|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
![]() nie no wiosnę chyba poczułam
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
gorąco mi
jest wiosna
|
#4833 |
|
Adwokat diabła
|
mi też, dobra spadam do pracy
![]() dobrze że dziś bezkrólewie buziaki
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
oglądaliśmy z TZ 1/4 finału bilardu
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Nawet mnie nei denerwuj, ja kiedys miaałm cały dzień i całą noc takiego całego turnieju.. pOjechalismy z TZ na wakacje I byl tam telewizor bez wylacznika zasowego a my zasypiamy przy telewizorze z reguly i kurna chodzilo to caly dzien jak ogladalismy i cala noc jak spalismy ( ja ise budizlam co godzine a TZ spal jak niemowlak) rzeczywiscie emocje ze po byku... |
|
|
|
|
#4836 |
|
Wtajemniczenie
|
helołłłłłłł
![]() jak dzisiaj pieknie aż chce się zyć od razu się humorek poprawia, bo mnie dzisiaj kumpela strasznie wkurzyła, bo chodzi o to że jak ona cały czas mówi i jest w centrum to jest wszystko ok, ale jak ktoś zmieni zdanie to idzie sobie... no co za patałach... echhh
|
|
|
|
#4837 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko współczuć normalnie
|
|
#4838 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do poziomu Jozi jeszcze Ci daleko SłabiutkoCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
MIeszkam koło szlaku o nazwie bocianie gniazda I koło szlaku droga królewska![]() Idziemy dziś o kina Tz mi zrobił niespodziewankę A ja mu zrobie taką, że go wyciągnę do restauracji, za jego kasę haha W takich niespodziankach jestem mistrzem
|
|||||
|
|
|
#4839 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Babeczki
![]() Elitko mam nadzieję, że się wszystko ułoży w sprawie wesela ale Ci się siostra trafiła i jeszcze nie potrafi zrozumieć, że zachowała się nie fair![]() Widziałam, że pisałyście o sukniach. Mi strasznie podobają się takie koronkowe albo z muślinu, ale wszystko powychodzi w trakcie mierzenia a mnie dzisiaj TŻcik mój kochany zaskoczył bo pytam się ile by zeszło żeby dojechać do takiego jednego miasta (bo wyczytałam, że mają tam jeden salon z ładnymi i tanimi sukniami) a On do mnie, że niedługo i że możemy jechać w przyszłym tygodniu![]() ale jeszcze za wcześnie chyba na mierzenieSamoa, bardzo fajna niespodzianka a na jaki film idziecie?
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-04-03 o 14:24 |
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam, że drzemie w Tobie uśpiony potencjał mistrza
|
|
|
|
|
#4841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
The International. Popcorn
![]() Cytat:
Pracowałam nad tą technika całe życie, nie mogę jej ot tak komuś udostępnić![]() Nie no, nie jetem taka straszna, mamy wspólną kasę, tzn. to co ja dostaje od rodziców i ze stypendium albo w darze z okzji urodzin czy imienin, przelewam na konto oszczędnościowe a takie bieżące wydatki robimy z wypłaty tż Jak chcecie oszczędzać to powiem Wam, ze to dobra metoda, bo gdybym kieszonkowe trzymała u siebie to ciągle kupowałabym mase balsamów, błyszczyków i innych pierdół a tak to jak płace kartą do naszgo wspólnego konta to moje zakupy są bardziej przemyślane![]() Dobra, spadam z wizażu i jade po tż.Mam nadzieję, ze nic nie jadł w pracy, bo jak sie okaże,że nie jest głodny to mój plan legnie w gruzach, bo nie będe przeciez sama jadła i będe musiała za to kupic podwójny popcorn Ale nie ma tego złego, bo jestem popcornomaniakiem
|
|
|
|
|
#4843 |
|
Zadomowienie
|
Samciu ja też cię cieszę ,że nie jestem sama ze swoim gustem
![]() te mistrzowskie niespodzianki to chyba mamy wspólne bo tez często robię mojemu takie niespodzianki za jego kasę ![]() wiecie co dziewczyny mój TŻ stwierdził,że ta suknia,którą wkleję poniżej wygląda jakby była z papieru ściernego że pewnie jest nieprzyjemna w dotyku itd sama nie wiem czy się śmiać czy się przerazić skoro jeden z moich pomysłów mu się tak widzi Kasiu to chyba ta Twoja suknia. Mnie się baaardzo podoba a ten mi tu wyskakuje z takim tesktem
