|
|
#2311 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Rysuję serce w rozsypanym cukrze.
Telefon w środku nocy – rozmawiam z samą sobą sprzed lat. Gruntowne sprzątanie. O czym to ja chciałam zapomnieć? Bezsenność. Fosforyzujące w ciemnościach wskazówki budzika. Zrywam się nagle na dźwięk telefonu. To znowu nie Ty. O milimetr szerszy mój uśmiech. Stary pamiętnik. Najwięcej błędów w słowie 'miłość'. Samotna kobieta – w jej sklepowym koszyku same słodycze. Bez butów chodzę po dnie nieba. Czas iść. Jeszcze końce mych palców w Twej dłoni. Ostatnio chodzę szybciej od zegara.
|
#2312 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aaa i Twoje też pierwszorzędne;p![]() Cytat:
![]() aaa tak serio to ciesze się bo Twoje opisy to ja kocham wręcz ![]() a w sercu intryga. tylko kiedy kur.wa będzie odpowiednia pora? I choć żal mi ich, nie jestem po to by się żalić. Ich więzy musiały się spalić. mówić o tym co boli, co gryzie sumienie, mówić po prostu wszystko. Ty wypuszczasz dym z papierosa, a ja rozkładam bezradnie ręce. weź mnie za rękę, przeżyjmy życie jak najpiękniej^^ znowu zawiodłeś. ile może być 'ostatnich razów'? choruję na Ciebie. ale to nie najgorsza choroba. mdli mnie. mdli mnie wszystko. Skarby Wy moje.. potrzebuje opisów, że wczoraj widziałam mojego eks po miesiącu.powiedziałam 'cześć' i wyszłam. w ciągu sekundy wróciło to o czym tak długo zapominałam. znajdzie się coś? <prosi>
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-04-05 o 08:38 |
||
|
|
|
#2313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie zrozum mnie źle, kocham cię, ale nienawidzę bardziej. it makes no difference who you are I am your angel / To nie robi różnicy kim jesteś, ja jestem twoim aniołem. no matter how far you are, i'm near / Nieważne jak daleko jesteś, ja jestem blisko. Bądź nadzieją ,bądź mą wiosną i jesienią, krzykiem ptaków gdzieś wysoko ponad ziemią, bądź uśmiechem wśrod tysiąca drobnych zdarzeń. Popatrz jak wszystko szybko się zmienia, coś jest a później tego nie ma. you are the reason that i still believe, you are my destiny / Jesteś powodem, dla którego wciąż wierzę, że jesteś moim przeznaczeniem. i wtedy zdajesz sobie sprawę, że teraz masz już naprawdę wszystko. can u feel it in the air? / Czujesz to w powietrzu ? wiele serc bije dla niej,wiele serc bije w niej. słuchaj typie, psychika ci się sypie. może życie bez przeszkód było by zupełnie nudne... Popatrz jak wszystko szybko się zmienia, coś jest a później tego nie ma człowiek jest tylko sumą oddechów, wiec nie mów mi że jest jakiś sposób chciałbym coś wiedzieć teraz na pewno, to moja udręka, to jej sedno wiem tylko że wszystko się zmienia, coś jest a później tego nie ma to nie ściema, każda historia ma swój dylemat, ma swój początek i koniec jak poemat nowy temat kreci i nęci a później umiera, nic nie trwa wiecznie niebezpiecznie jest wierzyć w to że coś trwa wiecznie dobre momenty jak fotografie zbieram w swej głowie jak w starej szafie.
|
|
#2314 |
|
Rozeznanie
|
sprawca mojego nieszczęścia.
a więc wszystkie komplementy były jak z przeceny. pf, ona dostanie je teraz za dopłatą. udawana satysfakcja? żałośni aktorzy z was. `wazon może się stłuc, ale zapach róż pozostanie na zawsze` .. nie oczekuję na nic . tęsknię . po prostu . bo są granice, których się nie przekracza . w przyjaźni też. o.O Chyba nie myślałeś, że rozłożę ci powitalny dywan? a na stawiane pytania.. coraz częściej, odpowiadam 'nie wiem..'. ^^ ` to co kiedyś . . zostaje na zawsze .`
|
|
#2315 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kradnę ile popadnie. co minutę zmieniam status na gg <3 mała odrobinka ode mnie : kropla czekolady wślizgnęła mi się za kołnierzyk. do kolejnego prania będę pachniała Tobą.
