|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
zastanawiam sie co robicie ,że prawie nic nie piszecie
![]() No cześć ! ![]() Gratulacje :brawo: Mercy , kocham Cie za ten av ;-) ![]() Aa ja tez sie uczylam przed chwilą chemii . i 1 temat przeczytalam dpiero ![]() Cytat:
![]() Znam ten ból...też mnie piersi bolą i ani słychu okresu ... Co do fryzurki to dla mnie jest Ci b,ładnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() witajcie, tak sie wczoraj zlozylo ze po meczu Polski poszlismy do sasiadow na Szkocja-Holandia no i jak to u sasiadow drineczki pierdeczki i wrocilismy o polnocy bardzo weseli ![]() dzis mialam tak zwanego kaca troche a mielismy na 11 zabukowana sale na badmintona i trzeba bylo jechac..Dalismy rade ![]() ![]() teraz robie oko na sofie bo musze odespac ![]() milego laleczki ![]() Lolcia dla mnie w ciemnych super ![]()
![]() |
#3813 |
♥
|
Dzien dobry
![]() ![]() Dziewczyny okres moze Wam sie spóźnic równiez z przyczyny zmiany treningu jak i diety ![]() lolciu ładnie ci w ciemnych włosach ![]() Baby próg pkt zalezy jak pójdzie Wam egzamin ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-03-29 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A u mnie spoko. Niedawno skończyłam się uczyć, a wiersza uczyłam się dziś, wczoraj mi się najzwyczajniej nie chciało. ![]() ![]() Kurde, czy Wasze mamy, też się we wszystko wtrącają? Z moją można oszaleć. Miłego wieczorku jak i jutrzejszego dnia ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Zadomowienie
|
Witam szanowne słoneczka
![]() Napiszę tylko w skrócie; mam deficyt czasowy niestety... Jakieś 3? tygodnie temu padł mi komputer (heh, zaplątało się 126 wirusów^^) i dopiero od wczoraj mogę z niego korzystać. Na szczęście udało mi się trochę odzwyczaić i nawet nie cieszyłam się tak bardzo z naprawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW, widzę, że wizaż się pozmieniał trochę. Irytuje mnie wygląd forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Tż-et też już się chyba przyzwyczaił do mnie ciemnej ![]() ![]() A kolor oczu mój ![]()
#3817 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() też muszę pomyśleć nad jakąś małą rewolucją na głowie ![]() Dzień mi minął zdecydowanie domowo ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że jutro przestanie padać ![]() edit: dobranoc ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-30 o 00:17 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3818 | |
Wtajemniczenie
|
a robisz cos w kierunku zeby wrocil? ja nie mialam 4 lata, leczyla sie hormonalnie, wrzucilam 3kg na wadze i od 12 mcy mam regularnie
![]() Cytat:
![]() dzien dobry, ja juz po sniadaniu i spadam do pracy.Pogoda niezla, nie ma slonca ale desczu tez nie ma milego dnia laleczki ![]()
![]() |
#3819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale trzymam kciuki za okres jednak ![]() Cytat:
![]() Wstałam wcześnie żeby złożyć zamówienie z Ori i w związku z tym idę zaraz na fitness bo szkoda tak dobrze rozpoczętego dnia ![]() ![]() miłego dnia Skarby ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
Nie poszłam dziś do szkoły. Przedłuzyłam weekend sobie ,a co ;D Byłam na miescie i załatwiałam sobie tańce , bo wczoraj ogladajac TZG po prostu stwierdzilam ,że muszę wrócić do tańczenia ![]() Byłam jeszcze w biurze podróży zapytać o jakieś oferty na wakacje. Mówie Wam ,ale mega ciacho tam siedzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis czeka mnie nauka słowek z agnielskiego ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja nawet nie.. Bardziej ojciec ,ale rzadko jest w doomu. Na bal idę ![]() Szczerze u nas są troszke niscy chlopcy a ja jestem wysoka;/ A o szpilkach to nawet mowy nie ma . Cytat:
![]() cudny ![]() Cytat:
![]() ![]() agolku : przepraszam ,wiem juz o dzidzi wszystko ... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Wtajemniczenie
|
ej, dajcie spokoj,nie ma zadnej dzidzi..
![]() hej laleczki, ja juz tylko o tym okresie mysle i teraz pewnie z nerwow nie dostane..juz 11 dni... kurde ale boje sie test zrobic..
#3822 |
Rozeznanie
|
Agolek im szybciej zrobisz tym szybciej będziesz wiedziała na czym stoisz
![]() Ewus dzięki za poradę-będe kombinowac z tym JPG ale to jak mi się zachce ![]() Ja mam dziś lenia-(nic nowego ![]() ![]() Miłego dnia! ![]()
#3823 |
♥
|
baby tak . nigdy nie ma takeigo samego progu pkt co rok wczesniej.
![]() To zalezy jak pójdzie Wam egzamin , jak pójdzie źle to wiaodmo ze kazdy bedzie miał mniej pkt - mniej pkt aby dostac sie do danej klasy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj dzień okropnie nudny,pogoda mnie dobija,żołądek i jelita zaraz potem no i jeszcze nieznośny Tż-et,po prostu gorzej niż gromadka dzieci ![]() Ja nadal snuję plany co do koloru włosów i marzy mi się w dalszym ciągu ten rudy,piękny rudy,taki jak z avka Anki ![]() A tak wygląda ruda lolcia,jak Wam się podoba? póki co photoshop ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-03-30 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() za moich czasów to na koniec podstawówki była tylko impreza dla ludzi z klas ósmych i nie można było nikogo przeprowadzać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale rozumiem Cię doskonale ze chcesz mieć to zaplanowane dobrze (mam nadzieję ze ja w przyszłości też tak zrobię ![]() ![]() a testu się nie bój, im szybciej zrobisz tym lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() Moim daniem Ci pasuje ![]() ![]() U mnie nic nowego poza tym, że ruszyłam tyłek w końcu, powysyłałam trochę CV i idę jutro na rozmowę w sprawie pracy ![]() ![]() edit: miłych snów ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-31 o 00:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3826 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja dzisiaj mam wolne , a co taka piękna pogoda, a ja będę w szkole siedzieć ![]() ![]() Dobra lece wypić herbatę. Miłego dnia dziewczyny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3827 | |
Zakorzenienie
|
może i dobrze
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a u mnie słońca nie widać ![]() ![]() Zjadłam śniadanie i zmykam, bo mam milion spraw do załatwienia dziś ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zadomowienie
|
Były zawody... nie przsybyło mi,ale czuje sie jakas taka dziwna..,ociązała.. ale minęło troche i juz lepiej
![]()
#3829 |
Rozeznanie
|
Lolcia! super te włosy!
![]() ![]() Ja tak szybko tylko przywitać się chciałam i zyczyć miłęgo dzionka ![]()
![]() |
#3830 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej laleczko, jem lunch wlasnie,mam paskudny dzien w pracy,okresu nie ma,najchetniej bym poprostu zasnela i obudzila sie na Wielkanoc... milego dni PS. wybaczcie ze nie skomentuje waszych wypowiedzi dzis ale nie mam naprawde weny...
![]() |
#3831 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wierzę, że sprawy ułożą się po Twojej myśli ![]() ![]() wybaczcie dziewczyny, że tak zaniedbuję Wizaż, ale od piątku zmorzyła mnie straszna grypa - przez 2dni leżałam tylko z gorączką i dreszczami, później doszedł kaszel i ból gardła, a dziś do kompletu migrena i katarrr ![]() ![]() Błagam, trzymajcie kciuki żeby szybko przeszło bo już nie mam siły chorować ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3832 | |||
Zadomowienie
|
Witam Kochane Laleczki
![]() [quote=madame_apple;117055 73] wybaczcie dziewczyny, że tak zaniedbuję Wizaż, ale od piątku zmorzyła mnie straszna grypa - przez 2dni leżałam tylko z gorączką i dreszczami, później doszedł kaszel i ból gardła, a dziś do kompletu migrena i katarrr Ledwie żyję, a jeszcze na domiar złego muszę codziennie rano jeździć na praktyki na drugi koniec 3miasta... Mam już dość wszystkiego, jeszcze w drugim dniu choroby dostałam okres i w ogóle czuję się strasznie Błagam, trzymajcie kciuki żeby szybko przeszło bo już nie mam siły chorować Pozdrawiam/quote] Biedactwo ![]() ![]() ![]() ![]() ojejejej a Ty Pajączku co taka zabiegana? hmm? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie dziś piękna pogoda, było ok 14 stopni, a jutro ma byc jeszcze więcej. Ciekawe czy weekend będzie tak pogodny jak zapowiadają-ok 20st ![]() ![]() poza tym mam ostatnio straszne nerwy, wszystko mnie złości i stałam się troszkę "niemiła" co nawet na NCJ można zauważyc, ale po prostu szlak mnie trafia jak widzę jak sobie młode dziewczyny-młodsze ode mnie-marnują życie i zdrowie...wiem, że nie powinnam się wtrącac,ale cały czas się jakoś łudzę, że może to coś da...ehh naiwna jestem, ale co zrobic ![]() ![]() a teraz i ja zmykam bo chyba muszę Babci pomóc w kuchni, miłego popołudnia Kwiatki ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
A ja dziś zaspałam ![]() ![]() ![]() Wogoole to znowu na nic czasu nie mam. A za nauke musze sie wziasc takze wybaczcie jak od jutra bede rzadziej zagladac tutaj ![]() kika171: To u Ciebie piękna wiosna jest ![]() ![]() Wiesz ...co do NCJ to ja tam nie wchodze juz. Bez sensu. PO porstu brak mi słow do niektorych dziewczyn , ktore jedza dziennie jablko i serek i pytaja czy to nie za duzo ;/ madame_apple: Biedna ![]() agolek: Tobie też żeby się humor kochana poprawił ![]() ![]() AnetkaWr: W co były zawody ? karlusss: Kiedyś taczyłam prawde powiedziawszy wszystko co się dało ![]() ![]() ![]() Co do pana to tak , starszy ![]() ![]() My możemy sobie zabrać kogoś na komers ![]() Ewusia_marchew:Nie jesteś stara ![]() ![]() LoLcIa123: Według mnie w rudym jest Ci przeCUDNIE ! ![]() ![]() anniaa: Dzięki Aniu ![]() ![]() ![]() Miłego dnia;* |
![]() ![]() |
![]() |
#3834 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja się odmózgowuje i ogladam :Nie igraj z aniołem"(telenowela) na you tube ![]() Miłego wieczorka i dobrej nocki na wypadek jakbym czasem juz tu dziś nie wpadła ![]()
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-03-31 o 19:26 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() i Wam wszystkim dziekuje za te buziaki i usciski..kochane jestescie.. To byl moj kolejny straszny dzien w pracy na dodatek i nie dosc ze sie stresuje okresem to jeszcze to... dobranoc wam mowie, spijcie smacznie ![]()
![]() |
#3836 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zdrowiej Kochana jak najszybciej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a pracować gdzie chcę to sama nie wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale miałam dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ogólnie okej było, dałam radę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale sie rozpisałam ![]() idę zjeść kolację ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Zadomowienie
|
Helloł
![]() Jabłuszko-Szybkiego powrotu do zdrowia życze ![]() Tarantulek-Też będę musiała zacząć to oglądać wreszcie ;D Ewusia-Czyli dzień miałaś intensywny. Hmm od czasu do czasu zastrzyk adrenaliny nie zaszkodzi,a wręcz przeciwinie ![]() U mnie, wiosenne przesilenie. Coraz pozytywniejsz(póki co) ,tak jak weekend minął spokojnie wręcz leniwie tak tydzień zaczął się jak trza ^^ Niby błahostki ale.. Wczoraj raczyłam odwiedzić ćwiczenia z analizy i interpretacji,kobita ciekawie opowiadała o roku 1984 Orwella i inwigilacji więc się nie wynudziłam,potem wiedza o qltro ,które se podarowałam,ot nagły leń i nasilenie kataru ;p Więc poszłam ![]() A,że pogoda słoneczna ,kierunek Sopot. Tam 'zaszalałam' nad Cappuccino i tiramisu i wziuum na molo. Morze cudne,atmosfera również. Na uszach (jak zwykle..)muzyka i powoli odpłynęłam *_* Ot po prostu,wyłączyłam myśli,gdybanie,lęki i niepokoje tylko dzwięki i widok tafli wody. Coś wspaniałego... 