Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-01, 19:31   #2221
aante_e
Miss Pudernica

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Isa gratuluję pracy I życzę, żeby Ci się tam tak dobrze pracowało jak do tej pory

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Dziewczyny, słuchajcie Hex to ona mi poleciła NailTeka i to jedyna dotychczas odżywka, która zdziałała cokolwiek na moje łamliwe, rozdwajające się paznokcie. Uwielbiam NailTeka Mam Foundation II i Intensive Therapy II. Teraz już nie stosuję tak regularnie, jak na początku, tylko od czasu do czasu. Efekty zarówno ja, jak i moja mama zobaczyłyśmy po ok. tygodniu-dwóch.
Mam te same Stosuję od września i efekty są obłędne.

W ogóle z paznokciami miałam duży problem, bo płytka mi się po prostu rozwarstwiała nosiłam spiłowane na maxa, a mogłam zrywać te kawałki odpadające. Jedynie lakier pomagał trochę i je zabezpieczał. NailTek, Merz i Supradyn pomogły i teraz mam normalne, a czasami uda mi się wychodować dłuższe

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
nie bez powodu mowi sie o przesileniu jesiennym/wiosennym zmiana pogody, temperatury robi swoje, organizm jest oslabiony i to sie odbija na wygladzie.

skoki temperatury nie sa dla naszego organizmu normalne, a na wiosne.jesien sa najbardziej odczuwalne. jednego dnia jest 20*C a nastepnego juz o kilkanascie stopni mniej...
Od 2 dni jak wychodzę na dwór i gdzieś ide, to zanim przyzwyczaję się do temperatury to kręci mi się w głowie, jakbym miała zaraz zemdleć.
Stary 2009-04-01, 19:47   #2222
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Dagmara, a którego NailTeka kupiłaś? Daj znać za jakiś czas czy są efekty, moje paznokcie masakrycznie się łamią i rozdwajają, muszę je obcinać naprawdę na krótko bo inaczej pękają przy pierwszym lepszym uderzeniu Stosuję Hard as Nails Sally Hansen, ale jakoś nie widzę rezultatów za bardzo
Ja też stosuję Nail Teka, mam II - obie wersje - zwykłą i podkładową pod lakier. To jedyna odżywka, która działa na moje paznokcie. Bardzo polecam, stają się niezwykle twarde i mocne. Naprawdę można wyhodować długie pazurki
Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, niech mi któraś podpowie, gdzie mam szukać działu: szafa? Od dobrej pół godziny buszuję po całym wizażu i nie mogę znaleźć. Generalnie gubię się w tej nowej szacie graficznej .
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
0306: chyba juz nie ma tego działu
Będzie wkrótce jest w przygotowaniu.
Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Używała któraś z Was kochane korektora pod oczy TBS?
Skonczyłam magica Heleny (pod koniec opakowania rozdawałam próbkami, bo już patrzeć na niego nie mogłam, tyyyyle czasu go stosowałam, czas na zmiany ).
Wybadałam tam ostatnio taki w pisaku, coś jak touche magique, odcień wydawał mi się jasny
A co ten korektor ma robić? Ja mam korektor w pędzelku Make Up Factory, jest bardzo jasny i ładnie rozjaśnia skórę. polecam też Mary Kay - w pędzelku i w tubce; ten w tubce świetnie kryje, jest idealny na krostki; ten w pędzelku ma jasny kolor i ładnie rozświetla.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 20:14   #2223
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Jelonku: a gdzie zamawiałaś bo nie pamiętam?? Ja ostatnio składając zamówienie na mazidłach poprosiłam o kilka próbek i na ich podstawie zamówiłam teraz olej żurawinowy, konopnego mam próbkę i też wezmę ale następnym razem, podobnie jak masło cupuacu. Teraz tez poprosze o kilka próbek, ale tym razem hydrolatów.

