Scent Bar VIII - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-03, 23:14   #1081
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar VIII

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Ktoś tu edytował swojego posta Ale Gryxiu pamięta jego perwersyjną treść

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Szczęściarz
Naprawdę Nie dość, że dużo taniej, to jeszcze rozmiar, który mnie od początku interesował

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Tiaaaa Ale za to Melania miała klasę, której nigdy nie miała Scarlett. Pod tym względem wolałam Melanię.
Daj spoookój Melania Siostra Miłosierdzia Zbawiająca Świat Cały

Cytat:
... w stylu "rączki całuję i d...cię też"...

Btw - zauważyłem, że robię się coraz bardziej arogancki
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:18   #1082
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A to jeszcze możliwe?
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:18   #1083
GothicAristocrat
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Ale ja czegoś tu nie rozumiem. Podobno flakon przywędrował do Sprzedającej od innej Wizażanki. Musiał być w porządku, bo gdyby wtedy z niego się lało to nie sądzę, żeby ktoś z premedytacją posyłał go dalej (żeby się do końca wylało). A jeśli był w porządku to co się z nim stało i w wyniku czego? Atomizer jest ewidentnie uszkodzony, jakby ktoś go chciał wyrwać. Sprawdzałam w moim flakonie - końcówka atomizera twardo siedzi i trzeba nieźle pociągnąć, żeby ta uszczelka wylazła
http://www.allegro.pl/item564048142_...de_parfum.html
Kobieta zakupiła perfumy na tej aukcji. Flaszka na zdjęciu lezała i nie widac aby cos sie wylewało więc sądzę że wszystko było ok. A teraz wystarczy przechylić flaszkę ażeby perfumy dotykały końca i się z nich porządnie leje

używane podobno nie były. jeno odlewka była zrobiona 5ml i pozostałe 35 poleciało do mnie.

Edytowane przez GothicAristocrat
Czas edycji: 2009-04-03 o 23:25
GothicAristocrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:18   #1084
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Daj spoookój Melania Siostra Miłosierdzia Zbawiająca Świat Cały
Ależ ja jej nie bronię. Ale jak każdy człowiek Melania ma swoje dobre i złe strony

Cytat:
Na opamiętanie się

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:22   #1085
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

Naprawdę Nie dość, że dużo taniej, to jeszcze rozmiar, który mnie od początku interesował

A kurteczka naprawdę ładna.
Gdyby nie szeleściła, to bym sobie taką do jazdy konnej sprawiła. Niestety w dłuższych się źle jeździ, a ja prawie same płaszyki w kolanko mam.

Gothic, nie ma co rozstrząsać. Flaszka od sprzedającej wyszła uszkodzona. Jeśli to uczciwa, honorowa osoba, to powinna oddać pieniądze. I mam nadzieję, że tak się stanie.

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2009-04-03 o 23:27
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:25   #1086
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Aragonte - a tej części, gdzie Ania i Gilbert biorą ślub, potem on jest na wojnie itd... nawet nie mam zamiaru oglądać. To już ostre przegięcie i naginanie fikcji literackiej na potrzeby filmu.
Ja obejrzałam raz w telewizorni. Starczy

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
A mam. Kupiłam jakies 2 lata temu przed Bozym Narodzeniem. Odłożylam sobie wtedy ponad 100 zeta na jakies perfumy, pojechałam do Auchan i jak zobaczyłam zestaw z całym serialem... nie kupilam wtedy perfum.

Pożyczyć?
Pożyczyć
Przypomnę Ci przed jakimś spotkaniem

Betty, jakie musicale oglądasz? Mnie też się zdarza oglądanie takowych, przede wszystkim z tańcem w tle
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:27   #1087
piroksena
Zadomowienie

Cytat:

Uwielbiam Piknik i Weira.
To jeden z niewielu filmów, przy którym oglądając z byłym, nie słyszałam co chwilę, że ktoś z aktorów grał we Władcy Pierścieni czy Gladiatorze. Słowo, że co bym nie włączyła, to zawsze tematem przewodnim były role w tamtych filmach. Na Pikniku się tylko zdrowo wynudził. A moich musicali oglądanych pasjami w ogóle znieść nie mógł.

