|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Rzadko się tu udzielam, ale jak przeczytałam parę ostatnich postów to mnie krew zalała i kości połamały. Znowu zaczyna się zawalanie wątku prośbami, a ostatnio było już tak miło. O ile mnie pamięć nie myli, a myślę, że sklerozy jeszcze nie mam to jest osobny wątek na prośby, bo zawsze tam kieruje swoje. Dziewczyny opanujcie się kurde.!
bez off'a: `nie widziałam Cię wczoraj, dzisiaj też nie, jutro pewnie też Cię nie zobaczę, ale miło żyć z przekonaniem, że może gdzieś tam idzieś w tym samym kierunku. `próbowałam odwrócić oczy, gdy tak na mnie patrzyłeś, ale właśnie wtedy zdałam sobie sprawę, że kocham Cię bardziej niż kochać miałam. `nie, nie boli mnie głowa. ja tylko. ja już Cię nie kocham. `to nie było trudne i to właśnie, dlatego przestałam się starać. |
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
o, popatrz, tam idzie Twoja marna kopia
ilekroć czuję, że mam już szczęście w dłoniach nagle dostaje nóżki i ode mnie ucieka dlaczego nawet literki na klawiaturze układają się w słowo "kretynka"? no, gratuluje Ci! zdolna jesteś, po raz kolejny możesz sobie podziękować za zrujnowanie miłości proszę, nie pytaj co u mnie.. wolałabym już dzisiaj nie przeklinać jeżeli masz tonę chusteczek, słodkie wino i lody z popcornem to możesz do mnie przyjść o, spójrz! czy tam, w tym czerwonym kapelusiku nie ucieka Twoje szczęście? |
|
|
|
#3363 |
|
Rozeznanie
|
Paajkaa - a bierz i smacznego ;] ;*
Ach, wymieniona jako najlepsza obok takiej Bogini? Aleś mnie zaszczyciła ;* ____________ 1. Czuję się jak łyżeczka, którą pożera rdza. 2. Wypatroszyłeś mi serce. 3. Wśród tylu drzew w lesie, ja zawsze muszę wybrać to spróchniałe... Tak, kochanie. Mówię o Tobie. 4. Dla Ciebie pięknie zagram na skrzypcach, choć nigdy ich w dłoni nie miałam. 5. -Ona ma trzy serca. -Jak trzy serca.? -Swoje, od urodzenia. Moje, od ponad roku. I... -I.? -I nasze wspólne, to na srebrnym łańcuszku. 6. Zamknęłam moją miłość w piwnicy. Niech nie mąci mi już życia. 7. Zastawię Twoją miłość do lombardu. 8. Czemu zamykasz drzwi, gdy mnie opuszczasz.? Przecież i tak wszystkie drogi prowadzą do mnie. 9. Wszystko co widzę przed sobą to wstyd. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-04-15 o 19:39 |
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
otwieram gazetę a tam opowiadanie miłosne włączam telewizor, a tam komedia romantyczna, włączam gg, a tam same serduszka, spoglądam za okno i co widzę? oo, babcia idzie
![]() zaświećmy się chociaż raz jak taka mała, maluteńka żaróweczka jak zawsze uwielbiam ludzi tak teraz chciałabym, aby wszyscy nagle znikneli i proszę Cię, nie pakuj się w moje życie ze swoimi gustownymi, złotymi radami jest źle, jeżeli nawet mnie popieprzyło wierzę, że kiedyś dostanę pilocik, który pomoże mi ogarnąć ten cały burdel |
|
|
|
#3365 |
|
Raczkowanie
|
" Niech na niebie stanie tęcza malowana twoja kredką "
Za siódmą górą i siódmą rzeką ... ' trąb se trąb a ja i tak jestem zakochana . ! Niema nic , niema mnie ^^ Moja samotność .. ujęta w Twoje dłonie <3 gdybym miała własną rzekę odjechałabym na łyżwach . myślę o Tobie 25 godzin na 24 .. - jest to nie możliwe ale ja to potrafię . [słowa mojego Misia ] ![]()
|
#3366 |
|
Raczkowanie
|
MyFranticIdeas - ależ mi miło. i zawsze dzięki Tobie <3 ja to jestem coraz większym złodziejem Twoich opisów. tylko czemu tak rzadko tu jesteś? ;*
W moim kalendarzu nie ma dnia, w którym miłość nadejdzie Widzę, że świat runął. I Co? I ku.rwa mam doby humor Zapomnij o tym, co mówiłam. Po prostu odejdź Ze łzami w oczach słuchała słów: żegnaj raz na zawsze, już nie jesteś mi potrzebna Tak naprawdę to zostałeś przeze mnie wykorzystany. Tylko małe pytanie, jak się z tym czujesz chłopcze? To Twój głos wygarnia ze mnie zdrowe zmysły Więcej Ciebie to więcej kłopotów Nie raz się zastanawiałam, czego mi brak, bo wciąż mnie zostawiają Bycie z Tobą to coś wyjątkowego Mount Everest bezczelności Myślałam, że to wszystko – długa podróż, spanie przy gwiazdach, wspólna kąpiel – jeszcze bardziej nas połączy. Myślałam, że to wszystko przygotowałeś. A Ty po prostu chciałeś w ostatni nasz dzień się zabawić.. a później mnie rzucić, bo niby jestem za mało rozrywkowa i w ogóle. Takie Twoje gadanie frajerze W środku mojego serca sama woda i kamienie Nie chcesz czuć moich kości na swoich kościach? Jesteś po prostu cholernym idiotą albo to jest Twoja zwyczajna natura Na ręce napisałeś mi wielkim literami: obojętna i podszedłeś do następnej __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam. Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
|
|
#3367 |
|
Raczkowanie
|
Marzeniatko, uwielbiam Twoje opisy
|
#3368 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3369 |
|
Rozeznanie
|
*Z każdą minutą było Cię coraz mniej. Aż nagle zupełnie zabrakło.
*Płakać? Moje gruczoły łzowe są zbyt dumne. *"Ach to nie było warte, by sny tym karmić uparte" ! *Napisz mi wzór na spełnienie marzeń. *Nauczyłam się żyć sama. Nie samotna. Tylko sama. *Dopiero przy szczelnie zamkniętych oknach umieramy z miłości... *Jestem czekaniem na pieszczotę rzęs. *Obraz Twój wciska się w najdrobniejsze szczeliny. Pod paznokcie, pod powieki. *Kropki na sukience mają kolor Jego oczu.
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo
!przeziębienie... może angina.. ewentualnie zapalenie płuc.. ale na pewno nie jest to miłość! kiedy siedzieliśmy na tym dachu myślałam, że mnie naprawdę kochasz Twoja złośliwość osiągnęła apogeum! nigdy, przenigdy już nie pozwolę, aby ten pieprzony amorek wycelował strzałą w moje chore serce |
|
|
|
#3371 |
|
Raczkowanie
|
Little Ballerina - no niestety brak czasu.
;* <3___Twój styl życia jest ciekawy. ___Warto w Ciebie inwestować. ___Jesteś szczytem mojej fantazji.
|
|
#3372 |
|
Raczkowanie
|
- Kasiuu, coś Ci jest?
- Nie. - Boli Cię coś? - Nie... - A dusza? - Przecież dusza nie może boleć. jesteś pewna?
|
#3373 |
|
Zadomowienie
|
powiedzieć, co o wszystkim sądzę. Być wartościowa jak pieniądze.
jest źle, albo całkiem dobrze jest. kochając nieprzytomnie. idąc parkem. teraz słyszy jedynie tupot szpilek. spontanicznie. tak najlepiej. myślę, że już jutro poczujesz, jak bardzo Ciebie brakuje. co mam Ci powiedzieć? może takie proste, Kocham Cię? ej! stop! zatrzymaj się przez chwilę, poczuj tą miłość. może. powiedz mi, czy na prawdę chcesz, żebym była tu zawsze i tylko Twoja? i nie myśl, że jeżeli tego nie mówię, to nie kocham. Takie ode mnie
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce świata, w którym nie ma otwartego nieba dla nas dwoje.
razem uciekniemy do najdalszych granic gdy je przekroczymy nie oddam Ciebie za nic. może nie wiesz, czym jest szczęście... magiczne miejsce wspomnień. Twoje słodkie oczy, co dzień sprawiają że chcę więcej. Ciebie przy mnie mieć. te chwile, serce z piasku na plaży. nieuchwytny obraz marzeń. dzikość fal, słodkie spojrzenie nasza miłość zapisana palcem na niebie. w filiżance kawy szukam kolorów życia.
|
#3375 |
|
Raczkowanie
|
1.Jesteś bezpieczny. Zawsze przygotowany. Zawsze zakłamany.
A to tylko dlatego, że boisz się żyć dla kogoś innego niż Ty sam. 2.Tyle razy ile odchodzisz, tyle razy wracaj. 3.Mam nadzieję Boże, że wiesz jak czasami mam Cię dość. 4.A co będzie jak znów się zakocham? -Nic, Ty lubisz popełniać błędy.
|
#3376 |
|
Rozeznanie
|
jajć
cieszę się bardzo ![]() ____________ Myśli spływają gęstym błotem po czole. Wiem, że zdarza mi się jęczeć, ale uwierz - to z rozkoszy.
|
#3377 |
|
Przyczajenie
|
"Uczucia kaleczą..."
.w tej szarości tylko miłość bywa złotem. To cuda czynią wiarę, a nie wiara cuda. Insomnia... / Bezsenność... Idealni, czyli nie ma ich... _Gdy zabrakło Twoich rąk moje stały się niczyje. Chcę być Twoją słodką mleczną czekoladką ;DD ![]() ![]() Wspólne wspomnienia - kurz. Wspólne marzenia - już nie. "Największym błędem jest udawać, że to co boli nas obojętne jest" [Verba - Dlaczego] Żegnaliśmy się nie wierząc, że to koniec... ![]() ![]() Trudno zbudować - tak łatwo można stracić... ![]() Uśmiech przez łzy - to nic nie zmieni... Niczego nie da się naprawić, wyjaśnić, wymienić...;/ Blizny po szczęściu... oko zaszło mgłą... |
|
|
|
#3378 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ajj.. nie wierze,ze sie przydały.. ![]() me muero de amor // umieram z milosci do Ciebie Pełen obaw oddaliłeś się od gniazda, bez wyjaśnienia brakuje mi powietrza Co z nami będzie? Za oknem świt. tak jak ja nie kochał nikt.
Edytowane przez dagmaruffka Czas edycji: 2009-04-15 o 20:43 |
|
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
wolność.
Nie ma ludzi idealnych.Zwłaszcza mężczyzn. Jesteś wieczny. Tak, kocham Cię. Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro. Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą. Nie wiesz jakie to uczucie toczyć bitwę o przegraną sprawę..... Mój świat jest taki pusty bez Ciebie. Nie wiem czy można ufać bezgranicznie. jedna z gwiazd zechciała władać światem. wyniosłe bzdury. egoizm z natury. wyjść na powietrze. Patrząc w serce. Mów mi prawdę. 300 spartan Jesteś jak płachta na byka. mimo wszystko. Boże, naucz mnie żyć samej. Nadal wierze że przyjdzie taki dzień ,i spojrzysz na mnie inaczej. Jesteśmy jak ogień i woda. Czasem chciałabym być jak najbliżej ciebie a po chwili uciec. |
|
|
|
#3380 |
|
Raczkowanie
|
dookoła zakochani
księżniczko, obudź sie, to pier.dolone życie, a nie piekny sen napisze długi list, że zawsze tylko Ty przeskocze każdy mur powstali z popiołów tak bardzo chce poczuć Twój delikatny dotyk dłoni, która tak kocham trzymać gdy jesteś obok |
|
|
|
#3381 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajnie, ale dodaj coś, a to że ją lubisz napisz na priv! ___________________ Nie było mnie tu przez kilka dni, bo sporo nauki przed maturą, zrobił tu się syf, że tracę ochotę tu wchodzić. Same prośby i jeszcze na dodatek bez dodawania opisów od siebie... ____________ Na szczęście dzięki: bananowalaska. JednaNaMilion. powinnam . papergirl. Tis. Little Balerina . nydee. dontlookdown. abunee . kee i lillyblack jeszcze tu jestem <3 ;* top 11 <3 _________________ Put me on the table .
![]() /Połóż mnie na stole ./ No sleep, no sex for u from your ex-girlfriend . /Bez snu, bez seksu dla ciebie od twojej byłej ./ does anyone see this ? lucky me . ![]() /Czy ktoś widzi to? Szczęśliwa ja./ some people find the beauty in all of this . /Niektórzy ludzie w tym wszystkim odnajdują piękno ./ I don`t know if I can yell any louder . ![]() /Nie wiem, co ze mną będzie, jeśli zacznę jęczeć jeszcze głośniej ./ I can be so mean when i wanna be . /Jestem bardzo podła, kiedy tego chcę ./ I could cut u into peices . /Mogłabym pokroić cię na kawałeczki ./ She's beautiful as usual with bruises on her ego . /jest piękna tak jak zawsze z siniakami od swojego byłego ./ Pretty soon I'll figure out . /Dość szybko się połapie ./ silly me . /Oglupiasz mnie ./ I'm gonna be the one who's gonna let him go . /Będę tą jedyną która pozwoli mu odejść ./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-04-15 o 21:19 |
||
|
|
|
#3382 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny szukałam ale tyle tego tutaj jest że bez waszej pomocy chyba nigdy tego nie znajdę
miałam zapisane na kompie ale szlak trafił caly dysk!!![]() ![]()
|
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
słowo daję, wybiłabym dzisiaj pół ludzkości
zastrzyk endorfiny potrzebny od zaraz od dziś mówię połowę mniej |
|
|
|
#3384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
((aparat - moje życie, moja pasja zdjęcia moją pasją.. kocham fotografować, bo mogę wtedy oddać klimat chwili.. zdjęcia są wspaniałą pamiątką i na pewno, gdy będę je oglądać, będą przywoływać wspomnienia.. kocham fotografować otaczający mnie świat i móc się tym dzielić z innymi.. ____ być Aniołem choć przez chwilę.. reprezentuję siebie i ludzi, których kocham Trzeba umieć kochać życie Nawet jak to życie nie kocha nas.. a życie staraj się mi osłodzić, a nie staraj się mnie omamić.. Miłość nie istnieje To tylko ludzkie wyobrażenie. Każdy z nas chce być doceniony, Nie zważa na nic przez świat odrzucony. Boi się samotności, Ciemności po zmroku, Właśnie dlatego chce mieć kogoś u boku. Najpierw nadchodzi zauroczenie, Po kilku latach mocne osłupienie, Do tego dochodzą kłótnie, rozwody, Gdzie to sprzed lat o miłości wywody?
|
|
#3385 |
|
Raczkowanie
|
` i najgłębiej ukrywać
wylizywaną samotności nie gojącą się nigdy ranę prawdy jak najwstydliwszą chorobę .` Można chować się za wiele pozorów, na dnie pozostaje zwyczajne i bardzo ludzkie uczucie prawa do szczęścia I stayed up again I am finding That's not the way I want my story to end .. ( znowu wstaję odkrywam, że to nie sposób w jaki chce zakończyć moją historię..) W sercu nie masz miejsca dla niej. Chociaż tak kusi Cię jej wzrok . ' Sto tysięcy dni nieskończonego szczęścia.. |
|
|
|
#3386 |
|
BAN stały
|
napisałam miłością twoje imię na każdej ścianie . wciąż z nadzieją czekam na coś co się nigdy nie przydarzy . to ja czy ty zniszczyliśmy coś co było najpiękniejsze w naszym życiu ? Zniewalałeś mnie Swym niesamowitym światłem Ale teraz związana jestem z życiem, które zostawiłeś za sobą Twoja twarz, ona nęka moje jedyne przyjemne sny Twój głos, on wygania ze mnie zdrowe zmysły Te rany nie będą zdawały się goić Ten ból jest zbyt rzeczywisty Za wiele by czas mógł to wymaza. Ale to już za nami. Tego już nie ma... Nie będzie. czysta naiwność . -Chodź, zjaramy się powietrzem! -nie da się tak . - razem możemy wszystko . <3 Edytowane przez neee Czas edycji: 2009-04-15 o 21:54 |
|
|
|
#3387 |
|
Raczkowanie
|
PrzyciagamWzrok , Kamisha, Plotkara , TiS - ubóstwiam ;- )) ; **
opis : `Jesteś dla mnie jak tlen . |
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Kołysząc się w rytm oddechu
![]() Płynę równolegle z czasem szarymi ulicami.. ![]() Z kroplami deszczu gdzieś spływam na dno.. ![]() Puste oczy. Martwy wzrok. Irytujące jak milimetry dzielące od osiągnięcia czegoś ![]() Ktoś taki jak Ty. ![]() Zbyt zmęczona, by zmusić się do niemyślenia.. ![]() I sprawię, że zauważysz ![]() Jego opuszki palców na mojej skórze.. ![]() A drzewa kołyszą się na wietrze.. Najpiękniejszy smutek w Twoich oczach ![]() Wziąłeś moją dłoń i zaprosiłeś do tańca, który miał się nigdy nie skończyć..
|
|
|
|
#3389 |
|
Zadomowienie
|
troche mnie nie bylo
i troche sie zmieniloo także noo "Kiedy miała piętnaście lat, umiała juz całować z otwartymi ustami i wiedziała, że miłość jest głównie źródłem cierpienia." Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć. Słowa nie są potrzebne. Niczego nie zmienią. w środku wielki żal, bo przez Ciebie to stało sie.. emaliowane oczy twoje, dębu i chmielu pełne, poprzetykane gdzieniegdzie żółcią gorczycy. Z fermentacji zbyt słodkiej rzeczywistości. rozbijając powietrze na talie kart magicznych.. Sączę się światłem zza zasłony w odcieniach wanilii. Miałam wstać o szóstej, ubrać ulubione kolorowe majtki w pokrzywy i rozciągniętą bluzkę, zapakować aparat i idąc miejsko-wiejską łąką nad rzekę, chłonąć wszechobecną ciszę i zapach poranka.
Zaspałam. |
|
|
|
#3390 |
|
Przyczajenie
|
rzeczywistość nie zna skrótów do nieba.
mój świat, wolnością zwany każdy tu oryginalny! ta jak paczka CD-ROM'ów! :/ ciepły wiatr nadziei dobre myśli przywiał niebo jest pełne niedoskonałych dusz Bury me, bury me! I'm finished with u! przez tyle lat uczyłem się zapomnienia poderżnął mu gardło tak brutalnie że puch fruwał w całym pokoju. ani słowa o miłości! I guess it's time to run far, far away - find comefort in pain zostaw te koszmarne myśli... w Twoje oczy patrzeć chcę! one day I'll go dancing on the moon! ![]() wszystko co masz pali sie na stosie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

wystarczy Marzena 

!