Rzyrafko: trzymam: za Ciebie i TZ
To ostatnie zamówienie na zsk, bardzo mi się podoba ten sklep i zamawiam tam już któryś raz z kolei. Lubię duży wybór, szybką realizację i bardzo dobry kontakt z Panią Kasią
Czekam aż paczka dojdzie.
Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Jelonku, ja użyłam raz, koleżanka go kupiła i postanowiłam przetestować niestety, po pół dnia zebrał się w zmarszczkach pod oczami, których NIE MAM. Po prostu podkreślił każde minimalne załamanie skóry. Nie wiem, może zależy to od kondycji skóry, ja wówczas miałam trochę bardziej przesuszoną niż zwykle chyba - to był środek okresu grzewczego.

Teraz używam High Precision Armani i nie mogę się nachwalić - to na pewno najlepszy korektor, jaki kiedykolwiek miałam wszystko mi się w nim podoba, i opakowanie nie jest OGROMNE, także raczej nie znudzi się w połowie .
Ooo no proszę, tego bym nie chciała, żeby w zmarszczki wchodził czy o zgrozo, optycznie robił nowe
No, ale z moją fobią bakteryjno-wszystko możliwą w życiu nie tknę testera i nie nałożę go pod oczy, nie ma mowy.
Czeka mnie więc albo zakup w ciemno, albo wybór czegoś innego.
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
A co ten korektor ma robić? Ja mam korektor w pędzelku Make Up Factory, jest bardzo jasny i ładnie rozjaśnia skórę. polecam też Mary Kay - w pędzelku i w tubce; ten w tubce świetnie kryje, jest idealny na krostki; ten w pędzelku ma jasny kolor i ładnie rozświetla.
Maskować cienie pod oczami i rozświetlać, taki w pisaku za 45zł chyba?
Na kwc jest, ale ocen mało, zwłaszcza tego jasnego odcienia.
Nie zdziwiłabym się jakbym w akcie desperacji kupiła i tak ostatecznie magica, bo co tu dużo mówić pomimo wysokiej ceny, w porównaniu do pojemności wychodzi tanio
Te pisaki mają małe pojemności, skinlights chyba 1,3ml, touche magique pewnie też nie więcej, nie mogę znaleźć info na opakowaniu
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 20:29   #2224
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Ja własnie złożyłam zamówienie na e-styl. Zadowlona z siebie pochwaliłam się Gayence zakupem zachwalanej przez Ziz maskary MUF i zostałam brutalnie sprowadzona na ziemię . Byłam przekonana, że chodzi o Make up Factory (zamó wiłam dramatic eyes czy jakoś tak), a Ziz polecała nie dość że inną maskarę, to jeszcze innej firmy Trudno przestestuję zamówioną i najwyżej dokupię tę polecaną.
Do zamówienia dołożyłam jeszcze puder mineralny MuF, pomadkę Deborah peeling Dermica Spa i perfumy oraz żel do kąpieli z tej samej serii i... nie wiem co to, poza tym, że były na wyprzedaży

PS jutro planuję dokupić sobie ogródek monsunowy i będę miała całą trójcę :diabel:

Edytowane przez 0306
Czas edycji: 2009-04-01 o 20:34
0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 20:33   #2225
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Ja własnie złożyłam zamówienie na e-styl. Zadowlona z siebie pochwaliłam się Gayence zakupem zachwalanej przez Ziz maskary MUF i zostałam brutalnie sprowadzona na ziemię . Byłam przekonana, że chodzi o Make up Factory (zamóiłam dramatic eyes czy jakoś tak), a Ziz polecała nie dość że inną maskare, to jeszcze innej firmy Trudno przestestuję zamówioną i najwyżej dokupię tę polecaną.
Aga ja mam MUFE - Make Up For Ever, dostepna w Sephorach tylko
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 22:29   #2226
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyrafko: trzymam: za Ciebie i TZ
Buu, nie wiem czy się uda dojrzałam do przyznania się przed sobą ze jednak inaczej sobie wyobrażam związek i będe dążyć do zmian...
Cytat:
Ja własnie złożyłam zamówienie na e-styl. Zadowlona z siebie pochwaliłam się Gayence zakupem zachwalanej przez Ziz maskary MUF i zostałam brutalnie sprowadzona na ziemię .
Może ta też się okaże całkiem nie zła

Isa gratulacje

Ja tez się pochwalę- jedna kartkóweczka pozytywnie wreszcie zaliczona (po 4 z rzędu ndst )
Jutro mnei czeka wyprawa z dziewczynami do lumpka Ziz, oby było coś fajnego

