Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-16, 15:16   #3961
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

My chcieliśmy wyjechać na początku roku, żeby troche do wesela dorobić i rejestrowaliśmy się w różnych firmach, ale nie było pracy no i teraz zadzwonili do mojego TŻ z jednej, ale powiedzieli mu, że może zadzwonić we wrześniu i jak coś będzie to go wezmą no i ja może się też na jakąś pracę załapie
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 15:20   #3962
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
My chcieliśmy wyjechać na początku roku, żeby troche do wesela dorobić i rejestrowaliśmy się w różnych firmach, ale nie było pracy no i teraz zadzwonili do mojego TŻ z jednej, ale powiedzieli mu, że może zadzwonić we wrześniu i jak coś będzie to go wezmą no i ja może się też na jakąś pracę załapie
a pamiętasz co to za firma??
dzwoniliscie do firm czy do biur pracy?? My jak teraz wyjedziemy to chyba na dłuzej (teraz jestesmy tu 10 miesięcy) a potem moze nawet 3 lata

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 15:23   #3963
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a pamiętasz co to za firma??
dzwoniliscie do firm czy do biur pracy?? My jak teraz wyjedziemy to chyba na dłuzej (teraz jestesmy tu 10 miesięcy) a potem moze nawet 3 lata
Nie pamiętam nazwy wiem, że coś na "a". Szukaliśmy ogłoszeń na necie i w gazecie i dzwoniliśmy, ale kazali nam się rejestrować na stronie internetowej i tyle było tych firm, że już nie pamiętam nawet do której pisaliśmy. Nie chcemy wyjechać na tak długo tylko troche poprawić sobie budżet.
Stary 2009-04-16, 15:27   #3964
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Trochę zaczynam się stresować, ale głównie dlatego, że jeszcze mamy trochę spraw do zapięcia na ostatni guzik
Nie mamy jeszcze kamizelki dla TŻ'ta... Muszę trafić jakiś inny stanik i majtki kupić Szukam tipserki, ale albo zajęte albo kiepsko robią...
Nie mamy wystroju sali, kościoła i auta (zamawiamy rzeczy, część mamy, i musimy z księdzem pogadać).
Do kamerzysty musimy iść i z orkiestrą pogadać.
No i ten nieszczęsny pierwszy taniec - musimy wybrać iosenkę i chociaż z 2-3 razy jakieś figury poćwiczyć MASAKRA
A w kościele ostatnio tak mi serce waliło, jak byliśmy i ksiądz miał mówić nasze zapowiedzi, że szok (ale chyba zapomniał bo nas nie wyczytał). To sobie pomyślałam, co będzie jak ja będę miała stać przed ołtarzem i przysięgę mówić, jak ja na 'byle' zapowiedzi się tak strasznie zestresowałam
ooooo... kurczaczek !

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Nic mi nie mów świadkowa juz dostała wytyczne, żeby mieć ze sobą walerianę i to w duuuuzych ilosciach.
moja dostała polecenie (a właściwie sama wpadła na pomysł) ... stoperan

