Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-03, 12:11   #4831
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
:d

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

ee czemu :P
toć to tematy i obrazy tabu nooooooooo

nie no wiosnę chyba poczułam

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:13   #4832
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

gorąco mi jest wiosna niach niach

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:16   #4833
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
gorąco mi jest wiosna niach niach
mi też, dobra spadam do pracy
dobrze że dziś bezkrólewie

buziaki

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 12:34   #4834
kaska87
Zakorzenienie

oglądaliśmy z TZ 1/4 finału bilardu emocje

Stary 2009-04-03, 12:40   #4835
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
toć to tematy i obrazy tabu nooooooooo

nie no wiosnę chyba poczułam
ale że niby co, przeciez to jest czysta obserwacja przyrody no nie

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
oglądaliśmy z TZ 1/4 finału bilardu emocje
Nawet mnie nei denerwuj, ja kiedys miaałm cały dzień i całą noc takiego całego turnieju.. pOjechalismy z TZ na wakacje I byl tam telewizor bez wylacznika zasowego
a my zasypiamy przy telewizorze z reguly i kurna chodzilo to caly dzien jak ogladalismy i cala noc jak spalismy ( ja ise budizlam co godzine a TZ spal jak niemowlak)
rzeczywiscie emocje ze po byku...
Stary 2009-04-03, 12:54   #4836
can't be perfect
Wtajemniczenie

helołłłłłłł

jak dzisiaj pieknie aż chce się zyć od razu się humorek poprawia, bo mnie dzisiaj kumpela strasznie wkurzyła, bo chodzi o to że jak ona cały czas mówi i jest w centrum to jest wszystko ok, ale jak ktoś zmieni zdanie to idzie sobie... no co za patałach... echhh
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 13:08   #4837
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
helołłłłłłł

jak dzisiaj pieknie aż chce się zyć od razu się humorek poprawia, bo mnie dzisiaj kumpela strasznie wkurzyła, bo chodzi o to że jak ona cały czas mówi i jest w centrum to jest wszystko ok, ale jak ktoś zmieni zdanie to idzie sobie... no co za patałach... echhh
can`t Ty to masz te koleżanki tylko współczuć normalnie

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 13:19   #4838
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dobra napiszę o co poszło, ale nie oceniajcie mnie pamiętajcie, że mam @ poszliśmy wczoraj z TZ do piwnicy po piłkę do kosza....a mój tatuś zrobił tam troszkę bałagan i nie mogliśmy znaleźć i TZ powiedział, że już tydzień mówię o tym, że na kosza pójdziemy i dlaczego nie poprosiłam taty, żeby mi ją wyciągnął.....a ja $%##& jesteś %$^i tak dalej wiem ułom ze mnie i TZ poszedł a ja mu anpisałam, że jest $!@# i tak dalej no i to historia matko jaki durny powód do kłótni normalnie jak Jozi rekolekcje
hmm normalny opieprz bez powodu, nie jestem po wrażeniem, myślałam, ze stać Cię na więcej Do poziomu Jozi jeszcze Ci daleko Słabiutko

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Samciu a mnie się te buty podobają sama bym takie kupiła gdyby można było też wole jak czółenka są w szpic,takie zaokrąglone są ładne,ale jakoś bardziej eleganckie mi się wydają takie w szpic może też zaszaleje z butami ślubnymi tylko,że pewnie moja mama będzie mi próbować wybić to z głowy hehe a może jakieś srebrne? hmm trzeba pomyśleć
nareszcie ktos po mojej stronie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ohhh Manolo... podobno są bosko wygodne nawet te 12 cm
Faktycznie z kolorkiem może być fajnie, ja chyba nad złotymi pomyślę...
właśnie ponoć są superwygodne. Jak będe gdzies na gdzie zobacze butik to na pewno przymierzę, co mi tam

Cytat:
Dziewczyny, a jak tam u Was z naukami, itd? Bo ja się tak zastanawiam, ze może by się tak wybrać już i mieć z głowy...?
we wakacje chyba pójdziemy.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
bociany! http://www.bociany.edu.pl/
wlasnie wyczytalam, ze juz dwa razy uprawialy seks, wiec prawdopodobnie beda bocianiatka
(rozwala mnie napis "obraz moze przedstawiac sceny drastyczne" )

ahh wiosna
u mnie na wiosce juz jest pełno bocianówMIeszkam koło szlaku o nazwie bocianie gniazdaI koło szlaku droga królewska

Idziemy dziś o kinaTz mi zrobił niespodziewankęA ja mu zrobie taką, że go wyciągnę do restauracji, za jego kasę hahaW takich niespodziankach jestem mistrzem
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 13:22   #4839
centipede
Zadomowienie

Cześć Babeczki już niedługo będziemy miały nową część ale ten czas leci. Fajnie, że będzie krótka nazwa i nie trzeba będzie się ukrywać przed ludźmi

Elitko mam nadzieję, że się wszystko ułoży w sprawie wesela ale Ci się siostra trafiła i jeszcze nie potrafi zrozumieć, że zachowała się nie fair

Widziałam, że pisałyście o sukniach. Mi strasznie podobają się takie koronkowe albo z muślinu, ale wszystko powychodzi w trakcie mierzenia a mnie dzisiaj TŻcik mój kochany zaskoczył bo pytam się ile by zeszło żeby dojechać do takiego jednego miasta (bo wyczytałam, że mają tam jeden salon z ładnymi i tanimi sukniami) a On do mnie, że niedługo i że możemy jechać w przyszłym tygodniu ale jeszcze za wcześnie chyba na mierzenie

Samoa, bardzo fajna niespodzianka a na jaki film idziecie?

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-04-03 o 13:24
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 13:29   #4840
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
A ja mu zrobie taką, że go wyciągnę do restauracji, za jego kasę hahaW takich niespodziankach jestem mistrzem
Samciu mistrzu, pokłony w Twoją stronę
wiedziałam, że drzemie w Tobie uśpiony potencjał mistrza

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 13:40   #4841
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
(.....)
Idziemy dziś o kinaTz mi zrobił niespodziewankęA ja mu zrobie taką, że go wyciągnę do restauracji, za jego kasę hahaW takich niespodziankach jestem mistrzem
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Nie noo... leżę i ryczę chyba zgapię Ciebie ten genialny pomysł
Stary 2009-04-03, 13:49   #4842
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Samoa, bardzo fajna niespodzianka a na jaki film idziecie?
The International. Popcorn

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
jak będziesz grzeczna to Cię nauczę tej trudnej sztukiPracowałam nad tą technika całe życie, nie mogę jej ot tak komuś udostępnić

Nie no, nie jetem taka straszna, mamy wspólną kasę, tzn. to co ja dostaje od rodziców i ze stypendium albo w darze z okzji urodzin czy imienin, przelewam na konto oszczędnościowe a takie bieżące wydatki robimy z wypłaty tżJak chcecie oszczędzać to powiem Wam, ze to dobra metoda, bo gdybym kieszonkowe trzymała u siebie to ciągle kupowałabym mase balsamów, błyszczyków i innych pierdół a tak to jak płace kartą do naszgo wspólnego konta to moje zakupy są bardziej przemyślane

Dobra, spadam z wizażu i jade po tż.Mam nadzieję, ze nic nie jadł w pracy, bo jak sie okaże,że nie jest głodny to mój plan legnie w gruzach, bo nie będe przeciez sama jadła i będe musiała za to kupic podwójny popcornAle nie ma tego złego, bo jestem popcornomaniakiem
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 13:53   #4843
szana
Zadomowienie

Samciu ja też cię cieszę ,że nie jestem sama ze swoim gustem
te mistrzowskie niespodzianki to chyba mamy wspólne bo tez często robię mojemu takie niespodzianki za jego kasę teraz to się uspokoiło bo wiem,że zbiera na ślub i wesele

wiecie co dziewczyny mój TŻ stwierdził,że ta suknia,którą wkleję poniżej wygląda jakby była z papieru ściernego że pewnie jest nieprzyjemna w dotyku itd sama nie wiem czy się śmiać czy się przerazić skoro jeden z moich pomysłów mu się tak widzi Kasiu to chyba ta Twoja suknia. Mnie się baaardzo podoba a ten mi tu wyskakuje z takim tesktem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg white one 427..jpg (35,4 KB, 18 załadowań)
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 13:55   #4844
onaella
Zakorzenienie

I ja się zbieram na działaeczkę, dziś będę wiejską dziewuszką - ogrodniczką

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 14:15   #4845
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
LAIN ninejszym jesteś odpowiedzialan za moje kolejne uzależnienie... siedze i sie patrzę nonstop na te bocki
i nawet trafil mi sie moment z chwilami tylko dla dorosłych :P

kubusewa - bociani obserwator
mi jeszcze nie dane bylo ogladac 'momentow'

ale sie zbulwersowalam
bylam u dentystki... tam gdzie TZ chodzi - szumne i dumne centrum stomatologiczne
siedze na fotelu i babka pyta sie mnie o co chodzi, to jej mowie, ze osemeczka rosnie i mi sie wbija w policzek... no to ona od razu bez patrzenia w zeby wypalila, ze ona to sie w ogole osemek nie tyka i najlepiej to ja usunac chirurgicznie
a ja jej na to, ze z osemka po drugiej stronie mialam to samo i wystarczylo ja troche tylko przypilowac zeby za bardzo nie haczyla o policzek... a ona mi na to, ze to wcale nie znaczy, ze z ta tez tak sie da, a w ogole 'przypilowac' to nie jest slownictwo lekarskie (no trudo zebym jeszcze lekarskim slownictwem mowila )
dopiero wtedy popatrzyla mi w zeby i stwierdzila, ze nie pozostaje nic tylko usunac... zdrowego zeba
od razu poleciala ze mna do recepcji i juz mnie chciala do chirurga umawiac
to jej powiedzialam, ze jeszcze nie wiem kiedy mam czas i sobie zadzwonie jak juz bede wiedziala...
w zyciu juz tam nie wroce
wracam z podkulonym ogonem do mojej dentystki...

wielka pani doktor ze specjalizacja cos tam (jako jedna z nielicznych miala na tablicy takie cos dopisane, wiec pewno to jakis wyzszy stopien wtajemniczenia ), a osemek to sie nie tyka.... to ja dziekuje za takich specjalistow...
pamietam, ze mojemu TZowi tez tam chcieli (tylko inna pani doktor) usuwac zdrowa osemke... choc nic sie z nia nie dzialo... tak poporstu - dla samego usuniecia

no wiec bulwers przezylam porzadny

trudno, poczekam do 20 kwietnia i pojde do mojej pani doktor... moze jeszcze w poniedzialek zadzwonie i pojecze przez telefon to mnie wczesniej wcisna...

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-03 o 14:17
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 14:34   #4846
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Samciu ja też cię cieszę ,że nie jestem sama ze swoim gustem
te mistrzowskie niespodzianki to chyba mamy wspólne bo tez często robię mojemu takie niespodzianki za jego kasę teraz to się uspokoiło bo wiem,że zbiera na ślub i wesele

wiecie co dziewczyny mój TŻ stwierdził,że ta suknia,którą wkleję poniżej wygląda jakby była z papieru ściernego że pewnie jest nieprzyjemna w dotyku itd sama nie wiem czy się śmiać czy się przerazić skoro jeden z moich pomysłów mu się tak widzi Kasiu to chyba ta Twoja suknia. Mnie się baaardzo podoba a ten mi tu wyskakuje z takim tesktem
Papier ścierny? Skąd on to wytrzasnął?

Cytat:

ale sie zbulwersowalam
bylam u dentystki... tam gdzie TZ chodzi - szumne i dumne centrum stomatologiczne
siedze na fotelu i babka pyta sie mnie o co chodzi, to jej mowie, ze osemeczka rosnie i mi sie wbija w policzek... no to ona od razu bez patrzenia w zeby wypalila, ze ona to sie w ogole osemek nie tyka i najlepiej to ja usunac chirurgicznie
a ja jej na to, ze z osemka po drugiej stronie mialam to samo i wystarczylo ja troche tylko przypilowac zeby za bardzo nie haczyla o policzek... a ona mi na to, ze to wcale nie znaczy, ze z ta tez tak sie da, a w ogole 'przypilowac' to nie jest slownictwo lekarskie (no trudo zebym jeszcze lekarskim slownictwem mowila )
dopiero wtedy popatrzyla mi w zeby i stwierdzila, ze nie pozostaje nic tylko usunac... zdrowego zeba
to jej powiedzialam, ze jeszcze nie wiem kiedy mam czas i sobie zadzwonie jak juz bede wiedziala...