Nie mam podbitej legitki, skończyła mi się karta mpk a na dodatek prima aprilis powitał mnie okresem chociaz z legitką nie podbitą na 1 sem chodziłam do końca stycznia i jakoś dało radę (tylko z muzeum sprawdzali i musiałam całe wejście zapłacić )
Przeyłam dziś masakrę na stepie- było zastępstwo za instruktorkę i to był normalnie horror, ale jestem mega szczęśliwa jakoś tak i nawet perspektywa jutrzejszego pytania z farmy mnie nie przeraża chociaz stan wiedzy zerowy A piątek znów mam wolny, jejejeje i się spotkam z Em a w sobotę planuje wreszcie do fryzjera- rolki z jedną kolezanką odwołane to akurat będzie czas Tylko dalej nie wiem co chcę miec na głowie- czy skrócić do ramion i wycieniować czy zostawić do łopatek i tylko wycieniować na nowo

Znikam, co by jutro w miarę świeżo wyglądać dla moich dziewczyn
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-01, 22:39   #2227
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
MagJa: godzina czekania to nic w porównaniu z 3 godzinami które się ostatnio wysiedziałam - nie dość że zmęczona zaraz po pracy to jeszcze głodna. W piątek znowu mnie to czeka i kolejne 100 zł za wizyte wyfrunie z porfela Najbardziej mnie przeraża wizja niedalekiej przyszłosci bo czeka mnie usuwanie nadżerki laserem koszt to ok 400 zł juz nie mówić o wątpliwej przyjemności
To niezłe ceny tam macie U nas z 50-70zł to chyba max. Ale całe szczęście chodzę na NFZ, zresztą zwykle tak chodziłam i nie narzekam. A tą nadżerkę to musisz mieć usuwaną? Bo ja też miałam mieć, ale po konsultacjach z innym lekarzem doszłam do wniosku, że to nie ma sensu, tak też stwierdził ten, do którego teraz chodzę. U nieródek istnieje duże prawdopodobieństwo, że nadżerka sama zniknie to raz, a dwa, że blizny po jej usunięciu utrudnią poród. Moja siostra co prawda się zdecydowała, miała wypalaną jakimś kwasem, co to się go kupuje na receptę, przychodzi do gina z tą ampułką i on ją aplikuje. Mówi, że bolało jak mocne bóle okresowe, ale do przeżycia. No i to nie kosztowało więcej niż 150zł. Wypalanie, take standardowe nam ten gin odradzał, podobnie jak wymrażanie. Co do laseru, to też odradzał, ale głównie ze względu na koszty. Mówił, że spoko, może nas umówić do siebie prywatnie na laser, ale nie ma sensu, lepiej tą ampułką. Bo w sumie do tego samego wtedy chodziłyśmy, tylko Sis miała kasę i poszła, a ja byłam bidna i odwlekałam, a potem, jak mówiłam, zmieniłam zdanie.

Cytat:
jak goraco zgrzalam sie porzadnie a wlozylam cienka kurtke
A ja głupia grube rajstopy do pracy ubrałam i rano w zimowych butach do pracy się wybrałam Buty zostały w szafce, wróciłam w czółenkach, a rajtki, no cóż, musiałam je znosić.

Cytat:
i to chyba faktycznie tonikz PHA zaczal dzialac, bo nie smaruje sie olejem a gulki wyskakuja ciagle nowe ale to dobrze
Czy ja wiem czy tak dobrze. Wcale nie mam ochoty na jakieś gulki, noo Co prawda jeszcze swojej flaszki nie mam, ale już bliżej niż dalej

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
fajna ta nowa gazetka SP najbardziej kuszą CKIN2U Heat za 129,- choć nawet nie znam zapachu (po opisie Zizka myślę, że je chcę )
Musiałaś Musiałaś o tym wspominać tutaj Przez Ciebie będę je kcieć, a już w nocy poszalałam na Tru i zamówiłam sobie kolejny czarno-brązowy HI (ten, który mam zaczął się osypywać), brązowy kohl Guerlina i Superbalma hazelnuta, bo wydaje mi się, że będzie fajowy. Także w kwietniu mam już szlaban na przyjemności Ledwie się miesiąc zaczął...

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ufff...jaki upał Tydzień temu jeszcze śnieg padał a w tym tygodniu prawdziwa wiosna(a może i nawet lato ).

Przyszłam się tak w ogole pochwalić, że dostalam dziś pracę w mojej firmie, gdzie miałam staż
Suuuper Moje gratulacje

Cytat:
skoki temperatury nie sa dla naszego organizmu normalne, a na wiosne.jesien sa najbardziej odczuwalne. jednego dnia jest 20*C a nastepnego juz o kilkanascie stopni mniej...
No dokładnie. I weź tu się ubierz, jak wychodzisz rano, a wracasz popołudniem, albo wychodzisz popołudniu, a wracasz wieczorem. W dzień z +15, a w nocy koło 0

Cytat:
Ja zauważyłam zwiększone wypadanie włosów na jesieni, mniej więcej połowę
Też tak miałam i z niepokojem obserwuję włosy teraz, ale na szczęście nie widać niepokojących symptomów. Ale w sumie u mnie zwykle nasilone wypadanie włosów pojawiało się właśnie jesienią, więc bardzo mnie to nie dziwiło.

Byłam dziś w końcu na fitnessie Nie było tak źle, wręcz śmiem twierdzić, że lajcik Dawałam radę, nawet się bardzo nie zmachałam, chociaż teraz w domu wszystkie mięśnie zaczynam czuć, więc jutro pewnie będę mieć niezłe zakwasy No ale w piatek znów je rozruszam
W ogóle u mnie też wiosna pełną parą, co tym bardziej daje mi kopa energii. Mam tylko nadzieję, że nie zrobi się zaraz +20, bo nie mam takiej cienkiej kurtki. Wczoraj mierzyłam fajną szarą w UPSie i nawet była promocja -30%, ale L za mała w biuście, XL nie było, a promocja była do wczoraj A szkoda, bo kurtałkę miałabym idealną. A tak to dalej muszę szukać, szkopuł w tym, że nie mam kiedy. W sobotę muszę się zebrać i uderzyć na miasto. Oby mi nic innego w oko nie wpadło, bo moje ciuchy już dawno się w szafie nie mieszczą
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-01, 22:55   #2228
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Czy ja wiem czy tak dobrze. Wcale nie mam ochoty na jakieś gulki, noo Co prawda jeszcze swojej flaszki nie mam, ale już bliżej niż dalej
dobrze dobrze teraz mnie oczysci a potem bede piekna i jasna
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 07:08   #2229
isa666
Zakorzenienie

Dobry Co to wszystkie jeszcze śpicie? Ja już w pracy siedzę

Dziękuję Wam kochane za wszystkie gratulacje Ja też mam nadzieję, że będzie mi się tu fajnie dalej pracowało i że w przyszłości będę pracować tu na stałe.
Stary 2009-04-02, 07:20   #2230
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
To niezłe ceny tam macie U nas z 50-70zł to chyba max. Ale całe szczęście chodzę na NFZ, zresztą zwykle tak chodziłam i nie narzekam. A tą nadżerkę to musisz mieć usuwaną? Bo ja też miałam mieć, ale po konsultacjach z innym lekarzem doszłam do wniosku, że to nie ma sensu, tak też stwierdził ten, do którego teraz chodzę. U nieródek istnieje duże prawdopodobieństwo, że nadżerka sama zniknie to raz, a dwa, że blizny po jej usunięciu utrudnią poród. Moja siostra co prawda się zdecydowała, miała wypalaną jakimś kwasem, co to się go kupuje na receptę, przychodzi do gina z tą ampułką i on ją aplikuje. Mówi, że bolało jak mocne bóle okresowe, ale do przeżycia. No i to nie kosztowało więcej niż 150zł. Wypalanie, take standardowe nam ten gin odradzał, podobnie jak wymrażanie. Co do laseru, to też odradzał, ale głównie ze względu na koszty. Mówił, że spoko, może nas umówić do siebie prywatnie na laser, ale nie ma sensu, lepiej tą ampułką. Bo w sumie do tego samego wtedy chodziłyśmy, tylko Sis miała kasę i poszła, a ja byłam bidna i odwlekałam, a potem, jak mówiłam, zmieniłam zdanie.
No takie ceny u nas, 100 zł to standard... 50 zł było jak jeszcze do liceum chodziłam czyli daawno

Ostatnio chciałam iść na NFZ, dzwoniłam po kilku przychodniach i wszedzie minimum 1 miesiac czekania, a ja musiałam iść juz bo miałam małe problemy

Mi gin (miły młody pan zresztą ) powiedział, że laser nie zostawia blizn i dlatego to zaproponował. No ale ide jutro to popytam dokładnie. Wcześniej mam mieć robioną cytologię więc usuwanie i tak by było za jakiś czas dopiero.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 07:35   #2231
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Maskować cienie pod oczami i rozświetlać, taki w pisaku za 45zł chyba?
Na kwc jest, ale ocen mało, zwłaszcza tego jasnego odcienia.
Nie zdziwiłabym się jakbym w akcie desperacji kupiła i tak ostatecznie magica, bo co tu dużo mówić pomimo wysokiej ceny, w porównaniu do pojemności wychodzi tanio
Te pisaki mają małe pojemności, skinlights chyba 1,3ml, touche magique pewnie też nie więcej, nie mogę znaleźć info na opakowaniu
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=29382 ten na 2,5ml ja go lubię ale na bardzo ciemne cienie nie zadziała
Mary Kay też jest w pisaku; ew w tubce, ale tubka bardzo mocno kryje i nie wiem czy nie wysusza okolic oczu.
Może MAC? Ten nowy w słoiczku też super kryje! Jeśli lubisz płynne to MAC ma korektor w tubce.

Warszawianki ja dzisiaj niestety nie dam rady wpaść muszę znowu iść z Wacławem do weterynarza, bo ma spuchnięte poduszki z ropą, a później mamy w domu gości i muszę pomóc mamie.
Może macie czas w niedziele na jakąś kawkę?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2009-04-02, 08:34   #2232
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Warszawianki ja dzisiaj niestety nie dam rady wpaść muszę znowu iść z Wacławem do weterynarza, bo ma spuchnięte poduszki z ropą, a później mamy w domu gości i muszę pomóc mamie.
Może macie czas w niedziele na jakąś kawkę?
Oj szkoda że Cię nie będzie w takim razie pogłaskaj ode mnie Wacława, żeby mu się szybciej łapki goiły
Co do niedzieli to zależy o której godzinie, ale może mogłabym na kawkę przyjechać
Stary 2009-04-02, 08:39   #2233
Estella
Zakorzenienie

A o której Ci pasuje? Ja właściwie chyba mogę cały dzień, może ktoś się dołączy?

Siegfried Obermeier
Stary 2009-04-02, 09:01   #2234
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
A o której Ci pasuje? Ja właściwie chyba mogę cały dzień, może ktoś się dołączy?
Raczej wieczorem, tak dopiero od 16-17 ale nie wiem jeszcze dokładnie.
Stary 2009-04-02, 09:40   #2235
kochanie
Wtajemniczenie

Hej Jej, wstałam pół godziny temu, wreszcie wyspana. Wczoraj miałam fajny dzień - po "zakupach" z Madziarrą () nie pojechałam do domu, tylko do znajomych i poszłam spać o drugiej - dobrze, że już się wyspałam, bo dzisiaj mam tyle pracy, że nie wiem, czy zdążę z czymkolwiek (oczywiście na herbatkę na pewno zdążę:)

Cytat:
Dopiero wróciłam do domu, porządnie wymordowana a dziewczyny tam pewnie zakupowo szaleją
Nie szalały Magda kupiła tylko buty, a ja nic Wszystkie fajne buty wykupili od poprzedniej naszej wizyty i nic nie było nowego

Cytat:

Przyszłam się tak w ogole pochwalić, że dostalam dziś pracę w mojej firmie, gdzie miałam staż
Gratulacje Iso

Cytat:
Składam zaraz mazidłowe zamówienie Zakładając tak długie czekanie jak ostatnio, wole zamówić wcześniej, bo potrzebuję hydrolat oczarowy i rumiankowy (półlitrowe butle ) - niedługo mi się skończa a musze je mieć Do tego olej z zurawiny mały i coś jeszcze pewnie dobiore

EDYCJA: aaa no i 100ml hydrolatu bławatkowego
Fajnie, że Ci się tak spodobały hydrolaty - ja mam oczarowy i nie używam, nie znoszę jego zapachu A kiedyś miałam różany, miał piękny zapach, ale nic nie robił, więc zniechęciłam się do hydrolatów.

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość

Nail Teka uzywam juz bardzo dlugo i jest to naprawde swietna odzywka,widoczne efekty sa po ok.2-3 tyg.sumiennego uzywania.
hm, hm, Chyba powinnam się pokręcić przy NT bo ostatnio paznokcie mi się rozdwajają I to w dodatku osłabienie przychodzi falami - ostatnio ciągle są słabe paznokcie od palców środkowych, wcześniej wskazujących, a innym razem były od kciuków Inne paznokcie są super mocne, ale zawsze jakiś się trafi pojedynczy, co mu się nie chce rosnąć

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja tez się pochwalę- jedna kartkóweczka pozytywnie wreszcie zaliczona (po 4 z rzędu ndst )
Gratuluję rzyrafkocie Cieszę się, że u Ciebie się poprawia

Cytat:
Ojej, szkoda... Wyściskaj Wacława ode mnie (napisałam najpierw Wacka, ale nie mogę, to dla mnie zbyt śmieszne).

A przypomniałam sobie: Magju, współczuję Ci ucieczki Koty, sama przeżyłam to kilka lat temu. Cały dzień szukałam jej na osiedlu, myślałam, że już ją straciłam Ona jest strasznym tchórzem, nigdy nie wychodzi na dwór, a tym razem spadła w nocy z balkonu. Na szczęście wieczorem wyszła z kryjówki i ktoś do nas zadzwonił, że ją znalazł

Dobra, idę się trochę porolniczyć i do nauki A potem do dentysty i po szampony dla Karoliny
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 09:53   #2236
sleepy
Zakorzenienie

Hej

Kochanie, ja też wstałam dopiero pół godziny temu Znaczy musiałam obudzić się po 7 i umyć włosy bo wcześniej nas uprzedzili że nie będzie wody od 8 do 15... Więc umyłam te włosy prawie z zamkniętymi oczami i poszłam z powrotem do łóżka A przed chwila patrzę i woda jest...

A za oknem piękny błekit na niebie więc z chęcią wyjdę pozałatwiać sprawy na mieście. I nałoże nowe balerinki
Stary 2009-04-02, 10:08   #2237
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Hej Jej, wstałam pół godziny temu, wreszcie wyspana. Wczoraj miałam fajny dzień - po "zakupach" z Madziarrą () nie pojechałam do domu, tylko do znajomych i poszłam spać o drugiej - dobrze, że już się wyspałam, bo dzisiaj mam tyle pracy, że nie wiem, czy zdążę z czymkolwiek (oczywiście na herbatkę na pewno zdążę:)
No, mam nadzieję

Cytat:
Nie szalały Magda kupiła tylko buty, a ja nic Wszystkie fajne buty wykupili od poprzedniej naszej wizyty i nic nie było nowego
Szkoda, że zakupy nie w pełni udane, następnym razem będzie lepiej, bo ja z wami pojadę

Cytat:
Ojej, szkoda... Wyściskaj Wacława ode mnie (napisałam najpierw Wacka, ale nie mogę, to dla mnie zbyt śmieszne).
Stary 2009-04-02, 10:15   #2238
Organzza
Zakorzenienie

Hej Ale piękna pogoda

Cytat:
ale super! gratuluję
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ale za to kupiłam 2 deo Garniera, kulkę i spray
Cytat:
Też się skusiłam na kulkę Garniera, choć mam na razie antyperspirant. Wzięłam różową, bo pisze, że ładnie pachnie i rzeczywiście ładnie pachnie Ciekawe jak z działaniem
o, to one już są? fajnie
gdzie kupowałyście?
Mam nadzieję, że u mnie w Rossmannie też będą, bo do SP nie pojadę..
Cytat:
Musiałaś Musiałaś o tym wspominać tutaj Przez Ciebie będę je kcieć, a już w nocy poszalałam na Tru i zamówiłam sobie kolejny czarno-brązowy HI (ten, który mam zaczął się osypywać), brązowy kohl Guerlina i Superbalma hazelnuta, bo wydaje mi się, że będzie fajowy. Także w kwietniu mam już szlaban na przyjemności Ledwie się miesiąc zaczął...
To wszystko przez Zizka, ona tak ładnie mówiła o tych perfumach zresztą jakby nie patrzyć to okazja

dawno nie było Superbalmów na Tru i to jeszcze limitowane odcienie, szaleją czuję, że ten hazelnut by mi się spodobał tym bardziej, że te nowe odcienie są jakby intensywniejsze
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 10:37   #2239
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
o, to one już są? fajnie
gdzie kupowałyście?
Mam nadzieję, że u mnie w Rossmannie też będą, bo do SP nie pojadę..
Na pewno ładnie pachną, jak z działaniem jeszcze nie wiem, bo zakupiony czeka grzecznie na swoją kolej W SP są po 11zł, w kulce, sztyfcie i sprayu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-02, 10:41   #2240
isa666
Zakorzenienie

kochanie, Organzza dziękuję

Estello uściskaj Wacława także ode mnie
Ja wczoraj jak szłam na busa do pracy to koło drogi widziałam zabitego kota Okropny widok
Stary 2009-04-02, 10:48   #2241
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno ładnie pachną, jak z działaniem jeszcze nie wiem, bo zakupiony czeka grzecznie na swoją kolej W SP są po 11zł, w kulce, sztyfcie i sprayu.
dziękuję sprawdzę w R., a jak nie będzie to może w weekend skoczę do SP
różowa kulka adidasowa mnie denerwuje.. słabe działanie, zostawia ślady na czarnych bluzkach () i bardzo długo się wchłania, a ja nie mam rano tyle czasu żeby czekać 15min..
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 10:52   #2242
iceflower
Przyjaciółka KWC

Witam

jestem zachwycona pogodą szkoda tylko, że nie mogę się nią w pełni cieszyć z powodu bólu zęba, ale niedługo wkładam nowe baletki i biegnę do apteki po jakiś środek wspomagający. żeby nie zmarnować całego dnia.

Nie czuję się najlepiej, to przynajmniej staram się sobie poprawić humor dbaniem o wygląd. Zrobiłam maseczkę miodową TBS (przez nocowanie u TŻ wywraca się cały mój misternie ułożony grafik), pomalowałam paznokcie na różowo i umyłam włosy (jak wysuszę to zobaczę jak się naprawdę układają po wtorkowym ścięciu).

Gazetka SP jak dla mnie beznadziejna, ale to dobrze, jak nic nie kusi to nie będę wydawać pieniędzy na rzeczy niepotrzebne.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 11:49   #2243
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

lizzie przepraszam dopiero odwołali mi zajęcia i jadę już do domu próbkę podrzucę na następny zlot, obiecuję!
I miłej zabawy Wam dzisiaj życzę!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-02, 11:50   #2244
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Gazetka SP jak dla mnie beznadziejna, ale to dobrze, jak nic nie kusi to nie będę wydawać pieniędzy na rzeczy niepotrzebne.
Mi na szczęście tez się nie podoba, no może poza jednymi perfumami, CK Euphoria Spring Temptation. Mam wersję Flower Blossom i bardzo je lubię, muszę powąchać tą nową i może ewentualnie bym się na nią skusiła. Poza tym nic

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
lizzie przepraszam dopiero odwołali mi zajęcia i jadę już do domu próbkę podrzucę na następny zlot, obiecuję!
I miłej zabawy Wam dzisiaj życzę!
nosku, nic się nie stało W takim razie życzę miłej i owocnej nauki i do zobaczenia następnym razem
Stary 2009-04-02, 12:17   #2245
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Po dzisiejszych wiosennych porzadkach stwierdzam, że daje rade Nie spocilam sie ani kropelkę po intensywnym poranku

Czy komuś mam coś dziś przynieść ?

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 12:22   #2246
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
dziękuję sprawdzę w R., a jak nie będzie to może w weekend skoczę do SP
różowa kulka adidasowa mnie denerwuje.. słabe działanie, zostawia ślady na czarnych bluzkach () i bardzo długo się wchłania, a ja nie mam rano tyle czasu żeby czekać 15min..
W R. ich nie ma dzisiaj specjalnie poszłam zobaczyć.

Pogoda piękna, grzeje słońce jak nie wiem

A dzisiaj wieczorem może wybierzemy się na stare miasto, żeby rozpocząć sezon imprezowy
Stary 2009-04-02, 12:47   #2247
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Po dzisiejszych wiosennych porzadkach stwierdzam, że daje rade Nie spocilam sie ani kropelkę po intensywnym poranku

Czy komuś mam coś dziś przynieść ?
Madzia, a które masz? Cieszę się, że deo rzeczywiście działa, ja teraz męczę się z białą kulką Vichy, lepi się toto niemiłosiernie, długo schnie, nie wiem czy nie odstawić go właśnie na rzecz Garniera. Ciepło się robi, dobry antyperspirant jest mi teraz bardzo potrzebny
Stary 2009-04-02, 12:51   #2248
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Madzia, a które masz? Cieszę się, że deo rzeczywiście działa, ja teraz męczę się z białą kulką Vichy, lepi się toto niemiłosiernie, długo schnie, nie wiem czy nie odstawić go właśnie na rzecz Garniera. Ciepło się robi, dobry antyperspirant jest mi teraz bardzo potrzebny
Kulkę mam Beauty Care, a spray Action Control. Dziś rano zrobiłam eksperyment, i na kulkę psiknęłam jeszcze spray, i taki duet działa znakomicie Mam nadzieję, że solo działają równie dobrze
Ja wiosną mam właśnie problemy z dobrym deo, wszystkie się lepią i kleją , teraz jest Etiaxil i SP w promocji i się waham czy nie dokupić zapobiegawczo, bo już mi się skończył jakiś czas temu.

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 13:14   #2249
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Kulkę mam Beauty Care, a spray Action Control. Dziś rano zrobiłam eksperyment, i na kulkę psiknęłam jeszcze spray, i taki duet działa znakomicie Mam nadzieję, że solo działają równie dobrze
Ja wiosną mam właśnie problemy z dobrym deo, wszystkie się lepią i kleją , teraz jest Etiaxil i SP w promocji i się waham czy nie dokupić zapobiegawczo, bo już mi się skończył jakiś czas temu.
O też mam kulkę Beauty Care A Etiaxil stosuję zapobiegawczo dwa razy w tygodniu, ale potrzebuję też czegoś dobrego na co dzień, mam nadzieję, że Garnier da radę
Stary 2009-04-02, 15:33   #2250
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Szkoda, że zakupy nie w pełni udane, następnym razem będzie lepiej, bo ja z wami pojadę

Na pewno To w ogóle przez to że z nami nie pojechałaś nic nie było

Cytat:
O też mam kulkę Beauty Care A Etiaxil stosuję zapobiegawczo dwa razy w tygodniu, ale potrzebuję też czegoś dobrego na co dzień, mam nadzieję, że Garnier da radę
A ja używam antidralu - jest dużo tańszy a mi wyregulował pocenie tak dobrze, że już nie mam żadnego problemu z dezodorantami Teraz używam go tylko dzień przed imprezą

Ależ piękny dzień Miałam już doła w domu, siedziałam i się powstrzymywałam od płaczu, w końcu poszłam po szampony dla Karolinki i tak mi teraz dobrze Taaakie słoneczko, wszystkie ławeczki zajęte w parku, koty chodzą po ogródkach no cudownie jest!!! A w domu kota ciągle leży na podłodze i przemieszcza się z plamą słońca

No i w dodatku dzięki pogodzie odechciało mi się jeść, nie mam już w ogóle ochoty na chipsy, mam nadzieję, że uda mi się schudnąć ze dwa kilogramy

Elu, ja chyba też będę wcześniej, zaraz wychodzę, może Cię jakoś złapię
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości