|
|
#2431 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Witam was dziewczynki
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2432 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Ale dzisiaj sobie urozmaiciłam i dosypałam czekolady do rozpuszczania, więc mam trochę inne śniadanie.![]() Cytat:
Bardziej mi się podoba tu, gdzie teraz chodzę, tu są przez całą godzinę intensywne ćwiczenia na stepie, w Lady Fit był najpierw morderczy układ na stepie, później ćwiczenia z hantelkami a potem jeszcze coś co zakrawało na BPU. Jakieś takie nierównomierne to było. Teraz mi się bardziej podoba i czuję, że naprawdę ćwiczę, po LF nigdy nie miałam zakwasów ani nawet nie byłam porządnie zmęczona. |
||
|
|
|
#2433 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś postaram się obejrzeć te nowości Cytat:
![]() nie wiem czy się wyrobię na spotkanie, ale jeżeli tak, to bardzo chętnie mu się przyjrzę ![]() Cytat:
![]() rzeczywiście tak świetnie działa? ![]() Cytat:
|
|
#2434 |
|
Miss Pudernica
|
Były malutkie i to tylko po pierwszych dwóch dniach, potem nie było śladu. I myślę, że było to spowodowane tym, że u mnie mięśni nie ujrzysz, a do tamtego momentu co najwyżej wklepywałam jakiś balsam w te miejsca, żadnych masaży czy ćwiczeń.
A efekt był naprawdę zauważalny
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedzę sobie w ogrodzie z laptopem, niedługo wybieram się na małe zakupy Chyba kupię sobie skakankę i przejdę na dietę, myślę o diecie proteinowej - zrobić fazę uderzeniową.
|
|
|
#2436 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
hej
![]() ale cudowna pogoda a teraz siedzę i się użeram z zadaniami ![]() kochanie ja jednak rezygnuję z zakupów na BU mam nadzieję, że nie jest za późno? zastanowiłam się i jednak niczego tak naprawdę nie potrzebuję
|
|
#2437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zużyłam wtedy dwa opakowania ale efektów większych nie zauważyłam, ładnie pachnie, trochę wygładza skórę ale to wszystko
|
|
#2438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nic się nie stało , nie to nie ![]() ![]() A ja wróciłam ze Złotych ze złą wiadomością Nie ma ani malinowych ani brzoskwiniowych maseł. i pani powiedziała, że nie będzie![]() Ponieważ byłam zła na tbs, to poszłam do douglasa i kupiłam ostatnią kosmetyczkę clinique - akurat została jedna z repaiwear I jeszcze kupiłam żel YR kawowy i ciągle go teraz wącham, jest przepiękny![]() Na dworze jest chyba z 50 stopni W dodatku w metrze zimno, więc założyłam sweter i przez to ledwo wróciłam do domu, tak było gorąco. Fajnie, że jutro jadę nad morze ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Zrobiłam zamówienie na BU
|
|
#2439 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2440 |
|
|
Dziewczyny ja masło malinowe mogę chętnie oddać, bo TBSy są dla mnie teraz za ciężkie
i wątpię żebym zużyła do lata
|
|
#2441 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Mniamniuśnie
Tylko mi ich nie zjedz Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pędzelka, ale chyba nie miałabyś ich na szyi wtedy... Ja miałam od pędzla do różu, więc praktycznie tylko na policzkach,Sama przy jakichś uczuleniach piję wapno i jak mam, to łykam jakiś Allertec czy coś. Z maściami nie próbowałam, ale Alantan mógłby się chyba nadać. Cytat:
******************** Zmykam na razie. Pogoda ładna (chociaż coś się chmurzy ), a ja znów mam lenia. Znów za długo spałam, znów wstałam połamana. Wkurza mnie to już. Naprawdę muszę iść do apteki i kupić jakieś dopalacze.A tak w ogóle to mojej Kocie b. spodobały się spacerki i teraz codziennie wychodzi na parę godzin, siedzi za domem i obserwuje ptaszki, a potem grzecznie wraca
|
|||||||
|
|
|
#2442 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tą prezerwatywę dostałaś w TBS? Jakaś smakowa chociaż? Super ![]() Cytat:
Wracam smażyć się na słoneczku
|
|
#2443 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam wczoraj wieczorem na spacerze z Samcem i było cudownie przyjemnie. Tyle osób w parku, dawno juz tak nie siedziałam sobie na ławeczce. Bylismy w tym parku, w którym byliśmy na naszym pierwszym spacerze, w tamtym roku w listopadzie, na który trochę mu się wprosiłam Cytat:
Cytat:
No ale ok 16 mam mieć wyniki więc zapytam o to Co do dodatkowych 50 zl za cytologię, to w sumie powiedział, ze skoro teraz mu o niej mówię to musze zaplacić 50 zł, bo powinnam w okienku przy rejetsracji powiedzieć że chce cytologię i wtedy bym zapłaciła tylko 50zł. No ale ja nieobyta jestem, więc nie wiem jak się załatwia ... ![]() Skoro rozpoczełam już u niego pewne kwestie to już dociągne do końca, potem pomyślę o chodzeniu na NFZ, za pierwszym razem nie mogłam pospozwilić sobie na min. miesiąc czekania na wolny termin i dlatego poszłam prywatnie, do gina który przyjmował akurat w tym dniu w którym postanowiłam iść. Ja, jak nie działam od razu, to potem "zapominam" i mi się nie chce. Jak tak czytam o Waszym odwyku to mi głupio Dla mnie 71 kupionych kosmetyków (w tym cudeniek z BU, Mazideł czy ZSK) to sukces. Muszę wziąć się za siebie
|
|
#2444 | ||||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak tak to chyba trzeba zamówić ze strony. A ten żel kawowy wezmę Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#2445 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
I też płacę za wizytę 100zł, ale mimo to nie wymieniłabym mojego ginekologa na innego tylko dlatego, że jest drogi, mam do zaufanie i wiem, że jest dobrym lekarzem, nie mam potrzeby szukać innego i tyle. Do ginekologa publicznie bym nie poszła - obserwuję właśnie leczenie mojej koleżanki (nota bene nadżerka, lekarz uważa, że nie trzeba jej usuwać) w publicznej przychodni i to jest komedia, przede wszystkim to ile to trwa, jak fajnie jej się czeka na wizyty i jak jej lekarz do tego wszystkiego podchodzi. Akurat zgadzam się z poglądem mojej mamy, że do ginekologa i dentysty najlepiej chodzić prywatnie. Kupiłam sobie żel Fa melon i litchi. Żurawina i hibiskus bardzo mi się podoba, ale już się kończy, wczoraj skończył się Nivea Waterlily, więc musiałam uzupełnić zapasy.Poszłabym na spacer, a TŻ ma uczelnię. W dodatku złapało mnie chyba zapalenie pęcherza. Wszystko na raz się ze zdrowiem wali, to zupełnie niesprawiedliwe.
Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-04-05 o 14:41 |
|
|
|
|
#2446 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ten żel kupię w Rossmanie, skoro polecasz |
|
|
|
|
#2447 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Nie mogę się doczekać
Trochę byłam zła, że to wyjazd w Wielki Tydzień, ale teraz się cieszę![]() Cytat:
To ta akcja yes yes yes to safe sex. Śmiesznie Chyba nie jest smakowa, nie sprawdzałam w środkuCytat:
![]() Cytat:
Dla mnie w Białymstoku zawsze śnieg leży (bo jeżdżę tam zimą )
|
|
#2448 |
|
|
nie ma problemu
|
|
#2449 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś nigdy mnie nie kusiło, żeby powąchać A z Addictów z kolei podoba mi się tylko dwójka, no i limitowana wersja z litchi, ale ta jest tak ulotna, że dosłownie po 5 min. nic nie czułam Dobrze, że kupiłam tylko 5 ml odlewkę, bo bym sobie pluła w brodę ![]() Klasyczny Addict kompletnie mi nie podszedł, Shine i Fraiche też Cytat:
Ja nie lubię dostawać kosmetyków, rzadko są to trafione prezenty i potem leżą i się kurzą a ja się wkurzam, że ich nie używam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym nigdy nie znasz dnia ani godziny Cytat:
Cytat:
Cytat:
Żurawina Fa będzie następna, melon i litchi zużyłam przed Water Lily i nawet mi się podobał, choć jak dla mnie te żele są mało wydajne. Palmolive Aroma Therapy i Lemon Nivei to moi zdecydowani faworyci zarówno pod względem zapachu, konsystencji jak i wydajności Cytat:
musi być w końcu lepiejA mi się dzisiejsza pogoda nie podoba Niby jest b.ciepło, ale słońce co chwila zachodzi i jest wiatr, na dodatek boli mnie głowa
|
|
#2450 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2451 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Kusił mnie jeszcze nowy kwiatowy żel pod prysznic Dove, ale nie wzięłam. Mam nadzieję, że będzie lepiej, nie chcę się cały miesiąc tułać po lekarzach.
|
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i zawsze patrze na wbijanie igły Uff... to dobrze, przynajmniej koszt się rozłoży (mam nadzieje że u mnie tez tak będzie )Ide się zaraz porolniczyć. Mimo wczorajszego peelingu mam chropowatą skóre, taką szorska i nieprzyjemną w dotyku Zrobie sobie algową maskę złuszczającą Ziaji Pro rozrobioną hydrolatem oczarowym
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-04-05 o 15:15 |
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No co? Na mnie on jest świeży, leśny taki. Wcale nie czuję w nim nic zabójczo słodkiego choćbym chciała ![]() Kupiłam suszarkę Remingtona w Media Markt Ja dałam za nią 149 zł Wzięłam sobie jeszcze nowe słuchawki do komputera. I tyle moich zakupów jak narazie. Jestem spłukana
|
|
#2454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale akurat ta jest dosyć nieprzyjemna i ręka boli jeszcze przez kilka dni (albo pośladek, co kto woli ).Jadę na zakupy, może wstąpię do TBS i też dostanę prezent
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Ja prawie też
Zostało mi 300 zł na 2,5 tygodnia, a jeszcze za szkolę musze zapłacić. Z oszczednościowego nie chce ruszać (wakacje )
|
#2456 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
![]() Cytat:
![]() Masażera miałam z żelu pod prysznic Nivea- taka tarczka okrągła z wypustkami gumowymi a pod spodem były wypustki plastikowe o regulowanej wysokości. Ale podczas masowania mnie najzwyczajniej bolało i oddałam mamie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aha- jak tam z zamówieniem z Himalayi? Chyba dojrzewam wreszcie do złożenia go Myślę, że jakoś zaraz po świętach bo teraz będe wyjeżdżać, chyba że zamówimy na Twój adres ![]() Cytat:
![]() Wolałabym go spędzić inaczej ale trudno, wyszło jak wyszło. A fryzjera włąśnie chciałam przed świetami załatwić, może w czwartek się uda jeszcze ![]() Cytat:
Cytat:
Lemona nie lubię, ten zapahc taki odświeżaczowy jest a Water Lily w kolejce do użycia czeka grzecznie ![]() Cytat:
![]() Będzie dobrze Próbowałam nowe Milki- limonkowa taka se, truskawkowa też największe nadzieje wiążę z jagodową ale to jutro co by moje komóreczki tłiuszczowe za dobrze nie miały ![]() I w ogóle to kupiłam wczoraj spodnie w Housie- takei materiałowe sztywniejsze czarne w szare pionowe paski. I chyba mi się spodobała tam chabrowa torba a do niej śliczne chabrowe balerinki z Wojasa ale niestety jeszcze ich nie mieli tylko na plakacie widziałam. W sklepi emierzyłam czarne ale i tak nei było 38 więc nadal nie wiem jak będa leżały, no nic poczekam może wytrzymam jakoś
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mniej jednak mam w planach kolejne zakupy, bo chcę rabat z Orsaya wykorzystać(prawie kupię jeszcze jakąś ładną bluzeczkę albo sweterek albo może spódnicę...widziałam ładną taką ołówkową - byłaby w sam raz do pracy... ). Jejku ale jest duszno, niebo się lekko zachmurzyło i zrobiła się taka parówa Aż mnie głowa zaczęła boleć(zawsze źle znoszę taką duchotę ).
|
|
#2458 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oczywiście w takich samych smakach jak ichnie masełka Cytat:
Cytat:
Z Fa kuszą mnie te zapachy, ale właśnie nie lubię ichnich żeli ze względu na marną wydajność i rzadką konsystencję. Jednak nie ma to jak żele YR Dziś wyciągnę sobie anyżka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo czytałam o tym koncie kiedyś i aż mi się nie chciało wierzyć, że mając załóżmy 5tys. po mies. jest 200zł więcej. I czy w dowolnym momencie mogę wypłacić całą sumę i to też będzie traktowane jak normalna wypłata (w sensie, jeśli to będzie jedna w miesiącu, to darmowa)? Bo konto jest darmowe, prawda?Pytam, bo TŻ ma trochę kasy, którą zbiera na motor i w sumie mógłby ją trzymać na takim koncie, zawsze coś tam by sobie samo urastało. |
|||||||
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MagJa: wszystkie % to naliczenie w skali ROKU. Nawet w przypadku lokat np. 3- miesięcznych 8% jest w skali ROKU a nie za te 3 miesiące. Nie spotkałam się z inym naliczaniem. Ja mam w ING i tam jest 5,50 (albo 5,25), prowadzenie jest darmowe, bez prowizj możesz wypłacać raz, nawet wszystko co masz, a kolejne wypłaty w miesięcy to 10zł.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-04-05 o 16:27 |
|
|
|
|
#2460 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale się obkupiłam
2 pary butów w Bacie, spódnica w Mango i koszulka w Promodzie. Najbardziej jestem zadowolona z butów, bo rzadko co mi się podoba. Przy kasach leżą takie mini katalogi Baty i w środku jest kupon na 15%. W Avanti też była ta książeczka. Cytat:
Cytat:
o takich samych zapachach jak masła Cytat:
Rzadko używam perfum więc to raczej nie to:/ pudrem przejeżdżam też po szyi, ale to chyba nie to, bo dość często go piorę. Sama nie wiem, ale masakrycznie mnie swędiz:/ Cytat:
Cytat:
Wcześniej chodziłam prywatnie do jednej ginekolog, bardzo sensownej, teraz mam prywatne ubezpieczenie i byłam u świetnego lekarza. Ogólnie odkąd przestano myśleć, że nadżerka związana jest z rakiem szyjki macicy to raczej się jej nie leczy, tylko obserwuje. Hosenko a nie ma u Was innego prywatnego lekarza? U mojej było o tyle fajnie, że nie było zapisów i przychodziłaś jak miałaś czas - chociaż to też ma swoje plusy i minusy. Cytat:
Kamil mandarynkowy też jest genialny ale ciężko dostępny![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

Chyba sobie kupię tę brzoskwinię, skoro Organzza tak zachęca. Pojadę tam rano, zanim się zorientuję, że mam dużo do zrobienia
Jak wrócę to zdam relację, jakie masła zostały

ale moge się mylić 
Ale dawno nie jadłam, muszę sobie kiedyś zrobić

mam nadzieję, że nie jest za późno? zastanowiłam się i jednak niczego tak naprawdę nie potrzebuję 

Tylko mi ich nie zjedz 

No ale ok 16 mam mieć wyniki więc zapytam o to 
musi być w końcu lepiej