Seks z czarnoskórym mężczyzną. - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-10, 16:54   #151
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Dot.: Seks z czarnoskórym mężczyzną.

Cytat:
Napisane przez mandingo Pokaż wiadomość
to fakt,że mamy wieksze, ale na samej wielkości nie pojedzie się długo-to na pocieszenie dla tych z małymi
Co się przyczepiliście do tej wielkości? Jakby to była jakaś olbrzymia zaleta Duży penis nie jest równoznaczny z większą przyjemnością kobiety [a przecież chyba o to chodzi, jak rozumiem z tej dyskusji].
Ja stawiam na technikę i zaangażowanie
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 16:58   #152
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amistad.k.m.s Pokaż wiadomość
Co się przyczepiliście do tej wielkości? Jakby to była jakaś olbrzymia zaleta Duży penis nie jest równoznaczny z większą przyjemnością kobiety [a przecież chyba o to chodzi, jak rozumiem z tej dyskusji].
Ja stawiam na technikę i zaangażowanie
niby tak, ale może być technika, zaangażowanie i do tego może być duży a to już full wypas zestaw

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 17:08   #153
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość

Raczej nie jest to powszechne
Ja to tam nie wiem co Wy,mężczyźni robicie
Zapytam dziś o to TZta,.Albo lepiej nie....

Cytat:
pomysł na studiowanie w Polsce stad,że tu dużo mniej te studia kosztują.
Rozumiem
Ale mnie bardziej ciekawi to,że ta medycyna jest tak popularna.
Po studiach chciałbyś pracować w zawodzie tutaj,w Polsce?
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 17:13   #154
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
niby tak, ale może być technika, zaangażowanie i do tego może być duży a to już full wypas zestaw
I może być również wąska i krótka [czyt. mała] pochwa i zostaje technika i zaangażowanie
Stary 2009-04-10, 17:22   #155
doktor
Przyczajenie

pfff, autorka, chociaż jej podejście do seksu nie musi każdemu odpowiadać, po prostu wyraziła swoją opinię. Spotkała się z osobistymi atakami, zarzutami o rasizm (dla mnie absurdalnymi, teksty typu "uważasz że biali są gorsi" to dla mnie nadinterpretacja której źródeł nie podejmę się wskazywać ) podczas gdy są w tym wątku wypowiedzi o wiele bardziej rasistowskie a tekst z zoofilią podpada pod zarzuty prokuratorskie, nawet jeżeli jest to żart to ryzykowny. Autorka i owszem odpowiedziała agresją, ale dla mnie reakcja wielu osób na jej post była nadmierna i nieco histeryczna. Prędzej spodziewałbym się takiej po co bardziej zakompleksionych białych mężczyznach, po kobietach chyba mniej.

Abstrahując zupełnie od powyższego, średnia długość penisa, podobnie jak statystyczne proporcje np. w typie włókien mięśniowych czy ich budowie są jak najbardziej specyficzne dla rasy (podobnie zresztą jak pewne różnice w np budowie mózgu) - i to jest fakt potwierdzony licznymi badaniami. Tak, tak - rozmiar "afrykański", "europejski" czy "azjatycki" jaki czasem można spotkać na opakowaniach prezerwatyw (przynajmniej mozna było, dawno nie kupowałem) ma pewne podłoże w rzeczywistości .

Wystaczy poczytać chociażby ten artykuł
Cytat:
Ta dominacja jest niezaprzeczalna. Biali biegacze czy koszykarze to prawdziwa rzadkość. Czarni rządzą na parkiecie – twierdzi John Entine, amerykański dziennikarz naukowy, wzięty pisarz i wykładowca etyki biznesu, autor kontrowersyjnej książki „Tabu. Dlaczego czarni atleci dominują w sporcie i dlaczego boimy się o tym mówić?”.
Jego zdaniem Murzyni nie tylko zmonopolizowali biegi i koszykówkę, ale również ciężkie kategorie wagowe w boksie i futbol amerykański. – Są doskonali we wszelkich dyscyplinach wymagających ogólnej sprawności ruchowej: tam, gdzie niezbędne jest połączenie szybkości, siły i zwinności. A to dzięki temu, że mają nieco inny kościec niż biali, są inaczej umięśnieni i mają specyficzną przemianę materii – mówi Entine.
Pełen tekst artykułu znajduje się tutaj:
http://www.polityka.pl/rasowy-olimpi...936,268182,18/

P.S. Jestem świadomy, że w artykule są różne poglądy na temat powiązania genetycznych uwarunkowań z sukcesami w sporcie, chodzi mi bardziej o niezaprzeczalne różnice w budowie / funkcjonowaniu organizmu.

Edytowane przez doktor
Czas edycji: 2009-04-10 o 17:28
doktor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 17:25   #156
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez doktor Pokaż wiadomość

Abstrahując zupełnie od powyższego, średnia długość penisa, podobnie jak statystyczne proporcje np. w typie włókien mięśniowych czy ich budowie są jak najbardziej specyficzne dla rasy (podobnie zresztą jak pewne różnice w np budowie mózgu) - i to jest fakt potwierdzony licznymi badaniami. Tak, tak - rozmiar "afrykański", "europejski" czy "azjatycki" jaki czasem można spotkać na opakowaniach prezerwatyw (przynajmniej mozna było, dawno nie kupowałem) ma pewne podłoże w rzeczywistości .

Wystaczy poczytać chociażby ten artykuł

Pełen tekst artykułu znajduje się tutaj:
http://www.polityka.pl/rasowy-olimpi...936,268182,18/
O proszę
Ale rzeczywiście to fakt,fakt..
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 17:34   #157
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Ale zapomina się zawsze dodawać, że ten podział również dotyczy kobiet.
Stary 2009-04-10, 17:35   #158
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
no to oświeć mnie jaki jest sposób wyrażania tych poglądów? zapewne niekulturalny i afee za to święte wizażanki wyrażają się kwieciście, poprawnie i daleko im od jakiego kolwiek faux pas lol
Poczytaj sobie posty autorki tematu; jesli uwazasz, ze jej sposob reagowania na inne opinie i krytyke jest w porzadku, to coz, mamy zupelnie inne poglady na ten temat.

Cytat:
ale mi pojechałaś sorry pojechałeś a tak w ogóle.. Ty masz jakieś kompeksy?
A teraz juz sie nie dziwie, jesli dla Ciebie wyrazenie roznicy pogladow oznacza kompleksy, to juz rozumiem dlaczego posty autorki tematu wydaja sie Tobie byc zupelnie normalne.

Cytat:
to jakie filmy oglądam zostawię dla siebie ale obalają one wszystkie Twoje teorie
A zostawiaj. Podejrzewam ze ten sam gatunek i widzisz te akurat potwierdzaja moje teorie

Warszawianka - nie wiem jak to jest ogolnie, ale wsrod moich znajomych jakos sie nie zdarzylo

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 17:55   #159
doktor
Przyczajenie

Cytat:
Ale zapomina się zawsze dodawać, że ten podział również dotyczy kobiet.
O żesz, nie wiedziałem Stety/niestety "żadne" doświadczenie w tym względzie nie pozwala mi na założenie analogicznego wątku dotyczącego siły doznań w takich czy innych kontaktach z ciemnoskórymi kobietami Zresztą z obawy o "takie czy inne" reakcje chyba bym się tego nie podjął

A sądzę, że nawet niezależnie od różnicach czy braku różnic fizycznych i fizjologicznych same nieświadome lub świadome skojarzenia związane z tą czy inną rasą mogą wpływać na różne doznania i różny odbiór takiego "zdarzenia". Tak mi się przypomniała ta piosenka, i aż dziw że nikt nie oskarżył autora o rasizm... Pewnie dlatego że nie opublikował jej na tym forum Bardzo pasuje do tematu rozmowy.
http://www.youtube.com/watch?v=z6JCCayPG7k
doktor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 18:05   #160
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
O żesz, nie wiedziałem Stety/niestety "żadne" doświadczenie w tym względzie nie pozwala mi na założenie analogicznego wątku dotyczącego siły doznań w takich czy innych kontaktach z ciemnoskórymi kobietami Zresztą z obawy o "takie czy inne" reakcje chyba bym się tego nie podjął
Ale czy to nie wydaje się naturalne i logoiczne?
Zawsze możesz spróbować i przetestować tolerancje użytkowników tego forum

Cytat:
A sądzę, że nawet niezależnie od różnicach czy braku różnic fizycznych i fizjologicznych same nieświadome lub świadome skojarzenia związane z tą czy inną rasą mogą wpływać na różne doznania i różny odbiór takiego "zdarzenia". Tak mi się przypomniała ta piosenka, i aż dziw że nikt nie oskarżył autora o rasizm... Pewnie dlatego że nie opublikował jej na tym forum Bardzo pasuje do tematu rozmowy.
http://www.youtube.com/watch?v=z6JCCayPG7k
Zgadzam się.
A co do piosenki nie znałam jej czyli może masz odp.
Stary 2009-04-10, 18:39   #161
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Poczytaj sobie posty autorki tematu; jesli uwazasz, ze jej sposob reagowania na inne opinie i krytyke jest w porzadku, to coz, mamy zupelnie inne poglady na ten temat.
no tak a te ktore ja atakowaly, to krytykowaly ja w sposob odpowiedni?? teksty o "pytagu" i wiele innych napewno byly na poziomie

Cytat:
A teraz juz sie nie dziwie, jesli dla Ciebie wyrazenie roznicy pogladow oznacza kompleksy, to juz rozumiem dlaczego posty autorki tematu wydaja sie Tobie byc zupelnie normalne.
to ja i autorka watku jestesmy nienorlane a Twoje teorie i tego Twojego znajomego lekarza chyba maja sie nijak w swietle wypowiedzi doktora a moje odczucia sie potwierdziły i zostaje przy tym, ze masz jakies kompeksy

Cytat:
A zostawiaj. Podejrzewam ze ten sam gatunek i widzisz te akurat potwierdzaja moje teorie
oj chyba wątpie w to ze sie potwierdzaja skoro tak twierdzisz to naprawde musisz miec jakis kompeks obronco ucisnionych. cos nie mozesz przyjac do wiadomosci, ze masz mniejszego niz kazdy Murzyn

Stary 2009-04-10, 18:42   #162
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
oj chyba wątpie w to ze sie potwierdzaja skoro tak twierdzisz to naprawde musisz miec jakis kompeks obronco ucisnionych. cos nie mozesz przyjac do wiadomosci, ze masz mniejszego niz kazdy Murzyn
OMG, przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać, ten tekst mnie powalił
Stary 2009-04-10, 18:45   #163
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jeanne90 Pokaż wiadomość
OMG, przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać, ten tekst mnie powalił
to się śmiej ile masz ochotę

Stary 2009-04-10, 18:46   #164
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
to leż i nie wstawaj
:d
Stary 2009-04-10, 19:46   #165
mandingo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
Ja to tam nie wiem co Wy,mężczyźni robicie
Zapytam dziś o to TZta,.Albo lepiej nie....

Rozumiem
Ale mnie bardziej ciekawi to,że ta medycyna jest tak popularna.
Po studiach chciałbyś pracować w zawodzie tutaj,w Polsce?
kiedy zaczynałem studia byłem pewien ,że wróce aby pomagać ludziom w Afryce,jest cza mało lekarzy.Teraz nie wiem czy wróce tam na stałe,ale na jakiś czas wróce chyba tam.
mandingo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 20:03   #166
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
no tak a te ktore ja atakowaly, to krytykowaly ja w sposob odpowiedni?? teksty o "pytagu" i wiele innych napewno byly na poziomie
Przeczytaj pierwszego posta w temacie i czesc.

Tekst o pytongu byl akurat bardzo zabawny.

Cytat:
to ja i autorka watku jestesmy nienorlane
Proponuje czytanie ze zrozumieniem, bo nic takiego nie napisalem.

Cytat:
a Twoje teorie i tego Twojego znajomego lekarza chyba maja sie nijak w swietle wypowiedzi doktora
W przypadku tego znajomego lekarza, to nie zadne teorie tylko empiryka Nie wiem jakie sa Twoje doswiadczenia, ale kto Ciebie tam wie, moze sie naogladalas wiecej penisow niz urolog.

Cytat:
a moje odczucia sie potwierdziły i zostaje przy tym, ze masz jakies kompeksy
A sobie zostawiaj, na stan faktyczny to nijak nie wplywa i gucio mnie to obchodzi.

Cytat:
Jako ze ani mojego ani wszystkich czarnych nie widzialas, wychodzi na to, ze nie masz pojecia o czym mowisz. Do wiadomosci to ja moge przyjmowac fakty a nie to co sobie ubzdurasz

EOT z mojej strony, naprawde nie mam o czym z Toba pisac.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2009-04-10, 20:29   #167
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malaika85 Pokaż wiadomość
Heja.
Postanowilam założyć ten wątek z ciekawości, ile z Was ma takie doświadczenia i jak je oceniacie.

Ja osobiscie mam sporo takich doswiadczen, bo w moim zyciu tak sie zlozylo, ze wiekszosc moim przyjaciol i znajomych to wlasnie studenci i studentki z Nigerii, Kenii, Sudanu, Kongo, Ghany itp...

Poza tym kręcą mnie czarnoskórzy faceci. Mają to "coś". Są sexy, mają zwykle świetne ciałka i mają taki wrodzony luz, ktorego białym brakuje. Pociągają mnie fizycznie i psychicznie.

Właściwie 70% moich chłopakow nie bylo bialych (aktualny TŻ jest biały, ale nie jest Polakiem).

No i cóz. Moje doswiadczenia:

- stereotyp bogatego wyposażenia jest jak najbardziej prawdziwy!
- w większości naprawdę znają się na rzeczy i sprawiają, że seks jest niesamowity
- zawsze orgazm i satysfakcja kobiety jest dla nich ważniejsza niż ich własna
- zdecydowanie są bardziej wytzrymali fizycznie pod tym względem niż biali faceci
- znają fajne sztuczki, o ktorych mało kto wie
- są sexy, potrafią w jakiś sposób sprawić, ze kobieta czuje sie prawdziwą kobietą, atrakcyjną, seksowną i najważniejszą
- bardzo szanują kobiety. NIE znaczy nie. I koniec.
- mówiąc bez ogródek, w większości niezłe z nich ciacha a kto by nie chcial kochać się z facetem, ktory ma ciało Tyrese'a albo Willa Smitha.........

Mam nadzieje, ze Was zachęciłam do nowych "doświadczeń"

PS. Pragne podkreslic, ze powyzszy wywód dotyczy tylko aspektu seksualności, a więc isteniej duzo wiecej zalet i plusów bycia z czarnym mężczyzną.
Choc seks to chyba jedna z najwiekszych
hmmm.
nigdy nie miałam ciemnoskórego kochanka,choć miłoby było.
nie dlatego,że ma duuży sprzet,ale z ciekawości.

wątpię,czy kolor skóry ma znaczenie w wielkości orgazmu,czy szacunku do kobiet.
pierwszy zależy od doświadczenia,drugi natomiast od wychowania wyniesionego z domu.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 20:36   #168
telka146
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malaika85 Pokaż wiadomość
Heja.
Postanowilam założyć ten wątek z ciekawości, ile z Was ma takie doświadczenia i jak je oceniacie.

Ja osobiscie mam sporo takich doswiadczen, bo w moim zyciu tak sie zlozylo, ze wiekszosc moim przyjaciol i znajomych to wlasnie studenci i studentki z Nigerii, Kenii, Sudanu, Kongo, Ghany itp...

Poza tym kręcą mnie czarnoskórzy faceci. Mają to "coś". Są sexy, mają zwykle świetne ciałka i mają taki wrodzony luz, ktorego białym brakuje. Pociągają mnie fizycznie i psychicznie.

Właściwie 70% moich chłopakow nie bylo bialych (aktualny TŻ jest biały, ale nie jest Polakiem).

No i cóz. Moje doswiadczenia:

- stereotyp bogatego wyposażenia jest jak najbardziej prawdziwy!
- w większości naprawdę znają się na rzeczy i sprawiają, że seks jest niesamowity
- zawsze orgazm i satysfakcja kobiety jest dla nich ważniejsza niż ich własna
- zdecydowanie są bardziej wytzrymali fizycznie pod tym względem niż biali faceci
- znają fajne sztuczki, o ktorych mało kto wie
- są sexy, potrafią w jakiś sposób sprawić, ze kobieta czuje sie prawdziwą kobietą, atrakcyjną, seksowną i najważniejszą
- bardzo szanują kobiety. NIE znaczy nie. I koniec.
- mówiąc bez ogródek, w większości niezłe z nich ciacha a kto by nie chcial kochać się z facetem, ktory ma ciało Tyrese'a albo Willa Smitha.........

Mam nadzieje, ze Was zachęciłam do nowych "doświadczeń"

PS. Pragne podkreslic, ze powyzszy wywód dotyczy tylko aspektu seksualności, a więc isteniej duzo wiecej zalet i plusów bycia z czarnym mężczyzną.
Choc seks to chyba jedna z najwiekszych
to ja powiem tak: czarni faceci kreca sie w ogole, nie tylko w lozku.a to rzutuje na to jak postrzegasz ich w lozku.
tak mysle. niektore lubia niskich, piegowatych, a inne z zielonymi oczami. ty lubisz czarnych i tyle.

osobiscie stracilam dziwictwo z murzynem i byl to najgorszy seks mojego zycia. i to nie dlatego, ze to byl 1wszy raz, ale dlatego ze facet byl samolubny. owszem "mial duzego", ale co po tym jak doszedl w minute? pomijam fakt, ze był duzy, ale nie byl sztywny. super...
telka146 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 20:49   #169
mandingo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez telka146 Pokaż wiadomość
to ja powiem tak: czarni faceci kreca sie w ogole, nie tylko w lozku.a to rzutuje na to jak postrzegasz ich w lozku.
tak mysle. niektore lubia niskich, piegowatych, a inne z zielonymi oczami. ty lubisz czarnych i tyle.

osobiscie stracilam dziwictwo z murzynem i byl to najgorszy seks mojego zycia. i to nie dlatego, ze to byl 1wszy raz, ale dlatego ze facet byl samolubny. owszem "mial duzego", ale co po tym jak doszedl w minute? pomijam fakt, ze był duzy, ale nie byl sztywny. super...
wstyd mi za ten gamoń ze 1 minuta to jeszcze można zrozumieć,ale mało sztywny już nie
Stary 2009-04-10, 20:58   #170
telka146
Rozeznanie

Cytat:
wstyd mi za ten gamoń ze 1 minuta to jeszcze można zrozumieć,ale mało sztywny już nie
spoko-loko, wybaczyłam :P poza tym bądźmy szczerzy- może się zdarzyć
Stary 2009-04-10, 21:10   #171
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
A to wybaczac? To kwestia ukrwienia/wydolnosci ukladu krazenia

Stary 2009-04-10, 21:12   #172
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
A to wybaczac? To kwestia ukrwienia/wydolnosci ukladu krazenia
Chory był. Zamiast leczyć to wy wybaczacie

Edit.

Telka mam nadzieję, że nie weźmiesz sobie tego żartu do siebie.

Edytowane przez amistad.k.m.s
Czas edycji: 2009-04-10 o 21:16
Stary 2009-04-10, 21:15   #173
telka146
Rozeznanie

ironia/sarkazm/dystans? takie pojecia istnieją.
Stary 2009-04-10, 21:19   #174
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
ironia/sarkazm/dystans? takie pojecia istnieją.
Istnieją, ale nie każdy to dostrzega Ostatnio dostało mi się za takie coś po uszach
Stary 2009-04-10, 21:23   #175
telka146
Rozeznanie

Cytat:
Istnieją, ale nie każdy to dostrzega Ostatnio dostało mi się za takie coś po uszach
bo na męskie tematy się nie ironizuje
Stary 2009-04-10, 21:27   #176
mandingo
Przyczajenie

Cytat:
madry meżczyzna nauczy się coś jak jest troche ironia ja tak lubie ,ale delikatna ironia
Stary 2009-04-10, 21:32   #177
Beata Joanna
Przyczajenie

Cytat:
Tylko pytanie, jak mamy się odnosić do tego, co napisałaś wyżej w świetle tego, co napisałaś w innym wątku

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=24
Trafne stwierdzenie
Może teraz przeszukaj całe forum i zacytuj wszystkie wypowiedzi jakie do tej pory napisałam
Mam pytanie Czy rozmawiałaś kiedykolwiek o seksie z jakimś obcokrajowcem?
Beata Joanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 21:44   #178
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:

Temat nie miał nic wspólnego z mężczyznami

Cytat:
Napisane przez Beata Joanna Pokaż wiadomość
Trafne stwierdzenie
Może teraz przeszukaj całe forum i zacytuj wszystkie wypowiedzi jakie do tej pory napisałam
Mam pytanie Czy rozmawiałaś kiedykolwiek o seksie z jakimś obcokrajowcem?
Nie musiałam tego robić. Wystarczy, że uczestniczyłam w tym drugim wątku - nieścisłości są zauważalne
I jaki to ma związek z tematem? Rozmawiamy o praktyce, nie o teorii
Stary 2009-04-10, 22:22   #179
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
to musiałoby ci być wstyd za połowę mężczyzn na świecie .
taka prawda.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 22:36   #180
mandingo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
to musiałoby ci być wstyd za połowę mężczyzn na świecie .
taka prawda.
a to nie tak żle jak tylko za polowę
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości