|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Przepraszam ,że rzadko bywam ale staram się zaliczyc niemiecki.
dziekuję za wszystkie pochwały ja was też uwielbiam <3 * jesteście wielkie!![]() I przepraszam ze nie odpisywałam na prośby ![]() ode mnie: "..pomóż mi odnaleźć nasze najpiękniejsze dni, zaczaruj moje serce.." Bywają myśli tak głębokie, ze pogrążają autora... fikcja. Kiedy zaczynam myśleć o Tobie, nawet nie zdarzę zauważyć kiedy bąbelki w oranżadzie się wygazują. Nawet teraz pamiętam jak byleś ubrany... Brutalnie odbierasz nadzieję. Będe oddychać za Ciebie nie potrafisz zabić mojej wiary. wypełniona wspomnieniami o Tobie. glód wieczora. Nie chce żebyś odszedł z moich myśli. Mój świat bez Ciebie jest chory... Nawet gwiazdy już nam nie sprzyjają... Nauczę Cię żyć. Dałam Ci Twoje sny. Dam sobie z tym wszystkim spokój ale zabieram z powrotem swoją miłość Zostań nie uciekaj. Chociaż uciekłam , wspomnienia zostały. Przestałam sie oglądac w tył. W śnie dotykam Twego ciała. To tylko nadzieja, więc mi jej nie zabieraj. Usiądź przy mnie. Już nawet pocałunek w policzek mnie uszczęśliwi. Ja nadal pamiętam dotyk twojej dłoni w czasie tańca, twój usmiech i głos, i w to co byłes ubrany... to nic ze minęły 4 lata. -Czy miłość nieodwzajemniona wzmacnia? - tak - A czy zabija? - też. Mineły lata a ja nadal siedzę z kubkiem kakao w dłoni i oglądam twoje zdjęcia. „Nigdy nie zabieraj drugiemu człowiekowi nadziei,skąd wiesz, że to ostatnia rzecz, która mu pozostała..” będziemy piękni jak dawniej,będziemy działać sprawniej! Sprzeczność serc. Nie rozumiesz jak funkcjonuje milość. zagrajmy razem ten sam rytm. I teraz gdy grzech depcze moją duszę Gwałtownie staczam się ku piekłu nie wystarczy pokochać, trzeba umieć nieść tą miłość całe życie. |
|
|
|
#2372 |
|
Raczkowanie
|
when I need You just close my eyes and I'm with You
nie chce zrozumienia, pocieszenia, iluzji istnienia! Dlaczego pamięć ludzka nie ma funkcji delete? Albo reset chociażby? kocham ludzi z którymi jestem blisko....... oddałabym za nich wszystko Press "Delete" to remove me from your list. Od którego punktu mój smutek ma sens, a radość ma swój powód?? Ile jestem Ci winna, ile policzyłeś mi za swoją przyjaźń...? WYSYŁAM----->>>>>>TROCHE CIEPŁA Z MEGO GŁOSU Z MEGO SERCA k....mać " to najlepszy opis sytuacji !!!!!! Mein Herz füllen dem Liebe zu Ihn auf... Es sterbt seinetwegen... ||Moje serce wypełnia miłość do niego... Ono umiera z jego powodu... Das Träne dem Trauer flisse ab und dem Herz überfülle dem Schmerz... || Łza smutku spływa i serce przepełnia ból... Wylali na moje życie wybielacz...teraz się dziwią że traci swe piękne kolorki W strugach deszczu potykam się o swój własny, próżny cień... Uwazaj jak tanczysz bo zyciowy parkiet bywa sliski Dziś nie poznaję twarzy, bez których myślałam, że nie da się wytrzymać... ...Szczęście?? ... Jak Istniejesz To Gdzie Jestes?? ... Tnę ręce, bo na sercu nie mam jush miejsca... Płoną barwne korytarze moich nierealnych marzeń ______________________oto mój puls przez Ciebie ...† R.I.P † nie potrafię uleczyć swojej duszy i wciąż dotykam dna JEDNA ZYLETKA JEDNA ZYLA JEDNO ZYCIE JEDNA CHWILA »..mówią mi: bądź soba, a sami udaja...« W lustrze widzę dziewczynę z marzeniami które nigdy się nie spełnią Na dzisiaj kooniec <zieew> ![]()
|
|
#2373 |
|
Konto usunięte
|
dzien ktory zaczal sie marnie , marnie skonczy sie
czy nie czujesz , ze jakos tak do siebie blizej nam ? nie ważne sa żadne słowa , nasza milosc jest piekna |
|
|
|
#2374 |
|
Żona Idealna :)
|
W drodze nie będą nam przeszkodą
uskoki losu ukryte pod śniegiem. Wicher się między nas nie wedrze chłodem, zawieje nas nie oddalą od siebie. Nad szczyt , nade wszystko miłośc się wzbija.. wspina się ponad ziemskie poziomy. Nad górnolotne słowa, nad wyraz Miłośc z gór jak góry ogromna..
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
odkąd Cię pokochałam moja samotność zaczyna sie dwa kroki od Ciebie
między nami jest coś, nie zaprzeczaj mi odkąd Cię poznałam noszę w kieszeni szminkę ...i siedząc w wannie, spowiadam się pralce z miłości do Ciebie jesteś mój.. do góry ręce.. to napad na Twoje serce! |
|
|
|
#2376 |
|
Raczkowanie
|
nasz dzień , nasza godzina , nasze słońce . <3
Nigdy nie zapomnę ciepła Twoich oczu i czesanych wiatrem matowych szorstkich włosów . odejdź, dopóki wiem, ze wystarczy mi siły, by nie zatrzymać Cię . Waruję przy telefonie jak chora z miłości nastolatka. Dzień, w którym będę wiedzieć, czego chcę, będzie chyba końcem świata! ![]()
|
#2377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lubie taką kradzież A Twoje opisy to normalnie cudo _____ daleko za górami, za lasami... tam gdzie nie ma zasięgu. 'spleceni radością pofruną jak ptak' w rozsznurowanych klapkach <3 Może to Słońce trochę rozjaśni drogę, po której kroczę? 3/4 całości zostało w przeszłości. 5/6 ogółu utknęło gdzieś w bólu, 7/8 całości zagubiło się w nicości... W tarapatach wpatrując się w lustro.. nie widać odbicia.. ja tańczę, a niebo gra. Nadal bez zmian. I nadal nie tak jakby się chciało. I nadal te same myśli.. - myśli o nim. Mała prośba do Was ![]() Znalazło by sie coś na opis pod zdjęcie? Takie o przyjaźni najlepiej, i ze mam najlepszą przyjaciółke, którą znam prawie 13 lat. <prosi>
' Tak... każda dziewczynka marzy o wielkim, białym weselu... ale niektóre marzenia, po prostu się nie spełniają... ' mm, Desperate Housewives ; ) Edytowane przez LittlePinkAngelxD Czas edycji: 2009-04-05 o 18:51 |
|
|
|
|
#2378 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() Mogłabym prosić o taki opis pasujący do takiej sytuacji,żę tęsknie za nim...a jakoś nie potrafimy sie razem spotkać....yyy...<to może wydać sie bardzo głupie>....ale jakby któraś z was miałaby cos takiego,to byłabym "szczęśliwa";-D
|
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwierz mi, chcę być blisko niesie się tęsknota czyjaś na świata cztery strony to czekanie nie ma granic póki co jesteś moją imaginacją nie wiem czy o to chodziło ![]() |
|
|
|
|
#2380 |
|
Zadomowienie
|
`bo ludzie chcą się zmieniać.
|
#2381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
_______
|
|
|
#2382 |
|
Raczkowanie
|
troszeczkę mnie tu nie było.. pamięta mnie ktoś jeszcze
![]() jesteście bez wyjątku rewelacyjne <33 ~~ love, where is your fire.. ~~ wracam do domu, zamykając za sobą świat.. ~~ w błękicie mamy swój dom na wyspie słońca.. ~~ minie jakiś czas..poczuj chłodny świt, wszystko przejdzie ci.. ~~ w syropie czekoladowych marzeń pełnych dziur.. ~~ zamknięta szczelnie w swej skorupie.. powoli staram się zrozumieć ~~ watching the flash backs intertwine memories - oglądając przeplatające się przebłyski wspomnień ~~ łzy szepczą pewną prawdę.. było dobrze, a została samotność
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#2383 |
|
Rozeznanie
|
Ciepło herbaty codziennie rano przypomina, że żyję.
Jestem pełna nadziei i lęku, że nadzieja to za mało. Chłodne uczucia. Bezsenna noc. Księżyc wędruje. Moje myśli za nim. Czarne niebo. Szukam swojej gwiazdy. Ziębią mnie puste pokoje odkąd zmierzch zajął Twoje miejsce. Ogarnęła mnie bezdenna, nieskończona Samotność. Późny wieczór. W całym domu odgłosy tylko moich kroków. Samotny spacer. Na kawałki rozbijam księżyc w kałużach. Kropla na szybie, migocze diament tęczy. Piękno jest chwilą.
|
#2384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- tak blisko, choć tak daleko.. - ja tu.. o tam - głupi żart ktoś zrobił nam.? - pragniemy się przez sen... - aż nadejdzie ta upragniona chwila.. - jeszcze dzień.. może dwa... - tęsknota mnie zżera. ;|| - bez ciebie nie umiem oddychać.. tęsknie. <3 nie wiem.. może cuś wbierzesz.. ;|| ------------------- pestka.! to była nasza broń.! xD świat zabawek mechanicznych.. przepraszam, mówiłeś coś? ^ aż w jedną krótką chwilę pojmiesz po co żyjesz.. ![]() dziwne.. miałam dzisiaj całkiem udany dzień.. co ludzie myślą, to nie istotne. <3 jak dla ciebie: pani. ![]() dystans maleje, a ciśnienie rośnie. ![]() bo ty tak pięknie pachniesz.. : * yh.. czyta ktoś..?
|
|
#2385 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcę tracić czasu na negatywność. Kocham życie i ludzi! Nawet jeśli to niepopularne.
|
|
#2386 |
|
Rozeznanie
|
ta cisza zabiera Ci mnie.
codziennie mniej na świecie słów, ocalmy chociaż te ostatnie. miłością rządzi przypadek. przeważnie wołacz. nie wycinamy już na drzewach serduszek. kaleczymy inaczej. przedstawiamy się przy pożegnaniu.
|
|
#2387 |
|
xoxo
|
kocham Cię! rozumiesz ? i nie chce nikogo innego.NIKOGO! chcę ciebie z każdą twoją wada i zaletą i zniosę nawet to,że nie potrafisz zrobić jajecznicy na śniadanie
zamykam powieki na szarą rzeczywistość lubisz dziś ? ja nie... bo gdy usłyszałam,ze odchodzi potrzaskałam mój ulubiony kubek od Ciebie. rozbite serce, którego nikt nie potrafił posklejać wszyscy grzeszą, kradną, cudzołożą, Zgubiłam obraz, gdy wychodziłam z mojego domu Pożegnać trzeba się, skoro nie można płynąć jedną łodzią spoza brudnych szyb paskudny jest świat wolałaby zapalenie płuc a nie nóż wycelowany w serce
|
#2388 |
|
Raczkowanie
|
nie jeden raz się przejechałam na osobie zaufanej...
Nie strasz jej piekłem, za dobrze to piekło zna. Gdy popatrzysz w głąb jej oczu... poznasz prawdę. Nie chciałbym się wyrażać ani na temat nieba, ani piekła: w obu miejscach mam przyjaciół. a ja jestem proszę Pana na zakręcie... Codziennie dokonujemy ważnych wyborów... nie wiemy tylko czy są dobre... Im bardziej Cię drażnię, bardziej mnie to bawi. Masz tego dosyć, to znajdź mnie i zabij. Podnoszę się i upadam, łatwiej jest żyć, kiedy przyjaciel pomaga. Diabeł nie śpi. Z byle kim. I nie mów, że ja błądzę, nie sądzę... - Pani marzycielka? - Tak, to ja. Budzę się rano i wyglądam przez okno: ten sam wiatr wieje i te same drzewa mokną. Taka duża dziewczynka a wciąż pyta 'dlaczego...?' Mogę zrobić wszystko. Tak, przyznaję, cholernie mi zależy. Jak nigdy. po zakochaniu reklamacji nie uwzględniamy. - Dominisiu, masz coś czarnego do prania? - tak, charakter. Edytowane przez ultra Czas edycji: 2009-04-05 o 19:39 |
|
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy mnie w końcu znajdziesz w tym tłumie plastikowych lalek? znów wplatam we włosy tęsknotę moją i pragnienia kromka miłości posmarowana miodem tęsknoty burczy mi w serduchu miłość kojarzy się bardziej z nieobecnością niż obecnością ukochanej osoby |
|
|
|
#2390 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciała rozmawiać.. Ale kiedy On do niej mówił, to miała wrażenie, jakby sama mówiła.. Te słowa były zwierciadłem, do którego się zbliżała z podniecającym lękiem, aż dotykali się koniuszkami nosów, aż plątały im się rzęsy.. Jak dwa portrety jednej osoby zawieszone na przeciw siebie - tacy byli..
Prędzej czy później znajduje się osoba, dzięki której szklanka jest zawsze do połowy pełna, a nie do połowy pusta. Coraz trudniej mi się pozbyć Ciebie sprzed oczu, dotyku Twoich dłoni z mego ciała, myśli o Tobie z mojej głowy.. Jesteś, czuję to wszystkimi zmysłami, na wylot, do głębi.. Gdy gryzę Twoje usta do krwi, gdy rozpaczliwie wzywasz pomocy, gdy przewiązuję Ci oczy jedwabną chustą, byś nie mógł dostrzec drogi ucieczki z moich ramion.. Wydzieram godziny z doby żeby spędzić choć kilka z Tobą.. Tęsknota ma taki słonawy smak, gdy jesteś, żyjesz, śmiejesz się, tak daleko stąd.. Chciałabym robić Ci poranną kawę, czuć Twój zapach wciąż na swojej skórze, obserwować Twoje rzęsy, gdy śpisz i mieć pewność, że zawsze, kiedy będę chciała się cofnąć, trafię w Twoje silne, bezpieczne ramiona..
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
; ************************
|
|
#2392 |
|
Rozeznanie
|
Cisza. Nawet Twój cień odszedł.
Zgrzyt klucza w zamku. Herbata drży lekko w mojej filiżance. Noc. W sypialni tylko ja i pająk. Zachodzi słońce. W moim sercu gra smutek i muzyka. Bezsenna noc. Czekam na kolejną kroplę z kranu. Samotny wieczór. Obok kładzie się tylko cień brzozy. Wieczorna cisza. Mucha w pajęczej sieci przestała bzyczeć. Późna, ciemna noc. Na niebie sierp księżyca mówi mi dobranoc.
|
#2393 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() bez Ciebie zwijam się jak pies, który dostał gumowym kablem. miłości wystarczy, że jest. spróbujmy ponadgryzać sens. nadzieję ocalić od zła. zwykła to historia, bo wiele takich znam.. nauczyłam się umierać w sobie, nauczyłam się ukrywać cały strach. czuję, że znów będę się bać. wyjdź z domu, spokój znajdź w powietrzu, w deszczu. Ty daj mi rękę, chodźmy na spacer.. <3 karmię wiecznie głodny brzuch namiętności. to zabawne jak nic nie znaczyłby świat bez miłości. powietrze elektryczne, pełne emocji.. chcesz przeżyć coś wstrząsającego, skarbie? kupię Ciebie teraz, no bo później Cię zabraknie. zaanonsował się dobry humorek. wpadł i siadł vis a vis mnie na taboret. ten świat to farsa, wolę lśnić niż spłonąć jak zapałka. pamiętaj, że kobiety kochają optymizm, zaraz powiem czemu - każdy problem ma rozwiązanie, jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu.
|
|
|
#2394 |
|
Raczkowanie
|
kieszenie pełne błędów. here I am - ready for love. Życie nie jest ani dobre, ani złe. To pole dla dobra i zła. zabrakło łez. gorzki smak zwycięstwa i smutek porażki. nauczyłeś mnie jak latać na połamanych skrzydłach. It's any love. pusta przestrzeń. C'mon, c'mon, c'mon - everything's gonna be alright! Nothing I have ever known - has made me feel this way. Nothing I have ever seen - has made me want to say. You're the one I'm looking for.
The one I need. The one that gives me a reason to believe.
... Though J still can't myself to say That you don't matter anymore... Edytowane przez aaan Czas edycji: 2009-04-05 o 20:04 |
|
|
|
#2395 |
|
Marudziara
|
Dot.: ; ************************
Drogie Dziewczynki a macie coś może że teraz wszystko zależy od niego że zależy mi na spotkaniach z nim i że mało jest tych spotkan niestety ,żeby się zdecydował o co mu tak naprawdę chodzi Proszę
A to coś mojego: Spoglądam w przestworzy dal ,przemierzam setki mil... Dusza rozdarta na pół pomiędzy kłamstwem a prawdą Pomijana przez szczęście zagubiona... Zagubiona w morzu zdarzeń niekochana i kochana...cofnijmy czas do tamtej godziny... do tej... zanim do Ciebie podeszłam
|
#2396 |
|
BAN stały
|
Marzeniatko dontlookdown kamisha <33
i reszta oczywiście też ;** ______ Przechowuję w głowie Twój portret. Krzyczę kiedy powinnam milczeć. W życiu są sprawy dużo ważniejsze niż spokój Czasem ktoś zarzuci ci egoizm i co z tego? Budzę się w krzyku, z płaczem pośród krwi. Dniu mowie Dobranoc. Co myślisz o tym byśmy zostali sami? Kto wyzna Tobie miłość dzisiejszej nocy ? |
|
|
|
#2397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, tak, ostatnio dodaje same opisy z rozmow prywatnych, bo wena kompletnie mnie opuscila. A przy niektorych osobach po prostu moge ksiazki pisac, wiec czemu by nie dodac ;p Co do wspaniałości - miło mi. Ale myślę, że bardziej wspaniałe są Twoje (przyznać się muszę, że jakaś 1/4 opisów w notatniku Twojego autorstwa) ![]() slonka moje ![]() Twój uśmiech rozgrzewa moje serce. |
|
|
|
|
#2398 |
|
Raczkowanie
|
Opisiki. xD
pewnie nikomu się za bardzo nie spodobają ale to moje początkiii. ^^ ale chciałabym abyście dali opinie. ^^ Dobrze wiesz byłeś dla mnie wszystkim.. pss. ale już nie. ;p zegar odlicza w ciszy czas... Ty z nią tam , a ja tu sama we łzach.. Ha.! uczĘ się [?!] czy to możliwe ? nO ba. eee. kOm. ;** poza zasięgiem książkowym. zaczytana . zamyślona . - nauczona życia bez Ciebie Umiesz liczyć? Licz na siebie! Twoje szczęście innych ***ie.. Ty patrzysz na mnie , a ja na CiEbie. Widzę w Twoich oczach smutek.. Pytam co się dzieje.. a Ty na to. nie wiem. Miej serce i patrz w serce. łzami radości wiosennej ziemi. może on mi pozostawi wspomnienia? |
|
|
|
#2399 |
|
Raczkowanie
|
Był sobie las, zielony las,
a w lesie sejm burzliwy, gdzie zwierząt chór, prowadził spór, co znaczy być szczęśliwym.? Więc bury miś, kudłaty miś. pomedytował krótko: "szczęśliwym być, to miodek pić, i mieć porządne futro" "Pracować wciąż i piąć się wzwyż" - rzekła mała mrówka, a ślimak rzekł: "mieć własny dom, z garażem i ogródkiem" A polny wiatr, obierzyświat, przyleciał z końca świata: "szczęśliwym być, to znaczy żyć, nie robić nic i latać" A nagle ktoś, na pomysł wpadł, wśród sporów i dociekań. A może by, a może tak, zapytać by człowieka? I właśnie tu, aż mówić wstyd, skończyła się ballada, bo człowiek siadł, w zadumę padł i nic nie odpowiada...
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-04-05 o 20:41 |
|
|
|
#2400 |
|
Raczkowanie
|
chcę bobra co zna tysiąc bitów;p <--obecny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

* jesteście wielkie!

wystarczy Marzena