|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję zę Twoja Babcia będzie Cię wspierać jeszcze długo ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() właśnie skończyłam pić kawę ![]() ![]() ![]() Wiosna jest piękna ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kika ja juz od 5 lat zagranica... ale niedlugo wracam ![]() hej laleczki, tak na 2 slowa tylko. Po pracy jade po test. Napisze co i jak wieczorem... buziaki
![]() |
#3843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zajrzę wieczorem żeby sprawdzić co u Ciebie ![]() do jutra Dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i nie zamęczasz-raczej poprawiasz humor ![]() Ewcia co ćwiczysz? ![]() Kika- własnie!!!!! dobrze ze mi przypomniałas bo Czarodziejke skonczyłam oglądac na 20 odcinku! ![]() Miłego wieczorka ![]()
![]() |
#3845 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() pytanie pozostaje jak to sie dzieje,ze ja na reukcji tyle tyje!! juz waze 4 kg wiecej niz na slubie 6mcy temu ![]() ![]() ![]() ![]() w kazdym razie ciaza to to nie jest ![]() a tak wogole to pojutrze weeknd ![]() ![]() widac,ze mi lepiej juz chyba ![]() caluski laleczki ![]() PS. Tak sobie myslalam ktoregos dnia o wizazu i mowie do TZta,ze to dziwnie ze codziennie wchodze na wizaz,patrze co u dziewczyn,przejmuje sie tym co sie dzieje i wogole. Z czego to wynika?nawet sie nie poznalysmy przeciez nigdy,kazda z nas ma prawdziwe a nie wirtualne przyjaciolki do wyzalenia sie i pogadania a ciagle sie spotykamy tutaj.....czemu wchodzimy codziennie na wizaz pogadac osobami ktorych nawet nie znamy tak naprawde..Czy to znaczy,ze nasie przyjaciele nam nie wystarczaja?ze nie mozemy im powiedziec wszystkiego tego co mowimy tutaj?.. tyle ja poki co ![]() lece na U Can Dance ![]()
#3846 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Zadomowienie
|
A zawody w strzelectwie. Sorry że dzisiaj dopiero pisze,ale nie miałam kied wejśc ;P
#3848 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dobrej nocki! ![]()
![]() |
#3849 | |||||
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() taaaa piękna... gorzej kiedy muszę na nią patrzeć z perspektywy bolącej głowy i gardła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kamień z serca ![]() ![]() Cytat:
Ja bym rzuciła tą redukcję i weszła na zdrowe lekkie utrzymanie, może będzie lepiej, a przynajmniej nie powinno być gorzej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tak czy inaczej, ja też się cieszę, że Was "mam" ![]() ![]() Dobry wieczór ![]() Dziś jak na mnie, jeszcze chorującą choć już nie obłożnie - hiperaktywny dzień. Rano byłam na praktykach, na szczęście w miarę krótko, do zniesienia, a na 17 do pracy... I to jeszcze okazało się, że musiałam pracować z zupełnie nowa dziewczyną, która nie wiedziała co i jak. Czułam się średnio na jeża, na początku jeszcze znośnie, im bliżej konca zmiany tym gorzej. Teraz marzę o łóżeczku bo zmarzłam w drodze powrotnej więc zaraz herba z cytrynką, syrop, tabsy i spać... I cały czas stresuję się czy na pewno zrobiłam wszystko co trzeba zamykając zmianę (wiadomo, człowiek chory, może nie ogarniać najlepiej...). Mam nadzieję, że nie będzie żadnego przypału rano... Jutro na szczęście nie ma praktyk, a zajęcia chyba sobie podaruję choć zobaczę jak się będe czuła... No,ale biorac pod uwage,ze moge je opuscic chyba skorzystam z tej mozliwosci...Pracy niestety opuscic nie moge (poza mna juz 2osoby sie pochorowały ![]() Mknę tymczasem, do jutra kochane ![]()
![]() |
#3850 | |
Wtajemniczenie
|
dziekuje kochana
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzien dobry laleczki prawie weekend ![]() za oknem piekna wiosna ![]() ![]() milego i slonecznego wam zycze ![]()
![]() |
#3851 |
♥
|
ja tylko na chwilke
Agolku zrob sobie kąpiel z sola - troche opuchlizna powinna zjesc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3852 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3853 |
Raczkowanie
|
A ja tylko na chwileczkę, ach dzisiaj szczęśliwy dzień
![]() Kupiłam kurteczkę i co najważniejsze okres wrócił!! ![]() ![]() Ogólnie to pogoda przefantastyczna, śłońce swieci cały czas od paru dni. Miłego dnia laski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Zadomowienie
|
Helloł
![]() ![]() ![]() Karluuss-Gratulacje ![]() Madame-Mam nadzieję,że jednak zdołasz się zrelaksować i wykurowac, chociażby w weekend ![]() Tak wogóle to wiosna,wiosna i jeszcze raz wiosna ![]() Wczoraj popołudniu wraz z promieniami słońce pozytywna energia wróciła, ze zdowojoną siłą ;D Niczym ranny ptaszek wstałam na czas o 6 , zrelaksowana pognałam na zajęcia,ot odrabianie informatyki, ale jak to ja.. 35 min spóznienia. więc mobita zroiła mi kazanie nt. savoir vivre'u zasad,moralności stiudenta etc ![]() Oczywiście się przejęłam ;P Potem już mniej wesoło, ot 'chwila prawdy' z panną adiunkt od warsztatów z tekstu, oddawała poprawy przypisów itd, przez 90 min wałkowała cudze błędy,co kto nie tak zrobił ,jaki jest beznadziejny i nie potrafi czytać ze zrozumieniem ![]() Ja już blada jak ściana, nerwowo bazgrałam rozmaite esy,floresy w zeszycie i przyszła kolej na mnie. Wyjęła z obwoluty i pokazała jakież to ja 'nieprawidłowe marginesy zrobiłam i że tak nie można więc nie oceniła (chwała jej ! ) speszona coś tam po cichu wymamrotałam,że pomyliłam wcięcia z marginesami.. ![]() Odpusciła. Już 'po' pogawędziłam trochę ze znajomą i kolejny nius.. że jak się zmieniło temat pracy rocznej dla 'tejże' może być problem.. w każdym razie idziemy się jutro jej tłumaczyć. Plus kolejny nius ![]() ot na wtorek winnam zrobić prezentację multimedialną o muzeum karykatury w Wawie ,na 21 prace zal.-konspekt lekcji muzealnej... ot uroki sztuk wystawienniczych.. ==' Ale co tam, dam radę ![]() Lekkim chodem opuściłam mury budynku, po raz enty zwrociwszy uwagę na pewnego chłoptasia B) Ot taki z 2 czy 3 roku dziennikarstwa, całkiem do rzeczy, fajną ma torbę/torebkę niczym Tinky Winky (tylko ,że czarną ![]() A właśnie..;> trochę niezręcznie mi pytać,ale co tam, raz kozie śmierć ![]() Jabłuszko,kojarzysz może takiego ![]() Szczupły szatyn, z oddali niepozorny ale całkiem do rzeczy ![]() tzn. jeśli tak to wiesz może co nieco? 'stan cywilny' i te sprawy ![]() I tyle w temacie 'edukacji' Kolejnym punktem programu była wizyta w Galerii B... z licealną kumpelą, miałam pomóc jej dobrac jakieś wiosenne rzeczy, ciut odświeżające jej 'cichą' garderobę i style.. Taa. 2 godziny chodziłyśmy,mi się już we łbie z osłabienia kręcilo, tej było mało.. I nic ![]() Tj. coś tak,ale a) za drogie b)coś temu brak c) nieforemne tj.spodnie lekko odstawały w biodrach o_O Finalnie stanęło na workowatej,ziemistej marynarce ... ale co kto lubi. W każdym razie, wysnułam jeden, kluczowy wniosek.. nigdy ,przenigdy więcej nie udam się z nikim prócz siebie samej na zakupy i tyle. Niemniej w przerwie na żarełko, sympatycznie sobie pogadałyśmy na tematy wszelakie, dobre i to ;] Wracawszy do domu,niemal przysnęłam w kolejce,cały czas w stanie dizwnej euforii, radości z nie wiedzy czego o_O Już 'w' ,po obiedzie ,'instynktownie' jako pierwszą stronę w internecie otwieram last.fm szperam szperam i... 23.06 w Poznaniu na festiwalu teatralnym Malta zagra (sorry za duże litery,ale nie mogę no inaczej ==') NINE INCH NAILS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *________________________ __________* kilka chwil po lekturze tegoż ogłoszenia parafialnego, j zaczęłam z całych sił krzyczeć z radości i śmiać się jak postrzelona. Po prostu cud, jedno z muzycznych marzeń się ziściło , zaciesz zaciesz i jeszcze raz zaciesz. ! mimo,że mamasza na wstepie zbywa,że jak ,gdzie tak daleko (choć mogę ze znajomymi..),zgłupiałam et.c et.c ;/ Ale damy radę ![]() jak nie prawą stroną to... ![]() ![]() Miłego popołudnia for Everyone ![]() Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2009-04-02 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3855 | |
♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3856 | |||||||
Zakorzenienie
|
a takie tam brzuszki, rozciąganie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja też się cieszę ![]() Cytat:
![]() ![]() gratuluję okresu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Heloł ![]() wróciłam ze śląskich wycieczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() edit: jaka tu cisza ![]() dobranoc ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-04-03 o 00:23 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Zakorzenienie
|
widzę ze milczenie trwa
![]() dzień dobry ![]() piję sobie kawkę i za niedługo wychodzę na uczelnię. Słońce się już wynurza, nie ma to jak dobry początek dnia ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry, ja juz tez po snaidaniu, poranek piekny, piatek na dodatek ![]() milego wam zycze ![]()
![]() |
#3859 |
♥
|
dzien dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
Wiosna, wiosna, wiosna !!
![]() Dzien dobry Dziewczynki ![]() Nareszcie mamy piekne słoneczko, ciepełko, spacerki iiii w ogoóle aż żyć się chce, za to uczyć nie bardzo, ale cóż... ![]() Wiem, że ostatnio troszke milcze, ale zupełnie nie mam czasu.. ![]() Dziś w sumie jestem tylko na chwilke, bo zaraz musze uciekac.. Postaram się nadrobić niedługo... Miłego dnia. ![]()
![]() |
#3861 |
Zakorzenienie
|
wiosna, wiosna, wiosna... nanana
![]() i chociaż u mnie nie najlepiej z humorkiem to przecież słoneczko trzeba docenić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Zadomowienie
|
HEj
![]()
#3864 | ||
Zakorzenienie
|
miałam na 8 na uczelnię
![]() no nie? ![]() Cytat:
![]() ![]() ogólnie cudnie jest ![]() Cytat:
![]() właśnie wróciłam z wycieczki po knajpach (troche jestem ![]() ![]() ![]() ![]() macie pozdrowienia od Yerby ![]() ![]() ![]() udanej reszty piątku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Wtajemniczenie
|
hehehehehe ty to wiesz jak rozpoczac weekend
![]() hej laleczki, dostaje okres!!zaczelo sie powoli jakies 30 min temu ![]() zaraz koncze prace i na 7 jedziemy z TZt na badmintona potem wstawie pranie jak wrocimy zeby miec wszystko czyste do Polski bo jutro nie mam czasu bo z samego rana wyjezdzamy do mojej rodzinki i bedziemy w niedziele. ![]() zycze wam milusiego weekendu i do uslyszenia pozniej ![]()
#3866 |
♥
|
agolku super że dostałas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Rozeznanie
|
Agolek!! no nareszcie przylazł
![]() ![]() Co ja zem to chciała?? ![]() Aha! Po 1: chciałam się przywitać z Wami bardzo miło-> ![]() Po 2: chciałąm powiedzieć ze oczywiście przeczytałąm wszystko co nabazgroliłyśćie ale nie mam siłki na odpisywanie ![]() ![]() Po 3: Jutro idę do spowiedzi ![]() ![]() Po4:po weekendzie biorę się ostro za naukę->uspokajam swoje sumienie tymi suchymi obietnicami ![]() ![]() Po 5: niedługo idę spać ![]() Po 6: Zyczę Wam miłych snów i fajnego weekendu i w ogole to Was bardzo lubię ![]() Papapa! ![]()
![]() |
#3868 | |
Wtajemniczenie
|
noooooooooo!!!
![]() Cytat:
ja juz po pracy,badmintonie, prysznicu, odkurzaniu,wstawieniu prania ktore notabene wlasnie sie wypralo i ide rozwiesic..No padam dzis na twarz centralnie taka padnieta jestem.. jutro o 8 pobudka i chcemy wczesnie wyjechac zeby wczesnie byc i uniknac korokow na drodze. milego weekendu,zajrze tu jeszcze ![]() ![]()
![]() |
#3869 |
Zakorzenienie
|
Agolku
![]() ![]() ![]() udanego weekendu ![]() właśnie wróciłam z kolejnej knajpy, tym razem byłam z TŻ-em, Siss i TŻ-em Siostry (przesadziłam dziś ze zwiedzaniem knajp i piwkowaniem ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() witam się i żegnam od razu, bo jadę na cały dzień do przyjaciółki do olsztyna ![]() miłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.