wielka pani doktor ze specjalizacja cos tam (jako jedna z nielicznych miala na tablicy takie cos dopisane, wiec pewno to jakis wyzszy stopien wtajemniczenia ), a osemek to sie nie tyka.... to ja dziekuje za takich specjalistow...
pamietam, ze mojemu TZowi tez tam chcieli (tylko inna pani doktor) usuwac zdrowa osemke... choc nic sie z nia nie dzialo... tak poporstu - dla samego usuniecia

trudno, poczekam do 20 kwietnia i pojde do mojej pani doktor... moze jeszcze w poniedzialek zadzwonie i pojecze przez telefon to mnie wczesniej wcisna...
Nie ma to jak usuwać zdrowego zęba bezsensu! a wytrzymasz z bolącym zębem aż trzy tygodnie? może faktycznie gdzieś Cię wcisną, żebyś się tyle nie męczyła.

Mam pytanie do storczykowych specjalistek chciałabym sobie sprawić jakiś okaz tylko tak się zastanawiam czy mogą stać w dość mocno nasłonecznionym miejscu?

Powodzenia dziewuszko-ogrodniczko

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-04-03 o 14:36
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 14:39   #4847
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanie do storczykowych specjalistek chciałabym sobie sprawić jakiś okaz tylko tak się zastanawiam czy mogą stać w dość mocno nasłonecznionym miejscu?
moj parapet jest bardzo nasloneczniony (mam okno na poludnie) i storczyki kwitna az milo i ciagle wypuszczaja nowe paki

do bolu mozna sie przwyczaic moze wytrzymam

Samoa koniecznie zdaj relacje czy fajny ten The International
my ostatnio wymyslilismy, ze idziemy do kina... zaczelismy przegladac repertuar i opinie o poszczegolnych filmach (m.in. o tym tez) i cos nam sie odechcialo... tzn. fabuly wydaja sie ciekawe, a juz recenzje (i nie mowie tu o krytykach, a zwylych ludziach) takie kiepskie troche... TZ stwierdzil ze on w takim razie moze drugi raz zobaczyc na Gran Torino albo Zapasnika te filmy polecamy

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-03 o 14:50
Stary 2009-04-03, 14:53   #4848
kaska87
Zakorzenienie

Szana mojemu TZ-owi w ogóle się nie podobaja rybki ale mi się podobają i ma pecha

Stary 2009-04-03, 14:54   #4849
szana
Zadomowienie

Cytat:

ale sie zbulwersowalam

Lain dobrze,że się nie dałaś! co za babsko,nawet nie spojrzałą a już chciała do chirurga nie ma co do takich nawet zaglądać-to nie lekarze tylko naciągacze pojęcz swojej a na pewno Cie weźmie szbyciej

Cytat:
Papier ścierny? Skąd on to wytrzasnął?
nie wiem skąd właśnie sama na niego spojrzałam jak walną tym spostrzeżeniem swoim i byłam taka zdziwiona jak chyba jeszcze nigdy na jego słowa kurcze a ta suknia mi się tak podobała...teraz się boję,że każda w tym stylu będzie mu się tak widziała
Kasiu a te suknie w tym typie mają materiał przyjemny w dotyku? ja mu spróbuje przemówić do rozsądku tylko muszę mieć argumenty a na żywo wyglądają pewnie lepiej ,prawda?
a Ty będziesz miała rybkę pomimo tego,że twojemu się nie podobają? tzn pewnie na Tobie mu się spodobają

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-04-03 o 14:57

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-03, 15:09   #4850
magalika
BAN stały

http://www.***********/?click=962253...2d892c08c81f4d

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

http://www.***********/?click=962253...2d592c08c81f4d

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

http://www.***********/?click=962253cb6df831570d 2d592c08c81f4d
magalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 15:17   #4851
lain
Zakorzenienie

hmmm ktos nam spamuje watek

zbieram sie i jedziemy z TZem powylegiwac sie na kocyku na bulwarach wislanych
wezme rolki to moze przy okazji zrobie rundke
Stary 2009-04-03, 15:26   #4852
szana
Zadomowienie

Cytat:
hmmm ktos nam spamuje watek

zbieram sie i jedziemy z TZem powylegiwac sie na kocyku na bulwarach wislanych
wezme rolki to moze przy okazji zrobie rundke
Tobie to dobrze
Stary 2009-04-03, 15:59   #4853
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
can`t Ty to masz te koleżanki tylko współczuć normalnie
nie jest najtragicznej tylko ta mnie najbardziej irytuje dzisiaj spotykam się z kumpelami z inzynierki wieczorem, fajnie przynajmniej mam jakieś urozmaicenie

ale padam ze zmęczenia, bo poprałam, pomyłam okna i posprzatałam
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 16:13   #4854
szana
Zadomowienie

Cytat:
nie jest najtragicznej tylko ta mnie najbardziej irytuje dzisiaj spotykam się z kumpelami z inzynierki wieczorem, fajnie przynajmniej mam jakieś urozmaicenie

ja też już mam okna pomyte i swoją szafę a z mama robimy dalej
Stary 2009-04-03, 16:20   #4855
kaska87
Zakorzenienie

mam pumę opolską w znajomych na nk

Stary 2009-04-03, 16:26   #4856
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
mam pumę opolską w znajomych na nk
:d

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 17:50   #4857
lain
Zakorzenienie

a jednak nie lezelismy na kocyku tylko TZ biegl a ja zasuwalam na rolkach;
i jeszcze skoczylismy do sklepu i kupilam sobie l-karnityne, a TZ dal mi puche Izo Plusa z reszta proszku zebym sobie drinki mieszala na aero czuje sie jak jakis paker z silowni

no ale sportu tez nie moze byc za duzo... czasem trzeba uzupelnic kalorie... TZ sladami Samci wymyslil, ze dzis skoczymy do restauracji z okazji... wiosny on to zawsze znajdzie okazje

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-03 o 17:51
Stary 2009-04-03, 19:10   #4858
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:

no to chociaż dobrze miłęgo wieczorku w takim razie, odstresuj się troszkę i zrelaksuj bo ostatnio to chyba ciągle gdzieś gonisz i tylko nauka nauka i nauka

Cytat:
a jednak nie lezelismy na kocyku tylko TZ biegl a ja zasuwalam na rolkach;
i jeszcze skoczylismy do sklepu i kupilam sobie l-karnityne, a TZ dal mi puche Izo Plusa z reszta proszku zebym sobie drinki mieszala na aero czuje sie jak jakis paker z silowni

no ale sportu tez nie moze byc za duzo... czasem trzeba uzupelnic kalorie... TZ sladami Samci wymyslil, ze dzis skoczymy do restauracji z okazji... wiosny on to zawsze znajdzie okazje
Lain tylko żebyś za jakiś czas nie wyglądała jak Pani kulturystka... tu rolki... tam areo... szalejesz

e tam ja uważam, że każda okazja dobra a w końcu nadejście wiosna to też duże wydarzenie

zmykam zaraz z Tz na spotkanko ze znajomymi, jutro do szkoły, ale dopiero o 11 na szczęście

tak więc miłego wieczorku kociaki

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 19:53   #4859
centipede
Zadomowienie

Lain dzięki wielkie za odpowiedź w takim razie nabędę wkrótce pierwszego własnego storczyka
U mnie w domu jest jeden to skubaniec tak kwitnie, jak szalony w ogóle to piękne są te storczyki! a teraz chciałabym i do nas jakieś kwiatki bo na razie nie ma żadnych
Kulturystka się z Ciebie robi jak nic ale to dobrze, wyjdzie Ci na zdrowie

Szanuś na pewno bez względu na to jaką suknią założysz będziesz dla swojego TŻ najpiękniejszą Panną Młodą na świecie może jak zobaczyłby tą suknię na żywo to zmieniłby zdanie?!

Lusmarija, Can't bawcie się dobrze
Stary 2009-04-03, 20:50   #4860
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny ja tylko na chwile
jutro i niedziele spedzam niestety w szkole tak wiec usłyszymy sie pewnie w nowej czesci
Cytat:
Dziewczyny, a jak tam u Was z naukami, itd? Bo ja się tak zastanawiam, ze może by się tak wybrać już i mieć z głowy...?
my własnie jutro mamy ostatnie spotkanie kursu przedmałzenskiego na ktory chodziłam by dotrzymac towarzystwa mojemu tz mamy płacic po 20 zł od osoby i jakies ksiazki bedziemy dostawac tylko myslimy nad tym czy nie zrobic tak by zapłacic tylko za tz bo w koncu ja juz mam ten papierek a 2 takie same ksiazki w domu chyba nie beda nam potrzebne
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości