![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: dziewic ze świeczką szukać???
Ja tam dużo dziewic znam chociażby z mojego roku na studiach(4 semestr już). To nie jest tak, że ich nie ma. Raczej się nie wychylają, bo i jak. Siedzą koleżanki i opowiadają jak się puszczają na prawo i lewo a ty weź powiedz, że jesteś dziewicą ;p Trochę trudna sprawa.
Do ślubu czekać to głupota moim zdaniem. Ślub to powinien być tylko papier, dodatek, a nie podstawa związku. A patrząc na to ile małżeństw się rozpada przez nieudany seks, ile kobiet udaje orgazm, robienie sobie "niespodzianki" to samobój. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Moja przyjaciółka ma 23 lata i jest dziewicą,trzeba tu koniecznie dodać że jest bardzo atrakcyjna a facetów traktuje dość wyniośle.Niektórzy ludzie podejrzewają ją że może jest "less"zachowując się w ten sposób.A ja się pytam ?!czy ci ludzie przypadkiem sami nie mają kakichś zaburzeń seksualnych doszukując się u innych odchyleń od normy! Znam ją doskonale i wiem że nie jest 'less' chociażby nawet dlatego że gdy jesteśmy w szerszym gronie to mimo tego że zawsze stara się to ukryć to i tak wiem który samiec wpadł jej w oko,a czasami wywiązuje się między nami taka babska cicho-tajna wojna o tegoż właśnie samca,oczywiście zawsze jest to tylko i wyłącznie przyjacielska wojenka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz cfo to nie były TYLKO rozmowy źle sie wyraziłam.... oni po prostu opowiadali o swoich doświadczeniach z ostatniej imprezki ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
A co,nie-dziewice są jakieś gorsze? Świadczy to tylko o płytkości faceta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
Z punktu widzenia faceta
![]() Dlaczego LukasCarrera woli doświadczone kobiety? Nie muszę jej niczego uczyć, nie przygryza, nie wypluwa, nie wyłącza światła i nie obraża się, gdy po 4h seksie obracam się na bok i zasypiam, albo sobie pójdę do kumpla wypić % na meczu polska : anglia . Dlaczego LukasCarrera woli mieć dziewicę? Można ją wszystkiego nauczyć, nie jest jeszcze rozepchana, stara się, jestem pewien że nie ma żadnych chorób, które przeniosłyby się na mnie, jest świeża... Moje wieloletnie "badania" na próbie X kobiet, w tym Y dziewic wybrałem: DZIEWICE. Argumentacja... to proste. Co z tego, że są gorsze w łóżku, każdy uczy się w swoim tempie, jedne szybciej, a drugie wolniej. Zaobserwowałem pewne zjawisko w przyrodzie... z wiekiem mężczyzna przestaje przyciągać te młodsze, a zaczyna te starsze, czyli 25-30> (nie jestem przekonany do powiedzenia "w starym ciele młody duch") Więc... póki jeszcze jestem młody, w młodych i dziewicach widzę swe przyrodzenie, a starsze kobiety i doświadczone zostawiam na starość. Wszem i wobec ogłaszam... serdecznie pozdrawiam tegoroczne maturzystki, studentki na I, II roku i na III też zwłaszcza, że mam dla was ofertę nie do odrzucenia. Pozdrawiam też wszelkie kobiety na tymże forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie karmić trolla ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
Nie... nieee - ja nie wykorzystuje kobiet, obie strony muszą czerpać satysfakcję i pozytywne emocje - to raz - nie używam przemocy fizycznej jak i psychicznej wobec kobiet i nie zmuszamy do robienia rzeczy, których nie chce nie poprzedzając ich zgodą - to dwa - każdą kobietę traktuje z szacunkiem, nie dopuszczam się chamstwa - to trzy.
Z resztą nie pisałem o swoim podejściu do życia, tylko na inny temat. Chciałbym natomiast zwrócić uwagę teraz na coś innego... zamiast unosić się, pomyśl loicznie, a nie emocjonalnie. PS. Stereotyp typowego faceta zawsze pokutuje pff ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Spieprzaj dziadu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Powiem tak mam gdzieś co mysli chłopak o tym ze jestem dziewicą....
nie ma sensu nakręcać się i mieć na mysli '' a co on na to'' bo to jest bez sensu albo znajdzie sie sensowny chlopak albo nie....chociaz w sumie obserwujac otoczenie i wlasne doswiadczenie nie wiem czy znajde normalnego ![]() a czy wola takie czy innne,ja osobiście mam to gdzieś ![]()
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
A ja w tym roku skończę 20 lat. Byłam 100% dziewicą bo nie miałam żadnego zbliżenia z chłopakami no oprócz całowania się. Nie potrafiłam nikomu zaufać a pozatym bałam się bólu. W tym roku poznałam o 7lat starszego faceta, zaufałam mu bo był bardzo czuły i delikatny...i trochę żałuję że nie potrafiłam mu się oprzeć bo po 2 miesiącach mnie zostawił.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a gdzie taki 14latek moze isc na imprezke? tylko do koscielnej oazy bo tam nie wymagaja jakiegokolwiek dokumentu ![]() trzeba miec swiadomosc, ze w dobie wirtualnych zyc, glebin internetu i wiszenia godzinami nad klawiatura komorki mlodziez ma zdumiewajaca zdolnosc pozwalania swojej wyobrazni do szalenczego galopu przez stepy absurdu ![]() co oczywiscie nie wyklucza istnienia takich delikwentow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;11837988]
Cnotliwe... no, cóż, napewno bardziej od tych "napoczętych" które uprawiają bara bara bara, riki tiki tak ze wszystkim co się rusza i ma coś innego niż one w kroku... albo ja się już nie będę odzywać, bo zaraz jakaś "napoczęta" obruszy się, że ona taka tego nie robi ![]() No faktycznie, lepiej będzie...Bo mówiąc delikatnie nieźle sobie poczynasz ![]() Chłopcze, na starość to ty nie będziesz mógł nawet doskoczyć do tych, które teraz uważasz za stare ![]() Czyżby zawitał do nas - szczęśliwie tylko na moment - użytkownik z lover.pl ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Oni mają w zwyczaju pisać w trzeciej osobie?
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
od dziewicy na pewno nie uslyszy "hm...a to nie powinno byc troche wieksze?"
![]() to naprawde brzmialo jak lover.pl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
Wydaje mi sie że wiem co chodziło autorce wątku.
Ja nikogo nie neguje.... a moze nie.. w sumie neguje. w głowie mis ei nei mieści to co sie teraz dzieje. albo to ja jestem niedorozwinięta i zaczęłam współżycie w sumie późno(miałam ponad 18 lat) przy czym wcześniej byłam z innym chłopakiem 14 miesiecy. zerwałam w końcu bo miałam dośc jego "moze ty mnie nie kochasz bo nie chcesz uprawiać sexu?" do czego zmeirzam. jak kiedyś mój kumpel dowiedział sie że straciłam dziewictwo wtedy kiedy straciłam powiedział pewien tekst "boże nie uwierze że M. cie wcześniej nie zaliczył" jak słysze opowieści mojego młodszego o 4 lata brata czego to nie robią jego 14,15,16 letnie koleżanki to mi sie coś przekręca. to chyba troche za wcześnie? co to ma być? ze niby dziewczyna ma 20 lat ,jest dziewicą wiec jest wyklęta? myslalam ze sex to coś osobistego a nie "och nie Jolka już to zrobiła a ja mam jutro14 urodziny i ejszcze ejstem dziewicą" już sie teraz boje o córke (jeśli kiedyś będe ją miala) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
GothicLolita22
przez Twój cytat coś mi sie przypomniało pyta sie mnie ostatnio brat "siostra caławałabyś sie z chłopakiem któremu ostatnio robiłaś l*** ?"(wypikuje bo to określenie jest dla mnie obrzydliwe, ale fakt polskie słownictwo jest w takie wyrażenia bardoz ubogie) spojrzałam na niego jak na wariata mrugając oczami ,nie wiedziałam co mu odpowiedzieć .bo co miałam pwoeidzieć? młody przecież to normalne? przecież jak ktoś sie kocha to w nosie ma to ze przed chwilą dogadzzał swojemu partnerowi oralnie a potem sie całują. TOŻ TO JEST NORMALNE. wybrnęłam z tego tak : "a jak ty to widzisz? robisz dziewczynie dobrze, mówisz :poczekaj mała. lecisz do łazienki, myjesz zęby i dopiero calowanie? pomysl logicznie" odp.mi że jego koleżanka sądzi że to obrzydliwe. pomyślałąm nad tym skąd mus ie to wzięło. i wiecie co? też tak kiedyś myśalałam że fuj ze tutaj oral a tu całowanie. to wszystko rpzez te głupie filmiki XXX gdzie kobieta jest ponizana, można powiedzieć delikatnie "walona". chyba dlatego jak zobacze filmik "kobieta-mężczyzna" to mnie cofa. nie jestem less, ale jeśli juz mam oglądać, to wole widzieć dwie kobiety zawsze mnie zastanawia, dlaczego na miłość boską piersi nie są zasłaniane w telewizji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.