![]() |
#3001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Pewnie mnie już tutaj nikt nie pamięta, bo ostatnim razem pisałam kilka miesięcy temu, ale oświadczam wszem i wobec, że powracam
![]() I.. straaasznie tęskniłam za niektórymi ![]() ![]() Koniec ględzenia, kilka moich wypocin: ![]() Powietrze tak intensywnie przesycone zapachem marzeń ![]() Znalazłam pogniecione wspomnienia w kieszeni starej kurtki.. ![]() Spoglądała na gładki kamyk od Niego. Wygrawerował na nim słowo "Przeznaczenie".. ![]() Nie obchodziło jej to. Mógł to sobie nazywać jak chciał. ![]() To przestało mieć znaczenie. Była pewna tylko jednego Przypadkowe spotkanie. Już wtedy poczułam, że okradłeś mnie ze wszystkich myśli ![]() A kiedy to się uda, wezmę cię za rękę i poprowadzę na koniec świata. ![]() Coś na pierwsze imprezy: ![]() Let's hit the dancefloor! ![]() Bawim bawim tonight ![]() Just jump and feel my touch, this is our night! ![]() Come to me if you want to feel like flying ![]() Balanga! Który szczęściarz posmakuje moich pocałunków? ![]() ![]() Przyzwyczajamy parkiet do ostrych tańców ![]() Wreszcie pobudka po długim oczekiwaniu ![]() Zrobimy z tego kinderbalu balangę roku ![]() Mam nadzieję, że coś się spodoba ![]() I proszę mnie nie besztać za tak długą nieobecność ![]() ![]() Moje usprawiedliwienie - czytałam wszystkie części sagi Twilight ![]() ![]() Ale było warto ![]() ![]() i.. Wesołych Świąt!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Przyczajenie
|
Witam all ;D Jestem 'nowa', jak widać zresztą ;] Czytam ten wątek od chyba 3wątków. I nie, to nie jest ściema. Znam zasady.
![]() a teraz opisy ^^ ; Z wiatrem zimnym uleciał słów sens.Tak być musi? Tęsknota nade mną szeleszcze... Trąca mnie Byś wiedział w końcu co warte serce kobiety... Oślepłam od wspomnień. Spod przymrużonych powiek spoglądam beznamiętnie na resztę świata Najbardziej kojące są złudzenia... Jedenaste-sercu nie ufaj! nie przejmuj się maleńka! poniosą Cię na rękach... -Pamiętam jak byłeś ubrany. -Jak byłem ubrany? -Miałeś szarą, sztruksową marynarkę. -Pamiętasz tę marynarkę? Już z niej wyrosłem. -Była mięciutka, lubiłam się do niej przytulać. Pierwszy raz przytuliłam się do tej marynarki. -Do mnie w tej marynarce-uściślił. -Tutaj są drzwi do mieszkania mojej matki. -Nie Twoje? -Nie moje, mojej matki, ja wchodzę w nie do czasu. -Do jakiego czasu? -Do czasu, kiedy zdecyduj się wypowiedzieć ostatnie życzenie i uruchomić moc szafirowego szkiełka. -Trochę rozumiem. -Dobrze, że trochę bo ja nawet nie rozumiem wszystkiego. Migawki na szarej taśmie wspomnień. Byłaś onieśmielona, kiedy podawałem Ci ten malutki bukiecik różnokolorowych kwiatków, kupionych na katowickim rynku. Pomyślałem sobie wtedy, że głupi jestem, bo Ty zasługujesz na wiadro róz. To by dopiero chłopakom z Waszej szkoły gały na wierzch powychodziły. A gdzie oni mają oczy? Bardzo dobrze, że ich nie mają, bo wtedy ja nie miałbym Ciebie. -Czy ty wiesz, Patryku, że...-rozpoczęła. -Wiem-odpowiedział-bo ja też. Przez chwilę milczała, nie wiedząc, czy dokończyć zdanie, czy pozostawić to, co chciała powiedzieć w zawieszeniu. -Co ty też?-zapytała wkońcu. -Ja ciebie też kocham-powiedział. -Chciałam zapytać, czy wiesz o tym, że zmieniłeś całe moje życie? -Ty moje też zmieniłaś, cokolwiek to miałoby znaczyć. -Ufasz mi? -Nie całkiem.. Jeszcze nidy nikomu nie zaufałam. Ufam tylko matce. -Jak to? Jeśli poznajesz człowieka, to ufasz albo nie ufasz wcale. -Ale ja nie umiem.. -To łatwe ! Po prostu musisz powiedzieć Uff..Uff i już mi uffasz. -No dobrze, spróbuję. Uff, ufff. -I co? Ufffasz mi? -Chyba tak. kobiety są.. aha, aha! - gorące! aha aha. Tak, lubię w środku lekcji spadać ze stołka. Przynajmniej coś się dzieje. wyszłam i się, ****a, rozpadało. jesteś poważnym studentem. zniszczyłbyś sobie reputację. niebo jest gdzieś w głowie. Muzyka to odbicie w tafli wody tego, co gra człowiekowi w duszy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Zadomowienie
|
tak strasznie niezauważana.
