracy. Nigdy nie jest idealnie, zawsze znajdą się ludzie którzy "umilają" życie w pracy. Teraz juz jesteś po pracy i nie myśl o tym. Masz czas wolny a problemy w pracy zostaw tam. Ja tak miałam na początku pracy. Wszyscy sie czepiali, a to dlatego że zazdrościli, że fajne stanowisko mi się trafiło ![]() Chcieli mnie podpuscic, zebym się poddała i przyznała ze sobie nie radze, ale im się nie dałam. Tez się im nie daj. Jak zobaczą że docinki trafiają do Ciebie, bedą górą. Wiem że łatwo się mówi, ale wierze ze sobie poradzisz. Trzeba byc pewnym siebie w taki sposób zeby inni uwierzyli ![]() Nieraz jak miałam doła w pracy, coś mi nie wychodziło i inni komentowali, że coś powinnam zrobić tak, a nie inaczej. Dochodziło do mnie, że to przeciez ja jestem specjalistą od tego czy tamtego, mam wykształcenie w tym kierunku i się znam na rzeczy bardziej od nich i stawiałam na swoim, a oni niech sie zajmują sprawami do których oni zostali zatrudnieni ![]() Pracowałam jako grafik i miałam przełożonego dyrektora, który był jednocześnie analitykiem finansowym i on się mnie najbardziej czepiał, ten co z grafiką i projektowaniem miał tyle wspólnego co ja z matematyką ![]() nie przejmuj się na pewno bedzie dobrze. Za niedługo w koncu słonko wyjdzie i wszystkim się poprawią humory po tej długiej zimie
|
|
#1392 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie pracuję , pomagam mężowi w prowadzeniu firmy , piore wnętrze auta i się nie przemęczam a też mam problemy z zajściem , myślę że i na nas przyjdzie czas więc głowa do góry z każdym przyjściem @ też mam zly nastrój ale już następnego dnia moje myśli stają się coraz bardziej optymistyczne , bo nowy cykl ,nastepna szansa, nowa nadzieja Cytat:
![]() ![]() ![]() jesteś wzorem do naśladowania , twoje myśli są tak optymistyczne że na nas dobrze oddziaływują udziela nam się![]() Sweet , kurczę nie wiem co napisać , trudna sytuacja , ale myśle tak jak Paulina - nie daj się , walcz o swoje , wiem że to trudne bo ja też jestem bardzo wrażliwą osobą i najlepiej bym uciekła , ale nie możemy się chować tylko walczyć trzymam kciuki za odwagę a te baby niech dialbi wezną i patelnią po łepetynie... rach ciach
|
||
|
|
|
#1393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Umiesz poprawić humorek... Bije od Ciebie optymizmem... Dzięki ![]() Sweet_Jelly i tak Cie podziwiam ze tam jeszcze wytrzymałaś... Musisz być silna... Kurcze ta taki ty ludzi nic sie nie poradzi wredoty i tyle... |
|
|
|
|
#1394 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczęta.. ale miałam postów do nadrobienia, uff pogubić się można. Niestety miałam w bliskiej rodzinie pogrzeb i jakoś nie miałam natchnienia na czytanie/rozmyślanie o nowym życiu.
Jednakże już po wszystkim więc wyczytałam wszystko co napisałyście i oczywiście się już pogubiłam w tym co i jak. Utkwiła mi za to bardzo mocno w pamięci pewna wyraźna fotografia z taką ładną delikatną jak nowe życie które zwiastuje kreseczką gooha3 straszesznie się cieszę z Twojego szczęścia, dużo zdrówka życzę i by czas zmierzający do dnia, kiedy ujrzysz i usłyszysz serduszko swojej fasolki minął Ci szybciutko. zuzanna12 - Tobie to na pocieszenie mogę powiedzieć, że jeżeli idzie o egzaminy na prawko to np. w moim przypadku było do 4razy sztuka ale za to od 9lat "mistrzem kierownicy" jestem i już się nie liczy ile razy zdawałamewakol ![]() A czy ktoś widział yolanda9, gdzieś się Jola zapodziała a chyba też na dniach testować powinna.. A co do mnie, to ja się wstrzymuję z testowaniem. Znając życie pewnie wredna @ i tak przylezie a do tego nie wiem kiedy jej wyczekiwać. Wg 28dniowego cyklu powinno mnie zalać dzisiaj, ale że ostatnio bywały dłuższe to jeszcze tydzień "wypatrywania". Pozdrawiam i braku @ życzę
|
|
#1395 |
|
Zadomowienie
|
SWEET musisz myśleć o sobie niestety są takie wredoty i nic na to nie poradzisz,na fasolke przyjdzie odpowiedni czas wszystko jest zapisane napewno już niedługo doczekasz sie fasolki tylko nie przejmuj sie tak praca
ZUZKA prawko to czasem trudna sprawa duzo zalezy od tego gdzie sie zdaje i na jakich ludzi sie trafia trzeba byc dobrej mysli trzymam kciuki zeby się udało następnym razem A DLA wszystkich staraczek jak zawsze dobre |
|
|
|
#1396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale niekiedy bywa inaczej,ja w końcu dałam na luzik,poczekam cierpliwie i zajmę się związkiem,ale tu teraz tż zaczął świrować,ze tak długo,ze coś nie tak itd ze mnie przeniosło sie na niego,ale rozmawiam teraz ja go wspieram,sama sie dziwie skąd ja biore siłe ,ale nie mozna sie załamać Cytat:
|
|
#1397 |
|
Wtajemniczenie
|
i jeszcze jedna moja rada Słodziutkie ..
![]() nie kupować testów i nie planować! ![]() czekajmy cierpliwie na @, bo potem nie ma zaskoczenia ![]() ja nie kupuję i nie robię testów, nie nastawiam się i mam święty spokój ![]() najlepszy przykład to GUSIEC 19 cykli czekała cierpliwie! i trafiło jej się ja już mam 9 i czekam cierpliwie, naprawdę Aniołki, 3-4 cykle to naprawdę nie jest powód do problemu chociażby podam Wam przykład inny, czytałam o tym :babeczka starała się z mężem 10 lat o dzidziusia, i nic, lekarze powiedzieli że jest bezpłodna...no więc zaadoptowali sobie dzieciątko..no nagle po kilku miesiącach zaszła w ciąże, i urodziła zdrowego dzidziusia!!! otóż dobry lekarz nigdy w życiu nie powie kobiecie że jest bezpłodna, nawet jeśli wyniki mogą wskazywać na bezpłodność, gospodarka hormonalna kobiety zmienia się tak, że można by było nazwać to CUDEM BOSKIM jedynie facet może być bezpłodny...choć to i nie wiadomo czy do końca prawda, w końcu mężczyźni też mają hormony, męskie, ale jednak mają ![]() tak więc pamiętajcie, nie ma bezpłodnych kobiet kobieta zawsze ma szansę by zajść w ciążę! więc bądźmy dobrej myśli... i kochajmy się dla przyjemności! ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Sweet Jelly! Aniołku! olej te wredoty! pomyśl o tym kto jest najważniejszy w Twoim życiu, wyznaczyłaś sobie cel i dąż do tego! niech złośliwe osoby, na tym świecie, nie odbierają Ci radości i nie mają wpływu na Twój nastrój... a jeśli są naprawdę nie do zniesienia, to zmień pracy, najważniejszy jest komfort psychiczny, bo zdrowia nie kupisz za żadne pieniądze! żadne pieniądze nie są warte tego! a psychika i stres naprawdę mają wpływ na nasze zdrowie! ono jest najważniejsze no i Twój mąż, bo na niego też przenosi się zły nastrój i stres...naprawdę Skarbie dla pieniędzy nie warto robić tego co ma na Ciebie zły wpływ..
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie skonczylam liczyc roznice kursowe...jestem padnieta...nie mam sily na nic....ide spac...
Tak nasi mezczyzni sa najwazniesi na swiecie, ja nie wyobrazam sobie zycia bez mojego TZ...no optymiz, pozytywne myslenie to podstawa sukcesu...jeszcze to ![]() Kolorowych snow kobitki
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą
życzę upojnej nocy i zostawiam do juterka papatki |
|
|
|
#1400 |
|
BAN stały
|
jej ja juz nie moge nerwowo tak durna baba mnie dobija kazdemu jednemu klientowi co przyjdzie skarzy sie ze ma wszystkie 3 pracownice w ciazy ale ta ostania to wpadla bo nawet slubu nie ma
ta franca nie rozumie ze my nie wpadlismy tylko chcielismy a slub sobie wezmiemy juz po przeprpwadzce czyli gdzies w sierpniu i mnie to nie obchodzi ze bede miala brzuszek do tej pory jeszcze jutro do pracy na sama mysl dostaje ciarek....... |
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie obudzilam sie wczesniej bo cos mnie bolalo no i przyszla wredna @, wiec nici z dzidusia...moze nastepnym razem...kiedys sie uda napewno...Dzis ladna pogoda, wiec pojde sobie na spacerek...
Napewno bedzie dobrze i uda sie w niedlugim czasie...Pozytywne myslenie ![]() Dar-proszę zmień na 28.03 - 3 cykl
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#1402 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczynki w ten piękny poranek
ewakol i karolcia tak mi przykro Potwierdzam wszystko to co napisała alisanka dobry lekarz nigdy nie powie,że kobieta jest bezpłodna ale nie tracę nadzieji.......Ja też się pytałam mojego lekarza jakie mamy szanse na dziecko i czy wogóle są a on odpowiedział,że nie umie odpowiedzieć na to pytanie ale szanse zawsze są i jest to bardzo różnie jedne kobiety zachodzą szybciej drugie trochę później ![]() Ja teraz wrzuciłam na luz i staram się nie myśleć dużó o starankach i otym,że muszę ale to jest prawda,że jest ciężko bo nieraz nachodzą takie chwile,że się mysli ale to jest silniejsze od nas niestety......juz nie wspominam jalk się zobaczy ciężarną albo małe dzieci to aż się płakac chce ![]() Ja za 5 dni przylatuję na miesiąc do Polski i powiem Wam szczerze,że poraz pierwszy boję się spotkać z moją rodzinką ponieważ wiem,że moje serce będzie mocno cierpiało gdy zobaczę dzieci mojej siostry a ma dwujkę synuś 6 lat a córa roczek,mój brat ma dwuch synków w wieku 6 i 2 lat a druga bratowa jest teraz w ciąży i ma termin na 28 maja..... Ja się cieszę bardzo,że moja rodzinka jest taka fajna i duża,że wszystcy są szczęśliwi tylko ja jedna taka czarna owca w rodzinie ![]() za Wszystkie starające się mocno 3mam oby ta wredna @ nie przylazła A tym co już zobaczyły te dwie upragnione kreseczki WIELKIE GRATKI ![]() Mocno wszystkie Was kochane |
|
|
|
#1403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przykro, że Tobie też sie nie udało.... Nastepnym razem będzie lepiej... dziś na to patrze inaczej... Wiecie dziewczyny kończe z mysleniem o starankach... Będzie co ma być... w końcu sie uda i wszystkie będziemy mieć takie nasze maleństwa... ![]() ![]() ![]() ![]() Pogoda dziś przepiekna i mimo @ lece sobie pojeździć rowerkiem... Trzeba korzystać póki jest ładnie....Milusiej i owocnej sobotki dziewczyny :przyt ul:
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
zaczynam sie bac ze znowu cos nie tak sie dzieje ![]() Dzisiaj rano pojawiło się plamienie takie delikatne. Boje sie ![]() Zadzwoniłam odrazu do lekarza kazał jechac odrazu po duphaston . nie chce znowu tego przezywać co ostatnio. Tak sie przestraszyłam, że zaczał mnie brzuch boleć. Nie moge sie uspokoić
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ty nie przejmuj sie rodzina, innym maltwiej innym trudniej....a po za tym jasli beda mieli choc troszke rozumku to nie beda cie draznic....a dzieci u mnie tez jest duzo w bloku no i tez mi czasem przykro, ale bedzie git glowka do gory
|||
|
|
|
#1407 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
........................ kochane a u mnie też śliczna pogoda , wstałam wcześniej i już mam domek posprzątany teraz lecę do garażu dokączyć myć auto... ile z tym jest roboty, w każdym rowku musi być czyste, nic kurzu ... no ale czyste autko szybciej się sprzedaje i za korzystnejszą cenę miłego dnia Goha jak wrócisz od lekarza odezwij się , bo się martwię |
||
|
|
|
#1408 | ||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
już trochę lepiej się czuję,wstalam i lepiej,ale męczy katar i kaszel,kurde jak chcę odkaszlnąć to strasznie boli,ale mam nadzieje,ze przejdzie mi,bo na kurs trzeba chodzić eh Cytat:
![]() czekać cierpliwie na @ moze przyjdzie może nie,ale najpierw trzeba się tej cierpliwości nauczyć,ale warto ![]() no tak do pół roku jak się nie zachodzi to nie jest wielki problem,później mozna sie martwić,ale w sumie nie do końca,bo niby wyniki wychodza niektórym zle zachodza szybko inni maja problem,w końcu nie wiadomo o co dokładnie chodzi Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek. Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 35 staraczek: PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) staranka zawieszone KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone whisky1985 - (Monia, 24 lata, Będzin) cykl 11, last @ 24.01 Narnijkar - (Dominika, 26 lat, Lubuskie) cykl 2, last @ 25.01 aliisanka - (Ala, 27 lat, Wrocław), cykl 7, last @ 6.02 anciaahk - (Ania, 28 lat, Mazury) cykl 4, last @ 6.02 brzoskwinia82 - (Ewa, 27 lat, ?) cykl 1, last @ 13.02 dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 7, last @ 14.02 zuzanna12 - ( Magda,26 lat, Canada ) cykl 1, last @ 14.02 ![]() kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) cykl 4, last @ 22.02 pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław) cykl 1, last @ 23.02 ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) cykl 4, last @ 24.02 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 7, last @ 25.02 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 3, last @ 26.02 ![]() pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 27.02 fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 8, last @ 27.02 celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) cykl 5, last @ 6.03 edi25 - (Edyta, 25 lat, Częstochowa) cykl 3, last @ 6.03 Sweet_Jelly - (Malwina, 22 lata, Kujawsko-pomorskie) cykl 4, last @ 7.03 magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 3, last @ 6.03 roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 11, last @ 6.03 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) last @ 9.03 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 4, last @ 9.03Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 9, last @ 11.03 martaN23 - (Marta, 23 lata, Świdnica) cykl 2, last @ 11.03 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 11, last @ 13.03 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 4, last @ 13.03 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 3, last @ 13.03 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 6, last @ 15.03 ula 87 - (Ula, 22 lata, Śląskie) cykl 6, last @ 17.03 Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) cykl 2, last @ 18.03 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 8, last @ 18.03 solarka - (...31 lat,Łuków ) cykl 2, last @ 21.03 malga19 - (Gosia, 19 lat, Kraków) cykl ? ? ?, last @ 24.03 ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 2, last @ 27.03 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 3, last @ 28.03 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 30 zafasolkowane:maugoszatka – gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach (termin – 8 maja 2009) Karola_82 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 14 maja 2009) gosiaczekdm – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 25 maja 2009) *kaalinaa* – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 29 czerwca 2009) Cassandra 23 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 3 lipca 2009) Ania0104 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin – 19 lipca 2009) erysipelothrix – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 15 lipca 2009) Gizmiatko – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009) adaikaka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 sierpnia 2009) BASIA3333 – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach (termin – 7 września 2009) czekoladka21 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 1 sierpnia 2009) DDosiek – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 12 września 2009) Foka29 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 15 września 2009) Ainka11111 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach aassssiiiikkkk – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu magdzia50 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu IwonkaAnna83 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach precious_81 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach(termin – 15 września 2009) Milibili – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach Nika1980 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 10 października 2009) sweetpinky – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach malin30 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 7 października 2009) dramaturgia prostactwa – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 października 2009) miss.hot – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 22 października 2009) sorejna – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 23 października 2009) Agusia_a9 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach flowerspower – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach (termin –11 listopada 2009) gusiec – gratulujemy! dwie kreseczki po 19 cyklach smerfeta01 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu (termin – 19 listopada 2009) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek [*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] malga19-Aniołki dwa [*][*]
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-03-28 o 11:52 |
||
|
|
|
#1409 |
|
Zadomowienie
|
Nie byłam u lekarza, do niego ide dopiero w poniedziałek. Byłam w aptece po duphaston i juz zazyłam. Jak to zrobić zeby wyłączyć myślenie?
Postaram się nie panikować, bo wiem że to najgorsza rzecz jaką moge teraz zrobić Boje sie ze to wszystko przez przytulanki, chyba musimy sie powstrzymac narazie. W poniedziałek zdam Wam relacje od lekarza.
|
#1410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

przytulam bardzo mocno 
nie wiem czemu nic takiego nie zjadłam a często takie objawy miałam po jakichś sałatkach i winie
dla mężusia, dobrze mówi polać mu

,ale nie mozna sie załamać
ale nie tracę nadzieji.......
ale to jest silniejsze od nas niestety......