|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: W którym mieście chcesz/możesz spotkać się z pachnącymi Wymiatacz(k)ami: | |||
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 46,34% |
Kraków |
19 | 46,34% |
Warszawa |
16 | 39,02% |
Wrocław |
5 | 12,20% |
dojadę gdziekolwiek odbędzie się spotkanie |
8 | 19,51% |
w żadnym z wymienionych |
4 | 9,76% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | ||||
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
Cytat:
Cytat:
A teraz taka piękna pogoda, więc na rower w końcu mam nadzieję zasiąść. Trzeba zrzucić zapasy tłuszczyku, które zrobiły się w zimie... Cytat:
Cytat:
![]() A droga taka dietetyczka? I co jaki czas się chodzi? I czy możesz konkretnie napisać co ona właściwie robi? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze mnie ciekawiło, w jaki sposób to działa. Cytat:
![]() Koto, mazurków poszukaj może na www.mojewypieki.pl, kajmak można kupić gotowy już w puszce - nazywa się albo masa krówkową albo kajmakowa właśnie (uwielbiam kruche babeczki z nią) i zazdroszczę Ci, że ograniczając słodycze i nieco posiłki schudłaś aż 3kg - tyle by mi się przydało na początek ![]() ![]()
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Dziendobry Wymiataczom plci obu
wymiatajacym zwierzakom dobry rowniez ( o ile nie lepszy ![]() w przelocie jezdem na mojej snieznej miotle w kierunku gor zmierzajacej ( moze nawet ortograficznie ) internetu nie mam nadal bo ofiara Osobista w postaci Meskiej Ograniczonej Umyslowo zamowila zamiane naszej uslugi z jednego miejsca w drugie Jedno miejsce mialo polaczenie z trzema ( domem, biurem i jakims telefonem, nie wiem czy nie moim ) i aktaulnie trzeba sie znow opapierzyc w tych zamianach a biurwy papierzaste mysla i uczynkiem juz jakby swiatecznie opieszale w Norwegii od wtorku wolne wszystko zamkniete, alkohole zwlaszcza ![]() dla setek tradycyjne swieta w gorach i czytanie kryminalow ( zaprawde jest to swiateczne zajecie norwegow ) no i narty no i konsumpcja pedzonych rok caly wysokoprocentowych trunkow kot-a zyje, ma teraz duze parapety pelne moich doniczek ( zieleni w doniczkach na skutek tej przyjazni coraz mniej ) na przeciw zas mieszka okno w okno druga kota i od wczoraj zauwazywszy sie hipnotyzuja sie wzrokiem palajacycm ciekawoscia - co zacz jest ten z przeciwka. Jest tez trzecia, grzeczna kota dwa pietra obok, wychodzaca na smyczy spacerowac przed oknami zajetymi przez niegrzeczne, uwiezione na parapetach kot-y. obie kot-y z okien pojac tej trzeciej nie moga ![]() Jade wymiatajac macham dziekuje za slowa troski prywatnej tak sie szczesliwie zlozylo, ze bede zyla ![]() aaaa i nic sobie, kurna, nie kupilam no nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Poszłam do niej,bo po pierwsze chciałam schudnąć bez efektu jojo,po drugie bez głodzenia się i monotonnej diety,po trzecie była sprawdzona przez moje koleżanki
![]() Na początku wypytuje o wszystko-ile do tej pory wazyłaś,jak wygląda Twój tryb zycia,przykładowy dzienny jadłospis,czy sie odchudzałaś,czy chorujesz na coś itp No a potem układa dietę na 14 dni-żadnego głodzenia się nie ma,jest ciemnie pieczywo,duzo warzyw,mniej owoców,chude wędliny,jasne mięso,zero soli i cukru itp Dieta jest ustalana indywidualnie i co 2 tyg jeździ się na wizytę,ważenie i kolejną dietę na następne 14 dni. Kazda kolejna jest mniej kaloryczna-ja zaczynałam od 1450 kcal,a skończyłam na cyba 1000 kcal. To tak w skrócie ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Nasturcjo
![]() Anuschko, zdjecia piekne. Kocham morze ![]() Milej niedzieli wszystkim ![]() Ja zmykam na wies, psa na 4 dni podrzucic babci, coby samotny w domu nie by. Bo ten tydzien mocno pracowy (od rana do wieczora) bedzie. Bu ![]() Glodna jestem, jak przeczytaam o mazurkach, kajmakach to jeszcze bardziej. Zywie sie lodami, przez 3 dni tyko tym moge, fuuuuuj. |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anuschko, widzę na Twoich zdjęciach fragmenty stanowisk działowych w parku w Brzeźnie- wspomnienia z dziecięctwa mnie ogarnęły- te brzeźnieńskie betonowe umocnienia i bunkry napawały mnie grozą- baliśmy się ich i mitycznej Bandy Brunera, która niby tam grasowała. Pachnę Tymenowym Coconem. Pachnę i to czuję, ![]()
![]() |
#217 |
Czekam na Ragnarok
|
Winter - a ile to tak mniejwięcej kosztuje, jeśli można zapytać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#219 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
U niej co drugą wizytę 350 zł,czyli wypadało to mniej więcej raz w miesiącu,bo co równe 2 tygodnie sie nie umawiałyśmy.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest coś, czego sobie odmawiasz? Nie wyobrażam sobie życia bez słodyczy i makaronu ![]()
![]() |
#221 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie się zdarzało pogrzeszyć w trakcie,ale jak np zjadłam ciastko to rezygnowałam z czegos co miałam w diecie,żeby zbytnio dobowej dawki kcal nie przekroczyć. Pilnowac sie trzeba,ale wagę utrzymuję-ja jeszcze mam ostatnie spotkanie u niej i wtedy definitywnie kończę. Dzieki temu wogóle juz nie jem jasnego pieczywa,tłustych rzeczy,sole minimalnie,cukru w sumie zawsze mało uzywałam,piję duzo wody mineralnej i zielonej herbaty-takie nawyki mi pozostały na szczęście.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-04-05 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |||
Zakorzenienie
|
zyje
serce mi tylko ciagle wali i nie wiem czemu bola mnie ramiona jutro rano wstane i bede biegac bardzo rano, zeby dojsc do siebie ![]() Cytat:
to jest tyle, ile mi potrzeba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja musialam w popzednim zyciu byc Norwezka, tez bym chciala takie swieta; snieg, narty, kryminaly i trunki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
taka taka-ja pisałam o tarcie cytrynowej,jest na stronie mojewypieki.pl
![]() Joasiu-ja dodam jeszcze,ze mam w domu stepper o twister i regularnie mobilizowałam sie do ćwiczeń,zeby w nawyk tez mi to weszło.Bo wczesniej to sprzęt stał zakurzony totalnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zarzucisz jakimś linkiem?
![]() |
#225 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Miało być stepper i twister
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |||
rude jest piękne:)
|
Gratuluje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Radosnej niedzieli ![]() Kfiatku nareszcie ![]() Cytat:
Magdo ![]() ![]() Joasiu ![]()
![]() |
#227 |
Czekam na Ragnarok
|
Stepper to takie jakby narty na których się chodzi
![]() A twister to chyba obracający się talerz, na którym się stoi i obraca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zgadza się,stepper jest dobry na nogi i pośladki,a twister na mięśnie brzucha.
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A lepszy jest ten z linkami na ręce czy taki klasyczny?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja steppera z linkami nie chciałam,bo wolę mieć na czym ręce opierać-wygodniej się na nim chodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą teraz też, mam wrażenie, nie jest do końca tak jak trzeba z tą zabudową. Ktoś np. wpadł na "genialny" pomysł żeby przy jednym z tamtejszych zejść na plażę, w bliskim sąsiedztwie dawnego domu zdrojowego postawić obiekt handlowo-usługowy, teren już ogrodzony (zdaje się, że od dawna...). A tam takie piękne, stare drzewa stoją i pewnie pójdą pod topór ![]() /edit./ czy to tam właśnie mają odbudować Halę Brzegową? Cieszę się, że Wam się podoba, Dziewczęta ![]() Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-04-05 o 13:20 Powód: poprawka :) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() Winterku właśnie doczytałam o oskrzelach twojego synka. Legenda rodzinna głosi, że jako dziecię notorycznie zapadałam na oskrzela. W pierwszym roku życia przechorowałam na oskrzela całą zimę i w drugim roku życia tyż próbowałam. Udało mi się zachorować dwa razy , ale gdy po raz trzeci chciałam to zrobić do akcji wkroczyła Babcia i zaczęła mnie leczyć syropem aloesowym własnej roboty. I pono od tego syropowego leczenia ani razu mi się te oskrzela nie przytrafiły. Może też spróbuj tym aloesem?
![]() |
#233 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Anuschko-ja też mieszkałam przez 3 lata w Brzeźnie,a potem na Przymorzu.Brakuje mi tych spacerów deptakiem.I scieżek rowerowych.
BigMamo-co do sprzetów to tak ogólnie napisałam,że twistera mam bez linek,bo stepper jest z kolumna ![]() ![]() Co do dziecka-na razie leczę go tak jak pediatra zleca,to jego pierwszy rok w przedszkolu i może to przyczyna.Jak na drugi rok będzie to samo to wtedy wypróbuję inne sposoby.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-04-05 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Czekam na Ragnarok
|
Też mam problemy z oskrzelami/płucami. Jak byłam mała to pomagało opukiwanie pleców. Potem miałam 3 razy zapalenie płuc.
Potem duszności. Do tego masa leków od których prawdopodobnie tyłam. A teraz czasem też różne dziwne rzeczy mi się zdarzają związane z oddychaniem, ale już nic na to nie biorę. |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
U mojego to zaczyna sie zwykłym przeziebieniem,raz kończy się oskrzelami,a innym razem nie
![]() Tą skłonność do przeziębień to ma chyba po mnie,bo ja od wielu lat choruję kilka razy w roku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja mam to samo, moja mama też. Wiecznie chore.
I ta alergia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Witaju! Melduje sie ![]() Niedawno sie obudzilismy- czyli latwo sie domyslic, ze party bylo przednie: trwalo od piatkowego popoludnia, do dzisiaj rana, (z przerwa na prysznic i 4 godz. snu wczoraj) ![]() Wcale duzo nie pilam ,a balety byly takie, ze stracilam 3,2 kg ![]() Co do wieku: nie mialam sily przebicia i nikt nie chcial sluchac, ze koncze 35 lat, ( a ja sie tym tak "szczyce" ![]() ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i zycze milego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale urodziny masz jutro ![]()
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Teresko- ano
![]() ![]() ![]() Staram sie pobieznie zeskanowac wzrokiem poprzednie strony i kogoz widza moje piekne oczy? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Czekam na Ragnarok
|
Kattarino - chyba muszę sobie zafundować jakieś balety !!! 3kg... Parę tygodni i będzie super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.