tragicznie anonimowa, pełna pasji i pożądania. bezimienna ja. witam po długiej przerwie. i znikam. wpadłam tylko na chwilkę. komputer mi się popsół ![]() ![]() WY wiecie. ;* <3 i tak cholernie mi smutno... dziwnie przykro.
![]() |
#3004 |
Rozeznanie
|
Chcę Cię tak bardzo, chcę uderzyć cię w twarz, bić cię tak długo dopóki nie zobaczysz gwiazd.
Stłuczone lustra i czarne koty zimno się gapią, chodzę pod drabinami na swojej drodze do piekła - spotkam cię tam. Dziękuję z głębi serca za wszystkie te nieprzespane noce i za rozdzieranie mnie. Robię się boleśnie głodna, gdy oblizujesz swoje wargi, opuszczając mnie.
#3005 |
Raczkowanie
|
Jednak zadowoleni, doskonale zgrani, chwilowo szczęśliwi.
Przestań bawić się szklanką i popatrz mi w oczy. Przemoknięte do głębi serce deszczem. Stu procentowa miłosna asceza. Jesteś życia mego drogowskazem. Kawa, papieros, wzrok w szkle tępy. Myślę o Nim, bijąc się z sensem. Zasłuchani w jeden rytm, rytm własnego serca. Kawałki słów zniknęły na zawsze, a jednak poraniły komuś ręce. Zwątpienia w sercu stopniał lód... zamówiłam pogode na ten dzień, a i tak znów padal deszcz. I nikt nie widział moich łez. Miało być tak pięknie , miało nie wiać w oczy nam... jeśli zapytasz co kocham najbardziej, odpowiem życie, Ty odwrócisz się i odejdziesz, Nie wiedząc że moim życiem jesteś Ty. _________________________ _______ Gdy przestanie bić mi serce , Funkcjonować mózg Przykryj dłonią moje zdjęcie , Poczujesz życia puls... Gdy nadejdzie świt, naszych imion w sercu nie zobaczysz już... Edytowane przez dDoll Czas edycji: 2009-04-12 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Wtajemniczenie
|
To Twoja radość dla mnie. To nasza radość dla innych.
Your touch is so magic to me./ Twój dotyk jest taki magiczny dla mnie. So many memories, I remember every one of them./ Tak wiele wspomnień, pamiętam każde z nich. The heart is stronger than you think./ Serce jest mocniejsze niż myślisz. Dziecinny rowerek jest w porzadku, ale gdy leży przerwócony w kałuży krwi, to już inna sprawa. Ludziom nie warto ufać. Dla nich nie warto żyć.
#3007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chyba dawno CIe tu nei było? ![]() Maggie93 powinnaś po dupie dostać! ![]() ![]() dziewczyny dzieki za pochwaly ![]() ![]() _ mamo, a czy miłość boli? kryj się! dotknij mnie, niech płonę. on jest moim numerem jeden. znowu jest tak samo. czas pozostanie ludożercą. dwie strony życia.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3008 |
Raczkowanie
|
tylko dzieci wiedzą czego chcą.. zaraz zapomnę.. za chwilkę.. spójż na mnie tak, jak spojżałeś na mnie gdy widziałeś mnie poraz pierwszy... muszę wyrzec się szczęścia. Muszę być sama jedna. żeby obok mnie nikt nie był. nikt mię nie trzymał.
kocham cie, lecz jeszcze o tym nie wiesz.. bo dopiero ci powiem.. ![]()
#3009 |
BAN stały
|
Nikt nam nie ukradnie szczęścia, naszych marzeń. Marzę o szczęściu Chociaż jestem złodziejem twe najlepsze chwile kradnę. Mogę wziąć dobre wino i pójść tańczyć w deszczu z tobą. Nie umiem cię pocieszyć kiedy patrzysz w przeszłość Look at the stars, Look how they shine for you. Serce czasem zimne jak bruk nad ranem Bo przyszłość jest ale już bez nas. Gubię się w słowach, które służą po to by nas zaczarować. |
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Przyczajenie
|
ajś dziękujee
![]() - - -
- patrzyła na niego, gdy odchodził z inną .. - a czy pomyślałeś kiedyś, co ja czuję ? - niby razem a jednak osobno .. - i powiedz mi jak zaufać znowu mam ? - gdzieś pomiędzy miłością a nie niawiścią - u głębi strachu - w tej sieci kłamstw milion ról - rzeczywistość z fikcją zmieszana - wolność to muzyka, a jednak więzi nas - i can't stop the rain from falling - nie patrzę na innych, mam swoje życie, mam swój cel - każdy bezsens ma sówj s.e.n.s - bo nawet tysiąc słów nie znaczy już nic - no właśnie poznaj co to fałsz, co to faul - tak bardzo trudno zauważyć, gdzie kończy się życie a zaczyna się sen - spójż na świat, tysiące zalet i wad - jak niedopałek pod butem ginie każda chwila
#3011 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
____________ ciii. po prostu TO wiem.
pod poduszkę wkładam sny. na lepsze niech czekają dni. Zrozum. On to nie Twoja bajka. chciałam namalować piękny świat. okej. ale nie pozwól mi się w tobie zakochać. Wiesz co jest cudowne? To, że nasze linie papilarne gdzieś się połączyły. <3 spełniamy marzenia.
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3012 |
Raczkowanie
|
Uczucie, przez które pocą mi się ręce, wstrzymuje oddech i coraz szybciej
bije mi serce, właśnie mam. Teraz. Na jego widok. Za wcześnie odczułam brak C i e b i e .. myślałam, że zatęsknię za Tobą dopiero za rok, dwa miesiące, 4 tygodnie, ale nie teraz .. Każdego dnia bez Ciebie każda czynność wykonuję wolniej ... Bo chcę by minuty , godziny płynęły szybciej . Wtedy nadejdzie wieczór, zasnę i powitam nową, inną rzeczywistość . Tam gdzie ty jesteś ze mną . Nienawidzę codziennego okłamywania się, że mam dla kogo wstać w łóżka. Nienawidzę wpierania mi, że jestem kochana. Nienawidzę Ciebie, że jesteś tak daleko. I nienawidzę siebie za to że, pozwoliłam Ci wyjechać. Wiele jest takich rzeczy, które już dawno byśmy wyrzucili, ale boimy się że ktoś mógłby je znaleźć... Dla ciebie znajdę słońce nawet tam, gdzie nie ma nieba. Jedyne o co mogłabym Cię oskarżyć to o grzeszenie cudownością. Tak zwana ironia losu. Jesteś moim słońcem, moim osobistym słońcem. Odganiałeś dla mnie chmury. Nie ma co tłumaczyć, ty przecież wiesz co jest…i to wystarczy, ja też wiem co znaczy każdy gest, jak jest pięknie to się chce biec, z radości skakać, jak coś pęknie to gdzieś ten cały nastrój opada(...) pójdziemy na spacerek, za rączkę, a potem mnie przytulisz.. Jesteś marzeniem, które nie ma prawa się spełnić. U mnie wszystko jak dawniej, tylko świat jest mniej kolorowy.! zgaśmy światło.. dziwi Cie ten opis? a mnie dziwi, że jeszcze nie masz PLAY fresh ![]() czyta ktoś w ogóle? ![]()
#3013 | |
BAN stały
|
Cytat:
g e n i a l n e ~! A sacred gift of heaven.
Ten nonsens cię otacza. By zagłuszyć nadwrażliwość w sercu. You colud be mine. Tu Ciebie nie ma , to tylko wyobraźnia. Cały świat trzymam w swoich dłoniach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Raczkowanie
|
znowu torszkę do nadrobienia :D
DuDe - <3 otworze sklep, gdzie będę sprzedawać mózgi
szukam w deszczu swego miejsca rozkładam ręce rozsuwam uda
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-12 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Przyczajenie
|
ja czytam, ja czytam !
ślicznee są ![]() - - - jeszcze kilka ode mnie : - prasty finał, jakie to uczucie, gdy zawodzi człowiek ? - nie walczyłam o to by wrócić na powierzchnię - nie wiadomo skąd zawieje wiatr - niby idealnie, a jednak czegoś brak - egoistyczna egoistka - optymiści mają lepiej, wiesz ? - gdy by wszystko było tak dziecinnie proste - oby tylko on nie powiedział za dużo - chcę słuchać Twoich kłamstw i w nie wierzyć - czy potrafie zostawić Cię i nie tesknić, pytała ze łzami w oczach - dlaczego po prostu nie powiesz - odejdź x x x
![]()
#3016 |
Raczkowanie
|
próbuję otworzyć oczy, huk rozlepianych powiek wiruje mi w głowie
a myśli skakały w przeszłości myląc wspomnienie z rzeczywistością... pierwsza myśl - o matko boska, druga myśl - o ja idiotka Bo gdzie tak jak tu z wolna sączą nam się poranki? Dziury sumienia wypalone w spodenkach leniwie ciekną po szybach zachody słońca. pieprzona duma w sumie nie wiadomo skąd Powpycham w kieszenie kamienie Po szyje w chmurach po kolana w oceanach Łaziła kanałami nie szukała szczęścia jestem emocjonalną sałatką Strobo-lampą skopana myśl W monosylabach ukryty sens Kolejna zmarszczka na twarzy mojego telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
Zadomowienie
|
1. nawet nie wiem kiedy te motyle odleciały.
2. poza stęsknionymi oczami, ustami i dłońmi reszta jest zdrowa.. nawet dusza. 3. nadmierny brak jego zapachu. 4. i nie śpij więcej z dala ode mnie. marznie mi serce. 5. wszystko bym dla niego zrobiła. byłabym grzeczna przez chwilę. 6. wezmę sobie Ciebie za męża i nie oddam. co Ty na to?
#3018 |
BAN stały
|
Kiedy tańczę, niebo tańczy razem ze mną.
