![]() |
#571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
Jakby cos w niedziele jest na Dobrego Pasterza, niedaleko tż, więc tam tez możemy co tydzień. Chociaz ja nie weim czy nie wolałabym tego odbębnic w jeden weekend. A oprócz tego trzeba ta poradnię?Ja się nie znam na tym...w N-cach sa tez te warsztaty komunikacji małżeńskiej to nie wiem czy wszystkiego tu na miejscu nie załatwimy. Tżcik do mnie jedzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my najpierw pojdziemy na te nauki, w miedzyczasie zapiszmy sie na warsztaty, a potem jakos raz do poradni sie wybierzemy, moze u mnie zeby w kolejkach nie stac... a moze ta jedna poradnie uda nam sie jakos zalatwic przy okazji warsztatow ![]() slyszalam, ze z poradniami w Krk to ciezko jest, bo trzeba sie umawiac, potem stac w kolejkach i w rezultacie dosc dlugo to schodzi... a juz podobno najwiekszy hardcore jest u Dominikanow, bo wszyscy tam chca do poradni i na nauki... jak ty sie cieszysz to i my sie cieszymy ![]() moj TZcik za godzinke dopiero wychodzi z pracy... zalatwial dzis mojej kuznce rozmowe o prace w biurze podrozy... ciekawe czy cos dobrego z tego wyjdzie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie tam ja się nie cieszę ![]()
![]() |
#574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może t emoje N-ce to dobry pomysł, chociaz w sumie taka wiocha to to nie jest i jeszcze sie okaże, ze tez kolejki ![]() ![]() No, to jak Wy sie cieszycie to ja też ![]() Cytat:
Ojaaaaa ona się nie cieszy ![]() ![]() dziewczyny jak mi się podobaja te zawieszki i winietki http://www.allegro.pl/item601958493_..._zestawie.html oby ten sprzedawca istniał w przyszłym roku. A jak myślicie - kiedy powinnam rozwozić zaproszenia? W lutym-marcu czy wczesniej?Bo my mamy do obskoczenia z dalkich krajów Poznań, Bydgoszcz i morze to chyba tak na raty będziemy jeździć, bo nie chce pocztą wysyłać, bo się jeszcze ktos obrazi. A w ogóle dziewczyny takie z bardziej wakacyjnymi datami Wy to musicie ostrzec kogo trzeba, żeby sobie wakacji nie zrobił wtedy kiedy Wasz ślub. Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-04-14 o 16:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my bedziemy w rodzinie na wielkanoc rozdawac ![]() ehh w alkoholizm popadniemy ![]() u mnie juz wiekszosc dostala ostrzezenie ![]() z tych zawieszek co wkleilas to te zielone ladne ![]() oni sobie licza 3,40 za sztuke ![]() ![]() edit: juz doczytalam ze to za 8 sztuk ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-14 o 16:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie te zielone mi się strasznie podobają ![]() No za 8 sztuk, to chyba spoko cena ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-04-14 o 16:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#578 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wiesz nasza parafia nie jest aż taka duża więc raczej nie powinno być z miejscami problemu, podejrzewam, że dlatego też są tylko 2 razy do roku bo nie ma większego zapotrzebowania ![]() a z tymi zaproszeniami to sama nie wiem, mówiłam ostatnio że moja kuzynka (wesele) w lipcu już 3 tygodnie temu zaczęla zapraszać, i mi się wydawało że to bardzo wczesni ale dziewczyny mnie uswiadomiły, że wcale niekoniecznie i że to dobry czas by zacząć zapraszać.. my mamy swoje wesele w sierpniu i myślimy zeby dać kilka zaproszeń po komunii mojej siostry (w maju) rodzinie która mieszka daleko (zeby potem nie jeżdzić) bo pocztą też bardzo nie chcemy wysyłać, bo znając życie to sie ktoś jeszcze obrazi, no i jakoś tak koniec maja czerwiec zaprosić resztę rodziny ![]() a swieta wielkanocne w 2010 są 4 kwietnia
![]() |
#580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze jak święta sa na początku kwietnia dopiero to chyba za późno dwa miesiące przed, to się jakoś w lutym/marcu wybierzemy. A to znaczy, że zaproszenia zamawiam w styczniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#581 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() osoby towarzyszace z imienia i nazwiska ![]() oo to moj TZ moze nawet wczesniej przyjedzie niz Twoj ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-14 o 16:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#584 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W sumie mogłabym po niego jechać, ale mu nie zaszkodzi pojeździć raz na ruski rok tramwajem i autobusem ![]() Moja piesia miała kleszcza, znaleźliśmy go niedziele wieczorem, mieliśmy taką pompke na kleszcze, ale on się wbił na karku a ona ma tak dużo futra i ta pompka nie działała, więc szybko ją zabralismy do weterynarza i pani jej usunęła. Tam gdzie chodzimy jest klinika i na szczęscie maja w święta otwarte. Niby ten kleszcze powienin odpaść, bo jej aplkujemy frontline, ale na wszelki wypadek lepije jechac i niech lekarz usunie. Teraz musimy ja obserwowac czy nie jest osowiała, bo wtedy trzeba będzie ja na borelioze zaszczepić, ale na razie wydaje sie ok ![]() W ogóle wtedy był u weta piesek, który miał bardzo dużo kleszczy niewiadomo czy przeżyje ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-04-14 o 17:04 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mame mam pielegniarke, wiec elegancko sobie z kleszczami radzi - ja trzymam kota, ona bierze szczypce chrurgiczne, wyciaga delikwenta, przemywamy to miejsce i juz... no ale obroze trzeba kupic nowa, bo jednak niefajnie tak codziennie szukac czy aby nowy kleszczyk sie nie pojawil. z reszta jestem spokojniejsza jak ma obroze, bo nie wyglada wtedy jak bezpanski (z reszta TZ sie smieje, ze z pewnosci nikt by nie powiedzial, ze taki dorodny grubas jest bezpanski ![]() moj kot juz niejednego kleszcza mial i nigdy mu na szczescie nic nie bylo. z reszta ta obrozka co nosi to bardzo skuteczna jest. tylko na zime mu ja sciagnelismy, bo tak utyl, ze juz mu sie wbijala... no i jest skuteczna tylko 8 miesiecy, wec raz na sezon kupujemy nowa. strasznie nie lubie jak fotografowie/kamerzysci itp nie pisza na swoich stronach z jakich miast sa... znalazlam interesujaca oferte http://mpstudios.pl/ jakby byla tansza niz ta poprzednia upatrzona to moze bym sie zdecydowala (choc watpie ze bedzie tansza...) szkoda ze nie wiem czy sa w ogole gdzies z okolic Krk czy z drugiego konca Polski... ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-14 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#588 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
do później laski ![]() Dobra dziewczynki, spadam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#590 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny..ja w zasadzie powinnam byc na zajęciach w szkole tańca...ale po prostmoj tz wymyślił sobie że nie chce mu się rano wstawać i pojedzie późniejszym pociagiem..no ale autobus się mu spóźnił i nie zdązł. jak tylko pomyśle to go chyba udusze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() PS: Ale referat wypisałam ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-04-14 o 18:02 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lubie wlasnie taki odcien zieleni ![]() ![]() a moj TZ utknal w zoologicznym... a ja tu czekam na niego z plackami ziemniaczanymi ![]() Cytat:
a jak mi napisza, ze nie powinnam najpierw pytac o cennik to sie wsciekne ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-14 o 18:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
hej hej hej a ja wlasnie siedzę sobie u tżcika i myslę nad tą suknią ślubną... kurczę w salonie powiedzieli jej jak mierzyła że wzięli wymiary i tylko przed slubem bedzie jedna przymiarka i odbiór sukni potem no to jak pojechala dziewczyna na przymiarkę przed ślubem to przeżyła szok bo suknia 2 rozmiary za duża ale w tak krótkim czasie tylko jej zwęzili i tyle... ja nie bede mogla sobie odebrac sukni wczesniej np miesiąc tak jak chce Lain zrobic bo ja prawdopodobnie będę ją szyła a potem mam jakiś określony czas na oddanie sukni jeśli chcę uzyskac zwrot 50% ceny więc jak wezmę miesiac przed slubem to jeszcze mi każą oddac dzienprzed slubm i bedzie hehehe..
#594 |
Zadomowienie
|
Hej PM
![]() Ja dziś zmęczona po pracy choć cały dzień nie miałam co roboć wiec pomagałam innej stażystce ![]() Ale za to teraz mam wielki wielki dylemat. Pon eważ tak.... Mam szanse dostania pracy czy po skończonym, stażu albo gdzie indziej. Ale musze zrobić studia bądź musze być na tym kieunku. I tak ze pisze w tym roku mature (poprawiam) to chce dokończyć tego technika ale od października zacząć studia zaocznie na pracownik socjalny... Tylko oczywiście wszystko zależy od kasiory. Pieniądze są potzebne na wesele a na stażu duzo nie zarabiam a tu jeszcze miesiecznie 300 na studia... Pomóżcie bo ni wiem co robić. Iść na studia przed ślubem?? |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
Jozia jeśli masz dzięki temu dostać pracę (lepiej płatną, niż staż), to ja bym się nei zastanawiała.
#596 |
Wtajemniczenie
|
[quote=jozia;11882655]Hej PM
![]() Ja dziś zmęczona po pracy choć cały dzień nie miałam co roboć wiec pomagałam innej stażystce ![]() Ale za to teraz mam wielki wielki dylemat. Pon eważ tak.... Mam szanse dostania pracy czy po skończonym, stażu albo gdzie indziej. Ale musze zrobić studia bądź musze być na tym kieunku. I tak ze pisze w tym roku mature (poprawiam) to chce dokończyć tego technika ale od października zacząć studia zaocznie na pracownik socjalny... Tylko oczywiście wszystko zależy od kasiory. Pieniądze są potzebne na wesele a na stażu duzo nie zarabiam a tu jeszcze miesiecznie 300 na studia... Pomóżcie bo ni wiem co robić. Iść na studia przed ślubem??[/quote] Pewnie, że idź ![]() ![]() ![]() ![]()
#597 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Powiem Wam szczerze że jestem na stażu a jeszcze umowy nie podpisałam i nawet nei wiem ile teraz wynosi staż porostu mała głowa... |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
Jozia - bo Ty żadnej umowy do podpisu na stażu nie dostaniesz. Umowę podpisuje Twój "pracodawca", czyli PUP z Firmą, któa potrzebuje parcownika. Teraz na rękę ok 600-650 zł. I tak, jak psiaąłm, praca jest przecież ważna, więcej zarobisz, to i na naukę i na ślub będzie.
#599 | ||||
Zakorzenienie
|
a co
![]() Wiesz, że jeszcze tej Twojej ksiązki nie oddałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=sKFaZ3DUU2g Cytat:
![]() Ale będzie ciężko finansowo, może Ci rodzice pożycza pieniążki, kombinuj ![]() Cytat:
Ale sie uśmialiśmy jak pokazałam tztowi listę gości i jego rodzinę ponazywaną Marlena, marlena mąż, marlena dziecko, żona wujek piotrus, ale co najlepsze - on nie zna nazwisk połowy osób ze swojej rodziny i póki co niktórzy tak zostali na liście ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja wole tego poprzedniego kamerzyste ![]() ![]() ![]() Jozia ja bym na Twoim miejscu jak najbardziej szla na studia i to jak najszybciej... w dzisiejszych czasach bez papierka niewiele sie zdziala. no chyba, ze sie jest przedsiebiorczym i sie zalozy dobrze prosperujaca firme... ![]() jako pracownik socjalny kokosow nie zarobisz, ale to juz zawsze jakis zawod, jakas praca... a ja wlasnie TZowi zrobilam jajka sadzone i kanapeczki z rzezucha... bardzo estetycznie to wyglada na talerzu... szczegolnie czarnym ![]() ![]() kto by pomyslal... takie proste papu a sprawia tyle radosci ![]() zalozylam kotu obroze... myslalam, ze znow sie na mnie obrazi (zawsze sie na mnie oto obraza, choc szybko mu przechodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.