Ja ilekroć oglądam "Piknik" dostaję autentycznych dreszczy, nie wiem czy z zachwytu, z przerażenia (TA atmosfera), czy jeszcze z czegoś innego. Film wybitny, rewelacyjny, muzyka, nastrój, mmm . A Twój post o wyskakującym co chwilę z obsadą WP i G byłym chłopaku świetny

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2009-04-04 o 12:37 Powód: zamknięcie cytatu
piroksena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:47   #1088
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość

Betty, jakie musicale oglądasz? Mnie też się zdarza oglądanie takowych, przede wszystkim z tańcem w tle
A przeróżne.Stare, nowe. Wszystko co mi w łapki wpadnie. Od Webbera, przez Basię Streisand, po francuskie (Notre Dame de Paris, Le Roi Soleil itp). Zaczęło się od Kotów prawie 10 lat temu. Po prostu lubię jak śpiewają, uwiebiam to rozgraniczenie na role przez kryterium głosu, ten porządek jak w teatrze. Sama jestem perfekcjonistką i bardzo doceniam warsztat. I do opery mnie zawsze ciągęło i klasyki.

Pirokseno, to miał być mój mąż... dzieci mu urodziłam.... niestety tylko nightwish i marillion mogliśmy razem posłchać... Och, jeszcze Upiora w Operze raz ze mną oglądnął, ale cisnął już za pierwszym razem by przewinąć do akcji...
Stary 2009-04-03, 23:47   #1089
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
A to jeszcze możliwe?
Jak mam rozumieć ten przytyk? Tak się zastanawiam i stwierdzam, że jeszcze parę lat temu nudne było ze mnie stworzenie - przełom nastąpił między drugą a trzecią klasą LO, kiedy odkryłem, że poza książkami i nauką są również interesujące rzeczy na świecie No i wówczas nie przeklinałem. I nie paliłem. Ani nie piłem Matko... co za lamus ze mnie był

Cytat:
Ależ ja jej nie bronię. Ale jak każdy człowiek Melania ma swoje dobre i złe strony
Ty się tutaj Melanią nie zasłaniaj

Cytat:
Na opamiętanie się
A myślałem, że na cellulit na pośladkach

Cytat:
A kurteczka naprawdę ładna.
Chociaż ktoś docenia mój gust Poza Mendositą, która skomplementowała moje BBP

Cytat:
Gdyby nie szeleściła, to bym sobie taką do jazdy konnej sprawiła
Myślisz, że ona szeleścić będzie? No i żeby nie "błyszczała" się bardziej, niż na zdjęciu Chociaż... raz się żyje

---

Dostałem propozycję "dorobienia" sobie. Znajoma ojca współpracuje z firmą produkującą środki odchudzające (Herbalife chyba ). Musiałbym tylko zainwestować jakieś trzy tysiące na początek, by kupić jakąś tam ilość tych preparatów, następnie oni przesyłają "namiary" na potencjalnych klientów, a ja musiałbym dzwonić do nich i umawiać się na spotkania Podziękuję jednak, bo nie widzę siebie w akwizycji, a poza tym podejrzane jest to kupowanie tych środków z własnej kieszeni. No i w sumie to nie lubię rozmawiać z ludźmi
Stary 2009-04-03, 23:52   #1090
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

---

Dostałem propozycję "dorobienia" sobie. Znajoma ojca współpracuje z firmą produkującą środki odchudzające (Herbalife chyba ). Musiałbym tylko zainwestować jakieś trzy tysiące na początek, by kupić jakąś tam ilość tych preparatów, następnie oni przesyłają "namiary" na potencjalnych klientów, a ja musiałbym dzwonić do nich i umawiać się na spotkania Podziękuję jednak, bo nie widzę siebie w akwizycji, a poza tym podejrzane jest to kupowanie tych środków z własnej kieszeni. No i w sumie to nie lubię rozmawiać z ludźmi

Nie polecam, chociaż zrezygnowałam zanim się wkręciłam. Zobacz po ile startery i produkty chodzą na alllegro. Zwykły marketing wielopoziomowy. Chyba, że będziesz promował swoimi fotkami przed i po.
Stary 2009-04-03, 23:54   #1091
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Ty się tutaj Melanią nie zasłaniaj
A kim mam się zasłaniać - Scarlett?

Cytat:
A myślałem, że na cellulit na pośladkach
A to mężczyn też ten problem dotyczy

hihhieheiehiehiehiehie:di abelek:
Cytat:
Gryksiu, daj sobie spokój z takim "biznesem". O Herbalife słyszałam mnóstwo niepochlebnych opinii.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-04-03 o 23:56
Stary 2009-04-04, 00:08   #1092
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie polecam, chociaż zrezygnowałam zanim się wkręciłam. Zobacz po ile startery i produkty chodzą na alllegro. Zwykły marketing wielopoziomowy. Chyba, że będziesz promował swoimi fotkami przed i po.
A też dostałaś taką propozycję? Ta kobieta jest gotowa wyłożyć na to nawet i dziesięć tysięcy No widać, że w to wierzy i jest pełna zapału. W ogóle mówiła też o jakimś "pakiecie" (czy może starterze?) za 16 czy 17 tyś. Razem z nią jej koleżanka, więc chyba szukają trzeciej osoby do interesu Spieszyłem się na zajęcia, więc zbytnio jej nie słuchałem. Poza tym z asertywnością u mnie krucho - trzeba było od razu "nie" powiedzieć Jeśli od pierwszej chwili nie mam do czegoś przekonania, to zły znak

Cytat:
A kim mam się zasłaniać - Scarlett?
A dlaczego nie?

Cytat:
A to mężczyn też ten problem dotyczy

hihhieheiehiehiehiehie:di abelek:
Mam nadzieję, że mój intymny problem nie popsuje relacji między nami?

Cytat:
Gryksiu, daj sobie spokój z takim "biznesem". O Herbalife słyszałam mnóstwo niepochlebnych opinii.
Mówisz?
Stary 2009-04-04, 00:08   #1093
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

Myślisz, że ona szeleścić będzie? No i żeby nie "błyszczała" się bardziej, niż na zdjęciu Chociaż... raz się żyje

No ja nie wiem., Ty idziesz na pierwszy ogień

Ale przypomina mi sę sytuacja, jak spokojna klaczka na widok białej kartki pognała z ujeżdżalni do stajni z jeźdźcem. A to jest tak u nas, że do ujeżdżalni można spokojnie wjechać na koniku, a do stajni konik wejdzie przez drzwi, jeździec spokojnie wejdzie na nogach, ale na koniku już niekoniecznie...

Jakieś półtora roku temu proponowano mj ten biznes. Pani dorota.moja.waga do dziś mi spam o milionach do zgarnięcia przysyła, może nawet czasem dzwoni, nie wiem - nie odbieram...

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2009-04-04 o 00:13
Stary 2009-04-04, 00:14   #1094
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Mam nadzieję, że mój intymny problem nie popsuje relacji między nami?

Cytat:
Mówisz?
Mówię. Lepiej może nie ryzykować Potem będziesz jeszcze, nie daj Boże, musiał sprzedać złote butki i koronę i autko...

Frank Zappa

Stary 2009-04-04, 00:22   #1095
piroksena
Zadomowienie

Cytat:

Pirokseno, to miał być mój mąż... dzieci mu urodziłam.... niestety tylko nightwish i marillion mogliśmy razem posłchać... Och, jeszcze Upiora w Operze raz ze mną oglądnął, ale cisnął już za pierwszym razem by przewinąć do akcji...
Ups, Betty, mam nadzieję że nie palnęłam jakiejś niestosowności Tak dowcipnie piszesz o tych filmowych "przejściach" z nim, że myślałam... no, to co napisałam wcześniej Czasami zdaje mi się, że najważniejsze to nie zatracić w tym wszystkim poczucia humoru Pozdrawiam!

piroksena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 00:23   #1096
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ale przypomina mi sę sytuacja, jak spokojna klaczka na widok białej kartki pognała z ujeżdżalni do stajni z jeźdźcem. A to jest tak u nas, że do ujeżdżalni można spokojnie wjechać na koniku, a do stajni konik wejdzie przez drzwi, jeździec spokojnie wejdzie na nogach, ale na koniku już niekoniecznie...
Ała!

Cytat:
Mówię. Lepiej może nie ryzykować Potem będziesz jeszcze, nie daj Boże, musiał sprzedać złote butki i koronę i autko...
Dobrze prawi - dać Jej wódki
Stary 2009-04-04, 00:25   #1097
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Dobrze prawi - dać Jej wódki
Mogę się napić. O tej porze to mi wszystko jedno

Frank Zappa

Stary 2009-04-04, 00:27   #1098
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
A co do zbawiania facetów - nie mam takich potrzeb i nigdy nie odczuwała. Zasada - "zabaw się sam"
Po raz kolejny piatka Madzik.
Zbaw się, albo nie zbawiaj, jeśli nie chcesz. Na mnie nie licz i uprzejmie proszę o wzajemne nie zbawianie mnie na siłę.
Cytat:
Teza jest boska Ja się z nią zgadzam, coś w tym jest

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
I tu się zgadzam, Scarlett obecnie okrutnie mnie irytuje. Ale zasadniczo to cała książka pani MM jest dla mnie już nie do przejścia, obawiam się, chociaż kiedyś mi się podobała.
Dla mnie nie do przejścia była od poczatku. to już wolałam Trędowatą - przynajmniej bylo śmiesznie.

A w kwestii sympatii do Scarlett - wpierniczała mnie nie tylko tym, że na własne życzenie zasmoliła sobie życie. jej sprawa. Wkurzała mnie tym, że smoliła w cudze życia.
Cytat:
Napisane przez piroksena Pokaż wiadomość
Wierzaj mi, Sabbathcie, że dramaturgia, montaż, kolor (jeden z pierwszych filmów w syst. Technicolor) jak na rok '39 jest całkiem niezła
Dość dodać, że w Polsce dopiero za lat 8 narodzą się "Zakazane piosenki" (te dopiero dają po cierpliwości), a kolor pojawi się dopiero po '54. To tak po krótce.
A ramotowatość jeśli tam jest, to akurat ja ją lubljum
Piroksenko, ja oczywiście się z Tobą zgadzam - pisząc o ramotowatości nie miałam na myśli aspektu technicznego, lecz raczej ogólny klimat książki i filmu. Że panowie tacy w roli i panie takie w roli. Że kobiety zajmują się tylko domem z natury swojej, a jak już któraś potrafiła wziąć się do roboty to objawienie na skalę światową. Że mężczyźni waleczni i niezależni, a kobiety tylko fatałaszki w glowie mają, o urodzie swej myslą i ratunku wymagają...
Taki odpicowany amerykański obrazek.
Tak przynajmniej to pamietam. A na weryfikację już chyba za późno, bo zmarnowanie kilku godzin życia na powtórne obejrzenie tego filmu to poświęcenie, na które zdecydowanie się nie zdobędę.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 00:28   #1099
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piroksena Pokaż wiadomość
Ups, Betty, mam nadzieję że nie palnęłam jakiejś niestosowności Tak dowcipnie piszesz o tych filmowych "przejściach" z nim, że myślałam... no, to co napisałam wcześniej Czasami zdaje mi się, że najważniejsze to nie zatracić w tym wszystkim poczucia humoru Pozdrawiam!
Nie ma niestosowności, bowiem to ja spasowałam.

A nawet gdyby było inaczej, to by też mnie to nie uraziło.

edit:
Ale jak teraz popatrzyłam na posta, którego zacytowałaś, to rzeczywiście wygląda on dość dramatycznie.

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2009-04-04 o 00:32
Stary 2009-04-04, 00:28   #1100
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Mogę się napić. O tej porze to mi wszystko jedno

A ja biedna pić nie mogę. Od dziś biorę leki, w ulotce napisali WIELKIMI wołami, że nie wolno pić procentófffff . Za to podoba mi się działanie uboczne pt." zmniejszenie łaknienia"

ps. właśnieśmy skończyli z Ciachulcem oglądać "Człowieka Ringu" - wciąż jestem pod wrażeniem.

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2009-04-04 o 00:32
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 00:31   #1101
gryx82
BAN stały

To Ty pij, a ja skoczę się umyć i wyszorować pośladki ossstrą myjką

Zadzwonię jutro do tej kobiety i odmówię. Ale jak zwykle mi głupio - jakbym wyrządził komuś krzywdę nieprzyjęciem propozycji Kiedy nauczę się mieć bardziej "luźne" podejście do pewnych spraw?
Stary 2009-04-04, 00:33   #1102
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Gryxiu, bez takich szczegółów proszę..

Dobranoc

Frank Zappa

Czas edycji: 2009-04-04 o 00:59
Stary 2009-04-04, 01:10   #1103
gryx82
BAN stały

Jeszcze mi powiedz, że moje pośladki Cię krępują

Dobranoc
Stary 2009-04-04, 09:07   #1104
danaida
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Ostatnio obejrzalam sobie 1 część "Przeminęło z wiatrem". Jako dziecko dziwiłam się, jak ładna Scarlett mogla wybrac Rhetta, przeciez on był brzydki! W wieku las nastu stwierdziłam, że Rhett taki brzydki jednak nie jest. A jak parę dni temu obejrzałam go ponownie... wpadlam. Prawdziwy chłop!

Madzik, widzę, że lubisz Tarantino.

Mój ideał mężczyzny
danaida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 09:15   #1105
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

Dobranoc
Oczywiście, że nie

Frank Zappa

Stary 2009-04-04, 09:45   #1106
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ktoś tu edytował swojego posta Ale Gryxiu pamięta jego perwersyjną treść
Jaką perwersyjną? Nic nie pamiętam Raczej ktoś się wystraszył gadania o baciku i moje plany na wieczór musiałam zaktualizować, postanowiłam poczytać

Cytat:
kiepski pomysł. Nie wyobrażam sobie namawiania kogoś na wyskoczenie z dużej kasy pod pretekstem "mam pomysł co zrobić z twoim grubym tyłkiem" Szczególnie jakbyś trafił na kogoś takiego jak ja, kto swój gruby tyłek bardzo lubi i jest do niego mocno przywiązany
Zresztą na schudnięcie najlepszą metodą jest dobrze zbilansowana dieta i ćwiczenia. Za to proszkowe diety świetnie odchudzają portfel.

Cytat:

Zadzwonię jutro do tej kobiety i odmówię. Ale jak zwykle mi głupio - jakbym wyrządził komuś krzywdę nieprzyjęciem propozycji Kiedy nauczę się mieć bardziej "luźne" podejście do pewnych spraw?
A co w tym trudnego?"Miło mi,że się do mnie zwróciłaś z propozycją,przemyślałem ją i nie jestem zainteresowany"

Cytat:
Gryxiu, bez takich szczegółów proszę..
Cytat:
Cytat:
Oczywiście, że nie
Madzik, a już się zaczęłam zastanawiać jak ty chcesz mieć z nim tą piątkę dzieci? Korespondencyjnie?

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-04-04 o 09:48
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 09:55   #1107
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
nie no nie mogę...

A tak w ogóle to Dzień Dobry!!!
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 10:01   #1108
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzik, a już się zaczęłam zastanawiać jak ty chcesz mieć z nim tą piątkę dzieci? Korespondencyjnie?
To by było takie wygodne

Frank Zappa

Czas edycji: 2009-04-04 o 10:02
Stary 2009-04-04, 10:12   #1109
Figarro
Zakorzenienie

Cytat:
I to pogrubione najbardziej mnie dziwi. Jaki sens miało tak staranne pakowanie wybrakowanej flaszki? Jakby było mniej starannie opakowane to by można próbować zrzucić winę na pocztę, ale tak?
Szkoda tak ładnego zapachu, przecież jeśli sprzedająca wiedziała o przeciekaniu to mogła spróbować jakoś zabezpieczyć flakon, a przede wszystkim powinna poinformować o przeciekaniu
Mogła również sprzedać kilka odlewek.To by było uczciwe i prawidłowe zachowanie jeśli zapach nie odpowiadał,a chętne by się znalazły
A tak niesmak do sprzedającej pozostanie
Kolejna sprawa to to,że karton był bardzo starannie owinięty taśmą pakową,tak,że w razie wycieku z flaszki,paczka wolniej by przesiąkneła Tak właśnie sobie teraz o tym pomyślałam
Przykra sprawa
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 10:33   #1110
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Witam z rana.
Ja właśnie wróciłam z pracy i oświadczam,że idę się umyć,ale szczegółów jak Gryksio to Wam oszczędzę

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości