|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Kenzo jungle elephant szuka domu
nieaktualne
MAM NA WYDANIU KENZO JUNGLE ELEPHANT 50 ML BEZ TESTOWEGO PSIKNIĘCIA. CHĘTNIE WYMIENIE NA ILNNY ZAPASZEK ![]() Edytowane przez justyna28 Czas edycji: 2009-04-27 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kenzo jungle elephant szuka domu
WIEC MOZE ZA LIGHT BLUE 50 ML ALE PLS NIE ODLEWKA ![]() LACOSTE Pour Femme JESZCZE WCHDZI W GRĘ ALE NIE UKRYWAM ŻE WOLE LB NO I TAK JAK CI JUZ KIEDYS PISAŁAM ADDICT EAU FRAICHE edt ALE RÓWNIEŻ NIE ODLEWKA Edytowane przez justyna28 Czas edycji: 2009-04-17 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
I ja tez podpytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
U CIEBIE PODOBA MI SIĘ :
GUCCI II 30 lub 50 ml wyłącznie za zapachy z listy VERSACE Bright Crystal 50ml bez kilku psików.. z wymianki z Memento, fotka na życzenie ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- [1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;11922388]A może Diesel fuel for life unlimited (prawie cała 50 ml butla - pare razy pisknięte) lub Moschino I love love (ok.40-45 ml z 75)? ![]() MUSZĘ JESZCZE RAZ POWACHAC I LOVE LOVE BO BYC MOZE NAWET BY MI PASOWAŁO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Lacoste też bardzo chętnie / tylko chwile jeszcze będzie w rezerwacji - bo czekam na odpowiedź wizażanki / Addict EF prawdopodobnie poleci w calości za zielone Chanel Chance EF ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
A może jednak coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i daj znać proszę odnośnie Lacoste i Addict ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
Addict juz nieaktualny - właśnie poszedł na gazetowym ![]() Lacoste jest juz wolne ![]() A co do LB to mam go w oryginalnej flaszce ale flaszkę wolałabym zachować dla siebie ![]() Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2009-04-17 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A może Lovely SJP 50ml bez jednego psika? /wersja limitowana ze złotymi drobinkami
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie ? Poza wątkiem mogę zaproponować:
- Light Blue ok. 50 ze100 ml., jeden róg dolny flaszki nieco ukruszony (podczas upadku), ale szczerze mówiąc w ogóle tego nie widać - City Glam ok. 60 ml. - GF Ferre ok. 25 ml. - Gucci Envy - ok. 13/30 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki przykro mi ale Szarada strzeliła w dziesiątkę.....narazie rezerwacja |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie działała subskrybcja
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Czy Słonik jeszcze aktualny czy już wymieniony, bo Lovely stoi i się kurzy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.