|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o kapeluszach, znikających królikach i puderkach Dimiti
Cytat:
na all bezowe sa za 219zl z wysylka na tru ze znizka ok 150zl.... na ebayu tez sie nie oplaca! a kiedys mozna bylo je kupic za rowne 97zl!a wlasnie mi sie spodobala jeszcze terracotta guerlaina
|
|
|
#1082 | ||
|
Zakorzenienie
|
no to tez powiedzialam, ze Ty kolekcjonerka jestes
![]() Cytat:
Cytat:
... ale ja 100% amatorka jestem dokladnie moja jutrzejsza wycieczke szlag trafil ... przypomnialo sie mojemu szczesciu, ze Stuttgart ma yyy... jakby to przetlumaczyc... strefy dla ochrony srodowiska i bez plakietki na szybie nie pojedziemy ... i jak sie uda to pojedziemy w srode ehhh...
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze cos wygrasz i bedzie na kulaski ?do srody blisko to nie masz sie co smucic jeden dzien dluzej na wizazu i na pogawetkach o kulkach, brazerach, rozswietlaczach i blyszczykach![]()
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
siedze na wizazu i czytam recenzje Givenchy pryzmy sypkie ma któraś ??
kompletnie zapomniałam o tej marce bo oczywiscie Givenchy ani w douglas ani marionnaud nie ma ,wiec nie mam gdzie testować ,a w ciemno nie kupuje , a recenzje sa bardzo przychylne . moze zamiast kulek ?
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam pryzmy ale prasowane i u mnie sie wogole nie sprawdzily
![]() wypatrzylam kolejne dwa fever glossy! ![]() jezeli sie okaze ze 324 bardzopodobny do temptinga to go skreslam z listy i tak bede chciala ino 3-4 ![]()
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na temat pryzm sie nie bede chyba wypowiadac
... nie zebym ich nie lubila... wlasciwie nie wiem bo ich nie dostalam ![]() Kicia z tego co pamietam Lila ma sypkie... i chyba je lubi bo pamietam rozpacz po "zepsuciu" jednych... ale ogolnie to one z tego samego gatunku co kulki... trudno dostepne, drogie i malo widoczne hehe... Dimiti az tak dobra to nie jestem zeby wysylac ... ale milo mi, ze sie podobaja
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Haloooooo Kochane..
No jak mnie nie ma to tu zawsze tak głośno i gwarno Dziś spędzilam suuper dzień w Edynburgu mamy piękna pogode ale niestety nad morzem jeszcze bardzo wietrznie :/Destiuchno ja już Twe fotusie widziałam i śliniłam się wiele razy a Dimiti poddała naprawde suuper pomysł- wysyłaj na konkurs No właśnie też głowie się nad meteorkami beig chic ale chyba ostatnio zapał mi już spadł mam pink fresh ale za kurczaczka pieczonego żadnego efektu nie widzę jak juz kiedys pisalam, zastanawiam sie czy to nie jest zwykły chwyt marketingowy.. Zas pryzmy sypkie Givenchy kocham !!! Są cuuudowne ![]() Z sypańców mam Guerlain les voilettes, EL lucidity, Lancome ale bezapelacyjnie pierwsze miejsce zajmują Prisme Givenchy zostawiając konkurencje daleko w tyle dlatego szczerze polecam Co się tyczy prasowanych pryzemek to są fatalne szkoda na nie kaski |
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... zeby mnie zywcem zjedli ![]() a na dobranoc moje ulubione krowki ... i spac ide bo rano trzeba sie udac na poszukiwanie naklejki ... ehhh
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile brały śliczne modelki za sesje ![]() Dlaczego nie chcesz wysłać........ przecież masz tyle pięknych fotek |
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, ze piekne bo szkockie
... a pozowaly z wlasnej woli, widocznie mialy juz wszystko co potrzebowaly hihi...
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
![]() I ja tez biegne powoli do łóżka... zmęczył mnie ten dzień |
|
|
|
#1092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec nie marudz bo my chcemy widziec Twoje fotki w National Geographic !Cytat:
fresh chyba nie uzywasz na cala buzke ? najlepsze opinie ma zawsze beige chic i najwiecej osob widzi efekt po nich a na meteorytki jest zawsze popyt i albo ktos zaraz odkupi albo na wymiance opylisz za jakis brazer Diora ?ano wlasnie! Kupilam brazer Diora 030 ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16969 ![]() ciesze sie jak mysz do sera
|
|
|
#1093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dimiti dobrze gada.. vodki jej dać ![]() Cytat:
![]() Ciesz się ciesz... fajowy zakup gratulejszyn A ja na tego zająca poszalałam.. niby na odwyku kosmetycznym jestem ale razem z TZ zakupilismy male bajerki dla Niuni zaopatrzyłam się jeszcze w bronzer diora sun couture 002 i dolce vite bo mnie się kończy już ... troszkę żem rozczarowana tym diorem, niestety nie zachwycił mnie więc poszukiwania idealnego bronzera w trakcie ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-04-14 o 12:17 |
||
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero dzisiaj weszlam na chwile na wizaz, bo piesek pochlania moj caly czas. Jest tak slodki i kochany, ze cala rodzina oszalala na jego punkcie, a tz okrzyknal go swoim chrzesniakiem
Nie ma osoby na ulicy ktora by mnie nie zaczepila dzis bylismy u weta, tez sie nie mogli nacieszyc, ze taki sliczny Rozkocha taka i pieszczoch, ze szok Jak bede miala zdjecia zgrane to wkleje![]() Desti, Twoje zdjecia cudo! Popieram dziewczyny, national geographic Zainteresowal mnie jeszcze Two jgust muzyczny![]() Tymczasem lece do mojego malenstwa, bo juz pora karmienia Pozdrawiam Was, a moja nieobecnosc na wizazu sponsoruje moja psinka Mam usprawiedliwienie Z reszta i tak nikt nie teskni
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ opije i wykorzystam!![]() brazerek ladnie wyglada, co z nim nie tam ? ogladalam dzisiaj w marrionaud terracotte guerlaina i tez ma calkiem ladne odcienie no a TZ powiedzial ze polowe na meteorytki mi da (stwierdzil ze bidulke wspomoze polowa, bo ciagle chce chyba ten tel kupic mi i jakis ciuch albo co )ulinko widzialam fever glossa Arizona Peach! 338 ale calkiem ciekawy bede musiala tam wrocicCytat:
|
|
|
#1096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. jak to nie tęskni.. ![]() Cytat:
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-04-14 o 19:59 |
||
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Halooo halo babeczki
![]() u mnie dziś taki upał , że w ogóle to zdezorientowana jestem mało co sie nie rozpłynełam a wracałam pieszo, zajęło mi to 50 min... jestem z siebie dumna trzeba jakis rower, a ja nie lubic sama szosować , a nikt nie chce sie poświęcić ,ehhh .strasznie sie napaliłam na te pryzmy , tylko skąd kurde flaczek je wytrzasnąć , ze tez te salony zła nie posiadają givenchy no kurde
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie tak myślę
a Twój kiedy dotrze??Cytat:
lila je koooocha ![]() ...mam nadzieje że i Tobie przypasują A nie myślałaś zakupić na allegro?? Delicate Beige 02 uniwersalne dla wszystkich choć jest w nich jeden taki za bardzo jaśniutki.. zaś 03 sweet caramel są piękne, fajniutkie dla średniej karnacji Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-04-14 o 20:52 |
|
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na początku maja wybieram sie z kolezanką do gdańska pobuszować po sklepach , w sumie te wszystkie marki mamy tez u siebie ,ale tam jest inna atmosfejra no i sephorka i body shop i coffee heaven i pomyslalam ,ze obczaje je w sephorze i zamówie wtedy na all , a w ogole to szkoda ,ze douglas nie ma givenchy bo mam kupony rabatowe na 2x40 zł wiec wtedy byłoby cacy ![]() mysle ze uniwersalne 02 chyba beda najlepsze bo ja zimą taka opalona to nie jestem
|
|
#1101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama tez nie lubie![]() Cytat:
zamowilam jeszcze miniaturke brazera estee laudera i puder sypki biothermu ale cos nie dochodzi
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie dimiti , miaturka brązera tego bronze goddess ?? kupiłam go w douglasie za 35 zł
az zal było nie wziać , w sumie miaturka tez super bo ten duży talerz to na 20lat by chyba starczył ![]() dimiti dawaj na rower , ja na północy , Ty na południu ... to gdzie sie spotkamy ? w centrum hehehe
|
#1103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewcynki jakie są Wasze ukochane bronzerki?? porazka nic mi sie nie podobuje
|
||
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
boshhh ja jestem strasznie uzależniona od takich kawowych wypadów uwielbiam i kocham kawke na wszystkie sposoby
a co do brązerków to jest jakas porażka bo ja na brązer idealny jeszcze nie trafiłam ... narazie zawiesiłam poszukiwania brazerów bo nie mam szczescia do nich ,zazwyczaj wszystko na mnie wpada w pomarańcz wrrrrr , poszukuje wszystkiego co jest rózem i rozswietlaczem , a z brązerków to lubie hmmm róż chanela w odcieniu wlasnie takim brązującym (fandango 57 ), narazie mi wystarcza
|
#1105 | |||
|
Zakorzenienie
|
aaaaaa...
w takim razie jeszcze raz bry wieczor dziewczynki ... a dzis przy okazji pobytu w wielkim miescie... polatalam po sklepach, zjedlismy pysznosci i zaliczylismy kino heheco do brazerow to jak na razie najlepiej smuzy mi zwykly z Loreal (dwukolorowy) i kuleczki z Artdeco... na mocniejsza opalenizne czeka Chanelek ale to sobie jeszcze poczeka hihi... w kazdym razie przynajmniej nie robi cegly ... ja nie wiem co w tym jest ale te markowe maja czesto strasznie dziwne odcienie i za nic mnie potrafie sobie dopasowac... szczegolnie wlasnie diorowe brazery ![]() Cytat:
![]() ja sie dzis rozpieszczalam ale jakos nie mialam ochote na mazidla... stalam sie za to szczesliwa posiadaczka kolejnych szpilek Buffalo... tamte jeszcze nie doszly ... chox maja jeszcze czas bo termin byl do konca kwietnia. gratulacje... niech Ci dobrze sluzy Cytat:
... zwierzeta sa bardziej naturalne a widoki same z siebie piekne az dech zapiera Cytat:
... a moje zainteresowania muzyczne sa dosc spore... do roznych "czynnosci" rozna muzyka ... w tym przypadku zafascynowaly mnie glosy Amy Lee, Tarji Turunen i najbardziej Sharon den Adel... nic tak dobrze mnie nie doprowadza rano do pionu jak dobra muzyka w aucie a pieska podrap ode mnie za uszkiem
|
|
#1106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiecie jakie sa sliczne te zlote drobinki w tym brazerku guerlaina! rozpackalam sobie na rece go i tak mi sie slicznie tla![]() moj ukochany brazerek to narazie elizabeth arden ten paskowany ![]() Cytat:
heh moja siostra przywiozla samoopalacz z avene czy jakos tak i sie nim wypackalam i teraz to wogole wygladam wlasnie trzymac kciuki! a co do zwierzat to one sa idealne ![]() tak wogole to kuzyn sie na dole awanturowal, ciotka zadzwonila do nas domofonem, zeby ojciec zadzwonil na policje bo on wzial jej tel. No to ojciec zadzwonil na policje juz z 40 min temu, ale najlepsze jest to ze ledwo zadzwonil a tam cisza na dole ![]() desti zdjecia szpilek beda?
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już tu nazwe i linka prosze No właśnie nigdzie nie widziałam juz tych paskowatych ardenków czytałam o nim Twoją opinie na KWC- ładnie go tam wychwaliłaś Ale Wy macie z tym 'oszołomem' zróbmy jakąś zasadzke na niego.. wystraszmy a może ucieknie gdzie pieprz rośnie |
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Haloooo... gdzie moje kobitki
![]() Z godzinke temu dowiedziałam się że nie odbędzie się you can dance ze względu na Żałobe Narodową... dla mnie to troszkę dziwaczne bo według tego powinni wszystkie programy, seriale, filmy zawiesić i puszczac programy a'la 'łączmy się w cierpieniu'...
|
|
|
|
#1109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja sie boje ze predzej sobie zrobie krzywde![]() ![]() na ebayu bylo go pelno i to w dosc fajnych cenach dzisiaj mi nawet kolezanka powiedziala, ze mam ladny brazer![]() sa dwa rodzaje tych guerlanikow, wlozylam do torebki na KWC ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...brazujacy.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ydratante.html ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
zamiast tego dadza cos innego, a jakby nie bylo jest wiele programow i jak ktos chce ogladac komedie to oglada nawet na dvd
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
A od kiedy Ty masz tego guerlainka?? Jakiś świeży zakup??
Ja mam tego z drugiego linka ale za jasny jest. Ja tam na ebayu guerlain i givenchy praktycznie nie spotykam Może dlatego że od razu loguje mnie na angielski wizaz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

no to jak ja mam swoje wkleic amatorskie jak tu takim profesjonalizmem powiało 
gratuluje
)a ze sie wybieram w wakacje to moze za 36,5 nabędę , to ok 160 zł w sumie nie dużo ,ale jeszcze nie wiem ... męczą mnie ,nie powiem ,ale jak kupie i stwierdze ,ze efekt jest zaden ...to mnie chyba krew zaleje 
a kiedys mozna bylo je kupic za rowne 97zl!

... przypomnialo sie mojemu szczesciu, ze Stuttgart ma yyy... jakby to przetlumaczyc... strefy dla ochrony srodowiska i bez plakietki na szybie nie pojedziemy
-> co sroce w oko wpadnie
jeden dzien dluzej na wizazu
kompletnie zapomniałam o tej marce bo oczywiscie Givenchy ani w douglas ani marionnaud nie ma ,wiec nie mam gdzie testować ,a w ciemno nie kupuje , a recenzje sa bardzo przychylne
... nie zebym ich nie lubila... wlasciwie nie wiem bo ich nie dostalam 

zróbmy jakąś zasadzke na niego.. wystraszmy a może ucieknie gdzie pieprz rośnie