Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-29, 15:26   #3811
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

zastanawiam sie co robicie ,że prawie nic nie piszecie

Cytat:
Napisane przez cher Pokaż wiadomość
o matko. cześć!
No cześć ! Gdzie się podziewasz?

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość

A ja się uczę
Gratulacje :brawo:
Mercy , kocham Cie za ten av ;-)
Aa ja tez sie uczylam przed chwilą chemii . i 1 temat przeczytalam dpiero

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Tralala

No i kolejna nudna,okropna niedziela i kolejny weekend biadolenia ,że tak nie lubię niedzieli,szczególnie kiedy Tż-et musi isc do szkoły,a ja umieram z powodu bólu żołądka.
Okresu jeszcze ani widu ,ani słychu,chociaż piersi mi urosły do rozmiarów xxl i bolą mnie jak diabli,a brzuch mam jakbym się wybierała już na porodówkę
Apropo wczoraj zrobiłam sobie płukankę i strasznie się sobie podobam w ciemnych włosach,zastanawiam się czy aby może nie lepiej mi w ciemniejszym kolorze niżeli blond
Wrzuciłam zdjęcie na nk,ale tutaj też wrzucę i oceńcie obiektywnie
Biedna Lolcia
Znam ten ból...też mnie piersi bolą i ani słychu okresu ...
Co do fryzurki to dla mnie jest Ci b,ładnie A te oczka to masz swoje czy przerobiłas?

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

my z TŻ-em i tak siedzieliśmy tylko przy małej lampce wiec chyba wystarczyło

na pewno wystarczylo

pogoda be sensu, deszcz pada

u mnie to samo ale cieplo przynajmniej jest
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-29, 15:27   #3812
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Jestem pewna ze do Ciebie tez przyjdzie nasza wiosnano juz dzis jest lepiej slonko piekne ale wiatr straszny.
Jak Ci idzie z 8abs? Bo mnie tak bolą flaki przez to ,że no robie robie juz coraz lepiej musze przyznac bo po 2 razach to mnie nawet bolalo jak kichalam
Fajnie ,że macie tam polskie sklepy no fajnie,przynajmniej mniej teskno...

Mi 7 dni... A Tobie to z jakiegoś wiadomemu powodu ?;>

Miłego dnia
no nie wiem wlasnie co jest...jak nie dostane w przeciagu paru dni to chyba test zrobie...

Cytat:
znam ten bol , noa le do mnie przyjdzie to do Ciebie moze tezMiłego dnia!
no ja sie juz zaczynam modlic zeby przyszedl bo ciaza mi teraz nie po drodze

Cytat:
hmmm, jakoś niedawno też Ci się spóźniał chyba widocznie taki złośliwy masz ten okres nooo wyjatkowo zlosliwy,..
TŻ pojechał niedawno a ja posprzątałam nieco i myślę co by tu na obiad zrobić później może na zakupy skoczę jak będzie mi się chciało, a jeśli nie to zabiorę się za pisanie pracy ciąg dalszy
widac ze mialas udany wekeend fajnie

witajcie,

tak sie wczoraj zlozylo ze po meczu Polski poszlismy do sasiadow na Szkocja-Holandia no i jak to u sasiadow drineczki pierdeczki i wrocilismy o polnocy bardzo weseli

dzis mialam tak zwanego kaca troche a mielismy na 11 zabukowana sale na badmintona i trzeba bylo jechac..Dalismy rade potem pojechalismy do miasta po praezenty male na swieta dla rodzinki i do kFC na obiadek..pycha..

teraz robie oko na sofie bo musze odespac

milego laleczki
Lolcia dla mnie w ciemnych super
Stary 2009-03-29, 15:51   #3813
anniaa

Dzien dobry wczoraj jak i dzisiaj dzien pod hasłem : nauka
Dziewczyny okres moze Wam sie spóźnic równiez z przyczyny zmiany treningu jak i diety Przepraszam nie mam sił na czytanie wszystkiego co napisałyscie.
lolciu ładnie ci w ciemnych włosach
Baby próg pkt zalezy jak pójdzie Wam egzamin

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Edytowane przez anniaa
Czas edycji: 2009-03-29 o 18:09
anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-29, 18:06   #3814
karlusss
Raczkowanie

GG do karlusss

Cytat:
Tralala
Apropo wczoraj zrobiłam sobie płukankę i strasznie się sobie podobam w ciemnych włosach,zastanawiam się czy aby może nie lepiej mi w ciemniejszym kolorze niżeli blond
Wrzuciłam zdjęcie na nk,ale tutaj też wrzucę i oceńcie obiektywnieŁadnie Tobie w tym kolorku naprawdę
Cytat:
Dzień dobry
Ale ja się zdołowałam wczoraj Wiecie ile mi pkt do szkoły na mój profil potrzeba ? 160 Ale to z testów i ocen? boje się ze nie dam rady ,a testy juz 22 kwietnia Niestety Musze od dzis wyciagnac chemię i zacząc ją przeglądać bo inaczej marnie będzie

Baby a idziesz na bal gimnazjalny?

Nigdy nie oglądałam Leciało w TV czy masz swoj film ?
Na tvn było. A oglądałyście może ''Wanted'' ? Bo ściągam i nie wiem czy warto, a jutro muszę obejrzeć Slumdoga-milionera z ulicy.

Miłego dnia
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja wlasnie wstala i robie lunch sobbie, TZ za jakas godzinke bedzie.
a tak na marginesie juz 10 dni mi okres sie spoznia....i jkaos nie czuje ze mam dostac...
Ja czekam kiedy do mnie szanowny pan ''okres'' wróci....

A u mnie spoko. Niedawno skończyłam się uczyć, a wiersza uczyłam się dziś, wczoraj mi się najzwyczajniej nie chciało. Ech koniec dwudniowej laby .
Kurde, czy Wasze mamy, też się we wszystko wtrącają? Z moją można oszaleć.
Miłego wieczorku jak i jutrzejszego dnia
karlusss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-29, 19:57   #3815
Ejli
Zadomowienie

Witam szanowne słoneczka !

Napiszę tylko w skrócie; mam deficyt czasowy niestety...
Jakieś 3? tygodnie temu padł mi komputer (heh, zaplątało się 126 wirusów^^) i dopiero od wczoraj mogę z niego korzystać. Na szczęście udało mi się trochę odzwyczaić i nawet nie cieszyłam się tak bardzo z naprawy . Jak będę miała trochę czasu (kiedy to będzieee?), to spróbuję prześledzić wątek i zorientować się, co u Was słychać . Ja mam teraz niekorzystny okres pt. klasyfikacja + zaległości + matura + bierząca nauka + dużo spraw do załatwiania . Do tego jeszcze dochodzą doły, terapia, nooo, nie mam kiedy się nudzić (mam lenia 24h/dobę i chętnie bym leżała przez cały dzień;P). Pozdrawiam Was cieplutko i życzę samej wiosny !

BTW, widzę, że wizaż się pozmieniał trochę. Irytuje mnie wygląd forum.
Ejli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-29, 20:26   #3816
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny
Tż-et też już się chyba przyzwyczaił do mnie ciemnej może pokombinuję z jakimś brązem,najwyżej przy kolejnym baleyage rozjaśnie jak się będę źle czuła
A kolor oczu mój

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-29, 23:00   #3817
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

zmieniłam avatar tylko nie wiem czemu mam na nim logo wizazu-jak się tego pozbyć, ktoś wie?
musisz zmienić format obrazka na inny niż JPG bodajże sprawdź na technicznym
Cytat:

a co? nie cieszyłabyś się jakby to już dzidzia była?

Cytat:

tak sie wczoraj zlozylo ze po meczu Polski poszlismy do sasiadow na Szkocja-Holandia no i jak to u sasiadow drineczki pierdeczki i wrocilismy o polnocy bardzo weseli

dzis mialam tak zwanego kaca troche a mielismy na 11 zabukowana sale na badmintona i trzeba bylo jechac..Dalismy rade potem pojechalismy do miasta po praezenty male na swieta dla rodzinki i do kFC na obiadek..pycha..
ale fajny weekend miałaś

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny okres moze Wam sie spóźnic równiez z przyczyny zmiany treningu jak i diety

Cytat:
Napisane przez Ejli Pokaż wiadomość
Jakieś 3? tygodnie temu padł mi komputer (heh, zaplątało się 126 wirusów^^) i dopiero od wczoraj mogę z niego korzystać. Na szczęście udało mi się trochę odzwyczaić i nawet nie cieszyłam się tak bardzo z naprawy . Jak będę miała trochę czasu (kiedy to będzieee?), to spróbuję prześledzić wątek i zorientować się, co u Was słychać . Ja mam teraz niekorzystny okres pt. klasyfikacja + zaległości + matura + bierząca nauka + dużo spraw do załatwiania . Do tego jeszcze dochodzą doły, terapia, nooo, nie mam kiedy się nudzić (mam lenia 24h/dobę i chętnie bym leżała przez cały dzień;P). Pozdrawiam Was cieplutko i życzę samej wiosny !
miłego nadrabiania zapracowana kobietko

Cytat:
Dzięki dziewczyny
Tż-et też już się chyba przyzwyczaił do mnie ciemnej może pokombinuję z jakimś brązem,najwyżej przy kolejnym baleyage rozjaśnie jak się będę źle czuła
A kolor oczu mój
kobieta zmienną jest fajnie jest coś zmienić w sumie

też muszę pomyśleć nad jakąś małą rewolucją na głowie

Dzień mi minął zdecydowanie domowo deszcz skutecznie zniechęcił mnie do wychodzenia, nawet jakbym autem miała jechać Pooglądałam zaległe seriale, a później dla równowagi pracy i rozrywki (w sensie żeby zabić wyrzuty sumienia ) pisałam pracę

Mam nadzieję że jutro przestanie padać

edit: dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-03-30 o 00:17
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-30, 08:02   #3818
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez karlusss Pokaż wiadomość
Ja czekam kiedy do mnie szanowny pan ''okres'' wróci....
a robisz cos w kierunku zeby wrocil? ja nie mialam 4 lata, leczyla sie hormonalnie, wrzucilam 3kg na wadze i od 12 mcy mam regularnieoprocz tego ze teraz mi sie spoznia..

Cytat:
a co? nie cieszyłabyś się jakby to już dzidzia była?
wiesz co, w innych okolicznosciach bym sie cieszyla bo bardzo bym chciala ale teraz jest najmnjiej opdowiedni moment...nie wiemy co TZta praca a musze pomagac jeszcze rodzicom bo u nich zle jest...i finansowo na dzidzie teraz nas nie stac za bardzo...
ale fajny weekend miałaś
bardzo fajny przyznaje
Dzień mi minął zdecydowanie domowo deszcz skutecznie zniechęcił mnie do wychodzenia, nawet jakbym autem miała jechać Pooglądałam zaległe seriale, a później dla równowagi pracy i rozrywki (w sensie żeby zabić wyrzuty sumienia ) pisałam pracę
no i przyjemne z pozytecznym

dzien dobry,

ja juz po sniadaniu i spadam do pracy.Pogoda niezla, nie ma slonca ale desczu tez nie ma

milego dnia laleczki
Stary 2009-03-30, 08:24   #3819
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co, w innych okolicznosciach bym sie cieszyla bo bardzo bym chciala ale teraz jest najmnjiej opdowiedni moment...nie wiemy co TZta praca a musze pomagac jeszcze rodzicom bo u nich zle jest...i finansowo na dzidzie teraz nas nie stac za bardzo...
no tak, rozumiem ale to ciężko jest tak naprawdę dokładnie zaplanować więc jakby przyszło co do czego to pewnie i tak byście oszaleli z radości
ale trzymam kciuki za okres jednak

Cytat:

ja juz po sniadaniu i spadam do pracy.Pogoda niezla, nie ma slonca ale desczu tez nie ma
u mnie leje nadal, od samego rana

Wstałam wcześnie żeby złożyć zamówienie z Ori i w związku z tym idę zaraz na fitness bo szkoda tak dobrze rozpoczętego dnia a później pisanie

miłego dnia Skarby

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-03-30, 12:01   #3820
Baby14
Zakorzenienie

Dzień dobry ;*
Nie poszłam dziś do szkoły. Przedłuzyłam weekend sobie ,a co ;D
Byłam na miescie i załatwiałam sobie tańce , bo wczoraj ogladajac TZG po prostu stwierdzilam ,że muszę wrócić do tańczenia Zaraz zadzwonie do takiej babki co uczy i popytam co i jak .
Byłam jeszcze w biurze podróży zapytać o jakieś oferty na wakacje. Mówie Wam ,ale mega ciacho tam siedzi Normalnie 1 rrealny facet , który mi sie spodobał Chyba czesciej bede tam chodziła ^^. Wzielam katalogi to pojde oddac
Dzis czeka mnie nauka słowek z agnielskiego mam takiego lenia ,że szok

Cytat:
no nie wiem wlasnie co jest...jak nie dostane w przeciagu paru dni to chyba test zrobie...

Czyli jest możliwe ,że bedziesz miała dzidziusia?;> Nie chce nic zapeszac jak co ale pochwal się nam

eh..czemu nie po dordze?

Chciałabym mieć takich sąsiadów...w sumie to Ci troche zazdroszcze. Na pewno bedziecie kontakt utrzymywać

To może zrób ten test bo jak jesteś i drineczki pijesz?

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Dzien dobry wczoraj jak i dzisiaj dzien pod hasłem : nauka
Dziewczyny okres moze Wam sie spóźnic równiez z przyczyny zmiany treningu jak i diety Przepraszam nie mam sił na czytanie wszystkiego co napisałyscie.

Baby próg pkt zalezy jak pójdzie Wam egzamin
Nie wiem czy to jest spowodowane jedzeniem bo ja sie staram ale nie wychodzi mi dieta moja silna wola poszla w siną dalCzyli progi ustala po egzaminie?

Cytat:

.
Kurde, czy Wasze mamy, też się we wszystko wtrącają? Z moją można oszaleć.
Tzn . do czego?
Moja nawet nie.. Bardziej ojciec ,ale rzadko jest w doomu.
Na bal idę Tylko nie wiem z kim...;/
Szczerze u nas są troszke niscy chlopcy a ja jestem wysoka;/ A o szpilkach to nawet mowy nie ma .

Cytat:
Napisane przez Ejli Pokaż wiadomość

BTW, widzę, że wizaż się pozmieniał trochę. Irytuje mnie wygląd forum.
Powodzenia skarbie ;* I napisz coś jak będziesz miała więcej czasu

Cytat:
A kolor oczu mój
cudny

Cytat:

Mam nadzieję że jutro przestanie padać
mnie tez deszcz zniecheca do wszystkiego ale wezme przyklad z ciebie i poucze sie zaraz

agolku : przepraszam ,wiem juz o dzidzi wszystko ...
Stary 2009-03-30, 12:53   #3821
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Dzień dobry ;*

agolku : przepraszam ,wiem juz o dzidzi wszystko ...
ej, dajcie spokoj,nie ma zadnej dzidzi..nie moze byc teraz...to chyba najgorszy moment jaki moglabym wymarzyc.. Ale masz racje ,ze zrobie sobie test zanim zrobie nastepnego drinka..

hej laleczki,

ja juz tylko o tym okresie mysle i teraz pewnie z nerwow nie dostane..juz 11 dni... kurde ale boje sie test zrobic..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-30, 13:27   #3822
Tarantulek
Rozeznanie

Agolek im szybciej zrobisz tym szybciej będziesz wiedziała na czym stoisz

Ewus dzięki za poradę-będe kombinowac z tym JPG ale to jak mi się zachce

Ja mam dziś lenia-(nic nowego)desz pada, szaro buro jest, idę chyba coś wszamać bo mi kiszki marsza graja

Miłego dnia!

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 14:30   #3823
anniaa

baby tak . nigdy nie ma takeigo samego progu pkt co rok wczesniej.
To zalezy jak pójdzie Wam egzamin , jak pójdzie źle to wiaodmo ze kazdy bedzie miał mniej pkt - mniej pkt aby dostac sie do danej klasy.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 14:41   #3824
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cześć i czołem [o kurde nie wiem jak zrobiłam że wyszło mi 'ć',aaa wychodzi mi ć,przestanę być analfabetką]
Dzisiaj dzień okropnie nudny,pogoda mnie dobija,żołądek i jelita zaraz potem no i jeszcze nieznośny Tż-et,po prostu gorzej niż gromadka dzieci .
Ja nadal snuję plany co do koloru włosów i marzy mi się w dalszym ciągu ten rudy,piękny rudy,taki jak z avka Anki
A tak wygląda ruda lolcia,jak Wam się podoba? póki co photoshop
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Snapshot_20090320_82.jpg (45,1 KB, 17 załadowań)

Tymoteusz
23.11.2014r

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2009-03-30 o 20:46
LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-30, 23:21   #3825
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Nie poszłam dziś do szkoły. Przedłuzyłam weekend sobie ,a co ;D
Byłam na miescie i załatwiałam sobie tańce , bo wczoraj ogladajac TZG po prostu stwierdzilam ,że muszę wrócić do tańczenia Zaraz zadzwonie do takiej babki co uczy i popytam co i jak .
o jak fajnie zazdroszczę

Cytat:

Na bal idę Tylko nie wiem z kim...;/
Szczerze u nas są troszke niscy chlopcy a ja jestem wysoka;/ A o szpilkach to nawet mowy nie ma .
to na bal gimnazjalny tez się z kimś chodzi
za moich czasów to na koniec podstawówki była tylko impreza dla ludzi z klas ósmych i nie można było nikogo przeprowadzać (tak wiem jestem stara )

Cytat:
ej, dajcie spokoj,nie ma zadnej dzidzi..nie moze byc teraz...to chyba najgorszy moment jaki moglabym wymarzyc.. Ale masz racje ,ze zrobie sobie test zanim zrobie nastepnego drinka..
Kochana, najgorszy moment to był jak miałaś 17 lat, zero wykształcenia i perspektyw na to co do garnka włożyć (potencjalnie oczywiście ) Teraz już żaden moment nie jest tragedią i dobrze wiesz o tym
Ale rozumiem Cię doskonale ze chcesz mieć to zaplanowane dobrze (mam nadzieję ze ja w przyszłości też tak zrobię ) dlatego mam razem z Tobą nadzieję że to jeszcze nie teraz
a testu się nie bój, im szybciej zrobisz tym lepiej

Cytat:
Ja nadal snuję plany co do koloru włosów i marzy mi się w dalszym ciągu ten rudy,piękny rudy,taki jak z avka Anki
zawsze chciałam mieć taki rudy ale mam za ciemne włosy żeby mi taki wyszedł, zawsze czerwone wychodziły
Moim daniem Ci pasuje (tylko pamiętaj że rudego się ciężko pozbyć później )

U mnie nic nowego poza tym, że ruszyłam tyłek w końcu, powysyłałam trochę CV i idę jutro na rozmowę w sprawie pracy oczywiście nie jest to jakaś ambitna praca (call center) ani nie emocjonuję się tym faktem zbytnio, ale żeby nie było że nie szukam to się wybiorę pozwiedzać

edit: miłych snów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-03-31 o 00:12
Stary 2009-03-31, 06:59   #3826
karlusss
Raczkowanie

GG do karlusss

Cytat:
a robisz cos w kierunku zeby wrocil? ja nie mialam 4 lata, leczyla sie hormonalnie, wrzucilam 3kg na wadze i od 12 mcy mam regularnieoprocz tego ze teraz mi sie spoznia..

Jem dużo nntk, w ogole staram się lepiej odżywiać, jak nie to pozostają tabletki od ginekologa.
Cytat:
Dzień dobry ;*
Nie poszłam dziś do szkoły.Ja nie poszłam dziś miałam tylko 4 lekcje, a komu się chce siedzieć w szkole w taką piękną pogode? Przedłuzyłam weekend sobie ,a co ;D
Byłam na miescie i załatwiałam sobie tańce , bo wczoraj ogladajac TZG po prostu stwierdzilam ,że muszę wrócić do tańczenia A co kiedyś tańczyłaś?Zaraz zadzwonie do takiej babki co uczy i popytam co i jak .
Byłam jeszcze w biurze podróży zapytać o jakieś oferty na wakacje. Mówie Wam ,ale mega ciacho tam siedzi Starszy??Normalnie 1 rrealny facet , który mi sie spodobał Chyba czesciej bede tam chodziła ^^. Wzielam katalogi to pojde oddac
Dzis czeka mnie nauka słowek z agnielskiego mam takiego lenia ,że szok

Nie wiem czy to jest spowodowane jedzeniem bo ja sie staram ale nie wychodzi mi dieta moja silna wola poszla w siną dalCzyli progi ustala po egzaminie?

Tzn . do czego? Że tak powiem, do wszystkiego
Moja nawet nie.. Bardziej ojciec ,ale rzadko jest w doomu.
Na bal idę Tylko nie wiem z kim...;/ A to Wy możecie z kimś iśc? A my nie
Szczerze u nas są troszke niscy chlopcy a ja jestem wysoka;/ Zazdroszcze.A o szpilkach to nawet mowy nie ma .
Cytat:
o jak fajnie zazdroszczę

to na bal gimnazjalny tez się z kimś chodzi
za moich czasów to na koniec podstawówki była tylko impreza dla ludzi z klas ósmych i nie można było nikogo przeprowadzać (tak wiem jestem stara )

U mnie każdy idzie sam

zawsze chciałam mieć taki rudy ale mam za ciemne włosy żeby mi taki wyszedł, zawsze czerwone wychodziły
Moim daniem Ci pasuje (tylko pamiętaj że rudego się ciężko pozbyć później )

Mnie się podoba rudy ognisty ale bałabym się sobie taki zrobić.
U mnie nic nowego poza tym, że ruszyłam tyłek w końcu, powysyłałam trochę CV i idę jutro na rozmowę w sprawie pracy oczywiście nie jest to jakaś ambitna praca (call center) ani nie emocjonuję się tym faktem zbytnio, ale żeby nie było że nie szukam to się wybiorę pozwiedzać
Powodzenia.
edit: miłych snów

A ja dzisiaj mam wolne , a co taka piękna pogoda, a ja będę w szkole siedzieć. Poza tym od rana u mnie jest gorąco, razi słoneczko. A ja zamiast dłużej pospać skorzystać z wolnego spałam do 7 No niestety nie potrafie długo spać.
Dobra lece wypić herbatę.
Miłego dnia dziewczyny
karlusss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 08:41   #3827
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie każdy idzie sam
może i dobrze jeszcze macie czas i wiele bali przed sobą
Cytat:
Powodzenia.

Cytat:
A ja dzisiaj mam wolne , a co taka piękna pogoda, a ja będę w szkole siedzieć. Poza tym od rana u mnie jest gorąco, razi słoneczko.
wagarowiczka
a u mnie słońca nie widać mam nadzieję ze chociaż jest ciepło bo zamierzam założyć półbuty

Zjadłam śniadanie i zmykam, bo mam milion spraw do załatwienia dziś

miłego dnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-03-31, 10:44   #3828
AnetkaWr
Zadomowienie

Były zawody... nie przsybyło mi,ale czuje sie jakas taka dziwna..,ociązała.. ale minęło troche i juz lepiej

160 cm
78 77
76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66 65

AnetkaWr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 12:59   #3829
Tarantulek
Rozeznanie

Lolcia! super te włosy!

Ja tak szybko tylko przywitać się chciałam i zyczyć miłęgo dzionka

To ja Mercy!
Stary 2009-03-31, 13:18   #3830
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Kochana, najgorszy moment to był jak miałaś 17 lat, zero wykształcenia i perspektyw na to co do garnka włożyć (potencjalnie oczywiście ) Teraz już żaden moment nie jest tragedią i dobrze wiesz o tym
Ale rozumiem Cię doskonale ze chcesz mieć to zaplanowane dobrze (mam nadzieję ze ja w przyszłości też tak zrobię ) dlatego mam razem z Tobą nadzieję że to jeszcze nie teraz
a testu się nie bój, im szybciej zrobisz tym lepiej
pewnie i masz racje,ze moglam wybrac gorszy moment ale teraz naprawde wolalaby nie... za duzo mam na glowie i troche problemow sie porobilo...

hej laleczko,

jem lunch wlasnie,mam paskudny dzien w pracy,okresu nie ma,najchetniej bym poprostu zasnela i obudzila sie na Wielkanoc...

milego dni
PS. wybaczcie ze nie skomentuje waszych wypowiedzi dzis ale nie mam naprawde weny...
Stary 2009-03-31, 14:51   #3831
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
pewnie i masz racje,ze moglam wybrac gorszy moment ale teraz naprawde wolalaby nie... za duzo mam na glowie i troche problemow sie porobilo...

hej laleczko,

jem lunch wlasnie,mam paskudny dzien w pracy,okresu nie ma,najchetniej bym poprostu zasnela i obudzila sie na Wielkanoc...

milego dni
PS. wybaczcie ze nie skomentuje waszych wypowiedzi dzis ale nie mam naprawde weny...
agolku kochany- mam nadzieję, że okres wkrótce przybędzie...piszesz, że porobiło się trochę problemów, może to ze stresu się tak spóźnia...?
Wierzę, że sprawy ułożą się po Twojej myśli

wybaczcie dziewczyny, że tak zaniedbuję Wizaż, ale od piątku zmorzyła mnie straszna grypa - przez 2dni leżałam tylko z gorączką i dreszczami, później doszedł kaszel i ból gardła, a dziś do kompletu migrena i katarrr Ledwie żyję, a jeszcze na domiar złego muszę codziennie rano jeździć na praktyki na drugi koniec 3miasta... Mam już dość wszystkiego, jeszcze w drugim dniu choroby dostałam okres i w ogóle czuję się strasznie

Błagam, trzymajcie kciuki żeby szybko przeszło bo już nie mam siły chorować

Pozdrawiam

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 15:46   #3832
kika171
Zadomowienie

GG do kika171

Witam Kochane Laleczki

[quote=madame_apple;117055 73]
wybaczcie dziewczyny, że tak zaniedbuję Wizaż, ale od piątku zmorzyła mnie straszna grypa - przez 2dni leżałam tylko z gorączką i dreszczami, później doszedł kaszel i ból gardła, a dziś do kompletu migrena i katarrr Ledwie żyję, a jeszcze na domiar złego muszę codziennie rano jeździć na praktyki na drugi koniec 3miasta... Mam już dość wszystkiego, jeszcze w drugim dniu choroby dostałam okres i w ogóle czuję się strasznie

Pozdrawiam/quote]
Biedactwoale na grypkę to szybciutko mleczko z miodem, chlebek z czosnkiem i do łóżeczka, raz dwa i przejdzie. Mam nadzieję, że już jutro poczujesz się lepiej a po przeziębieniu nie będzie śladu. a swoją drogą to też mam czasami tego podwójnego pecha-choroba i okres-nie wiadomo co gorsze a tu kwiatuszek na lepsiejszy humorek

Cytat:
Ja tak szybko tylko przywitać się chciałam i zyczyć miłęgo dzionka
ojejejej a Ty Pajączku co taka zabiegana? hmm?
Cytat:

Zjadłam śniadanie i zmykam, bo mam milion spraw do załatwienia dziś

miłego dnia Kochane
i mamy kolejną zaganianą Kobietkę Dziewczynki wiosna przyszła-odpoczynek się należy po dłuuugiej zimie, powolutku wszystko i spokojnie damy radę

Cytat:
Cześć i czołem [o kurde nie wiem jak zrobiłam że wyszło mi 'ć',aaa wychodzi mi ć,przestanę być analfabetką] widzę, że nie tylko ja mam problem z "c"-->znowu nie wyszłoale jest na to sposób jeśli masz laptopa
Dzisiaj dzień okropnie nudny,pogoda mnie dobija,żołądek i jelita zaraz potem no i jeszcze nieznośny Tż-et,po prostu gorzej niż gromadka dzieci .hahaha bo faceci to dzieciaki w rozmiarze XXL
a co do włosków to jeżeli mogę byc szczera to w rudym jest Ci bardzo ladnie, ale nie tak jak w blond

Cytat:

hej laleczki,

ja juz tylko o tym okresie mysle i teraz pewnie z nerwow nie dostane..juz 11 dni... kurde ale boje sie test zrobic..
Słonko nie lam się tak bo to tylko jeszcze gorzej...ja wiem, że łatwo pisac, ale to może właśnie przez ten stres cio? poza tym nie myśl, że to najgorszy okres na dziecko bo czy istnieje w ogóle coś takiego jak "odpowiedni czas na dziecko"? pewnie niektóre kobiety uważają, że tak-po 30 kiedy mają dom, męza, dobrą syt materilaną, ale spójrzmy prawdzie w oczy-ile jest kobiet, które przestrzegają tej "reguły/zasady"? a w ogóle to wszystko się ułoży pozytywnie bo inaczej byc przecież nie może

u mnie dziś piękna pogoda, było ok 14 stopni, a jutro ma byc jeszcze więcej. Ciekawe czy weekend będzie tak pogodny jak zapowiadają-ok 20stoby...ale wiadomo jak to z tą pogodą jest, dziś słoneczko jutro...śnieg
poza tym mam ostatnio straszne nerwy, wszystko mnie złości i stałam się troszkę "niemiła" co nawet na NCJ można zauważyc, ale po prostu szlak mnie trafia jak widzę jak sobie młode dziewczyny-młodsze ode mnie-marnują życie i zdrowie...wiem, że nie powinnam się wtrącac,ale cały czas się jakoś łudzę, że może to coś da...ehh naiwna jestem, ale co zrobic musiałam się troszkę znowu wyżalic

a teraz i ja zmykam bo chyba muszę Babci pomóc w kuchni, miłego popołudnia Kwiatki

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 16:22   #3833
Baby14
Zakorzenienie

Dzień dobry ;*
A ja dziś zaspałam autobus mam 20 po siódmej a budzik zadzwonil mi o 7 biegałam ,zeby tylko zdązyc. Nawet nie wiecie jaka byłam przez to zła
Wogoole to znowu na nic czasu nie mam. A za nauke musze sie wziasc takze wybaczcie jak od jutra bede rzadziej zagladac tutaj

kika171: To u Ciebie piękna wiosna jest U mnie dopiero po południu sie wypogodziło ale 14 stopni to chyba nie ma ...^^ . Miejmy nadzieje ze u Ciebie 18 bedzie
Wiesz ...co do NCJ to ja tam nie wchodze juz. Bez sensu. PO porstu brak mi słow do niektorych dziewczyn , ktore jedza dziennie jablko i serek i pytaja czy to nie za duzo ;/

madame_apple:
Biedna trzymam kciuki zeby przeszło ;*

agolek: Tobie też żeby się humor kochana poprawił a świeta juz niedługo przecież

AnetkaWr: W co były zawody ?

karlusss: Kiedyś taczyłam prawde powiedziawszy wszystko co się dało Ale tak najwięcej to towarzyskie , latino-dance i nowoczesne Bardzooo mi się podobało ,ale potem sie z facetem nie dogadywałam
Co do pana to tak , starszy Ale chyba nie o duzo
My możemy sobie zabrać kogoś na komers

Ewusia_marchew
:Nie jesteś stara A tak wogole to gdzie chcesz pracować/?;>

LoLcIa123: Według mnie w rudym jest Ci przeCUDNIE ! Strasznie podobaja mi sie niebieskie oczy i rude wlosy ! Jesli mozesz to wyfarbuj się tak. Naprawde swietnie wygladasz w tym kolorze.

anniaa: Dzięki Aniu Podniosłaś mnie na duchu Ja sie na niczym nei znam

Miłego dnia;*
Stary 2009-03-31, 19:25   #3834
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:

hej laleczko,

milego dni
Biedny Agolek, stres dopadł Cię-mozliwe ze przez to okres się spoznia tez, ech pomyśl sobie: co Cię nie zabije to Cie wzmocni
mam nadzieje ze jutro juz humorek będzie lepszy

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
:

Pozdrawiam
Wracaj do zdrowia Jabłuszko moze jakies domowe sposoby np. czosnek?mi to pomagało nieraz..chociaz pewnie najlepiej pojsc do lekarza

Cytat:
Napisane przez kika171 Pokaż wiadomość
Witam Kochane Laleczki

ojejejej a Ty Pajączku co taka zabiegana? hmm?

naaauka

i mamy kolejną zaganianą Kobietkę Dziewczynki wiosna przyszła-odpoczynek się należy po dłuuugiej zimie, powolutku wszystko i spokojnie: damy radę
hehehe codziennie se to powtarzam

u mnie dziś piękna pogoda, było ok 14 stopni, a jutro ma byc jeszcze więcej. Ciekawe czy weekend będzie tak pogodny jak zapowiadają-ok 20st:by...ale wiadomo jak to z tą pogodą jest, dziś słoneczko jutro...
poza tym mam ostatnio straszne nerwy, wszystko mnie złości i stałam się troszkę "niemiła" co nawet na NCJ można zauważyc, ale po prostu szlak mnie trafia jak widzę jak sobie młode dziewczyny-młodsze ode mnie-marnują życie i zdrowie...wiem, że nie powinnam się wtrącac,ale cały czas się jakoś łudzę, że może to coś da...ehh naiwna jestem, ale co zrobic: musiałam się troszkę znowu wyżalic
Wiem własnie, ale coz czasem trzeba ryknąc-moze a nóz widelec do kogoś dotrze..chociaz mało jest ludzi, którzy uczą się na czyichś błędach.

a teraz i ja zmykam bo chyba muszę Babci pomóc w kuchni, miłego popołudnia Kwiatki:
narazie Słonko

Cytat:
Dzień dobry ;
A ja dziś zaspałam autobus mam 20 po siódmej a budzik zadzwonil mi o 7 biegałam ,zeby tylko zdązyc. Nawet nie wiecie jaka byłam przez to zła
Wogoole to znowu na nic czasu nie mam. A za nauke musze sie wziasc takze wybaczcie jak od jutra bede rzadziej zagladac tutaj

rozumiemy, ja tez mam teraz nawał i tez pewnie będe ciut rzadziej zaglądac, ale damy radę

Ja się odmózgowuje i ogladam :Nie igraj z aniołem"(telenowela) na you tube

Miłego wieczorka i dobrej nocki na wypadek jakbym czasem juz tu dziś nie wpadła

To ja Mercy!

Edytowane przez Tarantulek
Czas edycji: 2009-03-31 o 19:26
Stary 2009-03-31, 20:19   #3835
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
agolku kochany- mam nadzieję, że okres wkrótce przybędzie...piszesz, że porobiło się trochę problemów, może to ze stresu się tak spóźnia...?
Wierzę, że sprawy ułożą się po Twojej myśli

dzieki Jabluszkono zobaczymy jak bedzie...

Pozdrawiam
no to ja trzymam kciuki zeby juz ci lepiej bylono i rzuc mi tym okresem tutaj...

Cytat:
Słonko nie lam się tak bo to tylko jeszcze gorzej...ja wiem, że łatwo pisac, ale to może właśnie przez ten stres cio? poza tym nie myśl, że to najgorszy okres na dziecko bo czy istnieje w ogóle coś takiego jak "odpowiedni czas na dziecko"? pewnie niektóre kobiety uważają, że tak-po 30 kiedy mają dom, męza, dobrą syt materilaną, ale spójrzmy prawdzie w oczy-ile jest kobiet, które przestrzegają tej "reguły/zasady"? a w ogóle to wszystko się ułoży pozytywnie bo inaczej byc przecież nie możedzieki Kikus, wiem ze nie ma odpowiedniej pory na dziecko ale teraz jest bardzo nieodpowiednia..

u mnie dziś piękna pogoda, było ok 14 stopni, a jutro ma byc jeszcze więcej. Ciekawe czy weekend będzie tak pogodny jak zapowiadają-ok 20stoby...ale wiadomo jak to z tą pogodą jest, dziś słoneczko jutro...śniegzazdroszcze pogody, u mnie dzis calkie srednio...
poza tym mam ostatnio straszne nerwy, wszystko mnie złości i stałam się troszkę "niemiła" co nawet na NCJ można zauważyc, ale po prostu szlak mnie trafia jak widzę jak sobie młode dziewczyny-młodsze ode mnie-marnują życie i zdrowie...wiem, że nie powinnam się wtrącac,ale cały czas się jakoś łudzę, że może to coś da...ehh naiwna jestem, ale co zrobic musiałam się troszkę znowu wyżalic

a teraz i ja zmykam bo chyba muszę Babci pomóc w kuchni, miłego popołudnia Kwiatki
zazdroszcze Ci,ze masz Babcie ktorej mozesz pomoc..co ja bym dala zeby moje babcie zyly teraz...Pewnie to wielkanocne przygotowania?

Cytat:
Dzień dobry ;*
A ja dziś zaspałam autobus mam 20 po siódmej a budzik zadzwonil mi o 7 biegałam ,zeby tylko zdązyc. Nawet nie wiecie jaka byłam przez to zła zdazylas ?
Wogoole to znowu na nic czasu nie mam. A za nauke musze sie wziasc takze wybaczcie jak od jutra bede rzadziej zagladac tutaj no trzeba miec priorytety
agolek: Tobie też żeby się humor kochana poprawił a świeta juz niedługo przecież
;*
no ja tej mysli sie trzymam juz tylko..

Cytat:
Biedny Agolek, stres dopadł Cię-mozliwe ze przez to okres się spoznia tez, ech pomyśl sobie: co Cię nie zabije to Cie wzmocni
mam nadzieje ze jutro juz humorek będzie lepszy
dzieki sloneczko

i Wam wszystkim dziekuje za te buziaki i usciski..kochane jestescie..
To byl moj kolejny straszny dzien w pracy na dodatek i nie dosc ze sie stresuje okresem to jeszcze to...

dobranoc wam mowie, spijcie smacznie
Stary 2009-03-31, 20:41   #3836
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

zdrowiej Kochana jak najszybciej

Cytat:

i mamy kolejną zaganianą Kobietkę Dziewczynki wiosna przyszła-odpoczynek się należy po dłuuugiej zimie, powolutku wszystko i spokojnie damy radę
tja, odpoczynek ja się dopiero budzę ze snu zimowego i nabieram energii

Cytat:
niektórzy nie słuchają dopóki się nie przekonają na własnej skórze ale przynajmniej próbujesz
Cytat:

Ewusia_marchew
:Nie jesteś stara A tak wogole to gdzie chcesz pracować/?;>
a dziękuję za pocieszenie
a pracować gdzie chcę to sama nie wiem na razie gdziekolwiek żeby na paliwo zarobić

Cytat:

Ja się odmózgowuje i ogladam :Nie igraj z aniołem"(telenowela) na you tube
telenowelomaniaczka

Cytat:

zazdroszcze Ci,ze masz Babcie ktorej mozesz pomoc..co ja bym dala zeby moje babcie zyly teraz...Pewnie to wielkanocne przygotowania?
moja Babcia jedna nawet jak już ledwo chodziła to przed świętami około 10 ciast piekła też już nie mam żadnej Babci niestety, od dawna

Cytat:

To byl moj kolejny straszny dzien w pracy na dodatek i nie dosc ze sie stresuje okresem to jeszcze to...
Kochana zrób ten test, bo normalnie przylecę i sama Ci przywiozę po co się stresować .... może przez ten stres coraz bardziej Ci się okres spóźnia (ja tak miałam raz spóźniał się i spóźniał, zrobiłam test, okazało się że dzidzi nie będzie, stres poszedł, okres przyszedł )

Ale miałam dzień rano dermatolog, później uczelnia (biblioteka, ksero itp), następnie Oriflame odebrać kosmetyki, no a później ta niby rozmowa (ale ogólnie beznadzieja, firma jakaś niepoważna zupełnie, 2,5 godziny nas trzymali i niby ze "szkolili" zanim zaczęli mówić o konkretach i zarobkach i jak to usłyszałam to wyszłam razem z dwiema innymi dziewczynami szkoda było mi czasu na takie naciąganie ) Wkurzona z deczka poszłam do kumpeli na kawę poplotkować trochę, później wróciłam do domu (była już 18 prawie) zjadłam obiad i pojechała z Siss na zakupy bo lodówka jakaś pustawa była No i teraz bolą mnie ręce od noszenia różnych rzeczy i ogólnie dość padnięta jestem
Ale ogólnie okej było, dałam radę najgorsze z tego wszystkiego było chyba parkowanie w tym szalonym mieście normalnie znaleźć wolne miejsce parkingowe gdziekolwiek w Katowicach to graniczy z cudem... żebym chociaż do centrum się pchała, ale nie nawet w zupełnie oddalonych od centrum miejscach nie ma miejsc do parkowania Chyba wrócę do jeżdżenia tramwajem

Ale sie rozpisałam

idę zjeść kolację

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-03-31, 21:51   #3837
schism_
Zadomowienie

Helloł

Jabłuszko-Szybkiego powrotu do zdrowia życze

Tarantulek-Też będę musiała zacząć to oglądać wreszcie ;D

Ewusia-Czyli dzień miałaś intensywny. Hmm od czasu do czasu zastrzyk adrenaliny nie zaszkodzi,a wręcz przeciwinie

U mnie,
wiosenne przesilenie.
Coraz pozytywniejsz(póki co) ,tak jak weekend minął spokojnie wręcz leniwie tak tydzień zaczął się jak trza ^^
Niby błahostki ale..

Wczoraj raczyłam odwiedzić ćwiczenia z analizy i interpretacji,kobita ciekawie opowiadała o roku 1984 Orwella i inwigilacji więc się nie wynudziłam,potem wiedza o qltro ,które se podarowałam,ot nagły leń i nasilenie kataru ;p
Więc poszłam
A,że pogoda słoneczna ,kierunek Sopot.
Tam 'zaszalałam' nad Cappuccino i tiramisu i wziuum na molo.
Morze cudne,atmosfera również. Na uszach (jak zwykle..)muzyka i powoli odpłynęłam *_* Ot po prostu,wyłączyłam myśli,gdybanie,lęki i niepokoje tylko dzwięki i widok tafli wody.
Coś wspaniałego...
'Po' przysiadłam na ławce koło sanatorium reumatologicznego,
słońce grzało,wróble ćwierkały a niedaleko siedział pewien młody chłopczak, łudzaco podobny do tego aktora co w Zmierzchu grał Jaspera ;D
Minęło kilka minut, wezbrał się wiatr,chmury, ptaki odfrunęły,on polazł mnie zaczęło boleć ucho.
o_O

No nic, wzięłam tyłek w troki i udałam się do domu.
Tam wzgledny spokój (tzn.matka coś nie szaleje :P) i wdałam się w premierowe przesłuchanie albumu White Lies,
niby młody zespół a gra rewelacyjnie ,że słuchałabym ich na okrągło ^_^
Wieczorem pogaduszki przez gygy z przyjaciółką lycealną', umówiłyśmy się na kawę, przy okazji wyznała mi skrycie pewien niu(an)s,
dizwne ale..
Otóż 2 tygodnie temu we wtorek jadąc kolejką z polibudy ,w przedziale napotkała 'słitaśnego'chłopaka, radości nie było końca,zwłaszcza,że ów tak jakby spozierał na nią. No nic wysiadł i finito. Tydzień temu o tej samej porze, znów jadą w1 przedziale, na przeciwko siebie,przez 15 min.drogi przenikliwie gapił sie jej w oczy ,mimo,ze ta speszona itd..
I znowuż wysiadł i znowuż koniec.
Dzioucha wręcz zafascynowana tą sytuacją,wiadomo love story itd..

Z drugiej strony,tak se personalnie myślę,że jaki normalny facet wpatrywałby się obcej kobiecie w oczy o_O Skoro jest w niej wiele ciekawszych miejsc , wogóle mógłby zagadać e.tc ...
No ale zdarzają się i tacy..

A dzisiaj..
Zajęcia z muzealnictwa na 11:30
wstałam o 11
No nic mówię se, pogoda cudna, samopocucie również lepsze, wykorzystam dzień na coś innego
SKM'ka wsiad ,przystanek Wrzeszcz ,gwozdz programu-Galeria Bałtycka.
Podreptałam tu i ówdzie,zachwyciwszy się asortymentem Simple,Zary,Mango i Monnari. Cenami mniej..
W niejakiej Bershce stanęłam wryta, po fakcie,że wymarzona ramoneska z pieprzonych 299 zdrożała na jeszcze bardziej pitolone 399
inne rzeczy to samo :yyy:
na pocieszenie nabyłam gdzie indziej sandały gladiatorki nabijane ćwiekami i kamizelkę z cienkich frędzelków w Cubusie, dodatkowo na przecenie ;D

Koło 15 zabrałam się do domu (umownie) jadę i jadę aż decyduję,że wysiąde 2 przystanki wcześniej i pójdę do Klifu' na kawę w Mac'u.
Jak postanowiłam tak zrobiłam.. Latte dodała kopa i sił na dalszy maraton.
Idę alejką,patrzę,a tam wychyla się postawna męska sylwetka. Ten zaś osobnik, posiadacz gęstych ciakawie ścieniowanych włosów przed ramiona, gustownego tatuażu na dłoni,o ponętnej buzce ,odziany w zawadiackim (acz gustownym i stonowanym) stylu rockabilly (czy jak to się tam pisze)
Poniekąd bardzooooo w moim typie *_____________________*
Żywot gestykulując rozmawiał przez komórkę.
Z wrażenia lekko otumaniona przystanęłam i nic, odwrociłam się jak ostatni ciul ,bo sie wstydze',ze wyjde na durnia. Tsaa..
Ów psozedł w rpzeciwną stronę, po dwóch,trzech minutach,wytrzezwiałam i dalej jego śladami,
co by se popatrzeć trochę
Zapieprzał jak jakaś puma,non-stop gadając (pewnie pies gończy płci żeńskiej dzwonił ...) kierując się do wyjścia.
I tyle .
Właśnie tyle mi było dane nacieszyć swój wzrok,podnieśc poziom endorfin i innych substancji odpowiedzialnych za rześki stan ducha.

;/

Plując se w brodę z rozgoryczenia, pochodziłam tu i ówdzie i wróciłam do domu. Szybki obiad i skleciłam kilka zdań do wiadomej pracy,przy okazji dowiadując się,że w tym semestrze zaliczyć trza przynajmniej 2 fakultety, na jednym nie byłam ni razu więc rachunek jest prosty
Żeby nie było, na resztę dnia przerwałam robotę i relaksu ciąg dalszy,
zwłaszcza,że wieczór cudny

Dobra nie będę Was tu już zamęczać swym monologiem..

Miłych snów ;]
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-31, 23:48   #3838
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Ewusia-Czyli dzień miałaś intensywny. Hmm od czasu do czasu zastrzyk adrenaliny nie zaszkodzi,a wręcz przeciwinie
ano (aczkolwiek takiego powera do latania zwłaszcza po sklepach jak Ty to chyba żadna z nas nie ma )

Cytat:

A,że pogoda słoneczna ,kierunek Sopot.
Tam 'zaszalałam' nad Cappuccino i tiramisu i wziuum na molo.
Morze cudne,atmosfera również. Na uszach (jak zwykle..)muzyka i powoli odpłynęłam *_* Ot po prostu,wyłączyłam myśli,gdybanie,lęki i niepokoje tylko dzwięki i widok tafli wody.
Coś wspaniałego...
czemu ja nie mieszkam nad morzem tylko na Śląsku

Cytat:
Otóż 2 tygodnie temu we wtorek jadąc kolejką z polibudy ,w przedziale napotkała 'słitaśnego'chłopaka, radości nie było końca,zwłaszcza,że ów tak jakby spozierał na nią. No nic wysiadł i finito. Tydzień temu o tej samej porze, znów jadą w1 przedziale, na przeciwko siebie,przez 15 min.drogi przenikliwie gapił sie jej w oczy ,mimo,ze ta speszona itd..
I znowuż wysiadł i znowuż koniec.
Dzioucha wręcz zafascynowana tą sytuacją,wiadomo love story itd..

Z drugiej strony,tak se personalnie myślę,że jaki normalny facet wpatrywałby się obcej kobiecie w oczy o_O Skoro jest w niej wiele ciekawszych miejsc , wogóle mógłby zagadać e.tc ...
No ale zdarzają się i tacy..
dziwna historia, naprawdę jakby miała jakiś ciąg dalszy to melduj

Cytat:
Idę alejką,patrzę,a tam wychyla się postawna męska sylwetka. Ten zaś osobnik, posiadacz gęstych ciakawie ścieniowanych włosów przed ramiona, gustownego tatuażu na dłoni,o ponętnej buzce ,odziany w zawadiackim (acz gustownym i stonowanym) stylu rockabilly (czy jak to się tam pisze)
Poniekąd bardzooooo w moim typie *_____________________*
Żywot gestykulując rozmawiał przez komórkę.
Z wrażenia lekko otumaniona przystanęłam i nic, odwrociłam się jak ostatni ciul ,bo sie wstydze',ze wyjde na durnia. Tsaa..
Ów psozedł w rpzeciwną stronę, po dwóch,trzech minutach,wytrzezwiałam i dalej jego śladami,
co by se popatrzeć trochę
Zapieprzał jak jakaś puma,non-stop gadając (pewnie pies gończy płci żeńskiej dzwonił ...) kierując się do wyjścia.
I tyle .
Właśnie tyle mi było dane nacieszyć swój wzrok,podnieśc poziom endorfin i innych substancji odpowiedzialnych za rześki stan ducha.
uwielbiam Twoje opisy "osobników"

Chodź pora jeszcze wczesna (jak dla mnie ofc ) to jestem już zebrana w pełni do spania i za chwilę też to uczynię bo padam na ryjek

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-04-01, 07:59   #3839
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

moja Babcia jedna nawet jak już ledwo chodziła to przed świętami około 10 ciast piekła też już nie mam żadnej Babci niestety, od dawna szkoda,ze sie decenia ile sie mialo szczescia jak go zabraknie...zawsze nam sie wydaje,ze Babcie,Rodzice,Ciocie beda zawsze kolo nas a potem nadchodzi taki dzien ze ich zabraknie...

Kochana zrób ten test, bo normalnie przylecę i sama Ci przywiozę po co się stresować .... może przez ten stres coraz bardziej Ci się okres spóźnia (ja tak miałam raz spóźniał się i spóźniał, zrobiłam test, okazało się że dzidzi nie będzie, stres poszedł, okres przyszedł ) ja jeszcze poczekam...Za tydzien w srode tak czy inaczej mam ginekologa.. Poza tym jakby sie okazalo,ze jestem to juz wogole nie bede miala nawet sily stawic czola codziennym obowiazkom w pracy chociazby...
Moze poprostu mi sie spoznia...zwlaszcza,ze przeciez mialam kiedys takie problemy z nim... ale jak do piatku nie bedzie to przemysle ten test chyba...

Ale miałam dzień rano dermatolog, później uczelnia (biblioteka, ksero itp), następnie Oriflame odebrać kosmetyki, no a później ta niby rozmowa (ale ogólnie beznadzieja, firma jakaś niepoważna zupełnie, 2,5 godziny nas trzymali i niby ze "szkolili" zanim zaczęli mówić o konkretach i zarobkach i jak to usłyszałam to wyszłam razem z dwiema innymi dziewczynami szkoda było mi czasu na takie naciąganie ) przykro mi....widac twoja praca wymarzona jeszcze na ciebie czeka

Wkurzona z deczka poszłam do kumpeli na kawę poplotkować trochę, później wróciłam do domu (była już 18 prawie) zjadłam obiad i pojechała z Siss na zakupy bo lodówka jakaś pustawa była No i teraz bolą mnie ręce od noszenia różnych rzeczy i ogólnie dość padnięta jestem ale jak przyjemnie ja tez juz sie nie moge doczekac az z Sissem moim polatam po sklepach
Ale ogólnie okej było, dałam radę najgorsze z tego wszystkiego było chyba parkowanie w tym szalonym mieście normalnie znaleźć wolne miejsce parkingowe gdziekolwiek w Katowicach to graniczy z cudem... żebym chociaż do centrum się pchała, ale nie nawet w zupełnie oddalonych od centrum miejscach nie ma miejsc do parkowania Chyba wrócę do jeżdżenia tramwajem

Ale sie rozpisałam

idę zjeść kolację
dzien dobry laleczki,

wstalam juz o 7 mimo,ze dopiero o 9 wychodze. Ogladam TVN,popijam kawke,zaraz sie polece na gore zrobic i jakies sniadanko potem wciagne. Na dworze ladnie wiosennie, pieknie mi zonkile na stole rozkwitly..,.

juz dokladanie o tej porze w srode za tydzien bede na lotnisku a poludnie w Polscejak ja sie nie moge doczekac...

teraz juz mi czas coraz szybciej zaczyna leciec,jeszcze w sobote do mojego kuzyna do Manchesteru chcemy pojechac wiec juz calkiem szybko mi czas zleci..

no,to milego dnia wam zycze i do uslyszenia potem
Stary 2009-04-01, 08:58   #3840
kika171
Zadomowienie

GG do kika171

Cytat:
dzien dobry laleczki,

wstalam juz o 7 mimo,ze dopiero o 9 wychodze. Ogladam TVN,popijam kawke,zaraz sie polece na gore zrobic i jakies sniadanko potem wciagne. Na dworze ladnie wiosennie, pieknie mi zonkile na stole rozkwitly..,. no widzisz jak się dzień ładnie zaczął? i oby tak już było do jego końca

juz dokladanie o tej porze w srode za tydzien bede na lotnisku a poludnie w Polscejak ja sie nie moge doczekac... kurcze ja tu jestem od niedawna, ale jak to? opuściłaś nasz piękny kraj?

teraz juz mi czas coraz szybciej zaczyna leciec,jeszcze w sobote do mojego kuzyna do Manchesteru chcemy pojechac wiec juz calkiem szybko mi czas zleci. pogoda piękna, aż chce się życ, więc zanim się obejrzysz ten czas szybciutko minie

no,to milego dnia wam zycze i do uslyszenia potem
i wzajemnie Kochana, 3maj się cieplutko

Cytat:

zdrowiej Kochana jak najszybciej

tja, odpoczynek ja się dopiero budzę ze snu zimowego i nabieram energii można i tak

niektórzy nie słuchają dopóki się nie przekonają na własnej skórze ale przynajmniej próbujesz -no właśnie...ja zmądrzałam po części dzięki temu, że pozostałe Dziewczyny dały mi "lekkiego kopa", ale nie na wszystkich to działa...

moja Babcia jedna nawet jak już ledwo chodziła to przed świętami około 10 ciast piekła też już nie mam żadnej Babci niestety, od dawna dokładnie taka sama jest moja Babcia-zawsze szykuje masę jedzenia. Te święta spędzimy tylko we dwie, a ona i tak już planuje upiec 4 ciasta, przyrządzic schab w galarecie, gołąbki, pierogi i multum innych pyszności a z powodu Twich Babc(?) bardzo mi przykro ja nie wiem co bym zrobiła bez mojej...

Ale miałam dzień rano dermatolog, później uczelnia (biblioteka, ksero itp), następnie Oriflame odebrać kosmetyki, no a później ta niby rozmowa (ale ogólnie beznadzieja, firma jakaś niepoważna zupełnie, 2,5 godziny nas trzymali i niby ze "szkolili" zanim zaczęli mówić o konkretach i zarobkach i jak to usłyszałam to wyszłam razem z dwiema innymi dziewczynami szkoda było mi czasu na takie naciąganie ) Wkurzona z deczka poszłam do kumpeli na kawę poplotkować trochę, później wróciłam do domu (była już 18 prawie) zjadłam obiad i pojechała z Siss na zakupy bo lodówka jakaś pustawa była No i teraz bolą mnie ręce od noszenia różnych rzeczy i ogólnie dość padnięta jestem no to rzeczywiście troszkę zakręcony dzień, ale przynajmniej nie nudziłaś się i czas szybko minął
Ale ogólnie okej było, dałam radę najgorsze z tego wszystkiego było chyba parkowanie w tym szalonym mieście normalnie znaleźć wolne miejsce parkingowe gdziekolwiek w Katowicach to graniczy z cudem... żebym chociaż do centrum się pchała, ale nie nawet w zupełnie oddalonych od centrum miejscach nie ma miejsc do parkowania Chyba wrócę do jeżdżenia tramwajem ojj współczuję, ale powiem Ci szczerze, że ja bardzo chciałabym miec już prawko bo coraz bardziej denerwuje mnie to uzależnienie od busów...albo nie się spóźni, albo odjedzie przed czasem,a czasami w ogóle nie podjedzie...wczoraj np jechałam z jakimś kierowcą, od którego co tu dużo pisac pachniało niezbyt przyjemnie...do tego w busie stało ok 15 lub więcej osób więc ów "zapach" pogłębiał się jeszcze bardziej...
Cytat:

zazdroszcze Ci,ze masz Babcie ktorej mozesz pomoc..co ja bym dala zeby moje babcie zyly teraz...Pewnie to wielkanocne przygotowania? takie powolne przygotowania do świąt, jak na razie małe sprzątanko-taaa "małe". Musiałam wszystko powyjmowac ze wszystkich półek i dokładnie powymywac każdą łyżeczkę, szklankę, kubeczek...ehh, ale czego się nie robi dla Babci

To byl moj kolejny straszny dzien w pracy na dodatek i nie dosc ze sie stresuje okresem to jeszcze to...nie masz za co dziękowac, tylko 3maj się mocno i cieplutko

dobranoc wam mowie, spijcie smacznie
Cytat:
będzie

Ja się odmózgowuje i ogladam :Nie igraj z aniołem"(telenowela) na you tube a czarodziejki z księżyca jeszcze oglądasz?

Miłego wieczorka i dobrej nocki na wypadek jakbym czasem juz tu dziś nie wpadł
i przyjemnej edukacji życzę

Cytat:
Dzień dobry ;*
A ja dziś zaspałam autobus mam 20 po siódmej a budzik zadzwonil mi o 7 biegałam ,zeby tylko zdązyc. Nawet nie wiecie jaka byłam przez to zła ojj biedna, doskonale rozumiem, że byłaś zła, ale zdążyłaś w końcu?
Wogoole to znowu na nic czasu nie mam. A za nauke musze sie wziasc takze wybaczcie jak od jutra bede rzadziej zagladac tutaj rozumiemy i o3mujesz ode mnie usprawiedliwienie w tym roku egz gimn tak?

kika171: To u Ciebie piękna wiosna jest U mnie dopiero po południu sie wypogodziło ale 14 stopni to chyba nie ma ...^^ . Miejmy nadzieje ze u Ciebie 18 bedzie dziś jest jeszcze cieplej niż wczoraj więc mam nadzieję, że później będzie nawet więcej niż 20st
Wiesz ...co do NCJ to ja tam nie wchodze juz. Bez sensu. PO porstu brak mi słow do niektorych dziewczyn , ktore jedza dziennie jablko i serek i pytaja czy to nie za duzo ;/ masz rację i chyba muszę się poważnie zastanowic nad tym czy będę nadal tam umieszczeczac swoje jadłospisy bo to chyba nie ma sensu...

Miłego dnia;*
i wzajemnie, mam nadzieję, że dziś nie zaspałas

jak już nap u mnie dziś jest prześlicznie, na dworzu strasznie cieplutko, aż szkoda iśc do szkoły-ale jak mus to mus. I tak mam dziś na 11 i tylko 3 godz, ale byc może wyjdę wcześniej i mam zamiar iśc na dłuuuugi spacer jak wrócę...ach wiosna wiosna wiosnaa za msc matura buuuuuu

Udanego i słoneczneo dnia Kochane

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości