Wymarzony pierścionek część XIV :) - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-02, 15:02   #2071
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Hehehe... a jednak
Czyli jednak masz jakiś wpływ na męża - bardzo dobrze

...że jakiś wpływ mam to ja wiedziałam, ale powiem szczerze że sama nie byłam przekonana do tej indukcji więc nie wiedziałam o co walczę, teraz wiem że to świetna sprawa i nie dam się tego pozbawić

Edit'
Szykuje mi się imprezka gillowa w sobotę u nas , poproszę o ciekawe przepisy wszystkie łasuchy ?

Sałatkę ziemniaczaną ButterB już mam, czekam na nowe inspiracje

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-04-02 o 15:09
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 15:20   #2072
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Heh... no można powiedzieć, że pracy ale w terenie , musiałam spotkac się z naszym klientem Po drodze zrobiłam zakupy w Almie jak na burżuja przystało Dzisiaj chlebek z suszonymi pomidorkami w promocji za jedyne 4 zł. a jak i dużo dobrych rzeczy jeszcze

Mam mam siłę przekonywania , myślałam że się nie da, ale tak dużo gadałam nie dając mu przerwać, że powiedział no już dobra, niech będzie

Mango wysłałam Ci
Ha wiedziałam....
Chlebek z suszonymi pomidorami..ślinot oku dostałam.

A może masz siłę trajkotania..jak ja.
Jak wkręcę się w jakiś temat to koniec!! będę trajkotać długo i głośno do skutku. Mąż zazwyczaj dla świętego spokoju ustępuje.

Cytat:
...

Edit'
Szykuje mi się imprezka gillowa w sobotę u nas , poproszę o ciekawe przepisy wszystkie łasuchy ?

Chyba nie pomogę..bo w naszym grilowym gronie sprawdzają się standardy.
Sałatka grecka, sałatka ziemniaczana, tzaziki, bruskietta, przekąski typu pieczarki marynowane, ogorek, papryka, patisony marynowane.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 15:29   #2073
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
...że jakiś wpływ mam to ja wiedziałam, ale powiem szczerze że sama nie byłam przekonana do tej indukcji więc nie wiedziałam o co walczę, teraz wiem że to świetna sprawa i nie dam się tego pozbawić

Edit'

Nikt nie chce pomóc To ja się udzielę. Lubisz sałatki z makaronu?
Zrób koniecznie bruskety

Z kiełbasek, to ja bardzo lubię kiełbaskę z boczkiem. Tzn. bierzesz kiełbaskę, nakrawasz, podpiekasz trochę na grillu, a potem ściągasz, owijasz w plaster boczku i wtedy pieczesz do końca

Chlebek z pomidorami sama piekę

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

A może masz siłę trajkotania..jak ja.
Jak wkręcę się w jakiś temat to koniec!! będę trajkotać długo i głośno do skutku. Mąż zazwyczaj dla świętego spokoju ustępuje.
Ja też mam siłę trajkotania Brzmi troche, jak z jakiejś dziwnej bajki - Pokemony, albo Kapitan Planeta
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 15:31   #2074
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja ostatnio sie zastanawiam jak TZ wytrzymał juz tyle lat z taką jędza jak ja

xo do grilla, to ja uwielbiam boczus smazony, ziemniaczki w folli aluminowej z maselkiem i boczkiem oraz warzywa z grilla (wczesniej wymoczone w ziołach i oliwie z oliwek) a podane z sosem czosnkowym

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 15:36   #2075
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też mam siłę trajkotania Brzmi troche, jak z jakiejś dziwnej bajki - Pokemony, albo Kapitan Planeta
hihihi..nom faktycznie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a ja ostatnio sie zastanawiam jak TZ wytrzymał juz tyle lat z taką jędza jak ja

xo do grilla, to ja uwielbiam boczus smazony, ziemniaczki w folli aluminowej z maselkiem i boczkiem oraz warzywa z grilla (wczesniej wymoczone w ziołach i oliwie z oliwek) a podane z sosem czosnkowym
O Madziu masz racje..warzywa z grilla..kocham.
Bakłażana, cukinię i paprykę w szczególności!!...to polane sosem tzaziki i bajka!!!
Stary 2009-04-02, 15:40   #2076
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

albo łosos z grilla

Stary 2009-04-02, 15:42   #2077
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
hihihi..nom faktycznie

O Madziu masz racje..warzywa z grilla..kocham.
Bakłażana, cukinię i paprykę w szczególności!!...to polane sosem tzaziki i bajka!!!
O mniam....Aaaaaaa
Przestańcie bo aż mi ślinka cieknie
Stary 2009-04-02, 15:44   #2078
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja to poleciała po musli z mlekiem bo juz nie wytrzymałam... buu dlaczego ja non stop cos jem??