|
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się zbieram na działaeczkę, dziś będę wiejską dziewuszką - ogrodniczką
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kubusewa - bociani obserwator ![]() mi jeszcze nie dane bylo ogladac 'momentow' ![]() ale sie zbulwersowalam bylam u dentystki... tam gdzie TZ chodzi - szumne i dumne centrum stomatologiczne ![]() siedze na fotelu i babka pyta sie mnie o co chodzi, to jej mowie, ze osemeczka rosnie i mi sie wbija w policzek... no to ona od razu bez patrzenia w zeby wypalila, ze ona to sie w ogole osemek nie tyka i najlepiej to ja usunac chirurgicznie ![]() a ja jej na to, ze z osemka po drugiej stronie mialam to samo i wystarczylo ja troche tylko przypilowac zeby za bardzo nie haczyla o policzek... a ona mi na to, ze to wcale nie znaczy, ze z ta tez tak sie da, a w ogole 'przypilowac' to nie jest slownictwo lekarskie )dopiero wtedy popatrzyla mi w zeby i stwierdzila, ze nie pozostaje nic tylko usunac... zdrowego zeba ![]() od razu poleciala ze mna do recepcji i juz mnie chciala do chirurga umawiac ![]() to jej powiedzialam, ze jeszcze nie wiem kiedy mam czas i sobie zadzwonie jak juz bede wiedziala... w zyciu juz tam nie wroce ![]() wracam z podkulonym ogonem do mojej dentystki... wielka pani doktor ze specjalizacja cos tam (jako jedna z nielicznych miala na tablicy takie cos dopisane, wiec pewno to jakis wyzszy stopien wtajemniczenia ), a osemek to sie nie tyka.... to ja dziekuje za takich specjalistow...pamietam, ze mojemu TZowi tez tam chcieli (tylko inna pani doktor) usuwac zdrowa osemke... choc nic sie z nia nie dzialo... tak poporstu - dla samego usuniecia ![]() no wiec bulwers przezylam porzadny ![]() trudno, poczekam do 20 kwietnia i pojde do mojej pani doktor... moze jeszcze w poniedzialek zadzwonie i pojecze przez telefon to mnie wczesniej wcisna... Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-03 o 15:17 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4846 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skąd on to wytrzasnął?![]() Cytat:
bezsensu! a wytrzymasz z bolącym zębem aż trzy tygodnie? może faktycznie gdzieś Cię wcisną, żebyś się tyle nie męczyła.Mam pytanie do storczykowych specjalistek chciałabym sobie sprawić jakiś okaz tylko tak się zastanawiam czy mogą stać w dość mocno nasłonecznionym miejscu?![]() Powodzenia dziewuszko-ogrodniczko
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-04-03 o 15:36 |
||
|
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ciagle wypuszczaja nowe paki![]() do bolu mozna sie przwyczaic moze wytrzymam ![]() Samoa koniecznie zdaj relacje czy fajny ten The International ![]() my ostatnio wymyslilismy, ze idziemy do kina... zaczelismy przegladac repertuar i opinie o poszczegolnych filmach (m.in. o tym tez ) i cos nam sie odechcialo... tzn. fabuly wydaja sie ciekawe, a juz recenzje (i nie mowie tu o krytykach, a zwylych ludziach) takie kiepskie troche... TZ stwierdzil ze on w takim razie moze drugi raz zobaczyc na Gran Torino albo Zapasnika te filmy polecamy
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-03 o 15:50 |
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Szana mojemu TZ-owi w ogóle się nie podobaja rybki
ale mi się podobają i ma pecha
|
#4849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma co do takich nawet zaglądać-to nie lekarze tylko naciągacze pojęcz swojej a na pewno Cie weźmie szbyciej![]() nie wiem skąd właśnie sama na niego spojrzałam jak walną tym spostrzeżeniem swoim i byłam taka zdziwiona jak chyba jeszcze nigdy na jego słowa![]() Kasiu a te suknie w tym typie mają materiał przyjemny w dotyku? ja mu spróbuje przemówić do rozsądku tylko muszę mieć argumenty a na żywo wyglądają pewnie lepiej ,prawda?a Ty będziesz miała rybkę pomimo tego,że twojemu się nie podobają? tzn pewnie na Tobie mu się spodobają
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-04-03 o 15:57 |
|
|
|
|
#4850 |
|
BAN stały
|
http://www.***********/?click=962253...2d892c08c81f4d
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- http://www.***********/?click=962253...2d592c08c81f4d ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- http://www.***********/?click=962253cb6df831570d 2d592c08c81f4d |
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm ktos nam spamuje watek
![]() zbieram sie i jedziemy z TZem powylegiwac sie na kocyku na bulwarach wislanych ![]() wezme rolki to moze przy okazji zrobie rundke
|
|
|
|
#4852 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4853 |
|
Wtajemniczenie
|
nie jest najtragicznej tylko ta mnie najbardziej irytuje
dzisiaj spotykam się z kumpelami z inzynierki wieczorem, fajnie przynajmniej mam jakieś urozmaicenie![]() ale padam ze zmęczenia, bo poprałam, pomyłam okna i posprzatałam
|
|
|
|
#4854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a z mama robimy dalej
|
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
mam pumę opolską w znajomych na nk
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak nie lezelismy na kocyku tylko TZ biegl a ja zasuwalam na rolkach;
![]() i jeszcze skoczylismy do sklepu i kupilam sobie l-karnityne, a TZ dal mi puche Izo Plusa z reszta proszku zebym sobie drinki mieszala na aero czuje sie jak jakis paker z silowni no ale sportu tez nie moze byc za duzo... czasem trzeba uzupelnic kalorie... TZ sladami Samci wymyslil, ze dzis skoczymy do restauracji z okazji... wiosny
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-03 o 18:51 |
|
|
|
#4858 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miłęgo wieczorku w takim razie, odstresuj się troszkę i zrelaksuj bo ostatnio to chyba ciągle gdzieś gonisz i tylko nauka nauka i nauka ![]() Cytat:
![]() e tam ja uważam, że każda okazja dobra a w końcu nadejście wiosna to też duże wydarzenie ![]() zmykam zaraz z Tz na spotkanko ze znajomymi, jutro do szkoły, ale dopiero o 11 na szczęście tak więc miłego wieczorku kociaki
|
|
#4859 |
|
Zadomowienie
|
Lain dzięki wielkie za odpowiedź
![]() U mnie w domu jest jeden to skubaniec tak kwitnie, jak szalony w ogóle to piękne są te storczyki! a teraz chciałabym i do nas jakieś kwiatki bo na razie nie ma żadnych![]() Kulturystka się z Ciebie robi jak nic ![]() Szanuś na pewno bez względu na to jaką suknią założysz będziesz dla swojego TŻ najpiękniejszą Panną Młodą na świecie Lusmarija, Can't bawcie się dobrze ![]()
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny ja tylko na chwile
jutro i niedziele spedzam niestety w szkole tak wiec usłyszymy sie pewnie w nowej czesci Cytat:
mamy płacic po 20 zł od osoby i jakies ksiazki bedziemy dostawac tylko myslimy nad tym czy nie zrobic tak by zapłacic tylko za tz bo w koncu ja juz mam ten papierek a 2 takie same ksiazki w domu chyba nie beda nam potrzebne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

od razu się humorek poprawia, bo mnie dzisiaj kumpela strasznie wkurzyła, bo chodzi o to że jak ona cały czas mówi i jest w centrum to jest wszystko ok, ale jak ktoś zmieni zdanie to idzie sobie... no co za patałach... echhh

poszliśmy wczoraj z TZ do piwnicy po piłkę do kosza....a mój tatuś zrobił tam troszkę bałagan i nie mogliśmy znaleźć i TZ powiedział, że już tydzień mówię o tym, że na kosza pójdziemy i dlaczego nie poprosiłam taty, żeby mi ją wyciągnął.....a ja $%##& jesteś %$^i tak dalej
i TZ poszedł a ja mu anpisałam, że jest $!@# i tak dalej
no i to historia
matko jaki durny powód do kłótni normalnie jak Jozi rekolekcje
W takich niespodziankach jestem mistrzem
ale Ci się siostra trafiła i jeszcze nie potrafi zrozumieć, że zachowała się nie fair