![]() |
#2221 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
To w takim razie z tych dwóch mi osobiście podoba się zdecydowanie ten pierwszy ![]() Dobrze zrobiłaś, że go zapytałaś. To faktycznie prezent na lata i raczej nie byłoby fajnie, gdyby mu się nie podobał. Cytat:
![]() Weź głęboki oddech Kochana i sie tak nie martw. Musicie to przerwać ![]() Daj linka do tych swoich zaproszeń. Cytat:
![]() Podobno w maju ma być już bardzo ciepło, cieplej niż w tamtym roku, miej to na uwadze. A co bardziej by Ci odpowiadało? Bolerko, chusta?
![]() |
#2222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, moze przesadzam, ale jakos czuje sie przeładowana tym napieciem. czas leci tak szybko a ja czasami bym chciała aby to juz było po. jestem perfekcjonistką. wszytsko musze miec zaplanowane i zapiete na ostatni guzik i dlatego boje sie, ze cos bedzie nie tak. ze bede np. chora, ze o czyms zapomnimy itp. masakra. a oto link ![]() http://www.allegro.pl/item592963327_...ki_gratis.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
Diano niestety wesele nie na Kurpiach
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli jednak jest zaangażowany, skoro wszystko wybieraliście razem. Powiem Ci tak, ja też chciałam wszystko przygotować i wydawało mi się, że już lepiej tego zrobić nie można. Na weselu i tak pewne rzeczy wyszły jednak niedopracowane. Nie wszystko da się przewidzieć, ale wiesz co? Na weselu już nic nie było ważne. Najważniejsze dla mnie było to, że jesteśmy razem, że w Kościele wszystko wyszło dobrze, że obrączki na palcach. a że coś nie tak na weselu? A kto to będzie później wspominał... Także możesz troche poluzować. Wszystko będzie dobrze! ![]()
![]() |
#2225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
Cześć, kobity!
Mąż na piwie, niestety. Nie będzie jednak siedział zbyt długo, bo jutro pracuje. Dorinko, z tymi ciuchami chodziło mi o to, że czasem np.spodoba mi sie bluza z myszką Miki ![]() ![]() Z drugiej strony nie mam pojęcia, jak się ubierać, co by mi pasowało ![]() Diano, przerażające ![]() ![]() Widzę, że zdjęcia jednak gdzieś krążą. Ślicznie proszę o przesłanie ![]() Chyba idę popracować. (...co ja chrzanię, jakie "idę" - przecież siedzę przy kompie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak miałam świadkową na okrycie ramion miała taką jedwabną chustę. Jedną ręką podtrzymywała chustę, drugą miała pod ramieniem świadka, a jej torebkę taszczył jej chłopak. Na weselu podobnie - torebka oparta o krzesło. Zawsze można dobrać buty do jakies ozdobnika na włosach, tudzież biżuterii... Ale wiesz, ja raczej jestem cienka w te klocki. Sama zawsze szukam rady u znajomych to może już się przymknę w tej kwestii ![]()
![]() |
#2228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmm no i uswiadomilas mi ze nie wiem co z fryzura ![]() ![]() ![]() ![]() no a myslisz ze czarna bizu by pasowala?? i ogolnie czarne buty?? bo chce cos takiego co wykorzystam pozniej a nie tylko na raz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Hania czyli wygrał mój typ zegarka
![]() ![]() Madzia ![]() Kotekk myślę, że bolerko czy chusta będzie o.k i tak na sali raczej nie będziesz tego zakładać, bo ciepło.Czarny do czerwonego chyba zawsze pasuje, ale musisz sobie przymierzyć ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o koszulę.Ja w ogóle nie wiem jaka pasuje do brązowego garniaka ![]() ![]() ![]() Ale jestem śpiąca... EDIT: Przykładowa czerwona sukienka w zestawieniu z czarnymi butami Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-04-03 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Zakorzenienie
|
A ja nie dość, ze spędzam kolejny samotny wieczór, to jescze zasypiac znowu bede sama
![]() smutno mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
O matko, ale jestem zmęczona.
Po powrocie z pracy umyłam 3 okna, zrobiłam dwa prania i pomalowaliśmy z TŻ przyszłą pralnię... Padam na gębę, a miałam jeszcze 'wymyć' kanapy dla siostry ![]() kotek, moim zdaniem do brązowego garnituru pasuje kremowa koszula. Krawat bym dobrała też brązowy, w jakiś delikatny kremowy wzorek, ale nie jakieś kwiatki czy cos, tylko takie jakby 'tłoczenia'. Nie wiem, czy wiesz, o co mi chodzi ![]() Kupiłam ekoskórkową kurteczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To się napracowałaś biedna. Pochwal się kurteczką.
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
ale się dziś napracowałam na swoim wolnym, moja mama mi milion zajęć wymyśliła, że nawet nie miałam czasu usiąść wcześniej do kompa, widzę, że znowu spora produkcja postów, bardzo dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
Butter no wlasnie wiem ze taka koszula pasuje (mial taka na slubie) ale pan mlody ma brazowy garnitur i do tego ma wlasnie kremowa koszule i nie chcielismy zeby moj Tz wygladal prawie jak pan mlody dlatego myslimy nad innym kolorem
![]() jutro mam wolne wiec lece w poszukiwaniu czarnej bizuterii i butow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zadomowienie
|
cześć
![]() A ja we wt mam egzamin ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 |
Zadomowienie
|
Nic mi nie mów o nauce. Moja praca mgr leży i błaga o zajrzenie do laptopa.
Obiecałam sobie, że jak skończę haftować mojego motylka to zajmę się tylko i wyłącznie pracą. I co, skończyłam przedwczoraj, laptop do pracy wzięłam, a praca jak nie była ruszona tak dalej .... A niech tam, pochwale sie Wam moim motylkiem. Już go wklejałam na wątku o haftowaniu, ale co mi tam ![]() I wiecie co, obiecałam sobie, że jak już mi mocno brzuch urośnie to sobie będę leżała do góry wentylem i będę dziergała całymi dniami ![]()
#2241 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Diana śliczny hafcik ![]() Ps. juz wiem, czemu TZ wczoraj wrócił tak późno (był w domu na 23) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Długo Was nie czytałam, mamy jednak ciągle problemy z internetem a na recepcji mówią że naprawiają ale póki co nie mogą nic poradzić ![]() Jest super, chociaż wracamy dosyć zmęczeni i całkiem późno, tzn tak koło 19 jesteśmy w domu. W najbliższym tygodniu będę chodzić na niesamowicie głupią zmianę, 10:30 do 6:30, blee ale chociaż się wyśpię ![]() Pootwierałam sobie wszystkie nie czytane strony w osobnych kartach, na wypadek gdyby brakło neta ![]() Haniu, przeczytałam że mąż dostał kasę za granie w funtach szkockich, nie wiem czy coś już z nimi zrobiliście, szkoda że nie wiedziałam wcześniej to bym Ci powiedziała że trzeba je wymienić tam bo w Polsce problem, nie rozumiem czemu ![]()
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny może mi pomożecie
![]() chodzi mi o poprawną odmiane nazwiska w zaproszeniach slubnych ![]() Podam dokładne przypadki: Wojtka Piersę (czy Piersa) Martę i Wojtka Piersa (Piersów) i czy tak samo jest z nazwiskiem Gałązka i Słomka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czemu wrócił tak późno? Gdzieś zabalował? Rozmawialiście? Cytat:
![]()
![]() |
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale twój motyl jest zachwycający, naprawde ![]() co do TZ to... cos mu sie stało z samochodem. Własnie pojechał do mechanika podpiąc go pod komputer. mówił ze jak wracał, to cos mu strzeliło i nagle spadła jego moc. dzwonił do swojego mechanika z Polski i ten powiedział mu, ze pewnie mu pekł przewód od turbospręzarki. TZ wrócił o 23 ale to 2 w nocy siedziliemy na necie i szukalismy czegos na ten temat. jestem na maksa nie wyspana. I dlatego tez nie zadzwonił do mnie, bo cała karte wygadał z mechanikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
i nie miał ładowania?-pasek z alternatora
![]() ![]()
#2247 |
Zakorzenienie
|
![]() współczucia ![]() Diana śliczny motylek.Jesteś zdolną bestią ![]() Madzia mi sie wydaje, że polskie nazwiska się odmienia, ale zaczekaj na polonistki one pewnie dobrze ci doradzą ![]() A Tżtowi coś sie stało z tym Seacikiem co wklejałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
Dorinka przecież polonistka
![]()
#2249 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Skro temat weselny, to ja też mam wesele, ale dopiero 19/09. Koleżanka z kliniki (rok ode mnie starsza) bierze ślub. Cieszę się bardzo, trzeba będzie kupić kiecę, ale to masa czasu jeszcze ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jej nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.