Kiedyś stanę na szczycie i powiem `Kocham życie. I chcę dziś pić i tańczyć aż wybuchną basy. Wsiąść w samochód, na zakręcie wypaść z trasy. A jutro zatańczę na szczycie świata. Ej, nic nie znaczy to, że mówię ci te słodkie głupstwa. Wiesz, że zawsze podobały mi się twoje usta. Mamo nie zamykaj dzisiaj drzwi, bo późno będę. Żaden melanż nie ma prawa odbyć się beze mnie. Może dziś poznam męża, jutro spróbuję go stracić. Chcę upić się i zgubić sens. Dobrze, że nie chcesz ze mną być, bo nie chcę nic na stałe. |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Raczkowanie
|
pójdziemy z torbami wypchanymi snami
Parna noc. Skandynawskie sny w pościeli z Ikei fantastyczna platoniczna. znów zagubiona w sznurówkach Banalny słońca wschód. Przewidywalny zachód. I pachniesz absurdem wstrzykuję w życie sens przeterminowanym szczęściem. śmietankowe dziecko z balu "lukier, miód- liryczne cudo" jak słow odkryć smak..? balet ślepych sytuacji "spowszedniała mi całkiem powszednosc" "nie owijaj w bawełne kota do góry ogonem" Moj Ty kochany masz cos z RYCERZA.........- zakuty łeb ![]() "I nadejdzie dzień w którym pies będzie kopał człowieka " "Od grzechu zaczął się jej świat..., a że Bóg ją stworzył,a Szatan opętał jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna, a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła, daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza, jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna, jest początkiem i końcem..." Hmmm... Cala ja... W każdym z nas istnieje wewnętrzny zegar i aby dwie osoby mogły się kochać, trzeba, by w danej chwili oba zegary pokazywały tę samą godzinę,a to nie zdarza się codziennie (...) Człowiek, który żyje intensywnie, cały czas doznaje rozkoszy. Jeżeli uprawia seks, to dlatego, że jest rozkoszą przesycony, jego kielich aż się przelewa, jest to nieuniknione, człowiek taki odpowiada na wyzwanie życia i w tym momencie – tylko w tym momencie – traci kontrolę nad sobą. '' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami? - Cała masa gówna. '' |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3020 | ||
Raczkowanie
|
Nutki moje dziękuję wam bardzo za wszystkie. Każdy opis jest wspaniały, nie odwdzięczę sie wam nigdy.
Cytat:
Cytat:
_ słyszę ją, kiedy cisza trwa, bo to jest taka moja muzyka... a ja cie proszę, Boze, zrób cos, by ulepszyc ten swiat mamo, tato, nie zostwiajcie mnie na pastwę losu czas porozrywał mnie na strzępy gó.wno z moich dobrych chęci, czas zatarł wszystkie slady życie robi kwaśną minę świat zszedł na psy ograniczajac swoje zycie do minimum. byle do następnego uderzenia serca w szmerze lisci ukryty sens pozjadałam wszystkie gwiazdy bolesnie skrobią mi teraz gardło czułaś się kiedyś podobnie? Powiedz, czy czułas sie juz tak? niewidzialne rece wyobraźni zaciskaja się kurczowo na czyms, czego pragniesz, a nie możesz tego mieć. Cały twój umysł chłonie te wyobrażenia całą powierzchnią, a serce drży z wrazenia. Czujesz, jak twoje oczy zasnuwa mgła, a w ustach zasycha. Nie myślisz- mózg objęła mgiełka wyimaginowanej euforii. Masz swiadomosć tego, ze nigdy tego nie osiagniesz, lecz nie mozesz się oprzeć pokusie marzenia. Bo wtedy marzenia są wszystkim tym, co masz. szczelnie pozamykane wszystkie drzwi do mojej duszy. i te na pietrze, piwnica i strych. nic nie ma już znaczenia, w tym świecie wyrafinowania 'na zawsze' juz umarło. odeszło na zawsze. każdy dzień jest czymś nowym. no tak, bo każdego dnia przecież boli coraz mocniej. z zalu zaciskam mocniej zęby,
bo serce mam z w gardle.
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-04-12 o 19:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
xoxo
|
złap mnie za rękę i ze mną choć, nawet pod prąd Miłość jest jak pełna lodówka...moja jest pusta. gdy będzie coś za trudne doładujemy sobie IQ kardami tak taka
#3022 |
Przyczajenie
|
Calineczka777:
A moze cos o imprezie, dyskotece? Wkoncu dzis pierwsza imprezka po poscie ![]() ![]() ![]() Prosze: szaleje w żyłach krew % dziś na melanżu nie będę śpiącą królewną . żegnaj mój rozumie, spotkamy się jutro // impreza. z kimś, gdzieś, robiąc to co zwykle % boogie 2night... potrzebuje jakiegoś powera. i nie mam na myśli redbulla (; weekendowe szaleństwo. sobotnia gorączka // imprezowo. starośc nie radośc, mlodosc nietrzeźwośc jakie spanie ?! tego nie ma dzisiaj w planie // imprezowo. lans bejbe, lans. WEEKEND - We Can D...rink. nocny odlot. twarz się śmieje, drin się leje, co się dzieje? wytrawni melanżownicy nie znają granicy xD Grooby Melanż przy ostrych decybelach Trwa noc pełna wrażeń Wiesz jak jest, wszystko dobrze a nawet lepiej W sobotnie noce z przypudrowanym nosem, jestem zakazanym owocem Wiesz ile może melanż trwać?! ;> To jest miejsce, w którym trzeba być - jeszcze wiele tu dziś może się zdarzyć Kolejka za kolejką, mocne trunki, szybkie tempo Bo pijemy dziś do bólu - my, wybrańcy tłumu Zróbmy więc imprezę, jakiej nie przeżył nikt ! Jedno wiem - wieczór będzie przegięty Na moich imprezach nikogo głowa nie boli ! Impreza u znajomych wzmocni nasze siły Ciśnienie rosnące, nigdy malejące Zimne drinki, mocno rozweselające imprezuje aż po świt. Mam nadzieję ze sobie coś wybierzesz ![]() Edytowane przez ZabijMnieWeWtorek Czas edycji: 2009-04-12 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Zakorzenienie
|
Przyjmuję pokutę i obiecuję szczerą poprawę
![]() PS. Też się cieszę ![]() Drżące spojrzenia. Co jeśli powiem, że się boję..? ![]() Mój wzrok, kiedy na Niego patrzę.. ![]() Po prostu nie chcę tęsknić. Coś, co wzbogaca świat ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3024 |
Zadomowienie
|
I jestem! <3 Mrauuu, tęskniłam. ;* Aaa wesołych świąt! ;*
Co prawda troszke spóźnione, ale szczere. <3 Wiem, że miłość to takie uczucie. Wiem, że przed tym nie można uciec. Oddychamy według reguł - wdech i wydech. Ja oddycham dzięki temu, że jest przy mnie. <3 W ułamku sekundy znikają marzenia. Są takie momenty, że ufa sie już tylko Bogu. Pamiętam to jak dziś, wiesz? Dziś to wszystko wraca.. ..i to dla mnie będzie najważniejsze, by zostawić ludziom po sobie coś więcej niż mgliste wspomninie. Tak wiele ocen wystawonych zbyt pochopnie, wiele decyzji podjętych zbyt gwałtownie. Wiesz, myślę o Tobie tak skrycie czasem. Pamiętaj, że wróc..ogarnę życie najpierw. Po raz setny odbiegam od uczuć na siłę. Ddotknij mnie i połóż rękę - tam hdzie bije niespokojne serce. Zrozum mnie i szepnij jeszcze, że będzie dobrze, że nie zostawisz mnie. Usłysz, poczuj zapach skóry - to takie drogocenne. Ofiaruj spokój i ulżyj w środku, chcę toztopić się w Twoim wzroku. <3 Rozpoczynam pościg, chcę ustami omamić Cię bez litości. ;] Czasem mówię do siebie: 'zmień coś w swoim życiu', zastanawiam się nad wszystkim w ukryciu. Przepraszam za wszystkie swoje błędy, przeraszam za wszystkie swoje słowa. Lubiła wyglądać pięknie.
Mówiła: "spóżniam się, bo chcę żebyś był dumny, trzymając mnie za rękę.
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-04-12 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Marudziara
|
Dziewczynki Mam do was wielką prośbę macie może jakieś opisy o niezdecydowaniu (faceta),i takie dające mu do myślenia .Wiem że nie udzielam się często ale jestem w wielkiej potrzebie .
Macie śliczne opisy uwielbiam was ![]() A to coś mojego: Dotknięć, w bezruchu nie wyłowię I płomień mrużonych oczu w sufit,czeszę nim me opadłe ego. Dobieram słowa pachnące lękiem Podobieństwo -Czy róznica ? W pustym domu bez dwóch ścian,świszcze biczem wściekły wiatr
#3026 |
Rozeznanie
|
* Odjechał. A ja zostałam zastygła w smutku.
* Wyprany z emocji ton. * To co przeżywam – echo przeszłości wyprane z odczuwanych niegdyś emocji. * Dusza podziurawiona jak szwajcarski ser. Że jeszcze się nie rozpadła... * Nieświadomie zmienił mnie w emocjonalną kalekę. * W końcu ile razy można czyjeś serce przepuścić przez magiel? *Nadęłam się szczęściem jak balon. * -Miłości... -Miłości... -Miłości... Ostatnie miejsce na liście życzeń w te święta... *Kumuluję w sobie chmarę nielogicznych myśli. *Świątecznym jedzeniem zapycham przestrzeń po minionym uczuciu.
#3027 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
3martyna3 - jesteś ;* ![]() _______________ wykorzystuję Cię wiesz ? - ale mówiłaś, że mnie kochasz... - naiwny jesteś. równie dobrze mogłam powiedzieć, że jestem królową angielską. też byś uwierzył ? głupi wymysł autora ? tak się składa, że najlepsze chwile swojego życia spędziłam z Tobą. kuracja uspakajająca. kazali mi pomyśleć o czymś naprawdę szczęśliwym. pomyślałam o Tobie. nie wiem czemu, obok Ciebie w moich myślach pojawił się jeszcze ktoś. i ten ktoś w żaden sposób nie przypominał mnie. wyraźnie. czy to ważne kto zawinił ? nic już nie będzie jak kiedyś. byłeś brutalny. byłeś wstanie uczucia wyprowadzić na smyczy. nigdy nie poczuć. czyli co ? serca w zeszycie nic nie znaczą ? pomalować ? od kiedy to umieszczamy na drzewach inicjały pierwszej z brzegu całkowicie obojętnej nam osoby ? wykorzeniam się. nadzieja gaśnie. skończył mi się wkład w świecy. ponadczasowi. niemożliwym było żałować wszystkiego. mamo, a jeśli będę grzeczna świat stanie się lepszy ? na poziomie. marzenia schowałam do pudełka. żeby ich nie stracić zamknęłam na kłódkę. niestety. zgubiłam klucze. chodzi o siłe. chodzi o moc. nieokiełznane uczucia.
![]() |
#3028 |
Raczkowanie
|
Chcę tylko spełniać Twoje marzenia.
Nie masz już do kąt wracać. Zaskoczyła go tym ile miała w sobie siły. Anielskie usta a szatańskie serce. Odnaleźć. Zrozumieć. Polubić. Po prostu niewystarczająco. To nie jest tak, że dla innych robimy coś dobrze. Podejdź jeśli się nie boisz. Chcę krzyczeć: jak to mogło mi się przytrafić?! Nie wiedział nikt. Nawet ona. Samobójstwo żelka. Powód: Brak sensu życia. Nie ucieknę, bo wiem że i tak wrócę. Chciałam być słońcem. Nie wiedziałam, ze wolisz mgłę. *** Chciałam ją zabić. Odcięłam jej głowę, połamałam ręce i nogi. Roztłukłam jej twarde serce i wyprułam wnętrzności. Ale ona nie chce się poddać. Wciąż gnębi mnie. pier.dolona nienawiść.
![]() |
#3029 |
Raczkowanie
|
pieprzmy to co specjaliści piszą w podręcznikach.
twoja seksualność, namiętna definicja musujący hardcore o smaku ostrych przypraw w kieliszkach czysta farmakologia błyszczy dla nas ;3 NIGDY nie zapomnę, że byliśmy razem w niebie biała wódka z lodem to ku zyciu proces. udowodnij mi, że usta są wrażliwe twój jedwabny oddech jest jak nektar dla mnie
![]() |
#3030 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zmieniłam nastawienie do tego wszystkiego. Wszystko, co się opłaca posiadać, opłaca się również, aby na to czekać. taki imprezowy : `melanż trwa
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.