|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Spróbuję
E tam,silikon daje "spektakularne" efekty, jeszcze mnie wezmą za króliczka Playboya, a ja przecież za mądra jestem
|
#3032 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tobie równeż życzę szczęścia, a przede wszystkim spokoju. Bo chyba tego Ci najbardziej trzeba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Otóż to To się ma we krwi ![]() Cytat:
, nie ma to jak swoje gniazdko) i też polecam te Garnierowe kulki |
||||||||||
|
|
|
#3033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do "przydarzania" - już przywykłam do faktu, że w moim życiu nie może być nudno . Kiedyś strasznie się zamartwiałam takimi sytuacjami, teraz biorę wszystko z humorem, bo inaczej chyba bym zwariowała
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
A ja włąśnie napadłam e-sklep housa
i kupiłam kurtkę na jesień przecenioną ze 150 na 39zł i sweterek granatowy )) i żeby dobić do darmowej wysyłki różowe długie skarpetki w groszki
|
|
#3035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dorzucę gratis jeden rozmiar od siebie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
MAgJuś jak pachnie Twój Etiaxil? Bo podejrzewam, że mój się zestarzał
|
|
|
#3036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Etiaxilu, od jak dawna go masz? Mój jest otwarty jakieś 1,5 roku i nadal jest ok
|
|
#3037 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
No nie, przegapiłam taką dyskusję
! Bossy ![]() ![]() Ja też chcę taki krem/dietę co by mi ukształtowały ciało jakie bym chciała Cytat:
No nie wiem, na razie nie mam ochoty na kupowanie staników przez net, ale na wszelki wypadek zapiszę sobie tę nazwę![]() Gratuluję Zostało już niewiele do końca roku![]() Cytat:
![]() Hej Ale fajnie, Święta przyciągają "stare" NK Wypadku bardzo współczuję, całe szczęście, że nic Tobie się nie stało Samochód się naprawi, albo wymieni. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przeczytałam o odcinaniu tłuszczu i wysyłaniu w paczce - może wymiankę ktoś chce? Bossy, przestań już bo mi głupio śmiać się przed monitorem---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- I tak dziękuję
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kurtka fajna, ja na zimę muszę kupić jakąś nową, ale jeszcze duuużo czasu mam na myślenie. Póki co w głowie mam wiosenno-letnie ciuchy
|
|
#3039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma dziwny, mocno alkoholowy zapachCytat:
|
|
|
#3040 |
|
Przyjaciółka KWC
|
No to ja życzę miłego wieczora, jak dyskusja zostanie w temacie, to ja jestem chętna na przygarnianie biustu i tłuszczu, bo brak mi własnego.
![]() Idę się pomalować, jadę do Tż a potem na imprezę.
|
|
|
|
#3041 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chętnie bym Was odwiedzała częściej, ale nie mam na to czasu . W pracy staram się chociaż podczytywać, ale nie zawsze nadążam...A propos auta, jeszcze tego samego dnia laweta zawiozła je do warsztatu. Jutro mam tam pojechać, by ustalić koszt naprawy. Niestety wszystko pójdzie z mojej kieszeni, bo AC już dawno przestałam opłacać i na samą myśl okosztach robi mi się słabo ![]() Estelko, moja kulka jest nadal ok, a co do alkoholowego zapachu, od początku był intensywny, więc może to kwestia odzwyczajenia?
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2009-04-13 o 17:12 |
|
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie dawno go nie używałam i nie wiem czy się popsuł czy nie;/ ale dziwnie pachnie.
|
|
#3043 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Clarena interesowalam sie jakis czas temu szczegolnie seria naczynkowa i po sprawdzeniu skladu dalam sobie spokoj z ta firma wiec nawet nie wiem jakie sa algi :nie: Polski Wax jest niezly i faktycznie wspomaga pielegnacje,tylko troche zabawy jest;) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Polecam za to kolorowe miki z Coastal Scents czy pigmenty z Pure Luxe-bajka:D Cytat:
Mleczko jedwabne jest super ale koniec koncem zdecydowalam,ze kupie polprodukty na Mazidlach i ukrece sama bo chce dolozyc keratyne i kilka innych rzeczy jeszcze;) Cytat:
Cytat:
A jak uzywalas zel HA?laczylas go z czyms rozumiem bo solo to on nie nadaje sie :nie: Aqualia srednia jest,w zasadzie to poza marka nie ma nic,co mogloby zwrocic uwage-nafaszerowali krem ulepszczami skladnikami zapachowymi:cool: Cytat:
Cytat:
Pink Ribbon ladnie wyglada na zdjeciach bo na skorze to typowo swinka wychodzi ;) pozbylam sie go na cale szczescie ale Pink Snowflakes jest idealny :love: poodbnie jak Raspberry Sherbet,ktorego ciezko oddac na zdjeciach ale posuzkam lepszej foty :ehem:
|
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3045 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
magnes na tłuszcz - czegóż to nie wymyślą Cytat:
jakiś fetysz może alboco ![]() Jeśli chodzi o ten spalaczo-magnes, to nie był to przypadkiem Lierac? Oni mają takie jaskrawe różowe opakowania, a Estell bodajże wspomniała, że to był różowy z zielenią to jedyny "górnopółkowiec", który mi się kojarzy w takiej kolorystyce ![]() Garniery kulki mnie nadal kuszą muszę spróbować podejrzeć pod światło ile jeszcze Rexony zostało Cytat:
) to ja służę ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
może ja mam jakąś niezwykle małą twarz Mi takie "świnki" niestraszne mam taki odcień cery, że w różowych, nawet żarówiastych różach bardzo się lubię. Szukaj fotek, szukaj, bom bardzo ciekawa EDIT: Estelko, zjadło mi cytat - zdam relację z grejpfruta za kilka dni Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2009-04-13 o 17:33 |
||||
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aqualia to jedyny krem, ktory pasuje mi w 100%. przetestowalam juz chyba wszystkie apteczne kremy. Aqualii zuzywam juz trzecia tubke, skora ciagle jest odpowiednio nawilzona. nie zamierzam go zmieniac narazie
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam i nie mogę znaleźć:/
|
|
#3048 |
|
Zadomowienie
|
To nie ja pisałam o Lieracu
, ale pamiętam ten preparat, tzn. jego reklamy i to chyba był jakiś Dior , tak mi się przynajmniej wydaje. Seria bikini była w takich biało-różowo-złotych opakowaniach. A może to był jakiś preparat z tych reklamowanych w kolorowych pismach, którego nazwy nawet nie pamiętam
|
#3049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrzucam foty RS ale ciezko uchywcic jego kolor ;/ Cytat:
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
co skora to opinia. zdziwilam sie, ze mi nie podchodzi, w koncu nie jest ani agresywny ani nic w tym stylu. ale jak widac moja skora konsekwentnie odrzuca zele, nawet gdy jest on zmieszany z olejem...
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wszystko dla kazdego..tak to juz bywa.
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
mimo wszystko zaluje, bo wiele sobie po tym specyfiku obiecywalam.
tak btw. to zawsze po nalozeniu HA na twarz mam czerwone policzki, strasznie mnie pieka i rozpalaja
|
#3053 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za fotki, Asiu
Jeśli chodzi o maseczki, to ja też dekoltu i szyi nie robię ![]() EDIT: staram się uczyć, ale jednocześnie słucham iPoda - i efekt jest taki, że zaczęłam przeglądać różne muzyczne strony, robić listy tego, co chcę ściągnąć/kupić, szukać płyt na Soulseeku... nie ma to jak umieć się skupić na pracy
My kind of love is an ugly love But it's real, and it lasts a long, long time Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2009-04-13 o 18:21 |
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
Hex ja mam Pink Ribbon i w ogóle go prawie nie widać na mojej skórze, jest tak jasny. Wczoraj nałożyłam go palcami i dał efekt bardzo naturalnych, delikatnie zaróżowionych policzków.
|
|
#3055 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to tez wazne Cytat:
![]() Cytat:
U mnie sie nie sprawdzil przez te rozowosc choc ogolnie nie mam rozowej cery i nawet minimalna ilosc nie bardzo wygladala
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
z BU 2%. tego z pantenolem jeszcze nie uzywalam...
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Nie probowalas go porownac z wersja podstawowa?bo 2% jest silna i moze nie kazda cera go toreluje poodbnie jak nie kazdy jest zadowolony gdzie jest dodatek alantoiny i pantenolu 5%
|
#3058 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3059 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
To ja zmieniam zamówienie, oszczędzę 10$, dziękuję Też wolę mocno napigmentowane, jak są delikatne, to w ogóle takich cieni nie używam, nie wiem, po co coś takiego robią A ta Bioderma to myślisz, że ma dużo tego kwasu? Dosyć daleko w składzie jest niby.... Bo ja chciałam jej używać na czoło i nos, a na nim mam naczynka wrażliwe Czemu moja twarz jest taka kapryśna? Policzki za suche, czoło tłuste i jeszcze te głupie naczynka
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam mocne postanowienie, że do końca tygodnia zrobię plan mojej pracy licencjackiej, ale znając życie znów będę sobie wynajdywać jakieś inne "ważniejsze" rzeczy do roboty i nie napiszę ani pół zdania No chyba, że się zawezmę....muszę się zawziąć w sobie ![]() Żegnam się już, muszę sie przyszykować na jutro do pracy. A potem obejrzę Epokę lodowcową i do spania, bo jutro trzeba wstać przed 6. Miłego wieczorku
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

Hosenka i Gaja zachwycały to kupiłam i teraz tylko jej używam
. Dlatego dopiero dziś mam okazję, tak więc życzę Wam na resztę świątecznego dnia dużo radości 
najbardziej kusi mnie właśnie żurawina i spirulina. Hmm, czy Bielenda też jest w formie proszku do samodzielnego zmieszania? Bo wszędzie podają jej ilość w ml, a Ziaję w g?
No nie wiem, na razie nie mam ochoty na kupowanie staników przez net, ale na wszelki wypadek zapiszę sobie tę nazwę
Samochód się naprawi, albo wymieni.

to ten krem nakladany na biust mial jakis magnes w sobie ze przyciagal tluszcz z ud?
jakiś fetysz może alboco 
) to ja służę