Stary 2009-04-02, 16:03   #2079
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
albo łosos z grilla
To prawdziwy rarytas

Cytat:
O mniam....Aaaaaaa
Przestańcie bo aż mi ślinka cieknie
Mi też pociekła..dlatego poszłam do sklepu po sok pomidorowy i pestki dyni
Stary 2009-04-02, 16:07   #2080
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:

Co do CV...no ja bym napisała hm..zupełnie normalnie...
X 2006- IV 2007 staż w firmie takiej i takiej (obowiązki takie i takie)
XI. 2008 praca w firmie takiej i takiej (obowiazki takie i takie - czyli te smae + fakturowanie)

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Novocaine zrobiłabym z CV tak jak Hania
Dzięki

Cytat:

Kto pytał o przepis? Chyba mekintoszek i novo...

Ok, więc sprawa wygląda tak.
Ja biore pierś z kurczaka, rozbijam (zazwyczaj wcześniej przecinam ją jeszcze wzdłuż, żeby była chuda), po jednej stronie smaruję pesto, na środek kładę ze dwa suszone pomidory z oliwy, a pomiedzy nie kawałek mozarelli. Wszystko razem zawijam w ciasną roladkę. Ważne, żeby końce były szczelne, bo inaczej roztopinona mozarella ucieka.
Takie roladki obsmażam najpierw na patelni porządnie, a potem dolewam trochę wody na patelnie i duszę je w takiej płytkiej wodzie - nie potrafię powiedzieć, jak długo - aż będą miekkie

A potem je jem
Zapisałam

Co do grilla... uwielbiam karczek ( kawałki karczku trzeba zostawić na noc w przyprawach itd., ja akurat idę na łatwiznę i kupuję taki "gotowy" w sklepie) jak już ląduje na moim talerzu polewam sokiem z cytryny.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 16:12   #2081
mekintoszek
Rozeznanie

Cytat:
No jest błyskawiczna...i za to też ją kocham

czemu frustruje?
Ja akurat bieliznę lubię kupować najbardziej.
Aczkolwiek ostatnio tez kupuję na necie
Frustruje, bo nigdzie nie ma mojego rozmiaru, jeśli chodzi o cieliste z odpinanymi.
Dzisiaj znalazłam o dziwo 2 pasujące na mnie. Jeden kosztuje 299 zeta, także raczej odpada, choć jest super, do tego multistrap, czyli na całym obwodzie miseczki masz miejsca do przepięcia ramiączek - możesz nosić go dowolnie. Jednak cena zbyt wysoka, tym bardziej że jest cielisty ale taki opalony cielsty i obawiam się, że zbyt ciemny troszkę do mojej kiecy.
Drugi natomiast ma idealny kolor i kształt misek, ale mój kolor i rozmiar będą za jakieś dwa tygodnie - pani do mnie zadzwoni jak przyjdą. Ten kosztuje 160 zeta, także już do przeżycia.
Ogólnie to bieliznę bardzo lubię kupować, ale mój biust jest dość wymagający, jeśli chodzi o staniki bez ramiączek

Dorinko, ja na grilla polecam śliwki suszone owinięte plastrami boczku i spięte wykałaczką.Pycha. Poza tym standardy, jak Hania wypisała
mekintoszek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-02, 16:12   #2082
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

patrze, ze nie tylko ja tu przez Dorinke i jej temta Grillowy zgłodniałam.
A dzis tak z wami gadając , w między czasie wciełam 1kg mandarynek ale dobre były hehe.

zaraz ide robic obiadek. to znaczy wszytsko mam juz przygotowane tylko musze ugotowac ziemniaczki i usmazyc kotlety (dzis beda roladki z piersi kurczaka z serem i papryką w srodku). Tz pisał 10 min temu, ze juz wyjechał z Amsterdamu wiec za jakies 30 min bedzie bede go dzis męczyła zaproszeniami
Bo słyszałas juz Haniu ze nie bede mogła zamówic tych z kokardka?? bede zamawiała jednak te odpowiedniki rulonów, tez takie eleganckie choc szkoda, bo sie juz na tamte napaliłam, ale gosc napisał, ze dopiero od 30 kwietnia do 15 maja bedzie realizował zamówienia, wiec nawet jak dojdzie to w połowie maja, a ja nie chce tyle czekac.

Stary 2009-04-02, 16:23   #2083
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Co do grilla... uwielbiam karczek ( kawałki karczku trzeba zostawić na noc w przyprawach itd., ja akurat idę na łatwiznę i kupuję taki "gotowy" w sklepie) jak już ląduje na moim talerzu polewam sokiem z cytryny.
Oj tak karczuś tez pychota. Zresztą z mięs z grilla tylko karczek i ...kaszankę jadam
Mój brat jest specem od karczku..robi na mnóstwo sposobów. W winie, w occie balsamicznym, w ziołach przeróżnych, w wódce w piwie w miodzie, musztardzie. No specem jest...może i my w weekend pogrilujemy..mu szę nakręcić ekipę

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez mekintoszek Pokaż wiadomość
Frustruje, bo nigdzie nie ma mojego rozmiaru, jeśli chodzi o cieliste z odpinanymi.
Dzisiaj znalazłam o dziwo 2 pasujące na mnie. Jeden kosztuje 299 zeta, także raczej odpada, choć jest super, do tego multistrap, czyli na całym obwodzie miseczki masz miejsca do przepięcia ramiączek - możesz nosić go dowolnie. Jednak cena zbyt wysoka, tym bardziej że jest cielisty ale taki opalony cielsty i obawiam się, że zbyt ciemny troszkę do mojej kiecy.
Drugi natomiast ma idealny kolor i kształt misek, ale mój kolor i rozmiar będą za jakieś dwa tygodnie - pani do mnie zadzwoni jak przyjdą. Ten kosztuje 160 zeta, także już do przeżycia.
Ogólnie to bieliznę bardzo lubię kupować, ale mój biust jest dość wymagający, jeśli chodzi o staniki bez ramiączek

Dorinko, ja na grilla polecam śliwki suszone owinięte plastrami boczku i spięte wykałaczką.Pycha. Poza tym standardy, jak Hania wypisała
aha wszystko rozumiem....problem sie robi gdy trzeba kupić biustonosz to konkretnej sukienki. Ja w sumie też mam problem z doborem bardotki. Nie mam żadnej która dobrze leży
Dlatego unikam bluzek bez ramiączek...mimo że latem mam szaloną ochotę na takowe.

O śliwkach w boczku zupełnie zapomnialam.!! A jest to super przekąska.
Zrobię na imprezę urodzinową męża
Cytat:
Bo słyszałas juz Haniu ze nie bede mogła zamówic tych z kokardka?? bede zamawiała jednak te odpowiedniki rulonów, tez takie eleganckie choc szkoda, bo sie juz na tamte napaliłam, ale gosc napisał, ze dopiero od 30 kwietnia do 15 maja bedzie realizował zamówienia, wiec nawet jak dojdzie to w połowie maja, a ja nie chce tyle czekac.
No czytałam że nic z tego. Te składane tez fajne
Zamawiaj śmiało.
Stary 2009-04-02, 16:37   #2084
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu co do Chorwacji..szczerze- cała jest piękna. Więc jak własnym samochodem najlepiej zrobić postoje w kilku miejscach z końcowym docelowym Neum czy też wyspą Korculą..albo jeszcze lepiej zakonczyć podróż w Czarnogórze.

Warto zatrzymać sie na Słowenii, Zwiedzić po drodze na południe Plitwicke Jeziora, Park Narodowy Krka, Split i na końcu Dubrownik.

Szkoda że Ines sie nie udziela ona była w zeszłym roku na takiej wyprawie.
Ja byłam w Chorwacji samochodem. Mieszkaliśmy koło Makarskiej i podróżowaliśmy sobie . Dubrownik cudny Plitwicke Jeziora, Park Narodowy Krka zachwycające ! Słowenia też fajna- mieliśmy tam nocleg w drodze do Chorwacji. Split też uroczy.

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
to moze jednak napisze, lepiej mi sie zrobi:

mam stany depresyjne, jezdze do psychiatry. nie biore lekow bo nie chcialam, mam nadzieje ze jakos sie ulozy. przez to zrezygnowalam na razie z terapii grupowej (najpierw jedno trzeba naprostowac, pozniej zajme sie reszta).
od ponad miesiaca ciagnie sie za mna wielki dol:utrata radosci,lek,klopoty z koncentracja,smutek, placzliwosc, pustka i objawy fizyczne. ostatnie 2 tygodnie to czarna dziura ( ale moze to dobrze). w tym tygodniu troche odzylam(wiecie to slonce, no i staram sie czyms zajmowac zeby zajac mysli np. wlasnie wzielam sie za mycie okien). ale i tak noce sa najgorsze. zaczelam zawalac studia (ale moze uda sie to jeszcze naprawic), o tym jak wyglada zwiazek z TZem szkoda gadac (znaczy staramy sie oboje ale dla obojga jest to trudny okres).

wczoraj TZ oberwal za primaaprilisowy zart porzadnie. rozpowiadal u siebie w rodzinie ze jestem w ciazy a wszyscy moje zachowanie (znaczy zlosc na niego i zawstydzenie) wzieli za potwierdzenie. od rana dostaje smsy z pytaniami co i jak. juz mnie to wkurza

a zamiast wymarzonej Chorwacji w maju jedziemy na tydzien w gory. ale moze to i lepiej

Sanetko trzymam kciuki abyś pokonała depresję

Cytat:
ooo to niezły serial
ja ostatnio zaczełam oglądac 3 sezon Dextera (jestem na 5 odcinku) i oglądam serial Fringe - ogladałyscie?? baaardzo mi podoba
Cytat:
Baaa.. My z TŻ oglądamy Mi też się bardzo podoba
Cytat:
Nie znam..ale ja takich filmów nie mogę oglądać..mam zbyt wybujałą wyobraźnię.

Fribge Twin kiedyś polecała..jednak nie dane mi było obejrzeć. Mąż obejrzał jeden odcinek i stwierdził że to nie dla mnie. Ufam mu na słowo.
Cytat:
Haniu Fringe jest swietny pierwszy odcinek jest troche długi bo trwaa chyba 1,5 godz ale to wstep taki, reszta trwa juz po 50min ja narazie wszytskie 14 zobaczyłam, reszta ma byc jakos teraz - za tydzien chyba

Dextera nic nie pobije ale Fringe jest też wciągający szkoda tylko, że ciągle jakieś przerwy w emisji robią...

TŻ wyciągnął mnie do kina 5d wow... warto było. Mieszkającym w Warszawie polecam

http://www.kino5dextreme.pl/
My byliśmy na filmie o żółwiach. Efekty świetnie. Zostałam opryskana wodą, wytrzęsiona na fotelu, owiana przez bryzę morską itd. ubawiłam się przez 15 minut jak nic
Stary 2009-04-02, 17:39   #2085
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

widzę, że nie tylko ja czuję sie tutaj jakoś wyautowana. wiem, że to przez to, że mnie nie ma, kiedy Wy jesteście i coż. taki los

alezdjęcia też bardzo chciałabym zobaczyć...

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-02, 18:37   #2086
kotekk81
Zakorzenienie

czesc

heh ja znowu jestem jak nikogo nie ma, no coz takie zycie

doczytalam ze zdjecia ze spotkania juz sa wiec moze i ja bym mogla o nie poprosic?? moze chociaz jedno laaadnie prosze

chyba troche sie "strulam" srodkami czystosci bo strasznie mnie boli glowa i niedobrze mi

ahaa my mielismy grilla i robilam szaszlyki-spiralki z piersi kurczaka w miodzie i musztardzie oraz bagietki z pieczarkami serem i pietruszka aa no i salatka grecka mniamm

ok lece czytac dalej

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 18:44   #2087
Entuzjazm
Raczkowanie

a dla cichych fanek wątku nie wrzucicie fotek publicznie? tak mi głupio jakoś było w połowie rozmowy się wtrącić, szczególnie że jakoś specjalnie tu nie pasuję (powinnam chyba raczej być w "zazdrośnicach"), ale przyznam się że ostatnio to do planowania stroju ślubnego dla L_V nawet się chciałam wtrącić - strasznie mi się podoba ten styl narazie, sukienki, woalka i buty, i już sobie oczami wyobraźni resztę dorabiałam
pozdrawiam was
Entuzjazm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 19:12   #2088
Madlen__18
Zakorzenienie

pesto okazało się przepyszne. Zrobiłam bardzo duż, jadły 4 soby. My z Tż, moja teściowa i siostra. Obie się zachwycały. Zrobiłam jak pisałyście, z cienkiki paseczkami piersi z kurczaka podsmażonej na oliwie.
Aha: ja też mam siłę trajkotania - zdecydowanie!
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 19:30   #2089
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
widzę, że nie tylko ja czuję sie tutaj jakoś wyautowana. wiem, że to przez to, że mnie nie ma, kiedy Wy jesteście i coż. taki los

alezdjęcia też bardzo chciałabym zobaczyć...
Ja niekiedy jestem rano i wieczorem

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
czesc

heh ja znowu jestem jak nikogo nie ma, no coz takie zycie

doczytalam ze zdjecia ze spotkania juz sa wiec moze i ja bym mogla o nie poprosic?? moze chociaz jedno laaadnie prosze
Ja jestem
Ale chyba zaraz się zbieram spać troszkę wcześnie, ale mam jakiś słaby dzień.
I nie cieszę się z weekendu, bo w sobotę idę do pracy, a w niedzielę Tż jedzie po mojego brata 200km od domu, więc go nie będzie pół dnia.Nie mogę jechać z nim, bo muszą zabrać brata manatki (duużo manatków) i szkoda miejsca zresztą ja mam chorobę lokomocyjna, więc nie dla mnie takie podróże

Cytat:
Napisane przez Entuzjazm Pokaż wiadomość
a dla cichych fanek wątku nie wrzucicie fotek publicznie? tak mi głupio jakoś było w połowie rozmowy się wtrącić, szczególnie że jakoś specjalnie tu nie pasuję (powinnam chyba raczej być w "zazdrośnicach"), ale przyznam się że ostatnio to do planowania stroju ślubnego dla L_V nawet się chciałam wtrącić - strasznie mi się podoba ten styl narazie, sukienki, woalka i buty, i już sobie oczami wyobraźni resztę dorabiałam
pozdrawiam was
Publicznie chyba nie bardzo , bo nie każda chce być rozpoznana.
Ale właściwie ja się nie wypowiadam, bo to dziewczyn zdjęcia.
Dlaczego z nami nie piszesz?Tylko śledzisz?

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
pesto okazało się przepyszne. Zrobiłam bardzo duż, jadły 4 soby. My z Tż, moja teściowa i siostra. Obie się zachwycały. Zrobiłam jak pisałyście, z cienkiki paseczkami piersi z kurczaka podsmażonej na oliwie.
pycha
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 20:13   #2090
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

ja też bym nie zamieściła zdjęć dla śledzi, bo wątek to takie nasze mała część w internecie. chętnie przyjmujemy nowe osoby, ale trzeba się przyłączyć.

ps. dziś przez Was też zjadłam makaron z pesto

Dyskretnej troski trzeba mi..

Edytowane przez et-ka
Czas edycji: 2009-04-02 o 21:15
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 21:09   #2091
mekintoszek
Rozeznanie

Wszyscy dzisiaj pesto, a ja polecam zupę soczewicową Hani
mekintoszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-02, 21:42   #2092
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Madlen, cieszę się, że wykorzystałaś mój 'przepis' no i że smakowało

Skoro masz siłę trajkotania, to jesteś pokemonem, jak Hania i ja

Co do obiadu, ja po pracy, lekarzu i korepetycjach (ledwo żywa), umówiłam się z koleżanką na piwko i zjadłam w knajpie piersi z kurczaka z grilla na szpianku. Pychota, musze takie zrobić w domu Mniam

Dobranoc, do jutra

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2009-04-02 o 21:43
Stary 2009-04-02, 22:28   #2093
miskowa
Zakorzenienie

no to sobie pogadałam, ale za to, jak wy będziecie jutro od rana w pracy, ja się chyba w końcu wyśpię
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 07:30   #2094
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 07:38   #2095
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Helou
Mam dla Was dobrą wiadomość - dziś piątek
Stary 2009-04-03, 07:46   #2096
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Cześć piątkowo
Stary 2009-04-03, 07:48   #2097
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Helou
łeee ja w piątki pracuję

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 07:56   #2098
L_V
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez Entuzjazm Pokaż wiadomość
pozdrawiam was
O, dzięuję za te słowa, bo ja ciągle nie jestem jeszcze na 100% pewna. Etuzjazm, pisz z nami cześciej.

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Helou
Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Cześć piątkowo

No własnie, piatek.

Dzisiaj już nie będę siedzieć 12 godzin w pracy, mam to w
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 08:12   #2099
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

O, dzięuję za te słowa, bo ja ciągle nie jestem jeszcze na 100% pewna. Etuzjazm, pisz z nami cześciej.

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

No własnie, piatek.

Dzisiaj już nie będę siedzieć 12 godzin w pracy, mam to w

Ty siedzisz 12 godzin w pracy? No nie, to zdecydowana przesada!!!!

Uważam, że dziś dokładnie po 8 godzinach pracy powinnaś po prostu iść do domu
Stary 2009-04-03, 08:22   #2100
zuzaneczka
Zakorzenienie

witajcie piątkowo prawie weekendowo

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości