|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
|
|
|
|
|
#4862 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
hej ja już wstałam, posprzatam trozkę a później idę do spowiedzi
![]() TŻ jest na jakimś szkoleniu w pracy... wczoraj było naprawdę miło, nie mogłyśmy się ze sobą nagadać faktycznie bardzo się odstresowałam, a czas spędzony z dziewczynami tak szybko minął... teraz planujemy się zobaczyć jakoś w weekend majowy mam nadzieję że nasza znajomość się utrzyma
|
|
|
|
#4863 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wybacz że tak do tego jeszcze dziś wracam ale wczoraj mnie nie było na wizażu i dlatego dziś nadrabiałam Ale coś Ci powiem... Jak ja mam @ to też nieobliczalna bywam tak że tak jak kubusewa, doskonale Cię rozumiem ![]() Cytat:
A ja wczoraj przyjechałam do domku i nie widziałam się z TŻtem ale za to spotkałam się z moimi wariatkami kuzynkami i normalnie świetnie było Pośmiałyśmy jak szalone, ponadawałyśmy na facetów, po czym o 23 pojechałyśmy do McDonalda do miasta oddalonego o ponad 30 km Fajnie było
|
||
|
|
|
#4864 |
|
Zadomowienie
|
Hej fziewczyny od kilku dni mnie znowu nie bylo. ALe ze ja bede roic juz od poniedziałku mama i tata też. To niestety ale sprzatanie calego domu zostal sie mi:P Ale fajnie chociaz jest. OD rana mialm w czwartek Helenke i Mikolaja, Hekenke uspilam Mikolaja wygonilam przed kompa a ja milam wolna reke i porzadek w kuhni taki na blysk zrobilam:P Wczoraj od rana mialam Marcela i Maksymiliana i tez maksyma wygonilam spac MArcela przed ko puter a ja wzielam sie za duzy pokój. Na błyst posprzatany
WCzraj jeszcze poszlam z Tz na rynek kupic mi torbe na zająca do pracy I poszliśmy i co na poczatku nic nmi sie nie podobało a zaraz to jedno stoisko z multum torebek i hura mam piekna torebke![]() Jeszcze z Tz jak czekal na autobus to poszliśmy do ABDIASZA i kupił sobie buty na wiosne- lato a jak mi sie teraz podoba ![]() Dzieci terz maja frajde bo na dworze tempetaruty ok 15-20 stopni to szaleja na dworzu. MArcel i Maksym tez wczoraj z ciocia byli oczywisc ie placz byl jak musielismy do domu wracac A Mikolłajek nie mógł isc bo biedny chory![]() Tz dzis poszdl do prac y na rano i o 14 do mnie przyjdzie i tzreba isc na spacerek bo ile mozna tak bez TZ i bez spacerków ![]() A od poniedzialku po pracy bede zasiadac do ksiazek i szprechac z Tz negocjacji, relacjonowania i uzyskiwania informacji. A od przyszlego tygodnia bedziemy pisac po niemiecku listy i krótkie wypowiedzi.... Ehh ale jestem szczesliwa w poniedzailek juz do pray ale nie wiem jak zniose nie mią pania dyrekto.... Ale chociaz bede fajnie bo pieniazki beda na konto dalej sie składać Jeszcze mama mnie zapisala na poniedzialek do fyzjera to wogóle super pasemka sobie zobie wkoncu )Dobra lece jeszcze3 sie polozyc i o 9:30 wstaje i zaczynam sprzatac i ide z mama na miasto po jakas katane czy bolerko na białą luzke Buziaki Kocice
|
|
|
|
#4865 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
U Was też taka piękna pogoda za oknem? Cieszę się, że dobrze Wam się zaczął weekend i zawsze jak tylko przyjedzie to też się nie możemy nagadać![]() Gosia a co dobrego jadłaś ? ja bardzo lubię frytki z McDonalda, w sumie to chyba tylko frytki tam jadam od czasu do czasu a z TŻ kiedy się zobaczysz?![]() Jozia fajnie, że macie z TŻ rozłożoną naukę i będziecie się uczyć systematycznie. Na pewno wyjdzie Wam to na dobre! Chociaż ja sobie zakładam nie raz że będę się przygotowywać systematycznie a później i tak wszystko robię na ostatnią godzinę ale będę tutaj zaglądać między czasie, jakby to inaczej![]() Zapomniałam Wam napisać, przywieźli nam wczoraj lodówkę i okazało się, że ledwo ją przetransportowali do kuchni ![]() skubańce już się bałam że boazerie trzeba będzie ściągać bo zostaniemy bez lodówkiDobra, teraz idę się potulnie uczyć fajnie by było jakbyśmy dzisiaj zaczęły nową część
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-04-04 o 08:16 |
|
|
|
#4866 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idealne kwiatki dla mnie, dlatego na moim parapecie stoja tylko i wylacznie storczyki ![]() Cytat:
Cytat:
e no bialek ani kreatyny nie jem wiec gora miesni mi nie grozi a takie aero, roleczki, rower itp. w polaczeniu z l-karnityna i IzoPlusem (ktory rowniez zawiera l-karnityne) spowoduja szybsze spalanie tluszczu w ogole z tego co wyczytalam w necie to ta l-karnityna ogolnie bardzo zdrowa jest niektorzy o niej mowia witamina BT ![]() za to kumpele z ktorymi chodze na aero maja teorie, ze trzeba jesc bialko zeby spalal sie tluszcz a nie miesnie... dla mnie troche ta teoria dziwna, ale zobaczymy co im z tego wyjdzie... poki co zastepuja kolacje koktajlem bialkowym (2,5kg tego maja ). ciekawe czy rzeczywiscie schudna czy urosna. moj TZ sie smial, ze takie bialko to sie na mase wsuwa, a nie na schudniecie ja tam sie nie znam, ale cos mi sie to nie widzi, wiec wole l-karnityne![]() Cytat:
chetnie poszlabym na rower, ale TZ sie zglosil na ochotnika do pracy, wiec musi przesiedziec od 10 do 14 (ale dostaje za to kase jakby siedzial normalnie 8h, a w tygodniu moze sobie odebrac z tej okazji dzien wolny, wiec sie oplaca )zoladek mi sie chyba skurczyl wczoraj zjadlam tradycyjnie przystawke, salatke, do tego wypilam pol litra wina (bo wzielismy litrowa karafke) i sie ruszyc nie moglam i w tym momencie chyba nadal jestem najedzona wczorajsza kolacja, bo mi sie w ogole jesc nie chce ![]() TZ wczoraj calkowicie zniszczyl moja dietke,bo jeszcze po kolacji skoczylismy na piwko.... wole nawet nie liczyc ile kalorii wchlonelam zeby sobie humoru nie psuc
|
||||
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
jutro to już jutro sasasa ![]() byliśmy wczoraj z TZ-em na spacerze, ale było super, narobił mi fotek troszkę
|
#4868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No u mnie też jest tak pięknie że normalnie chce się żyć.. Jakby nie to że mam we wtorek mega kolokwium z kultury to by jeszcze piękniejsze życie było.. A tak to muszę się edukować niestety... Ale za to właśnie skończyłam pisać na PNJA artykuł i jeszcze mi tylko recenzja została.. Centipede a ty nie masz przypadkiem czegoś w tym kolegium z Bursztynową?? Bo tak mi się skojarzyło że możesz być moją towarzyszką w niedoli ![]() ![]() Z TŻtem się zobaczę pewnie dziś, jak z pracy przyjedzie to mnei pewnei z wieczora nawiedzi ![]() Hehe i dobrze że z tą lodówką się udało Kurcze, ale Ci tego mieszkania zazdroszczę... Okropnie po prostu :P
|
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
Tęsknię za Tadzisławem
wczoraj nawet nie wiem kiedy do domu poszedł po spacerku się mi zasnęło ![]() aaa! hit! TZ sam wczoraj coś przebąkiwał o orkiestrze, że do tego kolegi zadzwoni....i już nie mówi, że rok to dużo ale zobaczymy, bo u niego od słów do czynów to daleka droga ![]() w ogóle to TZ ma urodziny w lany poniedziałek a ja już nie mogę się doczekać, żeby mu wręczyć prezent
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-04 o 08:52 |
|
|
|
#4870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to gratuluję z okazji przebąkiwania TŻta Rany Kaśka jak Ty się czujesz z uczuciem że to już za rok?
|
|
|
|
|
#4871 |
|
Zadomowienie
|
Gosia napisałam Ci wiadomość na priv
![]() Powodzenia w nauce Cieszę się, że z TŻ wszystko w porządku i że kryzys minął! Kto wie, może jeszcze to umocni Wasz związek ![]() Lain czasem lepiej nie liczyć kalorii, po co się załamywać a jeśli to prawda, że z tymi storczykami nie trzeba się dużo bawić, to może jakoś i mnie będą rosnąć a co do koleżanek i białka, to żeby później nie żałowały jak im się zrobią bicepsy jak u PudzianaKaśka gratulacje dla TŻ-ta może teraz już ruszy załatwianie wszystkiego
|
#4872 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...ale najwyżej po świetach w Poznaniu też to odbędziemy <ja nestety słyszałam że to zaświadczenie niby 3 lub 6 miesiecy jest ważne..ale babka prowadząca poradnie stwierdziła ze nie ma problemu byśmy teraz zrobili poradnie mam tylko zapytać Księdza>![]() Cytat:
![]() co do białek to maja rację i twoje koleżanki..i twój tż...podczas odchudzania białko powinno się wcinać..ale nie w takich ilościach jak to robią faceci chodza cy na silownie po to by masa mięśni im przyrosła ...ja bezpieczniej biore jedną kapsułkę aminokwasów ... braciszek mi to przynosi...i stwierdził że to mi napewno nie zaszkodzi...
|
||
|
|
|
#4873 |
|
Wtajemniczenie
|
Odpisałam centipede
![]() No a z tym wolnym to właśnie zobaczymy jak będzie, bo chyba mam rektorskie dopiero od czwartku.. Ale zobaczymy ![]() A czy z TŻtem tak kolorowo.. Szczerze mówiąc to niby wszystko ok, ale jakoś mi tak dziwnie jeszcze po tym wszystkim.. Mam nadzieję, że przejdzie mi to.. |
|
|
|
#4874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() macie w domu kilka silowni i on jest jednej z nich menedzerem ![]() ja mam taka w kapsulkach trzeba zjesc 1-2 kapsulki na godzine przed wysilkiem fizycznym a opakowanie zawiera 135 kapsulek, wiec na dluuugo starczy a Izo Plus jest grejpfrutowo-pomaranczowy. jak dla mnie troche za slodki, no ale juz trudno... czego sie nie robi zeby lepiej wygladac ![]() Cytat:
![]() ja wcinam bialko, ale jako serek wiejski, miesko, jajka itp. a nie jakies koktajle wysokobialkowe bo to juz chyba przesada
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-04 o 09:19 |
||
|
|
|
#4875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez ashe Czas edycji: 2009-04-04 o 09:49 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kocice
U mnie jeszcze 5dni i ![]() Super, strasznie się cieszę ![]() A w NL się zachmurzyło dzisiaj mam nadzieje że jutro będzie nadal tak pięknie jak przez ostatnie dni było![]() Wpadliśmy z TŻ na pomysł prezentu dla jego chrześniaka w postaci kamery ![]() I dzisiaj wybieramy się m.in. do MediaM., jeśli nie będzie nic ciekawego to kupimy chyba aparat cyfrowy bo PS po przemyśleniach Nam się odwidziało ![]() Poza tym muszę dokładnie obczaić Nintendo DS i może sama sobie sprawie prezent Tylko mam problem jaki kolor wybrać![]() O.K. tymczasem idę odszukać moje torby podróżne
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
aaa taki skrot myslowym nie podlapalam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a prezent wklejałam na gmaila bo nie chcę żeby Piotrek wyliśił bo czasem zagląda mi przez ramie na wizaż
|
|
#4879 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma wyjścia![]() no dokładnie on to czasem jak coś powie to ręce opadają ale nigdy nie przyszło by mi na myśl,że może materiał wyglądać jak papier ściernyCytat:
ppiekna panienka z okienka tylko czemu okienko zamurowane?Cytat:
mój TŻ ma tez urodziny w lany poniedziałek ![]()
|
|||
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szana on też 13 kwietnia ma urodziny?
|
|
#4881 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja planuję go też oblać wodą tak urodzinowo hehe w ten lanu poniedziałek ![]() no i prezentu jeszcze nie mam ale chyba kupie mu jakiś sweterek elegancki-takich nigdy za dużo |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prezent już mam od miesiąca
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
dzwonili do TZa z hotelu gdzie bedzie wesele i jedziemy w przyszly piatek podpisywac umowe
|
|
|
|
#4886 |
|
Zadomowienie
|
Oj dzieczynku poszłam z mama o 9 na miasto i dopiero teraz wróciłyśmy:P:P
Ale zakupy udane. Poszłyśmy kupiłyśmi mi do pracy katanke na białą bluzeczkę, apaszkę mamie, Tz na świeta kupiłam medalik z Matką Boską ale teraz mu sze iść do kancelarii zapytać sie kiedy jest święcenie. A jak kupi sobie autko to kupie mu bryloczek świetym Krzysztofem do kluczyków.... Buźki musze jeszcze ogarnac dom i Tz przyjdzie
|
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4888 |
|
Zadomowienie
|
no to będą mieli udany lany poniedziałek
![]() no tak i bardzo mi się podoba ten prezent mój jak narazie ma to w dobrym stanie i też dostał ode mnie w prezencie więc teraz kupię mu co innego ![]() Lain dużo jak na zaliczkę ale jednak potem będzie 3 tysiaki mniej do zapłacenia,no ale to nie zmienia faktu,że dużo :P (ale masło maślane napisałam hh) Joziu to zakupy udane mój TŻ ma owy breloczek ze Św.Krzysztofem przeze mnie mu podarowany
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-04-04 o 11:20 |
|
|
|
#4889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że mi się spodoba
|
|
#4890 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.

że pewnie jest nieprzyjemna w dotyku itd

faktycznie bardzo się odstresowałam, a czas spędzony z dziewczynami tak szybko minął... teraz planujemy się zobaczyć jakoś w weekend majowy
mam nadzieję że nasza znajomość się utrzyma
poszliśmy wczoraj z TZ do piwnicy po piłkę do kosza....a mój tatuś zrobił tam troszkę bałagan i nie mogliśmy znaleźć i TZ powiedział, że już tydzień mówię o tym, że na kosza pójdziemy i dlaczego nie poprosiłam taty, żeby mi ją wyciągnął.....a ja $%##& jesteś %$^i tak dalej
no i to historia
matko jaki durny powód do kłótni normalnie jak Jozi rekolekcje
A Mikolłajek nie mógł isc bo biedny chory
skubańce
idealne kwiatki dla mnie, dlatego na moim parapecie stoja tylko i wylacznie storczyki