|
|
#841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam paczkę i próbki nowych wód są w opakowaniach jak zawsze
|
|
|
|
#843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja kupiłam jakiś czas temu torbę niezbędnik konsultantki i ogólnie jestem z niej zadowolona , jest z dosyć mocnej tkaniny , sztywna taka typowa torba na laptopa , wewnątrz czerwona podszewka,ale żadnej małej kieszonki, na zewnątrz jedna duża kieszeń na suwak,podwójny uchwyt "do ręki" i długi regulowany pasek na ramiędodatkowo w torbie była woda toaletowa PassionDance 50ml,tonik ujędrniający do ciała i saszetka w której były próbki kremów i wód toaletowych,już nie pamiętam jakich , ale po jednej z różnych zapachów ![]() możliwe że teraz jest coś innego, bo ja kupiłam tę torbę jakieś 2 miesiące temu jeszcze jedno...w zewnętrznej kieszeni przezroczysta przegródka na suwak
Edytowane przez evuska Czas edycji: 2009-04-01 o 19:38 Powód: sklaroza...:):) |
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś tu pisał, że zielona seria Solutiion wróci, ale w nowej wersji, a w przewodniku Solution jest tylko krem i pianka, a np. tonik?
|
|
|
|
#845 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#846 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11713663]Dzisiaj wreszcie podpisałam umowę jako ja - do tej pory pracowałam na nazwisko mamy... A w piątek podpisuję już liderową umowę
[/quote]Gratuluję Życzę dużo dobrych, mądrych i efektywnych konsultantek i jak się szybkiego , kolejnego awansu |
|
|
|
#847 |
|
Rozeznanie
|
Czy Rozświetlający krem koloryzujący SPF20 był w katalogu z dzwoneczkiem bo go nie widzę ostatnio??
Edytowane przez bleki00 Czas edycji: 2009-04-01 o 20:38 |
|
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
ma może ktoś karte zwrotów i mógłby
przesłać skana na mojego maila? |
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A karta zwrotów nie jest przypadkiem w plikach do ściągnięcia na stronie Avon w Strefie KK?
Edytowane przez panna mrau Czas edycji: 2009-04-01 o 20:52 |
|
|
|
|
#850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
--> przewodnik ![]() dzięki Agnesta za przypomnienie ![]() a nie ma w plikach do ściągnięcia ? w załączniku wysyłam PDF'a ![]() Cytat:
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-04-01 o 20:55 |
||
|
|
|
#851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Niezbędnik konsultantki to 'prezent', który może zanabyć każda konsultantka po zaliczeniu 3 stopnia TPS
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
warto poczytać jak wszystkiego nie wiesz
|
|
#854 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#855 |
|
Konto usunięte
|
Jak na razie to z moich 5 konsultantek 'przygotowanych' już wcześniej jedna musiała zrezygnować, a druga nie daje znaków życia... Do piątku mam czas na znalezienie dwóch jeszcze ^^'
|
|
|
|
#856 | |
|
Doncia
|
Cytat:
Tonik jest ale nie w serii zielonej tylko total radiance - wlasnie go kupiłam bo myślałam że to bedzie jakiś bezalkoholowy ale się rozczarowałam bo to jest dokładnie ten zielony tonik |
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
I ma talk? W Panoramie jest niby narysowany nowy zielony tonik( i nie wygląda jak radiance tylko ma trochę zielone opakowanie), ale póki co go w katalogach ani widu ani słychu.
|
|
|
|
#858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To napiszę że już ich nie lubię. Albo prawdę, że zamawiając tylko na własne potrzeby taniej mam na allegro.
|
|
|
#859 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie,
Chciałam zapytać ile czasu ma konsultantka na odebranie paczki w COKu? ![]() Moja paczka czeka na mnie od 31 marca, dziś jest już 2 kwietnia ale ja jestem chora i na razie nie mam ochoty/siły się po nią wybrać. Czy koniecznie trzeba ją odebrać jak najszybciej bo zaraz odeślą? ![]() Pozdrawiam wiosennie
|
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#861 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje za informacje!
Chyba nigdzie szybciej bym nie otrzymała odpowiedzi Co myślicie o odświeżającej maseczce peel-off Greckie Morza?Warto się zaopatrzyć czy nie warto? ![]() |
|
|
|
#862 |
|
Zadomowienie
|
w przewodniku Solutions jest napisane, że zielony tonik będzie w sprzedaży od jesieni 2009.
A ja ponawiam pytanie - czy ktoś już wypróbował kremy i żele z serii Solutions "źródło energii" ?? |
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
z dzisiaj wystawionej faktury - Moisture 24 alternatywne. jak mi przyślą już te nowe podwójne, to ich uduszę... ostatnio klientka wzięła krem pod oczy i też już przyszedł w nowym opakowaniu. mam nadzieję, że te Moisture 24 będą tylko bez polskich napisow.
alternatywna woda Bond. |
|
|
|
#864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo Hydrofirming chyba mają zmienione składy? |
|
|
|
|
#865 |
|
Doncia
|
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
a nie bo miesiąc
![]() może zależy od cok'u ![]() już było kilka razy pisane, radzę poczytać wcześniejsze posty lub skorzystać z wyszukiwarki ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-04-02 o 13:28 |
|
|
|
#867 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#868 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich,
mam pytanie: we wtorek składałam regularne zamówienie na termin drugi (mam dzień dostawy A) i właśnie sprawdzałam czy wystawiono mi fakturę i jest coś takiego, że w historii zamówień mam wpisane, że zamówienie zostało pobrane do realizacji a przy ilości kartonów oraz w danych finansowych mam same zera.Dodam, iż wszystko mam uregulowane i nigdy tak nie było tylko od razu była faktura. Czy to normalne, bo może oni znowu coś zmienili i czy mam się o co martwić? Myślicie, że oni właśnie pakują moje zamówienie i dopiero wystawią fakturę? Z góry dziękuję za odpowiedź. |
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dostałam dzisiaj paczkę
![]() Jestem bardzo miło zaskoczona tą miniwersją kremu, którą dostałam. Posmarowałam sobie buźkę właśnie tym na dzień i bardzo ładnie się wchłonał,a buźka aksamitna w dotyku, a co najważniejsze, żadnych zaczerwień. Ciekawe jaki będzie ten na noc ![]() Zamówiłam sobie też różany komplet. Wszystko przyszło. Błyszczyk pachnie karmelem Dostałam też krem pod oczy oraz maseczke Greckie Morza ![]() Tym razem Avon siępostarał z prezentami ![]() Ehh. z druiej strony troche mnie rozłośili jakością bizuterii... Klientka zamówiła sobie ten komplet z fioletowymi kamyczkami (są bardzo ciemne), a w naszyjniku kamuk jest krzywo naklejony, grrr.. I teraz niewiem czy jej to dać odrazu, czy lepiej odrazu wymienić, ale wtedy muszę jechać do Katowic :/
|
#870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dopiero dziś pobrano Twoje zamówienie do realizacji, mimo że złożyłaś je już we wtorek, bo dzień "A" składa zamówienia w czwartek. Więc pozostaje Ci cierpliwie czekać na fakturkę. Edytowane przez szczesliwa19 Czas edycji: 2009-04-02 o 14:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

niezbędnik konsultantki

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

tak myślałam że coś pomyliłam
liczyłamana coś zupełnie innego, ona przypomina mi pod wzgledem działąnią tą z AT Colour Protection - pozostawia na włosach taki delikatny film i już podczas suszenia czuję że coś na nich jest
a strasznie tego nie lubię,mam grube i gęste włosy a ta maseczka sprawiła że mi one strasznie ciążą

Dostałam też krem pod oczy oraz maseczke Greckie Morza