![]() |
#151 | ||||
MUSEarka
|
Dot.: Linki w postach - testy i szukanie kasy na nową wyszukiwarkę
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#152 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#153 |
Uzależnienie
|
No a zakładając, że konto premium miało by jakieś super opcje to ile takie cudo mogłoby kosztować?
![]() Bo jakbym miała wysłać raz ma miecha sms za 2 zł to żaden problem ale jakieś kwoty typu kilkanaście zł to już by mi było żal ![]()
![]() |
#154 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Podkreślam jeszcze raz, na razie konta premium to teoria. Czysta teoria. W chwili obecnej trwa test intertekstu na forum i poczekamy jeszcze 10 dni do zakończenia testu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Uzależnienie
|
Cytat:
No ja wiem, że teoria dlatego pytam ile to tak teoretycznie mogłoby kosztować? ![]()
![]() |
![]() |
#156 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Nie znam wszystkich danych, wrocimy do rozmów o kosztach premium po zakonczeniu testu intertekstu na forum.
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-03-29 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Ja tylko jeszcze dodam słówko. Dla nas opcja "konta premium" to bardzo świeży pomysł - zresztą Wasz pomysł
![]() Ja osobiście widzę to jedynie jako opcję bez reklam. Czyli wykupujesz jakiś abonament i w zamian nie oglądasz reklam na wizaz.pl Na obecną chwilę, nawet nie wiemy, czy taki system da się u nas wprowadzić. Także zaznaczam, że to na razie jest czysto akademicka dyskusja. Kwestia innych płatnych funkcji na wizazu jest bardzo dyskusyjna. Na pewno nie wyobrażam sobie, żebyśmy kazali płacić za ilość załączników, czy za funkcje, które są dostępne w tej chwili. Raczej mam pytanie do Was - za jakie dodatkowe funkcje na wizazu byłybyście skłonne wykupić jakiś abonament? Co chciałybyście bardzo mieć?
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#159 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Ja tylko uzupełnię, że na pewno nie pozwolimy w żadnym przypadku kupować obrazków w podpisach, to tak dla informacji
![]() Zależy nam na czytelności forum i portalu, a nie na miauczących koteczkach i fruwających motylkach w co 2. podpisie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
pewnie niejedna by zapłaciła za zieloną skórkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#162 |
Rozeznanie
|
Gdybam
![]() Wprowadzenie konta premium, ktorego wkupienie pozwalaloby na nieogladnie reklam nie bardzo ma sens w sytuacji, gdy wiele z nas uzywa darmowego Firefoxa z darmowym Adblockiem, skutecznie blokujac wszelkie reklamy. Dlaczego Wizazanki uzywajace np. IE mialyby placic za cos, co uzytkowniczki Firefoxa maja za darmo? Konto premium musialoby niestety oferowac cos wiecej niz tylko przegladanie Wizazu bez reklam, dzieki Bogu (i Administracji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
jak promyczek słońca....
|
Cytat:
Ja nie powiem, co bardzo bym chciała mieć, bo bym musiała za to zacząć płacić. ![]() A tak to sobie z tego korzystam za free. ![]() W ogóle to forum mi się podobało ze względu na to, że nie muszę nic płacić. A tu taka niespodzianka. Wolę już mieć te reklamy, naprawdę, ale za darmo przeglądać strony. Jak będzie płatne, to nie wiem czy jeszcze będę się tutaj logować. ![]() Edit: ewentualnie można wprowadzić jak na innych stronach ograniczenia czasowe czy prędkościowe, a jak ktoś chce mieć full, to wtedy sobie wykupuje.
dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw Edytowane przez bebunio Czas edycji: 2009-03-29 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
ja mam nadzieję, że test przejdzie i zostaną reklamy zamiast funkcji płatnych, szkoda by było odpływu wizażanek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
ja tez. jak pisalam wole zeby reklamodawca, sponsor czy inny pierun placil za to ze serwsi gra niz ja. o nawet zrymowalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#167 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Co do opcji "premium" to w tej chwili lekkie "ale" mi sie wlacza na sama mysl... niemniej musze sie z tym po prostu przespac, przemyslec i wtedy sie ustosunkuje ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Mam ciało boga ![]() ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-03-29 o 13:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | ||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Ergo: dla normalnej Wizażanki nic by się nie zmieniło. ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Pośrednio tylko - należy zauważyć - że jeśli ktoś wykupi pakiet bez reklam, to strony same z siebie będą chodzić szybciej, bo ich przeglądarka nie będzie musiała ładować plików reklamy. ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Odnośnie AdBlocka, to oczywiste jest, że po ewentualnym wprowadzeniu kont bez reklam zaostrzymy naszą politykę wobec użytkowniczek tego dodatku do Firefoxa i będą one mogły mniej zobaczyć na forum. Podkreślam jednocześnie, że jako człowiek pracujący 14 godzin na dobę w internecie należę do grupy najbardziej zwalczających chamską reklamę z uciekającymi krzyżykami i ryczącą popierdywaniem w głośnikach. Dlatego w pełni się identyfikuję z osobami chcącymi odciąć się od prostackich reklam. Z drugiej jednak strony portal jak wizaz.pl generuje setki tysięcy złotych kosztów rocznie i nie możemy sobie pozwolić na brak jakiegokolwiek finansowania, bo po prostu musielibyśmy zamknąć portal... Dlatego uważam, że konto bez reklam jest rozwiązaniem mogącym pogodzić interesy wydawcy i użytkownika, choć dla obu stron jest to w jakimś stopniu rozwiązanie pyrrusowe. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
mam ich dosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
- rozszerzona ilość emotek (nie wiem czy technicznie tak się da) - dodatkowe skórki - możliwość wklejenia w post grafiki np. max 30x30 *czyli wklejenia ulubionej emotki - wyróżnienie w opisie czy jakąś grafiką przy awatarze "sponsor" "wizażanka wspiera nas finansowo" czy co tam sobie można wymyślić - coś fajnego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
MUSEarka
|
też o tym myślałam, np oznaczone jakąś gwiazdką czy inną pierdółką, ale od razu przed oczami stają mi rzesze Wizażanek, które uznają takie coś, jako wyróżnienie, coś co może podzielić społeczność wizażową - Ty nie masz gwiazdki to jesteś gorsza, nie wspomogłaś wizażu, a sio!. Sądzę, że takie coś by nie przeszło, chociaż sama byłabym za.
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale wyróżnienia jakiegokolwiek rodzaju za to, że się zapłaciło, będą prowadzić do takich właśnie sytuacji - zapłacę i wszyscy zobaczą, jaka jestem fajna! To jest bez sensu, chwilę wcześniej dyskutowałyśmy o tym, jak uniknąć 'licytowania się' kto dał więcej, a teraz pomysł, żeby przyznawać jakieś odznaczenia? Jedno wyklucza drugie. Dawanie pieniędzy na coś tam nie jest dobrym powodem do wyróżniania kogokolwiek. Wyróżniają się np. moderatorzy, którzy robią dużo dla portalu. Jeśli już mamy płacić za portal, na co jestem w stanie się zgodzić, bo tak jak mówiłam - chciałabym go wesprzeć - to 'po cichu', po prostu dla dobrych chęci, a nie dla odznaczenia.
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Ale jak ktoś się spuszcza z radości i ma mokro w majtach, bo ma wyróżnienie, to co Ci to przeszkadza? A niech se ma..
![]() Generalnie zawsze ludzie dążą do odmienności i po co na siłę temu zaprzeczać? Dla mnie ktoś może sobie nawet order z ziemniaka przypinać jak mu to robi dobrze a mnie to grzeje centralnie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#176 |
MUSEarka
|
to własnie miałam na myśli pisząc swojego posta.
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Poczatkowo mnie denerwowaly reklamy w tekscie, ale tak w sumie, to na ile one przeszkadzaja? Kilka dni i sie idzie przyzwyczaic. Fakt faktem, ze algorytm czasem dobieranie pasujace do reklam slowa, ale mysle ze to kwestia dopieszczenia tu i tam. Mnie konto premium nie interesuje, z pewnoscia nie za jakies dodatkowe emotki, pomysl z brakiem reklam za konto premium moze chwycic, osobiscie wole zeby to reklamodawcy placili
![]() ![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W życiu to tak jest, że wszystko kręci się w okół kasy, ja wolę za coś zapłacić i nie mieć prania mózgu, że 100 rzeczy jest mi niezbędnych do życia. Innej osobie to nie przeszkadza i super, nikt mu nie każe płacić, może sobie oglądać jakie reklamy chce i w dowolnej postaci.. Myślę, że to super układ dla użytkowników i dla prowadzących portal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam jedną ważną kwestię, bardzo bym chciała, aby osoby z kontem "brak reklam" miały możliwość zablokowania reklam w ich postach. Jak już napisałam na "nowym wizażu" personalnie nie życzę sobie, aby jakiś algorytm sugerował, że mój post powiązany jest z maścią na pypcie ![]() Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2009-03-29 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.