Wątek o kapeluszach, znikających królikach i puderkach Dimiti - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-13, 19:47   #1081
dimiti
Zakorzenienie

Dot.: Wątek o kapeluszach, znikających królikach i puderkach Dimiti

Cytat:
Napisane przez kicia555 Pokaż wiadomość
o kurde ale zdjęcia... wow no to jak ja mam swoje wkleic amatorskie jak tu takim profesjonalizmem powiało gratuluje

a co do meteorków to sprawdziłam na stronie duty free (nawet nie wiedziałam ze jest taka możliwosc wiec teraz siedze i robie spis co ile kosztuje i ile mam kasy nazbierać)a ze sie wybieram w wakacje to moze za 36,5 nabędę , to ok 160 zł w sumie nie dużo ,ale jeszcze nie wiem ... męczą mnie ,nie powiem ,ale jak kupie i stwierdze ,ze efekt jest zaden ...to mnie chyba krew zaleje tak w ogole to takie snobistyczne są te kulki
luksus trzeba miec a co! na all bezowe sa za 219zl z wysylka na tru ze znizka ok 150zl.... na ebayu tez sie nie oplaca! a kiedys mozna bylo je kupic za rowne 97zl!

a wlasnie mi sie spodobala jeszcze terracotta guerlaina
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-13, 19:49   #1082
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
nawet jak nie bede uzywala
no to tez powiedzialam, ze Ty kolekcjonerka jestes

Cytat:
ale masz zdjatka...w Alpy chce! i nad morze pobawic sie ze zwierzatkami!
sama wszystkie zdjecia zrobilas;>?
sama ... na kompie mam pare tysiecy wiecej hihi

Cytat:
o kurde ale zdjęcia... wow no to jak ja mam swoje wkleic amatorskie jak tu takim profesjonalizmem powiało gratuluje
dziekuje ... ale ja 100% amatorka jestem

Cytat:
tak w ogole to takie snobistyczne są te kulki
dokladnie

moja jutrzejsza wycieczke szlag trafil ... przypomnialo sie mojemu szczesciu, ze Stuttgart ma yyy... jakby to przetlumaczyc... strefy dla ochrony srodowiska i bez plakietki na szybie nie pojedziemy , bo mnie to bedzie tyle co kukli kosztowac (jak nas zlapia) pfff... no i musimy jutro poszukac gdzie ta cholerna naklejke mozna kupic ... i jak sie uda to pojedziemy w srode ehhh...
desti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-13, 20:17   #1083
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
no to tez powiedzialam, ze Ty kolekcjonerka jestes

sama ... na kompie mam pare tysiecy wiecej hihi

dziekuje ... ale ja 100% amatorka jestem
dokladnie
moja jutrzejsza wycieczke szlag trafil ... przypomnialo sie mojemu szczesciu, ze Stuttgart ma yyy... jakby to przetlumaczyc... strefy dla ochrony srodowiska i bez plakietki na szybie nie pojedziemy , bo mnie to bedzie tyle co kukli kosztowac (jak nas zlapia) pfff... no i musimy jutro poszukac gdzie ta cholerna naklejke mozna kupic ... i jak sie uda to pojedziemy w srode ehhh...
to powinnas te zdjecia na jakis konkurs wyslac albo co! moze cos wygrasz i bedzie na kulaski?

do srody blisko to nie masz sie co smucic jeden dzien dluzej na wizazu i na pogawetkach o kulkach, brazerach, rozswietlaczach i blyszczykach
Stary 2009-04-13, 21:03   #1084
kicia555
Zakorzenienie

siedze na wizazu i czytam recenzje Givenchy pryzmy sypkie ma któraś ?? kompletnie zapomniałam o tej marce bo oczywiscie Givenchy ani w douglas ani marionnaud nie ma ,wiec nie mam gdzie testować ,a w ciemno nie kupuje , a recenzje sa bardzo przychylne . moze zamiast kulek ?

GALAXIA
Istanbul lover

kicia555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-13, 21:08   #1085
dimiti
Zakorzenienie

ja mialam pryzmy ale prasowane i u mnie sie wogole nie sprawdzily

wypatrzylam kolejne dwa fever glossy!
jezeli sie okaze ze 324 bardzopodobny do temptinga to go skreslam z listy i tak bede chciala ino 3-4
Stary 2009-04-13, 22:06   #1086
desti
Zakorzenienie

Ja na temat pryzm sie nie bede chyba wypowiadac ... nie zebym ich nie lubila... wlasciwie nie wiem bo ich nie dostalam

Kicia z tego co pamietam Lila ma sypkie... i chyba je lubi bo pamietam rozpacz po "zepsuciu" jednych... ale ogolnie to one z tego samego gatunku co kulki... trudno dostepne, drogie i malo widoczne hehe...

Dimiti az tak dobra to nie jestem zeby wysylac ... ale milo mi, ze sie podobaja
Stary 2009-04-13, 23:17   #1087
thelila
Zakorzenienie

Haloooooo Kochane..

No jak mnie nie ma to tu zawsze tak głośno i gwarno
Dziś spędzilam suuper dzień w Edynburgu uwielbiam klimat tego miasta.. czuje się jak w Krakowie tylko dodatkowo kobzy w tle mamy piękna pogode ale niestety nad morzem jeszcze bardzo wietrznie :/

Destiuchno ja już Twe fotusie widziałam i śliniłam się wiele razy a Dimiti poddała naprawde suuper pomysł- wysyłaj na konkurs

No właśnie też głowie się nad meteorkami beig chic ale chyba ostatnio zapał mi już spadł mam pink fresh ale za kurczaczka pieczonego żadnego efektu nie widzę jak juz kiedys pisalam, zastanawiam sie czy to nie jest zwykły chwyt marketingowy..

Zas pryzmy sypkie Givenchy kocham !!! Są cuuudowne
Z sypańców mam Guerlain les voilettes, EL lucidity, Lancome ale bezapelacyjnie pierwsze miejsce zajmują Prisme Givenchy zostawiając konkurencje daleko w tyle dlatego szczerze polecam
Co się tyczy prasowanych pryzemek to są fatalne szkoda na nie kaski
thelila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-13, 23:32   #1088
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thelila Pokaż wiadomość
Destiuchno ja już Twe fotusie widziałam i śliniłam się wiele razy a Dimiti poddała naprawde suuper pomysł- wysyłaj na konkurs
nie nie... nigdzie ich nie wysle ... zeby mnie zywcem zjedli

a na dobranoc moje ulubione krowki ... i spac ide bo rano trzeba sie udac na poszukiwanie naklejki ... ehhh
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bild 008g.jpg (68,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bild 062.jpg (66,2 KB, 4 załadowań)
Stary 2009-04-13, 23:37   #1089
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
a na dobranoc moje ulubione krowki ... i spac ide bo rano trzeba sie udac na poszukiwanie naklejki ... ehhh
O żesz krówisie bombowe ile brały śliczne modelki za sesje

Dlaczego nie chcesz wysłać........ przecież masz tyle pięknych fotek Do odważnych świat należy, nawet jeśli ktoś niby skrytykuje Twoją fotke to po pierwsze może będą to cenne uwagi, które doprowadzą Cię do pełnego profesjonalizum a po drugie i tak Cię nikt nie zna...
Stary 2009-04-13, 23:40   #1090
desti
Zakorzenienie

Cytat:
O żesz krówisie bombowe ile brały śliczne modelki za sesje
pewnie, ze piekne bo szkockie ... a pozowaly z wlasnej woli, widocznie mialy juz wszystko co potrzebowaly hihi...
Stary 2009-04-13, 23:43   #1091
thelila
Zakorzenienie

I ja tez biegne powoli do łóżka... zmęczył mnie ten dzień
Stary 2009-04-14, 01:06   #1092
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na temat pryzm sie nie bede chyba wypowiadac ... nie zebym ich nie lubila... wlasciwie nie wiem bo ich nie dostalam

Kicia z tego co pamietam Lila ma sypkie... i chyba je lubi bo pamietam rozpacz po "zepsuciu" jednych... ale ogolnie to one z tego samego gatunku co kulki... trudno dostepne, drogie i malo widoczne hehe...

Dimiti az tak dobra to nie jestem zeby wysylac ... ale milo mi, ze sie podobaja
jak Ty ich nie wyslesz to ja sie pod Ciebie podszyje i wysle:P znajde jakis konkurs! jak ja dostalam wyroznienie za wiersze i zdjecia na ogolnopolskim to Ty bys spokojnie wygrala za same zdjecia! wiec nie marudz bo my chcemy widziec Twoje fotki w National Geographic !

Cytat:
Haloooooo Kochane..

No jak mnie nie ma to tu zawsze tak głośno i gwarno
Dziś spędzilam suuper dzień w Edynburgu uwielbiam klimat tego miasta.. czuje się jak w Krakowie tylko dodatkowo kobzy w tle mamy piękna pogode ale niestety nad morzem jeszcze bardzo wietrznie :/

No właśnie też głowie się nad meteorkami beig chic ale chyba ostatnio zapał mi już spadł mam pink fresh ale za kurczaczka pieczonego żadnego efektu nie widzę jak juz kiedys pisalam, zastanawiam sie czy to nie jest zwykły chwyt marketingowy..

Zas pryzmy sypkie Givenchy kocham !!! Są cuuudowne
Z sypańców mam Guerlain les voilettes, EL lucidity, Lancome ale bezapelacyjnie pierwsze miejsce zajmują Prisme Givenchy zostawiając konkurencje daleko w tyle dlatego szczerze polecam
Co się tyczy prasowanych pryzemek to są fatalne szkoda na nie kaski
trzeba kupic beige chic! fresh chyba nie uzywasz na cala buzke?
najlepsze opinie ma zawsze beige chic i najwiecej osob widzi efekt po nich nie zebym kusila....no ale trzeba sie rozpieszczac! a na meteorytki jest zawsze popyt i albo ktos zaraz odkupi albo na wymiance opylisz za jakis brazer Diora?

ano wlasnie!
Kupilam brazer Diora 030
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16969

ciesze sie jak mysz do sera
Stary 2009-04-14, 12:04   #1093
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
jak Ty ich nie wyslesz to ja sie pod Ciebie podszyje i wysle:P znajde jakis konkurs! jak ja dostalam wyroznienie za wiersze i zdjecia na ogolnopolskim to Ty bys spokojnie wygrala za same zdjecia! wiec nie marudz bo my chcemy widziec Twoje fotki w National Geographic !
A no właśnie chcemy widzieć Twoje foteczki w Nationalku albo nam zrobisz foteczki do Elle albo Vouge
Dimiti dobrze gada.. vodki jej dać
Cytat:
trzeba kupic beige chic! fresh chyba nie uzywasz na cala buzke?
najlepsze opinie ma zawsze beige chic i najwiecej osob widzi efekt po nich nie zebym kusila....no ale trzeba sie rozpieszczac! a na meteorytki jest zawsze popyt i albo ktos zaraz odkupi albo na wymiance opylisz za jakis brazer Diora?

ano wlasnie!
Kupilam brazer Diora 030
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16969

Nie ważne jak stosuje.. i tak go nie widać

Ciesz się ciesz... fajowy zakup gratulejszyn

A ja na tego zająca poszalałam.. niby na odwyku kosmetycznym jestem ale razem z TZ zakupilismy male bajerki dla Niuni zaopatrzyłam się jeszcze w bronzer diora sun couture 002 i dolce vite bo mnie się kończy już ... troszkę żem rozczarowana tym diorem, niestety nie zachwycił mnie więc poszukiwania idealnego bronzera w trakcie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dior1.jpg (10,6 KB, 1 załadowań)

Edytowane przez thelila
Czas edycji: 2009-04-14 o 12:17
Stary 2009-04-14, 17:09   #1094
ulinkaaa
Zakorzenienie

Dopiero dzisiaj weszlam na chwile na wizaz, bo piesek pochlania moj caly czas. Jest tak slodki i kochany, ze cala rodzina oszalala na jego punkcie, a tz okrzyknal go swoim chrzesniakiem Nie ma osoby na ulicy ktora by mnie nie zaczepila dzis bylismy u weta, tez sie nie mogli nacieszyc, ze taki sliczny Rozkocha taka i pieszczoch, ze szok Jak bede miala zdjecia zgrane to wkleje

Desti, Twoje zdjecia cudo! Popieram dziewczyny, national geographic Zainteresowal mnie jeszcze Two jgust muzyczny

Tymczasem lece do mojego malenstwa, bo juz pora karmienia Pozdrawiam Was, a moja nieobecnosc na wizazu sponsoruje moja psinka Mam usprawiedliwienie Z reszta i tak nikt nie teskni
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-14, 17:34   #1095
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
A no właśnie chcemy widzieć Twoje foteczki w Nationalku albo nam zrobisz foteczki do Elle albo Vouge
Dimiti dobrze gada.. vodki jej dać

Nie ważne jak stosuje.. i tak go nie widać

Ciesz się ciesz... fajowy zakup gratulejszyn

A ja na tego zająca poszalałam.. niby na odwyku kosmetycznym jestem ale razem z TZ zakupilismy male bajerki dla Niuni zaopatrzyłam się jeszcze w bronzer diora sun couture 002 i dolce vite bo mnie się kończy już ... troszkę żem rozczarowana tym diorem, niestety nie zachwycił mnie więc poszukiwania idealnego bronzera w trakcie

to dac! TZ opije i wykorzystam!
brazerek ladnie wyglada, co z nim nie tam?
ogladalam dzisiaj w marrionaud terracotte guerlaina i tez ma calkiem ladne odcienie chyba zakupie no a TZ powiedzial ze polowe na meteorytki mi da (stwierdzil ze bidulke wspomoze polowa, bo ciagle chce chyba ten tel kupic mi i jakis ciuch albo co)

ulinko widzialam fever glossa Arizona Peach! 338 w opakowaniu taki roz z brzoskwinia na ustach lekko rozjasnia ale nie zdazylam sie przygladnac dokladniej! ale calkiem ciekawy bede musiala tam wrocic

Cytat:
Napisane przez ulinkaaa Pokaż wiadomość
Dopiero dzisiaj weszlam na chwile na wizaz, bo piesek pochlania moj caly czas. Jest tak slodki i kochany, ze cala rodzina oszalala na jego punkcie, a tz okrzyknal go swoim chrzesniakiem Nie ma osoby na ulicy ktora by mnie nie zaczepila dzis bylismy u weta, tez sie nie mogli nacieszyc, ze taki sliczny Rozkocha taka i pieszczoch, ze szok Jak bede miala zdjecia zgrane to wkleje

Desti, Twoje zdjecia cudo! Popieram dziewczyny, national geographic Zainteresowal mnie jeszcze Two jgust muzyczny

Tymczasem lece do mojego malenstwa, bo juz pora karmienia Pozdrawiam Was, a moja nieobecnosc na wizazu sponsoruje moja psinka Mam usprawiedliwienie Z reszta i tak nikt nie teskni
no to foteczki musza byc obowiazkowo bo ciatki chca oczy nacieszyc
Stary 2009-04-14, 19:11   #1096
thelila
Zakorzenienie

Cytat:

Alez cuuudnie...czekamy na fotki Maluszka
P.S. jak to nie tęskni..
Cytat:
to dac! TZ opije i wykorzystam!
brazerek ladnie wyglada, co z nim nie tam?
No basz ładnie wygląda, marzyłam o tej paletce i napatrzec się nie mogłam ale na skórze jest taki pomarańczowy że szok

Edytowane przez thelila
Czas edycji: 2009-04-14 o 19:59
Stary 2009-04-14, 20:33   #1097
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Alez cuuudnie...czekamy na fotki Maluszka
P.S. jak to nie tęskni..

No basz ładnie wygląda, marzyłam o tej paletce i napatrzec się nie mogłam ale na skórze jest taki pomarańczowy że szok
oj szkoda.... wystawic na targowisku!
Stary 2009-04-14, 20:46   #1098
kicia555
Zakorzenienie

Halooo halo babeczki
u mnie dziś taki upał , że w ogóle to zdezorientowana jestem mało co sie nie rozpłynełam a wracałam pieszo, zajęło mi to 50 min... jestem z siebie dumna serio to bardzo mało ruchu mam trzeba jakis rower, a ja nie lubic sama szosować , a nikt nie chce sie poświęcić ,ehhh .

strasznie sie napaliłam na te pryzmy , tylko skąd kurde flaczek je wytrzasnąć , ze tez te salony zła nie posiadają givenchy no kurde

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-14, 20:51   #1099
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
oj szkoda.... wystawic na targowisku!
No właśnie tak myślę a Twój kiedy dotrze??
Cytat:
Halooo halo babeczki
u mnie dziś taki upał , że w ogóle to zdezorientowana jestem mało co sie nie rozpłynełam a wracałam pieszo, zajęło mi to 50 min... jestem z siebie dumna serio to bardzo mało ruchu mam trzeba jakis rower, a ja nie lubic sama szosować , a nikt nie chce sie poświęcić ,ehhh .

strasznie sie napaliłam na te pryzmy , tylko skąd kurde flaczek je wytrzasnąć , ze tez te salony zła nie posiadają givenchy no kurde
Pryzmy są cacy piękne cudowne lila je koooocha
...mam nadzieje że i Tobie przypasują

A nie myślałaś zakupić na allegro?? Delicate Beige 02 uniwersalne dla wszystkich choć jest w nich jeden taki za bardzo jaśniutki.. zaś 03 sweet caramel są piękne, fajniutkie dla średniej karnacji (tender sun 04 to juz za ciemne)..

Edytowane przez thelila
Czas edycji: 2009-04-14 o 20:52
Stary 2009-04-14, 21:08   #1100
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:

A nie myślałaś zakupić na allegro?? Delicate Beige 02 uniwersalne dla wszystkich choć jest w nich jeden taki za bardzo jaśniutki.. zaś 03 sweet caramel są piękne, fajniutkie dla średniej karnacji (tender sun 04 to juz za ciemne)..
no właśnie zostaje mi raczej allegro , bo ebay i truskawa nie wchodzą w gre , ewentualnie jeszcze duty free ,ale to dopiero lipiec a ja pewnie nie wytrzymam do tego czasu na początku maja wybieram sie z kolezanką do gdańska pobuszować po sklepach , w sumie te wszystkie marki mamy tez u siebie ,ale tam jest inna atmosfejra no i sephorka i body shop i coffee heaven i pomyslalam ,ze obczaje je w sephorze i zamówie wtedy na all , a w ogole to szkoda ,ze douglas nie ma givenchy bo mam kupony rabatowe na 2x40 zł wiec wtedy byłoby cacy
mysle ze uniwersalne 02 chyba beda najlepsze bo ja zimą taka opalona to nie jestem

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-14, 21:14   #1101
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Halooo halo babeczki

ja bym z Toba pojezdzila sama tez nie lubie

Cytat:

moj w sumie chyba niedlugo powinien byc zamowilam jeszcze miniaturke brazera estee laudera i puder sypki biothermu ale cos nie dochodzi
Stary 2009-04-14, 21:19   #1102
kicia555
Zakorzenienie

o właśnie dimiti , miaturka brązera tego bronze goddess ?? kupiłam go w douglasie za 35 zł az zal było nie wziać , w sumie miaturka tez super bo ten duży talerz to na 20lat by chyba starczył
dimiti dawaj na rower , ja na północy , Ty na południu ... to gdzie sie spotkamy ? w centrum hehehe

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-14, 21:24   #1103
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie zostaje mi raczej allegro , bo ebay i truskawa nie wchodzą w gre , ewentualnie jeszcze duty free ,ale to dopiero lipiec a ja pewnie nie wytrzymam do tego czasu na początku maja wybieram sie z kolezanką do gdańska pobuszować po sklepach , w sumie te wszystkie marki mamy tez u siebie ,ale tam jest inna atmosfejra no i sephorka i body shop i coffee heaven i pomyslalam ,ze obczaje je w sephorze i zamówie wtedy na all , a w ogole to szkoda ,ze douglas nie ma givenchy bo mam kupony rabatowe na 2x40 zł wiec wtedy byłoby cacy
mysle ze uniwersalne 02 chyba beda najlepsze bo ja zimą taka opalona to nie jestem
Uwielbiam kawowo zakupowe psiapsiułkowe wypady
Cytat:
ja bym z Toba pojezdzila sama tez nie lubie

moj w sumie chyba niedlugo powinien byc zamowilam jeszcze miniaturke brazera estee laudera i puder sypki biothermu ale cos nie dochodzi
Tę miniaturkę ma moja psiapsióła i bardzo sobie chwali..
Dziewcynki jakie są Wasze ukochane bronzerki?? porazka nic mi sie nie podobuje
Stary 2009-04-14, 21:44   #1104
kicia555
Zakorzenienie

boshhh ja jestem strasznie uzależniona od takich kawowych wypadów uwielbiam i kocham kawke na wszystkie sposoby
a co do brązerków to jest jakas porażka bo ja na brązer idealny jeszcze nie trafiłam ... narazie zawiesiłam poszukiwania brazerów bo nie mam szczescia do nich ,zazwyczaj wszystko na mnie wpada w pomarańcz wrrrrr , poszukuje wszystkiego co jest rózem i rozswietlaczem , a z brązerków to lubie hmmm róż chanela w odcieniu wlasnie takim brązującym (fandango 57 ), narazie mi wystarcza

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-14, 21:51   #1105
desti
Zakorzenienie

aaaaaa... ... napisalam odpowiedzi i chcialam zmniejszyc okno i co zrobilam... zamknelam... wszystko poszlo sie ptasic

w takim razie jeszcze raz

bry wieczor dziewczynki ... naklejka kupiona ... wiec jutro bladym switem wyruszam na wycieczke ... a dzis przy okazji pobytu w wielkim miescie... polatalam po sklepach, zjedlismy pysznosci i zaliczylismy kino hehe

co do brazerow to jak na razie najlepiej smuzy mi zwykly z Loreal (dwukolorowy) i kuleczki z Artdeco... na mocniejsza opalenizne czeka Chanelek ale to sobie jeszcze poczeka hihi... w kazdym razie przynajmniej nie robi cegly ... ja nie wiem co w tym jest ale te markowe maja czesto strasznie dziwne odcienie i za nic mnie potrafie sobie dopasowac... szczegolnie wlasnie diorowe brazery

Cytat:
wiec nie marudz bo my chcemy widziec Twoje fotki w National Geographic !
tez bym chciala widziec

Cytat:
no ale trzeba sie rozpieszczac!
ja sie dzis rozpieszczalam ale jakos nie mialam ochote na mazidla... stalam sie za to szczesliwa posiadaczka kolejnych szpilek Buffalo... tamte jeszcze nie doszly ... chox maja jeszcze czas bo termin byl do konca kwietnia.

Cytat:
ano wlasnie!
Kupilam brazer Diora 030
gratulacje... niech Ci dobrze sluzy

Cytat:
nie robie zdjec ludziom... nie lubie ... zwierzeta sa bardziej naturalne a widoki same z siebie piekne az dech zapiera

Cytat:

Desti, Twoje zdjecia cudo! Zainteresowal mnie jeszcze Two jgust muzyczny
dziekuje ... a moje zainteresowania muzyczne sa dosc spore... do roznych "czynnosci" rozna muzyka ... w tym przypadku zafascynowaly mnie glosy Amy Lee, Tarji Turunen i najbardziej Sharon den Adel... nic tak dobrze mnie nie doprowadza rano do pionu jak dobra muzyka w aucie

a pieska podrap ode mnie za uszkiem
Stary 2009-04-15, 00:37   #1106
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
o właśnie dimiti , miaturka brązera tego bronze goddess ?? kupiłam go w douglasie za 35 zł az zal było nie wziać , w sumie miaturka tez super bo ten duży talerz to na 20lat by chyba starczył
dimiti dawaj na rower , ja na północy , Ty na południu ... to gdzie sie spotkamy ? w centrum hehehe
hehe no tylko musimy uwazac na tego mojego duzego kota bo nie wiadomo czy sie gdzies nie czai

Cytat:
Uwielbiam kawowo zakupowe psiapsiułkowe wypady

Tę miniaturkę ma moja psiapsióła i bardzo sobie chwali..
Dziewcynki jakie są Wasze ukochane bronzerki?? porazka nic mi sie nie podobuje
no wlasnie chcialabym jakis brazer z estee lauderka, ale nie mam gdzie przetestowac odcieni a w ciemno troche sie boje kupowac wiec wzielam taka miniaturke
wiecie jakie sa sliczne te zlote drobinki w tym brazerku guerlaina! rozpackalam sobie na rece go i tak mi sie slicznie tla
moj ukochany brazerek to narazie elizabeth arden ten paskowany ale czekam na diorka, marze o guerlainie i duzym lauderku

Cytat:
aaaaaa... ... napisalam odpowiedzi i chcialam zmniejszyc okno i co zrobilam... zamknelam... wszystko poszlo sie ptasic

w takim razie jeszcze raz

bry wieczor dziewczynki ... naklejka kupiona ... wiec jutro bladym switem wyruszam na wycieczke ... a dzis przy okazji pobytu w wielkim miescie... polatalam po sklepach, zjedlismy pysznosci i zaliczylismy kino hehe

co do brazerow to jak na razie najlepiej smuzy mi zwykly z Loreal (dwukolorowy) i kuleczki z Artdeco... na mocniejsza opalenizne czeka Chanelek ale to sobie jeszcze poczeka hihi... w kazdym razie przynajmniej nie robi cegly ... ja nie wiem co w tym jest ale te markowe maja czesto strasznie dziwne odcienie i za nic mnie potrafie sobie dopasowac... szczegolnie wlasnie diorowe brazery

ja sie dzis rozpieszczalam ale jakos nie mialam ochote na mazidla... stalam sie za to szczesliwa posiadaczka kolejnych szpilek Buffalo... tamte jeszcze nie doszly ... chox maja jeszcze czas bo termin byl do konca kwietnia.

nie robie zdjec ludziom... nie lubie ... zwierzeta sa bardziej naturalne a widoki same z siebie piekne az dech zapiera
dziekuje ... a moje zainteresowania muzyczne sa dosc spore... do roznych "czynnosci" rozna muzyka ... w tym przypadku zafascynowaly mnie glosy Amy Lee, Tarji Turunen i najbardziej Sharon den Adel... nic tak dobrze mnie nie doprowadza rano do pionu jak dobra muzyka w aucie

a pieska podrap ode mnie za uszkiem
chcialam kliknac tego loreala ale nie ma tez testerow wiec cykor jestem
heh moja siostra przywiozla samoopalacz z avene czy jakos tak i sie nim wypackalam i teraz to wogole wygladam czuje sie jak jakas mulatka po przejsciach! jeszcze te wlosy ciemne... zaloze sie ze jestem zolta i jutro w lustrze na uczelni dostane zawalu, jak zawsze no ale to po kolosie to mozna
wlasnie trzymac kciuki!
a co do zwierzat to one sa idealne nie udaja nic, zawsze sa takie jakie maja byc i w zgodzie z natura, nic nie kombinuja i nie szukaja jak by tu kogos wyj*** zeby lepiej na tym wyjsc

tak wogole to kuzyn sie na dole awanturowal, ciotka zadzwonila do nas domofonem, zeby ojciec zadzwonil na policje bo on wzial jej tel. No to ojciec zadzwonil na policje juz z 40 min temu, ale najlepsze jest to ze ledwo zadzwonil a tam cisza na dole dobrze ze policja nie przyjechala bo byloby ze sie facet nudzi nocami

desti zdjecia szpilek beda?
Stary 2009-04-15, 00:50   #1107
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie chcialabym jakis brazer z estee lauderka, ale nie mam gdzie przetestowac odcieni a w ciemno troche sie boje kupowac wiec wzielam taka miniaturke
wiecie jakie sa sliczne te zlote drobinki w tym brazerku guerlaina! rozpackalam sobie na rece go i tak mi sie slicznie tla
moj ukochany brazerek to narazie elizabeth arden ten paskowany ale czekam na diorka, marze o guerlainie i duzym lauderku
Chwileczka bo się gdzieś zgubiłam... o jakim guerlainku mówisz Już tu nazwe i linka prosze
No właśnie nigdzie nie widziałam juz tych paskowatych ardenków czytałam o nim Twoją opinie na KWC- ładnie go tam wychwaliłaś

Ale Wy macie z tym 'oszołomem'zróbmy jakąś zasadzke na niego.. wystraszmy a może ucieknie gdzie pieprz rośnie
Stary 2009-04-15, 19:56   #1108
thelila
Zakorzenienie

Haloooo... gdzie moje kobitki

Z godzinke temu dowiedziałam się że nie odbędzie się you can dance ze względu na Żałobe Narodową... dla mnie to troszkę dziwaczne bo według tego powinni wszystkie programy, seriale, filmy zawiesić i puszczac programy a'la 'łączmy się w cierpieniu'...
Stary 2009-04-15, 20:00   #1109
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Chwileczka bo się gdzieś zgubiłam... o jakim guerlainku mówisz Już tu nazwe i linka prosze
No właśnie nigdzie nie widziałam juz tych paskowatych ardenków czytałam o nim Twoją opinie na KWC- ładnie go tam wychwaliłaś

Ale Wy macie z tym 'oszołomem'zróbmy jakąś zasadzke na niego.. wystraszmy a może ucieknie gdzie pieprz rośnie
eee moja mama wczoraj podala tacie pomysl zeby mi kupila paralizator albo gaz jakis tylko ja sie boje ze predzej sobie zrobie krzywde

na ebayu bylo go pelno i to w dosc fajnych cenach ja mam deep, ten ciemniejszy dzisiaj mi nawet kolezanka powiedziala, ze mam ladny brazer
sa dwa rodzaje tych guerlanikow, wlozylam do torebki na KWC
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...brazujacy.html

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ydratante.html

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Haloooo... gdzie moje kobitki

Z godzinke temu dowiedziałam się że nie odbędzie się you can dance ze względu na Żałobe Narodową... dla mnie to troszkę dziwaczne bo według tego powinni wszystkie programy, seriale, filmy zawiesić i puszczac programy a'la 'łączmy się w cierpieniu'...
zawsze zmieniaja programy chociaz szczerze to nie wiem czemu to ma sluzyc zamiast tego dadza cos innego, a jakby nie bylo jest wiele programow i jak ktos chce ogladac komedie to oglada nawet na dvd
Stary 2009-04-15, 20:05   #1110
thelila
Zakorzenienie

A od kiedy Ty masz tego guerlainka?? Jakiś świeży zakup??
Ja mam tego z drugiego linka ale za jasny jest.
Ja tam na ebayu guerlain i givenchy praktycznie nie spotykam Może dlatego że od razu loguje mnie na angielski wizaz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości