![]() |
#2071 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
...że jakiś wpływ mam to ja wiedziałam ![]() ![]() Edit' Szykuje mi się imprezka gillowa w sobotę u nas , poproszę o ciekawe przepisy wszystkie łasuchy ? Sałatkę ziemniaczaną ButterB już mam, czekam na nowe inspiracje ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-04-02 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chlebek z suszonymi pomidorami ![]() A może masz siłę trajkotania ![]() Jak wkręcę się w jakiś temat to koniec!! będę trajkotać długo i głośno do skutku. Mąż zazwyczaj dla świętego spokoju ustępuje. Cytat:
Sałatka grecka, sałatka ziemniaczana, tzaziki, bruskietta, przekąski typu pieczarki marynowane, ogorek, papryka, patisony marynowane.
![]() |
#2073 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrób koniecznie bruskety ![]() Z kiełbasek, to ja bardzo lubię kiełbaskę z boczkiem. Tzn. bierzesz kiełbaskę, nakrawasz, podpiekasz trochę na grillu, a potem ściągasz, owijasz w plaster boczku i wtedy pieczesz do końca ![]() Chlebek z pomidorami sama piekę ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio sie zastanawiam jak TZ wytrzymał juz tyle lat z taką jędza jak ja
![]() xo do grilla, to ja uwielbiam boczus smazony, ziemniaczki w folli aluminowej z maselkiem i boczkiem oraz warzywa z grilla (wczesniej wymoczone w ziołach i oliwie z oliwek) a podane z sosem czosnkowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bakłażana, cukinię i paprykę w szczególności!!...to polane sosem tzaziki i bajka!!!
![]() |
#2076 |
Zakorzenienie
|
albo łosos z grilla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
Ja to poleciała po musli z mlekiem bo juz nie wytrzymałam... buu dlaczego ja non stop cos jem??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
To prawdziwy rarytas
![]() Mi też pociekła..dlatego poszłam do sklepu po sok pomidorowy i pestki dyni ![]()
#2080 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
![]() Co do grilla... uwielbiam karczek ( kawałki karczku trzeba zostawić na noc w przyprawach itd., ja akurat idę na łatwiznę i kupuję taki "gotowy" w sklepie) jak już ląduje na moim talerzu polewam sokiem z cytryny. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj znalazłam o dziwo 2 pasujące na mnie. Jeden kosztuje 299 zeta, także raczej odpada, choć jest super, do tego multistrap, czyli na całym obwodzie miseczki masz miejsca do przepięcia ramiączek - możesz nosić go dowolnie. Jednak cena zbyt wysoka, tym bardziej że jest cielisty ale taki opalony cielsty i obawiam się, że zbyt ciemny troszkę do mojej kiecy. Drugi natomiast ma idealny kolor i kształt misek, ale mój kolor i rozmiar będą za jakieś dwa tygodnie - pani do mnie zadzwoni jak przyjdą. Ten kosztuje 160 zeta, także już do przeżycia. Ogólnie to bieliznę bardzo lubię kupować, ale mój biust jest dość wymagający, jeśli chodzi o staniki bez ramiączek ![]() Dorinko, ja na grilla polecam śliwki suszone owinięte plastrami boczku i spięte wykałaczką.Pycha. Poza tym standardy, jak Hania wypisała ![]()
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
patrze, ze nie tylko ja tu przez Dorinke i jej temta Grillowy zgłodniałam.
A dzis tak z wami gadając , w między czasie wciełam 1kg mandarynek ![]() zaraz ide robic obiadek. to znaczy wszytsko mam juz przygotowane tylko musze ugotowac ziemniaczki i usmazyc kotlety (dzis beda roladki z piersi kurczaka z serem i papryką w srodku). Tz pisał 10 min temu, ze juz wyjechał z Amsterdamu wiec za jakies 30 min bedzie ![]() ![]() Bo słyszałas juz Haniu ze nie bede mogła zamówic tych z kokardka?? bede zamawiała jednak te odpowiedniki rulonów, tez takie eleganckie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój brat jest specem od karczku..robi na mnóstwo sposobów. W winie, w occie balsamicznym, w ziołach przeróżnych, w wódce w piwie w miodzie, musztardzie. No specem jest ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() Dlatego unikam bluzek bez ramiączek...mimo że latem mam szaloną ochotę na takowe. O śliwkach w boczku zupełnie zapomnialam.!! A jest to super przekąska. Zrobię na imprezę urodzinową męża ![]() Cytat:
![]() Zamawiaj śmiało.
![]() |
#2084 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sanetko trzymam kciuki abyś pokonała depresję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dextera nic nie pobije ale Fringe jest też wciągający ![]() TŻ wyciągnął mnie do kina 5d wow... warto było. Mieszkającym w Warszawie polecam http://www.kino5dextreme.pl/ My byliśmy na filmie o żółwiach. Efekty świetnie. Zostałam opryskana wodą, wytrzęsiona na fotelu, owiana przez bryzę morską itd. ubawiłam się przez 15 minut jak nic ![]()
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
widzę, że nie tylko ja czuję sie tutaj jakoś wyautowana. wiem, że to przez to, że mnie nie ma, kiedy Wy jesteście i coż. taki los
![]() alezdjęcia też bardzo chciałabym zobaczyć...
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
czesc
heh ja znowu jestem jak nikogo nie ma, no coz takie zycie ![]() doczytalam ze zdjecia ze spotkania juz sa wiec moze i ja bym mogla o nie poprosic?? moze chociaz jedno ![]() ![]() chyba troche sie "strulam" srodkami czystosci bo strasznie mnie boli glowa i niedobrze mi ![]() ahaa my mielismy grilla i robilam szaszlyki-spiralki z piersi kurczaka w miodzie i musztardzie oraz bagietki z pieczarkami serem i pietruszka aa no i salatka grecka mniamm ok lece czytac dalej |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Raczkowanie
|
a dla cichych fanek wątku nie wrzucicie fotek publicznie? tak mi głupio jakoś było w połowie rozmowy się wtrącić, szczególnie że jakoś specjalnie tu nie pasuję (powinnam chyba raczej być w "zazdrośnicach"), ale przyznam się że ostatnio to do planowania stroju ślubnego dla L_V nawet się chciałam wtrącić - strasznie mi się podoba ten styl narazie, sukienki, woalka i buty, i już sobie oczami wyobraźni resztę dorabiałam
![]() pozdrawiam was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
pesto okazało się przepyszne. Zrobiłam bardzo duż, jadły 4 soby. My z Tż, moja teściowa i siostra. Obie się zachwycały. Zrobiłam jak pisałyście, z cienkiki paseczkami piersi z kurczaka podsmażonej na oliwie.
Aha: ja też mam siłę trajkotania - zdecydowanie!
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale chyba zaraz się zbieram spać ![]() I nie cieszę się z weekendu, bo w sobotę idę do pracy, a w niedzielę Tż jedzie po mojego brata 200km od domu, więc go nie będzie pół dnia.Nie mogę jechać z nim, bo muszą zabrać brata manatki (duużo manatków) i szkoda miejsca ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale właściwie ja się nie wypowiadam, bo to dziewczyn zdjęcia. Dlaczego z nami nie piszesz?Tylko śledzisz? Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
ja też bym nie zamieściła zdjęć dla śledzi, bo wątek to takie nasze mała część w internecie. chętnie przyjmujemy nowe osoby, ale trzeba się przyłączyć.
ps. dziś przez Was też zjadłam makaron z pesto ![]()
Dyskretnej troski trzeba mi.. Edytowane przez et-ka Czas edycji: 2009-04-02 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Rozeznanie
|
Wszyscy dzisiaj pesto, a ja polecam zupę soczewicową Hani
![]()
#2092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Skoro masz siłę trajkotania, to jesteś pokemonem, jak Hania i ja ![]() Co do obiadu, ja po pracy, lekarzu i korepetycjach (ledwo żywa), umówiłam się z koleżanką na piwko i zjadłam w knajpie piersi z kurczaka z grilla na szpianku. Pychota, musze takie zrobić w domu ![]() ![]() Dobranoc, do jutra ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-04-02 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Zakorzenienie
|
no to sobie pogadałam, ale za to, jak wy będziecie jutro od rana w pracy, ja się chyba w końcu wyśpię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zadomowienie
|
Cześć piątkowo
#2097 |
Zakorzenienie
|
łeee ja w piątki pracuję
![]()
#2098 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- No własnie, piatek. Dzisiaj już nie będę siedzieć 12 godzin w pracy, mam to w ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty siedzisz 12 godzin w pracy? No nie, to zdecydowana przesada!!!! Uważam, że dziś dokładnie po 8 godzinach pracy powinnaś po prostu iść do domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
witajcie piątkowo prawie weekendowo
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.