![]() |
#2431 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Witam was dziewczynki
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2432 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bardziej mi się podoba tu, gdzie teraz chodzę, tu są przez całą godzinę intensywne ćwiczenia na stepie, w Lady Fit był najpierw morderczy układ na stepie, później ćwiczenia z hantelkami a potem jeszcze coś co zakrawało na BPU. Jakieś takie nierównomierne to było. Teraz mi się bardziej podoba i czuję, że naprawdę ćwiczę, po LF nigdy nie miałam zakwasów ani nawet nie byłam porządnie zmęczona. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś postaram się obejrzeć te nowości ![]() Cytat:
![]() nie wiem czy się wyrobię na spotkanie, ale jeżeli tak, to bardzo chętnie mu się przyjrzę ![]() Cytat:
![]() rzeczywiście tak świetnie działa? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2434 |
Miss Pudernica
|
Były malutkie i to tylko po pierwszych dwóch dniach, potem nie było śladu. I myślę, że było to spowodowane tym, że u mnie mięśni nie ujrzysz, a do tamtego momentu co najwyżej wklepywałam jakiś balsam w te miejsca, żadnych masaży czy ćwiczeń.
A efekt był naprawdę zauważalny ![]() ![]()
#2435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siedzę sobie w ogrodzie z laptopem, niedługo wybieram się na małe zakupy ![]() Chyba kupię sobie skakankę i przejdę na dietę, myślę o diecie proteinowej - zrobić fazę uderzeniową.
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
lipiec na maksa!!! :)
|
hej
![]() ale cudowna pogoda ![]() ![]() a teraz siedzę i się użeram z zadaniami ![]() kochanie ja jednak rezygnuję z zakupów na BU ![]() ![]()
![]() |
#2437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2438 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nic się nie stało ![]() nie to nie ![]() ![]() A ja wróciłam ze Złotych ze złą wiadomością ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ponieważ byłam zła na tbs, to poszłam do douglasa i kupiłam ostatnią kosmetyczkę clinique - akurat została jedna z repaiwear ![]() ![]() Na dworze jest chyba z 50 stopni ![]() Fajnie, że jutro jadę nad morze ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Zrobiłam zamówienie na BU ![]()
![]() |
#2439 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
|
Dziewczyny ja masło malinowe mogę chętnie oddać, bo TBSy są dla mnie teraz za ciężkie
![]() ![]()
![]() |
#2441 | |||||||
Zakorzenienie
|
Mniamniuśnie
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sama przy jakichś uczuleniach piję wapno i jak mam, to łykam jakiś Allertec czy coś. Z maściami nie próbowałam, ale Alantan mógłby się chyba nadać. Cytat:
![]() ******************** Zmykam na razie. Pogoda ładna (chociaż coś się chmurzy ![]() A tak w ogóle to mojej Kocie b. spodobały się spacerki i teraz codziennie wychodzi na parę godzin, siedzi za domem i obserwuje ptaszki, a potem grzecznie wraca ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tą prezerwatywę dostałaś w TBS? Jakaś smakowa chociaż? ![]() Super ![]() Cytat:
![]() Wracam smażyć się na słoneczku ![]()
![]() |
#2443 | |||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do dodatkowych 50 zl za cytologię, to w sumie powiedział, ze skoro teraz mu o niej mówię to musze zaplacić 50 zł, bo powinnam w okienku przy rejetsracji powiedzieć że chce cytologię i wtedy bym zapłaciła tylko 50zł. No ale ja nieobyta jestem, więc nie wiem jak się załatwia ... ![]() Skoro rozpoczełam już u niego pewne kwestie to już dociągne do końca, potem pomyślę o chodzeniu na NFZ, za pierwszym razem nie mogłam pospozwilić sobie na min. miesiąc czekania na wolny termin i dlatego poszłam prywatnie, do gina który przyjmował akurat w tym dniu w którym postanowiłam iść. Ja, jak nie działam od razu, to potem "zapominam" i mi się nie chce. Jak tak czytam o Waszym odwyku to mi głupio ![]() ![]()
![]() |
#2444 | ||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
I też płacę za wizytę 100zł, ale mimo to nie wymieniłabym mojego ginekologa na innego tylko dlatego, że jest drogi, mam do zaufanie i wiem, że jest dobrym lekarzem, nie mam potrzeby szukać innego i tyle. Do ginekologa publicznie bym nie poszła - obserwuję właśnie leczenie mojej koleżanki (nota bene nadżerka, lekarz uważa, że nie trzeba jej usuwać) w publicznej przychodni i to jest komedia, przede wszystkim to ile to trwa, jak fajnie jej się czeka na wizyty i jak jej lekarz do tego wszystkiego podchodzi. ![]() Akurat zgadzam się z poglądem mojej mamy, że do ginekologa i dentysty najlepiej chodzić prywatnie. Kupiłam sobie żel Fa melon i litchi. ![]() Poszłabym na spacer, a TŻ ma uczelnię. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-04-05 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ten żel kupię w Rossmanie, skoro polecasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |||
Wtajemniczenie
|
Nie mogę się doczekać
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2448 |
|
nie ma problemu
![]()
![]() |
#2449 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z Addictów z kolei podoba mi się tylko dwójka, no i limitowana wersja z litchi, ale ta jest tak ulotna, że dosłownie po 5 min. nic nie czułam ![]() ![]() Klasyczny Addict kompletnie mi nie podszedł, Shine i Fraiche też ![]() Cytat:
![]() Ja nie lubię dostawać kosmetyków, rzadko są to trafione prezenty i potem leżą i się kurzą a ja się wkurzam, że ich nie używam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym nigdy nie znasz dnia ani godziny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żurawina Fa będzie następna, melon i litchi zużyłam przed Water Lily i nawet mi się podobał, choć jak dla mnie te żele są mało wydajne. Palmolive Aroma Therapy i Lemon Nivei to moi zdecydowani faworyci zarówno pod względem zapachu, konsystencji jak i wydajności ![]() Cytat:
![]() A mi się dzisiejsza pogoda nie podoba ![]() ![]()
![]() |
#2450 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2451 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Kusił mnie jeszcze nowy kwiatowy żel pod prysznic Dove, ale nie wzięłam. Mam nadzieję, że będzie lepiej, nie chcę się cały miesiąc tułać po lekarzach. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uff... to dobrze, przynajmniej koszt się rozłoży (mam nadzieje że u mnie tez tak będzie ![]() Ide się zaraz porolniczyć. Mimo wczorajszego peelingu mam chropowatą skóre, taką szorska i nieprzyjemną w dotyku ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-04-05 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No co? ![]() ![]() Kupiłam suszarkę Remingtona w Media Markt ![]() Ja dałam za nią 149 zł ![]() Wzięłam sobie jeszcze nowe słuchawki do komputera. I tyle moich zakupów jak narazie. Jestem spłukana ![]()
![]() |
#2454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jadę na zakupy, może wstąpię do TBS i też dostanę prezent ![]()
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
Ja prawie też
![]() ![]()
#2456 | |||||||
Zakorzenienie
|
Zapraszam
![]() Cytat:
![]() Masażera miałam z żelu pod prysznic Nivea- taka tarczka okrągła z wypustkami gumowymi a pod spodem były wypustki plastikowe o regulowanej wysokości. Ale podczas masowania mnie najzwyczajniej bolało i oddałam mamie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aha- jak tam z zamówieniem z Himalayi? Chyba dojrzewam wreszcie do złożenia go ![]() ![]() Cytat:
![]() Wolałabym go spędzić inaczej ale trudno, wyszło jak wyszło. A fryzjera włąśnie chciałam przed świetami załatwić, może w czwartek się uda jeszcze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Lemona nie lubię, ten zapahc taki odświeżaczowy jest a Water Lily w kolejce do użycia czeka grzecznie ![]() Cytat:
![]() Będzie dobrze ![]() Próbowałam nowe Milki- limonkowa taka se, truskawkowa też ![]() ![]() I w ogóle to kupiłam wczoraj spodnie w Housie- takei materiałowe sztywniejsze czarne w szare pionowe paski. I chyba mi się spodobała tam chabrowa torba ![]() ![]()
![]() |
#2457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jejku ale jest duszno, niebo się lekko zachmurzyło i zrobiła się taka parówa ![]() ![]()
![]() |
#2458 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pytam, bo TŻ ma trochę kasy, którą zbiera na motor i w sumie mógłby ją trzymać na takim koncie, zawsze coś tam by sobie samo urastało. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MagJa: wszystkie % to naliczenie w skali ROKU. Nawet w przypadku lokat np. 3- miesięcznych 8% jest w skali ROKU a nie za te 3 miesiące. Nie spotkałam się z inym naliczaniem. Ja mam w ING i tam jest 5,50 (albo 5,25), prowadzenie jest darmowe, bez prowizj możesz wypłacać raz, nawet wszystko co masz, a kolejne wypłaty w miesięcy to 10zł.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-04-05 o 15:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ale się obkupiłam
![]() Najbardziej jestem zadowolona z butów, bo rzadko co mi się podoba. Przy kasach leżą takie mini katalogi Baty i w środku jest kupon na 15%. W Avanti też była ta książeczka. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Rzadko używam perfum więc to raczej nie to:/ pudrem przejeżdżam też po szyi, ale to chyba nie to, bo dość często go piorę. Sama nie wiem, ale masakrycznie mnie swędiz:/ Cytat:
Cytat:
Wcześniej chodziłam prywatnie do jednej ginekolog, bardzo sensownej, teraz mam prywatne ubezpieczenie i byłam u świetnego lekarza. Ogólnie odkąd przestano myśleć, że nadżerka związana jest z rakiem szyjki macicy to raczej się jej nie leczy, tylko obserwuje. Hosenko a nie ma u Was innego prywatnego lekarza? U mojej było o tyle fajnie, że nie było zapisów i przychodziłaś jak miałaś czas - chociaż to też ma swoje plusy i minusy. Cytat:
Kamil mandarynkowy też jest genialny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.