lubię trzask Twych rzęs opadających na moje policzki. jedno było pewne. ktoś pozostał sam. czekam na Ciebie całą wieczność. wieczność do kwadratu. |
|
|
|
|
#2316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miłoo __ 'Bóg ukrył piekło w samym sercu raju.' Przecinek wrócił by rozdzielać Postawiłam zakrzywiony wykrzyknik i pozwoliłam by znak zapytania uwieńczył dzieła... Do Ciebie za daleko syndrom uśpionych marzeń... ![]() poduszę to w sobie jeszcze przez jakiś czas. Może mi przejdzie a może wybuchnę i zacznę w końcu mówić.
|
|
#2317 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje za wszytkie pochwały ;*********! kW ..!! ;*
Często próbujemy ignorować to, co czujemy lub wiemy. To największa ignorancja, do której może posunąć się człowiek. Jesteś piękny. Jesteś cudowny i wszystko, co robisz, jest cudowne, bo ty to robisz. Jesteś tą silniejszą stroną. Możesz zrobić coś źle i wiedzieć, że to jest złe, albo zrobić coś dobrze i wiedzieć, że to jest dobre, ale to coś nie może ci niczego zrobić. Ty, to cały czas ty. I cmentarz umiera. Po śmierci - staje się warstwą geologiczną. Każde myślenie jest łatwe i wygodne, jeśli nie liczy się z rzeczywistością. Nadmiar smutku się śmieje. Nadmiar radości płacze. skończyło się LOVE story!;D Zamknij oczy, cofnę czas by nie było dawno nas nie wiem sama skąd to mam .. ! znalazłam w starym notatniku
|
#2318 |
|
Zadomowienie
|
* Cześć, gdzie uciekasz, skryj się pod mój parasol.
Tak strasznie leje i mokro wszędzie. * To czekanie nie ma granic. * I can't breath without your love. // Nie potrafię oddychać bez Twojej miłości. * I'm touching you // Dotykam Cię But you can't feel. // Ale nic nie czujesz. * Everytime I hope I'm dreaming .. // Ciągle mam nadzieję, że śnię .. * Cicho jakby cały świat zgasił światła, poszedł spać. * Chce znów czytać z Twoich ust. * Idę pod prąd, a Ty wciąż oddalasz się.
|
|
#2319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. też masz świetne *** ze względu na to, iż mi się śpieszy dodam tylko troszkę.gnijąca modelka w taksówce.
być gościem twym co noc. a za szybą urwany krajobraz lasu. z maksymalną prędkością jaką posiada Fiat 126p błądzę po dnie studnii. jak po nocnym niebie sunące białe obłoki nad lasem. Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2009-04-05 o 11:42 |
|
|
|
|
#2320 |
|
Raczkowanie
|
beth007 - spróbujemy:
Byłeś najlepszym błędem mojego życia. Milczenie, którego nigdy miało nie być. Kiedyś Ci powiem jak bardzo mi ciebie brak. Dręczysz mnie. Bezpowrotnie tracę Cię. Czas niesnów. Pustka. Wydmuszka. Nic. Mówiłam Ci: dobranoc, do widzenia... ________ Spójrz co zrobiłeś!
Czy można mieć atak czułości? Kochanie, co ty opowiadasz? Musisz oglądać seriale. Z czego ty się nauczysz życia? Nigdy już nie będzie nikt mnie miał takiej jaką Ty mnie masz. Po pierwsze: mam serce. Przyśpieszone bicie serca: spotkałam człowieka! Milcz! Bo wychłostać karzę! Myślisz, ze zapomnę i zrozumiem? Zaufanie zobowiązuje.