'Po' przysiadłam na ławce koło sanatorium reumatologicznego, słońce grzało,wróble ćwierkały a niedaleko siedział pewien młody chłopczak, łudzaco podobny do tego aktora co w Zmierzchu grał Jaspera ;D Minęło kilka minut, wezbrał się wiatr,chmury, ptaki odfrunęły,on polazł mnie zaczęło boleć ucho. o_O No nic, wzięłam tyłek w troki i udałam się do domu. Tam wzgledny spokój (tzn.matka coś nie szaleje :P) i wdałam się w premierowe przesłuchanie albumu White Lies, niby młody zespół a gra rewelacyjnie ,że słuchałabym ich na okrągło ^_^ Wieczorem pogaduszki przez gygy z przyjaciółką lycealną', umówiłyśmy się na kawę, przy okazji wyznała mi skrycie pewien niu(an)s, dizwne ale.. Otóż 2 tygodnie temu we wtorek jadąc kolejką z polibudy ,w przedziale napotkała 'słitaśnego'chłopaka, radości nie było końca,zwłaszcza,że ów tak jakby spozierał na nią. No nic wysiadł i finito. Tydzień temu o tej samej porze, znów jadą w1 przedziale, na przeciwko siebie,przez 15 min.drogi przenikliwie gapił sie jej w oczy ,mimo,ze ta speszona itd.. I znowuż wysiadł i znowuż koniec. Dzioucha wręcz zafascynowana tą sytuacją,wiadomo love story itd.. ![]() Z drugiej strony,tak se personalnie myślę,że jaki normalny facet wpatrywałby się obcej kobiecie w oczy o_O Skoro jest w niej wiele ciekawszych miejsc , wogóle mógłby zagadać e.tc ... ![]() No ale zdarzają się i tacy.. A dzisiaj.. Zajęcia z muzealnictwa na 11:30 wstałam o 11 ![]() No nic mówię se, pogoda cudna, samopocucie również lepsze, wykorzystam dzień na coś innego ![]() SKM'ka wsiad ,przystanek Wrzeszcz ,gwozdz programu-Galeria Bałtycka. Podreptałam tu i ówdzie,zachwyciwszy się asortymentem Simple,Zary,Mango i Monnari. Cenami mniej.. W niejakiej Bershce stanęłam wryta, po fakcie,że wymarzona ramoneska z pieprzonych 299 zdrożała na jeszcze bardziej pitolone 399 inne rzeczy to samo :yyy: na pocieszenie nabyłam gdzie indziej sandały gladiatorki nabijane ćwiekami i kamizelkę z cienkich frędzelków w Cubusie, dodatkowo na przecenie ;D Koło 15 zabrałam się do domu (umownie) jadę i jadę aż decyduję,że wysiąde 2 przystanki wcześniej i pójdę do Klifu' na kawę w Mac'u. Jak postanowiłam tak zrobiłam.. Latte dodała kopa i sił na dalszy maraton. Idę alejką,patrzę,a tam wychyla się postawna męska sylwetka. Ten zaś osobnik, posiadacz gęstych ciakawie ścieniowanych włosów przed ramiona, gustownego tatuażu na dłoni,o ponętnej buzce ,odziany w zawadiackim (acz gustownym i stonowanym) stylu rockabilly (czy jak to się tam pisze) Poniekąd bardzooooo w moim typie *_____________________* Żywot gestykulując rozmawiał przez komórkę. Z wrażenia lekko otumaniona przystanęłam i nic, odwrociłam się jak ostatni ciul ,bo sie wstydze',ze wyjde na durnia. Tsaa.. Ów psozedł w rpzeciwną stronę, po dwóch,trzech minutach,wytrzezwiałam i dalej jego śladami, co by se popatrzeć trochę ![]() Zapieprzał jak jakaś puma,non-stop gadając (pewnie pies gończy płci żeńskiej dzwonił ...) kierując się do wyjścia. I tyle . Właśnie tyle mi było dane nacieszyć swój wzrok,podnieśc poziom endorfin i innych substancji odpowiedzialnych za rześki stan ducha. ![]() ![]() ;/ Plując se w brodę z rozgoryczenia, pochodziłam tu i ówdzie i wróciłam do domu. Szybki obiad i skleciłam kilka zdań do wiadomej pracy,przy okazji dowiadując się,że w tym semestrze zaliczyć trza przynajmniej 2 fakultety, na jednym nie byłam ni razu więc rachunek jest prosty ![]() Żeby nie było, na resztę dnia przerwałam robotę i relaksu ciąg dalszy, zwłaszcza,że wieczór cudny ![]() Dobra nie będę Was tu już zamęczać swym monologiem.. Miłych snów ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#3838 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chodź pora jeszcze wczesna (jak dla mnie ofc ![]() ![]() dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wstalam juz o 7 mimo,ze dopiero o 9 wychodze. Ogladam TVN,popijam kawke,zaraz sie polece na gore zrobic i jakies sniadanko potem wciagne. Na dworze ladnie wiosennie, pieknie mi zonkile na stole rozkwitly..,. ![]() juz dokladanie o tej porze w srode za tydzien bede na lotnisku a poludnie w Polsce ![]() teraz juz mi czas coraz szybciej zaczyna leciec,jeszcze w sobote do mojego kuzyna do Manchesteru chcemy pojechac wiec juz calkiem szybko mi czas zleci.. ![]() no,to milego dnia wam zycze i do uslyszenia potem ![]()
![]() |
#3840 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak już nap u mnie dziś jest prześlicznie, na dworzu strasznie cieplutko, aż szkoda iśc do szkoły-ale jak mus to mus. I tak mam dziś na 11 ![]() ![]() ![]() ![]() Udanego i słoneczneo dnia Kochane ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.