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Ech spójrzcie dziewczyny ile teraz czasu spedzamy na tych przygotowaniach rozczulamy sie nad wszystkim od sukni przez meni weselne itd roztrzasamy tu kazda pierdołke ech a po ślubie sadze ze bedzie nam tego brakowac nadejdzie taka pustka nim nie zaczniemy roztrzasac o pieluchach i watek nie zamieni sie na PM2009 w poczekalni czy cos w tym stylu choc my nieplanujemy odrazu po slubie moze za 2 lata hahha choc mamy juz grzmia ze bede miała wtedy 29 lat i czemu tak długo czekac po ślubie a Wy jak planujecie dzieciaczki w jakim wieku bedziecie??
cóż... u nas to troche bardziej skomplikowane bo:
- ja już mam 28 (a w dniu ślubu nawet więcej )
- TZ ma 30 (w dniu ślubu więcej )
- czas na dziecko
- TZ chce
- ja... w sumie też bym chciała
- mamy mieszkanie, ale nie chcemy w nim mieszkać, bo trzeba zrobić w nim kuchnie, lązienki, WC, przedpokój i pokój mały (dla dziecka pewnie )
- chcemy mieszkać w domu
- nie mamy kasy ani na remont, ani na dom
- jesli chcemy remont, to dziecko troszke musi poczekac
- jeśli chcemy dziecko to remont i dom muszą poczekać :|
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 15:35   #3965
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
cóż... u nas to troche bardziej skomplikowane bo:
- ja już mam 28 (a w dniu ślubu nawet więcej )
- TZ ma 30 (w dniu ślubu więcej )
- czas na dziecko
- TZ chce
- ja... w sumie też bym chciała
- mamy mieszkanie, ale nie chcemy w nim mieszkać, bo trzeba zrobić w nim kuchnie, lązienki, WC, przedpokój i pokój mały (dla dziecka pewnie )
- chcemy mieszkać w domu
- nie mamy kasy ani na remont, ani na dom
- jesli chcemy remont, to dziecko troszke musi poczekac
- jeśli chcemy dziecko to remont i dom muszą poczekać :|
No ale przynajmniej te 4 wałsne ściany macie a my jeszcze nic swojego nie mamy tylko co to troszke jakis pierdół w wynajmowanym irlandzkim domu. Zbieramy na dom no chyba ze sytuacja sie zmieni to kupimy mieszkanie bo sa jednak tansze, my chcielibysmy kupic gotowy domek na budowe nie mamy czasu ani ochoty bawic sie w to wszystko tym bardziej ze nie jestesmy w polsce a jednak przypilnowac wszystkiego trzeba. Dlatego potomek musi poczekac bo wiem ze jak bym tu miała dziecko to napewno bysmy tyle nie oszczedzili co teraz. Pocieszam sie tym ze chcemy miec 1 dziecko wiec zdazymy. Panuje zasada ze 1 dziecko przed 30 i docelowa liczba dzieci do 35 roku zycia, zobaczymy jak to bedzie u nas
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 15:52   #3966
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja sama nie wiem kiedy chce dziecko. czasami mnie ochota wezmie to juz po slubie bym chciała, jak pomysle racjlonalnie to lepiej z rok poczekac... a jak mysle przyszłosciowo (budowa domu) to kilka lat. Tz twierdzo, ze chce dziecko i jak bym była w ciązy to by sie tylko ucieszył no.. tak wiec podjecie decyzji jeszcze przed nami jak narazie biore tabletki anty i jest spokój

ps. pamietacie jak wam pisałam, ze ostatnio to ja mam wieksza ochote na TZ?? to od tygodnia jest inaczej. masakra. (choc sie ciesze bardzo) TZ budzi mnie w nocy i nie daje mi spac. szególnie jak wczesniej jadł jakąs potrawe z jajek. masakra wiecie w swieta sie tych jajek najadl to ja pół nocy nie spałam. czy białko az tak wpływa na męskie libido??
edit:
wczoraj pracował od 7 do 21 wrócił padniety, zrobiła mu nalesniki (z wiekszą iloscia jajek i co?? nawet sie nie wykapał i juz biegł do mnie)

Stary 2009-04-16, 15:57   #3967
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
a ja sama nie wiem kiedy chce dziecko. czasami mnie ochota wezmie to juz po slubie bym chciała, jak pomysle racjlonalnie to lepiej z rok poczekac... a jak mysle przyszłosciowo (budowa domu) to kilka lat. Tz twierdzo, ze chce dziecko i jak bym była w ciązy to by sie tylko ucieszył no.. tak wiec podjecie decyzji jeszcze przed nami jak narazie biore tabletki anty i jest spokój

ps. pamietacie jak wam pisałam, ze ostatnio to ja mam wieksza ochote na TZ?? to od tygodnia jest inaczej. masakra. (choc sie ciesze bardzo) TZ budzi mnie w nocy i nie daje mi spac. szególnie jak wczesniej jadł jakąs potrawe z jajek. masakra wiecie w swieta sie tych jajek najadl to ja pół nocy nie spałam. czy białko az tak wpływa na męskie libido??
edit:
wczoraj pracował od 7 do 21 wrócił padniety, zrobiła mu nalesniki (z wiekszą iloscia jajek i co?? nawet sie nie wykapał i juz biegł do mnie)
Nie wiem niby cos tam słyszałam o tym zwiekszonym libido po niektorych potrawach ale czy to az tak "namacalnie" działa to nie mam pojecia.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 16:03   #3968
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Mój TŻ po tym jak się cały tydzien nie widzimy to jak przyjedzie w piątek to całą noc praktycznie nie śpimy i z resztą weekendu tez tak jest i nie wiem jak to będzie po ślubie jak zamieszkamy razem
Stary 2009-04-16, 16:06   #3969
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ po tym jak się cały tydzien nie widzimy to jak przyjedzie w piątek to całą noc praktycznie nie śpimy i z resztą weekendu tez tak jest i nie wiem jak to będzie po ślubie jak zamieszkamy razem
oo u mnie tez tak była za czasów studenckich tzn jeszcze rok temu.

dlatego tez przed slubem (jak wrócimy do Polski) zamieszkamy na te 2,5 miesiąca osobno aby zatesknic za tym wszytskim

Stary 2009-04-16, 16:07   #3970
darenka0707
Raczkowanie

Cytat:

edit:

Hmm.. ciekawe Nigdy nie probowalam sprawdzic jak moj TZ zachowuje sie po jajkach Ale warto sprobowac
darenka0707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 16:16   #3971
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez darenka0707 Pokaż wiadomość
Hmm.. ciekawe Nigdy nie probowalam sprawdzic jak moj TZ zachowuje sie po jajkach Ale warto sprobowac
Moze to tylko zbieg okolicznosci, ale jakos tak mi sie pomyslało, ze to moze od tego hehe

Stary 2009-04-16, 16:21   #3972
darenka0707
Raczkowanie

Cytat:
Moze to tylko zbieg okolicznosci, ale jakos tak mi sie pomyslało, ze to moze od tego hehe

Ale moze tez zadziala he he... Jak to mam zwiekszone ochoty po orzeszkach i czekoladzie Madrala kupuje mi czesto czekolade orzechowa z Wedla Hmmm...
Stary 2009-04-16, 16:23   #3973
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Ale moze tez zadziala he he... Jak to mam zwiekszone ochoty po orzeszkach i czekoladzie Madrala kupuje mi czesto czekolade orzechowa z Wedla Hmmm...
a ja mam ochote non stop nie wiem, to chyba te tabletki anty. biore je 2,5 roku i mogłabym sie kochac codziennie (albo częsciej). moje libido wzrosło o 100%

Stary 2009-04-16, 16:25   #3974
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja mam ochote non stop nie wiem, to chyba te tabletki anty. biore je 2,5 roku i mogłabym sie kochac codziennie (albo częsciej). moje libido wzrosło o 100%
Ja tak mam bez żadnycyh tabletek tyle, że codziennie nie mogę ale po ślubie jak znajdziemy mieszkanko mam nadzieję, że to się zmieni
Stary 2009-04-16, 16:27   #3975
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak mam bez żadnycyh tabletek tyle, że codziennie nie mogę ale po ślubie jak znajdziemy mieszkanko mam nadzieję, że to się zmieni
To nasi TZ mają z nami dobrze hehe

Stary 2009-04-16, 16:29   #3976
darenka0707
Raczkowanie

Cytat:
Denerwujace jest to ze nie zawsze mozna Bo albo rodzice siedza w pokoju obok i ogladaj TV Albo mlodszy brat buszuje z zabawkami Ale niestety takie zycie Narazie mielismy wynajac sobie bloki ale jakos tak za duze koszty Ale zawsze cztery katy by byly Ale coz...
Stary 2009-04-16, 16:31   #3977
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Denerwujace jest to ze nie zawsze mozna Bo albo rodzice siedza w pokoju obok i ogladaj TV Albo mlodszy brat buszuje z zabawkami Ale niestety takie zycie Narazie mielismy wynajac sobie bloki ale jakos tak za duze koszty Ale zawsze cztery katy by byly Ale coz...
Ja nie mam młodszego rodzeństwa, ale nie przeszkadza nam to że rodzice za ścianą, bo oni i tak nam nie wchodzą do pokoju i bardzo zadko coś od nas chcą na szczęście
Stary 2009-04-16, 16:31   #3978
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Darenka a kiedy bierzecie slub??

Stary 2009-04-16, 16:38   #3979
darenka0707
Raczkowanie

Cytat:
Darenka a kiedy bierzecie slub??

25 kwietnia

Troche mi glupio jak uslysza no nie... Nie wchodza do mnie A jesli cos chca to mama krzyczy: DARIA!!! Ja wychodze mama mowi co chce i to koniec!
Stary 2009-04-16, 16:40   #3980
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gold jeszcze cie pomęcze
własnie patrze na tę folie samoprzylepna co wklejałas. mówiałs ze leosza jest matowa, ale na tej aukcji jest napis "połysk" wiec nie wiem czy to o ta ci chodziło??

aha i jesli bede drukowała na folii a4 to czy album moze tez byc a4 czy musi byc lekko wiekszy aby marginesy pozostawiac??

Stary 2009-04-16, 16:48   #3981
baja_86
Zakorzenienie

Cześć
Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
beznadziejnie!!!!!!!!!!!c hce mi sie wymiotować z nerwte paznokcie tylko mnie dobiły.Proszę dobijcie mnie!Nie zwracajcie uwagi na to co piszę.TŻ towi się udziela bo wymiotował w nocy
kochana wszytsko będzie dobrze, nawet nie wiesz ile z nas bardzo Ci zazdrości, że to już w tą sobotę pij meliskę i do przodu, czerp z tych ostatnich dni w stanie panieńskim

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dziewczynki bylam na fryzurce probnej - calosc trwala dokladnie godzinke (a nie 2 jak sobie liczylam) i w zwiazku z tym przepisalam sie z godziny 8 na 9 (zawsze to godzinka dluzej spanka przed calonocnym hulankiem ).

Macie zgodnie z obietnica zdjatka i czekam na sugestie (ja tez je mam, ale najpierw poslucham, co Wy powiecie)

p.s.
ten stroik dostalam w spadku po mojej bratowej i ja go miec nie bede-chcialam tylko zaznaczyc ze w tym miejscu bedzie storczyk )
fajna fryzurka, tylko trochę wsuwek wiadać, ale rozumiem, że ta właściwa będzie bardziej dopracowana. Dobry pomysł z pokręceniem dołu i ułożeniem go na ramieniu

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
moja fryzura będzie taka tylko bez toczka!Tylko gdzie podpiąć welon?
śliczna, ja wpięłabym go od góry, bo od spodu zwisał by tak beznamiętnie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Rety...Dziewczyny...znów mam schizy !!!
Jutro miałam mieć przymiarkę sukni, a dzisiaj zdzwonili do mnie i odwołali, bo ponoć krawcowa się rozchorowała i jest na zwolnieniu. DLa przypomnienia dodam, ze ja suknię jakby wypożyczam tzn. teoretycznie jestem jej pierwszą włascicielką, suknia czeka zapakowana w salonie na poprawki. A ja już w tej chwili sobie myśle, ze moze dlatego odwołali miarę, bo ktoś inny ją sobie wypożycza np. na ten weekend. WIadomo jakie ludzie robią przekrety...moze niekoniecznie będę jej pierwszą właścicielką, tylko którąś "pierwszą' z koleji ....ech nie zasnę chyba dzisiaj z nerw
ja też wypożyczam na takiej samej zasadzie co ty, panie w salonie zapewniły mnie, że suknia będzie na mnie czekac w pokrowcu i nikomu jej wcześniej nie wypożyczą, ja im wierzę, bo widziałam szereg pokrowców na osobnych wieszakach z podpisanymi karteczkami, na których były daty ślubu dziewczyn, które je zamówiły, daty te były odległe, więc mimo wszystko te suknie czekają na tę pierwszą właścicielkę. Twoja tez na pewno tak sobie wisi i czeka na ciebie, nie martw się

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Ech spójrzcie dziewczyny ile teraz czasu spedzamy na tych przygotowaniach rozczulamy sie nad wszystkim od sukni przez meni weselne itd roztrzasamy tu kazda pierdołke ech a po ślubie sadze ze bedzie nam tego brakowac nadejdzie taka pustka nim nie zaczniemy roztrzasac o pieluchach i watek nie zamieni sie na PM2009 w poczekalni czy cos w tym stylu choc my nieplanujemy odrazu po slubie moze za 2 lata hahha choc mamy juz grzmia ze bede miała wtedy 29 lat i czemu tak długo czekac po ślubie a Wy jak planujecie dzieciaczki w jakim wieku bedziecie??
wszystko zależy od tego czy dostanę swoją wymarzoną pracę Za rok kończe studia, jesli do razu dostanę etat nauczycielki to chcę przed ciążą zakończyć pierwszy etap awansu-czyli staż, potem trochę odczekac i zabrać się za dziecko dopiero, czyli jak coś to za 2 lata, no chyba, że trafi się wcześniej zobaczymy co czas przyniesie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 16:59   #3982
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Gold jeszcze cie pomęcze
własnie patrze na tę folie samoprzylepna co wklejałas. mówiałs ze leosza jest matowa, ale na tej aukcji jest napis "połysk" wiec nie wiem czy to o ta ci chodziło??

aha i jesli bede drukowała na folii a4 to czy album moze tez byc a4 czy musi byc lekko wiekszy aby marginesy pozostawiac??
Specjalnie brałam matową (wtedy taka była) żeby była taka transparentna i nie rzucała się w oczy po naklejeniu więc moze np. napisz do tego sprzedawcy czy ma taka samą ale matową. Tą folię mozesz normalnie ciąć. Ja np. na jednej kartce umieściłam kilka wierszyków i potem pocięłam je i powklejałam obok zdjęć. Bardzo wygodne rozwiązanie i nie męczysz się z klejem. Nie zostawiałam marginesów i z tego co wiem to sa tylko A4 i to wystarczy

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2009-04-16 o 17:01
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 17:01   #3983
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Specjalnie brałam matową (wtedy taka była) żeby była taka transparentna i nie rzucała się w oczy po naklejeniu więc moze np. napisz do tego sprzedawcy czy ma taka samą ale matową. Tą folię mozesz normalnie ciąć. Ja np. na jednej kartce umieściłam kilka wierszyków i potem pocięłam je i powklejałam obok zdjęć. Bardzo wygodne rozwiązanie i nie męczysz się z klejem.
to dobrze, ze sie ciebie zapytałam
zapytam sie go napewno 9chyba, ze do tego czasu wstawi tez matową, bo ja pewnie dopiero maj/czerwiec bede to zamawiała.
a myslisz, ze na folii z połyskiem moze sie tusz rozmazywac?? drukowac bede na laserówce.

Stary 2009-04-16, 17:01   #3984
darenka0707
Raczkowanie

Ja mam suknie szyta na moja miare bo jestem troche nie centymetrowa A o wyporzyczeniu slyszalam i to jest bardzo dobre oczywiscie z tego co wiem i co sie dowiadywal bardzo duzo ludzi tak robi Mialam miec juz jutro suknie w domku ale wypadl w pracowni pogrzeb pracownicy czy cos takiego i bede miec dopiero poniedzialek-wtorek
Stary 2009-04-16, 17:08   #3985
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Ja też chciałam na początku wypożyczyć suknie z racji tego, że jestem bardzo mała i komu bym ją potem odsprzedała, ale wypożyczenie sukni kosztowło od 800-1000 zł, a ja za moją kupioną dałam 700 zł także bardziej mi się to opłacało.
Stary 2009-04-16, 17:09   #3986
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
a myslisz, ze na folii z połyskiem moze sie tusz rozmazywac?? drukowac bede na laserówce.
myślę, zę będzie to wyglądać gorzej na tych aukcjach sa informacje do jakich drukarek się te poszczególne folie nadają.

Musze się pożegnać i zabrać za pisanie pracy dyplomowej do jutra

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 17:11   #3987
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
myślę, zę będzie to wyglądać gorzej na tych aukcjach sa informacje do jakich drukarek się te poszczególne folie nadają.

Musze się pożegnać i zabrać za pisanie pracy dyplomowej do jutra
mam nadzieje, ze ten sprzedawca bedzie miał w takim razie matową. przeglądałam tez inne oferty na allegro ale nie znalazłam nic ciekawego.

Zycze miłego tworzenia pracy

Stary 2009-04-16, 17:17   #3988
darenka0707
Raczkowanie

Cytat:
Ja też chciałam na początku wypożyczyć suknie z racji tego, że jestem bardzo mała i komu bym ją potem odsprzedała, ale wypożyczenie sukni kosztowło od 800-1000 zł, a ja za moją kupioną dałam 700 zł także bardziej mi się to opłacało.
Mi za wszystko czyli welon stroik do wlosow rekawiczki 2*bolerko Wyjdzie z ok 2300 Ale raz sie zyje i w tym dniu musze wygladac najladniej
Stary 2009-04-16, 17:19   #3989
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
Witam Was swiatecznie dziewczyny,
na swietaa jestem w domu, wiec objadam sie smakolykami mamy , wpadlam tylko na moment (mam pytanie), gdyz do 15 kwietnia mamy zdecydowac, czy zapusujemy sie na weekendowe nauki w krakowie i chcialam Was zapytac, czy jesli te nauki zrobimy teraz (tzn. poczatkiem maja) a slub mamy w pazdzierniku, to one beda wazne?

złoto, z tego co się orientuję że nauki są ważne 6 miesięcy. Ja idę w ten weekend na ul. DObrego PAsterza, w sobotę od 8-19 a w niedzielę od 9-15, może jakoś przeżyję

nasz ślub 01.08.2009 r.
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 17:20   #3990
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi za wszystko czyli welon stroik do wlosow rekawiczki 2*bolerko Wyjdzie z ok 2300 Ale raz sie zyje i w tym dniu musze wygladac najladniej
No tak mi za wszystko razem z dodatkami wyjdzie jakieś 1000 zł może troszke ponad. Niestety mnie nie stać na nic droższego, ale jestem zadowolona z zakupu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości