|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy V
Też chciałam Wam życzyć zdrowych, wesołych i spokojnych świąt oraz mokrego dyngusa.
|
|
#4502 |
|
Konto usunięte
|
kilka fotek.
1. dziecko maluje. ![]() 2. dziecko udrażnia nosek. 3. "znalazłem zajączka!" ![]() 4. z mamusią.(wybaczcie głupią minę). 5. mój kolorek. Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2009-04-11 o 14:26 |
|
|
|
#4503 |
|
Rozeznanie
|
Kropka - buziaki dla Adiego, mam nadzieję, że dziś już dobrze!
Lea - kolor bardzo mi się podoba, jest naturalny, pasuje do Twojej urody a Maksiu malujący mnie rozłożył na kolana, chyba nawet za głowę się złapał jak coś namalował? ja kupiłam wczoraj w lidlu farby do malowania palcami klesi czy jakoś tak, w święta premiera Wszystkim moim wizażowym przyjaciółkom i Waszym rodzinom życzymy mile spędzonych świąt, w takim gronie jak lubicie i w taki też sposób!
|
#4504 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też Wam wszystkim, dziewczyny, życzę Wesołych Świąt
Lea, kolor idealnie dobrany
|
#4505 |
|
Raczkowanie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;11841809]kilka fotek.
1. dziecko maluje. ![]() 2. dziecko udrażnia nosek. 3. "znalazłem zajączka!" ![]() 4. z mamusią.(wybaczcie głupią minę). 5. mój kolorek.[/quote] Kropka całuski dla Adika Byłyśmy na 14 z koszyczkami. Laura miała swój malutki, a ja swój większy Potem wrzucę kilka fotek. Miłego dnia |
|
|
|
#4506 |
|
Rozeznanie
|
Ja również Życze Wam dziewczynki Wesołych
Świąt,smacznego jajka i mokrego dyngusa. |
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zalaczam zdjecie z dzis, ostatnie minuty na plazy, zanim Elis padla . Jest super! Zycze Wam spokojnych i radosnych Swiat no i mokrego dyngusa. Tu na lany poniedzialek ma byc 36 st w cieniu, wiec pewnie spedzimy go maczac tylki w basenie Postaram sie jeszcze dorwac do neta, to moze wiecej zdjec wkleje, buziaki!!
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Xantia ehhhhh ale bym sobie tak polezała
![]() lea super ![]() Wesołych Świąt
|
|
|
|
#4509 |
|
Wtajemniczenie
|
Xantia, strasznie zazdraszczam
kurcze, zdradź proszę, gdzie jest tak ciepło, bo planuję przeprowadzkę
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
a będziesz pisac?? bo jak nie to nie zgadzam się na przeprowadzkę
|
|
|
|
#4511 |
|
Raczkowanie
|
Xantia ale fajnie macie
korzystajcie na maxa i bawcie się dobrze |
|
|
|
#4512 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jeśli swoje włosy masz fajne i dobrze się w nich czujesz, to lepiej nie farbować. Cytat:
![]() Elis boska, a jaką ma czuprynę!!u nas wsio oki. zapomniałam napisać wcześniej, że na święceniu moje dziecko było niegrzeczne, w ciągu kilkunastu minut był 3 razy pod ołtarzem, cały czas pętał się między ludźmi, chodził wzdłuż ławek i na każde, nawet kilkuletnie dziecko paluszkiem pokazywał głośno wołając: "dzidzi dam'- czyli dzidziuś jest tam, i chce tam iść. kurde, urządziłam sobie domowe spa, i przegapiłam zakończenie aukcji. |
||
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Dla Was wszystkich:
•●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●••●¤ّۣۜ (¯`v´¯)¤ّۣۜ●• (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) W E S O Ł Y C H Ś W I Ą T (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) Słońca, szczęścia, pomyślności, w pierwsze święto dużo gości, w drugie święto dużo wody- to dla zdrowia i urody! Mnóstwo pisanek kolorowych, Świąt wesołych oraz zdrowych! ♥_._♥_._♥_._♥_._♥_._ ♥_._♥ •●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●••●¤ّۣۜ (¯`v´¯)¤ّۣۜ●• Pozdrawiam serdecznie
|
#4514 |
|
Wtajemniczenie
|
jasne, że będę
|
#4515 |
|
Rozeznanie
|
Dla wszystkich Wizażowych cioć Moc prezentów od zajączka, co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! U nas choroby dalszy ciąg, ale jest już poprawa Xantia - nie masz dla nas litości , ale u nas pogoda też jest extra, tylko morza brak...
|
#4516 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie !!
Ja tylko na chwilkę wpadam i składam Wam wszystkim życzenia: Wesołego jajka, pięknego jak bajka. Sprytnego króliczka, co wyskoczy z koszyczka. Kurczaka złotego i wszystkiego najlepszego. (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) *******@--@--@ ******@------------@ ****@-----------------@ ***@--------------------@ **@-----------------------@ **@-(\(\-----------/)/)----@ **@-(=':')-------(':'=)----@ **@(..(")(")..(")(")..)----@ ***@---------------------@ *****@----------------@ ********@--@--@ ♥ّۣۜ(¯`v´¯)ّۣۜ●••●ۣۜ ّ●• •●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●••●¤ّۣۜ (¯`v´¯)¤ّۣۜ●• ♥_._♥_._♥_._♥_._♥_._ ♥_._♥ Pogody, słońca i radości, w Niedzielę dużo gości, w Poniedziałek dużo wody -to dla zdrowia i urody, dużo jajek kolorowych Świąt wesołych i zdrowych. K & K & M lea - to dobrze że już jest poprawa. minisia - ale z ciebie płomienna kobita !!! Super !! Xantia - ale Ci zazdraszczam. Ale należy Ci się !!!!!!!!!!!!!! Pocieszam się że ja będę w takim klimatach za troszkę ponad miesiąc się bawić. Padam na pysk po sprzataniu i przygotowywaniu jutrzejszego śniadania. Na święceniu o 14 byłam dzisiaj sama, bo Kacpero zasnął o 12:30 i spał do 16, ale zdążył pomalować pisanki farbkami do malowania palcami. Fajne abstrakcje wyszły haha. Dozobaczonka |
|
|
|
#4517 |
|
Zadomowienie
|
Szczęście nadaje sens życiu,
to magia w Twym sercu zaklęta. Nie pozwól mu zostać w ukryciu, podaruj je bliskim na święta. Wesołych Świąt !
|
#4518 |
|
Rozeznanie
|
wszyscy świętują... pamiętajcie o uczczeniu lanego poniedziałku!
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Jak tam święta mijają ![]() W wielką sobotę pracowałam do 16:00, potem byliśmy u znajomych piętro niżej i poimprezowaliśmy. Hania z Marcinem fajnie się bawili, po 22:00 położyliśmy dzieci spać, bo wcześniej nie chcieli i impreza trwała do 2:30 ![]() Przenieśliliśmy Hanie do domu - nawet się nie obudziła ![]() No, ale się nie wyspaliśmy, bo o 8:00 wczoraj pobudka i pojechaliśmy na działkę na Jurę, bo był tam tata, mój brat ze swoją lubą też ![]() Potem wróciliśmy wczoraj na kolacje do mamy. Dziś się fajnie wyspaliśmy, bo wstaliśmy o 10:00 i odespałam dwa dni alkoholizowania się ![]() Zaraz jedziemy do Bytomia do babci R., a potem jakiś spacerek i może sąsiedzi przyjdą do nas - zobaczymy ![]() Xantia aleś Ty tajemnicza Wzięłabyś napisała gdzie to się grzejecie jak już się odzywasz - ja nie wiem co to takie tajemnice ![]() Miłego dnia
|
#4520 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki za przypomnienie, właśnie wylałam TŻowi pół szklanki zimnej wody
![]() wczoraj byliśmy u mojej mamy na wegańskiej wyżerce ![]() a dziś w domku siedzimy
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
a my od kilku dni ciagle na działce i już nie mam sił na nic
wykarczowaliśmy kilka drzew, powyrywałam chabazie. Pozbierałam kamyki. Niestety zostało najgorsze. Trawa która tam urosła nie daje się w zaden sposób usunac jest tak długa i splątana, ze nawet spalić jej się nie da. Nic nie mozemy innego zrobic dopóki ta trawa nie zniknie Biedny Tz namęczył się zeby choć kawałek przekopać ale zeby się wbic w ta trawę to musi skakać po szpadlu a leciutki nie jest . Tragedia mówię Wam. Teściu się zadeklarował na jutro ale czuje, ze tez nie da rady chyba trzeba będzie zatrudnic jakiegoś fachowca z maszyną. Szkoda, ze koszt taki duzy około 2 tys ehhhhh. Albo kupię jaką bronę Spadamy zaraz po paproszka do babci. Buziolki
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Kanciu az 2 tys za przekopanie dzialki
?? przeciez to kawaleczek ziemi no w dupach sie poprzewracalo. na naszej rodzinnej dzialce babcia sponsoruje takie roboty ale to kilka arow w sumie i mniej chlop wezmiemy dzis kilka godzin na placu zabaw zaliczylismy Adi umeczony jak nie wiem.. ja tez umeczona wiec zaraz ide spac bo jutro na 8:00 rano mam do pracy.
|
#4523 | |
|
Rozeznanie
|
Święta, świeta i po świętach !!
Brzuch pełny, chrypka i zmęczenie ..... Cytat:
Idę zaraz śpikać . |
|
|
|
|
#4524 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam świątecznie jeszcze
.Zdjęcia śliczne i Maksio i Klaudia i Sylwia i Hanusia/cudnie długie włoski/ i Eliska, mamy też niczego sobie z nowymi kolorami. My się wybyczyliśmy świątecznie, brzuchy pełne do granic mozliwści/ a co tam/.Pogoda dopisała, Werka grzeczniutka podbija serca dziadków niemozliwie.Zajączek zostawił prezenciki. Czyli fajnie. kropka- dbaj o siebie, ucałuj Adrianka bidulka chorego! izuniak- buziaki dla WAs chorowitków joannah- fantastycznie wieści z usg, 3mam mocno za parkę mieszaną kasiu- jak buziulka Małego mocno rozcięta? kanciu- masz anielska cierpliwość, jak tam dieta w święta??, Werka też się nie odrywa jak skacze /ja się śmieję,że jak słoń- bo one nie umieją skakać/ skakać uwielbia i wygląda to komicznie. Ja się tym nie przejmuję, bo jak wiecie ruchowo moje dziecko nie wylata ponad poziomy .Natomiast komunikatywna staje sie coraz bardziej, praktycznie nie mam problemów żeby się z nią porozumieć.ajanno-zakupy intrygujące, świetnie je opisałaś , jak prawdziwa znawczyni krawiectwa i mody ![]() Tymczasem , pa.
|
#4525 |
|
Wtajemniczenie
|
to kilka fotek na podsumowanie świąt:
|
#4526 |
|
Zadomowienie
|
witajcie po świętach!
Xantia zazdroszczę.nas w tym roku wczasy ominą czka nas gruntowny remont łazienki i centralnego ogrzew. choc jeszcze nie wiadomo może nam się uda chociaż na kilka dni gdzieś wyskoczyc Jakoś zmęczona jestem po tych świętach ![]() a co do tego remontu macie jakieś linki do stronek z gotowymi zdjęciami łazienek bo nie mam żadnej wizji jak ją użądlić |
|
|
|
#4527 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Wypiłam kawkę i biorę się za rozpakowywanie toreb , bo wczoraj tylko jedzonko pochowałam . Miłego dnia!
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po świętach
Wrzucam fotki mojej chrześnicy- Milenki. Cudna dziewczynka Ale po chrzcinach mialam zakwasy w rękach Trochę się nadźwigałam. iwka Weronka świąteczna śliczna Jadę zawieźć Sylwię do szkoły do potem
|
|
#4529 |
|
Zadomowienie
|
A ja wiem gdzie jest Xantia, ale nie powiem
|
#4530 |
|
Raczkowanie
|
Witam
I po świętach. Kilka fotek z soboty jak byłyśmy z koszyczkiem. 1. Laura na zjeżdżalni (uwielbia to) 2. Ciocia łapie Laurunie 3 i 4. Znowu z ciocią ![]() 5. Pozuję wujkowi z koszyczkiem ![]() 6. Przegląd zawartości koszyczka 7. Baranek własnej roboty pierwszy raz sama robiłam ![]() 8. Laurunia wiecie z kim 9. Laura z barankiem - było głaskanie i całowanie go ![]() 10. Ja z Laurunią - troszku mam potargane włosy przez wiatr ![]() Jak będę miała fotki z wczoraj to wrzucę. Laura teraz śpi. Anula wszystkie fotki super ![]() Całuski dla Hani, która kończy dzisiaj 22ms. Buziaczki dla Emilki na 21ms
Edytowane przez Laurusia2007 Czas edycji: 2009-04-14 o 11:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.

. Zalaczam zdjecie z dzis, ostatnie minuty na plazy, zanim Elis padla 

kurcze, zdradź proszę, gdzie jest tak ciepło, bo planuję przeprowadzkę 

jeśli swoje włosy masz fajne i dobrze się w nich czujesz, to lepiej nie farbować.

wykarczowaliśmy kilka drzew, powyrywałam chabazie. Pozbierałam kamyki. Niestety zostało najgorsze. Trawa która tam urosła nie daje się w zaden sposób usunac
jest tak długa i splątana, ze nawet spalić jej się nie da. Nic nie mozemy innego zrobic dopóki ta trawa nie zniknie

?? przeciez to kawaleczek ziemi