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie sens? Damy ustępują miejsca dziw**
bladość na skórze choduję w nadzieji na spacer pod słońca. .kocham się ze snami czasami . Choćbyś szukał po omacku nigdy nie znajdziesz 59550 ukrytych myśli... 'księżniczką nie będę nigdy! NIEtwoja.NIEswoja.NICZYJA .' brudnymi butami zdeptałam własną duszę księżniczka absurdu. ! Nigdy nie odbierzesz grawitacji Wczoraj połykałam jego usta
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
Idę za błękitem Twych oczu, choć błądzę,potykam się,upadam.
Gdy pachniało deszczem,gdy marzyłam,wieczorem słuchałam muzyki,upijałam się winem. czułym słowem rozpętać szybkie bicie mojego serca. schowaj mnie .. głęboko .. uchroń przed złem i kochaj. potrzebuje cię... po prostu potrzebuję. i'm your hell, i'm your dream. życie narzuca tempo , więc je dogoń złap za ogon ty też to możesz jeśli inni to mogą ! Może powinniśmy odpowiedzieć sobie sami,kiedy zaczęliśmy się dotykać spojrzeniami gdzie są? gdzie są ku**a nasze marzenia? tymczasem, wiesz, martwię się co z moim sercem. mój mąż jest poetą, niech mi państwo wierzą. jesteś mi zbyt bliski. znajdź mnie. i weź. ja sie uciesze przecież. coś czego nie było nigdy, jest jeszcze raz. nie lubię najnormalniej w świecie, gdy Ciebie nie ma. Proźba wiem dziewczyny że jest dużo próźb no ale muszę. Chciałabym Was poprosić o opis dotyczący tego że jestem z nim już trochę czasu i ze Go Coraz bardziej kocham wiem że dużo było tu miłosnych ale nie znalazłam nic fajnego. pomożecie? może: Devileek xDJakJaCieLubiexD nydee bananowalaska rozunia Primadonna LittlePinkAngelxD snowball, Marzeniatko Bardzo proszę ![]() ___________ I wiem,że złapałby mnie za rękę nawet jakby była z drutu kolczastego ![]() Łukasz
Edytowane przez zakichanakrolewna Czas edycji: 2009-04-05 o 11:50 |
|
|
|
#2323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dwa słowa, dziewiecz liter trzy sylaby Bo nie wytrzymuję gdy nie ma Cie blisko...Moje serce jest pełne miłości... jesteś moim początkiem, przebudzeniem i snem...
|
|
#2324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1.Każdy dzień zbliża nas do siebie. 2.I nigdy się Tobą nie znudzę . 3.Tyle razem przeszliśmy , a ja kocham Cię już tylko mocniej. 4.i z dnia na dzień kocham coraz mocniej - troszkę inne niż bananowalaska ale o to samo chodzi 5. A miłość przekształca duszę na podobieństwo osoby ukochanej . Tak z dnia na dzień przez milion lat. 6. Coraz mocniej kocham . Coraz bardziej cieszę się Twoim szczęściem. 7. I z każdym dniem coraz mocniej ... Póki śmierć nas nie rozłączy. Nie wiem , czy coś takiego może być ? |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
GENIALNE. ! <33_________________________ ________________________ z kazdym dniem rośnie ilośc osób, mogących pocałowac mnie w dupe. obok płynie rzeka rwąca i ponaglająca ospałych spacerowiczów patrz, ale nie dotykaj
Edytowane przez uwierzwsiebie Czas edycji: 2009-04-05 o 12:37 |
|
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
zakichanakrolewna: jesteś moją definicją szczęścia bo miłość mieszka w Jego uśmiechu miłość ma Twoje imie serce moje mocno bije. kocham Cię od stóp po szyję bo przy Tobie zapomniałam, że gwiazdy gasną uroniłam łzę w ocean. jak ją znajdę przestanę Cię kochać a Twoje spojrzenia zaszyć w kieszeniach codziennie budujesz chiński mur ze swoich dłoni. ochraniasz mnie przed światem. jesteś cenniejszy niż 7 cudów świata jak motyl oczarowany pachnidłami kwiatów, tak ja oczarowana Tobą i nagle poczuła, że uwielbia go bardziej niż kiedykolwiek napiszę palcem na błękitnym niebie: codziennie chcę calutkiego Ciebie ukraść dla Ciebie cały świat. być kleptomanem miłości może coś sobie wybierzesz ![]() Cytat:
!
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-04-05 o 12:39 |
|
|
|
|
#2327 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Możesz mówić co chcesz ale moja skóra jest naprawdę gruba.
Jestem przywódcą tłumu i moje zagrania są naprawdę zręczne. Inspirujesz mnie, pomagasz mi znaleźć mój ogień. Jesteś nowa klasyką. Wyglądasz tak klasycznie, fantastycznie. Twój ogień jest wystarczająco gorący. Bez osądu w Twoich oczach. |
|
|
|
|
#2328 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() Twoje opisy jak zwykle przecudowne ![]() ________________ Skąd możesz wiedzieć, jak mocno czasem pragnę byś był bliżej mnie? Wiosenny ranek. Skłonami witam wschodzące słońce. Skwar południa. Ileż chłodu w Twoim cieniu. Zimny kominek - rozpalam go listami od Ciebie. Telefon milczy. Piszę na wodzie Twoje imię. Po awanturze skruszony... tylko lód w szklance. Wciąż sama - w kalendarzu na ścianie coraz mniej kartek. Prześcignął mnie mój cień i utknął w drzwiach. Zaparzam świeżą herbatę. Codzienny rytuał przywraca rzeczywistość. Samotność. Obracam szachownicę po każdym ruchu.
|
|
#2329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje za wyróznienie, a co do prośby: Z dnia na dzień moja miłość rośnie. I choćby z pistoletem zaszedł mi ktoś droge, to i tak przybęde do Ciebie <3 'Rozpływam się pod niebieskim niebem Promieniami słońca Migotająca miłość' Bo to Ty nauczyłeś mnie kochać <3 'Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy strzelać do niej z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć.' - Jonathan Carroll Nie moge myśleć o niczym innym jak o Nim. Promienie słońca pokazują moją miłość jaśnieszą...Ale ona nawet bez słońca jest zbyt duża na rzeczywistość tylko drzwi, okien brak, powietrza czasem i Ciebie...Już nie wytrzymuje. A moje serce jest napompowane miłością
|
|
#2330 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
coraz bardziej pragne być z tobą. nikt nie był mi nigdy tak bliski jak Ty. Ty - jedyny gość w moim sercu < 33 . Wciaz dotykac Cie mowic Ci co do Ciebie czuje.. "I love you so... / "Tak bardzo cię kocham..." dla Ciebie gonię słońca blask. "- Pomysl, kocham cie bardziej niz wszystkie inne rzeczy na swiecie razem wzięte, czy to ci nie wystarcza? - Wystarcza. i starczy na wieczność." kocham cię. to takie proste. A ja chcę tylko przytulić Cię mocno i wyszeptać słowo 'Kocham' na dobranoc. nie wiem czy o to chodziło. ![]() Cytat:
;*_______________ kocham cię, pomimo innych myśli.
Konkretne pytanie. I jak zwykle konkretnie denna odpowiedz. - Mamo, mamo! Co to jest miłość? - Miłość? Jest to najwspanialsze uczucie na świecie, nie ma ono definicji, bo nie jest jej warta. Mam limo pod okiem bo całą noc się biłam z myślami. nie zapomnę twoich słów. przecież wiesz... -Walczyłam o naszą przyjaźń.Starałam się pokazać jak bardzo nie nadaje się do związku i jak bardzo kocham kogoś innego. - I co? -On o mnie zapomniał - To chyba dobrze? - Nie - Przecież nie chcialaś z nim być. Więc w czym problem? - Bo zapomniał co to przyjaźń.. -Nie pamiętasz bajki o dziewczynce, która uciekła z balu ? -Co ? -Sluchaj, chodzi o to, że Pani Kopciuszek chciala uciec przed milością własnego życia . -Aaa . Ale i tak jej się to nie udalo . -Otóż to ! Ja Cię kocham , a Ty drwisz.
|
|
|
#2331 |
|
Wtajemniczenie
|
Chocapic, poziomkowa
cudowne.<3 ______________________ Może też nie możesz zasnąć, proszę cię uśmiechnij się.. Kotku, chcesz być moją żoną, dzięki, nie bardzo Bo nie lubię tych co tylko leżą i pachną ;p Letni upał, niezły ubaw, śmigam z pełną coli szklanką Z mózgu woda, chowam się, po co czas marnować, chyba śnię... lubię na ciebie patrzeć jak jesteś uśmiechnięty <3 Lubię twój głos i twój krzyk jak West Krawen Zajmij się swoją baby, bo ktoś ci ją ukradnie On ją widzi, ona spogląda gdzie indziej, nie widząc tego, że on na nią patrzy... Zaraz się miną pewnie nie zauważając nawzajem, bo oboje w pędzi graniczącym z paniką, tak potwornie spieszą się... Nic mi to nie mówi, co mi mówisz szczerze mówiąc, bo coś mówisz mi, ale nie wiesz jak to ująć. przecież więcej znaczy to co przemilczane. Przemyć mi proszę więc spojrzeń trochę. W tobie to jest, to co mówi najgłośniej. Oto kilka prostych słów ty uwierz w ich prawdziwość :P Jeśli chodzi o wybór to zawsze masz możliwość. Moda na ciuchy moda na kłamstwo moda na zidiocenie! więc orient, w hierarchii wartości mam porządek, nie kalkuluj ciągle.. tutaj zima trwa rok, więc wybierzmy się tam... nie chcę czekać, kiedy na nic, to czekanie, niech nie ma granic. Kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić... Mogę wszystko przetrwać... I stać się przez to lepsza... ![]() |
|
|
|
#2332 | |
|
Raczkowanie
|
honey091 peculiarity nydee LittlePinkAngelxD Little Ballerina chocapic niewieotymnikt papergirl lovers2friends dontlookdown xDJakJaCieLubiexD Primadonna lilyblack jesteście genialne pod każdym względem ! <3 aaa. umarłam ze śmiechu ! świetny ![]() Cytat:
genialne . pasują idealnie do mojej sytuacji . i żeby nie było off`u : deformujesz mi serce jesteś taki brutalny dla mnie, dla mojego serca. a ja głupia i tak nie potrafię przestać Cię lubić . przykre incydenty . upadam tak mocno jak próbuje . miasto w deszczu tonie . nie wiesz, nawet o mnie nie wiesz. zaklinam ocal mnie . rozpłynę się we mglę . twój niechciany anioł stróż . stałam obok ciebie dziś całkiem przezroczysta . czemu milczysz, nie wiem . gdziekolwiek teraz jesteś . nic prócz ciebie . pogrążyłam się, zrobiłam idiotkę. kim ja dla ciebie właściwie jestem . twoja miłość to żar pożerający ogień . gwiazdami rozpalasz noc . taka samotna i poszarpana . zbyt mała by się liczyć . ubieram buty piętą na palce . szukam rumaka w lśniącej zbroi na białym rycerzu . a co ! zamiast uczuć został śmiech więc nie zrozum mnie źle . udawanie szczęścia jest tylko smutną rozterką . prawdziwych mężczyzn pożarła galopująca prostytucja . moje serce jest złamane, ale mam trochę kleju powdychajmy go i sklejmy je będziemy latać dookoła i zwieszać się na chmurach potem spadniemy na dół i będziemy mieć kaca . <3
|
|
#2333 |
|
Zadomowienie
|
<333333333333333
'anarchia.'
'w waszych mózgów zrobię ciasto.' ukryty w mieście niemy krzyk rozpaczy. dni gorące, non stop świeci słońce. kto dostrzeże w nas uczucia.? twoją zazdrość wlewam w siebie. znów połykamy tęczę.
|
|
#2334 |
|
Raczkowanie
|
Czasami trzeba popatrzeć przez zamknięte oczy żeby wszystko zobaczyć. Mów do mnie szeptem. Szeptem się nie kłamie.. Przepraszam,że tylko raz pachniałam tak jak chciałeś .. Ponoć czasami są takie wieczory, że mam ochotę na herbatę i życie z Tobą, wiesz ?taki drobiazg jak trzepot skrzydeł motyla, może spowodować tajfun na całej półkuli. może w nocy w całość ułożą się fragmenty bez recepty na jutro.
|
|
#2335 | |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Słońce
Cytat:
a ten opis zasłyszany w jakimś kabarecie ![]() ![]() ![]() ________________ Wiosenny spacer. Nie dość oddechu aby poczuć wszystkie zapachy. Mój szept kołyszą tylko cztery ściany i dwie poduszki. Kawa we dwoje. Coraz mocniejszy Twój aromat. W sklepowej witrynie manekin, czy moje odbicie? Chmury nad widnokręgiem kręcą niebem. Puzzle na stole porozrzucane w ciszy. Niedokończone. Dwa kroki naprzód i cios cegłą w tył głowy. Smak pyłu w ustach. Deszczowy wieczór - suche jest tylko dno butelki whisky.
|
|
#2336 |
|
Raczkowanie
|
Wciąż oddaję się wspomnieniom o Tobie.
Za każdym razem myślę o nim ucząc się matmy. Chcę cię zamknąć w swojej szafie, gdzie nie ma nikogo w pobliżu. Jesteś tą jedyną, właściwą osobą. Jedyną, która poznała moje wnętrze. Jesteś wszystkim co mam. Wszystkim czego pragnę. Nocą prowadzić Cię chcę. Przerost duszy nad rozumem.
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
napisane przez chockapic
Skąd możesz wiedzieć, jak mocno czasem pragnę byś był bliżej mnie? Wiosenny ranek. Skłonami witam wschodzące słońce. Skwar południa. Ileż chłodu w Twoim cieniu. Wciąż sama - w kalendarzu na ścianie coraz mniej kartek. Prześcignął mnie mój cień i utknął w drzwiach. Samotność. Obracam szachownicę po każdym ruchu. ganialna. <3 brak słów. każdy wspaniały twój opis jest. ; *Napisane przez zakichanakrolewna. Proźba wiem dziewczyny że jest dużo próźb no ale muszę. Chciałabym Was poprosić o opis dotyczący tego że jestem z nim już trochę czasu i ze Go Coraz bardziej kocham wiem że dużo było tu miłosnych ale nie znalazłam nic fajnego. pomożecie? - każdego dnia dziękuję Bogu za to, że Cię mam. <3 - chce być częścią ciebie jak ty jesteś częścią mnie. <3 - jesteś moim dobrym dniem. - każdego dnia nadajesz temu życiu coraz lepszy sens. : ** - w każdy dzień i w każdą nic chcę być tylko przy tobie. <3 - jestem tylko twoja i tylko do ciebie należę. - kocham jak obściskujesz mnie pocałunkami. <3 - nie do opisania jest uczucie między nami. Nie wiem może cuś takiego.. ; ) ____________________ ludzie zawsze cię zawiodą.. zacznij myśleć o sobie. Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-04-05 o 15:30 |
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
nie żebym chciała być wredna, tylko żeby ktoś nie skopiował z błędem
![]() i'm in miami bitch! fuck me, im a celebrity!
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2009-04-05 o 13:51 |
|
|
|
#2339 |
|
Rozeznanie
|
Diva069 - dziękuję słońce
*![]() ___________ za słaba by żyć. za silna by umierać. to my jesteśmy morzem apokalipsy, ostatnią nadzieją.. wymiana poglądów nie jest niebezpieczna, niebezpieczny jest brak poglądów. nie jestem rasistą. nienawidzę wszystkich. żyć to znaczy powoli umierać. serce to najpiękniejszy kawał mięsa.
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-04-05 o 13:54 |
|
|
|
#2340 |
|
Konto usunięte
|
bo proste słowa sa jak balsam na Twe rany
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

hyhy, no po prostuu nie mogłam nie napisać, świetne te opisy kochana 

. też masz świetne

!
wystarczy Marzena 

każdy wspaniały twój opis jest. ; *