![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Ech, a u mnie Fatty się nie zmieści - a tak mi się marzył
![]() http://allegro.pl/item594807721_fotel_pufa_okazja.html http://allegro.pl/item601955605_pufy...ch_nogach.html
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Fajny ten Fatty, ale u mnie kompletnie nie pasuje do wystroju mieszkania
![]() ![]() Witaj Annabel- co u Ciebie kochana???? |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Hmm skąd taki pomysł
![]() Chciałabym być na obydwu spotkaniach, ale jutro raczej na pewno nie dam rady, a sobota to jeszcze zobaczę ![]() Nie od dziś wiemy, że trudno jest zgrać taki termin i godzinę, żeby większości pasowało ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2009-04-15 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
Myślałam,że chodzi o to samo spotkanie. No, chyba,że nas nie chcecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4716 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
miss.hot ty to sie ze mną umów, wywołałaś spotkaniem poród u siji to może i u mnie ci sie uda
![]() szkoda ze ja w sobote nie bede mogła bo ani Soni ani Selki jeszcze nie widziałam ![]() ![]() a co do jutra to jeśli dzis nie ustalimy godziny to ja jutro poproszę na semeska, bo jak rano pojade do Lbn to nie bede miała dostępu do neta ![]()
#4718 |
Zakorzenienie
|
Przepraszae nie odniosę się do Waszych postów, ale normalnie nie wyrabiam na zakrętach dzisiaj...
Tylko na szybciora wpadłam, żeby napisać, że ja też bym chciała zobaczyć Anię! Ale mi to raczej jutro tak po południu by pasowało ok. 15-16, bo rano jedziemy do Poniatowej. A w sb raczej nie dam rady, bo to dla mnie za daleko na spacer, a małż pracuje. No chyba, że ok. 9 rano, to podrzuciłby nas przed pracą. No nie wiem, jeśli któryś wariant by podpasował, to daj znać Sija, a jak nie to trudno. Może innym razem. Buźka! ![]()
#4719 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym psychicznie już tego nie wytrzymuję-myslałam, ze z czasem będzie lepiej, ale jest tylko gorzej, wszędzie małe dzieci, kobiety w ciąży i płakać mi się chce , bo powinnam być jedną z nich ![]() A z weselsszych wieści, to moja Dominisia 29 kwietnia obchodzi czwarte urodzinki i planuję właśnie dla niej przyjęcie ![]() ![]() ![]() SELKA, a Ty sie nie dawaj, musi być dobrze, bo przecież tu wszystkie wizażowe ciotki trzymają kciuki za ciebie i maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrze że z Okruszkiem wszystko ok ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny nie piszcie tyle o ciastach bo tak bym zjadła ![]() ![]() Malpka trzymaj się dzielnie bo jesteś następna ![]() ![]() Sija też bym chętnie wyszła na spacerek ale muszę jeszcze poczekać bo mały jeszcze za mały ![]() I powodzonka dla szukających pracy trzymam kciuki za rozmowy ![]() Idę budzić młodego bo długo śpi a coś już zjeść powinien ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | ||||
Zadomowienie
|
Hihi ciekawe jak mi jutro pójdzie zbieranie się na spacer. Dziś Ania jadła od 13 ...do 15
![]() Cytat:
![]() Tola pasuje mi jutro o 15 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wpadne tu jeszcze wieczorkiem ![]()
![]() |
#4723 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny!
po 1sze- witam sie poswiatecznie ![]() u nas jakos minely spokojnie, malz w niedziele mial sluzbe, w poniedzialek wizyta tesciow u moich rodzicow itp obgadali nas, dostalo nam sie kazanie odnosnie checi wziecia kredytu...az sie ich sluchac nie chcialo...bez kredytu bysmy siedzieli z nimi jeszcze z 10 lat! a tyle to jakos nie mam checi... po 2gie--- GRATULUJE SERDECZNIE WSZYSTKIM JUZ ROZPAKOWANYM MAMUSIOM! ![]() po 3cie- Sija-Ania slodka jak zawsze ![]() ![]() Miss- to dobrze ze juz wszystko ok z Okruszkiem! martwilas sie na zapas wiec teraz lezakuj i odpoczywaj i nie stresuj nas i dziecka! Selka- a Ty to juz bezwzglednie lez (noc hyba ze wyrwiesz sie na troszke na babskie spotkanie wizazowe-tak dla relaksu) i co najwazniejsze mysl pozytywnie a wszystko bedzie dobrze i synio zaczeka do polowy a moze i konca maja ![]() aaaa i spoznione ale jak najszczersze zyczenia z okazji urodzin Krzysia ![]() ![]() ps. smietana 30% z zelatyna zniesie nawet brzoszkwinie-ale to juz Ci dziewczyny napisaly ![]() Annabel- ![]() a z tym prawkiem to moze Ci sie uda za 1szym razem! mysl pozytywnie! moja kumpelka zdala za 1szym razem a jest tak roztrzepana ze ja jej kiedys powiedzialam ze nie wsiade z nia do samochodu wczesniej jak po 10 latach jezdzenia non-stop ![]() Malpka- slyszalam ze sex dziala pobudzajaco na dziecko i moze doprowadzic do porodu ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Zakorzenienie
|
annabel trzymaj sie kochana
![]() ja bede kolo 8 już bo musze skoczyc do dentysty na podpiłowanie zęba ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w Naleczowie lezala bardzo krotko bo az sie dziwlilismy ze tak szybko ja wypuscili-jak pojechala na operacje w piatek (miala byc na czczo) to okazalo sie ze musi czekac i lezala na sali az w koncu zasnela i o 2 w nocy ja obudzili ze na operacje jedzie (tak duzo ludzi operowali wtedy i Gaweda chyba tylko raz na 2 tygodnie przeprowadza tam operacje dlatego tak hurtem) i pozniej lezala sobota niedziela i chyba w poniedzialek czy wtorek juz ja wypisali do domu... tam w Naleczowie lezala z takim cewnikiem jakis czas po operacji zeby plyny w kolanie sie nie zbieraly, ale do domu a wypisali juz bez tego tylko z wielgachnym opatrunkiem... musiala lezec w domu i jak najrzadziej na poczatku chodzic zeby nie narazic nogi,ale pozniej powiedzieli jej ze z kulami i stabilizatorem moze zaczac chodzic... pozniej jezdzila jeszcze do rehabilitanta do Naleczowa ale na naszym weselu juz bawila sie bez podpor i tanczyla tez ![]() aaa i jeszcze miala po zabiegu serie zastrzykow przeciwzakrzepowych (udalo sie zalatwic tak ze pielegniarka przyjezdzala do domu i robila zastrzyk w brzuch, ale jak sie nie boisz albo Twoj maz to mozecie sami robic te zastrzyki ) Malpka- no to rzeczywiscie trudny zawodnik z Ciebie jak nic nie dolega i nie pomaga ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | ||
Zadomowienie
|
cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Bandola pasuje Ci mniej wiecej 11? jeśli możesz to wyślij mi na PW na wszelki wypadek swój numer telefonu EDIT: mała będzie jadła przed 10 więc tak na 11:30 myślę, że będziemy mniej więcej gotowe ![]()
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty,... Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2009-04-16 o 06:56 Powód: Dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Słonko za oknem dziś - mam nadzieję, że będzie cieplej niż wczoraj ![]() ![]() Miłego spacerku dziewczyny ![]()
#4729 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
a ja złapałam dola - wyniki kiepskie mi wyszły i niefajnie mi się przyszłość szykuje ![]() sorry ale nie popiszę więcej..... |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że da się je poprawić jakimś leczeniem ![]()
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zadomowienie
|
Ale jest fajna pogoda
![]() ![]() Ale macie przystojnych chłopaków, dziewczyny, z Ani też piękny tygrysek ![]() Jolinku, a jak tam Wasza cudna Michalinka???
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Coś pustki tu dzisiaj
![]() A jak tam po spacerku - odbył się ?
#4736 | |
Zakorzenienie
|
no to jako pierwsza ciotka któa widziałą Anię stwierdzam że jest słodziutka
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4737 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() odbył...by się, gdyby mi się coś w wózku nie zepsuło ![]() Cytat:
![]() ![]() Tola a Mikołaj to już taaaaki duży chłopczyk jest ![]() ![]()
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4739 |
Rozeznanie
|
czesc wieczorowa pora
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zadomowienie
|
Sorki, przepraszam , że tylko na chwilę, miałam problem z netem.
Krzyś śpi niespokojnie jak włączony komp, z kolei jak nie śpi nie da mi zajrzeć, bo chce buszować po biurku. Myślimy o przeniesieniu kompa, ale dopiero po imprezce urodzinowej Krzysia. Póki co mało się będę udzielać. Dzięki za rady co do masy śmietanowej! Teraz będę zajęta, bo jutro zaczynam szykować to wszystko, trzymajcie kciuki za tort, będzie to nielada wyczyn, bo będe go robić w kształcie auta w stylu angielskim. Mam nadzieję, że dam radę. Trzymajcie się cieplutko dziewczyny, trzymam kciuki za Was, nie będę wymieniac z osobna, ale przeczytałam ostatnie Wasze posty i jestem z Wami ![]() ![]() Sija jeszcze raz przepraszam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.