![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rolki:)
Hej Dziewczynki!
Ładna pogoda, to niedługo zacznę na rolki wychodzić ![]() Ile gdzieś tak pojeździć? Na jakie mięśnie wpływa jazda? I ogólnie, jak wy ćwiczycie? ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Wtajemniczenie
|
Aralko, wystarczy poczytać temat, nie raz padały odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytania
![]() ![]()
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Rozeznanie
|
Ja wyszłam wczoraj na rolki pojeździłam niecałe 15 minut i musiałam wrócić
![]() muszę zainwestować w nowe rolki bo te stare strasznie mnie obcierają ;/
#905 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj rolkowałam od 16:30 do 18 nad samym morzem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlaczego ja nie poszlam na studia do gdanska?! ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Trasa jest piękna idealnie nowa nawierzchnia dla rowerzystów itp Z jednej strony las z drugiej morze. Nie dziwie sie nie dziwie że zazdrościsz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Wtajemniczenie
|
Panie Boże Wszechmogący, spraw, by udało mi się w tym roku do Gdańska na studia dostać!
Dziś mialam wyjść na rolki, ale lipa. Na jutro już się z siorą umówiłam (dziewięcioletnią, niech się młoda uczy ![]() ![]()
#912 |
Zakorzenienie
|
mały off jaka uczelnia i kierunek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Wtajemniczenie
|
eee że ja?
![]() ![]()
#914 |
Zakorzenienie
|
Nareszcie slonko wyszlo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Ja za kilka godzin wybieram sie na bulwarek ;D Przepiękne słońce i temperatura bardzo fajna ;D
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
Siokoladka powiedz mi dokładnie gdzie jezdzisz nad tym morzem w jakich rejonach?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
No i chyba czas przesiąść się z deski na rolki. Oficjalnie zakończyłam sezon snowboardowy i otwieram rolkowy.
Moje roleczki zakurzone gdzies leżą, a tu pewnie na Błoniach juz pełno ludzi jeździ ![]() Super info od Zico. Faktycznie warto strzelić jednego dużego posta i nawet go potem edytować dodając jakies info - a potem link - będzie cała wiedza w jednym poście ![]()
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
No tak wlasnie myslalam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Przyczajenie
|
Camarilla również jestem z Gdańska i zdecydowanie polecam miejsce podane przez przedmówczynię
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze juz w weekend sie wybiore z Tż ale ja się śmieję, że musiałabym mieć jakiś tunel żeby sie ścian trzymać bo boje sie tak na pustej przestrzeni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Nareszcie dzisiaj ma byc slonko
![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje , ze w tym roku nic sie nie zmieni ![]() ![]() Zaraz ide doprowadzic jej K2 do uzywalnosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Nareszcie bylam z Grazynka na rolkach , sezon 2009 jest otwarty
![]() Jezdzilysmy 1.25 min. spalilysmy 470 kcal tempo nie bylo zawrotne , ale to nasz pierwszy raz w tym roku i Gaga miala male problemy , skonczylo sie na 2 malych upadkach. Dzisiaj mi zapowiedziala , ze jutro znowu jedziemy ![]() Tak czy inaczej wieczorkiem jeszcze czeka mnie trening w domu na orbitreku i na dzisiaj bedzie koniec. |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() Właśnie dzisiaj zakupiłam rolki i cały niezbędny asortyment dla mojej 5,5 letniej córeczki! Pierwsza lekcja za nami..i widzę,za Mała podniesie mi z czasem poziom..hahahah ![]() Dotychczas jezdziłam dosc sporadycznie ale po zakupie nowych rolek jezdze po 10 km okolo 3 razy w tygodniu. Co do pytań o wpływ rolek na kwestie "ciałka" to z własnego doświadczenia moge powiedzieć,że systematyczne wypady 3,4 razy w tygodniu robiąc po 10 km przy rekreacyjnej jezdzie niweluje "zasiedziałość zimową" (musze dodać ze jestem 30+ ale bez wiekszej nadwyżki wagowej ![]() POLECAM rolki zwłaszcza w towarzystwie córeczek..hahahaha ![]() zatem, Skate-Mamy..łączmy się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
a ja niedawno wrocilam z moich pierwszych w tym roku rolek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
Tak slicznie jest , ze dzisiaj zawiozlam corke na ballet do sasiedniej wioski na rolkach a ona na rowerku pedalowala .
Wten sposob znowu dzisiaj spedzilam 1h na rolkach. |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Rozeznanie
|
a ja wczoraj zaszalalam i wyszlam na moje kochane roleczki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
ja jezdze codziennie, grzechem byloby nie korzystanie z takiej pogody i slonca
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Rozeznanie
|
Witajcie !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W tym roku juz sezon rozpoczelam .. dokladnie 2 dni temu, 1,5 h i praktycznie wogole nie odczulam zmeczenia chociaz myslalam, ze po takiej przerwie to wroce po 20 min ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do hamowania , to przeczytalam juz tyle wiadomosci, przejrzalam tyle filmikow, ale jak probuje wprowadzic je w zycie to dla mnie to jedna wielka masakra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was serdecznie! PS. Dobrnęłam do końca ![]() Edytowane przez DolinaNocy Czas edycji: 2009-04-04 o 16:39 Powód: ps. |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Raczkowanie
|
przebilam sie wlasnie przez wszystkie podstrony w tym wątku
![]() ![]() Zauwazylam ze czesto ZICO podkresla ze nie ma czegos takiego jak kolka kauczukowe, zastanawia mnie dlaczego wiec takie okreslenie zostalo wprowadzone, sama do niedawna myslalam ze jest poprawne. Ostatnio powiedzialam kolezance ze kupuje nowe rolki to mi odpowiedziala "pamietaj ze najlepsze to te z kauczukowymi kolkami" ![]() Wszyscy tu mowia jakie rolki wybrac a powie mi ktos jak zrobic zeby jezdzic na rolkach do tylu? tylko tak plynnie i szybko. bo ja jakos tego nie umie opanowac chyba ze to tez kwestia rolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.