|
|
#751 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękować... Gosiulek dla mnie to wydawało się śmieszne, że tyle po ślubie i takie rzeczy, ale teraz jak już wiem, że moge miec potem pamiętkę i to jedyną w swoim rodzaju(jeśli chodzi o moje fotki) to warto....i na samą myśl sie uśmiecham... bo kiedyś usiądę i popatrzę na nie i wtedy będę wiedzieć, że zatrzymano czas dla nas na tych fotkach.... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-17 o 13:07 Powód: gosia naskrobała |
||
|
|
|
#752 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
hej ho
Cytat:
2- to moje pierwsze szpilki z takim obcasikiem ![]() Pikna kulka Ależ ta psinka słodka ![]() Cytat:
2- właśnie do niej piszę na gg i mi nie odpisuje więc nie wiem ![]() 3- ooooo jakie fajne 2 babole na tym ostatnim ![]() śmiechowy ten piesior z tymi kocami A wiecie... kupiłam sobie TYLKO płaszczyk w Reserved z przeceny- taki wiosenno jesienny. Za całe 129, coś tam przeceniony z 250 prawie. Jest kremowy do kolanka, rozkloszowany z brązowym paskiem z gumy ![]() Podobno wyglądam ładnie ![]() I oczywiście <nie wiem po co> wstąpiłam do Venezii i się zakochałam ![]() W najcudowniejszych butach pod słońcem , dlaczego one kosztują 299 zł no! to masz szczęście Cytat:
![]() piszesz coraz więcej dobrego samopoczucia Ci życzę Cytat:
Nie wariuj! Nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę tego, że już niebawem będziesz "na swoim" ![]() Cytat:
Popatrz na tę stronkę: http://www.chorwacja.pl/ moja znajoma stąd sobie szukala kwatery chyba najwięcej ogłoszen tu jest z tego co wiem ale mówiła żeby samemu dzwonic i rezerwowac jakby co- bynajmniej oni tak robili Cytat:
2- trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 3- Majeczka mówisz? Pszczółeczka ![]() Cytat:
Piszę od rana! Skaranie boskie w tej robocie!!! Trują zada, że ho ho Buźki dla każdej glizdeczki
|
|
#753 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i trzymamy piastkinie dosc ze mnie boli glowa na zmiane pogody to jeszcze moj wlasny osobisty maz mnie wkurza.... Nie wspomne o tym ze mial miec wolna sobote- zaplanowalismy ze porobimy troszke w naszym remoncikowanym mieszkaniu i znowu lipa, a on mi wyskakuje ze moze do kina bysmy poszli... jakby mnie zaprosil to bylo by fajnie a pytanie to se moze w ucho wsadzic.... Cytat:
![]() Cytat:
moj maz pija Yerba mate a to herbata ktora powinna byc zapazana w maks 80 stopniach, wiec teraz sie cieszy jak dziecko ze ma termometr i nie musi juz cyrklowac ile woda ma stopni |
||||
|
|
|
#754 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Tak udało się....tylko teraz dotrwać do lipca.... ![]() ![]() Cytat:
Czyży ten uśmiech z powodu gumy, która będzie pasowała do buciorków ![]() |
||
|
|
|
#755 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() malutka_24 pozdrowienia dla Maluszka ![]() kotekk81 jak dzisiaj samopoczucie? mam nadzieję, że paskudny ból głowy już minął... nie znoszę tego stanu więc szczerze współczuję dzasta110 oj jak ja bym chciała urządzać-remontować już coś swojego ![]() gosia ja bym wybrała Chorwację Agata R brzuszek przeuroczy, bardzo ładnie wyglądacie z Majeczką trzymam za wyniki...kina2807 czekoladka21 czekamy na wieści po wizycie u gina soffera ano pisałam już dawno o tej imprezie inawet mi doradzałyście ech... ale dopiero ostatnio dowiedziałam się szczegółów że mabyć na galowo, no i butów przecież już szukałam - wrrrr... no nic, w tym tygdoniu na pewno już coś kupię w niedzielę ruszam na łowy przed seansem "Lektora" ![]() izka19855 na pewno się uda ![]() kasienka1985 Twój opis zakupów naprawdę brzmi jak akapit z tej książki beżowy płaszczyk - bardzo ładnie, mój mąż mnie namawiał jak kupowałam płaszczyk na beżowy bo mu się taki podoba na innych babkach ;p ale niestety beżowy to nie jest dla mnie twarzowym kolorem on się upierał... więc przymierzyłam jeden beżowy i zgodził się ze mną na granatowy no ale to było rok temu daget nie denerwój się bo Cię głowa jeszcze gorzej rozboli, wytłumacz mężowi że chcesz remontować i tyle ![]() Ja siedzę w domku - dzisiaj też wolne... może znowu skuszę się na rower... aczkowleik historia o przewianym nerwie jakoś zapadła mi w pamięci muszę jeszce zrobić jakieś pranie i ogarnąć mieszkanie bo jutro cały dzień oboje będziemy w pracy... a po pracy na piwko idziemy no ale najpierw sprzątanie... zaaaaaraz... jeszcze trochę i będę sprzątać...
|
|
|
|
#756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam żońcie
u mnie zamułki ciąg dalszy Cytat:
![]() ![]() Cytat:
pamiętamy oczywiście wszystkiego dobrego dla męża ![]() a brzusio uroczy Cytat:
![]() za dzidziunię żeby się pokazała wreszcie od przodu ![]() to życzę żeby jak najszybciej się to stało Izuś super że mężulek się zgodził |
|||
|
|
|
#757 | |
|
Zadomowienie
|
To ja się chetnie kawusi z Tobą napiję, ale ja zastosuję na ból brzucha...
![]() A on mi tekstem , że on w Scani nie ma zdjecia...no to mu mówię, Kochanie, to zrobimy, ale najpierw zostańmy przy tych nad morzem... Dzięki za miłe słowo... Cytat:
<niewinnym wzrokiem spogląda, niczym kot ze Schreka> ![]() Ja Ty na rower, to ja hulać będę... ![]() A ja jutro na uczelni... |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#758 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
pokaż te buciory.No jak tak kalkuluje Bułgaria czy chorwacja. Za Bułgarią są piaszczyste plaże, podróż samolotem, możliwość zwiedzenia Istambułu i kasa ![]() za Chorwacją cudne widoki i wiele pięknych miejsc do zobaczenia. Podróż samochodem trochę mnie przeraża - wolę samolotem. Muszę pogadać z babką u której zawsze wakacje wykupujemy, zobaczymy co mi poleci. Kasik zobacz jeszcze Gandalf travel Cytat:
(teraz mnie to smieszy ale było gorzej)Cytat:
) jeszcze Maroko mi chodzi po głowie a znając życie i moje plany to w ogóle mogę jeszcze gdzieś indziej wylądować w każdym razie teraz na tapecie mam chorwację i bułgarię jak będziecie miały jakieś newsy to proszę się ze mną dzielić a będę bardzo źwięczna![]() Po przewianiu całe lato jeździłam w chustce na szyi (bo ten nerw to na szyi miałam powiany), tak mnie bolało, że promieniowało na zebiska a zbiegło się to w czasie z leczeniem zęba więc poszłam do dentystki z pretensją, że źle mi zęba zrobiła - wyciągnęła plombę i poprawiła ale to nic nie dało - bolało dalej. Musiałam wygrzewać i smarować się ochydnymi mazidłami ze dwa miesiące zanim przeszło. |
||||
|
|
|
#759 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.sluzenko.com/terminy.html i bedzie nad morzem- pytanie kiedy bedziecie Wy ![]() moze tutaj: http://www.slub.e-fotografik.pl/plener/ jest mnóstwo fotografii plenerowych znad morza... trzeba tylko poszukac a ja niestety czasu za wiele nie mam Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie kotuś ten pasek jest brazowy a gumki w butkach czarne- wiec watpliwie bedzie pasowac Cytat:
![]() a ja mierzylam taki sam tylko stalowy i wyglądałam podobno jak 90-letnia staruszka więc wybrałam beżyk 2- no się z Was usmiałam Trzymajcie za mnie kciuki zebym przezyla dzis 2 h w szkole- mam dodatkowe zajecia jade tam zaraz po pracy milego dzionka pyszczki
|
|
#760 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiedziałam, ze cos sie znajdzie...ja do tej pory trzymam zapisane stronki, bo moze komuś kiedys coś podsunę... a tak musiałabym wertowac w internecie, bez końca...a tak zajrze do tych najlepszych.... Ja ostatnio lączę dwa kolory, albo trzy ...staram sie, zeby wiecej nie było...wiec jesli masz ten sam element, to fajnie bedzie zgrywać....mimo, że buty czarne, a pasek brąz... I jeszcze raz buziii za stronki... Cytat:
