dziewic ze świeczką szukać??? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-11, 00:51   #61
201604250941
Konto usunięte

Dot.: dziewic ze świeczką szukać???

Ja tam dużo dziewic znam chociażby z mojego roku na studiach(4 semestr już). To nie jest tak, że ich nie ma. Raczej się nie wychylają, bo i jak. Siedzą koleżanki i opowiadają jak się puszczają na prawo i lewo a ty weź powiedz, że jesteś dziewicą ;p Trochę trudna sprawa.

Do ślubu czekać to głupota moim zdaniem. Ślub to powinien być tylko papier, dodatek, a nie podstawa związku. A patrząc na to ile małżeństw się rozpada przez nieudany seks, ile kobiet udaje orgazm, robienie sobie "niespodzianki" to samobój.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 01:29   #62
wariatkowo
Raczkowanie

Moja przyjaciółka ma 23 lata i jest dziewicą,trzeba tu koniecznie dodać że jest bardzo atrakcyjna a facetów traktuje dość wyniośle.Niektórzy ludzie podejrzewają ją że może jest "less"zachowując się w ten sposób.A ja się pytam ?!czy ci ludzie przypadkiem sami nie mają kakichś zaburzeń seksualnych doszukując się u innych odchyleń od normy! Znam ją doskonale i wiem że nie jest 'less' chociażby nawet dlatego że gdy jesteśmy w szerszym gronie to mimo tego że zawsze stara się to ukryć to i tak wiem który samiec wpadł jej w oko,a czasami wywiązuje się między nami taka babska cicho-tajna wojna o tegoż właśnie samca,oczywiście zawsze jest to tylko i wyłącznie przyjacielska wojenka ale napewno wiecie dziewczyny o co mi chodzi. Każdy kto ma udany seks to poprostu go uwielbia, ale myślę że też po części jest troche przereklamowany i jest za duży lans na seksualność i właśnie z tego powodu ludzie czują się jeszcze bardziej niedowartośćiowani i chcą tym bardziej wszystkim udowodnić jacy to są oni w tej sferze za***** GLUPOTA TOTALNA ps: hej ''less" mam nadzieje że nie uraziłam Was i zrozumiecie co chciałam tu przekazać. pozdrawiam
wariatkowo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 01:58   #63
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reijel Pokaż wiadomość
A mnie zastanawia, ile osobników spośród tej zdeprawowanej młodzieży naprawdę ma za sobą seksualne doświadczenie, a ilu zwyczajnie w świecie ściemnia i opowiada bajki pod presją "jeśli tego nie robisz, coś jest z Tobą nie tak".

Nie, dziewice nie są "gatunkiem wymarłym". Znam ich sporo, w dodatku są to dziewczyny (i faceci) po 20-stym roku życia. Rzadko jest to kwestia wiary czy wyjątkowo niepapuśnej aparycji - po prostu tak się ułożyło życie.
Znajac zycie, to wsrod nastolatkow pewnie wiekszosc, im mlodsi tym bardziej przewazajaca. Sila rzeczy te 18-19 lat jako sredni wiek inicjacji z sufitu sie nie wzial

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 08:49   #64
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ankalime Pokaż wiadomość
yyyyy..... nie zalapalam (?) to rozmowy o seksie/wspolzyciu/kopulacji sa dozwolone od jakiejs granicy wieku? 13-14 lat to znowu nie taka dzieciarnia, maja oczy i widza co jest trendy na tym swiecie -nagosc, wszystko na wierzchu, spocone ciala w klipach ocierajace sie o siebie. a przeciez sami nie sa tez pozbawieni instynktu... nawet najglupsza osoba, by zalapala po krotce o co chodzi w tym wszystkim
a to jak rozmawiaja to wina rodzicow. naprawde. rodzice nie rozmawiaja z dziecmi o seksie (bo cos zlego i nieczystego, a fuj! ) no to dzieci rozmawiaja o seksie na podworkach, łapczywie łapiac nowe słownictwo. ktore, de facto jest w naszym jezyku zaliczane do wulgaryzmow, bo niestety nasz jezyk jest ubogi w okreslenia tej sfery zycia.
ja sie absolutnie temu nie dziwie, co nie znaczy, ze nie ubolewam

wiesz cfo to nie były TYLKO rozmowy źle sie wyraziłam....
oni po prostu opowiadali o swoich doświadczeniach z ostatniej imprezki
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 09:10   #65
Blonde_Stranger
Zadomowienie

A co,nie-dziewice są jakieś gorsze? Świadczy to tylko o płytkości faceta.

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 13:04   #66
Queen Doll
Rozeznanie

GG do Queen Doll

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
po pierwsze mówię o swoim otoczeniu- i to prawda ze czesciej mozna spotkac kobiete majaca za soba pierwszy raz niz dziewice i mow sobie co chcesz
owszem- mialam nascie lat a dokladniej osiemnascie to chyba nie jest zbyt zanizony wiek jak na rozpoczecie współżycia
cieszę się, że korzystam z uroków seksu, to o wiele lepsza perspektywa niż bycie trzydziestoletnią dziewicą
Madzia_g popieram Cię w stu procentach.
Queen Doll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 13:48   #67
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Znajac zycie, to wsrod nastolatkow pewnie wiekszosc, im mlodsi tym bardziej przewazajaca. Sila rzeczy te 18-19 lat jako sredni wiek inicjacji z sufitu sie nie wzial
Ano właśnie. Pamiętacie blondynkę z American Beauty, obiekt westchnień Kevina Spacey?
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 13:59   #68
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Queen Doll Pokaż wiadomość
Madzia_g popieram Cię w stu procentach.
to fajnie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 14:14   #69
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Ano właśnie. Pamiętacie blondynkę z American Beauty, obiekt westchnień Kevina Spacey?
Pamietacie, Mena Suvari Na tyle dawno ogladalem, ze nie pamietam w jakim kontekscie mam ja pamietac

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2009-04-11, 14:21   #70
LukasCarrera
BAN stały

Z punktu widzenia faceta

Dlaczego LukasCarrera woli doświadczone kobiety? Nie muszę jej niczego uczyć, nie przygryza, nie wypluwa, nie wyłącza światła i nie obraża się, gdy po 4h seksie obracam się na bok i zasypiam, albo sobie pójdę do kumpla wypić % na meczu polska : anglia .

Dlaczego LukasCarrera woli mieć dziewicę? Można ją wszystkiego nauczyć, nie jest jeszcze rozepchana, stara się, jestem pewien że nie ma żadnych chorób, które przeniosłyby się na mnie, jest świeża...

Moje wieloletnie "badania" na próbie X kobiet, w tym Y dziewic wybrałem: DZIEWICE.

Argumentacja... to proste.
Co z tego, że są gorsze w łóżku, każdy uczy się w swoim tempie, jedne szybciej, a drugie wolniej. Zaobserwowałem pewne zjawisko w przyrodzie... z wiekiem mężczyzna przestaje przyciągać te młodsze, a zaczyna te starsze, czyli 25-30> (nie jestem przekonany do powiedzenia "w starym ciele młody duch")
Więc... póki jeszcze jestem młody, w młodych i dziewicach widzę swe przyrodzenie, a starsze kobiety i doświadczone zostawiam na starość.

Wszem i wobec ogłaszam... serdecznie pozdrawiam tegoroczne maturzystki, studentki na I, II roku i na III też zwłaszcza, że mam dla was ofertę nie do odrzucenia. Pozdrawiam też wszelkie kobiety na tymże forum.
LukasCarrera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 14:25   #71
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Pamietacie, Mena Suvari Na tyle dawno ogladalem, ze nie pamietam w jakim kontekscie mam ja pamietac
Tego miała, tamtego miała, a okazała się dziewicą.

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez LukasCarrera Pokaż wiadomość
Z punktu widzenia faceta

Dlaczego LukasCarrera woli doświadczone kobiety? Nie muszę jej niczego uczyć, nie przygryza, nie wypluwa, nie wyłącza światła i nie obraża się, gdy po 4h seksie obracam się na bok i zasypiam, albo sobie pójdę do kumpla wypić % na meczu polska : anglia .

Dlaczego LukasCarrera woli mieć dziewicę? Można ją wszystkiego nauczyć, nie jest jeszcze rozepchana, stara się, jestem pewien że nie ma żadnych chorób, które przeniosłyby się na mnie, jest świeża...

Moje wieloletnie "badania" na próbie X kobiet, w tym Y dziewic wybrałem: DZIEWICE.

Co z tego, że są gorsze w łóżku, każdy uczy się w swoim tempie, jedne szybciej, a drugie wolniej. Zaobserwowałem pewne zjawisko w przyrodzie... z wiekiem mężczyzna przestaje przyciągać te młodsze, a zaczyna te starsze, czyli 25-30> (nie jestem przekonany do powiedzenia "w starym ciele młody duch")
Więc... póki jeszcze jestem młody, w młodych i dziewicach widzę swe przyrodzenie, a starsze kobiety i doświadczone zostawiam na starość.

Wszem i wobec ogłaszam... serdecznie pozdrawiam tegoroczne maturzystki, studentki na I, II roku i na III też zwłaszcza, że mam dla was ofertę nie do odrzucenia. Pozdrawiam też wszelkie kobiety na tymże forum.
Gratuluję podejścia do życia. Po co ci kobieta wystarczy gumowa lalka, zużyje się to wymienisz. Zawsze chętna i ciasna
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-11, 14:40   #72
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Z punktu widzenia faceta

OMG to mnie powaliles tylko pogratulowac podejscia do zycia i do kobiet w takim tempie to te dziewice Ci sie skoncza... albo przerzucisz sie na jedenastolatki

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 14:47   #73
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
Pamiętasz, że kreowała się na boginię seksu, femme fatale itp? Wizerunek runął, gdy wypowiedziała do Kevina Spacey nieśmiertelne "jestem dziewicą"

Nie karmić trolla
Stary 2009-04-11, 15:00   #74
LukasCarrera
BAN stały

Nie... nieee - ja nie wykorzystuje kobiet, obie strony muszą czerpać satysfakcję i pozytywne emocje - to raz - nie używam przemocy fizycznej jak i psychicznej wobec kobiet i nie zmuszamy do robienia rzeczy, których nie chce nie poprzedzając ich zgodą - to dwa - każdą kobietę traktuje z szacunkiem, nie dopuszczam się chamstwa - to trzy.

Z resztą nie pisałem o swoim podejściu do życia, tylko na inny temat. Chciałbym natomiast zwrócić uwagę teraz na coś innego... zamiast unosić się, pomyśl loicznie, a nie emocjonalnie.

PS. Stereotyp typowego faceta zawsze pokutuje pff
LukasCarrera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 15:32   #75
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Z punktu widzenia faceta

Ja też mam ofertę nie do odrzucenia.
Spieprzaj dziadu.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 15:58   #76
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amistad.k.m.s Pokaż wiadomość
Tego miała, tamtego miała, a okazała się dziewicą.
Cytat:
Pamiętasz, że kreowała się na boginię seksu, femme fatale itp? Wizerunek runął, gdy wypowiedziała do Kevina Spacey nieśmiertelne "jestem dziewicą"
Ano faktycznie Bardzo pasujace

Stary 2009-04-11, 16:09   #77
Śnieżka
Zakorzenienie

Powiem tak mam gdzieś co mysli chłopak o tym ze jestem dziewicą....
nie ma sensu nakręcać się i mieć na mysli '' a co on na to'' bo to jest bez sensu albo znajdzie sie sensowny chlopak albo nie....chociaz w sumie obserwujac otoczenie i wlasne doswiadczenie nie wiem czy znajde normalnego
a czy wola takie czy innne,ja osobiście mam to gdzieś
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 17:29   #78
zawiedziona
Raczkowanie

A ja w tym roku skończę 20 lat. Byłam 100% dziewicą bo nie miałam żadnego zbliżenia z chłopakami no oprócz całowania się. Nie potrafiłam nikomu zaufać a pozatym bałam się bólu. W tym roku poznałam o 7lat starszego faceta, zaufałam mu bo był bardzo czuły i delikatny...i trochę żałuję że nie potrafiłam mu się oprzeć bo po 2 miesiącach mnie zostawił.
zawiedziona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 17:38   #79
Ankalime
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
wiesz cfo to nie były TYLKO rozmowy źle sie wyraziłam....
oni po prostu opowiadali o swoich doświadczeniach z ostatniej imprezki

a gdzie taki 14latek moze isc na imprezke? tylko do koscielnej oazy bo tam nie wymagaja jakiegokolwiek dokumentu
trzeba miec swiadomosc, ze w dobie wirtualnych zyc, glebin internetu i wiszenia godzinami nad klawiatura komorki mlodziez ma zdumiewajaca zdolnosc pozwalania swojej wyobrazni do szalenczego galopu przez stepy absurdu
co oczywiscie nie wyklucza istnienia takich delikwentow jednakowoz patrzylabym na takie cos z przymrozeniem oka, bo jakie pikantne doswiadczenia moze miec nie w pelni rozwiniety dzieciak
Ankalime jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 19:58   #80
sine.ira
BAN stały

[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;11837988]
Cnotliwe... no, cóż, napewno bardziej od tych "napoczętych" które uprawiają bara bara bara, riki tiki tak ze wszystkim co się rusza i ma coś innego niż one w kroku... albo ja się już nie będę odzywać, bo zaraz jakaś "napoczęta" obruszy się, że ona taka tego nie robi.[/quote]

No faktycznie, lepiej będzie...Bo mówiąc delikatnie nieźle sobie poczynasz

Cytat:
, a starsze kobiety i doświadczone zostawiam na starość.
Chłopcze, na starość to ty nie będziesz mógł nawet doskoczyć do tych, które teraz uważasz za stare
Czyżby zawitał do nas - szczęśliwie tylko na moment - użytkownik z lover.pl ?
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 20:04   #81
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Czyżby zawitał do nas - szczęśliwie tylko na moment - użytkownik z lover.pl ?
Oni mają w zwyczaju pisać w trzeciej osobie?
Stary 2009-04-11, 20:18   #82
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Możliwe. Za głupkiem nie nadążysz
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 22:15   #83
lady karen
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze że nie pisał w liczbie mnogiej "My, Król..." :P
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-11, 23:16   #84
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Ja też mam ofertę nie do odrzucenia.
Spieprzaj dziadu.
Złosiu będziesz kandydował na prezydenta?

amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-12, 14:01   #85
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady karen Pokaż wiadomość
dobrze że nie pisał w liczbie mnogiej :d "my, król..." :p

:d

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-12, 14:32   #86
ineczka7
Zadomowienie

od dziewicy na pewno nie uslyszy "hm...a to nie powinno byc troche wieksze?"

to naprawde brzmialo jak lover.pl
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-12, 17:54   #87
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
No faktycznie, lepiej będzie...Bo mówiąc delikatnie nieźle sobie poczynasz
Cóż, kto z kim przystaje na forum Wizażu.pl, takim się staje.
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-13, 13:18   #88
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

Wydaje mi sie że wiem co chodziło autorce wątku.
Ja nikogo nie neguje.... a moze nie.. w sumie neguje. w głowie mis ei nei mieści to co sie teraz dzieje.

albo to ja jestem niedorozwinięta i zaczęłam współżycie w sumie późno(miałam ponad 18 lat) przy czym wcześniej byłam z innym chłopakiem 14 miesiecy. zerwałam w końcu bo miałam dośc jego "moze ty mnie nie kochasz bo nie chcesz uprawiać sexu?"

do czego zmeirzam. jak kiedyś mój kumpel dowiedział sie że straciłam dziewictwo wtedy kiedy straciłam powiedział pewien tekst "boże nie uwierze że M. cie wcześniej nie zaliczył"

jak słysze opowieści mojego młodszego o 4 lata brata czego to nie robią jego 14,15,16 letnie koleżanki to mi sie coś przekręca.
to chyba troche za wcześnie? co to ma być? ze niby dziewczyna ma 20 lat ,jest dziewicą wiec jest wyklęta?

myslalam ze sex to coś osobistego a nie "och nie Jolka już to zrobiła a ja mam jutro14 urodziny i ejszcze ejstem dziewicą"

już sie teraz boje o córke (jeśli kiedyś będe ją miala)
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-13, 13:20   #89
GothicLolita22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Jak tylko zobaczyłam tytuł wątku, od razu przypomniała mi się rozmowa z pewnym typkiem. Niedawno powiedział właśnie, że szuka dziewicy i tylko z taką chce się ożenić. Zapytalam, czy wobec tego sam jest prawiczkiem, wyśmiał mnie, że od dawna nie jest. Na moją zdziwioną minę , odpowiedział,że on jako mężczyzna nie musi być prawiczkiem, bo mężczyzna powinien mieć duże doświadczenie, żeby nie ośmieszyć się w czasie nocy poślubnej, natomiast kobieta musi być czysta i niewnna, bo on nie wyobraża sobie uwaga cytuję "żeby jego żona całowała go ustami, którymi uprawiała seks oralny z kimś innym, i żeby dotykał kobietę, którą ktoś inny dotykał intymnie" . I jeszcze zapewniał, że większość jego kolegów tak uważa. Dodam, że mają po około 25 lat.
Wróżę mu starokawalerstwo
Stary 2009-04-13, 13:33   #90
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

GothicLolita22
przez Twój cytat coś mi sie przypomniało

pyta sie mnie ostatnio brat "siostra caławałabyś sie z chłopakiem któremu ostatnio robiłaś l*** ?"(wypikuje bo to określenie jest dla mnie obrzydliwe, ale fakt polskie słownictwo jest w takie wyrażenia bardoz ubogie)

spojrzałam na niego jak na wariata mrugając oczami ,nie wiedziałam co mu odpowiedzieć .bo co miałam pwoeidzieć? młody przecież to normalne? przecież jak ktoś sie kocha to w nosie ma to ze przed chwilą dogadzzał swojemu partnerowi oralnie a potem sie całują. TOŻ TO JEST NORMALNE.
wybrnęłam z tego tak :
"a jak ty to widzisz? robisz dziewczynie dobrze, mówisz :poczekaj mała. lecisz do łazienki, myjesz zęby i dopiero calowanie? pomysl logicznie"

odp.mi że jego koleżanka sądzi że to obrzydliwe.
pomyślałąm nad tym skąd mus ie to wzięło. i wiecie co? też tak kiedyś myśalałam że fuj ze tutaj oral a tu całowanie. to wszystko rpzez te głupie filmiki XXX gdzie kobieta jest ponizana, można powiedzieć delikatnie "walona".
chyba dlatego jak zobacze filmik "kobieta-mężczyzna" to mnie cofa. nie jestem less, ale jeśli juz mam oglądać, to wole widzieć dwie kobiety

zawsze mnie zastanawia, dlaczego na miłość boską piersi nie są zasłaniane w telewizji?
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości