Żony doskonałe PM2008 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-17, 13:00   #751
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny na Was zawsze mozna liczyc
wkleilam cosik... ja sie poplakałam
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post11921654
w 18 wygladalm jak dziecko z etiopi... niedozywione
MASAKRA
Ale swietne...fajnie po czasie zobaczyć jaka jest różnica...super brzucholek...
Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
Iza gratuluje udanego namawiania męża mój jak mówi że pomyslimy to znaczy ze sie zgadza:P
Bo to wiesz ...wystarczyło pomyziolać po pleckach...o!
Dziękować...

Gosiulek dla mnie to wydawało się śmieszne, że tyle po ślubie i takie rzeczy, ale teraz jak już wiem, że moge miec potem pamiętkę i to jedyną w swoim rodzaju(jeśli chodzi o moje fotki) to warto....i na samą myśl sie uśmiecham...
bo kiedyś usiądę i popatrzę na nie i wtedy będę wiedzieć,
że zatrzymano czas dla nas na tych fotkach....

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-04-17 o 13:07 Powód: gosia naskrobała
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 13:23   #752
kasienka1985
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

hej ho
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Tu jestem
A co z resztą to nie wiem

Kasiu butki pierwsza klasa. Dobrze, że chociaz inni moga sobie ponosic takie szpile. Ja z wysokich wybieram tylko na słupku - pewnie sie czuje na chodnikach (dziurawych badz brukowanych)
1- cieszem siem
2- to moje pierwsze szpilki z takim obcasikiem unikam kostek brukowych tak jak pisałam bo może być ciężko
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
No dobrze.... skoro mnie tak ladnie prosisz to wkleje kilka
Pikna kulka
Ależ ta psinka słodka
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
po rowerku zaszyłam się na kanapie żeby dokończyć książkę i chociaż przez pierwszą połowę główna bohaterka momentami strasznie mnie drażniła..... to wytrwałam do końca i ogólnie moje zdanie jest ok podobała mi się lekka, zabawna książka, muszę aż Wam przytoczyć cytat który szczególnie przypadł mi do gustu "Zresztą chyba nie ja jedna - mam wrażenie, że na świecie skończyłaby się depresja, gdyby każdy mógł codziennie ubrać się w coś nowego" i jak tu się z tym nie zgodzić

a co słychać u Liloszka naszego?

1.moje ulubione zdjęcie jak była malutka
3.śpi zawsze w jakichś kocach - to zdjęcie było robione w największe upały 2 lata temu - ok 30st
6. a to my razem (w dniu zaręczyn)
1- łahahahhaa to z pewnością ksiazka o mnie
2- właśnie do niej piszę na gg i mi nie odpisuje więc nie wiem
3- ooooo jakie fajne 2 babole na tym ostatnim
śmiechowy ten piesior z tymi kocami <wyszczególnione fotki te naulubieńsze>
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Kacha jak zakupy?????
A wiecie... kupiłam sobie TYLKO płaszczyk w Reserved z przeceny- taki wiosenno jesienny.
Za całe 129, coś tam przeceniony z 250 prawie.
Jest kremowy do kolanka, rozkloszowany z brązowym paskiem z gumy
Podobno wyglądam ładnie
I oczywiście <nie wiem po co> wstąpiłam do Venezii i się zakochałam
W najcudowniejszych butach pod słońcem , dlaczego one kosztują 299 zł nie mam tyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
pewnie, że wymemłałam
no! to masz szczęście
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
nooo zeby nie bylo ze sie nawet z Wami dzis nie przywitalam wieccc

dobry wieczor kochanienkie

caly dzien meczy mnie bol glowy, w pracy myslalam ze nie wytrzymam, a jak przyszlam to zrobilam szybki ( i pyszny oczywiscie ) obiadek mezusiowi, przeczytalam co naskrobalyscie i poszlam spac nawet nie bylam w stanie do Was napisac niedawno wstalam i lece pod szybki prysznic i dalej spac mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

dobranoc i do jutra kochane zlotka
koteczku- rozwijasz się słońce
piszesz coraz więcej
dobrego samopoczucia Ci życzę
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
buziak dla każdej z osobna i trzymajcie kciuki, żebym nie zwariowała przez ten remont
Dzięki za buziaka- odwzajemniam
Nie wariuj!
Nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę tego, że już niebawem będziesz "na swoim"
Cytat:
Dziewczyny była któraś w Bułgarii i Chorwacji? Kurcze nie wiem co wybrać na wakacje. To moje ostatnie typy (może się jeszcze zmienić)
Nie byłam ale też raczej na Chorwacje uderzymy.
Popatrz na tę stronkę:
http://www.chorwacja.pl/
moja znajoma stąd sobie szukala kwatery
chyba najwięcej ogłoszen tu jest z tego co wiem
ale mówiła żeby samemu dzwonic i rezerwowac jakby co- bynajmniej oni tak robili

Cytat:
czesc... pamietacie mnie jeszcze???

moj TŻ tez po operacji juz... mial dopiero w ta srode... masakra nie zycze najgorszemu wrogowi... stres przeogromny, on zle znosi narkoze, brzuch ma rozciachany od mostka po pepek... na szczescie juz ten najgorszy okres za nami juz tydzien po operacji, dochodzi do siebie.
Wycieli mu to co tam mial... guza wielkosci jajka kurzego... chirurdzy ktorz codziennie wycinaja takie rzeczy powiedzieli ze w zyciu czegos takie nie widzieli... poszlo to jajo do badania... moze dzisiaj beda wyniki... zeby to nie bylo raczysko jakies

ja o dziwo tez sie czuje dobrze... jak na codziennie jezdzenie 1,5 godz w jedna strone do katowic... teraz juz zadziej... brzuchol juz tak nie twardnieje a Majeczka bryka jak oszalala
1- jasne że pamiętamy
2- trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
3- Majeczka mówisz? Pszczółeczka
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
wpadlam tylko na chwilke zeby was prosic o trzymanie kciukow.......mam dzisiaj wizyte u gina!!!
trzymam

Piszę od rana!
Skaranie boskie w tej robocie!!!
Trują zada, że ho ho
Buźki dla każdej glizdeczki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 13:39   #753
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Dziewczyny była któraś w Bułgarii i Chorwacji? Kurcze nie wiem co wybrać na wakacje. To moje ostatnie typy (może się jeszcze zmienić)
Osobiscie tam nie bylam ale moi znajomi w ostatnie wakacje zjechali cale Chorwackie wybrzeze i strasznie polecaja
Cytat:

moj TŻ tez po operacji juz... mial dopiero w ta srode... masakra nie zycze najgorszemu wrogowi... stres przeogromny, on zle znosi narkoze, brzuch ma rozciachany od mostka po pepek... na szczescie juz ten najgorszy okres za nami juz tydzien po operacji, dochodzi do siebie.
Wycieli mu to co tam mial... guza wielkosci jajka kurzego... chirurdzy ktorz codziennie wycinaja takie rzeczy powiedzieli ze w zyciu czegos takie nie widzieli... poszlo to jajo do badania... moze dzisiaj beda wyniki... zeby to nie bylo raczysko jakies
Jasne ze pamietamy i trzymamy piastki

Cytat:

co się staneło?
nie dosc ze mnie boli glowa na zmiane pogody to jeszcze moj wlasny osobisty maz mnie wkurza.... Nie wspomne o tym ze mial miec wolna sobote- zaplanowalismy ze porobimy troszke w naszym remoncikowanym mieszkaniu i znowu lipa, a on mi wyskakuje ze moze do kina bysmy poszli... jakby mnie zaprosil to bylo by fajnie a pytanie to se moze w ucho wsadzic.... w ogole ostatnio dziala mi na nerwy
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
No to szukam inspiracji....macie moze jakieś galerie gdzie mogłabym podejrzeć fociaki z morza....albo jakieś stronki gdzie moglabym znaleźć fotki...na swoją reke już zaczynam szukać...ale jakbyście mialy coś naprawdę godnego polecenia...tj u Aguni... to pisac mi tu...bardzo prosze...
Przepraszam za tej poemat...
No to super udalo Ci si e

Cytat:

MASAKRA
Wooow.. ale ze chudzina jestes to prawda, ale slicznie wygladasz z tym brzuszkiem

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
No to ja też trzymam kciuki abys prackę dostała.
a po co ci termometr do herbaty????

A psinka cudowna
moj maz pija Yerba mate a to herbata ktora powinna byc zapazana w maks 80 stopniach, wiec teraz sie cieszy jak dziecko ze ma termometr i nie musi juz cyrklowac ile woda ma stopni
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 14:02   #754
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
nie dosc ze mnie boli glowa na zmiane pogody to jeszcze moj wlasny osobisty maz mnie wkurza.... Nie wspomne o tym ze mial miec wolna sobote- zaplanowalismy ze porobimy troszke w naszym remoncikowanym mieszkaniu i znowu lipa, a on mi wyskakuje ze moze do kina bysmy poszli... jakby mnie zaprosil to bylo by fajnie a pytanie to se moze w ucho wsadzic.... w ogole ostatnio dziala mi na nerwy
No weź Ty dagecik nie chłostaj Go...stara się facet....moj to dawno takiego nawet pytania nie zadał...(ostatnio na Walentynki)
Tak udało się....tylko teraz dotrwać do lipca....

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
A wiecie... kupiłam sobie TYLKO płaszczyk w Reserved z przeceny- taki wiosenno jesienny.
Za całe 129, coś tam przeceniony z 250 prawie.
Jest kremowy do kolanka, rozkloszowany z brązowym paskiem z gumy
Podobno wyglądam ładnie
Piszę od rana!
Skaranie boskie w tej robocie!!!
Trują zada, że ho ho
Buźki dla każdej glizdeczki
Kasienko co znaczy podobno...na pewno!!
Czyży ten uśmiech z powodu gumy, która będzie pasowała do buciorków
Stary 2009-04-17, 14:12   #755
monai
Rozeznanie

GG do monai

Witam przybywam z kawką, babką i cukeraskami

malutka_24 pozdrowienia dla Maluszka

kotekk81 jak dzisiaj samopoczucie? mam nadzieję, że paskudny ból głowy już minął... nie znoszę tego stanu więc szczerze współczuję

dzasta110 oj jak ja bym chciała urządzać-remontować już coś swojego

gosia ja bym wybrała Chorwację swego czasu się rozglądałam i rozważałam też te dwa kraje, przekonały mnie relacje znajomych do Chorwacji... Bułgaria obecnie chyba mniej popularna - przynajmniej wśród znajomych

Agata R brzuszek przeuroczy, bardzo ładnie wyglądacie z Majeczką trzymam za wyniki...

kina2807

czekoladka21 czekamy na wieści po wizycie u gina

soffera ano pisałam już dawno o tej imprezie inawet mi doradzałyście ech... ale dopiero ostatnio dowiedziałam się szczegółów że mabyć na galowo, no i butów przecież już szukałam - wrrrr... no nic, w tym tygdoniu na pewno już coś kupię w niedzielę ruszam na łowy przed seansem "Lektora"

izka19855 grejt sakces już blisko coraz bliżej na pewno się uda

kasienka1985 Twój opis zakupów naprawdę brzmi jak akapit z tej książki beżowy płaszczyk - bardzo ładnie, mój mąż mnie namawiał jak kupowałam płaszczyk na beżowy bo mu się taki podoba na innych babkach ;p ale niestety beżowy to nie jest dla mnie twarzowym kolorem on się upierał... więc przymierzyłam jeden beżowy i zgodził się ze mną na granatowy no ale to było rok temu

daget nie denerwój się bo Cię głowa jeszcze gorzej rozboli, wytłumacz mężowi że chcesz remontować i tyle

Ja siedzę w domku - dzisiaj też wolne... może znowu skuszę się na rower... aczkowleik historia o przewianym nerwie jakoś zapadła mi w pamięci muszę jeszce zrobić jakieś pranie i ogarnąć mieszkanie bo jutro cały dzień oboje będziemy w pracy... a po pracy na piwko idziemy w końcu... wypościłam się ;p i teraz chodzi za mną taki desperadosik... albo paulanerek... no ale najpierw sprzątanie... zaaaaaraz... jeszcze trochę i będę sprzątać...
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 14:16   #756
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam żońcie
u mnie zamułki ciąg dalszy pogoda przygnębiająca i tylko kawunia mnie ratuje

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Hej

U mnie czasu brak ostatnio na wizazowanie :/ wczoraj skończyli wstawiać okna ale jeszcze zostały obróbki nie wiem kiedy się uporamy z tym wszystkim a jeszcze wczoraj przyszła @ wrrr... brzuch bolał a trzeba było sprzątać no dobra nie smęcę już i lecę do pracy. Mam teraz na 10 dlatego nie jestem pierwsza ostatnio

buziak dla każdej z osobna i trzymajcie kciuki, żebym nie zwariowała przez ten remont
trzymamy mocniutko

Cytat:
czesc... pamietacie mnie jeszcze???

ja o dziwo tez sie czuje dobrze... jak na codziennie jezdzenie 1,5 godz w jedna strone do katowic... teraz juz zadziej... brzuchol juz tak nie twardnieje a Majeczka bryka jak oszalala

sciskam

pamiętamy oczywiście

wszystkiego dobrego dla męża za dobre wyniki

dla Majeczki i dla Ciebie, trzymajcie się cieplutko i zaglądajcie w miarę możliwości

a brzusio uroczy
Cytat:
wpadlam tylko na chwilke zeby was prosic o trzymanie kciukow.......mam dzisiaj wizyte u gina!!!
mam pewne oczekiwania co do wizyty- mianowicie, chcialabym zeby lekarz powiedzial mi ze moja dzidzia sie obrocila(ale chyba nie bo czuje kopniaki wen fredce), i najwazniejsza ze moja dzidzia okazę sie wreszcie Weroniką albo Robertem.........choc jesli sie nie obrocila to nadal plci nie poznam.........
ale poki co mam nadzieje!!!
za dzidziunię żeby się pokazała wreszcie od przodu

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
jeszcze nie wiem ale na pewno musi ważyć minimum 2 kg
to życzę żeby jak najszybciej się to stało

Izuś super że mężulek się zgodził
Stary 2009-04-17, 14:34   #757
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Izuś super że mężulek się zgodził
To ja się chetnie kawusi z Tobą napiję, ale ja zastosuję na ból brzucha...
A on mi tekstem , że on w Scani nie ma zdjecia...no to mu mówię, Kochanie, to zrobimy, ale najpierw zostańmy przy tych nad morzem...
Dzięki za miłe słowo...<przytula>
Cytat:
Witam przybywam z kawką, babką i cukeraskami
izka19855 grejt sakces już blisko coraz bliżej na pewno się uda
Ja siedzę w domku - dzisiaj też wolne... może znowu skuszę się na rower... aczkowleik historia o przewianym nerwie jakoś zapadła mi w pamięci muszę jeszce zrobić jakieś pranie i ogarnąć mieszkanie bo jutro cały dzień oboje będziemy w pracy... a po pracy na piwko idziemy w końcu... wypościłam się ;p i teraz chodzi za mną taki desperadosik... albo paulanerek... no ale najpierw sprzątanie... zaaaaaraz... jeszcze trochę i będę sprzątać...
A jakiego cuksa masz monai ?
<niewinnym wzrokiem spogląda, niczym kot ze Schreka>
Ja Ty na rower, to ja hulać będę...
A ja jutro na uczelni... i w niedzielę tys ...<leniuszek>
Stary 2009-04-17, 14:44   #758
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Gosiulek dla mnie to wydawało się śmieszne, że tyle po ślubie i takie rzeczy, ale teraz jak już wiem, że moge miec potem pamiętkę i to jedyną w swoim rodzaju(jeśli chodzi o moje fotki) to warto....i na samą myśl sie uśmiecham...
bo kiedyś usiądę i popatrzę na nie i wtedy będę wiedzieć,
że zatrzymano czas dla nas na tych fotkach....
Nie, no z tym to masz rację, tylko ja może jakaś taka leniwa jestem

Cytat:
brązowym paskiem z gumy
Podobno wyglądam ładnie
I oczywiście <nie wiem po co> wstąpiłam do Venezii i się zakochałam
W najcudowniejszych butach pod słońcem , dlaczego one kosztują 299 zł Nie byłam ale też raczej na Chorwacje uderzymy.
Popatrz na tę stronkę:
http://www.chorwacja.pl/
Skromniacha z Ciebie pokaż te buciory.

No jak tak kalkuluje Bułgaria czy chorwacja. Za Bułgarią są piaszczyste plaże, podróż samolotem, możliwość zwiedzenia Istambułu i kasa
za Chorwacją cudne widoki i wiele pięknych miejsc do zobaczenia. Podróż samochodem trochę mnie przeraża - wolę samolotem.
Muszę pogadać z babką u której zawsze wakacje wykupujemy, zobaczymy co mi poleci.
Kasik zobacz jeszcze Gandalf travel

Cytat:
Dageciku pomyśl, że to tylko facet...oni są inni. Na pocieszenie przypomnę Ci że toster na dzien kobiet dostałam (teraz mnie to smieszy ale było gorzej)

Cytat:
gosia ja bym wybrała Chorwację swego czasu się rozglądałam i rozważałam też te dwa kraje, przekonały mnie relacje znajomych do Chorwacji... Bułgaria obecnie chyba mniej popularna - przynajmniej wśród znajomych
Ja siedzę w domku - dzisiaj też wolne... może znowu skuszę się na rower... aczkowleik historia o przewianym nerwie jakoś zapadła mi w pamięci
To jedziesz na tą Chorwację czy byłaś (a może do Chorwacji - nie wiem jak jest poprawnie) jeszcze Maroko mi chodzi po głowie a znając życie i moje plany to w ogóle mogę jeszcze gdzieś indziej wylądować w każdym razie teraz na tapecie mam chorwację i bułgarię jak będziecie miały jakieś newsy to proszę się ze mną dzielić a będę bardzo źwięczna

Po przewianiu całe lato jeździłam w chustce na szyi (bo ten nerw to na szyi miałam powiany), tak mnie bolało, że promieniowało na zebiska a zbiegło się to w czasie z leczeniem zęba więc poszłam do dentystki z pretensją, że źle mi zęba zrobiła - wyciągnęła plombę i poprawiła ale to nic nie dało - bolało dalej. Musiałam wygrzewać i smarować się ochydnymi mazidłami ze dwa miesiące zanim przeszło.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 14:45   #759
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj z mężem leżymy już w łóżku i teges....
pytam się Go czy jak coś powiem, to nie bedzie się śmiał...
On na to: "nie!, no mów"
To ja mówię : "będziesz, na pewno"
On :"no powiedz"
To ja: Misiu, a co by było jakbyśmy wzięli ja swoja suknię ślubną i Ty Twój gajerek i wzieli nad morze"
Jego pierwsza reakcja: "przestań"
No to ja ciagnę dalej:"wiedziałam"
I mu tam nawijam, że to , tamto...
No i mówi, no dobra "pomyślimy"
I wiecie co dziewczynki, ja Go znam ponad 8 lat i wiem, że on chyba nawet jest zadowolony z tego pomysłu, tylko nie chce sie przyznać...
No to mu mówię, wiesz te dziewczyny z wizażu...
A on "no wiem"
To one tez tak chcą zrobić, ze nad morze biorą rzeczy ślubne....
No to on mówi, no dobra pomyślimy Kochanie.....

Czyli, że on niech myśli, a ja bede działać....

No to szukam inspiracji....macie moze jakieś galerie gdzie mogłabym podejrzeć fociaki z morza....albo jakieś stronki gdzie moglabym znaleźć fotki...na swoją reke już zaczynam szukać...ale jakbyście mialy coś naprawdę godnego polecenia...tj u Aguni... to pisac mi tu...bardzo prosze...
Przepraszam za tej poemat...
mnie urzeka ten:
http://www.sluzenko.com/terminy.html
i bedzie nad morzem- pytanie kiedy bedziecie Wy
moze tutaj:
http://www.slub.e-fotografik.pl/plener/
jest mnóstwo fotografii plenerowych znad morza... trzeba tylko poszukac
a ja niestety czasu za wiele nie mam

Cytat:
Przeżywam jak mrówka okres ..wiem!
...ale tak sie składa, że @ mam, więc wszystko się zgadza....
bilans zamkniety...
gupolu Ty
Cytat:

MASAKRA
piękny brzusio
Cytat:
łahahahhahahah ktos tu zazdrosci Mońci zaproszenia do kinka
Cytat:
Kasienko co znaczy podobno...na pewno!!
Czyży ten uśmiech z powodu gumy, która będzie pasowała do buciorków
heheheh
nie kotuś
ten pasek jest brazowy a gumki w butkach czarne- wiec watpliwie bedzie pasowac
Cytat:
kasienka1985 Twój opis zakupów naprawdę brzmi jak akapit z tej książki beżowy płaszczyk - bardzo ładnie, mój mąż mnie namawiał jak kupowałam płaszczyk na beżowy bo mu się taki podoba na innych babkach ;p ale niestety beżowy to nie jest dla mnie twarzowym kolorem on się upierał... więc przymierzyłam jeden beżowy i zgodził się ze mną na granatowy no ale to było rok temu

1-hie hie
a ja mierzylam taki sam tylko stalowy i wyglądałam podobno jak 90-letnia staruszka
więc wybrałam beżyk
2-

no się z Was usmiałam
Trzymajcie za mnie kciuki zebym przezyla dzis 2 h w szkole- mam dodatkowe zajecia
jade tam zaraz po pracy

milego dzionka pyszczki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 15:00   #760
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
mnie urzeka ten:
http://www.sluzenko.com/terminy.html
i bedzie nad morzem- pytanie kiedy bedziecie Wy
moze tutaj:
http://www.slub.e-fotografik.pl/plener/
jest mnóstwo fotografii plenerowych znad morza... trzeba tylko poszukac
a ja niestety czasu za wiele nie mam

gupolu Ty

heheheh
nie kotuś
ten pasek jest brazowy a gumki w butkach czarne- wiec watpliwie bedzie pasowac
Dziękować Ci ...aż mi się buzia otworzyła przy jednej foci, bo mi przysło coś już do glowy....
wiedziałam, ze cos sie znajdzie...ja do tej pory trzymam zapisane stronki, bo moze komuś kiedys coś podsunę...
a tak musiałabym wertowac w internecie, bez końca...a tak zajrze do tych najlepszych....
Ja ostatnio lączę dwa kolory, albo trzy ...staram sie, zeby wiecej nie było...wiec jesli masz ten sam element, to fajnie bedzie zgrywać....mimo, że buty czarne, a pasek brąz...
I jeszcze raz buziii za stronki...
Cytat:
Nie, no z tym to masz rację, tylko ja może jakaś taka leniwa jestem

Po przewianiu całe lato jeździłam w chustce na szyi (bo ten nerw to na szyi miałam powiany), tak mnie bolało, że promieniowało na zebiska a zbiegło się to w czasie z leczeniem zęba więc poszłam do dentystki z pretensją, że źle mi zęba zrobiła - wyciągnęła plombę i poprawiła ale to nic nie dało - bolało dalej. Musiałam wygrzewać i smarować się ochydnymi mazidłami ze dwa miesiące zanim przeszło.
Widzisz, coś w ttym jest...jeśli sie cos bardzo chce, to można...wiec może popatrz na to realnie, może tez masz takie myśli, że chciałabyś coś spełnić, a wydaje Ci sie to "głupie" lub że już za późno...
Ja się na rower nie wypuszcza, bo teraz to latwo cos złapać...a bólu uszu wolałabym nie odczuwać...
Stary 2009-04-17, 15:27   #761
soffera
Zadomowienie

Tralalala wrócilam
Zjadlam nawet obiad. Uwaga.... kluski na parze z 1. sosem truskawkowym i 2. cynamonem i roztopionym masłem Dobre było
W ogole cwaniara ze mnie, podjechałam sobie na stacje wlac co nieco pokarmu dla mojego auta i przy okazji kupilam sobie pyszne cappucino i potem nawet korki w ktorych stałam nie były mi straszne... popijałam sobie kawke (nie wiem z czego sie tak ciesze )

Cytat:

MASAKRA
Agatko swietne sa zdjecia dokumentujace rosnacy brzuszek, wygladasz ekstra a pamietam jak neidawno marudzilas ze nic tam nei ma Niewiarygodne ze w ciagu 4 tygodni tak sie powiekszył

Lola w koncu sie pokazalas

Cytat:
Kurcze dziewczyny tak szczerze to podziwiam Was z tymi sesjami. W chwili obecnej już by mi się nie chciało nigdzie z suknią ślubną jeździć.
Chyba to zalezy od tego czy jestesmy zadowolone ze stanu (ilosci) swoich fotek slubnych. Gdyby mi cos nei pasowalo pewnie tez bym sie zebrała na sesyje
Byłam w Chorwacji, moi rodzice w zeszłym roku byli w Bułgari. Klimat w sumie podobny, w Bułgari nie jest juz tak tanio jak kiedys (weszli do Uni) W sumie wybralabym Bulgarie ze wzgledu na samolot, pamietam swoja podroz do Chorwacji autokarem, az mi sie płakac chce. Jak dla mnie jesli chodzi o urlop to tylko samolotem. Maroko - ekstra pomysl, sami bysmy chetnie tam pojechali

Cytat:
Hmmm ja mojego męza zaprosiłam jutro do kina - idziemy na Vicky Cristina Barcelona - moze sprobuj

Cytat:
no ale najpierw sprzątanie... zaaaaaraz... jeszcze trochę i będę sprzątać...
Buuuu ja też musze sie za to wziac

Cytat:
Witam żońcie
u mnie zamułki ciąg dalszy pogoda przygnębiająca i tylko kawunia mnie ratuje
Hmm a u mnie znow wyszlo slonko wiec sle go troche

Cytat:
Dageciku pomyśl, że to tylko facet...oni są inni. Na pocieszenie przypomnę Ci że toster na dzien kobiet dostałam (teraz mnie to smieszy ale było gorzej)
To historia na konkurs o "nie-romantycznych prezentach od ukochanych"

Cytat:
Trzymajcie za mnie kciuki zebym przezyla dzis 2 h w szkole- mam dodatkowe zajecia
jade tam zaraz po pracy
Ty jedziesz na dodatkowe zajecia Nie poznaje
Ja bym tylko chciała taki pasek gumowy

Czy ja sie chwaliłam co mi przyniosł zajaczek?! Otoż: torebke wieczorowa, spodnice, pasek, bluzke, zestaw kosmetykow do makijazu
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 15:31   #762
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
No weź Ty dagecik nie chłostaj Go...stara się facet....moj to dawno takiego nawet pytania nie zadał...(ostatnio na Walentynki)
Tak udało się....tylko teraz dotrwać do lipca....
Chlostac to go nie bede

Cytat:
daget nie denerwój się bo Cię głowa jeszcze gorzej rozboli, wytłumacz mężowi że chcesz remontować i tyle
No wlasnie kawusia dobry pomysl, wskoczylam do lozka pod kocyk i sobie poleze ... a mezus ... moze sie dogadamy ....

Cytat:
Pamietam ten toster.... . Tylko tak strasznie mnie wkurza jego niekonsekwencja w swoich niby decyzjach, a jak sie nawarstwi to jestem jak wulkan.

Cytat:
łahahahhahahah ktos tu zazdrosci Mońci zaproszenia do kinka
Kasiulek tu nie chodzi o kino bo sie ucieszylam ze w koncu pomyslal ze mozemy gdzies wyjsc a nie tylko obiecuje. Tylko co z tego jak ja chce sie w koncu stad wyprowadzic a nawet nie ma kiedy glupich rzeczy ktore sami mozemy zrobic wykonac w Legionowie bo nie ma czasu. Niby mnie rozumie a wychodzi jak wychodzi, bo dostali zlecenie i musi isc do pracy . Zaczynam po malu miec dosc, nadejdzie taki dzien ze sie wezme wyprowadze i nie bedzie dla mnie wazne ze tam nie ma warunkow, wazne ze jest woda, gaz i prad .... to se pogadalam
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 15:47   #763
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Chyba to zalezy od tego czy jestesmy zadowolone ze stanu (ilosci) swoich fotek slubnych. Gdyby mi cos nei pasowalo pewnie tez bym sie zebrała na sesyje

Czy ja sie chwaliłam co mi przyniosł zajaczek?! Otoż: torebke wieczorowa, spodnice, pasek, bluzke, zestaw kosmetykow do makijazu
Fajny ten zajaczek...
Kochana to nie chodzi o ilość czy jakosć....
to zabrzmiało mniej więcej tak....
jakby Ci, którzy sa niezadowoleni ze zdjęć, czy ilosci powinni jechac i zrobić nowe...a to raczej nie o to chodzi(mnie np), ja mam niedosyt...tak po prostu...i chcę zrobić sesyjkę...bo marzyłam zawsze o takiej nad morze, a teraz udaje mi się to realizowac, choc uważałam to za "głupie" i raczej nieosiagalne...
troszkę mnie to dotyczy...
Cytat:
Chlostac to go nie bede
No dobra nie tak dosłownie...

Czas edycji: 2009-04-17 o 18:10
Stary 2009-04-17, 16:06   #764
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Fajny ten zajaczek...
Kochana to nie chodzi o ilość czy jakosć....
to zabrzmiało mniej więcej tak....
jakby Ci, którzy sa niezadowoleni ze zdjęć, czy ilosci powinni jechac i zrobić nowe...a to raczej nie o to chodzi(mnie np), ja mam niedosyt...tak po prostu...i chcę zrobić sesyjkę...bo marzyłam zawsze o takiej nad morze, a teraz udaje mi się to realizowac, choc uważałam to za "głupie" i raczej nieosiagalne...
troszkę mnie to dotyczy...
Miałam napisać: stanu (badz ilości) Za stan uwazam to o co wlasnie Tobie chodzi Nie o zrobienie nowych bo wczesniejsze sa zle ale dodatkowych

Dagus nie wierze ze moglabys sie tak spakowac i wyprowadzic bez meza. Moze jesli on nei ma czasu zleccie ta prace komus - owszem zaplacicie za robocizne, ale szybciej sie przeprowadzicie a Ty nei bedziesz sie musiala na niego denerowac.

Buszuje po Allegro zamiast zaczac sprzatac wrrr chcialabym sobie buciki sprawic nowe ale ciiii

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2009-04-17 o 16:10
Stary 2009-04-17, 16:16   #765
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Miałam napisać: stanu (badz ilości) Za stan uwazam to o co wlasnie Tobie chodzi Nie o zrobienie nowych bo wczesniejsze sa zle ale dodatkowych
Tez miałam na myśli dodatkowe...źle sie wyraziłam...
Nie powinnam napisac "i zrobić nowe", tylko zrobić kolejne...ale nie dlatego, ze tamte sa jakieś mało atrakcyjne, cokolwiek by to znaczyło...
Jedni chcą jeszcze...a inni nie maja takiej potrzeby i moze przy tym zostańmy...
Stary 2009-04-17, 16:44   #766
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Tralalala wrócilam

Hmm a u mnie znow wyszlo slonko wiec sle go troche

dzięki śliczne jeszcze nie doleciało ale już trochę się rozjaśnia

Wow!! to wielki był zając
do nas nie dokickał

Cytat:
Buszuje po Allegro zamiast zaczac sprzatac wrrr chcialabym sobie buciki sprawic nowe ale ciiii
ja też wczoraj przeglądałam butki na allegro bo przydały by się jakieś wygodne na codzień do latania
w niedzielę jadę na mały shopping to może cosik wpadnie w oko a jak nie to wtedy w necie coś zamówię
Stary 2009-04-17, 17:58   #767
mooonik
Zakorzenienie

Czeeeeeesc
Ale mam dzis dobry humor nawet nie wiem czemu, bo pogoda sie zespuła i pada deszcz ale jakoś mi tak fajnie
Od rana jestem dobra żonka- zrobiłam zakupy, posprzątałam, dwa prania sie uprały, uprasowałam męzowi koszule, zrobiłam zupe i naleśniki, łooo ja nie wiem co we mnie wstąpiło normalnie to mi sie tak nie chce

Monai- my mamy taką samą sytuację z mieszkaniem, też płacimy za wynajem prawie tyle ile by nas rata kredytu wyniosła i też myślimy o tym programie rodzina na swoim tyle że w Krakowie niewiele jest takich mieszkań ktore spełniają warunki niestety, a jak sie już jakieś pojawi to zaraz szybciutko znika

a piesio superowy, to ostanie zdjęcie jest genialne " kto jest groźniejszy"

Daget słodziutka kuleczka powiedz mi trudno takiego pieska utrzymać? tzn jak duże one rosną i czy nadaje sie do bloku?chciałabym jakąś psinkę mieć tylko nie wiem czy rasowca czy ze schroniska wziać..

Dzasta niedługo remont się skończy a Ty będziesz mieć super mieszkanko , grunt to myśleć pozytywnie

Czekoladka21
i jak tam niunia, pokazała co ma między nóżkami?

Izka ma się te sposoby na męża, smyranko po plecach i zgoda na sesyjkę gotowa

Cytat:

No jak tak kalkuluje Bułgaria czy chorwacja. Za Bułgarią są piaszczyste plaże, podróż samolotem, możliwość zwiedzenia Istambułu i kasa
za Chorwacją cudne widoki i wiele pięknych miejsc do zobaczenia. Podróż samochodem trochę mnie przeraża - wolę samolotem.
gdzieś indziej wylądować w każdym razie teraz na tapecie mam chorwację i bułgarię jak będziecie miały jakieś newsy to proszę się ze mną dzielić a będę bardzo źwięczna
Gosia ja byłam na Chorwacji i pojechałabym jeszcze raz , co prawda na praktykach studenckich i większość czasu spędziliśmy dłubiąc młotkiem w skałach i robiąc mapy, ale conieco widzieliśmy na pewno musisz się liczyć z tym że większość plaż może być kamienista, w morzu musisz nosic jakieś sandałki albo inne butki coby stóp nie poparzyć albo ukłuć jakimś jeżowcem no i są kamyki ale za to można się położyć i czytać książke w wodzie, my byliśmy na wyspie Pag, bardzo urocze miejsce, niesamowicie niebiesko-zielone morze, cieplutko, przez dwa tygodnie tylko raz była burza a byliśmy we wrześniu, miasteczka mają niesamowity urok, wąskie uliczki, stara zabudowa, możesz spokojnie z miejscowymi rozmawiać po polsku, zrozumiecie się na pewno, pyszna rakija taka ichniejsza wódeczka sprzedawana w plastikowych butelkach najlepiej domowej roboty(bo mocniejsza ok 50-60%)mają też jakieś swoje winko ale nie pamietam nazwy w każdym razie pyszne
minusem będzie to że w sezonie jest tam bardzo dużo turystów, a co za tym idzie tłok wszędzie, nie wiem kiedy się wybieracie ale odradzałabym lato czyli lipiec- sierpień , no i dojazd to najlepiej własny natomiast w Bułgarii nie byłam ale chętnie bym sie tam wybrała
no mam nadzieję że troszkę pomogłam

aha i jeszcze musisz sie sprawdzić czy plaża nie jest przypadkiem plażą dla nudystów bo to u nich dość powszechne
no to popisałam
ja dziś wieczorem będę pracować nad mężem coby się zgodził gdzieś pojechac, widziałam w tv reklamę monster truck show i muszę go namówić na to koniecznie, strasznie mi się to podoba i chciałabym na żywo popatrzeć
juz winko sie chłodzi, jescze tylko jakieś koreczki zrobię i będę działać hihihi
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 18:04   #768
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Czeeeeeesc
Ale mam dzis dobry humor nawet nie wiem czemu, bo pogoda sie zespuła i pada deszcz ale jakoś mi tak fajnie
Od rana jestem dobra żonka- zrobiłam zakupy, posprzątałam, dwa prania sie uprały, uprasowałam męzowi koszule, zrobiłam zupe i naleśniki, łooo ja nie wiem co we mnie wstąpiło normalnie to mi sie tak nie chce

Izka ma się te sposoby na męża, smyranko po plecach i zgoda na sesyjkę gotowa
ja dziś wieczorem będę pracować nad mężem coby się zgodził gdzieś pojechac, widziałam w tv reklamę monster truck show i muszę go namówić na to koniecznie, strasznie mi się to podoba i chciałabym na żywo popatrzeć
juz winko sie chłodzi, jescze tylko jakieś koreczki zrobię i będę działać hihihi
No to trzymam kciuki.., ma sie ten dar przekonywania...:rolleyes :
A jakbyś mnie tak zaraziła tym wszystkorobieniem, co?
tak troszeczkę?
Stary 2009-04-17, 18:07   #769
mooonik
Zakorzenienie

tak troszeczkę Cię zarażam
dzięki za kciuki
Stary 2009-04-17, 18:12   #770
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
dzięki za kciuki
Oho...coś czuję...idę wyprasować ciuszki , a potem zrobię coś do schrupania...o!

Czas edycji: 2009-04-17 o 18:14
Stary 2009-04-17, 19:35   #771
monai
Rozeznanie

GG do monai

izka19855 cuksy są różniaste taka mieszaneczka wiesz... i galaretki i michałkowe itp

gosia1007 ja nie byłam ale się rozglądamy na wakacje też na coś - jeszcze w podróży poślubnej nie byliśmy przez pracę - ale pewnie jakoś we wrześniu się wybierzemy, póki co wywalamy kasę na koncerty mąż dzisiaj odebrał bilety na sierpień, a wylukał kolejny koncert na wrzesień ;]
A Maroko brzmi fajnie oglądałam fotki koleżanki z pracy - była w Maroko - kraj egzotyczny, bajkowy generalnie była zadowolona, ale jak jej brat później wyjechał - trafił do gorszego hotelu, to byli bardzo niezadowoleni, więc zwiady trzeba by porobić gdzie jechać. Ja ją podpytam o to Maroko przy najbliższej okazji (jeżeli nie zapomnę) ...fajnie Ci

kasienka1985
1.o to widać mamy typ urody jakiś na odwrót bo mi w stalowym i w chłodnych kolorach generalnie lepiej przynajmniej tak mi się wydaje wiem że w beżowym wyglądam bardziej blado (zlewam się jakoś) niż w białym
2.u kochana trzymaj się dzielnie na tych zajęciach chociaż pewnie już po jesteś i dobrze!

izka19855 ale Ty się nie tłumacz że chcesz mieć zdjęcia plenerkowe znad morza jakbyś się obudziła z tym za 10 lat to by było dziwnie... a tak jak marzyłaś o sesji nad morzem, to koniecznie dopnij swego, bo po co masz patrzeć na swoje piękne zdjęcia i myśleć, że jeszcze czegoś tu brakuje ja trzymam kciuki za powodzenie Twojego pomysłu

soffera normalnie tymi parówkami mi smaka narobiłaś... liczę na teściową za tydzień ona robi pyszne...
A zajączka miałaś wypasionego szkoda że u mnie nie ma takiej tradycji...

daget ja tam się Tobie nie dziwię, masz gniazdko, milion pomysłów w głowie jak urządzić a tu nie rusza nic do przodu... ale myślę że jak pójdziesz do pracy to się trochę rozładuje atmosfera, się zajmiesz czymś no i cały dzień w domu nie będziesz siedziała. Tak się wogóle zastanawiam jak Ci się żyje tak z dala od Wałbrzycha, bo Ty z mamą to taka zżyta się wydajesz. Muszą się różne emocje kumulować, najlepiej jak zaczniesz pracować jak już wspomniałam ja jak w domku posiedziałam za długo to też mnie jakieś humory nie takie łapały

mooonik witaj to widzę na tym samym wózku mieszkaniowym jedziemy póki co ale damy rade trzeba być cierpliwym i cieszyć się czym jest, to jakoś to życie się układa
A Ty dzisiaj faktycznie superżona normalnie doskonała ja niedobra... zamiast popsprzątać i uprać zużyłam cały internet i nie wiem nawet czy mi się ta wiadomość załaduje bo już zadryndało że obniżyli transfer jeeejć... no ale ok, dobrze w końcu ogarnę mieszkanie i siebie (jakaś maseczka mi sie już chyba należy), bo niechciałabym kolejny raz odkurzać po 23...

Cytat:
dzięki za kciuki
i mnie i mnie

dobra, biorę się w garść i SPRZĄTAM
Stary 2009-04-17, 19:37   #772
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Jestem po wizycie
Dziekuje wszystkim żoneczkom za trzymanie kicukow widocznie wasze i te z watku mamusiowego pomogly!!!
bo dzidzia sie obrocila!!!!!!!!!
i juz wiem ze w moim brzuszku mieszka mała Weronika!!
ale boksuje mamusie po pecherzu hehe!! wazne ze zdrowa i rosnie fajnie!!
nareszcie moge mowic do mojego brzuszka po imieniu!!
tak wiec drogie ciotki kolejna baba zasili nasz swiat!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 19:48   #773
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem po wizycie
Dziekuje wszystkim żoneczkom za trzymanie kicukow widocznie wasze i te z watku mamusiowego pomogly!!!
: jupi: świetna nowina
ja byłam za dziewczynką

będziesz miała małą księżniczkę tak jak Agatka
Stary 2009-04-17, 19:50   #774
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem po wizycie
superaśnie

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 20:17   #775
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
izka19855 cuksy są różniaste taka mieszaneczka wiesz... i galaretki i michałkowe itp
gosia1007 ja nie byłam ale się rozglądamy na wakacje też na coś - jeszcze w podróży poślubnej nie byliśmy przez pracę - ale pewnie jakoś we wrześniu się wybierzemy, póki co wywalamy kasę na koncerty mąż dzisiaj odebrał bilety na sierpień, a wylukał kolejny koncert na wrzesień ;]
izka19855 ale Ty się nie tłumacz że chcesz mieć zdjęcia plenerkowe znad morza jakbyś się obudziła z tym za 10 lat to by było dziwnie... a tak jak marzyłaś o sesji nad morzem, to koniecznie dopnij swego, bo po co masz patrzeć na swoje piękne zdjęcia i myśleć, że jeszcze czegoś tu brakuje ja trzymam kciuki za powodzenie Twojego pomysłu
Dziękuję Skarbie...poprawiłas mi nastrój...ciagle nie dowierzam...
A my też nie byliśmy w sumie w podróży poślubnej(takie zagranicznej)...tylko w górach byliśmy...ale w tym morze Polskie koniecznie) czy ja musze wspominać dlaczego?!
Cytat:
Jestem po wizycie

Wspaniała wiadomość czekoladko
A my wreszcie wiemy kto tam kopytkuje naszą wizażowa mamusię...
Stary 2009-04-17, 20:23   #776
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem po wizycie
Supeeeeeeeeeeeeer!!!!:jup i:mała Weronika

Monai dla Ciebie też troche zapału do sprzątania
a co do mieszkania- to co ma byc to będzie, jakos pociągniemy ten wózek

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2009-04-17 o 20:27
Stary 2009-04-17, 20:52   #777
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

dziewczyny lofkam Was

Cytat:
Jestem po wizycie
nio to gratki... mowi sie ze plec nie wazna zeby zdrowe bylo ale jednak dziolszka to dziolszka

Cytat:
: jupi: świetna nowina
ja byłam za dziewczynką

będziesz miała małą księżniczkę tak jak Agatka
poki mala to ksiezniczka... pozniej jak mama
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 20:57   #778
soffera
Zadomowienie

Czeko21 wspaniała nowina gratuluje

Monai my tez nie bylismy w podrozy poslubnej Ach w tym roku tez sie nie zanosi na jakis wypasny wypad za granice.
Posprzatalas? Bo ja tak a raczej my tak - calutki dom wiec jutro mamy labe

Agusia ale esej z Twojego postu Chba jestes zajeta
Stary 2009-04-17, 21:09   #779
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Agusia ale esej z Twojego postu Chba jestes zajeta
hehe, a no jestem, obejrzeliśmy dzisiaj dwa mieszkania i trzeba było jeszcze na zakupki jechać...
Fajowe mieszkanie dzisiaj oglądaliśmy, praktycznie do wprowadzenia bez żadnych remontów i w bardzo przystępnej cenie. Tylko że wolne będzie ew dopiero gdzieś w połowie wakacji. A my w tym wynajmowanym mamy póki co umowę do końca czerwca, bo coś właściciele przebąkiwali że może będą wracać. Musimy się teraz dowiedzieć kiedy wracają i będziem myśleć...

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 22:09   #780
monai
Rozeznanie

GG do monai

mniej więcej z taką miną siedzę maseczka mnie trochę pościągała zaraz pójdę zmyć ale póki co pochwalę się że posprzątane (tylko 36 metrów kw więc szybko poszło ;p zwłaszcza że po świętach jeszcze w miarę czysto), głowa umyta, maseczka na twarzy... tylko jeszcze jabłko na mnie patrzy żeby je zjeść a ja mam twarz unieruchomioną

Czekoladko gratuluję córeczki

Cytat:
Dziękuję Skarbie...poprawiłas mi nastrój...ciagle nie dowierzam...
A my też nie byliśmy w sumie w podróży poślubnej(takie zagranicznej)...tylko w górach byliśmy...ale w tym morze Polskie koniecznie) czy ja musze wspominać dlaczego?!
nie musisz... sesese

Cytat:
Monai dla Ciebie też troche zapału do sprzątania
a co do mieszkania- to co ma byc to będzie, jakos pociągniemy ten wózek
no dzięuję Ci serdecznie bo dotarł i zadziałał nawet

Agatacior my Was też lofakamy

Cytat:
Monai my tez nie bylismy w podrozy poslubnej Ach w tym roku tez sie nie zanosi na jakis wypasny wypad za granice.
Posprzatalas? Bo ja tak a raczej my tak - calutki dom wiec jutro mamy labe
no to się spisałyśmy - też posprzątałam mam nadzięję, że w przyszlości czeka nas za to piękna podróż poślubna

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
hehe, a no jestem, obejrzeliśmy dzisiaj dwa mieszkania i trzeba było jeszcze na zakupki jechać...
Fajowe mieszkanie dzisiaj oglądaliśmy, praktycznie do wprowadzenia bez żadnych remontów i w bardzo przystępnej cenie. Tylko że wolne będzie ew dopiero gdzieś w połowie wakacji. A my w tym wynajmowanym mamy póki co umowę do końca czerwca, bo coś właściciele przebąkiwali że może będą wracać. Musimy się teraz dowiedzieć kiedy wracają i będziem myśleć...
ale super, a jakie mieszkanko kupujecie metrażowo?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości