|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących :D
Dobry wieczór!
![]() ![]() Cytat:
O której byśmy się z Joaśką nie umówiły i tak mamy za mało czasu. ![]() ![]() Wytłumaczcie Joaśce, że kolejna czarna torba (będąca niemal wierną kopią posiadanej) jest Jej potrzebna jak jeżowi jabłka. Niech se kupi w innym kolorze!!! ![]() A zakupy nasze skończyły się tak, że Asidło przeputawszy wcześniej podwyżkową kasę, podtykało mi ciuchy pod nos, no i zgrzeszyłam sweterkiem, wspomnianą już różową bluzeczką ![]() ![]() L'eau par Kenzo odeszło w niebyt, za to zachciało mnie się My Queen! I to jak! ![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to cmokam Was wszystkich serdecznie ![]() Czytam Was regularnie i na ogół zaśmiewam się jak norka!
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-03-29 o 09:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
Nie moge zasnac, znowu rozregulowalam sobie zegar biologiczny...
Sasiu ![]() ![]() Co do MyQueen- tez mam na nie faze- wlasnie czekam na zgrabna piecdziesiatke. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
hej, hej, wstawajcie - wiosna wzywa skowronkami
![]() Zuziaczarna zaginęła i nie masz jej od wczorajszego ranka ![]()
#4624 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tam już nie śpię,chociaż u mnie skowronków nie słychać
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
Człowiek przyjeżdża stęskniony, chce się wpisać w ulubionym wątku, a tu wizaż od godziny strajkuje
![]() ![]() Witajcie ![]() Wróciliśmy wczoraj. Wyjazd udał się niesamowicie. ![]() Mieliśmy wspaniałą pogodę, świetne warunki na stoku, towarzystwo doborowe ![]() Wyjeździłam się na nartach, odpoczęłam, naładowałam bateryjki. Aż się wracać nie chciało. Dołączam zdjęcia dla zobrazowania jakie krajobrazy otaczały nas podczas jeżdżenia ![]() ps. widzę, że jeszcze załapałam się na "stary" wątek, ale już niedużo brakuje do nowego ![]() ps2. wątku pewnie nie nadrobię, ale dziękuję wszystkim jeszcze raz za życzenia udanego wyjazdu i trzymanie kciuki za pogodę. Przydały się, było naprawdę bajecznie ![]()
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-03-29 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Irko, miło Cię widzieć
![]() Ja dzisiaj słyszałam najprawdziwszego skowronka ![]() ![]() Mam poranną prośbę. Czy ktoś z Was zna może jakiś darmowy e-dysk, na którym mogłabym umieścić ok 60 mb i przesłać linka dalej? Straszna noga ze mnie jeżeli chodzi o takie rzeczy. Edytowane przez rawita Czas edycji: 2009-03-29 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszmar ![]() Cytat:
Pani Prezesowa wrocila ![]() ![]() ![]() Spalam za dlugo i lepetyna mi peka ![]() ![]() Katt, ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
witam,
u mnie pochmurno ![]() ![]() Katt, juz gratulowałam w profilu ale pogratuluje jeszcze raz ![]() Sasiu, gratuluje udanych zakupów Irko, witaj ![]() smutno mi ![]()
#4630 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak ja zazdroszczę tym,co gdzieś wyjeżdżają
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Pani Prezes - się cieszymy powrotnie
Agaa - tulimy wirtualnie ![]()
#4632 |
rude jest piękne:)
|
Witajcie
![]() BigeM ![]() Katt ,Sasia ![]() Agaa ![]() Irenko ![]()
#4633 |
Wtajemniczenie
|
Pomocy....
![]() ![]() Przebiłam sobie wczoraj dziury w uszach i wszystko było w porządku, do rana... Obudziłam się z czarnym strupem naokoło kolczyka, jak przemyłam wodą utlenioną to krew poleciała (mało, ale ciągle leci) i teraz siedzę i się stresuję. Czy to jest normalne? Że to taki proces gojenia? Ehh, w sumie nie wiem do kogo się zwrócić, znalazłam wątek o kolczykach ale czytając nie miałam wrażenia że dziewczyny się znają ![]() Dodam, że uszy przekłuwałam w salonie piercingu, igłą i mam kolczyki ze stali chirurgicznej. Irka ![]()
#4634 |
rude jest piękne:)
|
Dorotko igla czy takim pistoletem ,ktory od razu zaklada kolczyk ?
#4635 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak przemywam wodą utlenioną to mi wtedy ta krew najbardziej wypływa... I nie wiem co z tym strupem zrobić... czy go ruszać czy zostawić... eh ![]()
![]() |
#4636 |
Rozeznanie
|
Powitać, powitać, Szanowne Towarzystwo Wymiatającego Wątku!
Wpadam jak po ogień i zostawiam wam miłą memu sercu Pieśń Na Dziś (I Na Jutro, I Na Każdy Dzień Dobrą) http://www.youtube.com/watch?v=e36R-...eature=related Miłego słuchania i miłego dnia. A ja pędzę w objęcia Małżonka, z którym będziem oglądać Supernatural ![]() Ach, ten Dean...Wielbię jego doskonałość platonicznie. Ale serce przy Małżonku, to się rozumie arcysamo przez się.
#4637 |
Zakorzenienie
|
velvet najlepiej nic nie macaj i trzymaj się rad pani z salonu. poruszaj tylko od czasu do czasu kolczykami. jak zazwyczaj goją ci się rany?
witamy prezesową ![]() Edytowane przez shachownica Czas edycji: 2009-03-29 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
czyli Endżi
|
Czeeeeść pani Prezes
![]() ![]() Shachownico, dziękuję za dedykację tych seksownych nagrań ![]() ![]() Velvet, absolutnie nie gmeraj przy strupku! Tak organizm radzi sobie przecież z zatamowaniem krwawienia i włażeniem bakterii do środka. A jak będziesz uparcie drapać to zrobi się blizna - a tego nie chcemy ![]() Ja z tego co pamiętam nie krwawiłam, ale bardzo możliwe że pierwszego dnia może być trochę podrażnione. Słuchaj kosmetyczki. Niestety szalone nastolatki, które udzielają się na wizażu dając światłe rady najczęściej nie mają absolutnie żadnej wiedzy na ten temat. Czy zna ktoś suahili ![]() /edit/ O, widzę że na youtube ktoś przetłumaczył ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-03-29 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niestety nie wiem jak zwykle goją mi się rany, bo zwykle mam tylko siniaki ![]() Ale jak kot drapnie do krwi to goi się szybko aczkolwiek zostają blizny, które znikają miesiącami... Cytat:
![]() Z przekręcaniem kolczyków też poczekam, te strupki są bardzo świeże - lepiej żeby za wcześnie nie odpadły (brr). Rano trochę panikowałam, ale już mi lepiej. Dzięki kochane dziewczyny ![]() Wiedziałam że mogę liczyć na Zuziowe Wymiataczki ![]()
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
cześć Irenko - fajnie, że Ci się wyjazd udał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym mówcie mi "miszczu" w 5 min, wetknęłam w kota dwie tabletki i wyszłam z tego bez szwanku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z przodu kota ![]() ![]() Edytowane przez shachownica Czas edycji: 2009-03-29 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Żeby pokręcić kolczykiem musiałabym zerwać strup (niestety, duży jest, nachodzi na kolczyk - z jednej i z drugiej strony płatka usznego). Na taki wyczyn na razie mnie nie stać ![]() ![]()
Edytowane przez Velvet Acid Kitty Czas edycji: 2009-03-29 o 14:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasem załuję (rzadko ![]() jakaś jest we mnie niechęć do robienia sobie kuku, choć u innych kuku mi się podoba ![]()
![]() |
#4646 | |
Zakorzenienie
|
Irka
![]() ![]() U mnie też jakoś smutno, na dworzu szaro i chłodno. Nawet mój nowo nabyty płaszcz mnie nie cieszy ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jowito a masz może konto na gmailu? Ponoć wystarczy zainstalować na dysku mały programik do tego i można korzystać z wirtualnego dysku google. ![]() Współczuję bólu głowy. Ja też się dzisiaj z bólem obudziłam. Uczucie okropne zwłaszcza, że przez miniony tydzień głowa nie bolała mnie ani raz. Piękne ![]() ![]() czemu smutno? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do problemu kolczykowego, to o ile dobrze pamiętam, to ja też przez pierwsze dni miałam strupki. Zawsze jako pierwsze kolczyki miałam srebrne kółka i co jakiś czas nimi "kręciłam". Nie było to bolesne. W sumie razem z kolczykiem w pępku goiłam w ten sposób 6 dziurek ![]() ![]() joł Aniołku ![]() ![]() Udał się nadspodziewanie dobrze ![]() Cytat:
![]() Kasiu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
Witaj Irko
![]() i jak się sprzęt sprawował ? i czy Francuzi rzeczywiście tacy niegościnni, jak się o nich opowiada ? i w ogóle napisz coś więcej o tym jak było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | ||
Zakorzenienie
|
Taka
![]() Cytat:
Nowy plaszczyk i nic sie nie chwalisz ![]() Moj nadal jest w sferze poszukiwan ![]() Cytat:
Wpilam 2 male espesso i jakby troche pomoglo ![]() Moze i Tobie kawecja pomoze ![]() Wiecie co, denerwuja mnie te zmiany czasu z zimowego na letni i odwrotnie ![]() ![]() Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-03-29 o 15:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale teraz nie mam do niego torebki ![]() Ja nie odczuwam zmiany czasu ![]() ![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-03-29 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.