|
|
#2221 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
To w takim razie z tych dwóch mi osobiście podoba się zdecydowanie ten pierwszy Dobrze zrobiłaś, że go zapytałaś. To faktycznie prezent na lata i raczej nie byłoby fajnie, gdyby mu się nie podobał. Cytat:
Jak ja pamiętam wybór zaproszeń, pojechałam z mamą, wybrałam, kupiłam, pojechałam do Tż i zapytałam na kogo wypisać. Ważniejsze wybory: orkiestra, kamera, sala - wybieraliśmy razem. Wystrój, kolory, zaproszenia - to była moja brocha. I dobrze, nie pałętał mi się między nogami. A ja lubię szybkie decyzje. Krótka piłka, nie rozdrabniałam się nad wyborem.Weź głęboki oddech Kochana i sie tak nie martw. Musicie to przerwać ![]() Daj linka do tych swoich zaproszeń. Cytat:
![]() Podobno w maju ma być już bardzo ciepło, cieplej niż w tamtym roku, miej to na uwadze. A co bardziej by Ci odpowiadało? Bolerko, chusta?
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, moze przesadzam, ale jakos czuje sie przeładowana tym napieciem. czas leci tak szybko a ja czasami bym chciała aby to juz było po. jestem perfekcjonistką. wszytsko musze miec zaplanowane i zapiete na ostatni guzik i dlatego boje sie, ze cos bedzie nie tak. ze bede np. chora, ze o czyms zapomnimy itp. masakra. a oto link ![]() http://www.allegro.pl/item592963327_...ki_gratis.html |
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Diano niestety wesele nie na Kurpiach
wlasciwie chcialabym bolerko najlepiej w takim samym kolorze co sukienka ale to raczej nie mozliwe...w domu mam taka czarna chuste to moze by pasowala.Jesli chodzi o buty to tez myslalam raczej o czarnych na niezawysokim obcasie z wycieciem na palcach i zakryta pieta do tego czarna torebka (tez nie wiem jaka bo chyba raczej niezbyt duza ale pakowna ) i czarna bizu np kolczyki wiszace i bransoleta lub cos na szyje ale se nawymyslalam tylko nie wiem czy dobrze kombinuje
|
|
|
|
#2224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli jednak jest zaangażowany, skoro wszystko wybieraliście razem. Powiem Ci tak, ja też chciałam wszystko przygotować i wydawało mi się, że już lepiej tego zrobić nie można. Na weselu i tak pewne rzeczy wyszły jednak niedopracowane. Nie wszystko da się przewidzieć, ale wiesz co? Na weselu już nic nie było ważne. Najważniejsze dla mnie było to, że jesteśmy razem, że w Kościele wszystko wyszło dobrze, że obrączki na palcach. a że coś nie tak na weselu? A kto to będzie później wspominał... Także możesz troche poluzować. Wszystko będzie dobrze!
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, kobity!
Mąż na piwie, niestety. Nie będzie jednak siedział zbyt długo, bo jutro pracuje. Dorinko, z tymi ciuchami chodziło mi o to, że czasem np.spodoba mi sie bluza z myszką Miki Albo jakieś odjechane trampki.Z drugiej strony nie mam pojęcia, jak się ubierać, co by mi pasowało Nie umiem znaleźć swojego stylu.Diano, przerażające Trzymam kciuki za Twojego męża Widzę, że zdjęcia jednak gdzieś krążą. Ślicznie proszę o przesłanie ![]() Chyba idę popracować. (...co ja chrzanię, jakie "idę" - przecież siedzę przy kompie )
|
|
|
|
#2227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak miałam świadkową na okrycie ramion miała taką jedwabną chustę. Jedną ręką podtrzymywała chustę, drugą miała pod ramieniem świadka, a jej torebkę taszczył jej chłopak. Na weselu podobnie - torebka oparta o krzesło. Zawsze można dobrać buty do jakies ozdobnika na włosach, tudzież biżuterii... Ale wiesz, ja raczej jestem cienka w te klocki. Sama zawsze szukam rady u znajomych to może już się przymknę w tej kwestii
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) hmmm no i uswiadomilas mi ze nie wiem co z fryzura moj Tz mowi ze sukienka jest w stylu hiszpanskim (pewnie dlatego ze jest czerwona ![]() no a myslisz ze czarna bizu by pasowala?? i ogolnie czarne buty?? bo chce cos takiego co wykorzystam pozniej a nie tylko na raz |
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Hania czyli wygrał mój typ zegarka
Z tych dwóch podobają mi się oba.Czarny bardziej uniwersalny.Madzia Kotekk myślę, że bolerko czy chusta będzie o.k i tak na sali raczej nie będziesz tego zakładać, bo ciepło.Czarny do czerwonego chyba zawsze pasuje, ale musisz sobie przymierzyć ![]() Jeśli chodzi o koszulę.Ja w ogóle nie wiem jaka pasuje do brązowego garniaka Zazwyczaj pod kolor sukni dopasowuje się krawat, ale w twoim przypadku nie wiem jak będzie wyglądać brązowy garnitur, czerwony krawat i koszula (nie wiem jakiego koloru).Ja bym wzięła marynarkę Tżta i poszła do sklepu żeby mi sprzedawczynie coś dopasowały ![]() Ale jestem śpiąca... EDIT: Przykładowa czerwona sukienka w zestawieniu z czarnymi butami Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-04-03 o 22:14 |
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie dość, ze spędzam kolejny samotny wieczór, to jescze zasypiac znowu bede sama
a mówił, ze jeszcze porozmawiamy... smutno mi
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, ale jestem zmęczona.
Po powrocie z pracy umyłam 3 okna, zrobiłam dwa prania i pomalowaliśmy z TŻ przyszłą pralnię... Padam na gębę, a miałam jeszcze 'wymyć' kanapy dla siostry ![]() kotek, moim zdaniem do brązowego garnituru pasuje kremowa koszula. Krawat bym dobrała też brązowy, w jakiś delikatny kremowy wzorek, ale nie jakieś kwiatki czy cos, tylko takie jakby 'tłoczenia'. Nie wiem, czy wiesz, o co mi chodzi Obawiam się, że będzie ciężko dobrać coś pod kolor Twojej sukienki dla niego. Kupiłam ekoskórkową kurteczkę
|
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2233 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To się napracowałaś biedna. Pochwal się kurteczką.
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
ale się dziś napracowałam na swoim wolnym, moja mama mi milion zajęć wymyśliła, że nawet nie miałam czasu usiąść wcześniej do kompa, widzę, że znowu spora produkcja postów, bardzo dobrze
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Butter no wlasnie wiem ze taka koszula pasuje (mial taka na slubie) ale pan mlody ma brazowy garnitur i do tego ma wlasnie kremowa koszule i nie chcielismy zeby moj Tz wygladal prawie jak pan mlody dlatego myslimy nad innym kolorem
![]() jutro mam wolne wiec lece w poszukiwaniu czarnej bizuterii i butow
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#2239 |
|
Zadomowienie
|
cześć
![]() A ja we wt mam egzamin Idę się uczyć
|
|
|
|
#2240 |
|
Zadomowienie
|
Nic mi nie mów o nauce. Moja praca mgr leży i błaga o zajrzenie do laptopa.
Obiecałam sobie, że jak skończę haftować mojego motylka to zajmę się tylko i wyłącznie pracą. I co, skończyłam przedwczoraj, laptop do pracy wzięłam, a praca jak nie była ruszona tak dalej .... A niech tam, pochwale sie Wam moim motylkiem. Już go wklejałam na wątku o haftowaniu, ale co mi tam ![]() I wiecie co, obiecałam sobie, że jak już mi mocno brzuch urośnie to sobie będę leżała do góry wentylem i będę dziergała całymi dniami
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Diana śliczny hafcik Ps. juz wiem, czemu TZ wczoraj wrócił tak późno (był w domu na 23)
|
|
|
|
#2242 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Długo Was nie czytałam, mamy jednak ciągle problemy z internetem a na recepcji mówią że naprawiają ale póki co nie mogą nic poradzić Jest super, chociaż wracamy dosyć zmęczeni i całkiem późno, tzn tak koło 19 jesteśmy w domu. W najbliższym tygodniu będę chodzić na niesamowicie głupią zmianę, 10:30 do 6:30, blee ale chociaż się wyśpię ![]() Pootwierałam sobie wszystkie nie czytane strony w osobnych kartach, na wypadek gdyby brakło neta i was ponadrabiam wreszcie. Pewnie skończę wieczorem bo idziemy wreszcie pozwiedzać.Haniu, przeczytałam że mąż dostał kasę za granie w funtach szkockich, nie wiem czy coś już z nimi zrobiliście, szkoda że nie wiedziałam wcześniej to bym Ci powiedziała że trzeba je wymienić tam bo w Polsce problem, nie rozumiem czemu Wymieniają, widziałam jak kupowałam zwykłe funty, ale z 15% dyskontem. Bez sensu zupełnie.
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny może mi pomożecie
chodzi mi o poprawną odmiane nazwiska w zaproszeniach slubnych odmieniac czy nie??Podam dokładne przypadki: Wojtka Piersę (czy Piersa) Martę i Wojtka Piersa (Piersów) i czy tak samo jest z nazwiskiem Gałązka i Słomka
|
|
|
|
#2244 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czemu wrócił tak późno? Gdzieś zabalował? Rozmawialiście? Cytat:
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak od wzoru, wiec o duzo łatwiej było![]() ale twój motyl jest zachwycający, naprawde ![]() co do TZ to... cos mu sie stało z samochodem. Własnie pojechał do mechanika podpiąc go pod komputer. mówił ze jak wracał, to cos mu strzeliło i nagle spadła jego moc. dzwonił do swojego mechanika z Polski i ten powiedział mu, ze pewnie mu pekł przewód od turbospręzarki. TZ wrócił o 23 ale to 2 w nocy siedziliemy na necie i szukalismy czegos na ten temat. jestem na maksa nie wyspana. I dlatego tez nie zadzwonił do mnie, bo cała karte wygadał z mechanikiem
|
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
i nie miał ładowania?-pasek z alternatora
to nie dorigie-jeśli to jest to ale skoro go do kompa podłączją to może być coś bardziej skomplikowanego
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
współczucia Diana śliczny motylek.Jesteś zdolną bestią ![]() Madzia mi sie wydaje, że polskie nazwiska się odmienia, ale zaczekaj na polonistki one pewnie dobrze ci doradzą ![]() A Tżtowi coś sie stało z tym Seacikiem co wklejałaś? |
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinka przecież polonistka
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Skro temat weselny, to ja też mam wesele, ale dopiero 19/09. Koleżanka z kliniki (rok ode mnie starsza) bierze ślub. Cieszę się bardzo, trzeba będzie kupić kiecę, ale to masa czasu jeszcze
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jej nie ma
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

.
ech...
Jak ja pamiętam wybór zaproszeń, pojechałam z mamą, wybrałam, kupiłam, pojechałam do Tż i zapytałam na kogo wypisać. Ważniejsze wybory: orkiestra, kamera, sala - wybieraliśmy razem. Wystrój, kolory, zaproszenia - to była moja brocha. I dobrze, nie pałętał mi się między nogami. A ja lubię szybkie decyzje. Krótka piłka, nie rozdrabniałam się nad wyborem.
z gory dziekuje za pomoc 

) i czarna bizu np kolczyki wiszace i bransoleta lub cos na szyje 

i poszła do sklepu żeby mi sprzedawczynie coś dopasowały