Ja się na rower nie wypuszcza, bo teraz to latwo cos złapać...a bólu uszu wolałabym nie odczuwać... |
||
|
|
|
#761 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Tralalala wrócilam
Zjadlam nawet obiad. Uwaga.... kluski na parze z 1. sosem truskawkowym i 2. cynamonem i roztopionym masłem Dobre było ![]() W ogole cwaniara ze mnie, podjechałam sobie na stacje wlac co nieco pokarmu dla mojego auta i przy okazji kupilam sobie pyszne cappucino i potem nawet korki w ktorych stałam nie były mi straszne... popijałam sobie kawke (nie wiem z czego sie tak ciesze )Cytat:
![]() Lola w koncu sie pokazalas ![]() Cytat:
![]() Byłam w Chorwacji, moi rodzice w zeszłym roku byli w Bułgari. Klimat w sumie podobny, w Bułgari nie jest juz tak tanio jak kiedys (weszli do Uni) W sumie wybralabym Bulgarie ze wzgledu na samolot, pamietam swoja podroz do Chorwacji autokarem, az mi sie płakac chce. Jak dla mnie jesli chodzi o urlop to tylko samolotem. Maroko - ekstra pomysl, sami bysmy chetnie tam pojechali ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie poznaje Ja bym tylko chciała taki pasek gumowy Czy ja sie chwaliłam co mi przyniosł zajaczek?! Otoż: torebke wieczorowa, spodnice, pasek, bluzke, zestaw kosmetykow do makijazu |
|||||||
|
|
|
#762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. Tylko tak strasznie mnie wkurza jego niekonsekwencja w swoich niby decyzjach, a jak sie nawarstwi to jestem jak wulkan.Kasiulek tu nie chodzi o kino bo sie ucieszylam ze w koncu pomyslal ze mozemy gdzies wyjsc a nie tylko obiecuje. Tylko co z tego jak ja chce sie w koncu stad wyprowadzic a nawet nie ma kiedy glupich rzeczy ktore sami mozemy zrobic wykonac w Legionowie bo nie ma czasu. Niby mnie rozumie a wychodzi jak wychodzi, bo dostali zlecenie i musi isc do pracy |
|||
|
|
|
#763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana to nie chodzi o ilość czy jakosć....to zabrzmiało mniej więcej tak.... jakby Ci, którzy sa niezadowoleni ze zdjęć, czy ilosci powinni jechac i zrobić nowe...a to raczej nie o to chodzi(mnie np), ja mam niedosyt...tak po prostu...i chcę zrobić sesyjkę...bo marzyłam zawsze o takiej nad morze, a teraz udaje mi się to realizowac, choc uważałam to za "głupie" i raczej nieosiagalne... troszkę mnie to dotyczy... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-17 o 18:10 |
|
|
|
|
#764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za stan uwazam to o co wlasnie Tobie chodzi Nie o zrobienie nowych bo wczesniejsze sa zle ale dodatkowych ![]() Dagus nie wierze ze moglabys sie tak spakowac i wyprowadzic bez meza. Moze jesli on nei ma czasu zleccie ta prace komus - owszem zaplacicie za robocizne, ale szybciej sie przeprowadzicie a Ty nei bedziesz sie musiala na niego denerowac. Buszuje po Allegro zamiast zaczac sprzatac wrrr chcialabym sobie buciki sprawic nowe ale ciiii
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-04-17 o 16:10 |
|
|
|
|
#765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie powinnam napisac "i zrobić nowe", tylko zrobić kolejne...ale nie dlatego, ze tamte sa jakieś mało atrakcyjne, cokolwiek by to znaczyło... Jedni chcą jeszcze...a inni nie maja takiej potrzeby i moze przy tym zostańmy... |
|
|
|
|
#766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wow!! to wielki był zając ![]() do nas nie dokickał ![]() Cytat:
w niedzielę jadę na mały shopping to może cosik wpadnie w oko a jak nie to wtedy w necie coś zamówię
|
||
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeesc
![]() Ale mam dzis dobry humor nawet nie wiem czemu, bo pogoda sie zespuła i pada deszcz ale jakoś mi tak fajnie ![]() Od rana jestem dobra żonka- zrobiłam zakupy, posprzątałam, dwa prania sie uprały, uprasowałam męzowi koszule, zrobiłam zupe i naleśniki, łooo ja nie wiem co we mnie wstąpiło normalnie to mi sie tak nie chce Monai- my mamy taką samą sytuację z mieszkaniem, też płacimy za wynajem prawie tyle ile by nas rata kredytu wyniosła i też myślimy o tym programie rodzina na swoim tyle że w Krakowie niewiele jest takich mieszkań ktore spełniają warunki niestety, a jak sie już jakieś pojawi to zaraz szybciutko znika ![]() a piesio superowy, to ostanie zdjęcie jest genialne " kto jest groźniejszy" ![]() Daget słodziutka kuleczka Dzasta niedługo remont się skończy a Ty będziesz mieć super mieszkanko , grunt to myśleć pozytywnie Czekoladka21 i jak tam niunia, pokazała co ma między nóżkami? ![]() Izka ma się te sposoby na męża, smyranko po plecach i zgoda na sesyjkę gotowa Cytat:
na pewno musisz się liczyć z tym że większość plaż może być kamienista, w morzu musisz nosic jakieś sandałki albo inne butki coby stóp nie poparzyć albo ukłuć jakimś jeżowcem no i są kamyki ale za to można się położyć i czytać książke w wodzie, my byliśmy na wyspie Pag, bardzo urocze miejsce, niesamowicie niebiesko-zielone morze, cieplutko, przez dwa tygodnie tylko raz była burza a byliśmy we wrześniu, miasteczka mają niesamowity urok, wąskie uliczki, stara zabudowa, możesz spokojnie z miejscowymi rozmawiać po polsku, zrozumiecie się na pewno, pyszna rakija taka ichniejsza wódeczka sprzedawana w plastikowych butelkach najlepiej domowej roboty(bo mocniejsza ok 50-60%)![]() minusem będzie to że w sezonie jest tam bardzo dużo turystów, a co za tym idzie tłok wszędzie, nie wiem kiedy się wybieracie ale odradzałabym lato czyli lipiec- sierpień , no i dojazd to najlepiej własny natomiast w Bułgarii nie byłam ale chętnie bym sie tam wybrałano mam nadzieję że troszkę pomogłam ![]() aha i jeszcze musisz sie sprawdzić czy plaża nie jest przypadkiem plażą dla nudystów bo to u nich dość powszechne no to popisałam ![]() ja dziś wieczorem będę pracować nad mężem coby się zgodził gdzieś pojechac, widziałam w tv reklamę monster truck show i muszę go namówić na to koniecznie, strasznie mi się to podoba i chciałabym na żywo popatrzeć juz winko sie chłodzi, jescze tylko jakieś koreczki zrobię i będę działać hihihi
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jakbyś mnie tak zaraziła tym wszystkorobieniem, co? tak troszeczkę? |
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za kciuki
|
|
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
Oho...coś czuję...idę wyprasować ciuszki , a potem zrobię coś do schrupania...o!
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-17 o 18:14 |
|
|
|
#771 |
|
Rozeznanie
|
izka19855 cuksy są różniaste taka mieszaneczka wiesz... i galaretki i michałkowe itp
gosia1007 ja nie byłam ale się rozglądamy na wakacje też na coś - jeszcze w podróży poślubnej nie byliśmy przez pracę - ale pewnie jakoś we wrześniu się wybierzemy, póki co wywalamy kasę na koncerty mąż dzisiaj odebrał bilety na sierpień, a wylukał kolejny koncert na wrzesień ;]A Maroko brzmi fajnie oglądałam fotki koleżanki z pracy - była w Maroko - kraj egzotyczny, bajkowy ![]() kasienka1985 1.o to widać mamy typ urody jakiś na odwrót bo mi w stalowym i w chłodnych kolorach generalnie lepiej 2.u kochana trzymaj się dzielnie na tych zajęciach chociaż pewnie już po jesteś i dobrze! ![]() izka19855 ale Ty się nie tłumacz że chcesz mieć zdjęcia plenerkowe znad morza jakbyś się obudziła z tym za 10 lat to by było dziwnie... a tak jak marzyłaś o sesji nad morzem, to koniecznie dopnij swego, bo po co masz patrzeć na swoje piękne zdjęcia i myśleć, że jeszcze czegoś tu brakuje ja trzymam kciuki za powodzenie Twojego pomysłusoffera normalnie tymi parówkami mi smaka narobiłaś... liczę na teściową za tydzień ona robi pyszne...A zajączka miałaś wypasionego szkoda że u mnie nie ma takiej tradycji... daget ja jak w domku posiedziałam za długo to też mnie jakieś humory nie takie łapały ![]() mooonik witaj ale damy rade trzeba być cierpliwym i cieszyć się czym jest, to jakoś to życie się układa ![]() A Ty dzisiaj faktycznie superżona normalnie doskonała jeeejć... no ale ok, dobrze w końcu ogarnę mieszkanie i siebie (jakaś maseczka mi sie już chyba należy), bo niechciałabym kolejny raz odkurzać po 23... i mnie i mnie dobra, biorę się w garść i SPRZĄTAM
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po wizycie
![]() Dziekuje wszystkim żoneczkom za trzymanie kicukow bo dzidzia sie obrocila!!!!!!!!! i juz wiem ze w moim brzuszku mieszka mała Weronika!! ![]() ale boksuje mamusie po pecherzu hehe!! wazne ze zdrowa i rosnie fajnie!! nareszcie moge mowic do mojego brzuszka po imieniu!! tak wiec drogie ciotki kolejna baba zasili nasz swiat!!
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja byłam za dziewczynką ![]() będziesz miała małą księżniczkę tak jak Agatka |
|
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#775 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A my też nie byliśmy w sumie w podróży poślubnej(takie zagranicznej)...tylko w górach byliśmy...ale w tym morze Polskie koniecznie) czy ja musze wspominać dlaczego?! Cytat:
Wspaniała wiadomość czekoladko A my wreszcie wiemy kto tam kopytkuje naszą wizażowa mamusię... |
||
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monai dla Ciebie też troche zapału do sprzątania a co do mieszkania- to co ma byc to będzie, jakos pociągniemy ten wózek Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-04-17 o 20:27 |
|
|
|
|
#777 | ||
|
Rozeznanie
|
dziewczyny lofkam Was
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#778 |
|
Zadomowienie
|
Czeko21 wspaniała nowina
gratuluje ![]() Monai my tez nie bylismy w podrozy poslubnej Ach w tym roku tez sie nie zanosi na jakis wypasny wypad za granice.Posprzatalas? Bo ja tak a raczej my tak - calutki dom wiec jutro mamy labe ![]() Agusia ale esej z Twojego postu
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, a no jestem, obejrzeliśmy dzisiaj dwa mieszkania i trzeba było jeszcze na zakupki jechać...
Fajowe mieszkanie dzisiaj oglądaliśmy, praktycznie do wprowadzenia bez żadnych remontów i w bardzo przystępnej cenie. Tylko że wolne będzie ew dopiero gdzieś w połowie wakacji. A my w tym wynajmowanym mamy póki co umowę do końca czerwca, bo coś właściciele przebąkiwali że może będą wracać. Musimy się teraz dowiedzieć kiedy wracają i będziem myśleć...
|
#780 | ||||
|
Rozeznanie
|
mniej więcej z taką miną siedzę
maseczka mnie trochę pościągała ale póki co pochwalę się że posprzątane Czekoladko gratuluję córeczki Cytat:
Cytat:
Agatacior my Was też lofakamy Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

więc nie wiem 

i trzymamy piastki
hand-made: urodzinowo na 40tkę

za wyniki...
nie denerwój się bo Cię głowa jeszcze gorzej rozboli, wytłumacz mężowi że chcesz remontować i tyle
no ale najpierw sprzątanie... zaaaaaraz... jeszcze trochę i będę sprzątać...
nie wiem kiedy się uporamy z tym wszystkim
no dobra nie smęcę już i lecę do pracy. Mam teraz na 10 dlatego nie jestem pierwsza ostatnio 

ale się rozglądamy na wakacje też na coś - jeszcze w podróży poślubnej nie byliśmy przez pracę
mąż dzisiaj odebrał bilety na sierpień, a wylukał kolejny koncert na wrzesień ;]