Ważne ogłoszenie Linki w postach - testy i szukanie kasy na nową wyszukiwarkę - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-28, 23:24   #151
mesarka
MUSEarka

Dot.: Linki w postach - testy i szukanie kasy na nową wyszukiwarkę

Cytat:
Napisane przez Jeanne90 Pokaż wiadomość

To nie Wizażanki, które się zarejestrowały dawno temu, ale moderatorzy Tylko oni mogą mieć grafiki w podpisach.
Otóż Wizażanki, któe rejestrowały się jeszcze na starym serwerze [bodajże gazeta.pl czy coś w ten deseń] mają obrazki możliwe. Nie wiem jak teraz na nowym Wizażu, ale na starym mogły mieć, ponieważ wtedy[na poprzendim serwerze] każdy mógł mieć. To są szczególnie Wizażanki z 2005 / 2004 roku. Niektóre dobrowolnie usunęły, a niektóre pozostawiły. Czytałam gdzieś o tym wątek czy posta o tym.

Cytat:

Nie szkodzi Przepraszam, że tak na Ciebie naskoczyłam, ale ostatnio coś często biorę udział w różnego rodzaju 'ostrych' wymianach zdań i chyba jestem przewrażliwiona
Już wszystko ok - ja też byłam niewporządku.

Cytat:
Jeśli ustalonoby jakiś limit, czyli rozmiar obrazka plus np. możliwość posiadania tylko jednego pliku, to może faktycznie zdałoby egzamin. Liczę też na to, że Wizażanki kierowałyby się zdrowym rozsądkiem i nie zmuszały naszego wzroku do patrzenia na jakieś przeraźliwie jaskrawe kolory. Ale faktycznie, obrazki musiałyby być moderowane, żeby w razie czego nie przemycić tam reklamy
No właśnie, poza tym, jest na 100% wątek o nietegesowatych [o zgrozo nie mogłam znależć innego słowa ] podpisach i avatarach. Możnaby tam zgłaszać ewentualne przegięcia.

Cytat:
Taaaak, prezenty na N-K mnie rozwalają Chcę być dżezi, dajcie mi proszę prezent, najlepiej serduszkooooo...
Posród moich znajomych znajdowały się takie elementy, że nawet prosiły o "prezenciocha"
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-28, 23:29   #152
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Otóż Wizażanki, któe rejestrowały się jeszcze na starym serwerze [bodajże gazeta.pl czy coś w ten deseń] mają obrazki możliwe. Nie wiem jak teraz na nowym Wizażu, ale na starym mogły mieć, ponieważ wtedy[na poprzendim serwerze] każdy mógł mieć. To są szczególnie Wizażanki z 2005 / 2004 roku. Niektóre dobrowolnie usunęły, a niektóre pozostawiły. Czytałam gdzieś o tym wątek czy posta o tym.
O, a tego nie wiedziałam

Cytat:
Już wszystko ok - ja też byłam niewporządku.

Cytat:
No właśnie, poza tym, jest na 100% wątek o nietegesowatych [o zgrozo nie mogłam znależć innego słowa ] podpisach i avatarach. Możnaby tam zgłaszać ewentualne przegięcia.
Jest, jest Możnaby też zgłaszać przez Zły Post i napisać, że w podpisie jest reklama, albo utworzyć nową opcję zgłaszania, albo stworzyć nowy wątek na ten temat. Myślę, że nie byłoby z tym problemu

Cytat:
Posród moich znajomych znajdowały się takie elementy, że nawet prosiły o "prezenciocha"
Nie rozumiem idei dawania tych prezentów, przecież szkoda na to pieniędzy
Stary 2009-03-29, 07:12   #153
Antilia
Uzależnienie

No a zakładając, że konto premium miało by jakieś super opcje to ile takie cudo mogłoby kosztować?

Bo jakbym miała wysłać raz ma miecha sms za 2 zł to żaden problem ale jakieś kwoty typu kilkanaście zł to już by mi było żal

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-29, 08:45   #154
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
No a zakładając, że konto premium miało by jakieś super opcje to ile takie cudo mogłoby kosztować?

Bo jakbym miała wysłać raz ma miecha sms za 2 zł to żaden problem ale jakieś kwoty typu kilkanaście zł to już by mi było żal
Z tymi SMS-ami to jest jedna wielka prawda, że operatorzy wyjadają 50-70% wartości SMS-a. Dlatego, jeśli w ogóle będziemy się zajmować kontami premium (!!!), to płatności SMS-ami będą odpowiednio droższe. Dla porównania płatność przelewem lub kartą to koszt ok. 2-3% wartości zamówienia.

Podkreślam jeszcze raz, na razie konta premium to teoria. Czysta teoria.
W chwili obecnej trwa test intertekstu na forum i poczekamy jeszcze 10 dni do zakończenia testu.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-29, 09:22   #155
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Z tymi SMS-ami to jest jedna wielka prawda, że operatorzy wyjadają 50-70% wartości SMS-a. Dlatego, jeśli w ogóle będziemy się zajmować kontami premium (!!!), to płatności SMS-ami będą odpowiednio droższe. Dla porównania płatność przelewem lub kartą to koszt ok. 2-3% wartości zamówienia.

Podkreślam jeszcze raz, na razie konta premium to teoria. Czysta teoria.
W chwili obecnej trwa test intertekstu na forum i poczekamy jeszcze 10 dni do zakończenia testu.

No ja wiem, że teoria dlatego pytam ile to tak teoretycznie mogłoby kosztować?

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-29, 10:51   #156
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
No ja wiem, że teoria dlatego pytam ile to tak teoretycznie mogłoby kosztować?
Nie znam wszystkich danych, wrocimy do rozmów o kosztach premium po zakonczeniu testu intertekstu na forum.

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2009-03-29 o 10:57
Stary 2009-03-29, 11:13   #157
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Ja tylko jeszcze dodam słówko. Dla nas opcja "konta premium" to bardzo świeży pomysł - zresztą Wasz pomysł
Ja osobiście widzę to jedynie jako opcję bez reklam. Czyli wykupujesz jakiś abonament i w zamian nie oglądasz reklam na wizaz.pl
Na obecną chwilę, nawet nie wiemy, czy taki system da się u nas wprowadzić. Także zaznaczam, że to na razie jest czysto akademicka dyskusja.

Kwestia innych płatnych funkcji na wizazu jest bardzo dyskusyjna. Na pewno nie wyobrażam sobie, żebyśmy kazali płacić za ilość załączników, czy za funkcje, które są dostępne w tej chwili.
Raczej mam pytanie do Was - za jakie dodatkowe funkcje na wizazu byłybyście skłonne wykupić jakiś abonament? Co chciałybyście bardzo mieć?
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-29, 11:17   #158
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaZ Pokaż wiadomość
Kwestia innych płatnych funkcji na wizazu jest bardzo dyskusyjna. Na pewno nie wyobrażam sobie, żebyśmy kazali płacić za ilość załączników, czy za funkcje, które są dostępne w tej chwili.
Raczej mam pytanie do Was - za jakie dodatkowe funkcje na wizazu byłybyście skłonne wykupić jakiś abonament? Co chciałybyście bardzo mieć?
Mam wrażenie, że na Wizażu jest już wszystko i nie potrzeba żadnych dodatkowych opcji (no oprócz tej wyszukiwarki)
Stary 2009-03-29, 11:32   #159
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Ja tylko uzupełnię, że na pewno nie pozwolimy w żadnym przypadku kupować obrazków w podpisach, to tak dla informacji
Zależy nam na czytelności forum i portalu, a nie na miauczących koteczkach i fruwających motylkach w co 2. podpisie...
Stary 2009-03-29, 11:35   #160
sabbatha
Zakorzenienie

pewnie niejedna by zapłaciła za zieloną skórkę

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-29, 12:16   #161
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko uzupełnię, że na pewno nie pozwolimy w żadnym przypadku kupować obrazków w podpisach, to tak dla informacji
Zależy nam na czytelności forum i portalu, a nie na miauczących koteczkach i fruwających motylkach w co 2. podpisie...
Ufffff... kamień z serca
Stary 2009-03-29, 12:17   #162
Vesuvio
Rozeznanie

Gdybam
Wprowadzenie konta premium, ktorego wkupienie pozwalaloby na nieogladnie reklam nie bardzo ma sens w sytuacji, gdy wiele z nas uzywa darmowego Firefoxa z darmowym Adblockiem, skutecznie blokujac wszelkie reklamy. Dlaczego Wizazanki uzywajace np. IE mialyby placic za cos, co uzytkowniczki Firefoxa maja za darmo?
Konto premium musialoby niestety oferowac cos wiecej niz tylko przegladanie Wizazu bez reklam, dzieki Bogu (i Administracji ) nie beda to obrazki w podpisach
Vesuvio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-29, 12:30   #163
bebunio
jak promyczek słońca....

Cytat:
Ja tylko jeszcze dodam słówko. Dla nas opcja "konta premium" to bardzo świeży pomysł - zresztą Wasz pomysł
Ja osobiście widzę to jedynie jako opcję bez reklam. Czyli wykupujesz jakiś abonament i w zamian nie oglądasz reklam na wizaz.pl
Na obecną chwilę, nawet nie wiemy, czy taki system da się u nas wprowadzić. Także zaznaczam, że to na razie jest czysto akademicka dyskusja.

Ja nie powiem, co bardzo bym chciała mieć, bo bym musiała za to zacząć płacić.

A tak to sobie z tego korzystam za free.

W ogóle to forum mi się podobało ze względu na to, że nie muszę nic płacić. A tu taka niespodzianka. Wolę już mieć te reklamy, naprawdę, ale za darmo przeglądać strony. Jak będzie płatne, to nie wiem czy jeszcze będę się tutaj logować.

Edit: ewentualnie można wprowadzić jak na innych stronach ograniczenia czasowe czy prędkościowe, a jak ktoś chce mieć full, to wtedy sobie wykupuje.

dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw

Edytowane przez bebunio
Czas edycji: 2009-03-29 o 12:31
bebunio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-29, 12:47   #164
sabbatha
Zakorzenienie

ja mam nadzieję, że test przejdzie i zostaną reklamy zamiast funkcji płatnych, szkoda by było odpływu wizażanek.

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-29, 12:57   #165
katakumba
Zakorzenienie

ja tez. jak pisalam wole zeby reklamodawca, sponsor czy inny pierun placil za to ze serwsi gra niz ja. o nawet zrymowalam

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-29, 12:58   #166
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bebunio Pokaż wiadomość
Edit: ewentualnie można wprowadzić jak na innych stronach ograniczenia czasowe czy prędkościowe, a jak ktoś chce mieć full, to wtedy sobie wykupuje.
Nieeeeeeeee!!! Nie róbcie mi tego
Stary 2009-03-29, 13:30   #167
Djana
Zadomowienie

GG do Djana
Cool Dot.: Linki w postach - testy i szukanie kasy na nową wyszukiwarkę

Cytat:

Kasa za bak reklam jest Ok, ja bym sobiscie zaplacila. Niemniej zgadzam sie z przedmowczynia - ze w dobie AdBlocka moze byc to posadzne o naciagactwo. Niemniej jesli Złosiowi udaloby sie unieszkodliwic AdBlocka to to mialoby jak najbardziej racje bytu, no i nie oszukujmy sie - na samym "unieszkodliwiaczu" zapewne byscie niezle zarobili
Co do opcji "premium" to w tej chwili lekkie "ale" mi sie wlacza na sama mysl... niemniej musze sie z tym po prostu przespac, przemyslec i wtedy sie ustosunkuje Chociaz na pewno nie mowie "stanowczo nie"... zalezy co i za ile...

Cytat:
i dzieki ci o Panie

Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy

Edytowane przez Djana
Czas edycji: 2009-03-29 o 13:35
Djana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-29, 14:18   #168
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
ja mam nadzieję, że test przejdzie i zostaną reklamy zamiast funkcji płatnych, szkoda by było odpływu wizażanek.
Idea miałaby polegać na funkcji wyłączenia reklam dla osób wykupujących taką usługę. Pewnie pozostaniemy tylko przy takiej funkcji i nie będziemy dodawać następnych ekstrasów.

Ergo: dla normalnej Wizażanki nic by się nie zmieniło.

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Napisane przez bebunio Pokaż wiadomość
Tego na pewno nie zrobimy.

Pośrednio tylko - należy zauważyć - że jeśli ktoś wykupi pakiet bez reklam, to strony same z siebie będą chodzić szybciej, bo ich przeglądarka nie będzie musiała ładować plików reklamy.

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Odnośnie AdBlocka, to oczywiste jest, że po ewentualnym wprowadzeniu kont bez reklam zaostrzymy naszą politykę wobec użytkowniczek tego dodatku do Firefoxa i będą one mogły mniej zobaczyć na forum.

Podkreślam jednocześnie, że jako człowiek pracujący 14 godzin na dobę w internecie należę do grupy najbardziej zwalczających chamską reklamę z uciekającymi krzyżykami i ryczącą popierdywaniem w głośnikach. Dlatego w pełni się identyfikuję z osobami chcącymi odciąć się od prostackich reklam. Z drugiej jednak strony portal jak wizaz.pl generuje setki tysięcy złotych kosztów rocznie i nie możemy sobie pozwolić na brak jakiegokolwiek finansowania, bo po prostu musielibyśmy zamknąć portal... Dlatego uważam, że konto bez reklam jest rozwiązaniem mogącym pogodzić interesy wydawcy i użytkownika, choć dla obu stron jest to w jakimś stopniu rozwiązanie pyrrusowe.

Stary 2009-03-29, 14:26   #169
belluci2
Rozeznanie

mam ich dosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

zostało 80 ...70...60 dni intensywnej pracy

belluci2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-29, 14:51   #170
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Rzucam teraz luźne pomysły pod dyskusję:
- rozszerzona ilość emotek (nie wiem czy technicznie tak się da)
- dodatkowe skórki
- możliwość wklejenia w post grafiki np. max 30x30 *czyli wklejenia ulubionej emotki
- wyróżnienie w opisie czy jakąś grafiką przy awatarze "sponsor" "wizażanka wspiera nas finansowo" czy co tam sobie można wymyślić
- coś fajnego

Cytat:
Pośrednio tylko - należy zauważyć - że jeśli ktoś wykupi pakiet bez reklam, to strony same z siebie będą chodzić szybciej, bo ich przeglądarka nie będzie musiała ładować plików reklamy.
i to jest plus.. tylko dorzuciłabym coś jeszcze, bo i obawiam się, że Firefox i dobra wtyczka załatwia sprawę

Cytat:
Odnośnie AdBlocka, to oczywiste jest, że po ewentualnym wprowadzeniu kont bez reklam zaostrzymy naszą politykę wobec użytkowniczek tego dodatku do Firefoxa i będą one mogły mniej zobaczyć na forum.
Koniecznie reklamy będące bez konta premium nie mogą dać się blokować prostymi blokerami, wtedy d**pa zbita i nikt nic nie wykupuje

Cytat:
Podkreślam jednocześnie, że jako człowiek pracujący 14 godzin na dobę w internecie należę do grupy najbardziej zwalczających chamską reklamę z uciekającymi krzyżykami i ryczącą popierdywaniem w głośnikach. Dlatego uważam, że konto bez reklam jest rozwiązaniem mogącym pogodzić interesy wydawcy i użytkownika, choć dla obu stron jest to w jakimś stopniu rozwiązanie pyrrusowe.
O tak tak
Kmee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-29, 16:19   #171
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
- wyróżnienie w opisie czy jakąś grafiką przy awatarze "sponsor" "wizażanka wspiera nas finansowo" czy co tam sobie można wymyślić
- coś fajnego
też o tym myślałam, np oznaczone jakąś gwiazdką czy inną pierdółką, ale od razu przed oczami stają mi rzesze Wizażanek, które uznają takie coś, jako wyróżnienie, coś co może podzielić społeczność wizażową - Ty nie masz gwiazdki to jesteś gorsza, nie wspomogłaś wizażu, a sio!. Sądzę, że takie coś by nie przeszło, chociaż sama byłabym za.
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2009-03-29, 16:23   #172
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
też o tym myślałam, np oznaczone jakąś gwiazdką czy inną pierdółką, ale od razu przed oczami stają mi rzesze Wizażanek, które uznają takie coś, jako wyróżnienie, coś co może podzielić społeczność wizażową - Ty nie masz gwiazdki to jesteś gorsza, nie wspomogłaś wizażu, a sio!. Sądzę, że takie coś by nie przeszło, chociaż sama byłabym za.
Ja jestem okropna w tej kwestii, bo uważam że debile położą każdą inicjatywę, więc w takich przypadkach poprostu ban i ostrzeżenie, i nie należy w ogóle się tym przejmować
Stary 2009-03-29, 16:46   #173
Jeanne90
Zakorzenienie

Dziewczyny, ale wyróżnienia jakiegokolwiek rodzaju za to, że się zapłaciło, będą prowadzić do takich właśnie sytuacji - zapłacę i wszyscy zobaczą, jaka jestem fajna! To jest bez sensu, chwilę wcześniej dyskutowałyśmy o tym, jak uniknąć 'licytowania się' kto dał więcej, a teraz pomysł, żeby przyznawać jakieś odznaczenia? Jedno wyklucza drugie. Dawanie pieniędzy na coś tam nie jest dobrym powodem do wyróżniania kogokolwiek. Wyróżniają się np. moderatorzy, którzy robią dużo dla portalu. Jeśli już mamy płacić za portal, na co jestem w stanie się zgodzić, bo tak jak mówiłam - chciałabym go wesprzeć - to 'po cichu', po prostu dla dobrych chęci, a nie dla odznaczenia.
Stary 2009-03-29, 16:49   #174
Kmee
Zakorzenienie

Ale jak ktoś się spuszcza z radości i ma mokro w majtach, bo ma wyróżnienie, to co Ci to przeszkadza? A niech se ma..
Generalnie zawsze ludzie dążą do odmienności i po co na siłę temu zaprzeczać? Dla mnie ktoś może sobie nawet order z ziemniaka przypinać jak mu to robi dobrze a mnie to grzeje centralnie..
Stary 2009-03-29, 16:52   #175
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak ktoś się spuszcza z radości i ma mokro w majtach, bo ma wyróżnienie, to co Ci to przeszkadza? A niech se ma..
Generalnie zawsze ludzie dążą do odmienności i po co na siłę temu zaprzeczać? Dla mnie ktoś może sobie nawet order z ziemniaka przypinać jak mu to robi dobrze a mnie to grzeje centralnie..
Chodzi mi o to, żeby na Wizażu nie zrodziła się niezdrowa rywalizacja. Znalazły się nabijaczki postów, to znajdą się i takie, co to będą się chwalić, ile to one nie przeznaczyły na Wizaż.
Stary 2009-03-29, 17:25   #176
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Chodzi mi o to, żeby na Wizażu nie zrodziła się niezdrowa rywalizacja. Znalazły się nabijaczki postów, to znajdą się i takie, co to będą się chwalić, ile to one nie przeznaczyły na Wizaż.
to własnie miałam na myśli pisząc swojego posta.
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2009-03-29, 17:36   #177
Wyrak
Zakorzenienie

Poczatkowo mnie denerwowaly reklamy w tekscie, ale tak w sumie, to na ile one przeszkadzaja? Kilka dni i sie idzie przyzwyczaic. Fakt faktem, ze algorytm czasem dobieranie pasujace do reklam slowa, ale mysle ze to kwestia dopieszczenia tu i tam. Mnie konto premium nie interesuje, z pewnoscia nie za jakies dodatkowe emotki, pomysl z brakiem reklam za konto premium moze chwycic, osobiscie wole zeby to reklamodawcy placili Komentarze typu "komercha" sa bez sensu, bo wizaz to nie instytucja charytatywna, tylko glowne zrodlo dzialanosci AgiZ od lat i zdaje sie od jakiegos czasu tez pana Z Dopoki ktos mi nie kaze placic za konto i pisanie moich wypocin, to luz blues

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-29, 19:45   #178
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jaka rywalizacja? Zapłacisz git (nie będziesz mieć reklam i będziesz mieć pimpusia przy statusie, którego np. możesz ukryć), nie zapłacisz również git (będziesz mieć reklamy i nie będziesz mieć pimpusia). Marchewka musi być, żeby komuś chciało się chociaż kliknąć przelew.
W życiu to tak jest, że wszystko kręci się w okół kasy, ja wolę za coś zapłacić i nie mieć prania mózgu, że 100 rzeczy jest mi niezbędnych do życia.
Innej osobie to nie przeszkadza i super, nikt mu nie każe płacić, może sobie oglądać jakie reklamy chce i w dowolnej postaci..
Myślę, że to super układ dla użytkowników i dla prowadzących portal.
Stary 2009-03-29, 19:47   #179
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jaka rywalizacja? Zapłacisz git (nie będziesz mieć reklam i będziesz mieć pimpusia przy statusie, którego np. możesz ukryć), nie zapłacisz również git (będziesz mieć reklamy i nie będziesz mieć pimpusia). Marchewka musi być, żeby komuś chciało się chociaż kliknąć przelew.
W życiu to tak jest, że wszystko kręci się w okół kasy, ja wolę za coś zapłacić i nie mieć prania mózgu, że 100 rzeczy jest mi niezbędnych do życia.
Innej osobie to nie przeszkadza i super, nikt mu nie każe płacić, może sobie oglądać jakie reklamy chce i w dowolnej postaci..
Myślę, że to super układ dla użytkowników i dla prowadzących portal.
Chyba się nie zrozumiałyśmy. Nie jestem przeciwna płaceniu za brak reklam itd. Jestem przeciwna wyróżnianiu tych, którzy zapłacili.
Stary 2009-03-29, 19:50   #180
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba się nie zrozumiałyśmy. Nie jestem przeciwna płaceniu za brak reklam itd. Jestem przeciwna wyróżnianiu tych, którzy zapłacili.
A no to możliwe

Ja mam jedną ważną kwestię, bardzo bym chciała, aby osoby z kontem "brak reklam" miały możliwość zablokowania reklam w ich postach.
Jak już napisałam na "nowym wizażu" personalnie nie życzę sobie, aby jakiś algorytm sugerował, że mój post powiązany jest z maścią na pypcie

Edytowane przez Kmee
Czas edycji: 2009-03-29 o 19:53
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości